DUKRYTES SISILAUKIAU 20M.VISAI NESIGAILIU,JAI JAU 10M.
As savo susilaukiau 23, bet jei buciau planavus vaikeli tai daug veliau
Planuotas leliukas - dukryte gime be poros menesiu 24. antroji planuota gime - 27
Pirmas sunelis ir kol kas vienintelis gime po poros savaiciu kai atsvenciau 25-tus metukus ,apie antra dar nesvajoju,o jei bus tai tik po keliu metu.
Savo pirmagimio susilaukiau 25 m., kita leliuka planuojam uz keletos metu, jei viskas bus gerai
Dukrytes susilaukiau 26 metu, o sunelio 28 metu
vaikiuko susilaukiau budama 26 m., manau pats tas, o siaip kaip sakoma - ateina laikas buna ir vaikas... is jokiu cia velu ar anksti nelabai gali ir buti... aisku visada buna isimciu...
ateina laikas buna ir vaikas... is jokiu cia velu ar anksti nelabai gali ir buti..
pirmas 19 antras 24 trecias 30
MAn 25leliuas dar laukiam, 23savaitės pilviukui jau.
QUOTE(vfeja @ 2009 01 30, 20:43) Laba diena mamytes, as noreciau suzinoti kada susilaukete savo pirmu leliuku. man paciai 25 taciau dar neturiu, turiu butinai mokslus pabaigti, o mokslai tokie kad su pilvu niekaip (vaidyba ir rezisura). ar iki 30 metu ne per velu? ar tiesa kad kuo veliau tuo daugiau komplikaciju, sunkus nestumas ir pan.? pasidalinkite prasau savo patirtimi nes truputi ir pergyvenu....visgi jau kaip ir laikas butu o as tempiu... labas,patiko man tavo klausimas,esu dviejų vaikų mama,savo pirmosios atžalos sulaukiau būdama 32 metų,antrasis gimė kai man buvo 34,su antruoju jau stengiausi paskubėti.
24 m.
sulaukiau sunaus budama 23m
Gimdziau budama 22metu
Man buvo 23m
beveik 26 m.
26m.
27m
24
man buvo 20m. Na 30 nepervelu, aisku turbut priklauso nuo sveikatos, kiekvienai skirtingai.
pries savo 23 gimtadieni
skaičiau kad gydytojai rekomenduoja pirmo vaikelio susilaukti būtinai iki 25m.pasak jų, tinkamiausias laikas organizmui leliuką išnešiot
Pirmo susilaukiau 31 metų...
Visada svajojau, kad pagimdysiu anksciau, bent iki 30 m., bet isejo, kaip isejo...
Reikia subresti motinystei, o tada planuoti, ir metai cia neturi jokios reiksmes.
pirmą gimdžiau būdama 23m.,antrą -26m.
Dukreles susilaukiau budama 22m, nezinau tai anksti ar ne, bet kazkaip turiu tokia nuomone, vaikai ateina savo laiku.
Pirmas -devyniolikos
QUOTE(niedulis @ 2009 01 30, 21:12) Neimkit i galva kvailu plepalu. <...> o kita - kai pagimdys bus jau ir 40. Mes labai uz jas dziaugiames ir laikom kumscius, kad sekmingai isnesiotu ir pagimdytu. O jus dar nesukit galvos. Is patirties galiu pasakyt, kad vaikui geriau, kai mama jaunesne. Lengviau sutart su jaunesniais tevais. Supratimo daugiau. Pati savo dukreles susilaukiau budama 25m. Kazkaip visada sau sakydavau, kad 25metu gimdysiu ir kazkas is auksciau sutiko su mano nuomone
Sūnaus susilaukiau būdama 22, buvo tikras netyčiukas, nors kažkur giliai pasamonėj labai norėjau, ir labai to laukiau, nors vyrui apie tai nebuvau užsiminusi
21m - pirmas sunus, 31m - antras sunus.
Pagimdziau beveik 25metu, viskas buvo labai planuota ir be galo laukta
Kolkas gimdžiau 1 būdama 23 metų
QUOTE(vfeja @ 2009 01 30, 18:43) Laba diena mamytes, as noreciau suzinoti kada susilaukete savo pirmu leliuku. man paciai 25 taciau dar neturiu, turiu butinai mokslus pabaigti, o mokslai tokie kad su pilvu niekaip (vaidyba ir rezisura). ar iki 30 metu ne per velu? ar tiesa kad kuo veliau tuo daugiau komplikaciju, sunkus nestumas ir pan.? pasidalinkite prasau savo patirtimi nes truputi ir pergyvenu....visgi jau kaip ir laikas butu o as tempiu... Buk rami - Vakaru Europoje RETA moteris pirmo vaikelio susilaukia budama jaunesne negu 30 metu
devyniolikos..
baisu, bet, ka padarysi. manau trisdesimtmete samoningasne mama butu.
as 23 metu
Pagimdžiau devyniolikos.
QUOTE(vfeja @ 2009 01 30, 21:43) Laba diena mamytes, as noreciau suzinoti kada susilaukete savo pirmu leliuku. man paciai 25 taciau dar neturiu, turiu butinai mokslus pabaigti, o mokslai tokie kad su pilvu niekaip (vaidyba ir rezisura). ar iki 30 metu ne per velu? ar tiesa kad kuo veliau tuo daugiau komplikaciju, sunkus nestumas ir pan.? pasidalinkite prasau savo patirtimi nes truputi ir pergyvenu....visgi jau kaip ir laikas butu o as tempiu... aš pagimdžiau 29 ir man nebuvo jokiu komplikaciju viena mano pažistama mergina gimdė 17 metų apie 20 h isikankino o aš per 6 h aš budama 25 metų tai pat nenorėjau dar vaikų,tai va per daug nepergyvenk,tęsk mokslus
25
30
Vaikelio susilaukiau 24 metu!
QUOTE(mamakarolina @ 2009 01 31, 00:42) ar dar beriukui 2,4 109cm+ ka nors liko ar paneles jau viska privatizavo , ir ar galima kontaktus Papildyta: man buvo 21 m. nieko abaisaus nematau ! jus tikrai nepergivenkit , pabaiksit mokslus viskas su ramia duse viks savaime ! negu banditi viena sedine ant dveju kedziu atsisesti ! iki 35 pats tas ! Sekmes mokslose !
33
20m
Dabar laukiuosi pirmojo, turėtų gimti kai jau būsiu 36
nepykite bet kaip pirmam vaikeliui tai jau esate per sena
na sakyciau kad jus cia per stipriai pasaket. izeist zmogu taip galima. beje viskas priklauso nuo moters bendros sveikatos, organizmo ir savijautos.gal viena moteris daug lengviau isnesios, gimdys ir protingiau augins vaikeli budama 40 ties nei kita 20 ties. nors virs 40 manyciau siek tiek velu.
pati pirma gimdziau 22-ju. QUOTE(rutete @ 2009 04 21, 15:31) na sakyciau kad jus cia per stipriai pasaket. izeist zmogu taip galima. beje viskas priklauso nuo moters bendros sveikatos, organizmo ir savijautos.gal viena moteris daug lengviau isnesios, gimdys ir protingiau augins vaikeli budama 40 ties nei kita 20 ties. nors virs 40 manyciau siek tiek velu. pati pirma gimdziau 22-ju. aš pirmojo vaikelio susilaukiau kai buvau 18 metu ka padarysi taip išėjo dabar nesigailiu jau bus 15 metu o antro mergaitės susilaukiau 30 tai jau mažajai 3 metukai bus,tai jei reikia kur nors išeit porai valandėliu tai palieku prie sunaus tai labai gerai prižiuri pasipeša abu bet nieko. |