QUOTE(blondziuke @ 2010 10 22, 10:18)
mums dabar pusantrų, vyrukas sveria 13kg ir ūgis 90cm dar važinėjam ir žiemą dar tikrai važinėsim
QUOTE(Ingius_ @ 2010 10 24, 17:27) Sveiki, o kaip sis vezimelis rieda per sniega, smeli, nelygiu keliu, ar nekrato vaiko ? Dekoju uz atsakyma važiuojant sniegu ar smėliu reikia fiksuoti priekinį ratuką, tada viskas super, jei jau gilus smėlis tada prikeliu ir važiuoju ant dviejų, bet prikėliau tik kai buvau prie jūros ir reikėjo viduriu pavažiuot, bet ten kur mažiau smėlio puikiai rieda, na maždaug iki puse didžiojo rato smėlio rieda trim ratais jei daugiau jau reikia prikelt vaikas nesipurto nes pati ta sportinė dalis linguoja, vaikas supasi Žinokit, man tą vežimą net parduot gaila
Turiu tokį kvailą klausimą, ar tilptų man ant buzz'o rėmo mura lopšys?
kur nueinu į pardą yra arba tas arba tas vežimas ir negaliu pamatuot nes mąstau, kad mura yra gan didelis ir žiemą tarkim galima ilgiau su juo pratempt
Aš irgi prisidedu prie QUINNY pagyrų, mes turim buzz modelį asfalto spalvos-senamiestyje dardam visais nelygiais šaligatviais
nueikit i babycentra (banginis) etn yra abu vezimai:]
na, tai aisku, nieks jums ten nemeruos vien del smalsumo. paskambinkit, sakykite, pirkau pas jus vasaros pabaigoje muros lopsi, ar tiks jis speedi ar buzz sportinukui.....nemanau kad atsisakys pameruoti...nu blemba, bukite siek tiek gudresni.
jei babycentre tuo metu netures(bet manau kad 100proc. kad tures), tai skambinkit i vilniaus kotryna,,ten tikrai yra abu. QUOTE(looo @ 2010 10 31, 15:12) na, tai aisku, nieks jums ten nemeruos vien del smalsumo. paskambinkit, sakykite, pirkau pas jus vasaros pabaigoje muros lopsi, ar tiks jis speedi ar buzz sportinukui.....nemanau kad atsisakys pameruoti...nu blemba, bukite siek tiek gudresni. jei babycentre tuo metu netures(bet manau kad 100proc. kad tures), tai skambinkit i vilniaus kotryna,,ten tikrai yra abu. babycentre labai fainas vyrukas dirba, jis tikrai būtų pamatavęs, bet neturėjo ir sakė nežinau tikrai ar tiktų, nes tipo niekas taip nepirko
Laba
gal žinot kur yra pirkti Quinny Buzz 4 pirkinių krepšys, tvirstainamas apačioje tarp ratų, ir pametinukui gal koks prisitvirtina atsistojus pavažiuoti?
http://parduotuve.tindirindi.lt/aksesuarai.html?p=3
ar sito ieskai? QUOTE(Rola @ 2010 11 15, 14:05) Laba gal žinot kur yra pirkti Quinny Buzz 4 pirkinių krepšys, tvirstainamas apačioje tarp ratų, ir pametinukui gal koks prisitvirtina atsistojus pavažiuoti? krepšį gali nusipirkti arba naudota skelbimuose, arba naują tarkim babycenter'į jei VLN. Mes tvirtinom papildomus ratukus su sėdyne dičkiui Papildyta: QUOTE(gitulia @ 2010 11 15, 16:09) babycenter kaina 69
na pasidalinkit patirtim ar dar kam taip buvo
turiu buzz4,pirmus tris dukrytes menesius jo nenaudojau,ir va per puse metu padangos tiek nusivazinejo kad net isplyso.. QUOTE(gitulia @ 2010 11 15, 17:09) Taip, bet čia tik triračiui, o man reikia keturračiui Papildyta: QUOTE(angeloangel @ 2010 11 15, 19:29) krepšį gali nusipirkti arba naudota skelbimuose, arba naują tarkim babycenter'į jei VLN. Mes tvirtinom papildomus ratukus su sėdyne dičkiui o kaip tie papildomi ratukai atrodo, ir kur juos pirkti? Papildyta: QUOTE(- hal - @ 2010 11 16, 12:51) na pasidalinkit patirtim ar dar kam taip buvo turiu buzz4,pirmus tris dukrytes menesius jo nenaudojau,ir va per puse metu padangos tiek nusivazinejo kad net isplyso.. Man nenusivažinėjo per du metus, nors intensyviai važinėjau QUOTE(Rola @ 2010 11 16, 13:01) Taip, bet čia tik triračiui, o man reikia keturračiui Ant paveikslelio keturratis. O be to juk triraciu ir keturraciu remas nesiskiria, ten tik ratai uzsideda pagal pageidavima kitokie. Gali savo keturrati laisvai triraciu paverst jei nusiperki ta priekini dviguba ratuka. Manau krepsys turetu tikt bet kuriam. O siaip galima i parduotuve pasiskambinti ir dar karta pasitikslinti. QUOTE(Rola @ 2010 11 16, 13:01) Taip, bet čia tik triračiui, o man reikia keturračiui Papildyta: o kaip tie papildomi ratukai atrodo, ir kur juos pirkti? Papildyta: Man nenusivažinėjo per du metus, nors intensyviai važinėjau krepšiai abiems vienodi ratukų būna pirkti visose vežimų parduotuvėse pas mus tokie QUOTE(- hal - @ 2010 11 16, 18:12) na gal tikrai kokie ne tie papuole ai tiesa o lt jau jis yra? tik užsieny man rodos dar galima nusipirkti ar parsisiųsi QUOTE(- hal - @ 2010 11 16, 16:12) Teko ciupineti parduotuveje si ale naujiena Na nieko mandro ner apart, kad pasiguldo, verciasi visa sedimoji dalis Bet man pritruko tvirtumo, toks biski istezes gal tas parodinis jau buvo palauzytas biski Gana sunkokas (lyginu su turimu alternatyviu vezimaiciu QUOTE(- hal - @ 2010 11 16, 17:12) As turiu,man super
As ir ziauriai patenkinta buvau savo triraciu Quinny manevringas, kaip viena mamyte rase, net parduot gaila
labai laukiau naujojo ZApp Xtr`os, gyvai maciau vakar litexpo- na kagi, zappas prarado svarbiausiaji savo privaluma,pasidare nebetoks kompaktiskas kaip buvo seniau. o gulimos normalios padeties taip ir nepadare. mano akim NEVERTA, . mano spejimai del sio vezimo pasitvirtino, kagi, belieka laukti sekancio Zapp patobulinimo.
QUOTE(looo @ 2010 11 20, 16:08) labai laukiau naujojo ZApp Xtr`os, gyvai maciau vakar litexpo- na kagi, zappas prarado svarbiausiaji savo privaluma,pasidare nebetoks kompaktiskas kaip buvo seniau. o gulimos normalios padeties taip ir nepadare. mano akim NEVERTA, . mano spejimai del sio vezimo pasitvirtino, kagi, belieka laukti sekancio Zapp patobulinimo. bet aš kaip supratau, tai jo gulima principu panaši, kaip ir buzz, tai mano vaikui jis nerealiai patogus miegoti, kai sirgo tik ir užmigdavo vežime
taip panasi, bet kudikiams jis visikai netinkamas. (kaip jie raso-ty raso kad nuo 0 tinkamas)
ir nebesusideda kaip anksciau. lankstosi remas atskirai, o visa sedima dalis isvis nesilanksto, reik ja nuiminet, ir sandelioti atskirai. + dizainas seno akivaizdziai grezesnis. QUOTE(looo @ 2010 11 22, 10:18) taip panasi, bet kudikiams jis visikai netinkamas. (kaip jie raso-ty raso kad nuo 0 tinkamas) ir nebesusideda kaip anksciau. lankstosi remas atskirai, o visa sedima dalis isvis nesilanksto, reik ja nuiminet, ir sandelioti atskirai. + dizainas seno akivaizdziai grezesnis. tikriausiai dedant maxi-cosi nuo 0 tinkamas QUOTE(looo @ 2010 11 22, 10:18) taip panasi, bet kudikiams jis visikai netinkamas. (kaip jie raso-ty raso kad nuo 0 tinkamas) ir nebesusideda kaip anksciau. lankstosi remas atskirai, o visa sedima dalis isvis nesilanksto, reik ja nuiminet, ir sandelioti atskirai. + dizainas seno akivaizdziai grezesnis. buzz sportine irgi rašo nuo 0 bet juk nededam be to realiai jei padėtis kaip buzz, tai kojytės turėtų būti šiek tiek pakeltos, kas manau nėra taip blogai bet jau čia kiekvienai savaip, man superinis vežimėlis į kitą niekada nekeisčiau. Dėl zapp susilankstymo, tai principas kaip buzz, jo sportinė irgi nesilenkia nei per niekur, tik kad galima kartu sulenkti su ratais tiesa jau atradau, jog quinny važiuoklei neuždėčiau maxi cosi lopšio pabandžiau
Mes turejom Quinny buzz3 sportine dali, mums labai patiko, antra kart ir vel pirkciau toki
QUOTE(Cansado @ 2010 12 04, 16:52) blemba ką tik išknisau visą vežima įdomumo dėlei niekur neradau atiketės kur parašyta nuo kiek tikrai intike rašo, nemažai kur, kad galima naudoti nuo gimimo, tai man truputį įdomu pasidarė Papildyta: aš čia dėl to klausiu, nes žinau, kad be šansų vaiką išvežioti iki 6 mėn dream lopšy QUOTE(maybe24 @ 2010 12 05, 19:00) As nuo 5 men i sportinuks perkeliau Gal raso,kad nuo gimimo galima naudoti ta prasme,kad sportinuka su atitinkamu priedu t.y lopsiu nežinau
as naminiais rubeliais aprengta vaika kisdavau i quinny miegmaisi, uzdedavau ta vezimo dangala ir butu ir ilgiai tilpes, bet kad islipineti pradejo, tai baisu daresi, tai ta miegmaisi segdavau i sedima dali ir joje miegodavo. Kai vaikui buvo 3 menesiai, maniau, kad tai paskutinis menuo, kada telpa, nes 8 kg svere, bet paskui tai tikrai neaugo tas svoris, todel manau, kad tik su didelem isimtim anksciau nei 6 men vaikas nebetelpa is tikro o ne pagal mamos isivaizdavima. Aisku, jei kombinezonas milziniskas, tada tikrai ir i miegmaisi netilptu, tai ir i vezima
Nu nezinau kaip jus taip ilgai telpat, bet mano drauges 4 men. lelius lopsyke guledavo jau uzmetes koja ant lopsio krasto (ir tai buvo ne ziema)
QUOTE(gitulia @ 2010 12 05, 23:41) Nu nezinau kaip jus taip ilgai telpat, bet mano drauges 4 men. lelius lopsyke guledavo jau uzmetes koja ant lopsio krasto (ir tai buvo ne ziema) Bet tai jums neatrodo, kad visi vaikai yra skirtingi - kaip ūgiu, taip svoriu, taip pat ir apranga, metų laikai skiriasi?
Na taip skiriasi, bet lopsys nuo to nedideja, jis vis tiek pakankamai mazas
na ir maniske, budama is didesniu vaiku, puikiai tilpo iki 6men ir ilgiau... o budama metinuke puikiai miegojo dar mazesniame lopsy, truputi koja ismetus... tai, jei dreamy lopsiuka netelpa 4men. kudikis, koks turi but jo ugis?
o kada keitet buzz sportinuko sedyne i xl? mums dabar durniausia, kad pakoji uzlenkus i virsu vaikui nepatogu, netelpa, o nuleidus i apacia kojos kabaliuoja QUOTE(Onora @ 2010 12 05, 22:32) as naminiais rubeliais aprengta vaika kisdavau i quinny miegmaisi, uzdedavau ta vezimo dangala ir butu ir ilgiai tilpes, bet kad islipineti pradejo, tai baisu daresi, tai ta miegmaisi segdavau i sedima dali ir joje miegodavo. Kai vaikui buvo 3 menesiai, maniau, kad tai paskutinis menuo, kada telpa, nes 8 kg svere, bet paskui tai tikrai neaugo tas svoris, todel manau, kad tik su didelem isimtim anksciau nei 6 men vaikas nebetelpa is tikro o ne pagal mamos isivaizdavima. Aisku, jei kombinezonas milziniskas, tada tikrai ir i miegmaisi netilptu, tai ir i vezima juk vaikučiai labai skirias QUOTE(gresa @ 2010 12 06, 01:47) na ir maniske, budama is didesniu vaiku, puikiai tilpo iki 6men ir ilgiau... o budama metinuke puikiai miegojo dar mazesniame lopsy, truputi koja ismetus... tai, jei dreamy lopsiuka netelpa 4men. kudikis, koks turi but jo ugis? o kada keitet buzz sportinuko sedyne i xl? mums dabar durniausia, kad pakoji uzlenkus i virsu vaikui nepatogu, netelpa, o nuleidus i apacia kojos kabaliuoja vaikai skirtingi o mano dar be xl sėdynė 18mėn tik diržų prailginimo reikėjo QUOTE(angeloangel @ 2010 12 04, 18:27) blemba ką tik išknisau visą vežima įdomumo dėlei niekur neradau atiketės kur parašyta nuo kiek dabar negaliu tiksliai pasakyti, kurioj vietoj buvo ta etiketė, nes nebeturiu savo buzzo, bet tikrai ji buvo..jei atmintis neapgauna, ar tik ne ant rankenos šone..
imeskit nuorodele i dirzu prailgintoja(?)
taikad vaikuciai ~5men jau nebenori tik guleti, musiskis kelesi, verkdavo, noredavo viska matyt. o kiek buzze, o ypac speedi tos gulimos padeties kaip ir uztenka. tokiame amziuje leliukai jau miega maziau, ir 2/3 pasivaiksciojimo lauke, nori ziuret ir matyt ir pramogauti:]
+ dreami lopsis, nu nera jau toks baisiai mazas, standartinis, kaip ir daugumos vezimu(peg perego, zippy abc, ir t.t). o gigantisku lopsiu nera jau toks didelis pasirinkimas, mura, roan, emaljunga, bet remai siu vezimu klasikiniai arba "tankiukai" QUOTE(Cansado @ 2010 12 06, 15:05) dabar negaliu tiksliai pasakyti, kurioj vietoj buvo ta etiketė, nes nebeturiu savo buzzo, bet tikrai ji buvo..jei atmintis neapgauna, ar tik ne ant rankenos šone.. ir ant rankenos lyg viską perskaičiau QUOTE(- hal - @ 2010 12 06, 15:07) skelbiu.lt parduoda ir šiaip galima parsisiųsti iš užsienio, bei quinny kur parduoda
Sveikos,
pasidalinkit kur isigyt quinny zapp xtra galima ?
www.bebycenter.lt
jie prekiauja (tiesa tik VLn, ir klp)-bandykit skambint, gal isssius pastu. QUOTE(angeloangel @ 2011 01 05, 12:23) kazkaip dar neisivaziavus esu i pirkima intenetu is uzsienio, nors noreciau, bet gal susilaikysiu QUOTE(vasilysha @ 2011 01 05, 12:25) jau rasiau jiem uzklausa del vezimelio, ju kaina 879lt , spalvos kelios net gi, tik juodo nera
gal kas zapp xtra turit, galit realiom foto pasidalint, labai jau idomu kaip atrodo realiai, ne reklaminese foto, mat neturiu galimybes nulekt i vilniu ir apziuret
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|