Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kokio amžiaus susilaukėte pirmo vaikelio?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Kamii
DUKRYTES SISILAUKIAU 20M.VISAI NESIGAILIU,JAI JAU 10M.
fiesta2
As savo susilaukiau 23, bet jei buciau planavus vaikeli tai daug veliau smile.gif
KEPTA BULVE
Planuotas leliukas - dukryte gime be poros menesiu 24. antroji planuota gime - 27
dangausvaivorykste
Pirmas sunelis ir kol kas vienintelis gime po poros savaiciu kai atsvenciau 25-tus metukus ,apie antra dar nesvajoju,o jei bus tai tik po keliu metu.
babis
Savo pirmagimio susilaukiau 25 m., kita leliuka planuojam uz keletos metu, jei viskas bus gerai smile.gif
GrazinaIva
Dukrytes susilaukiau 26 metu, o sunelio 28 metu ax.gif ir siaip planavau vaikus pasigimdyti iki 30 bigsmile.gif
l1nuska
vaikiuko susilaukiau budama 26 m., manau pats tas, o siaip kaip sakoma - ateina laikas buna ir vaikas... is jokiu cia velu ar anksti nelabai gali ir buti... aisku visada buna isimciu...
laumir70
ateina laikas buna ir vaikas... is jokiu cia velu ar anksti nelabai gali ir buti..
thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
pirmas 19 thumbup.gif
antras 24 thumbup.gif
trecias 30 thumbup.gif
mamkė
QUOTE(laumir70 @ 2009 03 05, 02:50)
ateina laikas buna ir vaikas... is jokiu cia velu ar anksti nelabai gali ir buti..
thumbup.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
pirmas 19 thumbup.gif
antras 24 thumbup.gif
trecias 30 thumbup.gif
*

turtinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Mėlyna♥
QUOTE(Mumutis @ 2009 02 28, 21:18)
Planuotas leliukas - dukryte gime be poros menesiu 24. antroji planuota  gime - 27
*

idealu wub.gif as ir taip noreciau mirksiukas.gif
giliukė25
MAn 25leliuas dar laukiam, 23savaitės pilviukui jau. biggrin.gif nestuke.gif Pirmas mūsų biggrin.gif , bet tikriausiai ne paskutinis biggrin.gif
dzeine01
QUOTE(vfeja @ 2009 01 30, 20:43)
Laba diena mamytes, as noreciau suzinoti kada susilaukete savo pirmu leliuku. man paciai 25 taciau dar neturiu, turiu butinai mokslus pabaigti, o mokslai tokie kad su pilvu niekaip (vaidyba ir rezisura). ar iki 30 metu ne per velu? ar tiesa kad kuo veliau tuo daugiau komplikaciju, sunkus nestumas ir pan.? pasidalinkite prasau savo patirtimi nes truputi ir pergyvenu....visgi jau kaip ir laikas butu o as tempiu...
*

labas,patiko man tavo klausimas,esu dviejų vaikų mama,savo pirmosios atžalos sulaukiau būdama 32 metų,antrasis gimė kai man buvo 34,su antruoju jau stengiausi paskubėti.
Ata74
24 m.
juraciux
sulaukiau sunaus budama 23m biggrin.gif thumbup.gif
renatakuz1
Gimdziau budama 22metu smile.gif
Mind
Man buvo 23m smile.gif
Katusik
beveik 26 m.
skruzde
26m.
Vygta
27m
Aršua_
24
Melia
man buvo 20m. Na 30 nepervelu, aisku turbut priklauso nuo sveikatos, kiekvienai skirtingai.
egliuska
pries savo 23 gimtadieni biggrin.gif
sanli
skaičiau kad gydytojai rekomenduoja pirmo vaikelio susilaukti būtinai iki 25m.pasak jų, tinkamiausias laikas organizmui leliuką išnešiot g.gif aš susilaukiau būdama 24m.ir neplanuotai ir labai tuo džiaugiausi bigsmile.gif nes buvau tikrai pasiruošusi turėti mažyli,jau labai norėjom bet vis "nukeldavau" tas mintis vis tolyn,nes buvo ir mokslai dar nebaigti ir nuosavo būsto neturėjom
brunetė
Pirmo susilaukiau 31 metų... smile.gif Antram irgi bus savas laikas...
Visada svajojau, kad pagimdysiu anksciau, bent iki 30 m., bet isejo, kaip isejo... ax.gif Gimdymas sunkus nebuvo ax.gif
KlementinaR
Reikia subresti motinystei, o tada planuoti, ir metai cia neturi jokios reiksmes.
329
pirmą gimdžiau būdama 23m.,antrą -26m.
.ramune.
Dukreles susilaukiau budama 22m, nezinau tai anksti ar ne, bet kazkaip turiu tokia nuomone, vaikai ateina savo laiku. 4u.gif
edicike
Pirmas -devyniolikos tongue.gif ,antras-23m,trecias-32m...
zaRAza
QUOTE(niedulis @ 2009 01 30, 21:12)
Neimkit i galva kvailu plepalu. <...> o kita - kai pagimdys bus jau ir 40. Mes labai uz jas dziaugiames ir laikom kumscius, kad sekmingai isnesiotu ir pagimdytu. O jus dar nesukit galvos.
*

Is patirties galiu pasakyt, kad vaikui geriau, kai mama jaunesne. Lengviau sutart su jaunesniais tevais. Supratimo daugiau.

Pati savo dukreles susilaukiau budama 25m. Kazkaip visada sau sakydavau, kad 25metu gimdysiu ir kazkas is auksciau sutiko su mano nuomone bigsmile.gif
tima1
Sūnaus susilaukiau būdama 22, buvo tikras netyčiukas, nors kažkur giliai pasamonėj labai norėjau, ir labai to laukiau, nors vyrui apie tai nebuvau užsiminusi ax.gif , bet matyt tikrai kažkas mano mintis išgirdo ir padarė taip kaip reikėjo, ir tuo labai džiaugiuosi ax.gif . Pasakyčiau netgi taip, nei per anksti, nei per vėlai, gimė pačiu laiku biggrin.gif
MilGana
21m - pirmas sunus, 31m - antras sunus.
Uksnė
QUOTE(KlementinaR @ 2009 03 20, 01:01)
Reikia subresti motinystei, o tada planuoti, ir metai cia neturi jokios reiksmes.
*

būtent thumbup.gif Pirmą pagmdžiau būdama 28.
Fanatikute

Pagimdziau beveik 25metu, viskas buvo labai planuota ir be galo laukta 4u.gif Buvau be galo subrendus tongue.gif
Andraja
Kolkas gimdžiau 1 būdama 23 metų thumbup.gif
Lauryte_
QUOTE(vfeja @ 2009 01 30, 18:43)
Laba diena mamytes, as noreciau suzinoti kada susilaukete savo pirmu leliuku. man paciai 25 taciau dar neturiu, turiu butinai mokslus pabaigti, o mokslai tokie kad su pilvu niekaip (vaidyba ir rezisura). ar iki 30 metu ne per velu? ar tiesa kad kuo veliau tuo daugiau komplikaciju, sunkus nestumas ir pan.? pasidalinkite prasau savo patirtimi nes truputi ir pergyvenu....visgi jau kaip ir laikas butu o as tempiu...
*

Buk rami - Vakaru Europoje RETA moteris pirmo vaikelio susilaukia budama jaunesne negu 30 metu 4u.gif Si tendencija ypac ryski tarp Vakaru Europos senbuviu (tarp juodaodziu ir musulmonu emigrantu be ju palikuoniu tendencija kitokia - cia gimdoma anksti ir daznai mirksiukas.gif ) Beje, ypac moterys su aukstuoju palyginti veliau isteka ir/ar gimdo. Tad neskubek. pvz. man 36, o vaikeliui vis dar nepribrendau - moksla,karjera, keliones thumbup.gif Nors jauciu, kad pradedu pribrest - per artimiausius 2-3 pradesiu planuoti vaikeli mirksiukas.gif
PureOrganza
devyniolikos..
baisu, bet, ka padarysi. manau trisdesimtmete samoningasne mama butu.
^Braškytė^
as 23 metu bigsmile.gif
Siara
QUOTE(Armani @ 2009 03 22, 12:29)
as 23 metu  bigsmile.gif
*

Man 20 metų ir aš dabar esu nėščia bet mokslus irgi baigusi smile.gif
Fleur
Pagimdžiau devyniolikos. smile.gif Per anksti, bet kaip yra taip turbūt ir reikia.
vygita
QUOTE(vfeja @ 2009 01 30, 21:43)
*

aš pagimdžiau 29 ir man nebuvo jokiu komplikaciju g.gif nemanau kad tai turi įtakos,priklauso nuo pačios moters organizmo.
viena mano pažistama mergina gimdė 17 metų apie 20 h isikankino o aš per 6 h ax.gif
aš budama 25 metų tai pat nenorėjau dar vaikų,tai va per daug nepergyvenk,tęsk mokslus smile.gif
loti
25 ax.gif
veiva
30 rolleyes.gif
*Laila*
Vaikelio susilaukiau 24 metu!
Lavinia
QUOTE(mamakarolina @ 2009 01 31, 00:42)
savo princesės susilaukiau, kai man buvo 24 metai, nors norėjau leliuko jau nuo 18 metų  wub.gif
*

ar dar beriukui 2,4 109cm+ ka nors liko ar paneles jau viska privatizavo , ir ar galima kontaktus
Papildyta:
man buvo 21 m. nieko abaisaus nematau ! jus tikrai nepergivenkit , pabaiksit mokslus viskas su ramia duse viks savaime ! negu banditi viena sedine ant dveju kedziu atsisesti ! iki 35 pats tas ! Sekmes mokslose !
Aglialia
33

Judra
20m smile.gif dieve,kaip seniai tai buvo...
dailele
Dabar laukiuosi pirmojo, turėtų gimti kai jau būsiu 36
zilkonas
nepykite bet kaip pirmam vaikeliui tai jau esate per sena
rutete
na sakyciau kad jus cia per stipriai pasaket. izeist zmogu taip galima. beje viskas priklauso nuo moters bendros sveikatos, organizmo ir savijautos.gal viena moteris daug lengviau isnesios, gimdys ir protingiau augins vaikeli budama 40 ties nei kita 20 ties. nors virs 40 manyciau siek tiek velu.
pati pirma gimdziau 22-ju.
dominyka2009
QUOTE(rutete @ 2009 04 21, 15:31)
na sakyciau kad jus cia per stipriai pasaket. izeist zmogu taip galima. beje viskas priklauso nuo moters bendros sveikatos, organizmo ir savijautos.gal viena moteris daug lengviau isnesios, gimdys ir protingiau augins vaikeli budama 40 ties nei kita 20 ties. nors virs 40 manyciau siek tiek velu.
pati pirma gimdziau 22-ju.
*

aš pirmojo vaikelio susilaukiau kai buvau 18 metu ka padarysi taip išėjo dabar nesigailiu jau bus 15 metu o antro mergaitės susilaukiau 30 tai jau mažajai 3 metukai bus,tai jei reikia kur nors išeit porai valandėliu tai palieku prie sunaus tai labai gerai prižiuri pasipeša abu bet nieko.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.