Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lieknėjame "lengvu būdu"
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Onora
Sveikutės (-i) 4u.gif

Tema toms, kurios skaitė Allen Carr "Lengvą būdą sulieknėti" ir jas įtikino, kad šis būdas tikrai lengvas ir tinkamas.

Pasidžiaukime kaip mums sekasi, pakomentuokime ar pasikeitė savijauta ir , svarbiausia, ar lieknėjame smile.gif
Kiek kg pavyko numesti ir ar vaizdas veidrodyje pradeda patikti.
Pasidalinkime savo mėgstamiausiais patiekalais 4u.gif

Jei norite pareikšti nuomonę apie įspūdžius apie knygą, ja pačią ir metodus pagirti ar papeikti, galite pasisakyti ČIA

Mums veikia lengvas būdas ir mes tuo labai džiaugiamės bigsmile.gif
Mus ikvėpė knyga- mes įkvėpsime viena kitą.

Ši tema toms, kurioms sekasi 4u.gif

Sėkmės

joriukomamyte
As prisijungiu thumbup.gif drinks_cheers.gif
GabiG
Sveikute
as kaip tik skaitau sia knyga taigi nezinau kaip ten bus kai ja baigsiu skaityti
taciau labai noreciau kad si knyga man padetu pakeisti poziuri i pacia mityba
Onora
smagu, kad nelikau viena biggrin.gif

GabiG, linkiu, kad pateisintu lukescius 4u.gif
Starta
smile.gif labukas visoms,aš jau perskaičiusi šią knygą,bet dar neprisiverčiu valgyti labai sveikai.Tik rytais, jau antra savaitė valgau tik vaisius,ir tikrai jaučiuosi soti.Nežinau,kaip kitas veiks ši knyga,bet mane kažkiek paveikė.Tik reikia turėti daug valios blush2.gif .Stengsiuos artimiausiu laiku pietus,bei vakarienę pakeisti į sveiką maistą biggrin.gif .VISOMS SĖKMĖS!!!!!
mrs.ieva
labas dar karta 4u.gif
perskaiciau praeita visa tema, gal cia bus mielesne atmosfera 4u.gif
taigi, as baigiau skaityti sia knyga, idomi, bet yra ir klaustuku smile.gif
taciau galiu pasakykit- pradedu pusryciauti tik vaisias, ziuresim kaip seksis rolleyes.gif
Onora
siandien pritrukau vaisiu, tai kava pasitenkinau, reikssiandien vel kokiu skaniu vaisiu nusipirkti daaaug. Dar neipratau kazkaip pirkti

joriukomamyte
sveikos, na as jau per menesi laiko pripratau pusryciams vaisius valgyt thumbup.gif
bet vakariene tai pas mane su riesutais visada doh.gif tai viduriu uzkietejimas kankina, gal nuo riesutu g.gif g.gif
Onora
QUOTE(joriukomamyte @ 2009 02 04, 12:36)
sveikos,  na as jau per menesi laiko pripratau pusryciams vaisius valgyt thumbup.gif
bet vakariene tai pas mane su riesutais visada doh.gif tai viduriu uzkietejimas kankina, gal nuo riesutu g.gif  g.gif
*

gal bananus valgai pusryciams?
as tai nelabai megstu riesutus, kad vienus galgyti, nebent skrudintus lazdyno arba migdolus
Egliukasz
QUOTE(joriukomamyte @ 2009 02 04, 12:36)
sveikos,  na as jau per menesi laiko pripratau pusryciams vaisius valgyt thumbup.gif
bet vakariene tai pas mane su riesutais visada doh.gif tai viduriu uzkietejimas kankina, gal nuo riesutu g.gif  g.gif
*

Negerai kiekviena vakara riesutus valgyt schmoll.gif Geriau saujele datuliu suvalgyk, dziovintu slyvu, tiesiog siek tiek padaryk pertrauka nuo riesutuku 4u.gif
Onora
Egliukasz, paskaiciau anoje temoje, tai man panasiai kaip kad tau atsitiko, savaime kazkaip maziau mesos valgydavau, daugiausia vistiena, o zuvies kiek nuperku- taip ir ismetu nieko nepagaminus smile.gif

obuoliu galima sakyti, kad nemegstu, rytais irgi dazniausiai bananas papuola, o jei gerti labiau noriu, tai apelsinas smile.gif

Butu smagu, kad reeptais cia pasidalintumete.

as kazkuria diena dariausi pseudo buritas, vistiena keiciau saldytomis darzovemis, skirtomis kepti, prieskoniai tie patys Fajita spicemix (nes megstu astriai), apkepiau keptuveje su prieskoniais, ipyliau vandens, suvyniojau i tortilija ir kelias minutes orkaiteje ant griliaus pakepiau. niam ir visai nepasigedau to vistienos ir pavalgiusi geriau jauciausi
joriukomamyte
QUOTE(Onora @ 2009 02 04, 14:13)
gal bananus valgai pusryciams?
as tai nelabai megstu riesutus, kad vienus galgyti, nebent skrudintus lazdyno arba migdolus
*

o ka bananai kietina? g.gif suvalgau kartais bananu, nors nelabai juos ansciau megdavau, bet dabar kai pagrindinis maistas vaisiai, tais stengiuosi paivairint ax.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 04, 14:23)
Negerai kiekviena vakara riesutus valgyt schmoll.gif  Geriau saujele datuliu suvalgyk, dziovintu slyvu, tiesiog siek tiek padaryk pertrauka nuo riesutuku 4u.gif
*

zinau, kad negerai, bet as dazniausiai savaitei uzsiperku maisto.t.y. vaisiu dziovintu vaisiu riesutu, o paskui kai po ranka stovi tai ir kremtu doh.gif doh.gif
reikes nepirkt kuri laika riesutu, bet man labai gerai jie darbe per pietus labai sotu thumbup.gif
nu bet tam, kad susitvarkyytu mano sistema lotuliukas.gif reikes pertrauka padaryt doh.gif
Onora
QUOTE(joriukomamyte @ 2009 02 04, 15:59)
o ka bananai kietina?

taip kietina, gal ne visiems, bet daugumai, vaikams tikrai kietina, bent jau mano
dziulyte
Sveikos, skaitau ir as ta knyga, bet dar po kolkas nieko nesuprantu smile.gif
Egliukasz
QUOTE(Onora @ 2009 02 04, 14:14)
as kazkuria diena dariausi pseudo buritas, vistiena keiciau saldytomis darzovemis, skirtomis kepti, prieskoniai tie patys Fajita spicemix (nes megstu astriai), apkepiau keptuveje su prieskoniais, ipyliau vandens, suvyniojau i tortilija ir kelias minutes orkaiteje ant griliaus pakepiau. niam ir visai nepasigedau to vistienos ir pavalgiusi geriau jauciausi
*

Oi kaip tu cia skaniai bigsmile.gif Tuoj apie mano pietus perskaitysi, nusivilsi manim lotuliukas.gif Siandien issiviriau kalafijora pjaustyta su mazai druskos. Y keptuve vos vos sviesto ydejau, pakepinau, apibarsciau dziuveseliais, salia dar prisipjausciau pomidoro ir valgiau wub.gif Man skanu rolleyes.gif
Onora
zinau, kad zmones taip megsta biggrin.gif bet man ziediniai kopustai kaip pagrindas patiekalo, tai ne, gal kada suaugsiu sitam hihihi.gif

siaip galeciau vien pomidorus valgyti essen.gif:
kristelil
labas ryts 4u.gif
QUOTE(joriukomamyte @ 2009 02 04, 16:59)
o ka bananai kietina? g.gif suvalgau kartais bananu, nors nelabai juos ansciau megdavau, bet dabar kai pagrindinis maistas vaisiai, tais stengiuosi paivairint  ax.gif
*

na siaip bananas neutralus sakyciau, kam reikia pakietina, kam reikia paminkstina biggrin.gif , man bananas tai labai gerai pareguliuoja visa procesa g.gif
as juos valgau irgi rytais dabar, nors siaip tai vienintelis vaisius kuri megau visa laika ir iki knygos skaitymo valgiau. o va su kitais vaisiais daugiau bedu, nes reik pratintis prie skonio doh.gif
beje, uzvakar su dukryte sukapojom vakare granata visa ir jis tai va tikrai nekietina, mano mazoji siaip ne is tu kuri lengvai nueina didesnio reikalo,. ale po granato gerai ir neskausmingai smile.gif thumbup.gif
man tfu tfu tfu kolkas tikrai nesinori nei mesos , nei pieno produktu,,nei apsiryt, gerai butu,kad ir toliau mastymas nesutriktu del mitybos biggrin.gif
dar nesisveriau, bet per sia sav jauciuosiu daug lengviau. Pasisversiu sakiau,kai knyga baigsiu, o knygos dar liko keli puslapiai, nes del laiko stokos neperskaiciau smile.gif bet esme kaip suprantu jau perskaiciau biggrin.gif
Onora
siaip ta procesa kiviai labai gerai reguliuoja, bet man ta rugstis gerklej, kuri lieka suvalgius, labai nesmagi

o del pieno produktu, tai man vienintelio, ko norisi, tai balto varskes surio, man jis taip skanu, taip tinka prie pomidoru doh.gif tai ir nusiperku...
kristelil
QUOTE(Onora @ 2009 02 05, 10:28)
siaip ta procesa kiviai labai gerai reguliuoja, bet man ta rugstis gerklej, kuri lieka suvalgius, labai nesmagi

o del pieno produktu, tai man vienintelio, ko norisi, tai balto varskes surio, man jis taip skanu, taip tinka prie pomidoru doh.gif tai ir nusiperku...
*

as nesiausi i darba kivius ana svaite, nu niekaip prie ju nepripratau, man jie per rugstus doh.gif
vakar atveze man is kaimo naminio varskes surio, svieziai spausto , oi sakau, neaaaaa neimsiu , bet paemiau smile.gif man tai ziauriai skanu su oboliene rolleyes.gif
Egliukasz
QUOTE(Onora @ 2009 02 05, 09:28)

*

As dazniausiai valgiau kivius ryte, kai esu namie ir einu skalaut burnos, nes man ta rugstis irgi nepatinka blush2.gif
As tai surelius labai megstu, visa kita man is pieno produktu neegzistuoja ax.gif
mrs.ieva
sveiki 4u.gif
saindien mam trecias rytas su vaisiais, bet zinokit kokia alkana jauciuosi, siaubas, tai va mergaitei puryciams viriau grikius ir pati pora saukstu suvalgiau, nes labai labai norejau, gal kad vakar vakarienes sugebejau atsisakyt ax.gif

o siaip, nors ir perskaiciau ta knyga, bet labai megstu mesa, ypac vistiena verysad.gif
pieno tik i koses truputuka pilu, bet va jogurtus 'activia' ir surelius dievinu verysad.gif as banda galvoti kaip jie apsunkina mano skrandi be paragauju ir viska pamirstu, nu skanu man labai doh.gif
joriukomamyte
QUOTE(Onora @ 2009 02 05, 10:28)

*

QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 05, 13:02)
As dazniausiai valgiau kivius ryte, kai esu namie ir einu skalaut burnos, nes man ta rugstis irgi nepatinka blush2.gif
As tai surelius labai megstu, visa kita man is pieno produktu neegzistuoja ax.gif
*

na as tai surio neatsisakau, man patinka ant salotu uzsibarstyt Dziugo, o mozarella su pomidorais tai thumbup.gif thumbup.gif
Onora
QUOTE(mrs.ieva @ 2009 02 05, 13:19)
sveiki  4u.gif
saindien mam trecias rytas su vaisiais, bet zinokit kokia alkana jauciuosi, siaubas, tai va mergaitei puryciams viriau grikius ir pati pora saukstu suvalgiau, nes labai labai norejau, gal kad vakar vakarienes sugebejau atsisakyt  ax.gif

o siaip, nors ir perskaiciau ta knyga, bet labai megstu mesa, ypac vistiena  verysad.gif
pieno tik i koses truputuka pilu, bet va jogurtus 'activia' ir surelius dievinu  verysad.gif  as banda galvoti kaip jie apsunkina mano skrandi be paragauju ir viska pamirstu, nu skanu man labai  doh.gif
*

man atrodo- nepergyvenk, jei porcijoje didinsi darzoviu kieki, mesos turetu mazeti.

del sureliu ir jogurto, kai pradejau vaisius tuos valgyti, tai visai nebesinori, nors ir nebudavo man super skanu, gal jei saldesnius vaisius rinktumeisi, tau kompensuotusi saldumas ir nebesinoretu, bet per diena vienas toks produktukas gal nieko bloga.
mrs.ieva
QUOTE(Onora @ 2009 02 05, 13:21)
man atrodo- nepergyvenk, jei porcijoje didinsi darzoviu kieki, mesos turetu mazeti.

del sureliu ir jogurto, kai pradejau vaisius tuos valgyti, tai visai nebesinori, nors ir nebudavo man super skanu, gal jei saldesnius vaisius rinktumeisi, tau kompensuotusi saldumas ir nebesinoretu, bet per diena vienas toks produktukas gal nieko bloga.
*

kad as mesa beveik be darzoviu valgau, pvz dievinu skrudintus sparnelius ar vaisiais idaryta vista (vaisiai nevalgomi, is ju tik sultys i vista lasinamos) arba saslyka kepta ant lauzo, nu megstu nu blush2.gif bet galvoju, gal reik pradet nuo to, kad reciau valgyt mesa, na ne 7 syki i savaite o kius 2-3 blush2.gif

o del jogurto tai as ne del saldumo turbut ji megstu, pvz uzsipilu supjaustytus vaisius jogurtu ir sausu pusryciu truputi, dar kokiu razinu ar dziovintu slyvu ir pora saukstu varskes, cia tai man toks skanumynas blush2.gif

ir dar.. o kaip gi maitinti musu mazus vaikucius g.gif juk as stengiuosi virti mesyte kad gautu gelezies, kai 8 menesiu buvo pazemejes hemoglobinas tai pradejau mesytes duoti ir pagerejo jis g.gif
kolkas jauciuosi pasimetusi tarp esamu mitybos iprociu ir knygos siulomu keitimu unsure.gif
Egliukasz
QUOTE(mrs.ieva @ 2009 02 05, 20:36)
kad as mesa beveik be darzoviu valgau, pvz dievinu skrudintus sparnelius ar vaisiais idaryta vista (vaisiai nevalgomi, is ju tik sultys i vista lasinamos) arba saslyka kepta ant lauzo, nu megstu nu  blush2.gif  bet galvoju, gal reik pradet nuo to, kad reciau valgyt mesa, na ne 7 syki i savaite o kius 2-3  blush2.gif

o del jogurto tai as ne del saldumo turbut ji megstu, pvz uzsipilu supjaustytus vaisius jogurtu ir sausu pusryciu truputi, dar kokiu razinu ar dziovintu slyvu ir pora saukstu varskes, cia tai man toks skanumynas  blush2.gif

ir dar.. o kaip gi maitinti musu mazus vaikucius  g.gif  juk as stengiuosi virti mesyte kad gautu gelezies,  kai 8 menesiu buvo pazemejes hemoglobinas tai pradejau mesytes duoti ir pagerejo jis  g.gif
kolkas jauciuosi pasimetusi tarp esamu mitybos iprociu ir knygos siulomu keitimu  unsure.gif
*

Tiesiog pagrindines taisykles :
Jeigu norisi mesos, valgykit mesa. Bet kuo liesesne, nesuskrudusia riebaluose ar aliejuje.
Mesos nevalgyti su bulvem. Bulves turi krakmolo, todel turetu buti atskiras patiekalas prie darzoviu, o ne garnyras. Darzoviu ysideti daugiau nei mesos. Idealu - 2/3 lekstes darzoves, 1/3 mesos.
Pienas, jogurtas turetu buti vartojamas atskirai. Daugiau valgyti kosiu, y jas gali ysideti riesutu nedaug, dziovintu vaisiu, medaus vietoj cukraus.
Surelius, varske vartoti atskirai.
Sury vartoti prie darzoviu. Pvz. galima orkaitej issikepti pomidoru, ydarytu suriu su prieskoniukais.
Ir manau tiek pradziai uzteks. Kuo maziau sumustiniu, pusfabrikaciu mirksiukas.gif
mrs.ieva
QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 05, 20:27)
Tiesiog pagrindines taisykles :
Jeigu norisi mesos, valgykit mesa. Bet kuo liesesne, nesuskrudusia riebaluose ar aliejuje.
Mesos nevalgyti su bulvem. Bulves turi krakmolo, todel turetu buti atskiras patiekalas prie darzoviu, o ne garnyras. Darzoviu ysideti daugiau nei mesos. Idealu - 2/3 lekstes darzoves, 1/3 mesos.
Pienas, jogurtas turetu buti vartojamas atskirai. Daugiau valgyti kosiu, y jas gali ysideti riesutu nedaug, dziovintu vaisiu, medaus vietoj cukraus.
Surelius, varske vartoti atskirai.
Sury vartoti prie darzoviu. Pvz. galima orkaitej issikepti pomidoru, ydarytu suriu su prieskoniukais.
Ir manau tiek pradziai uzteks. Kuo maziau sumustiniu, pusfabrikaciu mirksiukas.gif
*

sitas postas mane nudziugino thumbup.gif
nes mesos su bulvem nevalgau nebent tai buna guliasas i kuri ieina ir bulves ir mesa bet labai labai retai.
o mesa ar galima valgyti su morkom/kopustais/kalafiorais g.gif

o kazin vaisiai su yougurtu apipilti gerai ar nelabai g.gif

ir dar, jo knygoje yra pamineta, kad negerai gerti valgio metu g.gif ta parsme jei as noriu atsigerti valgant (vandens ar sulciu), tai gal geriau to vengti? nes jis sake, kad geriant skrandzio rugstys yra atskiedziamos ir dar sunkiau tada suvirskinti maista g.gif o gal as kazka ne taip supratau blush2.gif

ir tiek esu vakarais pripratusi valgyt obuoliu, taip noriu dabar, bet kiek zinau negerai vakare vaisius valgyt, nors po vakarienes jau pora valandu praeje g.gif
Egliukasz
QUOTE(mrs.ieva @ 2009 02 05, 22:53)
sitas postas mane nudziugino  thumbup.gif
nes mesos su bulvem nevalgau nebent tai buna guliasas i kuri ieina ir bulves ir mesa bet labai labai retai.
o mesa ar galima valgyti su morkom/kopustais/kalafiorais  g.gif

o kazin vaisiai su yougurtu apipilti gerai ar nelabai  g.gif

ir dar, jo knygoje yra pamineta, kad negerai gerti valgio metu  g.gif ta parsme jei as noriu atsigerti valgant (vandens ar sulciu), tai gal geriau to vengti? nes jis sake, kad geriant skrandzio rugstys yra atskiedziamos ir dar sunkiau tada suvirskinti maista  g.gif  o gal as kazka ne taip supratau  blush2.gif

ir tiek esu vakarais pripratusi valgyt obuoliu, taip noriu dabar, bet kiek zinau negerai vakare vaisius valgyt, nors po vakarienes jau pora valandu praeje  g.gif
*

Galima mesa valgyti su bet kokiom darzovem, isskyrus bulves, pupeles.
O jogurtu apipilti vaisius - schmoll.gif Arba jogurtas, arba vaisiai.
Del gerimo valgio metu gerai supratai. Reikia gert pries valgy taip kokia 30-40 min. arba po valgio praejus valandai. As jau ypratau, tai man net ranka nekyla uzsigert. Be to, valgant darzoves ir uzsigert nesinori mirksiukas.gif
Siaip vaisius galima valgyti:

Po gerai suderinto maisto praejus 2-3 val.
Po mesos - 4-6 val.
Po nesuderinto maisto - 8 val.

Kol sunormalizuosi mityba pagal principus situs, tai venk vaisius valgyti vakare. Nes jie skatina puvima zarnyne, jei valgomi po maisto nepraejus pakankamai laiko, o tai tersia organizma. Geriausia ismokti kaip maldele - ryte iki 12 val. vyksta salinimo is organizmo procesas, tad geriausia vienas kitas vaisius 4u.gif Po valandos ar dvieju - priespieciai, pietus - kaip kas nori mirksiukas.gif
kristelil
QUOTE(mrs.ieva @ 2009 02 05, 21:36)
ir dar.. o kaip gi maitinti musu mazus vaikucius  g.gif  juk as stengiuosi virti mesyte kad gautu gelezies,  kai 8 menesiu buvo pazemejes hemoglobinas tai pradejau mesytes duoti ir pagerejo jis  g.gif
kolkas jauciuosi pasimetusi tarp esamu mitybos iprociu ir knygos siulomu keitimu  unsure.gif
*

as dukros mitybos iprociu kolkas nekeisiu, palieku ir mesa ir varske jos raciaone 4u.gif
joriukomamyte
QUOTE(kristelil @ 2009 02 06, 09:01)
as dukros mitybos iprociu kolkas nekeisiu, palieku ir mesa ir varske jos raciaone  4u.gif
*

drinks_cheers.gif as irgi nemanau, kad verta vaikus pagal Allena Carra maitinti g.gif
mrs.ieva
QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 06, 00:03)
Galima mesa valgyti su bet kokiom darzovem, isskyrus bulves, pupeles.
O jogurtu apipilti vaisius -  schmoll.gif  Arba jogurtas, arba vaisiai.
Del gerimo valgio metu gerai supratai. Reikia gert pries valgy taip kokia 30-40 min. arba po valgio praejus valandai. As jau ypratau, tai man net ranka nekyla uzsigert. Be to, valgant darzoves ir uzsigert nesinori mirksiukas.gif
Siaip vaisius galima valgyti:

Po gerai suderinto maisto praejus 2-3 val.
Po mesos - 4-6 val.
Po nesuderinto maisto - 8 val.

Kol sunormalizuosi mityba pagal principus situs, tai venk vaisius valgyti vakare. Nes jie skatina puvima zarnyne, jei valgomi po maisto nepraejus pakankamai laiko, o tai tersia organizma. Geriausia ismokti kaip maldele - ryte iki 12 val. vyksta salinimo is organizmo procesas, tad geriausia vienas kitas vaisius 4u.gif  Po valandos ar dvieju - priespieciai, pietus - kaip kas nori mirksiukas.gif
*

aciu labai Egliukasz uz tavo kantrybe atsakinejant i mano klausimus 4u.gif viska labai gerai supratau 4u.gif
gal galit kas nors imesti kokia nuoruoda kur apie maisto derinima kalba, na kad as geriau zinociau kokiam maiste daugiau angliavandeniu, kokiam baltymu ir tt blush2.gif as ziurinejau kmi.lt kaip kazkas siule, bet ten tokiu atvirkstiniu metodu prirasyta negu sioje knygoje g.gif

QUOTE(kristelil @ 2009 02 06, 07:01)
as dukros mitybos iprociu kolkas nekeisiu, palieku ir mesa ir varske jos raciaone  4u.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
bet gal svarbiausia ir vaikuciu maista derinti smile.gif
Onora
www.dieta.lt pabandyk pasiziureti- ten yra maistoforas, tai ten visu produktu sudetis surasyta
ir apie maisto derinima turetu buti
Onora
Maisto derinimas su lentele dar kazkokia

ir tikriausiai aiskiausia lentele
user posted image

cia labai gerai matosi, kad mesa, pienas, konditerijos gaminiai netinka beveik su niekuo smile.gif

o mano megiamiausia darzove, pasirodo prie vaisiu doh.gif
Onora
dar i tema
Onora
likau viena, bet kad jau buvo pageidavimu apie maisto derinima, o man ir paciai kazkiek idomu, tai dar imesiu, gal tiesiog nuoroda i kita tema, nes ten daug teksto, tai kad visai neatbaidyciau biggrin.gif

cia

Trumpesni visa keliu:

NESUDERINAMI MAISTO PRODUKTAI
Su ankštiniais – vaisiai, sūris, kiaušiniai, pienas, jogurtas.
Su bananais - pienas, jogurtas.
Su bulviniais (bulvės, pomidorai, baklažanai, pipirai, tabakas, šunvyšnė) - jogurtas, pienas, melionai, agurkai.
Su citrina – jogurtas, pienas, agurkai, pomidorai, mango.
Su grūdinėmis – vaisiai.
Su jogurtu – PIENAS*, kiaušiniai, melionas, rūgštūs vaisiai, karšti gėrimai (t.t. kava, arbata), mango, krakmolas, sūris, bananai, bulviniai.
Su karštais gėrimais – mango, sūris, jogurtas, krakmolas.
Su kiaušiniais – PIENAS, jogurtas, vaisiai (ypatingai melionas), sūris, ankštiniai, kičris, bulvės.
Su krakmolu – pienas, kiaušiniai, bananai, mango, datulės, ankštiniai, razinos.
Su kriaušėmis - ryžiai, jogurtas, pienas, melionai.
Su kukurūzais – datulės, razinos, bananai.
Su medumi – sviestas gi (lygiomis dalimis), grūdiniai, ridikai, karštas, aukštesnės, nei 71 laipsnis maistas, braškės.
Su melionu – VISI PRODUKTAI! Ypatingai pieno produktai, grūdiniai, krakmolas, sūris, keptas maistas.
Su pasukomis – bananai.
Su pienu (su juo būna daugiausiai bėdos) – BANANAI, jogurtas, kiaušiniai, rūgštūs vaisiai, kičris, daržovės, ankštiniai, mielinė duona, moliūgai, citrinos, aliejus, ridikai, druska, sezamo saldainiai.
Su ridikėliais - bananai, razinos, pienas.
Su vaisiais – kaip taisyklė visas maistas (išskyrus tam tikros kombinacijos, kai sutampa rasa*, viryja* ir vipaka* (pvz. pienas su datulėmis).
Su mėsa, žuvimi – ankštiniai, kiaušiniai, karšti gėrimai, pienas, jogurtas.

Del tikslumo, nezinau smile.gif
joriukomamyte
as tai po savaitgalio nusidejus doh.gif
teks jau prisijungti prie grieztesniu dietu besilaikanciu merginu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ir mesa ir pienas ir alkoholis, ko tik nebuvo doh.gif
blogai jauciuosi verysad.gif
Onora
as irgi su nuodeme, nors as jas dariau ir iki savaitgalio biggrin.gif
bet dabar vaiko gimtadienis buvo, tai belekaip valgiau ir bele ka, idomu man buvo pabandyti
ir labai smagu, kad man tas nepatiko smile.gif

o alkoholio, tai ir siaip nedaug geriu ir nezadu visiskai atsisakyti rolleyes.gif
Egliukasz
As ir pagriesiju vis blush2.gif tik svorio nepriaugau, dar kila numeciau ax.gif aciu mano darbo valdziai uz apmazintas darbo valandas ir apkarpyta alga, ji neleis man lasinuku auginti, nebus is ko thumbup.gif lotuliukas.gif
mrs.ieva
Onora, labai aciu uz nuorodas ir lenteles 4u.gif
reikia atsiprintit ir ant saldytuvo klijuot biggrin.gif

nes siuo metu esu labai susidomejusi maisto derinimu, netgi labiau negu Allen Carr'o metodais blush2.gif nors jie panasus ax.gif

taigi, toliau tesiu pusrycius su vaisiais, labai tiko apelsinas thumbup.gif aisku paskui priespieciams jau valgau arba dribsnius su pienu blush2.gif arba sumustini doh.gif siandien viriau guliasa su labai daug darzoviu ir mazai mazai mesytes, aisku tai mazytis zingsnelis, bet visgi sis tas ax.gif
kristelil
labas ryts 4u.gif
o Jus kasdien sveraites g.gif ? as pasisveriau va sekmadieni ir sakiau, kas dvi savaites, na ar bent kas savaite fiksuosiu g.gif taig kazka gal pamatysiu lotuliukas.gif

as tai kaip juokiausi,sekamdieni pas tevus vaziavom vakarieniaut, jie gamino cepelinus, nu kas megsta pacios zinot, cia skaityk neskaites knygu, kvapas tas mmmmm kaip zavi. biggrin.gif na o ko juokiausi, valgem tokiu budu: as bulviu tarki, o mama mano mesa is cepelinu, pasidalinom zodziu lotuliukas.gif ji ten kazkokios kremliaus dietos laikosi, tai jai mesa galima kibirais valgyt biggrin.gif o as nutariau, kad man tarkis nepakekns rolleyes.gif
QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 10, 02:06)
As ir pagriesiju vis blush2.gif  tik svorio nepriaugau, dar kila numeciau ax.gif  aciu mano darbo valdziai uz apmazintas darbo valandas ir apkarpyta alga, ji neleis man lasinuku auginti, nebus is ko thumbup.gif  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Egliukasz
QUOTE(mrs.ieva @ 2009 02 10, 01:24)
Onora, labai aciu uz nuorodas ir lenteles  4u.gif
reikia atsiprintit ir ant saldytuvo klijuot  biggrin.gif

nes siuo metu esu labai susidomejusi maisto derinimu,  netgi labiau negu Allen Carr'o metodais  blush2.gif  nors jie panasus  ax.gif

taigi, toliau tesiu pusrycius su vaisiais, labai tiko apelsinas  thumbup.gif  aisku paskui priespieciams jau valgau arba dribsnius su pienu  blush2.gif  arba sumustini  doh.gif  siandien viriau guliasa su labai daug darzoviu ir mazai mazai mesytes, aisku tai mazytis zingsnelis, bet visgi sis tas  ax.gif
*

Jei domiesi maisto derinimu, tai dribsnius reiktu valgyti su sultim, su pienu jie visiskai netinka 4u.gif Nors ir sultys skaitosi, kaip atskiras patiekalas blush2.gif O as siunciau tau apie maisto derinima informacija? Nes turiu apie 50 lapu su meniuku pavyzdziais ax.gif
Guliasas - thumbup.gif O sumustinis is esmes tinka, tik reiketu virsu pasirinkti darzove, jei vartoji duonos/batono ir sviesto deriny. Pvz. as tai einu is proto del sumustinio su batonu ir svieziu agurku, arba pomidoru wub.gif wub.gif wub.gif Skaniau vasara uz torta lotuliukas.gif Tik kad tu darzoviu svieziu nera verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(kristelil @ 2009 02 10, 08:06)
labas ryts  4u.gif
o Jus kasdien sveraites  g.gif ? as pasisveriau va sekmadieni ir sakiau, kas dvi savaites, na ar bent kas savaite fiksuosiu  g.gif  taig kazka gal pamatysiu  lotuliukas.gif
*

As kasdien, nes matau, ar stabilus svoris, ar dideja, ar mazeja, pagal tai atitinkamai ir maisto porcijas darausi mirksiukas.gif
mrs.ieva
QUOTE(kristelil @ 2009 02 10, 07:06)
labas ryts 
o Jus kasdien sveraites  ? as pasisveriau va sekmadieni ir sakiau, kas dvi savaites, na ar bent kas savaite fiksuosiu    taig kazka gal pamatysiu 

*

as nesisveriu blush2.gif nors turiu nereikalingu kilogramu, bet maisto derinimu susidomejau ne del svorio metimo, del sveikos gyvensenos, o jei dar ir svoris del to krinta tai liuks thumbup.gif biggrin.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 10, 11:30)
Jei domiesi maisto derinimu, tai dribsnius reiktu valgyti su sultim, su pienu jie visiskai netinka. Nors ir sultys skaitosi, kaip atskiras patiekalas . O as siunciau tau apie maisto derinima informacija? Nes turiu apie 50 lapu su meniuku pavyzdziais .
Guliasas -  thumbup.gif O sumustinis is esmes tinka, tik reiketu virsu pasirinkti darzove, jei vartoji duonos/batono ir sviesto deriny. Pvz. as tai einu is proto del sumustinio su batonu ir svieziu agurku, arba pomidoru wub.gif  wub.gif  wub.gif Skaniau vasara uz torta lotuliukas.gif  Tik kad tu darzoviu svieziu nera verysad.gif
*

aha zinau kad netinka dribsniai su pienu, bet kolkas dar nenoriu ju sultim uzsipilt nors ir A Carr'as teige kad netgi skaniau smile.gif nu ateis ir tam laikas manau ax.gif
sumustinukus megstu su suriu, aisku ir su kaimiska tevuku desra jeigu turiu blush2.gif tikiu kad duonyte suris ir pomidoras labai skanu, bet dabar tie pomidorai is parduotuves siuo metu laiku tokie beskoniai verysad.gif

o kaip as galeciau gauti ta informacija is taves, gal atsiustum man i el.pasta ax.gif parasysiu tau i AZ, aciukas is anksto 4u.gif
Egliukasz
QUOTE(mrs.ieva @ 2009 02 10, 13:29)
  tikiu kad duonyte suris ir pomidoras labai skanu, bet dabar tie pomidorai is parduotuves siuo metu laiku tokie beskoniai  verysad.gif
*

Truputis pipiru ir cesnakines drukos labai pataiso skony thumbup.gif
Loli_judo
Na jūsų pasiskaičius noriu kokio pamidoro naktipiečiams drinks_cheers.gif

Labanakt 4u.gif
mrs.ieva
QUOTE(Loli_judo @ 2009 02 10, 22:36)
Na jūsų pasiskaičius noriu kokio pamidoro naktipiečiams drinks_cheers.gif
*

na o as vakarais lankau sporto kluba, pries tai pora valandu nevalgau, griztu 21.30 ir bunu toooookia alkana blink.gif tai va suvalgiau dribsniu su sultimis ir kelis ryziu paplotelius g.gif

Egliukasz,
labai aciu uz atsiusta info, labai idomiai ir suprantamai viskas paaiskinta, dar ne viska perskaiciau, bet tikrai geras informacijos paketelis thumbup.gif
Egliukasz
QUOTE(mrs.ieva @ 2009 02 11, 00:42)
na o as vakarais lankau sporto kluba, pries tai pora valandu nevalgau, griztu 21.30 ir bunu toooookia alkana  blink.gif  tai va suvalgiau dribsniu su sultimis ir kelis ryziu paplotelius  g.gif

Egliukasz,
labai aciu uz atsiusta info, labai idomiai ir suprantamai viskas paaiskinta, dar ne viska perskaiciau, bet tikrai geras informacijos paketelis  thumbup.gif
*

Ner uz ka, informacija rinkta gal savaite laiko is patikimu saltiniu, bet man ji irgi patinka, turbut didziausia ytaka man ir padare mirksiukas.gif
As kazkaip isvengiu tu vakariniu noru pavalgyt, ko anksciau nebudavo. Nes anksciau rydavau viska is eiles ir neuzmigdavau pora valandu doh.gif
Egliukasz
Ka tik pasisveriau, sveriu 62kg thumbup.gif Tiek, kiek ir norejau wub.gif Liemens apimtis sumazejo 7 cm, klubu 2 cm, krutines 2 cm. Svarbiausia, susitvarkius mityba dingo mano didziausias kompleksas - spuogai, su kuriais kankinaus visa gyvenima thumbup.gif Anksciau net kaklas isbertas budavo, o dabar svarutelis, tik randukai, mazi inkstiriukai like. Dabar tikrai tikiu, kad kai nori, gali viska thumbup.gif
kristelil
QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 11, 02:53)
Ka tik pasisveriau, sveriu 62kg thumbup.gif  Tiek, kiek ir norejau wub.gif  Liemens apimtis sumazejo 7 cm, klubu 2 cm, krutines 2 cm. Svarbiausia, susitvarkius mityba dingo mano didziausias kompleksas - spuogai, su kuriais kankinaus visa gyvenima thumbup.gif  Anksciau net kaklas isbertas budavo, o dabar svarutelis, tik randukai, mazi inkstiriukai like. Dabar tikrai tikiu, kad kai nori, gali viska thumbup.gif
*

thumbup.gif sveikinu laaabai
o tai kiek numetei kg? ir kiek laiko jau derini maista? g.gif
Loli_judo
QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 11, 01:53)
Ka tik pasisveriau, sveriu 62kg thumbup.gif  Tiek, kiek ir norejau wub.gif  Liemens apimtis sumazejo 7 cm, klubu 2 cm, krutines 2 cm. Svarbiausia, susitvarkius mityba dingo mano didziausias kompleksas - spuogai, su kuriais kankinaus visa gyvenima thumbup.gif  Anksciau net kaklas isbertas budavo, o dabar svarutelis, tik randukai, mazi inkstiriukai like. Dabar tikrai tikiu, kad kai nori, gali viska thumbup.gif
*

Na tik krūvą sveikinimų, ką aš daugiau galiu pasakyt 4u.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Egliukasz
QUOTE(kristelil @ 2009 02 11, 07:52)
thumbup.gif  sveikinu laaabai
o tai kiek numetei kg? ir kiek laiko jau derini maista?  g.gif
*

Maista derinu nuo Nauju metu, taigi beveik pusantro men. Sveriau 72 kg, taigi numeciau 10 kg thumbup.gif Dar kokius 4-5 kg mesiu, nes pagaliau atsirado talija, ko net nenumaniau turinti, nes kaip eidavo tiesiai iki klubu, taip ir eidavo lotuliukas.gif
Aciu mergytes uz sveikinimus wub.gif
Loli_judo
QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 11, 10:20)
Maista derinu nuo Nauju metu, taigi beveik pusantro men. Sveriau 72 kg, taigi numeciau 10 kg thumbup.gif
*

Na sakyčiau greitokai čia g.gif Kad nesugrįžtų po to tas svoriukas..
Bet viskas tavo rankose, šaunuolė, taip ir toliau laikyk 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 10, 12:30)
O as siunciau tau apie maisto derinima informacija? Nes turiu apie 50 lapu su meniuku pavyzdziais ax.gif
*

O galima būtų tą jūsų informaciją gauti? Tikrai būtų įdomu labai 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.