Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Avalynė mokykloje
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2
Ramsius
Kad jau kalbejom apie uniformas, tai uzklausiu ir apie apava. Girdejau, kad kitose mokyklose vaikai turi persiauti batus ir po mokykla vaikscioti su basutem/bateliais ar pan. Na, zodziu ne su tuo, kuo atejo. Kaip jums tai? Man tai rodos visai gera ideja. Ypac rudeni/ziema, kai ateina perslape kojas, o dar 5 pamokas su tokiom turi issedet...
#Mia#
Pas mus tai butina tureti kitus batus, nu mano dar maziuke tik pirmoke, bet man tai patinak, pagaliau ir klase svaresne, nes jie dar per pertraukas ir pasivolioti uzsimano.
norge
Musu mokykloje taip pat vaikai persiauna, pageidautina slepetes. Kad kojytes neprakaituotu ir nevargtu batukuose.
Ramsius
Jums gerai... sad.gif
lengvute
aš tai nustebau, tiesą sakant  ohmy.gif, net nepagalvojau, kad mokykloj praktikuojamos šlepetės  :smile.gif tongue.gif, bent jau aš su šlepetėm niekada nevaikščiojau  :smile.gif, o kur tada batus vaikai pasideda (ar tamposi maišus, ar yra spintelės, pas mus mokykloj būdavo už spintos tokia niša  :smile.gif), ar taip su mokytoja ir kitais tėvais susitaria, ar-nori, būni su šlepetėm, nori-su batais  :smile.gif ???Maniškės tai labiau įpratusios elgtis ir atrodyti  taip, kaip visas kolektyvas  :smile.gif
norge
Batus susideda i spinteles, kiekvienas turi savo vietele. Yra ir persirengimo kambarys. Mano gi pirmokele, mokykla pradine, tai jos isplanavimas labiau darzeli primena.

Del slepeciu ... Namuose mes irgi nemegstame slepeciu. Taciau mokykloje, manau, pats tas. Jos lengvos, minkstos, ziema gali buti siltesnes, vasara atviresnes. Aisku, galima eiti ir su lengvais batukais. Bet man ir dukrai labiau patinka linksmos slepetes. O ir kaina ju tokia - dabartines
30 lt. kainavo. Tai galima bus be gailescio keisti, kai apsitrins.

Aisku, kai panele paaus, tai vargu ar tas slepetes jai isiulysi tongue.gif. turbut aukstakulniu prasys  :D.
liute
Manishkes abi irgi persiauti neshasi, vyriausioji i pirma, o vidurinele i paruoshiama ishejo si rudeni. Manau labai patogu, ir rudeni, kai batai molini, kaip gerai shvariom tapkytem persiauti. Dar ir del to pas mus parsiavimo politika, kad klasej kilimas patiestas, vaikai dazhnai per pamokas butent ant jo sedi, jei nerasho ar nepieshia. Na o pasideda kolkas batus po kabykla klasej, o veliau tures spintele kiekvienas savo.
diana
Na mūsų mokykloje nėra tokios tvarkos dėl atsarginių batelių  :). Šiaip tai gal ir nieko būtų toks variantas, bet jaučiu, kad su mano vaikais būtų bardakas  >:(, ar paliktų juos kur ar net pamestų  :smile.gif. O be to mūsų mokykloje kiekviena klasė turi po atskirą kambariuką-rūbinę, bet ten ne spintelės, o tiesiog pakabos, tai jei visi ten batus susikrautų, turint omeny, kad ne visi vaikai tokie tvarkingi (kaip bebūtų gaila), tai bandau įsivaizduoti, koks ten būtų jovalas...  :o ohmy.gif ohmy.gif
;D ;D ;D
lengvute
pas maniškę klasėj leido, net rekomendavo atsinešt šlepetes  ;)
lengvute
sakykit, mamos, o kur geriau eit pirkt sportbatukus vaikams, kur jūs pirkote, kiek kainavo, gal kur nors matėte nuolaidėles?
Roux
Musu mokykloje taip pat nuo pirmos klases saltuoju metu laiku privaloma persiauti. Vaikai paprastai atsinesa basutes arba sandalus. Lauko batai yra paliekami rubineje. Nors ten nera spinteliu, o tik pakabos, taciau po jomis yra itaisytas suolelis su skyreliais kiekvieno vaiko batukams.
Manau, kad tokia tvarka tikrai yra sveikintina, nes vaikams netenka puse dienos prakaituoti siltuose batuose (arba dar blogiau, slapiuose), o paskui susalti kojas einant namo (pirmas zingsnis i liga).

Lengvute>
Mes sportbacius perkame adide, tik reikia nutaikyti nuolaidu meta (paprastai tai darome vasaros pabaigoje, kai buna ispardavimas). Siemet nupirkome labai gerus sales sportbacius uz trisdesimtkelis litus. O pries metus pirkome taip pat labai smagius tokius sportbacius-batus (galima siaip vaikscioti) uz 70 Lt. Tikrai verta, nes ilgai nesusidevi ir kojoms sveikiau, kai gerai pasiuti. Tiesa, pirkome praejusia vasara vienus maximoje (tokius tradicinius baltus "kedus") irgi uz 30 Lt., bet suplyso gal po kokio menesio  :(
#Mia#
Galiu kaunietems pasiulyt, Varniu gatvej senasis knygynas kur buvo ten dabar (ar salia jo - as nebuvau, vyras apipirko), prekiauja tipo inkaro produkcija, bet dabar nupirko kelias poras batuku ir namie ar klasej persimaut madziaginiai isispiriami ir kaip kedukai, tikrai grazus, gal kad tik keduku tai spalvos tamsios, bet kambariniu ivairiu yra.
lengvute
na, sportbačių tipo gerų firmų kedukų kainos nuo 40LT, jei keletui sezonų-tai verta  ;), o , jei vienam-tai gal galima ir Maximose nupirkti po 10lt, kaip būdavo tarybiniais laikais  :smile.gif.
Maniškei tai vakar atsibodo matuotis, raištelius nuolat raišiotis,  jau sakė "pirk bet ką" :smile.gif ;D
Ernesta
Aš tai fizinio pamokai irgi iš Maximos nupirkau,nes gerus pirkti papraščiausiai gaila wink.gif,nes pernai nupirkome gerus ir kas iš to, fizinis du kartus per savaitę.Žiemą tai slogytė,tai pakosti,mokyoja leidžia nedaryti pabūti klasėje.Vat pavasarį parsinešė,beveik nauji ir jau maži  :( Dėl fizinio tikrai neverta gerų kedų pirkti,kad visus metus pragulėtu maišelyje  ;) Vyresnėse klasėse tai nieko nesakau,žinoma ,kad nori gerų kedų,bet kai mano antrokė  :D
Tukana
QUOTE (mingaude @ 2003 09 17, 05:42)
Galiu kaunietems pasiulyt, Varniu gatvej senasis knygynas kur buvo ten dabar (ar salia jo - as nebuvau, vyras apipirko), prekiauja tipo inkaro produkcija, bet dabar nupirko kelias poras batuku ir namie ar klasej persimaut madziaginiai isispiriami ir kaip kedukai, tikrai grazus, gal kad tik keduku tai spalvos tamsios, bet kambariniu ivairiu yra.

pritariu, ir as ten pirkau savo pirmokei sportbacius fiziniui, - tikrai neblogi ir nebrangus.
Gerai, kad priminei ta parduotuve, nes manoji jau beveik basa turetu po mokykla vaikscioti - taip isaugo batus blink.gif reikes paieskoti ko nors persiavimui.
Ta tvarka, kad reikia persiauti man irgi patinka smile.gif
Keiti
Is tiesu kaip patogu, kai mokykloje gali persiauti, nes kartais atrodo, kad avalyne ir patogi, bet visa diena kojytei uzdarai buti tikrai negerai, o jei vaikiukas tik pradinukas... na gaila, kad ne visur tokia tvarka.. sad.gif
nowi
Aaa... biggrin.gif Pas mus mokykloj kai įvedinėjo uniformas, pakabino sąrašą, kaip nuo kitų metų turi atrodyt šaunusis gimnazijos moksleivis. Ir pamiršo žmogeliai prirašyt batus. Tai visa mokykla vaikščioja su juodom kelnėm, pilkais švarkais, o iš po kelnių švysčioja raudoni, geltoni ar žali kedukai:) Oi kaip malonu matyt tą pažaliavusį pavaduotojos žvilgsnį, einant pro šalį.... Ech, net mokyklos pasiilgau rolleyes.gif
renaciukas2
QUOTE(Keiti @ 2004 03 20, 17:13)
Is tiesu kaip patogu, kai mokykloje gali persiauti, nes kartais atrodo, kad avalyne ir patogi, bet visa diena kojytei uzdarai buti tikrai negerai, o jei vaikiukas tik pradinukas... na gaila, kad ne visur tokia tvarka.. sad.gif
*

Pas mus tai tokia tvarka kad persiauti butina thumbup.gif
*ELANA*
QUOTE(renaciukas2 @ 2008 09 29, 11:38)
Pas mus tai tokia tvarka kad persiauti butina thumbup.gif
*

opas mus ne schmoll.gif unsure.gif ,ir man tai lb nepatinka,nes ir purvas i klase nesiojasi,ir vaikui sunku su tais batais isbuti,jeigu siltesni.
vaidavel
Mūsų mokykloje pradinukai irgi persiauna...reikia turėti šlepetes thumbup.gif
*Aila*
Visi vaiksto su basutemis, tapkemis ar siaip lengva avalyne, nes atejus i mokykla- rubineje iskart persiauna thumbup.gif
wowerike
Mūsų irgi persiauna (dabar antrokė). Labai gerai thumbup.gif
Nupirkau šlepetes šiltas, gerules tokias (sau tokių norėčiau), sakė, mokytoja labai gyrė. Žodžiu, rūpinaus, kad šilta būtų. Bet va, vaikai sakė, kad atrodai kaip kalėdų senis lotuliukas.gif Tai šlepetės grįžo namo, vaikšto su basutėm doh.gif lotuliukas.gif
jovta
gerai kai gali persiaut. pernai paruosiamoj klase persiaudavo o pirmoj turi sutytis kojytes. blogiausia buna tokiom dienom kaip siandien kai laukia salta, norejau apaut siltesnem kojinem kad but nesalta kojytem keliaujant i mokykla ,bet supratau kad per visa diena pabuve batuose bus kojytes slapios ir grystant namo tikrai susals tad teko duot plonesnes.
laimasa
na mano vaikai eina i gimnazija-jau vyresni. yra gimnazijos viena diena passkirta i savaite-treciadienis tai eina su gimnazijos apranga. o batus tai kas turi galymybe tai labai gerai kiad persimauna thumbup.gif musu gimnazija susideda is 3 korpusu-nuo vieno iki kito yra kelio gabalelis ax.gif tai jokios galymybes batus persimauti, nes pamokos sustatytos taip, kad viena pamoka vienam korpuse o kita kitam. na pradinukai tai tam paciam korpuse buna ir irgi batus persimauna, bet tik kai kurie nes nera sudarytos tam salygos visiems 4u.gif
Rimuselis
Pas mus vaikai vaiksto su tais paciais batukais verysad.gif .Man tai nepatinka,kartais iki mokyklos kol nueina ,kojos suslampa.Tai vaikai su tokiom kojom sedi per visas pamokas.Maniau,kad pradinukam bus kitaip,bet lkaseje neliaidzia net sportines aprangos palikti.Sako,kad klase smirda blink.gif .
Adelle
Pas mus irgi su tais pačiais žieminiais batais visas pamokas būna, dar ir sportuoja lauke su žieminiais batais ir nepersirengę sportinės aprangos. Susirinkimo nesulaukiu...
Nut*
QUOTE(Marijai @ 2009 02 03, 20:21)
Pas mus irgi su tais pačiais žieminiais batais visas pamokas būna, dar ir sportuoja lauke su žieminiais batais ir nepersirengę sportinės aprangos. Susirinkimo nesulaukiu...
*

čia tai komedija...pas mus vaikai privalo persiauti atėję į mokyklą,sportuoja irgi tik su tam pritaikyta avalyne.
viljana
pas mus tai leidzia palikt sportine apranga mokykloj ,bet batu jie nepersiauna doh.gif sedi visas pamokas su batais slapiais ,purvinais ar kitokiais doh.gif man tas nepatinka verysad.gif
vincis
Atėję į mokyklą persiauna, kitaip gauna pastabą thumbup.gif
Sportuoja su sportine avalyne arba čežkutėmis. Nors šiais metais vietoj kūno kultūros veda į baseiną, kas man labai patinka thumbup.gif thumbup.gif
Adelle
QUOTE(vilma1978 @ 2009 02 03, 20:44)
čia tai komedija...pas mus vaikai privalo persiauti atėję į mokyklą,sportuoja irgi tik su tam pritaikyta avalyne.
*

Tikrai, kad komedija verysad.gif Kaip norėčiau, kad ir pas mus taip būtų...
zuika12
Kaip vaikščiojo į pradenę mokyklą, persiaudavo, sporto saleje tai tik su tam skirta avalyne leisdavo.
O jau vidurinej mokykloj vaikšto su ta pačia avalyne kaip ir lauke unsure.gif
Alvija
QUOTE(jovta @ 2009 02 03, 13:21)
gerai kai gali persiaut. pernai paruosiamoj klase persiaudavo o pirmoj turi sutytis kojytes. blogiausia buna tokiom dienom kaip siandien kai laukia salta, norejau apaut siltesnem kojinem kad but nesalta kojytem keliaujant i mokykla ,bet supratau kad per visa diena pabuve batuose bus kojytes slapios ir grystant namo tikrai susals tad teko duot plonesnes.
*

Ojej, pas mus pradinej mokykloj tiesiog butina tureti atskira apava persiauti, o lauko batukus visi deda i lentyuas tvarkingai (nu gal ir netvarkingai buna sudeti doh.gif ). Klaseje yra kilimas, tai visi ir zaidzia ten per pertraukas ir pasivolioja, taigi su lauko batais i klase neileidziami net smile.gif
dvynka
Mano dukros lanko pradine mokykla,kiekviena klase turi savo rubine ir kiekvienas vaikas savo spintele.Batus atejus i mokykla reikia persimauti,nesvarbu ar tai basutes ar slepetes.Man tokia tvarka labai patinka biggrin.gif
jovta
QUOTE(Alvija @ 2009 02 19, 14:36)
Ojej, pas mus pradinej mokykloj tiesiog butina tureti atskira apava persiauti, o lauko batukus visi deda i lentyuas tvarkingai (nu gal ir netvarkingai buna sudeti  doh.gif ). Klaseje yra kilimas, tai visi ir zaidzia ten per pertraukas ir pasivolioja, taigi su lauko batais i klase neileidziami net smile.gif
*

Faina pas jus 4u.gif
Visada_laiminga
Maniskiai irgi mokykloj buna tais paciais batais visa diena...Cia jau nuo direktores priklauso tvarka mokykloj wub.gif
Koce
Pas mus va dabar pirmoje klaseje - tai privaloma persiauti batus. Yra kiekvienai klasei rubineles, kur vaikai persirengia, persiauna ir t.t.
Kuno kulturai vel reikia atskiro apavo - sportbaciu, sokiu pamokai privalomos cheshkes (nezinau, kaip lietuviskai pavadinti ).
Siaip viskas labai tvarkinga ir saunu, bet kai paziuriu kokio svorio kuprines pas pirmokus, tai doh.gif
Bahama mama
mano treciokas irgi persiauna savo klases rubinelej ir per pamokas buna su basutem, nes mokykloj ganetinai silta. Kuno kulturai taip pat privaloma tureti atskirus sportbacius, apranga gali palikineti rubinej, kad nereiktu sunkiai tampytis, nes kupriniu svoris tai tikrai kad doh.gif
SNAIGUTĖ999
QUOTE(Bahama mama @ 2009 03 18, 12:15)
mano treciokas irgi persiauna savo klases rubinelej ir per pamokas buna su basutem, nes mokykloj ganetinai silta. Kuno kulturai taip pat privaloma tureti atskirus sportbacius, apranga gali palikineti rubinej, kad nereiktu sunkiai tampytis, nes kupriniu svoris tai tikrai kad  doh.gif
*

drinks_cheers.gif
Ožiaragė
Būna su tais pačiais, su kuriais ir atėjo.
ziedute
Pas mus irgi privalu persiauti apava mirksiukas.gif
Elfuze
Pas mus tai vaikai taip pat buna su tais batais, su kuriais ateina, tik per kuno kultura persimauna sportbacius. Apranga ir sportbacius laiko klaseje spinteleje.
Virgau
4u.gif

labai gerai, jei kazkur yra galimybe vaikscioti vaikui mokykloje be batu o tik su tapkytemis mirksiukas.gif
ir kojytes neprakaituoja ir lengviau vaikuciui vaikscioti rolleyes.gif
ziedute
QUOTE(ziedute @ 2009 08 30, 02:09)
Pas mus irgi privalu persiauti apava mirksiukas.gif
*

Privalumas didelis, kojytės nei prakaituoja, nei pavargsta, o ypač kaip turėtų būti sunku vaikui žiema, kai su žiemyne avalyne reikia visą dieną išbūti g.gif
martinka
Sveiki visi!
Mano vyresnysis siais metais pradejo eiti i mokykla, tai pries rugseji buvo didziulis galvos skausmas, kokius batus nupirkti g.gif , juk reikes kiekviena diena buti su jais, visas pamokas doh.gif . Labai gerai kai yra kur klaseje persimauti batukus, nes isbuti visa diena su lauko avalyne tai doh.gif doh.gif doh.gif
Kimberli
na sakyciau reiktu kazko lengvo patogaus jei rudeni tai visi berniukai vaksto su kedukais kiek suprantu tai jis mokykloj negales persiauti batuku arba dar kai buna siltas oras tai basuciu tipoMy Webpage ga but kazka tokio
dijanele
Sunaus mokykloje privaloma persiauti avalyne nuo 1 iki 12 klases 4u.gif As perku basutes ,kad butu patogu deveti ir lakstyti biggrin.gif ,"tapkyciu" nepatarciau,poto galvas prasiskels belakstant
Omrum
kadangi eina į vidurine o ne į pradine ( darželio tipo) tai su kokiais ateina su tais ir būna.
linella
na mano sunus ir gi persiauna, nes tikrai daug patogiau nei su zieminiais dabar reiketu kaisti schmoll.gif bet lyg tai privaloma tik pradinukams.... thumbup.gif
N-e-r-i-n-g-a
QUOTE(dijanele @ 2010 01 16, 16:36)
Sunaus mokykloje privaloma persiauti avalyne nuo 1 iki 12 klases  4u.gif As perku basutes ,kad butu patogu deveti ir lakstyti  biggrin.gif ,"tapkyciu" nepatarciau,poto galvas prasiskels belakstant
*

Nesutinku dėl tapkyčių. Sūnui nupirkau tapkytes su užkulniais ir medžiagines(ne sintetines) , padukas su kietu iškilimu. Lengvos ir patogios. Ir tiktrai,manau, tinka mokykloje, jei,aišku, nėra baisiai šalta. Apie įspiriamas tapkytes net nekalbu. Su tokiom net namie neleisčiau vaikščiot.mirksiukas.gif
*kapucino*
Sveiki,

Aš mokykloje nešiodavau batelius be kulno. Jie ir labai gražūs, ir patogūs. mirksiukas.gif
O jei jau apie aprangą, tai maikę imu paprastą su kokiu paveikslėliu (mažyčiu) ar vienspalvę. Labai jau nervina, kai prieš tave sėdi mergaitė su dideliu ir ryškiu paveikslėliu, kuris nukreipia dėmesį. Labai jau sunku susikoncentruot doh.gif
Kaip kelnes imu džinsus. Jie ir patogūs, ir spalvų įvairių yra. Tuo labai visad madingi mirksiukas.gif
Auskarus imu ausies dydžiu, nes net jei ir eini susirišus plaukus jie visad kažkaip įsivelia rolleyes.gif
Plaukus rišu į kasytę.
Taip rengiantis niekada nesusipykstu su mokytoja, išlieku santūri ir tvarkinga ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.