sena niekšė
2010 08 25, 17:04
QUOTE(Undinencija @ 2010 08 23, 01:49) iki 16 metų vaikam joks meistras nedaro tattoo.. priežastys ne tik dėl sąmoningo apsisprendimo dėl kūno piešinio visam gyvenimui, bet ir todėl, kad augant tas piešinėlis išsitampytų..o nuo 16 iki pilnametystės reikia tėvų sutikimo. rimtas meistras ar salonas nedarys. o tarpuvartėj ar rūsy koks mėgėjas tepliorius tai gali laisvai. pati tattoo tai čia dar nieko, bet dar galima su ja ir kokį hepatitą parsinešt. pati paauglystėj pažinojau tada dar būsimą tatuiruočių meistą. tai jis šešiolikos tattoo sau darėsi pats.
Krococo
2010 08 25, 17:09
Mano nusistatymas - iki 18kos nei tikrų, nei laikinų tatoo.... Nesąmonė kažkokia - taip pat nesuprantu tėvų, leidžiančių paaugliams vaikams piercing'ą........
laurilija
2010 08 27, 21:48
Maniskis nesenai pradejo kaulyti tatuiruotes,nors jam dar tik 12,tai po ilgu diskusiju nusprende palaukt iki 18  ,tikiuosi jam praeis noras iki to laiko
QUOTE(Krococo @ 2010 08 25, 18:09) Mano nusistatymas - iki 18kos nei tikrų, nei laikinų tatoo.... Nesąmonė kažkokia - taip pat nesuprantu tėvų, leidžiančių paaugliams vaikams piercing'ą........ O kada jiems piercinguotis?  Paauglysteje negalima, tada pradeda trukdyti ivaizdziui darbo paieskose, veliau dar kas nors  jei vaikas taip nori isreiksti save -pirmyn. Aisku ne 12 metu, bet 15-16 lai veriasi tuos auskarus. O del tattoo, net ir paaugliams tikrai nereikia suteikti tokios laisves. Pati turiu 3 tatuiruotes ir man asmeniskai tai yra grazu. Pati rinkausi labai ilgai ir atsargiai, nes reikia suvokti, kad ta piesini nesiosies su savim visa gyvenima. O buna va imu ir pagalvoju, kad galejau darytis tatuiruote zemiau, nes ne visada vakarine suknele su gilia iskirpte nugaroj ir mano tatuiruote ziurisi bendrame kontekste  Mano laimei, sukneliu pasirinkimas yra platus  Bet paauglems mergaitems leisti darytis tattoo grieztas ne. Ypac pilvo ir krutines srityje. Daugelis ju galvoja, kad visa gyvenima bus tokios stangrios grazios ir nepamasto, kad pilvas ir krutine, dazniausiai bekeiciancios proporcijas, moters kuno vietos
donatele00
2010 12 30, 17:01
sveikos mamos man 10 metu as sia vasara turejau ant peties tatoo ir labai grazia...toki kaip tigro veida:)
fantazija3
2011 01 03, 23:26
manoji pasidarė man nežinant tatuiruotę mažytę ant kaklo... ir net ne salone, kas baisiausia, o pas kažkokią draugę, kuri užsiima tokiais dalykais.
anonime123
2011 01 04, 20:08
QUOTE(donatele00 @ 2010 12 30, 17:01) sveikos mamos man 10 metu as sia vasara turejau ant peties tatoo ir labai grazia...toki kaip tigro veida:)  Ar kalbi apie laikiną tatuiruotę?
fantazija3
2011 01 04, 20:31
Tai turbūt turėjo omenyje netikrą tatoo, nes tikrąją ne tik vasarą turėtų, bet ir dabar dar. Nedingsta jos šiaip, apart išdeginimų ir kitų skausmingų priemonių
Dauguma cia susirinkusiuju saugo vaikus nuo tatuiruociu lyg nuo kokio maro  Jei jis nores - pasidarys anksciau ar veliau. As asmeniskai tatuiruociu norejau nuo 11 metu, ir manes niekas nesulaike  Manau, atitinkamai parinkta tatuiruote tik puosia kuna, pavyzdziai :     Saltinis : http://www.wehearttattoo.wordpress.com
Jacobs***<3
2012 02 12, 10:52
QUOTE(Kuzia @ 2003 08 20, 03:34) Mes savajam irgi tokias palipdom  , bet cia tikros! Gerai isivepsojom. Nebuciau buvus tokia sokiruota. Jeigu tos priklijuojamos tai nieko blogo  ,bet tikrų gi vaikams negalima  !Aš nesuprantu kokie tėvai galėtų savo vaikui leist.  Be to vaikas dar auga,jo oda tempiasi ir pavyzdžiui vaikas išsitaiuiruoja mėnulį. Kol jis užaugs iš to mėnulio paliks saulė!
Pati paauglysteje prisipaisydavau su chna dazais visokiausiu tattoo ir jos kadangi atrodydavo labai realiai neviena karta matydavau mokytoju isgasti ir net pora kartu liepe atsivesti tevus  Bet kadangi paaiskindavau, kad tai tik piesinukas veliau visi priprato. Esme ta, kad tikros tattoo ir nesidariau, nes supratau, kad po savaites ji mane erzina  Tad manau tik i gera yra leisti vaikams, paaugliams piestis, klijuotis tas laikinas tattoo, veliau jie pasirinks tai ko nori... Mano brolis kuriam virs 30 dabar galvoja darytis pirma tatoo Savo vaikui padarau koki drakona laikina (iki poros savaiciu) bet vasara kai atostogos
Iš Stiklo
2012 02 12, 20:50
QUOTE(fantazija3 @ 2011 01 04, 00:26) manoji pasidarė man nežinant tatuiruotę mažytę ant kaklo... ir net ne salone, kas baisiausia, o pas kažkokią draugę, kuri užsiima tokiais dalykais. Ant kaklo?  Net rimtuose salonuose ant kaklo nedaro tatto iki 18 metu nes yra galimybe labai greit nukraujuot, o cia? Dar pas drauge Pries griestai drausdamos, pagalvokit apie pasekmes, kai vaikas pasidarys slaptai tarpuvartej kur As savo dukrai leidau pasidaryti taturuote 16 gimtadienio proga. Kartu nuejom ir padare. Isrinkau gera ir patikima salona. Ir nematau cia nieko blogo.
robkytexex
2012 02 13, 08:33
QUOTE(BuBu5 @ 2012 02 11, 14:14) Jei jis nores - pasidarys anksciau ar veliau. Ką, mamytės, sakot, kad nenorėtų? Drausti kvaila. Ką tokio pasakyt, kad noro nekiltų?
Ingakalnis
2012 02 13, 17:33
sunus dar jaunas, nenori  bet i tokius dalykus as ziuriu grieztai, jokiu tatu nebus kol gyvens pas tevus, is tevu kisenes ir t.t. pasakysiu elementariai kaip ir man tevai aiskino, kol neturesi savo namu, savo darbo, nebaiges mokyklos - jokiu tokiu piesiniu ar auskaru kur papuole.
NE NE NE nors pati nemegstu kai man tevai kanors draudzia bet jau aciu dievui man neleidzia taturuociu man 14m. ir labai daznai mano nuomone keiciasi juk as dar tik atrandu save. Tai va zodziu pasidaryciau kokia kaukole o veliau jau gelyciu noresiu  neverta nors vaikai ir galvoja kad labai jau nori ir bla bla bla bet neverta! Net suauge veliau nebenori tu taturuociu o naikinimas labai jau brangus ir skausmingas  neleiskit jokiu budu sakykit sulauksit 18 ir daryk jei noresi o jei pasidarys ir veliau nebenores tai nors jusu nekaltins
|
|