Sveikutės (-i) Tema toms, kurios skaitė Allen Carr "Lengvą būdą sulieknėti" ir jas įtikino, kad šis būdas tikrai lengvas ir tinkamas. Pasidžiaukime kaip mums sekasi, pakomentuokime ar pasikeitė savijauta ir , svarbiausia, ar lieknėjame Kiek kg pavyko numesti ir ar vaizdas veidrodyje pradeda patikti. Pasidalinkime savo mėgstamiausiais patiekalais Jei norite pareikšti nuomonę apie įspūdžius apie knygą, ja pačią ir metodus pagirti ar papeikti, galite pasisakyti ČIAMums veikia lengvas būdas ir mes tuo labai džiaugiamės Mus ikvėpė knyga- mes įkvėpsime viena kitą. Ši tema toms, kurioms sekasi Sėkmės
joriukomamyte
2009 02 03, 17:12
As prisijungiu
Sveikute as kaip tik skaitau sia knyga taigi nezinau kaip ten bus kai ja baigsiu skaityti taciau labai noreciau kad si knyga man padetu pakeisti poziuri i pacia mityba
smagu, kad nelikau viena  GabiG, linkiu, kad pateisintu lukescius
 labukas visoms,aš jau perskaičiusi šią knygą,bet dar neprisiverčiu valgyti labai sveikai.Tik rytais, jau antra savaitė valgau tik vaisius,ir tikrai jaučiuosi soti.Nežinau,kaip kitas veiks ši knyga,bet mane kažkiek paveikė.Tik reikia turėti daug valios  .Stengsiuos artimiausiu laiku pietus,bei vakarienę pakeisti į sveiką maistą  .VISOMS SĖKMĖS!!!!!
mrs.ieva
2009 02 04, 00:02
labas dar karta perskaiciau praeita visa tema, gal cia bus mielesne atmosfera taigi, as baigiau skaityti sia knyga, idomi, bet yra ir klaustuku taciau galiu pasakykit- pradedu pusryciauti tik vaisias, ziuresim kaip seksis
siandien pritrukau vaisiu, tai kava pasitenkinau, reikssiandien vel kokiu skaniu vaisiu nusipirkti daaaug. Dar neipratau kazkaip pirkti
joriukomamyte
2009 02 04, 12:36
sveikos, na as jau per menesi laiko pripratau pusryciams vaisius valgyt bet vakariene tai pas mane su riesutais visada  tai viduriu uzkietejimas kankina, gal nuo riesutu
QUOTE(joriukomamyte @ 2009 02 04, 12:36) sveikos, na as jau per menesi laiko pripratau pusryciams vaisius valgyt bet vakariene tai pas mane su riesutais visada  tai viduriu uzkietejimas kankina, gal nuo riesutu  gal bananus valgai pusryciams? as tai nelabai megstu riesutus, kad vienus galgyti, nebent skrudintus lazdyno arba migdolus
Egliukasz
2009 02 04, 13:23
QUOTE(joriukomamyte @ 2009 02 04, 12:36) sveikos, na as jau per menesi laiko pripratau pusryciams vaisius valgyt bet vakariene tai pas mane su riesutais visada  tai viduriu uzkietejimas kankina, gal nuo riesutu  Negerai kiekviena vakara riesutus valgyt  Geriau saujele datuliu suvalgyk, dziovintu slyvu, tiesiog siek tiek padaryk pertrauka nuo riesutuku
Egliukasz, paskaiciau anoje temoje, tai man panasiai kaip kad tau atsitiko, savaime kazkaip maziau mesos valgydavau, daugiausia vistiena, o zuvies kiek nuperku- taip ir ismetu nieko nepagaminus  obuoliu galima sakyti, kad nemegstu, rytais irgi dazniausiai bananas papuola, o jei gerti labiau noriu, tai apelsinas  Butu smagu, kad reeptais cia pasidalintumete. as kazkuria diena dariausi pseudo buritas, vistiena keiciau saldytomis darzovemis, skirtomis kepti, prieskoniai tie patys Fajita spicemix (nes megstu astriai), apkepiau keptuveje su prieskoniais, ipyliau vandens, suvyniojau i tortilija ir kelias minutes orkaiteje ant griliaus pakepiau. niam ir visai nepasigedau to vistienos ir pavalgiusi geriau jauciausi
joriukomamyte
2009 02 04, 15:59
QUOTE(Onora @ 2009 02 04, 14:13) gal bananus valgai pusryciams? as tai nelabai megstu riesutus, kad vienus galgyti, nebent skrudintus lazdyno arba migdolus o ka bananai kietina?  suvalgau kartais bananu, nors nelabai juos ansciau megdavau, bet dabar kai pagrindinis maistas vaisiai, tais stengiuosi paivairint QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 04, 14:23) Negerai kiekviena vakara riesutus valgyt  Geriau saujele datuliu suvalgyk, dziovintu slyvu, tiesiog siek tiek padaryk pertrauka nuo riesutuku  zinau, kad negerai, bet as dazniausiai savaitei uzsiperku maisto.t.y. vaisiu dziovintu vaisiu riesutu, o paskui kai po ranka stovi tai ir kremtu reikes nepirkt kuri laika riesutu, bet man labai gerai jie darbe per pietus labai sotu nu bet tam, kad susitvarkyytu mano sistema  reikes pertrauka padaryt
QUOTE(joriukomamyte @ 2009 02 04, 15:59) o ka bananai kietina?
taip kietina, gal ne visiems, bet daugumai, vaikams tikrai kietina, bent jau mano
dziulyte
2009 02 04, 22:01
Sveikos, skaitau ir as ta knyga, bet dar po kolkas nieko nesuprantu
Egliukasz
2009 02 04, 23:57
QUOTE(Onora @ 2009 02 04, 14:14) as kazkuria diena dariausi pseudo buritas, vistiena keiciau saldytomis darzovemis, skirtomis kepti, prieskoniai tie patys Fajita spicemix (nes megstu astriai), apkepiau keptuveje su prieskoniais, ipyliau vandens, suvyniojau i tortilija ir kelias minutes orkaiteje ant griliaus pakepiau. niam ir visai nepasigedau to vistienos ir pavalgiusi geriau jauciausi Oi kaip tu cia skaniai  Tuoj apie mano pietus perskaitysi, nusivilsi manim  Siandien issiviriau kalafijora pjaustyta su mazai druskos. Y keptuve vos vos sviesto ydejau, pakepinau, apibarsciau dziuveseliais, salia dar prisipjausciau pomidoro ir valgiau  Man skanu
zinau, kad zmones taip megsta  bet man ziediniai kopustai kaip pagrindas patiekalo, tai ne, gal kada suaugsiu sitam  siaip galeciau vien pomidorus valgyti  :
kristelil
2009 02 05, 08:05
labas ryts QUOTE(joriukomamyte @ 2009 02 04, 16:59) o ka bananai kietina?  suvalgau kartais bananu, nors nelabai juos ansciau megdavau, bet dabar kai pagrindinis maistas vaisiai, tais stengiuosi paivairint na siaip bananas neutralus sakyciau, kam reikia pakietina, kam reikia paminkstina  , man bananas tai labai gerai pareguliuoja visa procesa as juos valgau irgi rytais dabar, nors siaip tai vienintelis vaisius kuri megau visa laika ir iki knygos skaitymo valgiau. o va su kitais vaisiais daugiau bedu, nes reik pratintis prie skonio beje, uzvakar su dukryte sukapojom vakare granata visa ir jis tai va tikrai nekietina, mano mazoji siaip ne is tu kuri lengvai nueina didesnio reikalo,. ale po granato gerai ir neskausmingai man tfu tfu tfu kolkas tikrai nesinori nei mesos , nei pieno produktu,,nei apsiryt, gerai butu,kad ir toliau mastymas nesutriktu del mitybos dar nesisveriau, bet per sia sav jauciuosiu daug lengviau. Pasisversiu sakiau,kai knyga baigsiu, o knygos dar liko keli puslapiai, nes del laiko stokos neperskaiciau  bet esme kaip suprantu jau perskaiciau
siaip ta procesa kiviai labai gerai reguliuoja, bet man ta rugstis gerklej, kuri lieka suvalgius, labai nesmagi o del pieno produktu, tai man vienintelio, ko norisi, tai balto varskes surio, man jis taip skanu, taip tinka prie pomidoru  tai ir nusiperku...
kristelil
2009 02 05, 10:05
QUOTE(Onora @ 2009 02 05, 10:28) siaip ta procesa kiviai labai gerai reguliuoja, bet man ta rugstis gerklej, kuri lieka suvalgius, labai nesmagi o del pieno produktu, tai man vienintelio, ko norisi, tai balto varskes surio, man jis taip skanu, taip tinka prie pomidoru  tai ir nusiperku... as nesiausi i darba kivius ana svaite, nu niekaip prie ju nepripratau, man jie per rugstus vakar atveze man is kaimo naminio varskes surio, svieziai spausto , oi sakau, neaaaaa neimsiu , bet paemiau  man tai ziauriai skanu su oboliene
Egliukasz
2009 02 05, 12:02
QUOTE(Onora @ 2009 02 05, 09:28) siaip ta procesa kiviai labai gerai reguliuoja, bet man ta rugstis gerklej, kuri lieka suvalgius, labai nesmagi o del pieno produktu, tai man vienintelio, ko norisi, tai balto varskes surio, man jis taip skanu, taip tinka prie pomidoru  tai ir nusiperku... As dazniausiai valgiau kivius ryte, kai esu namie ir einu skalaut burnos, nes man ta rugstis irgi nepatinka As tai surelius labai megstu, visa kita man is pieno produktu neegzistuoja
mrs.ieva
2009 02 05, 13:19
sveiki saindien mam trecias rytas su vaisiais, bet zinokit kokia alkana jauciuosi, siaubas, tai va mergaitei puryciams viriau grikius ir pati pora saukstu suvalgiau, nes labai labai norejau, gal kad vakar vakarienes sugebejau atsisakyt o siaip, nors ir perskaiciau ta knyga, bet labai megstu mesa, ypac vistiena pieno tik i koses truputuka pilu, bet va jogurtus 'activia' ir surelius dievinu  as banda galvoti kaip jie apsunkina mano skrandi be paragauju ir viska pamirstu, nu skanu man labai
joriukomamyte
2009 02 05, 13:20
QUOTE(Onora @ 2009 02 05, 10:28) siaip ta procesa kiviai labai gerai reguliuoja, bet man ta rugstis gerklej, kuri lieka suvalgius, labai nesmagi o del pieno produktu, tai man vienintelio, ko norisi, tai balto varskes surio, man jis taip skanu, taip tinka prie pomidoru  tai ir nusiperku... QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 05, 13:02) As dazniausiai valgiau kivius ryte, kai esu namie ir einu skalaut burnos, nes man ta rugstis irgi nepatinka As tai surelius labai megstu, visa kita man is pieno produktu neegzistuoja  na as tai surio neatsisakau, man patinka ant salotu uzsibarstyt Dziugo, o mozarella su pomidorais tai
QUOTE(mrs.ieva @ 2009 02 05, 13:19) sveiki saindien mam trecias rytas su vaisiais, bet zinokit kokia alkana jauciuosi, siaubas, tai va mergaitei puryciams viriau grikius ir pati pora saukstu suvalgiau, nes labai labai norejau, gal kad vakar vakarienes sugebejau atsisakyt o siaip, nors ir perskaiciau ta knyga, bet labai megstu mesa, ypac vistiena pieno tik i koses truputuka pilu, bet va jogurtus 'activia' ir surelius dievinu  as banda galvoti kaip jie apsunkina mano skrandi be paragauju ir viska pamirstu, nu skanu man labai  man atrodo- nepergyvenk, jei porcijoje didinsi darzoviu kieki, mesos turetu mazeti. del sureliu ir jogurto, kai pradejau vaisius tuos valgyti, tai visai nebesinori, nors ir nebudavo man super skanu, gal jei saldesnius vaisius rinktumeisi, tau kompensuotusi saldumas ir nebesinoretu, bet per diena vienas toks produktukas gal nieko bloga.
mrs.ieva
2009 02 05, 20:36
QUOTE(Onora @ 2009 02 05, 13:21) man atrodo- nepergyvenk, jei porcijoje didinsi darzoviu kieki, mesos turetu mazeti. del sureliu ir jogurto, kai pradejau vaisius tuos valgyti, tai visai nebesinori, nors ir nebudavo man super skanu, gal jei saldesnius vaisius rinktumeisi, tau kompensuotusi saldumas ir nebesinoretu, bet per diena vienas toks produktukas gal nieko bloga. kad as mesa beveik be darzoviu valgau, pvz dievinu skrudintus sparnelius ar vaisiais idaryta vista (vaisiai nevalgomi, is ju tik sultys i vista lasinamos) arba saslyka kepta ant lauzo, nu megstu nu  bet galvoju, gal reik pradet nuo to, kad reciau valgyt mesa, na ne 7 syki i savaite o kius 2-3 o del jogurto tai as ne del saldumo turbut ji megstu, pvz uzsipilu supjaustytus vaisius jogurtu ir sausu pusryciu truputi, dar kokiu razinu ar dziovintu slyvu ir pora saukstu varskes, cia tai man toks skanumynas ir dar.. o kaip gi maitinti musu mazus vaikucius  juk as stengiuosi virti mesyte kad gautu gelezies, kai 8 menesiu buvo pazemejes hemoglobinas tai pradejau mesytes duoti ir pagerejo jis kolkas jauciuosi pasimetusi tarp esamu mitybos iprociu ir knygos siulomu keitimu
Egliukasz
2009 02 05, 21:27
QUOTE(mrs.ieva @ 2009 02 05, 20:36) kad as mesa beveik be darzoviu valgau, pvz dievinu skrudintus sparnelius ar vaisiais idaryta vista (vaisiai nevalgomi, is ju tik sultys i vista lasinamos) arba saslyka kepta ant lauzo, nu megstu nu  bet galvoju, gal reik pradet nuo to, kad reciau valgyt mesa, na ne 7 syki i savaite o kius 2-3 o del jogurto tai as ne del saldumo turbut ji megstu, pvz uzsipilu supjaustytus vaisius jogurtu ir sausu pusryciu truputi, dar kokiu razinu ar dziovintu slyvu ir pora saukstu varskes, cia tai man toks skanumynas ir dar.. o kaip gi maitinti musu mazus vaikucius  juk as stengiuosi virti mesyte kad gautu gelezies, kai 8 menesiu buvo pazemejes hemoglobinas tai pradejau mesytes duoti ir pagerejo jis kolkas jauciuosi pasimetusi tarp esamu mitybos iprociu ir knygos siulomu keitimu  Tiesiog pagrindines taisykles : Jeigu norisi mesos, valgykit mesa. Bet kuo liesesne, nesuskrudusia riebaluose ar aliejuje. Mesos nevalgyti su bulvem. Bulves turi krakmolo, todel turetu buti atskiras patiekalas prie darzoviu, o ne garnyras. Darzoviu ysideti daugiau nei mesos. Idealu - 2/3 lekstes darzoves, 1/3 mesos. Pienas, jogurtas turetu buti vartojamas atskirai. Daugiau valgyti kosiu, y jas gali ysideti riesutu nedaug, dziovintu vaisiu, medaus vietoj cukraus. Surelius, varske vartoti atskirai. Sury vartoti prie darzoviu. Pvz. galima orkaitej issikepti pomidoru, ydarytu suriu su prieskoniukais. Ir manau tiek pradziai uzteks. Kuo maziau sumustiniu, pusfabrikaciu
mrs.ieva
2009 02 05, 22:53
QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 05, 20:27) Tiesiog pagrindines taisykles : Jeigu norisi mesos, valgykit mesa. Bet kuo liesesne, nesuskrudusia riebaluose ar aliejuje. Mesos nevalgyti su bulvem. Bulves turi krakmolo, todel turetu buti atskiras patiekalas prie darzoviu, o ne garnyras. Darzoviu ysideti daugiau nei mesos. Idealu - 2/3 lekstes darzoves, 1/3 mesos. Pienas, jogurtas turetu buti vartojamas atskirai. Daugiau valgyti kosiu, y jas gali ysideti riesutu nedaug, dziovintu vaisiu, medaus vietoj cukraus. Surelius, varske vartoti atskirai. Sury vartoti prie darzoviu. Pvz. galima orkaitej issikepti pomidoru, ydarytu suriu su prieskoniukais. Ir manau tiek pradziai uzteks. Kuo maziau sumustiniu, pusfabrikaciu  sitas postas mane nudziugino nes mesos su bulvem nevalgau nebent tai buna guliasas i kuri ieina ir bulves ir mesa bet labai labai retai. o mesa ar galima valgyti su morkom/kopustais/kalafiorais o kazin vaisiai su yougurtu apipilti gerai ar nelabai ir dar, jo knygoje yra pamineta, kad negerai gerti valgio metu  ta parsme jei as noriu atsigerti valgant (vandens ar sulciu), tai gal geriau to vengti? nes jis sake, kad geriant skrandzio rugstys yra atskiedziamos ir dar sunkiau tada suvirskinti maista  o gal as kazka ne taip supratau ir tiek esu vakarais pripratusi valgyt obuoliu, taip noriu dabar, bet kiek zinau negerai vakare vaisius valgyt, nors po vakarienes jau pora valandu praeje
Egliukasz
2009 02 06, 01:03
QUOTE(mrs.ieva @ 2009 02 05, 22:53) sitas postas mane nudziugino nes mesos su bulvem nevalgau nebent tai buna guliasas i kuri ieina ir bulves ir mesa bet labai labai retai. o mesa ar galima valgyti su morkom/kopustais/kalafiorais o kazin vaisiai su yougurtu apipilti gerai ar nelabai ir dar, jo knygoje yra pamineta, kad negerai gerti valgio metu  ta parsme jei as noriu atsigerti valgant (vandens ar sulciu), tai gal geriau to vengti? nes jis sake, kad geriant skrandzio rugstys yra atskiedziamos ir dar sunkiau tada suvirskinti maista  o gal as kazka ne taip supratau ir tiek esu vakarais pripratusi valgyt obuoliu, taip noriu dabar, bet kiek zinau negerai vakare vaisius valgyt, nors po vakarienes jau pora valandu praeje  Galima mesa valgyti su bet kokiom darzovem, isskyrus bulves, pupeles. O jogurtu apipilti vaisius -  Arba jogurtas, arba vaisiai. Del gerimo valgio metu gerai supratai. Reikia gert pries valgy taip kokia 30-40 min. arba po valgio praejus valandai. As jau ypratau, tai man net ranka nekyla uzsigert. Be to, valgant darzoves ir uzsigert nesinori Siaip vaisius galima valgyti: Po gerai suderinto maisto praejus 2-3 val. Po mesos - 4-6 val. Po nesuderinto maisto - 8 val. Kol sunormalizuosi mityba pagal principus situs, tai venk vaisius valgyti vakare. Nes jie skatina puvima zarnyne, jei valgomi po maisto nepraejus pakankamai laiko, o tai tersia organizma. Geriausia ismokti kaip maldele - ryte iki 12 val. vyksta salinimo is organizmo procesas, tad geriausia vienas kitas vaisius  Po valandos ar dvieju - priespieciai, pietus - kaip kas nori
kristelil
2009 02 06, 08:01
QUOTE(mrs.ieva @ 2009 02 05, 21:36) ir dar.. o kaip gi maitinti musu mazus vaikucius  juk as stengiuosi virti mesyte kad gautu gelezies, kai 8 menesiu buvo pazemejes hemoglobinas tai pradejau mesytes duoti ir pagerejo jis kolkas jauciuosi pasimetusi tarp esamu mitybos iprociu ir knygos siulomu keitimu  as dukros mitybos iprociu kolkas nekeisiu, palieku ir mesa ir varske jos raciaone
joriukomamyte
2009 02 06, 11:03
QUOTE(kristelil @ 2009 02 06, 09:01) as dukros mitybos iprociu kolkas nekeisiu, palieku ir mesa ir varske jos raciaone   as irgi nemanau, kad verta vaikus pagal Allena Carra maitinti
mrs.ieva
2009 02 06, 13:32
QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 06, 00:03) Galima mesa valgyti su bet kokiom darzovem, isskyrus bulves, pupeles. O jogurtu apipilti vaisius -  Arba jogurtas, arba vaisiai. Del gerimo valgio metu gerai supratai. Reikia gert pries valgy taip kokia 30-40 min. arba po valgio praejus valandai. As jau ypratau, tai man net ranka nekyla uzsigert. Be to, valgant darzoves ir uzsigert nesinori Siaip vaisius galima valgyti: Po gerai suderinto maisto praejus 2-3 val. Po mesos - 4-6 val. Po nesuderinto maisto - 8 val. Kol sunormalizuosi mityba pagal principus situs, tai venk vaisius valgyti vakare. Nes jie skatina puvima zarnyne, jei valgomi po maisto nepraejus pakankamai laiko, o tai tersia organizma. Geriausia ismokti kaip maldele - ryte iki 12 val. vyksta salinimo is organizmo procesas, tad geriausia vienas kitas vaisius  Po valandos ar dvieju - priespieciai, pietus - kaip kas nori  aciu labai Egliukasz uz tavo kantrybe atsakinejant i mano klausimus  viska labai gerai supratau gal galit kas nors imesti kokia nuoruoda kur apie maisto derinima kalba, na kad as geriau zinociau kokiam maiste daugiau angliavandeniu, kokiam baltymu ir tt  as ziurinejau kmi.lt kaip kazkas siule, bet ten tokiu atvirkstiniu metodu prirasyta negu sioje knygoje QUOTE(kristelil @ 2009 02 06, 07:01) as dukros mitybos iprociu kolkas nekeisiu, palieku ir mesa ir varske jos raciaone  bet gal svarbiausia ir vaikuciu maista derinti
www.dieta.lt pabandyk pasiziureti- ten yra maistoforas, tai ten visu produktu sudetis surasyta ir apie maisto derinima turetu buti
Maisto derinimas su lentele dar kazkokiair tikriausiai aiskiausia lentele  cia labai gerai matosi, kad mesa, pienas, konditerijos gaminiai netinka beveik su niekuo  o mano megiamiausia darzove, pasirodo prie vaisiu
likau viena, bet kad jau buvo pageidavimu apie maisto derinima, o man ir paciai kazkiek idomu, tai dar imesiu, gal tiesiog nuoroda i kita tema, nes ten daug teksto, tai kad visai neatbaidyciau ciaTrumpesni visa keliu: NESUDERINAMI MAISTO PRODUKTAI Su ankštiniais vaisiai, sūris, kiaušiniai, pienas, jogurtas. Su bananais - pienas, jogurtas. Su bulviniais (bulvės, pomidorai, baklažanai, pipirai, tabakas, šunvyšnė) - jogurtas, pienas, melionai, agurkai. Su citrina jogurtas, pienas, agurkai, pomidorai, mango. Su grūdinėmis vaisiai. Su jogurtu PIENAS*, kiaušiniai, melionas, rūgštūs vaisiai, karšti gėrimai (t.t. kava, arbata), mango, krakmolas, sūris, bananai, bulviniai. Su karštais gėrimais mango, sūris, jogurtas, krakmolas. Su kiaušiniais PIENAS, jogurtas, vaisiai (ypatingai melionas), sūris, ankštiniai, kičris, bulvės. Su krakmolu pienas, kiaušiniai, bananai, mango, datulės, ankštiniai, razinos. Su kriaušėmis - ryžiai, jogurtas, pienas, melionai. Su kukurūzais datulės, razinos, bananai. Su medumi sviestas gi (lygiomis dalimis), grūdiniai, ridikai, karštas, aukštesnės, nei 71 laipsnis maistas, braškės. Su melionu VISI PRODUKTAI! Ypatingai pieno produktai, grūdiniai, krakmolas, sūris, keptas maistas. Su pasukomis bananai. Su pienu (su juo būna daugiausiai bėdos) BANANAI, jogurtas, kiaušiniai, rūgštūs vaisiai, kičris, daržovės, ankštiniai, mielinė duona, moliūgai, citrinos, aliejus, ridikai, druska, sezamo saldainiai. Su ridikėliais - bananai, razinos, pienas. Su vaisiais kaip taisyklė visas maistas (išskyrus tam tikros kombinacijos, kai sutampa rasa*, viryja* ir vipaka* (pvz. pienas su datulėmis). Su mėsa, žuvimi ankštiniai, kiaušiniai, karšti gėrimai, pienas, jogurtas. Del tikslumo, nezinau
joriukomamyte
2009 02 09, 20:40
as tai po savaitgalio nusidejus teks jau prisijungti prie grieztesniu dietu besilaikanciu merginu ir mesa ir pienas ir alkoholis, ko tik nebuvo blogai jauciuosi
as irgi su nuodeme, nors as jas dariau ir iki savaitgalio bet dabar vaiko gimtadienis buvo, tai belekaip valgiau ir bele ka, idomu man buvo pabandyti ir labai smagu, kad man tas nepatiko  o alkoholio, tai ir siaip nedaug geriu ir nezadu visiskai atsisakyti
Egliukasz
2009 02 10, 01:06
As ir pagriesiju vis  tik svorio nepriaugau, dar kila numeciau  aciu mano darbo valdziai uz apmazintas darbo valandas ir apkarpyta alga, ji neleis man lasinuku auginti, nebus is ko
mrs.ieva
2009 02 10, 01:24
Onora, labai aciu uz nuorodas ir lenteles reikia atsiprintit ir ant saldytuvo klijuot nes siuo metu esu labai susidomejusi maisto derinimu, netgi labiau negu Allen Carr'o metodais  nors jie panasus taigi, toliau tesiu pusrycius su vaisiais, labai tiko apelsinas  aisku paskui priespieciams jau valgau arba dribsnius su pienu  arba sumustini  siandien viriau guliasa su labai daug darzoviu ir mazai mazai mesytes, aisku tai mazytis zingsnelis, bet visgi sis tas
kristelil
2009 02 10, 08:06
labas ryts o Jus kasdien sveraites  ? as pasisveriau va sekmadieni ir sakiau, kas dvi savaites, na ar bent kas savaite fiksuosiu  taig kazka gal pamatysiu as tai kaip juokiausi,sekamdieni pas tevus vaziavom vakarieniaut, jie gamino cepelinus, nu kas megsta pacios zinot, cia skaityk neskaites knygu, kvapas tas mmmmm kaip zavi.  na o ko juokiausi, valgem tokiu budu: as bulviu tarki, o mama mano mesa is cepelinu, pasidalinom zodziu  ji ten kazkokios kremliaus dietos laikosi, tai jai mesa galima kibirais valgyt  o as nutariau, kad man tarkis nepakekns QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 10, 02:06) As ir pagriesiju vis  tik svorio nepriaugau, dar kila numeciau  aciu mano darbo valdziai uz apmazintas darbo valandas ir apkarpyta alga, ji neleis man lasinuku auginti, nebus is ko 
Egliukasz
2009 02 10, 12:30
QUOTE(mrs.ieva @ 2009 02 10, 01:24) Onora, labai aciu uz nuorodas ir lenteles reikia atsiprintit ir ant saldytuvo klijuot nes siuo metu esu labai susidomejusi maisto derinimu, netgi labiau negu Allen Carr'o metodais  nors jie panasus taigi, toliau tesiu pusrycius su vaisiais, labai tiko apelsinas  aisku paskui priespieciams jau valgau arba dribsnius su pienu  arba sumustini  siandien viriau guliasa su labai daug darzoviu ir mazai mazai mesytes, aisku tai mazytis zingsnelis, bet visgi sis tas  Jei domiesi maisto derinimu, tai dribsnius reiktu valgyti su sultim, su pienu jie visiskai netinka  Nors ir sultys skaitosi, kaip atskiras patiekalas  O as siunciau tau apie maisto derinima informacija? Nes turiu apie 50 lapu su meniuku pavyzdziais Guliasas -  O sumustinis is esmes tinka, tik reiketu virsu pasirinkti darzove, jei vartoji duonos/batono ir sviesto deriny. Pvz. as tai einu is proto del sumustinio su batonu ir svieziu agurku, arba pomidoru  Skaniau vasara uz torta  Tik kad tu darzoviu svieziu nera Papildyta:QUOTE(kristelil @ 2009 02 10, 08:06) labas ryts o Jus kasdien sveraites  ? as pasisveriau va sekmadieni ir sakiau, kas dvi savaites, na ar bent kas savaite fiksuosiu  taig kazka gal pamatysiu As kasdien, nes matau, ar stabilus svoris, ar dideja, ar mazeja, pagal tai atitinkamai ir maisto porcijas darausi
mrs.ieva
2009 02 10, 13:29
QUOTE(kristelil @ 2009 02 10, 07:06) labas ryts o Jus kasdien sveraites ? as pasisveriau va sekmadieni ir sakiau, kas dvi savaites, na ar bent kas savaite fiksuosiu taig kazka gal pamatysiu as nesisveriu  nors turiu nereikalingu kilogramu, bet maisto derinimu susidomejau ne del svorio metimo, del sveikos gyvensenos, o jei dar ir svoris del to krinta tai liuks QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 10, 11:30) Jei domiesi maisto derinimu, tai dribsnius reiktu valgyti su sultim, su pienu jie visiskai netinka. Nors ir sultys skaitosi, kaip atskiras patiekalas . O as siunciau tau apie maisto derinima informacija? Nes turiu apie 50 lapu su meniuku pavyzdziais . Guliasas -  O sumustinis is esmes tinka, tik reiketu virsu pasirinkti darzove, jei vartoji duonos/batono ir sviesto deriny. Pvz. as tai einu is proto del sumustinio su batonu ir svieziu agurku, arba pomidoru  Skaniau vasara uz torta  Tik kad tu darzoviu svieziu nera  aha zinau kad netinka dribsniai su pienu, bet kolkas dar nenoriu ju sultim uzsipilt nors ir A Carr'as teige kad netgi skaniau  nu ateis ir tam laikas manau sumustinukus megstu su suriu, aisku ir su kaimiska tevuku desra jeigu turiu  tikiu kad duonyte suris ir pomidoras labai skanu, bet dabar tie pomidorai is parduotuves siuo metu laiku tokie beskoniai o kaip as galeciau gauti ta informacija is taves, gal atsiustum man i el.pasta  parasysiu tau i AZ, aciukas is anksto
Egliukasz
2009 02 10, 21:07
QUOTE(mrs.ieva @ 2009 02 10, 13:29) tikiu kad duonyte suris ir pomidoras labai skanu, bet dabar tie pomidorai is parduotuves siuo metu laiku tokie beskoniai Truputis pipiru ir cesnakines drukos labai pataiso skony
Loli_judo
2009 02 10, 23:36
Na jūsų pasiskaičius noriu kokio pamidoro naktipiečiams Labanakt
mrs.ieva
2009 02 11, 00:42
QUOTE(Loli_judo @ 2009 02 10, 22:36) Na jūsų pasiskaičius noriu kokio pamidoro naktipiečiams na o as vakarais lankau sporto kluba, pries tai pora valandu nevalgau, griztu 21.30 ir bunu toooookia alkana  tai va suvalgiau dribsniu su sultimis ir kelis ryziu paplotelius Egliukasz, labai aciu uz atsiusta info, labai idomiai ir suprantamai viskas paaiskinta, dar ne viska perskaiciau, bet tikrai geras informacijos paketelis
Egliukasz
2009 02 11, 01:00
QUOTE(mrs.ieva @ 2009 02 11, 00:42) na o as vakarais lankau sporto kluba, pries tai pora valandu nevalgau, griztu 21.30 ir bunu toooookia alkana  tai va suvalgiau dribsniu su sultimis ir kelis ryziu paplotelius Egliukasz, labai aciu uz atsiusta info, labai idomiai ir suprantamai viskas paaiskinta, dar ne viska perskaiciau, bet tikrai geras informacijos paketelis  Ner uz ka, informacija rinkta gal savaite laiko is patikimu saltiniu, bet man ji irgi patinka, turbut didziausia ytaka man ir padare As kazkaip isvengiu tu vakariniu noru pavalgyt, ko anksciau nebudavo. Nes anksciau rydavau viska is eiles ir neuzmigdavau pora valandu
Egliukasz
2009 02 11, 01:53
Ka tik pasisveriau, sveriu 62kg  Tiek, kiek ir norejau  Liemens apimtis sumazejo 7 cm, klubu 2 cm, krutines 2 cm. Svarbiausia, susitvarkius mityba dingo mano didziausias kompleksas - spuogai, su kuriais kankinaus visa gyvenima  Anksciau net kaklas isbertas budavo, o dabar svarutelis, tik randukai, mazi inkstiriukai like. Dabar tikrai tikiu, kad kai nori, gali viska
kristelil
2009 02 11, 07:52
QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 11, 02:53) Ka tik pasisveriau, sveriu 62kg  Tiek, kiek ir norejau  Liemens apimtis sumazejo 7 cm, klubu 2 cm, krutines 2 cm. Svarbiausia, susitvarkius mityba dingo mano didziausias kompleksas - spuogai, su kuriais kankinaus visa gyvenima  Anksciau net kaklas isbertas budavo, o dabar svarutelis, tik randukai, mazi inkstiriukai like. Dabar tikrai tikiu, kad kai nori, gali viska   sveikinu laaabai o tai kiek numetei kg? ir kiek laiko jau derini maista?
Loli_judo
2009 02 11, 09:09
QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 11, 01:53) Ka tik pasisveriau, sveriu 62kg  Tiek, kiek ir norejau  Liemens apimtis sumazejo 7 cm, klubu 2 cm, krutines 2 cm. Svarbiausia, susitvarkius mityba dingo mano didziausias kompleksas - spuogai, su kuriais kankinaus visa gyvenima  Anksciau net kaklas isbertas budavo, o dabar svarutelis, tik randukai, mazi inkstiriukai like. Dabar tikrai tikiu, kad kai nori, gali viska  Na tik krūvą sveikinimų, ką aš daugiau galiu pasakyt
Egliukasz
2009 02 11, 10:20
QUOTE(kristelil @ 2009 02 11, 07:52)  sveikinu laaabai o tai kiek numetei kg? ir kiek laiko jau derini maista?  Maista derinu nuo Nauju metu, taigi beveik pusantro men. Sveriau 72 kg, taigi numeciau 10 kg  Dar kokius 4-5 kg mesiu, nes pagaliau atsirado talija, ko net nenumaniau turinti, nes kaip eidavo tiesiai iki klubu, taip ir eidavo  Aciu mergytes uz sveikinimus
Loli_judo
2009 02 11, 11:11
QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 11, 10:20) Maista derinu nuo Nauju metu, taigi beveik pusantro men. Sveriau 72 kg, taigi numeciau 10 kg Na sakyčiau greitokai čia  Kad nesugrįžtų po to tas svoriukas.. Bet viskas tavo rankose, šaunuolė, taip ir toliau laikyk Papildyta:QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 10, 12:30) O as siunciau tau apie maisto derinima informacija? Nes turiu apie 50 lapu su meniuku pavyzdziais O galima būtų tą jūsų informaciją gauti? Tikrai būtų įdomu labai
|
|