Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: QUINNY vežimėliai, geriausi? gražiausi?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
angeloangel
QUOTE(blondziuke @ 2010 10 22, 10:18)
iki kokio amzio vaikuciui tinkamas quinny buzz ?
*

mums dabar pusantrų, vyrukas sveria 13kg ir ūgis 90cm dar važinėjam ir žiemą dar tikrai važinėsim ax.gif
Ingius_
QUOTE(angeloangel @ 2010 10 23, 10:53)
mums dabar pusantrų, vyrukas sveria 13kg ir ūgis 90cm dar važinėjam ir žiemą dar tikrai važinėsim ax.gif
*

Sveiki, o kaip sis vezimelis rieda per sniega, smeli, nelygiu keliu, ar nekrato vaiko ?
Dekoju uz atsakyma 4u.gif
angeloangel
QUOTE(Ingius_ @ 2010 10 24, 17:27)
Sveiki, o kaip sis vezimelis rieda per sniega, smeli, nelygiu keliu, ar nekrato vaiko ?
Dekoju uz atsakyma  4u.gif
*

važiuojant sniegu ar smėliu reikia fiksuoti priekinį ratuką, tada viskas super, jei jau gilus smėlis tada prikeliu ir važiuoju ant dviejų, bet prikėliau tik kai buvau prie jūros ir reikėjo viduriu pavažiuot, bet ten kur mažiau smėlio puikiai rieda, na maždaug iki puse didžiojo rato smėlio rieda trim ratais jei daugiau jau reikia prikelt ax.gif
vaikas nesipurto nes pati ta sportinė dalis linguoja, vaikas supasi ax.gif ax.gif

Žinokit, man tą vežimą net parduot gaila blush2.gif
angeloangel
Turiu tokį kvailą klausimą, ar tilptų man ant buzz'o rėmo mura lopšys? g.gif
kur nueinu į pardą yra arba tas arba tas vežimas ir negaliu pamatuot doh.gif
nes mąstau, kad mura yra gan didelis ir žiemą tarkim galima ilgiau su juo pratempt thumbup.gif
aistukass
Aš irgi prisidedu prie QUINNY pagyrų, mes turim buzz modelį asfalto spalvos-senamiestyje dardam visais nelygiais šaligatviais biggrin.gif Geriausias iš geriausių, kiek išbandžius esu smile.gif
looo
nueikit i babycentra (banginis) etn yra abu vezimai:]
angeloangel
QUOTE(looo @ 2010 10 30, 17:31)
nueikit i babycentra (banginis) etn yra abu vezimai:]
*

buvau ir nebuvo mura lopšio doh.gif bet buvau vasaros pabaigoj blush2.gif
Anqeliukas
QUOTE(angeloangel @ 2010 10 30, 18:42)
buvau ir nebuvo mura lopšio doh.gif bet buvau vasaros pabaigoj blush2.gif
*

Siūlau paskambinti jiems ir paklausti ar tiktų, manau, tikrai pasakytų mirksiukas.gif
angeloangel
QUOTE(Anqeliukas @ 2010 10 30, 19:55)
Siūlau paskambinti jiems ir paklausti ar tiktų, manau, tikrai pasakytų  mirksiukas.gif
*

tai gi sakau, nuvažiavus buvau, bet jie nežino sako reikia matuot unsure.gif
looo
na, tai aisku, nieks jums ten nemeruos vien del smalsumo. paskambinkit, sakykite, pirkau pas jus vasaros pabaigoje muros lopsi, ar tiks jis speedi ar buzz sportinukui.....nemanau kad atsisakys pameruoti...nu blemba, bukite siek tiek gudresni. smile.gif

jei babycentre tuo metu netures(bet manau kad 100proc. kad tures), tai skambinkit i vilniaus kotryna,,ten tikrai yra abu.
angeloangel
QUOTE(looo @ 2010 10 31, 15:12)
na, tai aisku, nieks jums ten nemeruos vien del smalsumo. paskambinkit, sakykite, pirkau pas jus vasaros pabaigoje muros lopsi, ar tiks  jis speedi ar buzz sportinukui.....nemanau kad atsisakys pameruoti...nu blemba, bukite siek tiek gudresni. smile.gif

jei babycentre tuo metu netures(bet manau kad 100proc. kad tures), tai skambinkit i vilniaus kotryna,,ten tikrai yra abu.
*

babycentre labai fainas vyrukas dirba, jis tikrai būtų pamatavęs, bet neturėjo ir sakė nežinau tikrai ar tiktų, nes tipo niekas taip nepirko blush2.gif kotrynoj vištos dirba aš ten niekada daugiau nesilankysiu, jos telefonu prekių turi kokių nori nuvažiuoji nusipirkt nieko nebeturi doh.gif bandysiu nuvažiuoti artimiausiu laiku i babycentrą, nes seniai buvau, dabar turėtų jau būti abu, tiesiog pamaniau užklausiu čia gal kuri esat bandžius ir tiek mirksiukas.gif
Rola
Laba 4u.gif ,

gal žinot kur yra pirkti Quinny Buzz 4 pirkinių krepšys, tvirstainamas apačioje tarp ratų, ir pametinukui gal koks prisitvirtina atsistojus pavažiuoti? doh.gif
gitulia
http://parduotuve.tindirindi.lt/aksesuarai.html?p=3
ar sito ieskai?
angeloangel
QUOTE(Rola @ 2010 11 15, 14:05)
Laba  4u.gif ,

gal žinot kur yra pirkti Quinny Buzz 4 pirkinių krepšys, tvirstainamas apačioje tarp ratų, ir pametinukui gal koks prisitvirtina atsistojus pavažiuoti?  doh.gif
*

krepšį gali nusipirkti arba naudota skelbimuose, arba naują tarkim babycenter'į jei VLN.
Mes tvirtinom papildomus ratukus su sėdyne dičkiui mirksiukas.gif labai patogu, vaikas atsisėda po rankena thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2010 11 15, 16:09)

babycenter kaina 69 4u.gif
- hal -
na pasidalinkit patirtim ar dar kam taip buvo biggrin.gif
turiu buzz4,pirmus tris dukrytes menesius jo nenaudojau,ir va per puse metu padangos tiek nusivazinejo kad net isplyso.. blink.gif ar cia nekokybiskos padangos ar cia visiems vezimams taip buna? dabar laukem nauju.bejke vezima pirkau ne per pardavinetojus o tiesiai is gamintojo,tai nemanau kad buvo kokios neorginalios padangos ar dar kas...
4u.gif
Rola
QUOTE(gitulia @ 2010 11 15, 17:09)

Taip, bet čia tik triračiui, o man reikia keturračiui g.gif Ar tas pats?
Papildyta:
QUOTE(angeloangel @ 2010 11 15, 19:29)
krepšį gali nusipirkti arba naudota skelbimuose, arba naują tarkim babycenter'į jei VLN.
Mes tvirtinom papildomus ratukus su sėdyne dičkiui mirksiukas.gif  labai patogu, vaikas atsisėda po rankena  thumbup.gif

*

o kaip tie papildomi ratukai atrodo, ir kur juos pirkti?
Papildyta:
QUOTE(- hal - @ 2010 11 16, 12:51)
na pasidalinkit patirtim ar dar kam taip buvo biggrin.gif
turiu buzz4,pirmus tris dukrytes menesius jo nenaudojau,ir va per puse metu padangos tiek nusivazinejo kad net isplyso.. blink.gif  ar cia nekokybiskos padangos ar cia visiems vezimams taip buna? dabar laukem nauju.bejke vezima pirkau ne per pardavinetojus o tiesiai is gamintojo,tai nemanau kad buvo kokios neorginalios padangos ar dar kas...
4u.gif
*

Man nenusivažinėjo per du metus, nors intensyviai važinėjau mirksiukas.gif
gitulia
QUOTE(Rola @ 2010 11 16, 13:01)
Taip, bet čia tik triračiui, o man reikia keturračiui  g.gif Ar tas pats?

Ant paveikslelio keturratis. O be to juk triraciu ir keturraciu remas nesiskiria, ten tik ratai uzsideda pagal pageidavima kitokie. Gali savo keturrati laisvai triraciu paverst jei nusiperki ta priekini dviguba ratuka. Manau krepsys turetu tikt bet kuriam.
O siaip galima i parduotuve pasiskambinti ir dar karta pasitikslinti. mirksiukas.gif
angeloangel
QUOTE(Rola @ 2010 11 16, 13:01)
Taip, bet čia tik triračiui, o man reikia keturračiui  g.gif Ar tas pats?
Papildyta:
o kaip tie papildomi ratukai atrodo, ir kur juos pirkti?
Papildyta:
Man nenusivažinėjo per du metus, nors intensyviai važinėjau  mirksiukas.gif
*

krepšiai abiems vienodi 4u.gif

ratukų būna pirkti visose vežimų parduotuvėse 4u.gif
pas mus tokie wink.gif
- hal -
QUOTE(Rola @ 2010 11 16, 12:01)
Man nenusivažinėjo per du metus, nors intensyviai važinėjau  mirksiukas.gif
*

na gal tikrai kokie ne tie papuole unsure.gif .. kiaurom nudilo net siulai islindo ir kamera is paskos ir prakiuro tada vedant sunu i darziuka...

ai tiesa ax.gif gal kas turi naujaji quinny zapp?butu idomu ispudzius isgirsti smile.gif
angeloangel
QUOTE(- hal - @ 2010 11 16, 18:12)
na gal tikrai kokie ne tie papuole unsure.gif .. kiaurom nudilo net siulai islindo  ir kamera is paskos ir prakiuro tada vedant sunu i darziuka...

ai tiesa ax.gif  gal kas turi naujaji quinny zapp?butu idomu ispudzius isgirsti smile.gif
*

o lt jau jis yra? tik užsieny man rodos dar galima nusipirkti ar parsisiųsi blush2.gif
ARGOS
QUOTE(- hal - @ 2010 11 16, 16:12)
ai tiesa ax.gif  gal kas turi naujaji quinny zapp?butu idomu ispudzius isgirsti smile.gif
*

Teko ciupineti parduotuveje si ale naujiena rolleyes.gif .
Na nieko mandro ner apart, kad pasiguldo, verciasi visa sedimoji dalis rolleyes.gif ko nebuvo senesniame modeliuke. Ir gana patogiai paspaudus mygtuka pasiguldo, erdvus, manevringas.
Bet man pritruko tvirtumo, toks biski istezes g.gif salia rankenu esanti sulenkimui skirta funkcija, tokia skystoka, judanti...
gal tas parodinis jau buvo palauzytas biski g.gif ...
Gana sunkokas (lyginu su turimu alternatyviu vezimaiciu rolleyes.gif ) na ir svarbiausia kaina, na asmeniskai nemokeciau tokiu pinigu uz ji schmoll.gif
maybe24
QUOTE(- hal - @ 2010 11 16, 17:12)
*

As turiu,man super smile.gif vaziuokle kai susilanksto tai net nesuprasi,kad vezimelis smile.gif telpa i mnao miniatiurine bagazine .Galetu sedima dalis per nugarele lankstytis,kad kompaktiskiau susilankstytu.Bet seip lb patenkinta esu Man beveik visi Quinny vezimeliai patinka.Grazus ,stilingi ir patogus.
sebra
As ir ziauriai patenkinta buvau savo triraciu Quinny manevringas, kaip viena mamyte rase, net parduot gaila blush2.gif stovi kolkas, galvoju gal prireiks doh.gif pritaikiau ziemai vilnoni vokeli tai sedimoj dali taip gerai jis pas ismiegodavo thumbup.gif kaip lopsiuka isaugom smile.gif
looo
labai laukiau naujojo ZApp Xtr`os, gyvai maciau vakar litexpo- na kagi, zappas prarado svarbiausiaji savo privaluma,pasidare nebetoks kompaktiskas kaip buvo seniau. o gulimos normalios padeties taip ir nepadare. mano akim NEVERTA, . mano spejimai del sio vezimo pasitvirtino, kagi, belieka laukti sekancio Zapp patobulinimo. unsure.gif
angeloangel
QUOTE(looo @ 2010 11 20, 16:08)
labai laukiau naujojo ZApp Xtr`os, gyvai maciau vakar litexpo- na kagi, zappas prarado svarbiausiaji savo privaluma,pasidare nebetoks kompaktiskas kaip buvo seniau. o gulimos normalios padeties taip ir nepadare. mano akim NEVERTA, . mano spejimai del sio vezimo pasitvirtino, kagi, belieka laukti sekancio Zapp patobulinimo.  unsure.gif
*

bet aš kaip supratau, tai jo gulima principu panaši, kaip ir buzz, tai mano vaikui jis nerealiai patogus miegoti, kai sirgo tik ir užmigdavo vežime rolleyes.gif
looo
taip panasi, bet kudikiams jis visikai netinkamas. (kaip jie raso-ty raso kad nuo 0 tinkamas)
ir nebesusideda kaip anksciau. lankstosi remas atskirai, o visa sedima dalis isvis nesilanksto, reik ja nuiminet, ir sandelioti atskirai. + dizainas seno akivaizdziai grezesnis.
Onora
QUOTE(looo @ 2010 11 22, 10:18)
taip panasi, bet kudikiams jis visikai netinkamas. (kaip jie raso-ty raso kad nuo 0 tinkamas)
ir nebesusideda kaip anksciau. lankstosi remas atskirai, o visa sedima dalis isvis nesilanksto, reik ja nuiminet, ir sandelioti atskirai. + dizainas seno akivaizdziai grezesnis.
*

tikriausiai dedant maxi-cosi nuo 0 tinkamas 4u.gif
angeloangel
QUOTE(looo @ 2010 11 22, 10:18)
*

buzz sportine irgi rašo nuo 0 bet juk nededam smile.gif
be to realiai jei padėtis kaip buzz, tai kojytės turėtų būti šiek tiek pakeltos, kas manau nėra taip blogai ax.gif
bet jau čia kiekvienai savaip, man superinis vežimėlis į kitą niekada nekeisčiau.
Dėl zapp susilankstymo, tai principas kaip buzz, jo sportinė irgi nesilenkia nei per niekur, tik kad galima kartu sulenkti su ratais ax.gif

tiesa jau atradau, jog quinny važiuoklei neuždėčiau maxi cosi lopšio pabandžiau verysad.gif gal kažkam irgi bus aktualu 4u.gif
mettta
Mes turejom Quinny buzz3 sportine dali, mums labai patiko, antra kart ir vel pirkciau toki thumbup.gif
Cansado
QUOTE(angeloangel @ 2010 12 04, 11:00)
buzz sportine irgi rašo nuo 0 bet juk nededam smile.gif

*

schmoll.gif ant buzzo sportinės dalies parašyta, kad tinka tik vaikams nuo 6 mėn..
angeloangel
QUOTE(Cansado @ 2010 12 04, 16:52)
schmoll.gif ant buzzo sportinės dalies parašyta, kad tinka tik vaikams nuo 6 mėn..
*

blemba ką tik išknisau visą vežima įdomumo dėlei niekur neradau atiketės kur parašyta nuo kiek doh.gif o kurioj vietoj pas jus ta etiketė? g.gif
tikrai intike rašo, nemažai kur, kad galima naudoti nuo gimimo, tai man truputį įdomu pasidarė g.gif
Papildyta:
aš čia dėl to klausiu, nes žinau, kad be šansų vaiką išvežioti iki 6 mėn dream lopšy doh.gif bent jau aš apie saviškius šneku blush2.gif
maybe24
QUOTE(angeloangel @ 2010 12 04, 17:27)

Papildyta:
aš čia dėl to klausiu, nes žinau, kad be šansų vaiką išvežioti iki 6 mėn dream lopšy doh.gif  bent jau aš apie saviškius šneku blush2.gif
*

As nuo 5 men i sportinuks perkeliau ax.gif
Gal raso,kad nuo gimimo galima naudoti ta prasme,kad sportinuka su atitinkamu priedu t.y lopsiu ax.gif
angeloangel
QUOTE(maybe24 @ 2010 12 05, 19:00)
As nuo 5 men i sportinuks perkeliau  ax.gif 
Gal raso,kad nuo gimimo galima naudoti ta prasme,kad sportinuka su atitinkamu priedu t.y lopsiu  ax.gif
*

nežinau tongue.gif jei dėl lopšio tai suprantama, bet blyn du kart išknisau vežimą visas etikete ir niekur nerandu parašyta doh.gif tipo lopšys tai iki 9kg, bet kur tu žiemą įkiši vaiką su kombinezonu į jį kad ir 7 kg doh.gif
Onora
as naminiais rubeliais aprengta vaika kisdavau i quinny miegmaisi, uzdedavau ta vezimo dangala ir butu ir ilgiai tilpes, bet kad islipineti pradejo, tai baisu daresi, tai ta miegmaisi segdavau i sedima dali ir joje miegodavo. Kai vaikui buvo 3 menesiai, maniau, kad tai paskutinis menuo, kada telpa, nes 8 kg svere, bet paskui tai tikrai neaugo tas svoris, todel manau, kad tik su didelem isimtim anksciau nei 6 men vaikas nebetelpa is tikro o ne pagal mamos isivaizdavima. Aisku, jei kombinezonas milziniskas, tada tikrai ir i miegmaisi netilptu, tai ir i vezima smile.gif O kaip jums su tais kombinezonais tokiais dideliais i autokedutes telpa vaikai??
gitulia
Nu nezinau kaip jus taip ilgai telpat, bet mano drauges 4 men. lelius lopsyke guledavo jau uzmetes koja ant lopsio krasto (ir tai buvo ne ziema) biggrin.gif
Anqeliukas
QUOTE(gitulia @ 2010 12 05, 23:41)
Nu nezinau kaip jus taip ilgai telpat, bet mano drauges 4 men. lelius lopsyke guledavo jau uzmetes koja ant lopsio krasto (ir tai buvo ne ziema)  biggrin.gif
*

Bet tai jums neatrodo, kad visi vaikai yra skirtingi - kaip ūgiu, taip svoriu, taip pat ir apranga, metų laikai skiriasi?
gitulia
Na taip skiriasi, bet lopsys nuo to nedideja, jis vis tiek pakankamai mazas mirksiukas.gif
gresa
na ir maniske, budama is didesniu vaiku, puikiai tilpo iki 6men ir ilgiau... o budama metinuke puikiai miegojo dar mazesniame lopsy, truputi koja ismetus... tai, jei dreamy lopsiuka netelpa 4men. kudikis, koks turi but jo ugis? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
o kada keitet buzz sportinuko sedyne i xl? mums dabar durniausia, kad pakoji uzlenkus i virsu vaikui nepatogu, netelpa, o nuleidus i apacia kojos kabaliuoja biggrin.gif
angeloangel
QUOTE(Onora @ 2010 12 05, 22:32)
as naminiais rubeliais aprengta vaika kisdavau i quinny miegmaisi, uzdedavau ta vezimo dangala ir butu ir ilgiai tilpes, bet kad islipineti pradejo, tai baisu daresi, tai ta miegmaisi segdavau i sedima dali ir joje miegodavo. Kai vaikui buvo 3 menesiai, maniau, kad tai paskutinis menuo, kada telpa, nes 8 kg svere, bet paskui tai tikrai neaugo tas svoris, todel manau, kad tik su didelem isimtim anksciau nei 6 men vaikas nebetelpa is tikro o ne pagal mamos isivaizdavima. Aisku, jei kombinezonas milziniskas, tada tikrai ir i miegmaisi netilptu, tai ir i vezima smile.gif O kaip jums su tais kombinezonais tokiais dideliais i autokedutes telpa vaikai??
*

juk vaikučiai labai skirias ax.gif mano vyriokas 4mėn jau vienas buvo 7500 gkitas 8000g, mažesnis rugsėjį toks buvo, didesnis sausį, tai jei dar rugsėjį gali kažką galvot nes šilta, na sausį anaiptol 70cm ūgio ir su tokiu svoriu vaiko neįkiši į tą lopšį ax.gif vien dėl to aš bandžiau ant buzz dėl mura lopšį, bet dėja sad.gif

QUOTE(gresa @ 2010 12 06, 01:47)
na ir maniske, budama is didesniu vaiku, puikiai tilpo iki 6men ir ilgiau... o budama metinuke puikiai miegojo dar mazesniame lopsy, truputi koja ismetus... tai, jei dreamy lopsiuka netelpa 4men. kudikis, koks turi but jo ugis?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
o kada keitet buzz sportinuko sedyne i xl? mums dabar durniausia, kad pakoji uzlenkus i virsu vaikui nepatogu, netelpa, o nuleidus i apacia kojos kabaliuoja  biggrin.gif
*

vaikai skirtingi smile.gif
o mano dar be xl sėdynė 18mėn tik diržų prailginimo reikėjo smile.gif
Cansado
QUOTE(angeloangel @ 2010 12 04, 18:27)
blemba ką tik išknisau visą vežima įdomumo dėlei niekur neradau atiketės kur parašyta nuo kiek doh.gif  o kurioj vietoj pas jus ta etiketė? g.gif

*

dabar negaliu tiksliai pasakyti, kurioj vietoj buvo ta etiketė, nes nebeturiu savo buzzo, bet tikrai ji buvo..jei atmintis neapgauna, ar tik ne ant rankenos šone.. g.gif
- hal -
imeskit nuorodele i dirzu prailgintoja(?) 4u.gif
looo
taikad vaikuciai ~5men jau nebenori tik guleti, musiskis kelesi, verkdavo, noredavo viska matyt. o kiek buzze, o ypac speedi tos gulimos padeties kaip ir uztenka. tokiame amziuje leliukai jau miega maziau, ir 2/3 pasivaiksciojimo lauke, nori ziuret ir matyt ir pramogauti:]

+ dreami lopsis, nu nera jau toks baisiai mazas, standartinis, kaip ir daugumos vezimu(peg perego, zippy abc, ir t.t). o gigantisku lopsiu nera jau toks didelis pasirinkimas, mura, roan, emaljunga, bet remai siu vezimu klasikiniai arba "tankiukai"
angeloangel
QUOTE(Cansado @ 2010 12 06, 15:05)
dabar negaliu tiksliai pasakyti, kurioj vietoj buvo ta etiketė, nes nebeturiu savo buzzo, bet tikrai ji buvo..jei atmintis neapgauna, ar tik ne ant rankenos šone..  g.gif
*

ir ant rankenos lyg viską perskaičiau g.gif ai nu tiek to ax.gif

QUOTE(- hal - @ 2010 12 06, 15:07)
imeskit nuorodele i dirzu prailgintoja(?) 4u.gif
*

skelbiu.lt parduoda ir šiaip galima parsisiųsti iš užsienio, bei quinny kur parduoda ax.gif
gresa
Sveikos,
pasidalinkit kur isigyt quinny zapp xtra galima ? ax.gif internetinese nerandu , tik sklebiu.lt radau viena skelbia ir viskas doh.gif
angeloangel
QUOTE(gresa @ 2011 01 05, 02:38)
Sveikos,
pasidalinkit kur isigyt quinny zapp xtra galima ?  ax.gif  internetinese nerandu , tik sklebiu.lt radau viena skelbia ir viskas  doh.gif
*

mėginkite siųstis iš interneto ax.gif turiu omeny užsienio ax.gif
vasilysha
www.bebycenter.lt
jie prekiauja (tiesa tik VLn, ir klp)-bandykit skambint, gal isssius pastu.
gresa
QUOTE(angeloangel @ 2011 01 05, 12:23)
mėginkite siųstis iš interneto ax.gif turiu omeny užsienio ax.gif
*

kazkaip dar neisivaziavus esu i pirkima intenetu is uzsienio, nors noreciau, bet gal susilaikysiu smile.gif UK ziuriu kainos ne ka mazesnes, gal net didesnes doh.gif siaip brolis i Vokietija vazineja, bet abejoju ar ir ten kiek pigiau bus ax.gif
QUOTE(vasilysha @ 2011 01 05, 12:25)
www.bebycenter.lt
jie prekiauja (tiesa tik VLn, ir klp)-bandykit skambint, gal isssius pastu.
*

jau rasiau jiem uzklausa del vezimelio, ju kaina 879lt , spalvos kelios net gi, tik juodo nera g.gif
gresa
gal kas zapp xtra turit, galit realiom foto pasidalint, labai jau idomu kaip atrodo realiai, ne reklaminese foto, mat neturiu galimybes nulekt i vilniu ir apziuret ax.gif kazin ta sedyne kitokia nei senojo zapp'o g.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.