Loli_judo
2009 05 08, 13:44
QUOTE(Endži @ 2009 05 08, 14:10) tai virtose bulvese tikrai nedaug kaloriju, aisku jei ten riebaluose darome is ju tai automatiskai ir padaugeja tu kaloriju aš nemėgstu jokių vėdarų ar cepelinų (nebent su varške ir be jokių spirgučių, tai kalorijų irgi nedaug gaunasi), vieninteliai mylimi kaloringesni yra bulviniai blynai, bet juos labai retai valgau, skaniausia man virtos bulvės su lupena QUOTE(akiv0414 @ 2009 05 08, 14:36) bet kai ju nebevartoju iskart svoris krenta  Esmė kiek kalorijų gauni per dieną, jei tu nevalgydama bulvinių ir miltinių patiekalų valgysi kaloringus kitus patiekalus, tai svoris nekris, o jei valgysi miltinius ir bulvinius, bet sutilpdama į kokią 1200 kcal normą per dieną, tas svoris irgi sėkmingai kris Bet kiekvienam savo, kas kaip nori, tas taip valgo, svarbu, kad rezultatas tenkintų
akiv0414
2009 05 08, 13:58
Na mesos nevalgau,tik zuvi ir tai retai,kruopos ir tik grikiai ir ryziai,pagrindas sriubos,o kas belieka,kad daug ko nevalgau.
Ramunaite
2009 05 16, 13:12
Nusipirkau ir as sia knyga, bet dabar diplominiu darbu gynimo ikarstis, tai kolkas neskaiciau. Ziuresiu kaip man seksis, daugelis giria. Manau jei tikesiu tuo ka skaitau, o ne skaitysiu ir kritikuosiu, tai ir as pakeisiu savo mitybos iprocius.
akiv0414
2009 05 16, 16:48
QUOTE(Ramunaite @ 2009 05 16, 14:12) Nusipirkau ir as sia knyga, bet dabar diplominiu darbu gynimo ikarstis, tai kolkas neskaiciau. Ziuresiu kaip man seksis, daugelis giria. Manau jei tikesiu tuo ka skaitau, o ne skaitysiu ir kritikuosiu, tai ir as pakeisiu savo mitybos iprocius.  sekmes
na aš jau pasiekiau savo norimą svorį 58 kg bet tai ką matau veidrodį, dar nesu patenkinta, reiks pradėt sportuot šiaip tai visai nesunku buvo, ir toliau taip gyvensiu mėsos (vištienos, žuvies ar jautienos) kažkaip net nesinori, tik retkarčiais, na gaunasi į savaitę kokį kartą suvalgau, bet be bulvių tik su daržovėm, o kadangi pati esu bulvinukė  labai jas mėgstu, tai geriau renkuosi bulves su daržovėmis negu mėsą ko neatsisakiau, tai kavos ir alaus  o iš pieno produktų - kefyro (šaltibarščiai) ir grietinės (salotoms) - čia didžiausia mano silpnybė, na ir druskos neatsisakiau dar, kažkaip norisi man jos. anksčiau labai daug gerdavai žalios arbatos, be cukraus dbr ją pakeičiau šaltinio vandeniu o šiaip tai daugiausia valgau "nepagadintą" nevirtą ir nekeptą maistą, o tai dažniausiai būna vaisiai (čia ryte) o vakare daržovės na o kaip jums sekasi?
Juxt smagu, kad pasiekei norima svori, sveikinu! o per kiek laiko tau tai pavyko padaryti? ir kiek kg pametei?  as tai dar kolkas tik antra savaite taip maitinuosi, bet tikrai viskas labai lengva, organizmas pats pasako ko nori, o ko ne
Sefiene*
2009 05 19, 20:17
laba... pradėjau ir aš tą knygą skaityt... bet dar nieko gero neįskaičiau...
ar jums patiko ir tiko?
QUOTE(novele @ 2009 05 19, 20:09) Juxt smagu, kad pasiekei norima svori, sveikinu! o per kiek laiko tau tai pavyko padaryti? ir kiek kg pametei?  as tai dar kolkas tik antra savaite taip maitinuosi, bet tikrai viskas labai lengva, organizmas pats pasako ko nori, o ko ne  šiaip dar knygos nebuvau skaičius, o jau po valiuką ruošiausi šiltajam sezonui tai jei viską sudėjus tai gal kokius 3 ar truputį daugiau mėnesius, svėriau 65-66 kg ir tikrai kai skaičiau knygą, galvojau kaip reikės atsisakyti tiek visokio maisto, bet paskui pagalvojau kad aš tos mėsos ne tiek daug ir valgau, tik atsisakiau miltinių patiekalų, nors ir jiems didelio poreikio neturiu, greičiau iš įpratimo kokią bandelę ar pyragėlį pirkdavau, o dbr kai jų nevalgau tikrai jaučiu daugiau energijos ir kažkokia lengvesnė Papildyta:QUOTE(Vaiva-ema @ 2009 05 19, 21:17) laba... pradėjau ir aš tą knygą skaityt... bet dar nieko gero neįskaičiau... ar jums patiko ir tiko? na knygoje labai kažko naujo nesužinojau, seniai žinojau kad maistą reikia derinti nu kažkaip ji gal daugiau psichologiškai paveikė ar kažką  nors su daugeliu jo dalykų parašytų knygoje nesutinku, pavyzdžiui kad kažkada buvom tik žolėdžiai, nu tai o kam tada mamutus mūsų protėviai medžiojo
QUOTE(Ramunaite @ 2009 05 16, 13:12) Nusipirkau ir as sia knyga, bet dabar diplominiu darbu gynimo ikarstis, tai kolkas neskaiciau. Ziuresiu kaip man seksis, daugelis giria. Manau jei tikesiu tuo ka skaitau, o ne skaitysiu ir kritikuosiu, tai ir as pakeisiu savo mitybos iprocius.
nebijok ir kritikuoti, manau, kad is smalsumo isbandysi ir nesuprasi, kas darosi- juk netikejai  sekmes
Dviveide
2009 06 02, 17:10
Perskaicius knyga, buvo apemus euforija pora dieneliu. Paskui viskas nurimo.. Pasirodo ne taip ir lengva tas smegeneles "isplauti". Kritikuoti sia knyga gali bet kas, kas gerai mokinosi biologija ir daznai ziuri "Animal planet"  As i toki maitinimasi ziuriu kaip i dieta. Buvau "nutrukus", o dabai kai prasidejo sviezios darzoves viskas zymiai lengviau.
VaidaAs
2009 06 04, 21:29
sveikos mergickos. Rukyti meciau pries kelis menesius. Pazystamui padejo knyga, o mes su vyru siaip, nusiteikem ir metem. Aisku salutinis poveikis atsirado - uzaugo diiidziulis gelbejimosi ratas. pradejau sita knyga apie mityba skaityti, bet susinervinau ir tiek. Taciau sitas forumas - uzkabino. cia siuncia dar kazkokia medziagyte  gal galima butu paprasyti ir man? Didelis didelis aciu bus. Beje, noreciau jusu gretas papildyti, nes su vyru senokai apie tai kalbame.  .Tik kad tos valios neperdaugiausia, nors jei bus su kuom pasisneketi, manau kad gausis idealiai. Aciu jei kas atsius medziagytes daugiau jovitas@ntlworld.com  P.S. gal galite pakurti temyte kita is naujo, nes sita itariu kad neuzilgo gali baigtis.
Loli_judo
2009 06 04, 21:51
QUOTE(Daumox @ 2009 06 04, 22:29) P.S. gal galite pakurti temyte kita is naujo, nes sita itariu kad neuzilgo gali baigtis.  Na dar kokį mėnesį užteks su mūsų tempais Dar 20 puslapių prirašyt reikia
VaidaAs
2009 06 05, 01:15
QUOTE(Loli_judo @ 2009 06 04, 19:51) Na dar kokį mėnesį užteks su mūsų tempais Dar 20 puslapių prirašyt reikia  aha, dabar pamaciau kad dar truksta  nemazai  apsiskaiciavau... o siaip jei kas dar maitinasi pagal sita metoda parasykite, labai idomu butu isgirsti placiau ir gal kas tikrai gali medziagytes mestelt? Aciu bus labai
VaidaAs
2009 06 26, 15:39
je... tema ryskiai numirusi. Neikas nieko...
nosferata
2009 06 26, 17:47
Perskaičiau!  Kai kas patiko, kai kas nelabai, kai kur klausimų kyla  Sėkmingai prisitaikiau rekomendaciją pusryčiams valgyti tik vaisius, tuo labiau, kad kaip tik sezonas. Daržovių vasarą irgi daugiau valgau, juk nepalyginsi sode nuskinto salotos lapo su atvežtu tūkstančius km. Man kažkaip natūraliai gaunasi vasarą-rudenį daugiau daržovių valgyti, mėsos beveik ir nepasigendu. O štai žiemą ir kepsniuko, ir sriubos norisi, kažkaip nešildo tas obuoliukas kai lauke -20  Maisto derinimo fanatiškai neseku, bet šiek tiek atsižvelgiu. Vakare stengiuosi neprisivalgyti ir nevalgau, jei nesijaučiu alkana. Iš maisto nieko sau nedraudžiu, tik dabar 9 kartus pagalvoju, ar tikrai tikrai tikrai noriu  Na ir ką, svoris lėtai bet užtikrintai juda žemyn Žodžiu, nelaikau savęs Carro pasekėja, bet jo knygoje radau keletą minčių, kurios man tiko. O kaipgi kitos? Negi jau visos atsikratė "padangų"?
Sefiene*
2009 06 26, 21:09
Dar "nedaskaičiau" knygos iki galo...Nekimba.... gelbėjimosi ratas dar šioks toks yra...
aš numečiau 10kg, aišku ne vien šios knygos dėka, bet ji labiausiai mane paveikė  labiausiai dėkinga jai, kad pagaliau davė paskutinį spyrį man atsisakyti mėsos  na jau praėjo metai po jos skaitymo, tai jau ir užmiršau daug ką, biški apsileidau, teks dar sykį skaityti  kitos jo knygos dėka jau kokių porą metų nerūkau  nežinau, gal tiesiog mane lengva paveikti
Sefiene*
2010 01 02, 12:36
sveikos, reiks ir man pabaigti skaityt
varnikė
2010 02 02, 22:28
Šiandien žiūrėjau laida per LNK "Paskutinė instancija", kur kalbėjo apie tai, ką mes valgom, apie visokias trąšas, modifikuotus produktus ir visokias E. Žiauru  Atrodo jau viskas girdėta ir žinoma, bet kai pamatai ir išgirsti naujai, tai vėl supurto į sasyską pažiūrėjus. Alano knyga esu gal prieš metus perskaičius, užkabino kokiam mėnesiui, o po to vėl viskas pasimiršo ir grįžau prie seno  tokia jau aš esu silpnavalė. Jau kelinta diena geriu kokteilius iš šviežiai spaustų daržovių ir vaisių, o tarp kokteilių užkandu riešutais su razinom. Reikia truputį organizmą pilnaverčiais vitaminais pamaitint, nes jau baisu, valgai kugelius, kepsnius ir atrodo sotumo jausmo nėra, visada kažko nori.
kristute123
2010 02 21, 21:25
sveikos gyvos esu naujokė, tik perskaičiusi"lengvą būdą sulieknėti" ir noriu pasidalinti su jumis mintimis apie tą reikaliuką  bandau dieną pradėti tik vaisiais ir visai man priimtinas šis būdas  bet dienos eigoje valgau viską, tik žymiai mažiau... kažin, ar pasimatys rezultatai?
Taip ta knyga ir mane uzkabino sveikiau gyventi,maitintintis  . Ir tikiu,kad blogas maistas atima energija, sveikata, todel stengsiuosi naudot ko daugiau motinos gamtos naturaliu produktu. BE je, gal kas zinot kokia knygele, kur yra plina receptu, kad galetume paivarinti sveika raciona.
Žaislų Karalienė
2011 01 19, 14:07
Reikes ir man pabandyti surasti sia knyga  nes mesti rukyti tai padejo, tik del savo durnos galvos po kokiu 7-8 men pradejau vel
šias Aleno knygas reik skaityt kaip bibliją. Kol skaitau būtent šią knygą, tikrai laikausi beveik visų nurodymų, na ir baigus skaityti dar kažkiek laiko prisižiūrau, o paskui pasimiršta ir vėl į rankas ir studijuoji. tik kažkaip vis su nauju skaitymu daugiau prieštaravimų jam randu...
Besikeičianti
2012 03 14, 21:19
nebloga knygos logika - jums nieko nereikės atsisakyti, jokių maisto produktų, tai jokia dieta, valgykit viską, ką tik norit, ir lieknėsit! O vėliau paaiškėja, tai jau mėsos nevalgyk, tai jau pieno produktų, galų gale daržoves belieka lesti ir smagiai lieknėti..
Kazkada pati sia tema uzvedziau, bet realiai as taip ir neuzsikabinau ilgam uz tokio valgymo. Gerai cia kazkas kaip apie biblija parase- manau, kad padetu perskaitymas, bet man butu nuobodu. Siaip iki siol kas liko is tos knygos mano gyvenime- tai, kad pastebejau, jog pienas man netinka, bet i kava isipilu, o stiklinemis nebegeriu. Nebenoriu sriubu- visiskai nebenoriu. Pastebejau, kad tai, ko labiausiai norisi yra sveika pagal sia knyga. Sunkiausi dalykai: 1. nesigilinu- noriu valgyti, ar ne, o valgau. 2. valgau tai, ko nenoriu (tai, ka gaminau pagal namiskiu norus, tai, ka buvo paprasciausia nusipirkti parduotuveje ir isalkus suvalgyti; tai, kas irasyta meniu, o ne tai, apie ka svajoju). 3. Kad esu soti daznai pajuntu per velai. Besikeicianti, "Salotu" turi tik 2/3 raciono buti- like 30 proc- grudai, pieno pr., mesa. Is esmes tai juk knyga apie ka visi ir taip zino.
Besikeičianti
2012 03 14, 22:58
QUOTE(Onora @ 2012 03 14, 22:37) Besikeicianti, "Salotu" turi tik 2/3 raciono buti- like 30 proc- grudai, pieno pr., mesa. Is esmes tai juk knyga apie ka visi ir taip zino. Bet juk autorius mini, kad mėsos ir pieno produktų reikia atsisakyti VISAI?.. Ar aš kažką maišau?
QUOTE(Besikeičianti @ 2012 03 14, 22:58) Bet juk autorius mini, kad mėsos ir pieno produktų reikia atsisakyti VISAI?.. Ar aš kažką maišau? as pati gal nelabai tiksliai prisimenu, bet jis kaip ir leidzia i tuos 30 proc., bet siulo nenoreti
toje knygoje paslėpta mintis, kad turi tapti žaliavalgis! jokiu būdu negalima visokios kilmės gyvulinio maisto (mėsa, pieno produktai, kiaušiniai, žuvis ir t.t.) valgyti galima tik daržoves, vaisius, grudus, žoles (šviežias) riešutus - ir visa tai turi būti šviežia, nedžiovinta ir neduokdieve termiškai apdorota! jeigu gale knygos jis siūlo net arbatą pakeisti - karštu vandeniu, apie kavą, šokoladą - vajej - negali būti jokių kalbų! nuodas didžiausias  kas man iš šitos knygos liko? pusryčiams visada valgau tik vaisius; nevalgau pieno produktų - išskyrus greitinę ir sūrį (tiek varškės tiek fermentinį) sriubų kažkaip niekada nemėgau... nedarau salotų - valgau supjaustytas/suplėšytas dažoves be jokių padažų (prie mėsos ar žuvies) negeriu arbatų  užtat išgeriu ~3l vandens per dieną kavą geriu 1-2 puodeliai per dieną darbe (savaitgaliai 0 puodelių)
QUOTE(Juxt @ 2012 03 15, 09:45) toje knygoje paslėpta mintis, kad turi tapti žaliavalgis!
 bet musu klimatui man ta zaliavalgyste netinka atrodo ir is jo meniu, tai vis atsimenu tuos sausus pusrycius su sultimis  Tai gaunasi, kad zaliavalgyste pagal ji idealu, bet nukrypti kazkiek- nieko tokio
na jo, jis pats irgi kartais nuklysta - pvz. kartais suvalgo silkutės
|
|