Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kokią kosmetiką naudojate?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2, 3
Tinasio
Sveikos mielosios

Man labai idomu kokia geriausia kosmetika mazyliams, nes as pastebejau kad ir mano mazute turi beda kaip ir as- jei netinka prausiklis jos odyte labai nurausta ir as itariau kad jai taip pat persti kaip ir man, del to daug proceduru pasidaro labai problemiskos.
Patarkit prasau kuom Jus naudojates??? ir ar tai nesukiale nenorimu reakciju?

Aciu 4u.gif
-->BLOOONDINKA<--
mes naudojam Sebameb (is vaistines) labai liuks, o kazkada pabandem is dzonsons&baby (nezinau kaip tiksliai vadinas) tai nieko gero schmoll.gif
edita74
tik gimusiai dukrytei isigijom sebamed kunelio prieziuros priemones,jos labai geros,ypac prausimosi losjonas.dabar naudojam abiem vaikams sebamed.
Rkatyte
Mes irgi naudojamės Sebamed prausikliu - ir kūneliui, ir galvytei, labai patinka, ir tinka
Ajara
O as vis nepataikau nupirkti sampuna, vis netinkama isrenku. O ka gero naudojame - tai avento skysta talka dupciukui. Cia nera buve bedu mirksiukas.gif
Dakine
Mes nuolat kaitaliojam.Neturim vienos megiamos kosmetikos,o gal dar neatradom g.gif
Ecola
Mes irgi neturim megstamioausios, bet visada perku naturalia kosmetika (t.y. naudojam tik sampuna ir kunelio prausikli, daugiau jokios kosmetikos) kurioje nera parabenu, ir pan.
giedre g
mes kosmetika naudojam is "oriflame" serijos vaikam. nuo pat gimimo ir jokiu problemeliu del odeles.
user posted image

user posted image
Kendal
Prausimui naudoju naturalu muila (be sintetiniu priedu), o kunui alieju (tepti ant dregnos odos). Ziema labai nusausejo kojyciu oda, tai kai po prausimo dar dregna patepu aliejumi, praeina. O siaip jokiu Johnsons ir Johnsons (net ir Seba med), kur yra parabenu, mineral oil (salutinis naftos produktas), EDTA, kvapai. O tai paskui stebetis teks, kodel alergijos kyla. Niekada negalvojau, kad taip darysiu, bet kai prisiskaiciau apie galimas pasekmes, tai jei po ranka neturiu vaikisko aliejaus, tai jau geriau paprastu alyvuogiu ar saulegrazu patepsiu, nei tais kremais. Jei kam idomu paskaitykite daugiau www.bef.lt skiltyje chemines medziagos. O vaiku odyte ypatingai plona ir jautri.
Tinasio
Sveikutes,

aciu visoms uz info 4u.gif

QUOTE(Ecola @ 2009 02 03, 12:17)
Mes irgi neturim megstamioausios, bet visada perku naturalia kosmetika (t.y. naudojam tik sampuna ir kunelio prausikli, daugiau jokios kosmetikos) kurioje nera parabenu, ir pan.
*

QUOTE(Kendal @ 2009 02 03, 14:28)
Prausimui naudoju naturalu muila (be sintetiniu priedu), o kunui alieju (tepti ant dregnos odos). Ziema labai nusausejo kojyciu oda, tai kai po prausimo dar dregna patepu aliejumi, praeina. O siaip jokiu Johnsons ir Johnsons (net ir Seba med), kur yra parabenu, mineral oil (salutinis naftos produktas), EDTA, kvapai. O tai paskui stebetis teks, kodel alergijos kyla. Niekada negalvojau, kad taip darysiu, bet kai prisiskaiciau apie galimas pasekmes, tai jei po ranka neturiu vaikisko aliejaus, tai jau geriau paprastu alyvuogiu ar saulegrazu patepsiu, nei tais kremais. Jei kam idomu paskaitykite daugiau www.bef.lt skiltyje chemines medziagos. O vaiku odyte ypatingai plona ir jautri.
*

O ar galetumet bent pora pavadinimu ivardinti, kokiose kosmetikose nera parabenu ir kitu hemikalu, ir kur tokias kosmetikas pirkti???

Mano mazes kol kas is visu kosmetiku neparaudo tik nuo baby cocole ar kazkaip panasiai vadinasi.
Ecola
QUOTE(Kendal @ 2009 02 03, 12:28)
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif As darau ta pati - tepu alyvuogiu aliejumi reikalui esant.. bet ir to reikalo nelabai yra smile.gif Jokiu alergiju neturim smile.gif Iki puses metu ir maudziau paprastam vandenelyje, tik uzpakaliuka apiplaudavau su naturaliu muiliuku.

QUOTE(Tinasio @ 2009 02 03, 12:35)
Sveikutes,

aciu visoms uz info  4u.gif
O ar galetumet bent pora pavadinimu ivardinti, kokiose kosmetikose nera parabenu ir kitu hemikalu, ir kur tokias kosmetikas pirkti???

Mano mazes kol kas is visu kosmetiku neparaudo tik nuo baby cocole ar kazkaip panasiai vadinasi.
*

Na, mes gyvenam ne LT, tai mano pavadinimai nelabai ka sakys.. Tiesiog reikia ziureti i muilo, sampuno sudeti, kad nebutu paraben, lauryl sulfate (arba laureth)(kas yra grindu ploviklis ir jo dedama tam, kad putotu), kvepalu..

WELEDA turi neblogu priemoniu, o apie kitas galima pasiskaityti SM ekologisko gyvenimo budo forume smile.gif
Kendal
Šv. Stepono gatvėje Vilniuje yra koks trejetas parduotuvių, kur prekiauja įvairia natūralia kosmetika. Weleda plačiai naudojama ir populiari. Pilies gatvėje netoli Čili kavos parduotuvės yra natūralių ir ekologiškų prekių parduotuvė. Aš ir datų pastą perku natūralią, nes tuomet nebaisu, kad nurys visokią chemiją. Muilai nėra pigūs, bet tikrai natūralūs. Man kokiems 4 mėn tikrai užtenka muilo kūdikiui už 7 litus. Tiesa, Užupyje Užupio g. yra HOLOS parduotuvė, kur prieš Velykas bus nuolaidų. Dar yra viena parduotuvė VSUP, 5 aukšte. Ten serija kūdikių odos priežiūros priemonių.
_Kamuoliukė_
Mes naudojam viska is Johnsons arba Avon 4u.gif
jurginux
Kaip maudomes naudojam dzonsons sampuniuka.I lauka kaip einam zandus irgi su tos pacios firmos kremuku pasitepam.
Jelena.R
susimasciau apie dhonson sampuna g.gif sudeties nesimato, bet tikiu, kad gali buti s.... schmoll.gif . O as vaikui naudoju, lyg ir nieko... O kunui tai paprasta vaikiska muila naudoju, nuo prausilkiu labai alergija buvo ir oda issausejo. Nors gal nepataikydavau gero prausiklio nupirkti g.gif
Tinasio
QUOTE(Kendal @ 2009 02 03, 14:57)
Šv. Stepono gatvėje Vilniuje yra koks trejetas parduotuvių, kur prekiauja įvairia natūralia kosmetika. Weleda plačiai naudojama ir populiari. Pilies gatvėje netoli Čili kavos parduotuvės yra natūralių ir ekologiškų prekių parduotuvė. Aš ir datų pastą perku natūralią, nes tuomet nebaisu, kad nurys visokią chemiją. Muilai nėra pigūs, bet tikrai natūralūs. Man kokiems 4 mėn tikrai užtenka muilo kūdikiui už 7 litus. Tiesa, Užupyje Užupio g. yra HOLOS parduotuvė, kur prieš Velykas bus nuolaidų. Dar yra viena parduotuvė VSUP, 5 aukšte. Ten serija kūdikių odos priežiūros priemonių.
*

Aciu aciuks.gif

artimiausiu metu butinai visas aplankysiu wub.gif
Smigė
Aš visada naudojau " johnson's baby" ir prausiklį ir šampūną. Ir man jie patinka
Dzanetukas
As mazaja prausiu ir galvyte plaunu tik su Jonsons produkcija ax.gif
o po maudiniu naudoju Essex losiona (kadangi odyte labai sausa)
Ecola
Kiek man teko skaityti, johnsons kosmetika yra bene daugiausiai pripumpuota chemijos unsure.gif
Tinasio
QUOTE(Ecola @ 2009 02 04, 15:31)
Kiek man teko skaityti, johnsons kosmetika yra bene daugiausiai pripumpuota chemijos  unsure.gif
*

Ir as panasiai girdejau, del to jos niekada ir nebandem schmoll.gif
o is atsiliepimu zinau kad tik visiskai nealergiski vaikiukai ja toleruoja, o jei nors kiek odyte jautresne unsure.gif
Dzanetukas
QUOTE(Ecola @ 2009 02 04, 16:31)
Kiek man teko skaityti, johnsons kosmetika yra bene daugiausiai pripumpuota chemijos  unsure.gif
*

Vat as tai pirma karta girdziu g.gif Bet mano mergaite yra labai alergiska, bet kaip keista - mus netgi labai tinka, bet naudoju tik tas priemones kur kudikius maudyti...O gal uz tai, kad po maudiniu tepame Essex kremuku jokio blogo poveikio nemaciau g.gif Kazkaip idomiai gaunasi unsure.gif ,
o gal atvirksciai del tu J&J mes taip su ta odyte kankinames unsure.gif
Atsiprasau, aisku uz savo garsius pamastymus blush2.gif

Reikes paeksperementuoti su kitomis priemonemis
Ecola
QUOTE(Dzanetukas @ 2009 02 04, 14:45)
Vat as tai pirma karta girdziu g.gif  Bet mano mergaite yra labai alergiska, bet kaip keista - mus netgi labai tinka, bet naudoju tik tas priemones kur kudikius maudyti...O gal uz tai, kad po maudiniu tepame Essex kremuku jokio blogo poveikio nemaciau g.gif  Kazkaip idomiai gaunasi unsure.gif ,

*

Pasiziurek i sudeti sampunu ir prausikliu - parabenai, sulfatai, kvepalai..dauguma vaikisku priemoniu ju turi. Man net keista, kad leidziama kudikiams kosmetikoje visa ta bruda naudoti. As niekada nei sau nei savo vaikams neperku J&J
Dzanetukas
QUOTE(Ecola @ 2009 02 04, 18:05)
Pasiziurek i sudeti sampunu ir prausikliu - parabenai, sulfatai, kvepalai..dauguma vaikisku priemoniu ju turi. Man net keista, kad leidziama kudikiams kosmetikoje visa ta bruda naudoti. As niekada nei sau nei savo vaikams neperku J&J
*

Dekui az akiu atverima aciuks.gif
Tik dabar kokias priemones mums naudoti doh.gif Reiketu gal kazka vaistineje pasiziureti g.gif
kazačka
maniskiui atopinis, tai paprasto muilo ne kart nenaudojom nuo menesio (kai menesio isbere, daktarai pasake kad muilo bent iki 3m nenaudoti),mum jau pusantru, tai mes sebamed (tikiuosi nenuskambes kaip reklama blush2.gif ) turim prausikli, kuris kaip sampuniukas, putos voniai, muilas sebamedo, dar sebamedo krema nuo salcio (kazkada buvau nupirkus paprasta, tai isbere), dar naudojom kremuka nuo spuogu po apatine lupa kur nuo seiliu susidaro. o dupciukui bepanteno krema 5prc., kol kas gerai tai bijau eksperimentuoti (dar pirmau vasara tos firmos purskikli nuo saules uvf, tai irgi nebere), tiesa mokejau 70lt, tai kainos kandziojasi, kita vertus kai pas mus tas atopinis, tai nesinori eksperimentuoti.nors noretusi kad nebutu tu problemu...tikiuosi isaugsim :ax
Ecola
QUOTE(Dzanetukas @ 2009 02 04, 15:48)
Tik dabar kokias priemones mums naudoti doh.gif Reiketu gal kazka vaistineje pasiziureti g.gif
*

pirmam puslapyje viena mamyte jau parase kur galima nusipirkti naturaliu produktu smile.gif Vaistinese juk irgi pardavineja su tais visais chemikalais. As ismokau skaityti etiketes, tai jauciuosi kur kas geriau smile.gif Manau kad daug patarimu galima rasti SM ekoligisko gyvenimo budo skyrelyje smile.gif

Sekmes smile.gif

Na, as asmeniskai pati stengiuosi isvengti bet kokios kosmetikos, jei tik galima, nenaudojam jokiu putu i vonia, galvyte sampunu plaunam karta savaiteje, tik sikniuka kelis kartus per diena plaunam su prausikliu smile.gif Kuo maziau tu priemoniu - tuo geriau smile.gif Visada masazams naudojam tik ekologiska alyvuogiu arba saulegrazu alieju.. neturim jokiu bedu ir niekada neturejom su odele smile.gif
Dzanetukas
QUOTE(Ecola @ 2009 02 04, 18:59)
pirmam puslapyje viena mamyte jau parase kur galima nusipirkti naturaliu produktu smile.gif Vaistinese juk irgi pardavineja su tais visais chemikalais. As ismokau skaityti etiketes, tai jauciuosi kur kas geriau smile.gif Manau kad daug patarimu galima rasti SM ekoligisko gyvenimo budo skyrelyje smile.gif
Sekmes smile.gif

Kiek narsau SM - dar tokio skyrelio nebuvau radusi doh.gif - o dabar jau rasiu.

Dar karteli ACIU mirksiukas.gif
Kendal
Vonios putos - tai vienas is blogiausiu gaminiu siulomu vaikams. Pagrindas - SLS(Sodium Laureth Sulfate). Švelnesnė, bet kenksminga priemonė yra Sodium laureth sulfate (SLES), kuri naudojama vaikams skirtuose gaminiuose (bet ir tai ne visada). Daug info Internete ir lietuviu, ir kitomis kalbomis.

Natrio laurilsulfatas naudojamas šampūnuose, dantų pastoje, vonios ir dušo priemonėse kaip nuriebalinanti, putojimą sukelianti priemonė. Pasak ekspertės, ji dirgina odą, akis ir kvėpavimo takus, gali pažeisti kepenis, plaučius ir imuninę sistemą, yra įrodymų, kad gali turėti neigiamą poveikį vaisingumui.

http://www.sveikaszmogus.lt/index.php?pagr...&subtema=81
Ingulka22
musu sunelis tai kaip ir neturi jokiu alergiju,tai galim viska naudoti.. thumbup.gif visada maniau,kad johnson's baby linija yra tikrai gera,bet po jusu minciu,db tuo suabejojau.. schmoll.gif manyciau,kad tikrai geri yra sebamed produktai.. gal dar lietuviski kokie sampunai ir muiliukai.. o mes kai einam i lauka,tai zandukus patepam nivea kremu,tai viskas gerai.. wub.gif
Papildyta:
pamirsau paminet,kad bent jau mums labai gera Hipp firma wub.gif
Kendal
Manau galima visa gyvenima J&J ar kitokiu gamintoju gaminiais trinkti galva, tepti kuna, ir nieko neatsitiks. Gal per koki ilgesni laikotarpi ir issauks kokia nors alergija? Kas zino. Pasirinkima vienu ar kitu produktu lemia ivairus veiksniai. Bet zinoti, kokie padariniai gali kilti, naudojant sintetines ir chemines medziagas, yra naudinga.
Karmen
As pri AVENT priemoniu prisirisau ir i kitas net nesidairau. Man labai patinka smile.gif
Tinasio
QUOTE(Dzanetukas @ 2009 02 04, 17:48)
*

Mes siandie jau apsilankem holos parduotuvej uzupyje, ir vakare isbandysim, ryt pasidalinsiu kaip sureagavo mazytes odele mirksiukas.gif

QUOTE(Ingulka21 @ 2009 02 05, 13:56)
musu sunelis tai kaip ir neturi jokiu alergiju,tai galim viska naudoti.. thumbup.gif  visada maniau,kad johnson's baby linija yra tikrai gera,bet po jusu minciu,db tuo suabejojau.. schmoll.gif manyciau,kad tikrai geri yra sebamed produktai.. gal dar lietuviski kokie sampunai ir muiliukai.. o mes kai einam i lauka,tai zandukus patepam nivea kremu,tai viskas gerai.. wub.gif
Papildyta:
pamirsau paminet,kad bent jau mums labai gera Hipp firma wub.gif
*

Mes irgi ilgai naudojom Hipp priemones, bet kaip ir po ilgo sebamed naudojimo taip ir po Hipp mums pradeda atsirasti issausejusios demeles, todel ir pradejau ieskoti kazko naujo, o avent bandem tik dregna talka, todel neturiu konkrecios nuomones apie sia firma.
Bet bet kuriuo atveju tiek sau tiek ir vaikui noriu kuo maziau hemijos thumbup.gif
Ecola
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showforum=220

va cia nuoroda i eco gyvenimo budo forumus gal kam bus naudinga wink.gif

TINASIO - butinai parasyk kaip patiko tau naujieji prausikliai ir kaip maziuke i juos sureagavo smile.gif
sonkatux
neutral prausikli naudojam,be kvapu,dazikliu ir hormonu,plaunam galvyte su jonsons sampunu,bet jis man nelabai patinka,ispradziu levandu kvapo visai nieko buvo,dabar turim su ramunelem tai plaukuciai labai veliasi,pati viena syki bandziau plautis,tai jau suveliau plaukus kaip reikalas doh.gif
jurgulis777
naudoju Altarmed kosmetika, o uzpakaliuikui Sudocream. kol kas nesiskundziu smile.gif
Tinasio
Labukas

QUOTE(Ecola @ 2009 02 06, 00:07)

TINASIO - butinai parasyk kaip patiko tau naujieji prausikliai ir kaip maziuke i juos sureagavo smile.gif
*

Nezinau ar minejau - viska maziukei pirkom Weledos gamybos, o sau kazkokios kitos firmos migdolu krema. Esam nerealiai suzaveti thumbup.gif wub.gif Kol tik vakarais prasudavom tai kazkaip nesureiksminau, o siandie ismaudem visa su ta kosmetika ir istepem kremukais thumbup.gif akyciu prausiklis negrauzia, veidukas nuo kremuko nerasuta, plaukiukai svelnuciai, o viso kunelio odyte kaip silkine. O ir mano migdolu kremukas irgi thumbup.gif nes visai oda nesudirgo, net kai sothys kosmetika bandziau mano oda jos taip gerai netoliaravo kaip sita kremuka. Nu zodziu su MB sutarem visus prausiklius ir kremus palikti tik rankom, o visom kitom reikmem sakem viska susipirksim is tos parduotuvytes bigsmile.gif nes be to kad kosmetika labai gera, ji ir nera tokia brangi kaip as tikejausi clap_1.gif
ANTANINA
Labutis visoms mamytems, norejau pasakyti, kad mano mazylis alergiskas visai Jonson produkcijai.Dar turim prolema del uzpakaliuko, nebezinau ir kuo tepti.
Ecola
QUOTE(Tinasio @ 2009 02 08, 14:23)
Labukas
Nezinau ar  minejau - viska maziukei pirkom Weledos gamybos, o sau kazkokios kitos firmos migdolu krema. Esam nerealiai suzaveti  thumbup.gif  wub.gif Kol tik vakarais prasudavom tai kazkaip nesureiksminau, o siandie ismaudem visa su ta kosmetika ir istepem kremukais  thumbup.gif akyciu prausiklis negrauzia, veidukas nuo kremuko nerasuta, plaukiukai svelnuciai, o viso kunelio odyte kaip silkine. O ir mano migdolu kremukas irgi  thumbup.gif nes visai oda nesudirgo, net kai sothys kosmetika bandziau mano oda jos taip gerai netoliaravo kaip sita kremuka. Nu zodziu su MB sutarem visus prausiklius ir kremus palikti tik rankom, o visom kitom reikmem sakem viska susipirksim is tos parduotuvytes  bigsmile.gif nes be to kad kosmetika labai gera, ji ir nera tokia brangi kaip as tikejausi  clap_1.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif Niu va kaip gerai.

Ranku muila mes irgi perkam naturalu. Jis brangesnis, bet kadangi rankas plaunam daznai, tai ir tu chemiju daugiau patenka i organizma. bendrai tai mes nuo dantu pastos iki skutimosi zeles viska naudojam naturalius smile.gif O jei ko nors galima isvengti ir nenaudoti - nenaudojam isvis smile.gif
Kazkada uzsisakinejau Dr Haushka kremus sau, tai tenai buvo informacinis lapelis idetas, kuriames perskaiciau, kad pvz naktiniu kremu geriau nenaudoti, nes oda per nakti pati savaime atsinaujina ir kremai tik stabdo visa procesa. Pradzioj oda ziauriai trauke nuspiraususi. Bet diena pradjau gerti daugiau vandens ir dabar jau geri metai nakciai nebenaudoju jokiu kremu, niu ir oda apsiprato, viskas liuks smile.gif
Kuo maziau visko ant saves tepam, tuo mums patiems geriau smile.gif As taip manau.

QUOTE(ANTANINA @ 2009 02 09, 08:29)
Labutis visoms mamytems, norejau pasakyti, kad mano mazylis alergiskas visai Jonson produkcijai.Dar turim prolema del uzpakaliuko, nebezinau ir kuo tepti.
*

Pabandykit ir jus kosmetika pakeisti i naturalia, nes is esmes manau kad mazai skirtumo johnsons ar kita kokia.. juk ir ten sudetis labai panasi.
O kas yra uzpakaliukui? Kuo ji tepi? Nezinau kaip jus elgiates, bet musu uzpakaliukui labai patinka paprastas vandenukas, ne serveteles (aisku, jas irgi naudojam..) , daug oro na ir blogiausiu atveju, plonai uztepto sudecream.
Tinasio
QUOTE(ANTANINA @ 2009 02 09, 10:29)
*

mes labiausiai mylim homeopatini tepaliuka iricar, jis mums nuo visu odytes negeroviu geriausiai padeda, o anksciau dar visia patiko avent skystas talkas, bet kai pradejom nuogu uzpakaliuku daugiau paleist tai nebereikia jokiu kremuku, geriausiai tikrai gydo oras

QUOTE(Ecola @ 2009 02 09, 13:57)

1. bendrai tai mes nuo dantu pastos iki skutimosi zeles viska naudojam naturalius smile.gif
2.  blogiausiu atveju, plonai uztepto sudecream.
*

O kur Jus visas kitas priemones perkat? nes mes toj parduotuvelej aprat prausikliu ir kremuku nelabai ka radom g.gif nes norim irgi ant naturaliu pereit, bet kol visko turim kazkaip ismesti gaila ax.gif bet kai susinaudos tai tikrai pakeisim i naturalius

O sudokremu mes esam juodai nusivyle, jis mums visai nepatiko schmoll.gif , kartais atrodydavo kad nuo jo net blogiau, jei tepdavom uzpakaliuka pasutusi tai tik nurausdavo dar labiau, o avent padedavo per kelis patepimus thumbup.gif
Ecola
QUOTE(Tinasio @ 2009 02 09, 13:02)
O kur Jus visas kitas priemones perkat? nes mes toj parduotuvelej aprat prausikliu ir kremuku nelabai ka radom  g.gif nes norim irgi ant naturaliu pereit, bet kol visko turim kazkaip ismesti gaila  ax.gif bet kai susinaudos tai tikrai pakeisim i naturalius

O sudokremu mes esam juodai nusivyle, jis mums visai nepatiko  schmoll.gif , kartais atrodydavo kad nuo jo net blogiau, jei tepdavom uzpakaliuka pasutusi tai tik nurausdavo dar labiau, o avent padedavo per kelis patepimus  thumbup.gif
*

Na, mes gyvenam ne LT, taigi vargiai galesiu kuom padeti pasakydama kur viska perku bigsmile.gif Kartais apsipirkineju internetu, bet siaip dazniausiai naturaliu produktu parduotuvelese, muola, skutimosi priemones SB perku supermarketuose, cia taip pat yra naturaliu produktu.

O perejom prie naturaliu priemoniu taip pat po truputeli, laukiau kol pasibaigs esamos ir tada ju vietoj jau pirkau naturalius produktus smile.gif

Del sudocream - mums jis tinka.. aciu dievui, jo reikia labai retai smile.gif
Tinasio
Labai tikiuosi kad kada nors ir Lietuvos PC tures ne tik to cheminio brudo, kuri persa kaip nuostabius daiktus, bet ir naturaliu priemoniu, ir vartotojai gales rinktis ka pirkti, o ne imti tai kas per reklamas ikisama. g.gif
balock
Mes irgi naudojamės Sebamed prausikliu - kūneliui ir plaukuciamas. Taip pat kartais Bephanten kremuku nuo issutimo 4u.gif .
ANTANINA
As sten verysad.gif giuosi servetelias naudoti kuo maziau, valau uzpakaliuka vandeniu vistiek paraudes, isbandziau Sudokrema, bephanten, . cinko tepalas visai netinka.Dabar pakeiciau sauskelnes naudojam Bambo lyg ir geriau, beda tame, kad mazius visai atsisako ant puodo sesti verysad.gif
jukraa
QUOTE(ANTANINA @ 2009 02 11, 15:50)
As sten verysad.gif giuosi servetelias naudoti kuo maziau, valau uzpakaliuka vandeniu vistiek paraudes, isbandziau Sudokrema, bephanten, . cinko tepalas visai netinka.Dabar pakeiciau sauskelnes naudojam Bambo lyg ir geriau, beda tame, kad mazius visai atsisako ant puodo sesti verysad.gif
*

O jus pameginkit serviteliu visai atsisakyti, ir su kiekvienu sauskelniu keitimu nuplaut uzpakaliuka su vandeniu, gerai issausint, leisk vaikuciui pasiplikint,kad uzpakaliukas gautu gryno oro, apmauk ant kojyciu kojines,kad greit neatsaltu ir 2-3 min pasiplikintu, paskui patepk bephanten ir uzdek sauskelnes, mirksiukas.gif mes naujojam pampers, tai kai mano sunelis buvo dar maziukas mums tokios oro vonios padejo nuo sutimu, ir dabar kai pamatau kad paraude kruopsciai apiplaunu su tindi muiliuku ir oru leidziu megautis pliku uzpakaliuku thumbup.gif
O kosmetika pas mus jonhnons&baby ir sebamed thumbup.gif
mylimuke
Naudojom tie Johnsons, tiek Sebamed, dabar nupirkau Baby Natural kremuko, visgi esu labiau linkusi prie tų bekvapių jautriai odai priemonių.
valerija&leja
man labaiusiai patiko sebamed kosmetika ja ir naudojam smile.gif
amir'a
QUOTE(Dzanetukas @ 2009 02 04, 15:45)
Vat as tai pirma karta girdziu g.gif  Bet mano mergaite yra labai alergiska, bet kaip keista - mus netgi labai tinka, bet naudoju tik tas priemones kur kudikius maudyti...O gal uz tai, kad po maudiniu tepame Essex kremuku jokio blogo poveikio nemaciau g.gif  Kazkaip idomiai gaunasi unsure.gif ,

*

Man irgi atrodo, kad kaip tik nuo prastesnes kosmetikos gali odele sauseti ir alergija atsirasti g.gif as irgi turejau keleta J&J, tipo ta natural serija, tai man ji ir nepatiko, kvapu privaryta, dabar dar turim aliejuka ju, tai gal dar nieko, bet kita kart rinksimes kokybiskesne kosmetika ax.gif
amir'a
siaip is tu paprastesniu man dar patiko Hipp kremukas nuo issutimu, dar naudojam Bübchen aliejuka ir prausikli, taip pat patiko A-derma kremas su avizu ekstraktu, isigydem plemukus ant kojyciu, tik jie irgi kainuoja apie 50Lt mirksiukas.gif
Tinasio
Mes va jau gera menesi naudojam naturalia kosmetika Weleda ir visos musu odytes bedo isnyko, ir odyte tokia kokia ir turi buti kudikio odyte, svelnute minkstute ir miela isbuciuoti wub.gif
Ziuokute
Sveiki mirksiukas.gif esu auklyte ir priziuriu toki metinuka klecka thumbup.gif nuo gimimo naudojam Bepanteno tepaliuka ir mum jis labai padeda paraudusiam uzpakaliukui. Viena jau iznaudojom,reiks antra tubele pirkti bigsmile.gif
Rinoja
mes stengiames kuo maziau visko naudoti,tik tiek kas butina,uzpakaliuka krakmolu barstom(niekada nepavede),kai pabere pvz.zandukus,tai bepanthen taip pat thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.