Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Deividuko gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
agne20
Na stai paskaiciau mamyciu istorijas ir sugalvojau pati aprasyti savo.
Na mes su mano draugu neplanavom dar vaikelio,bet taip isejo,kad viena diena pradejau keistai jaustis,pradejo skaudeti pilva labai,viena is mano tetu pasake kad laukiuosi,o as ja isvadinau durne,juk as vartoju kontraceptini pleistra ir atseit pastojau juk tokiu moteru buna is 99procentu tik viena ir tik rai ne as tada galvojau. smile.gif
Viena diena susimasciau ir nusijemiau pleistra nes sirdis taip lepe.Grizineju sestadieni is darbo ir vis galvoju nejau nescia.Namuose prisirinko sveciu o as 10valanda vakaro neturiu ramybes ir sumastau nueiti nusipirkti testa, visiem pasakau kad einu ledu ir tuoj grisiu.Apibegu visas salia parduotuves ir niekas neturi.Kita ryta su draugu issiruosem po parduotuves,nusiperku testa ir begu i tuoleta kavineje,testas rodo nescia,ir verkiu islaimes ir bijau ir kratau testa.Iseinu is tuoleto o ten stovi draugas su sypsena biggrin.gif ,as verkiu o jis sako va turesim leliuka:)
labai laukem savo vaikelio,suzinojom kad turesim berniuka tai mano vyras vaikscio nosi i virsu uzrietes biggrin.gif ,nes norejo berniuko.Menesei greit prabego.Atejo terminas o mano lelia vis pilves ir nelenda dar.Atejo ketvirtadienio rytas vyras i darba as lovoje vartausi,ir jauciuosi keista pikina lyg nenoriu valgyti,susitinku su drauge nueinam iki parduotuves ir ten pradeda maudenti,sakau jei siandien gymdysiu,grista vyras po darbo as jam sakau eik nusiprausk pavalgyk,o jis sako tai veliau,as sakau veliau nebus kada nes mazyliui negaliu sakyti palauk tetis dar nepasiruoses,jis pradeda lakstiti i tuoleta.Na issiruosem i klinika nuvaziuojam sako dar tik 1cm tai dar siandien negymdysi ,vyra issiuncia ilseti o as palatoja lieku viena,uzmiegu ir prasibundu ryte ir dar nieko pradeda skatinti ir penktadienio vakaras prasideda.Vis kenciu ir kenciu ta skausma,ateina padaro epidurini ir guliu sau patenkinta nieko neskauda,prasibundu sestadienio ryta mano mama atskrido is lietuvos,vyras ir mama klause kaip jauciuosi sakau gerai tik vaikas sonkaulius spaudzia labai,ateina gydytoja dar tik 5cm.dar laukiam po valandos uzkila man 40 epidurinis nebeveikia kalbuosi jau su angelais.vyras pasaukia gydytoja sako kazkas netaip ji atbega paziuri 8cm vaikas pastrigo neisistato galvote,iskart i operacine,neatsimenu kaip ten isveze atsimenu kai jau ten buvau,jauciausi toke bejege verkiau nes skausmas nepakeliames,operacineje seseliu gal koke 30 ruose operacijai as saukiu ant visos ligonines,nes vaikas plecia tiesiog mane,uzdeda kauke ir as atsijungiu.prasibundu ir saukia mane sesele pramerkiu akis o vaiko lovyteje nera,dar kazkas ant veido uzdeta,po kieklaiko suprantu kad tai deguonis,plesiu ji lauk o sesele sako tau sunku kvepuoti,klausiu kur mano vaikas pribega vyras ir rodo nuotraukas vaikelio ir as uzmiegu rami,vakare ji atveza paturiu ji ant krutines gal 5minutes nes per silpna ji laikyti mama juo rupinasi o as tik ziuriu. verysad.gif negaliu pati juo pasirupinti,negaliu net is lovos islipti o ka kalbeti kai dar sunku kvepuoti,po keliu dienu pradedu po biski kvepuoti pati,lipu is lovos ir sakau viskas as sveika noriu namo,kojos nelaiko pinasi su mama nueinu i dusa mama laiko perkelia isintensivios palatos i po gymdyvine,dar neisleidzia namo nes temperatura 39 sirdis streikuoja,po parasu iseinu namo,kas ateina aplanki manes visi ziuri i mane kaip trumpai nes atrodziau labai baisei.
praejo savaite o man negereja tik blogeja.sumastom kad man reikia i lietuva pas tikrus gydytojus,isskrendu viena i lietuva maziuka vyra ir mama palieku londone,nusileidziu lektuvu i lietuva o ten lauke mociute bei vyro tevai iskart i ligonine,ten gydytojai istire viska ir neanda nieko,duoda vis stipresnius antibijotikus kol pagaliau pratruko man maza pjuvio siulele gydytoja pasake kad tai sepsis uzkrete mano pilva pradejo tvarkyti viska.po savaites iskridau atgal i londona.jei nebuciau skridus i lietuva dabar nebuciau buvus gyva.Bet viskas praejo as pasveikau ir dziaugiuosi dabar savo maziuku kartu su vyru:)
stai ir mano istorija.
*Martyna*
Labai daug iškentėjai verysad.gif Svarbiausia, kad viskas laimingai baigės 4u.gif Daug laimės jums ir nuostabių akimirkų auginant sūnelį 4u.gif
dimming
net pakraupau nuo tenyksciu gydytoju blink.gif Sekmes jums!
GudriLapė
gerai, kad viskas laimingai baigėsi, sėkmės jums 4u.gif
Vilija2
Labai idomi istorija... Svarbiausia, kad viskas gerai baigesi... 4u.gif
happymama
sveikinu su laiminga pabaiga ir rezultatu-mazu pipiriuku 4u.gif 4u.gif
Dzanetukas
Daug teko iskenteti - bet smagu, kad dabar viskas gerai thumbup.gif
Sekmes jums kuo didZiausios wub.gif
agne20
aciu visom mamytem 4u.gif
revenage
Aukit sveikuciai ir diduciai 4u.gif
cytrynka
Svarbiausia, kad viskas baigėsi laimingai mirksiukas.gif Sėkmės jums, aukit didučiai 4u.gif
agne20
tai jau taip smile.gif
Simpson
net siurpas nukrete... aciu dievui, kad istorija su laiminga pabaiga smile.gif
Linutia
gerai kai viskas pasibaigia gerai 4u.gif Aukit sveikuciai ir diduciai smile.gif
sonnija
na, matosi mamyte isnkentei nemazai schmoll.gif na, svarbiausia, kad viskas baigesi gerai wub.gif sekmes jums 4u.gif
TANGOO
Augit sveiki ir dideli 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.