[mes perkam dobilo ir bio-svarbu kad be E ir visu kitu nesamoniu
na aš savo dukrai perku dobilo produkciją, ji man atrodo naturaliausia
Specialiai neperku tų activia ir danonki, ar kaip jie ten dar vadinasi. Dabar tų jogurtų nežmoniškai daug visokių, tai žiūriu kuriame yra mažiausiai E
mes geriam JO jogurta lietuviska
mes taip pat valgome dobilo ir bios jogurtukus
visokius jogurtus perku,bet dazniausiai magijos stop E
Mes valgome Magijos stop E, Dobilas ir Miau varskyte, pagal duota info etiketeje, E ten nerasta
Mes irgi valgom Dobilo jogurta ir magija stop E.
as perku savo dukrytei dobilas ir bio jogurtus,reiks pabandyt ir magija
Sudeti ziuriu, ir perku. Kartais i www.sveikasvaikas.lt ilendu, ten pagal sudeti isrenku, tada parduotuvej perku, kad netyrinet ten prie lentynu pusvalandi.
Dazniausiai tai irgi DOBILAS, MIAU VARSKYTE, MAGIJA STOP E.
Mes valgom naturalu Dobilas jogurta, man jo sudetis labiausiai patinka
Mes valgom Dobilo ir Bios jogurtus.
Kaip pradejom nuo naturalaus Dobilo, taip ji ir tevalgom, jokie saldus nepatinka
duodu dobilo ir bio ekologiškus jogurtus, kolkas tik natūralaus skonio
Manasis valgo Dobilo ir Bio's ekologišką jogurtą
aš perku ekologiškus joguretus bios, dobilo.
Maniskiai, kaip ir daugelis valgo Dobilo ir Bios jogurtus. Nors dukrai jau seseri, bet nepatinka jogurtai kuriuose ideta uogu,iskart spauna ir indeli atiduoda mamai
Mes irgi tik uz Dobilo, kartais bios ekologiska, nes ju sudetis naturaliausia, mazajam patinka ir visokie su uogom paskaninti, bet yra gaves tik pora kartu, ner ko sintetikos det i skranduka
Dobilo.
Mes taip pat bios ir dobilo naturalaus skonio. Kartais idedu saldytu uogyciu, melyniu arba braskiu, labai skaniai valgo
o mes pradėjom gerti Actimel . http://beta.sveikasvaikas.lt/spring/produc...?execution=e1s5 Pagal šį puslapį ekologiškas. Ir kaip nekeista , nuo jo neberia. O nuo kitų bėrė.
maniškė nelabai valgo jogurtus,bet actimel labai patinka.
žiūriu, kad bio būtų
mes valgom Dobila ir BIO,s
labai reikia Jusu pagalbos. rasau bakalaurini darba apie ekologiska pieno produkcija BIOS. jei yra vartojanciu, galbut galetumete uzpildyti trumpa anketele? ji kiek keistoka, taciau neturetu prailgti
######/apklausa-15-4be7f19ab2355.html busiu labai dekinga Papildyta: publika. lt
Naturalu-Dobilo
O MANISKE JOGURTU NEMEGSTA
Perkam BIOS plius kaimiško pieno ir pasidauginam...
perkiam Dobilo ekologiskus naturalaus skonio, idedu vaisiu.
Valgom jogurta be "E" taip atrodo ir vainasi. Bios kazko tai nenoriai valgo...
berods puslapyje sveikasvaikas maciau, kad ir tam bio ekologiskam jogurte (su skoniu uogu kazkokiu) irgi yra E
didelio pasirinkimo kol kas nematau, tai issrinkti labai paprasta - Dobilas, ekoagros sertifkuota produkcija. Ju jogurtelius mes irgi naturalius perkam, pagardinu savom uogom. o kartais ir be nieko gerai eina.
Maniškei nuo bet kokio jogurto paleidžia vidurius
mano Nojukas tai activia megsta jogurta
perku Dobilo naturalu jogurta,pagardinu trintais vaisiais ar namine uogiene
Stengiamės valgyti tik ekologiškus jogurtus
Mano zuikis megsta "Magija stop E"
Musu seima yra atsisakiusi visokiu E, tad as jogurta ir varskyte gaminu pati namuose. Idedu vaisiu, uogu, kvieciu gemalu ir pan. Visi labai labai skaniai valgome .....
jeigu rinktis jogurta is to ka turime vienas geriausiu jogurtas dobilas. taciau is esmes sveikas yra tik naturalus jogurtas. paklausite o kaipgi uogytes, medutis ir visa kita? skanu ir nieko gero maistiniu atzvilgiu....jau geriau cukrus...o kodel? pacituosu viena staipsni:
Yra tokia Majero reakcija, kuri vyksta tarp sacharidų ir aminorūgščių. Jos metu susidaro įvairūs sunkiai prognozuojami junginiai, dažniausiai organizmui nuodingi, pavyzdžiui, aldehidai, polimerai, melanoidinai... Kuo ypatinga fruktozė šioje reakcijoje? Tuo, kad ji 100-200 kartų stipriau reaguoja su aminorūgštimis (štai dėl ko ypač nepatartina valgyti baltyminio maisto su saldžiais vaisiais varškytė ar jogurtas su medučiu, uogiene ir t.t )
perku Pieno zvaigzdziu naturalu Bios jogurta be jokiu priedu
Mes irgi labiausiai mėgstam ekologiškus BIOS jogurtus.
Perku BIO's-ekologiškus.
O musu megstamiausi Miau jogurtai
Duodu ekologisko bio jogurto
dobilai ir biosai
|