arsanty
2007 10 15, 17:03
as dar norejau paklausti kazkur girdejau kad yra mokyklos kuriuose vaikai pasilieka per savaite ir tose mokyklose miega ir tik jei nori savaitgaliui gali grysti namo.tai cia tie licejai ir yra ar tokios mokyklos kazkaip kitaip vadinasi? o del liceju tai butinai kai pabaigi 8 klases stoti reikia jei nori ta parsme nuo 9klases ar galimair nuo 10 ar 11klases?
Mercredi
2007 10 21, 13:52
QUOTE(arsanty @ 2007 10 15, 18:03) as dar norejau paklausti kazkur girdejau kad yra mokyklos kuriuose vaikai pasilieka per savaite ir tose mokyklose miega ir tik jei nori savaitgaliui gali grysti namo.tai cia tie licejai ir yra ar tokios mokyklos kazkaip kitaip vadinasi? o del liceju tai butinai kai pabaigi 8 klases stoti reikia jei nori ta parsme nuo 9klases ar galimair nuo 10 ar 11klases? Dėl licėjaus statuso. Jie ten negyvena  tiesiog vadinasi licėjus. Eina kasdien į mokyklą kaip ir bet kur kitur. Man atrodo apie internatus (jei jie taip vadinasi  ) šnekat  Kaip dėl stojimo tiksliai pasakyti negaliu, bet manau kad negalima
sharkis
2007 10 22, 10:28
QUOTE(arsanty @ 2007 10 15, 17:03) as dar norejau paklausti kazkur girdejau kad yra mokyklos kuriuose vaikai pasilieka per savaite ir tose mokyklose miega ir tik jei nori savaitgaliui gali grysti namo.tai cia tie licejai ir yra ar tokios mokyklos kazkaip kitaip vadinasi? o del liceju tai butinai kai pabaigi 8 klases stoti reikia jei nori ta parsme nuo 9klases ar galimair nuo 10 ar 11klases? Tikrai nekas ten nemiega,nebent vakarais ilgai užsisėdi, taip ir išeina - kone gyvenimas licėjuj. Dėl stojimų: http://www.licejus.lt/index.php/admission Kartais pasitaiko, kad ir į 10 klasę ateina, bet nežinau, kaip ten vyksta viskas. Anksčiau priimdavo ir į 11 klasę, dabar, rodo, tik į 9. Arba TB.
mūsų auklėtoja sakė, jog licėjuje mokiniai nenusirašinėja nei namų darbų, nei per kontrolinius, o per pertraukas taip pat mokosi.. Norėjau paklausti ar iš tiesų ten taip yra?
QUOTE(karolytee @ 2008 01 23, 21:37) mūsų auklėtoja sakė, jog licėjuje mokiniai nenusirašinėja nei namų darbų, nei per kontrolinius, o per pertraukas taip pat mokosi.. Norėjau paklausti ar iš tiesų ten taip yra?  Visur visokių žmonių yra, negalima kalbėt apie visus, bet iš esmės - taip. Žmonės supranta, kad nusirašinėdami kenkia tik sau, o pažymys jiems ne toks svarbus kaip visur kitur. Per pertraukas mokomės, TIK prieš kontrolinius. Padeda. Nors and kokio debiliško dalyko, kaip ekonomika, kur mokytoja užduotis visai ne į temą duoda, kartais jau savaitė prieš kontrolinį užduotis susiveikiam.
QUOTE(Akukaračia @ 2008 01 25, 13:34) kartais jau savaitė prieš kontrolinį užduotis susiveikiam. užduočių žinojimas iš anksto taip pat nusirašinėjimas
QUOTE(karolytee @ 2008 01 26, 13:44) užduočių žinojimas iš anksto taip pat nusirašinėjimas  Bet naudos daugiau del to, kad vis tiek ruosiesi ir tas kad ir zinomas uzduotis mokaisi. Ir ne vien jas!
na taip daug geriau mokytis kai žinai kokie bus klausimai  tada ir nusiteikimas geresnis nes kai reikia labai daug išmokt tai vien tai kad yra labai daug atstumia nuo mokymosi .. va pvz mane
ai dar norėjau pasiteiraut besimokančių licėjuje ar špargalus darotės a??
QUOTE(karolytee @ 2008 02 02, 20:58) ai dar norėjau pasiteiraut besimokančių licėjuje ar špargalus darotės a??  ne.
jabbosc
2008 03 01, 22:55
Sveiki. Šiemet ketinu stoti į licėjaus TB klasę. Norėjau paklausti, gal kas žinote, iš kur gauti 2006 ar 2007 metų TB egzaminus?  Būčiau be galo dėkinga už informaciją, nes licėjaus svetainėje yra tik pavyzdys, ir, kaip man teko girdėti, daug lengvesnis negu tikrieji stojamieji (būtų įdomu pasižiūrėti, kas gi iš tikrųjų manęs laukia  ).
Mercredi
2008 03 02, 12:59
QUOTE(jabbosc @ 2008 03 01, 22:55) Sveiki. Šiemet ketinu stoti į licėjaus TB klasę. Norėjau paklausti, gal kas žinote, iš kur gauti 2006 ar 2007 metų TB egzaminus?  Būčiau be galo dėkinga už informaciją, nes licėjaus svetainėje yra tik pavyzdys, ir, kaip man teko girdėti, daug lengvesnis negu tikrieji stojamieji (būtų įdomu pasižiūrėti, kas gi iš tikrųjų manęs laukia  ). Tai pačių licėistų, matyt, reik klaust
virs_debesu
2008 03 06, 22:15
As mokaus Tb1 dabar, bet kadangi ir anksciau mokiaus Licejuje tai egzaminu nereikejo. Uzduociu gali paieshkot ir i paprasta 11 klase stojimo (matematika beveik tokia pati tik kad anglu kalba). jeigu ka, tai siais metais labai didelis konkursas numatomas, bo nezmonishkai dideja susidomejimas. Butinai ateik i atviru duru diena
jabbosc
2008 03 07, 13:44
Ačiū  Jau laukiu nesulaukiu tos Atvirų durų dienos  o kaip tau ten mokytis? Na, žinoma, tu mokeisi licėjui jau ankčiau, bet kaip buvo iš pat pradžių? Labai sunku? O kaip ten TB?  dar kartelį ačiū
virs_debesu
2008 03 07, 16:19
Na man asmenishkai mokytis Licejuje nebuvo labai sunku, bet Tb jau kaip ir prispaude  ishmokau ir nakti kava gert  siaip pati sistema yra visishkai kitokia: mokoma ne kalti, bet analizuoti, atsirinkti, kritishkai mastyti. Pvz istorijos kontroliniai yra ne koks testas, o ese, tau duodama tema ir analizuoji kazkoki ivyki, tam reikalingas platus istorinis ir kulturinis kontekstas. egzaminai irgi kitokie: 7baleje sistemoje ir laikomi visu dalyku. Be to, Tb - nepigu, kainuoja ir specialus kalkuliatoriai, egzaminai, knygos. Jeigu nori kazka konkreciau suzinot, rashyk i az
jabbosc
2008 03 07, 21:19
Na, būtent analizavimo ir supratimo aš ir noriu, nes pas mane mokykloje kalimas (vien kalimas ir daugiau nieko), o kai iškali nesupratus, tai jokios naudos nėra... O dėl pinigėlių tai gal kažkaip sukrapštyčiau  Tiesiog labai noriu įstot. Žinau, kad daug to paties nori, mokosi naktim, bet aš tikiu kažkokia stebuklinga viltimi... Pačiai keista  P.S. kas tas az?
purplestain
2008 03 11, 15:03
O kas stos į pirma klasę šiemet?
Mercredi
2008 03 11, 15:18
QUOTE(jabbosc @ 2008 03 07, 21:19) Na, būtent analizavimo ir supratimo aš ir noriu, nes pas mane mokykloje kalimas (vien kalimas ir daugiau nieko), o kai iškali nesupratus, tai jokios naudos nėra... O dėl pinigėlių tai gal kažkaip sukrapštyčiau  Tiesiog labai noriu įstot. Žinau, kad daug to paties nori, mokosi naktim, bet aš tikiu kažkokia stebuklinga viltimi... Pačiai keista  P.S. kas tas az?  O tu licėjuj dabar mokaisi? Kelintam kurse? AŽ - asmeninė žinutė
Ledukas
2008 03 13, 10:41
Siemet mano sunus stos i licejaus 1klase..Labai jau pergyvenam ir ruosiames...Vidurkis 9.Mazoka...papildomai lanko matematika, anglu ir lietuviu. Pati ruosiu istorijos egzaminui.Tariames del chemijos ir biologijos...Sunus labiau nori papulti i Jezuitu gimnazija. Mano, kad jam Licejus neikandamas. Tad bandysim ir cia ir ten stoti.Dar papildomai tikyba..Tad sunkoka jam...Dziaugiuosi tik tuo, kad tai jo pasirinkimas ir noras.Sedi iki velaus vakaro, o as ji baru, kad pakaks...Jis turi svajone...tikisi, kad sis zingsnis pakeis jo gyvenima...,o as bijau nusivilimo...Tad tuom ir gyvenam.
kapibara
2008 03 14, 16:52
QUOTE(Ledukas @ 2008 03 13, 12:41) Siemet mano sunus stos i licejaus 1klase..Labai jau pergyvenam ir ruosiames...Vidurkis 9.Mazoka...papildomai lanko matematika, anglu ir lietuviu. Pati ruosiu istorijos egzaminui.Tariames del chemijos ir biologijos...Sunus labiau nori papulti i Jezuitu gimnazija. Mano, kad jam Licejus neikandamas. Tad bandysim ir cia ir ten stoti.Dar papildomai tikyba..Tad sunkoka jam...Dziaugiuosi tik tuo, kad tai jo pasirinkimas ir noras.Sedi iki velaus vakaro, o as ji baru, kad pakaks...Jis turi svajone...tikisi, kad sis zingsnis pakeis jo gyvenima...,o as bijau nusivilimo...Tad tuom ir gyvenam. Mano sūnus ir nori, bet kai paskaičiau apie pasiruošimą, tai apakau  Tai ar jau tokie neužtikrinti savo jėgomis, kad tiek papildomų pasiruošimų, juk vidurkis aukštas, ar tai tik pažymiai, o žinių nelabai daug? Mano sūnui paskutinias metais ir daug mokytojų mokykloje pasikeitė, tai pažymiai gal pagerėjo, bet žinių tai sumažėjo... Viskas paviršutiniškai, ką mokėjo lietuvių kalbos, tą jau primiršo. Nieko papildomai nesiruošia,na matematiką pats pasprendžia.Aišku, jei neįstos, tai ir nusivylimas, bet gal nereikia visko labai sureikšminti, didesnė trauma dar bus, juk čia tik licėjus, o ne gyvybės ir mirties klausimas. O per atvirų durų dienas pernai buvo labai daug žmonių, bet visos mokytojos pabrėžė, kad per testus kažko ypatingo neduoda, mokyklinė programa ir tiek. Neperspauskit vaiko, ir tegu pats neužsiveda, aš ir saviškui tą patį sakau, paskui bus daugiau bėdos, negu naudos
virs_debesu
2008 03 14, 17:17
Na ash anksciau mokiaus VJG o dabar licejuj- Tb  truksta man tu susikaupimu, pabuvimu su savimi, siltu santykiu, bet licejus ishmoko ryztingumo, drasos ir pasiaukojimo tikslui  bet kiekvienam kitaip, nepergyvenkit jei neistos - neitiketinai gabus irgi neistoja, kartais ziopleliai buna ar siaip ish streso nesusikaupia, be to sistema egzaminu pasikeite, tai nebereikia but genijum, svrabiau logishkai mastyt ir turet zinias  sekmes!
purplestain
2008 03 14, 20:57
QUOTE(virs_debesu @ 2008 03 14, 18:17) Na ash anksciau mokiaus VJG o dabar licejuj- Tb  truksta man tu susikaupimu, pabuvimu su savimi, siltu santykiu, bet licejus ishmoko ryztingumo, drasos ir pasiaukojimo tikslui  bet kiekvienam kitaip, nepergyvenkit jei neistos - neitiketinai gabus irgi neistoja, kartais ziopleliai buna ar siaip ish streso nesusikaupia, be to sistema egzaminu pasikeite, tai nebereikia but genijum, svrabiau logishkai mastyt ir turet zinias  sekmes! o kuo ta sistema pasikeite?
Ledukas
2008 03 17, 10:46
Kas liecia susireiksminimo ir spaudimo as viska suprantu... Papildomai mokomes todel, kad lankom Lentvario mokykla.Manau, kad jos paruosimas silpnokas... Klaseje tokia atmosfera: tik loxai mokosi...todel nieks ir nesimoko. Maniskiui patinka mokslai, mato savo ateiti tik aukstoje mokykloje.Turi svajoniu ir tikslu. Budamas darzelyje jau kalbejo apie tai, kad bus mokslininkas ir atras dar niekam nezinoma gyvuna. Jam istojimas i liceju reiskia naujo gyvenimo pradzia- tai vazinejimas traukiniu  ;nauji draugai, kuriu svajones panasios; galimybe isbandyti savo protinius sugebejimus, o ne fizinius...Musu mokykloje juk yra taip: nedaviai nusirasyti - i nosi, ...nu arba duok "ka nors", vienintelis padarei namu darbu...o jei ismokai eilerasti ...chm...o prie viso to VIENINTELIS NERUKO! o ka daryti jei mes jam aiskinom, kad gyventi reikia kitaip... Kaip kiekvieni tevai, mes neisimtis, darom klaidas...Jam dabar sunku...taciau as labai vyliuosi, kad ateis laikas ir jis atsidurs tarp tu zmoniu, kurie bus panasus i ji pati...jis jausis gerai... Jis turi iliuzija..taip...as suprantu...kad tai gali buti iliuzija...kad tokioje mokykloje kaip Jezuitu gimnazija ar Licejus papuola tokie vaikai kurie nori mokyti...ir nespjaudo ant taves vien todel, kad gavai 10 is matematikos. Suprantu, kad kiekvienas paskaites mano zinute paklaus: o ka jei jis neistos?...nezinau...mes parasem prasyma dar i Vytauto Didziojo gimnazija...Zinau, kad jam grizti bus isties sunku, nes klasiokai jau zinos apie jo fiasko...tyciosis..., o ar jis gales tai atlaikyti? Gal jis taps toks pats kaip visi: gers, rukys, begs is pamoku, nepagarba kitiems, issisokimas, zeminimas, prievarta...- juk tai dabar vertybe...jega- tu gali!
QUOTE(Ledukas @ 2008 03 17, 11:46) Kas liecia susireiksminimo ir spaudimo as viska suprantu... Papildomai mokomes todel, kad lankom Lentvario mokykla.Manau, kad jos paruosimas silpnokas... Klaseje tokia atmosfera: tik loxai mokosi...todel nieks ir nesimoko. Maniskiui patinka mokslai, mato savo ateiti tik aukstoje mokykloje.Turi svajoniu ir tikslu. Budamas darzelyje jau kalbejo apie tai, kad bus mokslininkas ir atras dar niekam nezinoma gyvuna. Jam istojimas i liceju reiskia naujo gyvenimo pradzia- tai vazinejimas traukiniu  ;nauji draugai, kuriu svajones panasios; galimybe isbandyti savo protinius sugebejimus, o ne fizinius...Musu mokykloje juk yra taip: nedaviai nusirasyti - i nosi, ...nu arba duok "ka nors", vienintelis padarei namu darbu...o jei ismokai eilerasti ...chm...o prie viso to VIENINTELIS NERUKO! o ka daryti jei mes jam aiskinom, kad gyventi reikia kitaip... Kaip kiekvieni tevai, mes neisimtis, darom klaidas...Jam dabar sunku...taciau as labai vyliuosi, kad ateis laikas ir jis atsidurs tarp tu zmoniu, kurie bus panasus i ji pati...jis jausis gerai... Jis turi iliuzija..taip...as suprantu...kad tai gali buti iliuzija...kad tokioje mokykloje kaip Jezuitu gimnazija ar Licejus papuola tokie vaikai kurie nori mokyti...ir nespjaudo ant taves vien todel, kad gavai 10 is matematikos. Suprantu, kad kiekvienas paskaites mano zinute paklaus: o ka jei jis neistos?...nezinau...mes parasem prasyma dar i Vytauto Didziojo gimnazija...Zinau, kad jam grizti bus isties sunku, nes klasiokai jau zinos apie jo fiasko...tyciosis..., o ar jis gales tai atlaikyti? Gal jis taps toks pats kaip visi: gers, rukys, begs is pamoku, nepagarba kitiems, issisokimas, zeminimas, prievarta...- juk tai dabar vertybe...jega- tu gali!  Skaičiau ir galvojau, kaip gerai, kad mano vaikas mokėsi su tokiais, su kuriais nori mokytis jūsų sūnus. Pernai mano sūnus bandė stoti į Licėjų, bet nesėkmingai. Tačiau įstojo į M. Biržiškos gimnaziją (Justiniškėse). Siūlau Jums pasirinkti tokį planą, kokį mes turėjom: tegul sūnus peržiūri mokyklas, kuriose norėtų mokytis, po to jas reitinguokit, t. y. 1 - licėjus, 2 - ?, 3 - ? Nepavykus įstoti į Licėjų, galima bandyti stoti į Žirmūnų ar M. Biržiškos gimnazijas, kitose gimnazijose stojamųjų nėra, priima pagal vidurkį (o gal kas šiemet pasikeitė?) Tegul pats sūnus internete pasižiūri mokyklų tinklapiuose, pasižiūri priėmimo sąlygas, paskaitinėja. Kalbėkit su vaiku, kad ne tik Licėjuje yra vaikų, kurie nori mokytis, kuriems mokslo siekis yra pliusas, o ne minusas. Tegul susiplanuoja, nebus didelio šoko. Tegul turi atsarginį variantą. Ir dar savo vaikui pasiūlyčiau apie savo planuos kuo mažiau kalbėti klasėje, taip niekas nežinos apie nesėkmę ir patyčių bus mažiau. Juk mokykloje tampa žinoma apie įstojimą tada, kai ateini pasiimti dokumentų, o stojant, man rodos, užtenka pažymių knygelės trimestro lentelės kopijos, jokių pažymų nereikalauja. Sėkmės
purplestain
2008 03 30, 12:34
O galima į licėjaus PIRMĄ klasę stoti, jei esi ne iš Vilniaus?
Ne, nes reikia deklaruoti savo gyvenamąją vietą.
purplestain
2008 03 31, 14:01
Kaip suprantu ten reikia parašyti adresą? Tai vat jei parašyčiau adresą, kur gyvena mano gimines, tai jau netinka?
Beje kiek žinau tai į TB galima stoti esant ne iš kitų miestų ar net iš užsienio.
QUOTE(purplestain @ 2008 03 31, 15:01) Kaip suprantu ten reikia parašyti adresą? Tai vat jei parašyčiau adresą, kur gyvena mano gimines, tai jau netinka? Beje kiek žinau tai į TB galima stoti esant ne iš kitų miestų ar net iš užsienio. Juk pati sakei, kad nori stoti į pirmą klasę. Ir dar paryškinai... O šiaip nuėjus užsiregistruoti (jei mes vis dar apie pirmą klasę kalbam) gali, bet jei įstosi ir reikės nešti dokumentus, kur yra deklaruota tavo gyvenamoji vieta. Vilniuje.
purplestain
2008 04 01, 20:41
Na aš į pirmą žadu stoti, tik turėjau omeny kodėl į TB klasę leidžiama stoti iš kitų miestų?
Juk ten tarptautinis bakalauras.
green1368
2008 04 03, 18:02
pirmakart girdziu,kad zirmunu gimnazijoje yra stojamieji  , dukra mokosi,ir nebuvo nieko panasaus,bet vidurkis siemet buvo ohoho ispustas reikalas,kaip ir licejus.jus manot,kad ten vaikai mokos kazkokie individualistai?gal ir yra,bet kaip ir visur,kala kala kala,kol protelis pavaziuoja,jei negabus,o isivaizdina kad mokos licejui.
QUOTE(green1368 @ 2008 04 03, 19:02) pirmakart girdziu,kad zirmunu gimnazijoje yra stojamieji  , dukra mokosi,ir nebuvo nieko panasaus,bet vidurkis siemet buvo ohoho ispustas reikalas,kaip ir licejus.jus manot,kad ten vaikai mokos kazkokie individualistai?gal ir yra,bet kaip ir visur,kala kala kala,kol protelis pavaziuoja,jei negabus,o isivaizdina kad mokos licejui. ar pažįstat bent vieną "kaliką" iš licėjaus? Ar remiatės tik gandais, nuogirdom? Gal biržiškoj, žirmūnkėj ir kalama, tačiau licėjuje ugdomas kritiškas mąstymas. Ir nepažįstu nei vieno kuris vienu ar kitu atveju nebūtų individualistu.
daliadx
2008 04 11, 09:39
QUOTE(purplestain @ 2008 03 11, 17:03) O kas stos į pirma klasę šiemet?  NORECAU, BET PAPILDOMAI NESIRUOSIAU.
green1368
2008 05 10, 15:48
QUOTE(Akukaračia @ 2008 04 06, 17:49) ar pažįstat bent vieną "kaliką" iš licėjaus? Ar remiatės tik gandais, nuogirdom? Gal biržiškoj, žirmūnkėj ir kalama, tačiau licėjuje ugdomas kritiškas mąstymas. Ir nepažįstu nei vieno kuris vienu ar kitu atveju nebūtų individualistu. jei nepazinociau,nesakyciau. nesakau,kad kitose mokyklose nekala,kas neturiu per daugiausiai gabumu. as tik noriu pasakyti,kad licejaus pats vardas yra sureiksmintas.ar gerai tave mokytojas ar destytojas paruosia,priklauso ne nuo mokymosi istaigos pavadinimo,o nuo zmogaus,kuris desto,o jie patenka i mokymo istaigas be jokios atrankos,kaip as suprantu? musu pazystamas irgi bande stoti i liceju del to,kad tevams butu prestizas,kaip patys issireiske.klausimas kitas,ar jam paciam to labai reikejo...
QUOTE(green1368 @ 2008 05 10, 16:48) jei nepazinociau,nesakyciau. nesakau,kad kitose mokyklose nekala,kas neturiu per daugiausiai gabumu. as tik noriu pasakyti,kad licejaus pats vardas yra sureiksmintas.ar gerai tave mokytojas ar destytojas paruosia,priklauso ne nuo mokymosi istaigos pavadinimo,o nuo zmogaus,kuris desto,o jie patenka i mokymo istaigas be jokios atrankos,kaip as suprantu? musu pazystamas irgi bande stoti i liceju del to,kad tevams butu prestizas,kaip patys issireiske.klausimas kitas,ar jam paciam to labai reikejo...  Juk jis neįstojo. Tai buvo jo problema, jei norėjo stot ne dėl savęs, o dėl tėvų. Antra, taip ir nesupratau - tas Jūsų pažįstamas ir yra žmogus, kurį pažįstat iš licėjaus? Manau, jog jūs tiesiog bendrai mąstot apie šią ir panašias ugdymo įstaigas, o kadangi pati čia nebuvot, tai nelabai ir įsivaizduojat atmosferos, kybančios ore. Ir ne mokytojai svarbiausia. Svarbiausia - idėja. Ir žinoma žmonės. Asmeniškai mano klasiokai - nuostabios asmenybės. Nei vienas nestojęs čia dėl tėvų prestižo. o atsakant į 'licėjaus pats vardas yra sureikšmintas' tai kaip Jūs galit taip sakyt, pati čia nepabuvus? Gerai išmokti besistegdamas visur gali, o pagyventi licėjaus dvasia, renginiais... Tiesiog. Nemanau, jog teisinga puikią mokyklą peikti už tai, kad ji puiki. Tai rodo pavydą. (noriu miego, tikiuosi suprasit, ką bandžiau pasakyt.)
green1368
2008 05 21, 18:13
 tokia pavargus,ar issunkta nuo licejaus,kad norit miego? jus saumuole,kad istojot
QUOTE(green1368 @ 2008 05 21, 19:13)  tokia pavargus,ar issunkta nuo licejaus,kad norit miego? jus saumuole,kad istojot  tik pavargus  ir net licėjuj neatsikračiau įpročio viską atidėt paskutinei akimirkai  bet čia tik mano vienos (tikiuosi) bėda  Kai stojau, neatsimenu, kad klausimai būtų buvę labai sunkūs - tiesiog moki arba ne
QUOTE(green1368 @ 2008 04 03, 19:02) pirmakart girdziu,kad zirmunu gimnazijoje yra stojamieji  , dukra mokosi,ir nebuvo nieko panasaus,bet vidurkis siemet buvo ohoho ispustas reikalas,kaip ir licejus.jus manot,kad ten vaikai mokos kazkokie individualistai?gal ir yra,bet kaip ir visur,kala kala kala,kol protelis pavaziuoja,jei negabus,o isivaizdina kad mokos licejui.  kas proto ir noro turi, tas visur gerai mokysis
kapibara
2008 06 07, 17:23
Kodėl nė viena iš mamyčių nerašo, kai sekėsi stojamieji? konkursas nemažas, matematika sunki, kiek suprantu, ir laaabai daug nesuprantu  , ir šiaip visi klausimai sukti, ne tiek žinių, kiek loginio mąstymo reikia. kiek suprantu, vaikai labai pergyvena, maniškis ir, baisiai nori, bet , kieki suprantu ir jaučia mano širdis, kad nelabai įstos. Daug susimovė.O iš ties noriu, kad jis ten mokytųsi, nes mokytojai ten šaunūs, ir vaikų motyvacija labai stipri. jei mokyrųsi kokioj gimnazijoj, ar netoli, kas padoraus būtų, tai nelabai pergyvenčiau, o dabar kai antakalnio vidurinėj, tai ne ką rinktis lieka- rezerve Žirmūnai
Jei kam iš mamyčių įdomu, tai licėjuje jau kabo rezultatai, nors buvo žadėta, kad jie bus nuo 16 val. bet jau galima tikrintis.
Indruze
2008 06 12, 09:27
 Įstojom-stebuklas įvyko
Mercredi
2008 06 12, 09:35
O internete dar nėra
Mercredi
2008 06 12, 12:09
Rezultatai jau yra ir internete
Mamytes
2008 09 06, 15:14
Mielos mamos, prasau padekite, mano dukra is klasiokiu susizinojo apie Vilniaus liceju, bet esme tame, kad gyvename Klaipedoje. al zinot kas nors, ar i si liceju priimami tik vilnieciai ar ir kitu miestu vaikai, ar yra kokios mokyklos teikiamos apgyvendinimo salygos? ir kiek kainuoja mokslai sioje mokykloje?
purplestain
2008 09 07, 10:56
QUOTE(Mamytes @ 2008 09 06, 16:14) Mielos mamos, prasau padekite, mano dukra is klasiokiu susizinojo apie Vilniaus liceju, bet esme tame, kad gyvename Klaipedoje. al zinot kas nors, ar i si liceju priimami tik vilnieciai ar ir kitu miestu vaikai, ar yra kokios mokyklos teikiamos apgyvendinimo salygos? ir kiek kainuoja mokslai sioje mokykloje? Nu aš nesu mama, bet galiu pasakyti, kad licėjus neturi bendrabučių ir priima tik Vilniečius, nors girdėjau visokių gandų. Bet šiaip Kaune yra taip pat rezultatais nenusileidžianti gimnazija vadinama Kauno Technologijų universiteto gimnazija, Į ja priima iš visų Lietuvos miestų ir dar suteikia nemokamą bendrabutį. Viskas išsamiau ktug.lt Beje kaip tik ruošiuosi stoti ir aš šiais metais į šia gimnaziją ;]
QUOTE(Mamytes @ 2008 09 06, 14:14) Mielos mamos, prasau padekite, mano dukra is klasiokiu susizinojo apie Vilniaus liceju, bet esme tame, kad gyvename Klaipedoje. al zinot kas nors, ar i si liceju priimami tik vilnieciai ar ir kitu miestu vaikai, ar yra kokios mokyklos teikiamos apgyvendinimo salygos? ir kiek kainuoja mokslai sioje mokykloje? Taigi nueikit i internetini puslapi www.licejus.lt ir pasiskaitykit priemimo salygas.
QUOTE(RutaT @ 2008 10 01, 23:28) Taigi nueikit i internetini puslapi www.licejus.lt ir pasiskaitykit priemimo salygas.  mokslas teoriškai nekainuoja, bet yra renkamas apie 500lt mokestis (taip nutarė tėvų komitetas). gali mokytis ir nevilniečiai, tačiau apgyvendinimo nėra : )
QUOTE(ulle @ 2008 11 12, 19:26) mokslas teoriškai nekainuoja, bet yra renkamas apie 500lt mokestis (taip nutarė tėvų komitetas). gali mokytis ir nevilniečiai, tačiau apgyvendinimo nėra : ) apie 500Lt mokestis? Kaip tai suprast?
pragiedruliai
2008 11 18, 16:10
QUOTE(Chr. @ 2008 11 17, 15:56) apie 500Lt mokestis? Kaip tai suprast?  Kas mėnesį "geranoriškai" mokama apie 50lt. Tiesa, kiek žinau, jei nemoki, nieko nenutinka - keletas draugų tikrai nemokėjo, ir nieko.
|
|