Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lieknėjame "lengvu būdu"
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Egliukasz
QUOTE(Loli_judo @ 2009 02 11, 11:11)
Na sakyčiau greitokai čia g.gif  Kad nesugrįžtų po to tas svoriukas..
Bet viskas tavo rankose, šaunuolė, taip ir toliau laikyk 4u.gif
Papildyta:

O galima būtų tą jūsų informaciją gauti? Tikrai būtų įdomu labai 4u.gif
*

Man ir greitokai, bet matyt pagreitejo medziagu apykaita, smaguriauju retai, porciju nedidinu, valgau sveikesny maista g.gif Tai tikiuos kad ir isliks toks ax.gif
Parasykit man a.z. savo el. pasto adresa, atsiusiu 4u.gif
kristelil
QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 11, 13:17)
Man ir greitokai, bet matyt pagreitejo medziagu apykaita, smaguriauju retai, porciju nedidinu, valgau sveikesny maista g.gif  Tai tikiuos kad ir isliks toks ax.gif
Parasykit man a.z. savo el. pasto adresa, atsiusiu 4u.gif
*

atsiusk ir man jei nesunku kristina@fesla.lt
dekui 4u.gif
Egliukasz
QUOTE(kristelil @ 2009 02 11, 12:28)
atsiusk ir man jei nesunku kristina@fesla.lt
dekui  4u.gif
*

Issiunciau drinks_cheers.gif
kristelil
QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 11, 16:02)
Issiunciau drinks_cheers.gif
*

dekui 4u.gif , gavau drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
mrs.ieva
Egliukasz, kaip faina kad tiek daug numetei drinks_cheers.gif turbut labai grieztai laikeisi maisto derinimo 4u.gif
aij, as nezn kap bus, aisku siand pusryciams vaisiai, priespieciams kalafioras, bet va dabar turejau suvalgyt bulkute su varske, turiu naminiu, nu skanu blush2.gif ir apskritai, kaip tu konditerijos gaminiu atsisakyt, t y daug maziau valgyt verysad.gif kas blogiausia as labai megstu juos kept verysad.gif

bet noreciau Egliukasz, taves paklaust, pagal ka nustatyti tie zmogaus ciklai, na kada salinimas vyksta, kada virskinimas ir absorbcija ir panasiai, nes ten parasytos valandos kada mazdaug kas vyksta. ar tai pagal zmogaus miegojima?? o kaip tada jeigu zmogus dirba naktinej pamainoj, viskas labai susibalamutina? (cia del SB klausiu blush2.gif , nes jis, kai pradejau kalbet apie maisto derinima, t y kad negerai mesa su bulvem ar vaisiai desertui, tai sake ka cia kalbi nesamones, bet kai vakar su drauge skaitem Egliukasz atsiusta info, tai klause ausis istieses, puse filmo praleido lotuliukas.gif , tai tada jis ir iskele toki klausima, nes jis diena miega, nakti dirba, ir atitinkamai maitinasi g.gif )

aij, ir dar norejau pasiguosti del vakarinio valgymo. kaip minejau as lankau vakarais sporto kluba, tai kokia 5 val popiet pavalgau pietus kad nors pora valandu butu pries sportavima, sportuoju pora valandu ir griztu 9 val vakare ziauriai alkana verysad.gif jei nesportuociau, tai kokia 6 ar 7 valgyciau vakariene ir lengvai nueiciau miegot tustesniu skrandziu, nors miegot as einu tik apie vidurnakti, tai gal nieko baisaus jei kokia 21.30 valgau lengva vakariene g.gif

zodziu tiek is manes ziniu, tiklsiau ne ziniu, o daug klausimu ir abejoniu. atsiprasau jei ikyrejau blush2.gif
Egliukasz
QUOTE(mrs.ieva @ 2009 02 11, 17:45)
Egliukasz, kaip faina kad tiek daug numetei  drinks_cheers.gif  turbut labai grieztai laikeisi maisto derinimo  4u.gif 
aij, as nezn kap bus, aisku siand pusryciams vaisiai, priespieciams kalafioras, bet va dabar turejau suvalgyt bulkute su varske, turiu naminiu, nu skanu  blush2.gif  ir apskritai, kaip tu konditerijos gaminiu atsisakyt, t y daug maziau valgyt  verysad.gif  kas blogiausia as labai megstu juos kept  verysad.gif

bet noreciau Egliukasz, taves paklaust, pagal ka nustatyti tie zmogaus ciklai, na kada salinimas vyksta, kada virskinimas ir absorbcija ir panasiai, nes ten parasytos  valandos kada mazdaug kas vyksta. ar tai pagal zmogaus miegojima?? o kaip tada jeigu zmogus dirba naktinej pamainoj, viskas labai susibalamutina? (cia del SB klausiu  blush2.gif , nes jis, kai pradejau kalbet apie maisto derinima, t y kad negerai mesa su bulvem ar vaisiai desertui, tai sake ka cia kalbi nesamones, bet kai vakar su drauge skaitem Egliukasz atsiusta info, tai klause ausis istieses, puse filmo praleido  lotuliukas.gif , tai tada jis ir iskele toki klausima, nes jis diena miega, nakti dirba, ir atitinkamai maitinasi  g.gif )
aij, ir dar norejau pasiguosti del vakarinio valgymo. kaip minejau as lankau vakarais sporto kluba, tai kokia 5 val popiet pavalgau pietus kad nors pora valandu butu pries sportavima, sportuoju pora valandu ir griztu 9 val vakare ziauriai alkana  verysad.gif  jei nesportuociau, tai kokia 6 ar 7 valgyciau vakariene ir lengvai nueiciau miegot tustesniu skrandziu, nors miegot as einu tik apie vidurnakti, tai gal nieko baisaus jei kokia 21.30 valgau lengva vakariene  g.gif

zodziu tiek is manes ziniu, tiklsiau ne ziniu, o daug klausimu ir abejoniu.  atsiprasau jei ikyrejau  blush2.gif
*

Tikrai neykyrejai, viskas ok 4u.gif Del vakarienes, as pati kartais valgau ir 22, ir 24 val. Svarbiausia, kad taip nebutu kasdien, ir vakariene butu tikrai lengvai virskinama mirksiukas.gif Ir kad po to apie 2 val. jei iseina neitum dar miegot, kad organizmas spetu apvirskint, kad nestovetu po to maistas skrandyje, kol miegosi. Na bent as taip darau visada ax.gif
Tie mitybos ir salinimo ciklai yra sudaryti kaip suprantu, pagal tyrimus. TB viska atvirksciai daryti reiktu, jei naktinej pamainoj dirba. Jei gali, parasyk, kada keliasi jisai, kada eina miegot, as pabandysiu paieskot info ir parasysiu, kaip jam butu geriau maitintis. Nes musu nakty organizmai miega, o jo - ne.
Na as grieztokai laikiausi, turejau tiksla uzsibrezus ir jo siekiau. Visu pirma norejau isvalyt organizma, oda, numesti svorio buvo ne pirmoj vietoj, bet dziaugiuosi, kad pavyko mirksiukas.gif
joriukomamyte
QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 11, 02:53)
Ka tik pasisveriau, sveriu 62kg thumbup.gif  Tiek, kiek ir norejau wub.gif  Liemens apimtis sumazejo 7 cm, klubu 2 cm, krutines 2 cm. Svarbiausia, susitvarkius mityba dingo mano didziausias kompleksas - spuogai, su kuriais kankinaus visa gyvenima thumbup.gif  Anksciau net kaklas isbertas budavo, o dabar svarutelis, tik randukai, mazi inkstiriukai like. Dabar tikrai tikiu, kad kai nori, gali viska thumbup.gif
*

blink.gif blink.gif nu cia tai pasiekimas thumbup.gif minus 10kg thumbup.gif ne visoms taip sekasi ax.gif
Onora
tikrai egliukasz ikvepe mane biggrin.gif sveikinimai 4u.gif o tu turbut abai auksta, kad62 kg tinka smile.gif ar cia dar nera galutinis tavo tikslas?
Egliukasz
QUOTE(Onora @ 2009 02 11, 22:01)
tikrai egliukasz ikvepe mane biggrin.gif sveikinimai 4u.gif o tu turbut abai auksta, kad62 kg tinka smile.gif ar cia dar nera galutinis tavo tikslas?
*

Siaip as 178 mirksiukas.gif Noreciau sverti 58kg, manau tada jau butu idealu wub.gif Aisku eisiu sportuot, tai raumenuku mase didesne bus. Siaip esu stambesniu kaulu, seimoje visi zemoki ir apkunoki, tad ir as linkusi greitai gaudyti kilogramus blush2.gif Bet niekad net nesistengdavau numesti, galvojau, kad neuzteks valios.. Pasirodo uzteks rolleyes.gif
Aciu labai mergaites uz palaikyma ir sveikinimus wub.gif thumbup.gif
Loli_judo
QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 12, 00:08)
Siaip as 178 mirksiukas.gif  Noreciau sverti 58kg, manau tada jau butu idealu wub.gif 
*

Ačiū už info 4u.gif
Ei, tai jau gana tau to svorio, aš irgi 178 cm, bet tikrai nesvajoju apie 58, net apie 62 nesvajoju doh.gif
O tuo labiau, jei esi stambesnių kaulų g.gif
Aš sveriu 73 dabar, ir esu visiškai patenkinta, na dėl sportinio intereso mėtau iki 69 kg, bet tikrai neįsivaizduoju savęs 62, tai jau būtų anoreksija mano akimis doh.gif
O mano kaulai tikrai nestambūs, na tik kad aš esu profesionali sportininkė visą gyvenimą, tai gal daugiau koks vienas kitas raumenukas sveria.. Mano dukra dešimtmetė sveria 56 kg, tai kai pagalvoju, kad tu svertum 58 kg su savo ūgiu... Na nebent į kokių manekenių būrį įsirašei mirksiukas.gif
Egliukasz
QUOTE(Loli_judo @ 2009 02 12, 00:20)
Ačiū už info 4u.gif
Ei, tai jau gana tau to svorio, aš irgi 178 cm, bet tikrai nesvajoju apie 58, net apie 62 nesvajoju doh.gif
O tuo labiau, jei esi stambesnių kaulų g.gif
Aš sveriu 73 dabar, ir esu visiškai patenkinta, na dėl sportinio intereso mėtau iki 69 kg, bet tikrai neįsivaizduoju savęs 62, tai jau būtų anoreksija mano akimis doh.gif
O mano kaulai tikrai nestambūs, na tik kad aš esu profesionali sportininkė visą gyvenimą, tai gal daugiau koks vienas kitas raumenukas sveria.. Mano dukra dešimtmetė sveria 56 kg, tai kai pagalvoju, kad tu svertum 58 kg su savo ūgiu... Na nebent į kokių manekenių būrį įsirašei mirksiukas.gif
*

Patikek, mesytes pas mane dar liko, ne tik skura ir kaulai biggrin.gif Viska darau su protu, anoreksija tikrai cia net nekvepia, nemazai savo aplinkoj jau turejau liudnu pavyzdziu, kad pati sukciau siuo keliu, plius valgau normaliom porcijom, nelesu salotos lapo vieno visa diena schmoll.gif Tiesiog tu sportuoji, tavo raumenys sveria, as irgi 5 metus profesionaliai sportavau, sverdama 65 kg atrodziau geriau nei dabar verysad.gif Bet taip jau susikloste situacija, kad man uzdrausti kruviai fiziniai doh.gif Todel raumenu mase sumazejusi, o ju vieta uzpilde riebalai, kuriu truputy ir atsikraciau blush2.gif Sportuociau, sverciau daugiau ir graziau atrodyciau. O ka dabar daryt?Norisi juk nuejusi nusipirkti drabuzy, kuris patinka, o ne tik ta, kuris tiktu doh.gif Pirma karta po 2 metu esu tikrai patenkinta savo figura, jauciuosi labai gerai, esu kupina jegu ir geros nuotaikos thumbup.gif
Urtytė_mergytė
Sveikos 4u.gif
Egliukasz, gal galėtum ir man atsiųsti tą info apie maitinimąsi į arenatini@gmail.com. Labai tau ačiū 4u.gif 4u.gif

Nes jau nebegaliu į save žiūrėti lotuliukas.gif
Saitau tą knygą rusų kalba, gal gi kartu su tavo turima info kažkas išeitų g.gif
Egliukasz
QUOTE(Urtytė_mergytė @ 2009 02 12, 10:53)
Sveikos  4u.gif
Egliukasz, gal galėtum ir man atsiųsti tą info apie maitinimąsi į arenatini@gmail.com. Labai tau ačiū  4u.gif  4u.gif

Nes jau nebegaliu į save žiūrėti  lotuliukas.gif 
Saitau tą knygą rusų kalba, gal gi kartu su tavo turima info kažkas išeitų  g.gif
*

O tai antro vaikucio neplanuojat? Informacijoj aky uzmeciau g.gif
Siaip jeigu galvoji gal, nepavyks. Turi 200% tiketi tuo, ka darai. As nueidavau y vakarely ir kol meciau svory nei vieno cipso nevalgydavau, alkoholio daugiausiai - taure sidro/sampano. Visur nuolatinis susikaupimas ir savo tikslo prisiminimas. Net tada, kai salia bendradarbe kemsa dar silta pyraga biggrin.gif Dabar leidziau sau daugiau, taciau saikas ir valdymasis vistiek turi buti, kitaip ataugs tie kilogramai. O man ir patinka visai tokia disciplina thumbup.gif
Urtytė_mergytė
QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 12, 13:06)
O tai antro vaikucio neplanuojat? Informacijoj aky uzmeciau g.gif
Siaip jeigu galvoji gal, nepavyks. Turi 200% tiketi tuo, ka darai. As nueidavau y vakarely ir kol meciau svory nei vieno cipso nevalgydavau, alkoholio daugiausiai - taure sidro/sampano. Visur nuolatinis susikaupimas ir savo tikslo prisiminimas. Net tada, kai salia bendradarbe kemsa dar silta pyraga biggrin.gif Dabar leidziau sau daugiau, taciau saikas ir valdymasis vistiek turi buti, kitaip ataugs tie kilogramai. O man ir patinka visai tokia disciplina thumbup.gif
*

Planuoju netgi labai, bet...
1. Neišeina verysad.gif
2. Apkūnioms moterims sunkiau pastoti ir išnešioti leliuką
3. besilaikančioms dietos lengviau užkimba smile.gif

Viską žinau, laikiausi kažkada Chazano dietos, buvau numetus 14 kg. Bet tos pačios laikytis jau nebenoriu. Atsibodo mišrainės tos pačios, ir valgymas nustatytu laiku. Vat ir ieškau kažko kito, priimtinesnio
Egliukasz
QUOTE(Urtytė_mergytė @ 2009 02 12, 11:23)
Planuoju netgi labai, bet...
1. Neišeina  verysad.gif
2. Apkūnioms moterims sunkiau pastoti ir išnešioti leliuką
3. besilaikančioms dietos lengviau užkimba  smile.gif

Viską žinau, laikiausi kažkada Chazano dietos, buvau numetus 14 kg. Bet tos pačios laikytis jau nebenoriu. Atsibodo mišrainės tos pačios, ir valgymas nustatytu laiku. Vat ir ieškau kažko kito, priimtinesnio
*

Cia svarbiausia iki 12 tik vaisiai, po 20 val. nebevalgyti, arba labai lengvai. Mesa tik su darzovem, bulves atskiras patiekalas, kuo daugiau darzoviu, kruopu, kosiu, tuo geriau. Aisku skysciai irgi, valgant neuzsigeriam, pries 40 min. iki maisto kazka gert, arba 1 val. po maisto. Porcijos tik tiek, kiek uztenka, o ne tiek, kiek norisi akims. Rezultatai nera labai greiti 4u.gif
Urtytė_mergytė
QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 12, 13:55)
Cia svarbiausia iki 12 tik vaisiai, po 20 val. nebevalgyti, arba labai lengvai. Mesa tik su darzovem, bulves atskiras patiekalas, kuo daugiau darzoviu, kruopu, kosiu, tuo geriau. Aisku skysciai irgi, valgant neuzsigeriam, pries 40 min. iki maisto kazka gert, arba 1 val. po maisto. Porcijos tik tiek, kiek uztenka, o ne tiek, kiek norisi akims. Rezultatai nera labai greiti 4u.gif
*

Ačiū tau labai, einu studijuoti info 4u.gif 4u.gif 4u.gif
siamka
Egliukaz as ir su prasymu gal galima ir man info.. buciau labai dekinga vgrupe@gmail.com
Egliukasz
QUOTE(siamka @ 2009 02 13, 11:13)
Egliukaz as ir su prasymu gal galima ir man info.. buciau labai dekinga vgrupe@gmail.com
*

Issiunciau mirksiukas.gif
Tik kazin kiek is visu gavusiu informacija pasirys ilgam derinti maista g.gif 4u.gif
mrs.ieva

staiga visos bedos ir problemos tampa tokios nereiksmingos kai suzinai toki baisu dalyka... sitoje temoje, kur kalbasi visos Anglijos mamytes, viena neteko savo 8eriu menesiu berniuko, gal galesit nors truputuka padet... verysad.gif
Loli_judo
QUOTE(mrs.ieva @ 2009 02 15, 20:31)
staiga visos bedos ir problemos tampa tokios nereiksmingos kai suzinai toki baisu dalyka... sitoje temoje, kur kalbasi visos Anglijos mamytes, viena neteko savo 8eriu menesiu berniuko, gal galesit nors truputuka padet...  verysad.gif
*

žinau kaip ji jaučiasi.. aš per žingsnelį buvau netoli tokios situacijos.. bet mano dukra su manim, viskas baigėsi laimingai tą kartą...

Bet toks gyvenimas, gal jis ir neteisingas kam atrodo, bet niekas nežino savo likimo.. Todėl džiaukitės kiekviena diena, džiaukitės artimaisiais, tuo, kad jie gyvi ir yra šalia.. nes nežinia, kada viskas pasikeis.. Kartokite visiems kas dieną kaip juos mylite ir kokie jie jums brangūs, nes rytojus kai kam gali neišaušti..
Nika25
Sveikutės,

noriu ir aš prie jūsų prisijungti....
baigiu skaityt šią knygą ir man tikrai neblogai jinai veikia.. ta prasme,kad tikrai mėsos nebesinori... nesakau,kad visiškai planuoju atsisakyt,nes nenoriu savęs verst nieko atsisakinėt,bet kad jau kelias dienas nevalgiau ir visai atrodo netrūksta man jos, tai tikrai.. bigsmile.gif
rytais vaisius jau senokai valgydavau.. tik tiek,kad dar dribsnių su pienu mėgdavau lėkštutę suvalgyt,įsivaizduodama,kad labai sveika.... ax.gif bandysiu paskanaut su šviežiom sultim.. o gal visai skanu.... g.gif
norisi svoriu numest,bet dietų laikytis neturiu nei valios, nei noro...
o susirūpint maisto derinimu tikrai verta. prieš kelis metus buvau nemažai svorio numetus derindama maistą.. tik nelabai pamenu visas smulmenas,kaip ir ką reik daryt...

mačiau Egliukasz kažkokią medžagą daug kam siuntė...
gal ir aš galėčiau gaut? 4u.gif mirksiukas.gif
mano meilas jurlad@yahoo.com
iš anksto dėkoju.. aciuks.gif
Onora
LAbutis Nika smile.gif

as tai jau pamegau sausus pusrycius su apelsinu sultimis hihihi.gif su pienu man net nebesinori biggrin.gif
Nika25
QUOTE(Onora @ 2009 02 22, 12:31)
LAbutis Nika smile.gif

as tai jau pamegau sausus pusrycius su apelsinu sultimis hihihi.gif su pienu man net nebesinori biggrin.gif
*

labukas,

nu aš manau,kad ir aš pamėgsiu.. drinks_cheers.gif
paprasčiausiai niekad nebuvau bandžius anksčiau..
o šįryt valgiau su šv.apelsinų-greipfrutų sultim ir tikrai labai patiko smile.gif
dabar negaliu suprast,kodėl pati nesugalvojau paragaut tokio varianto smile.gif
Egliukasz
QUOTE(Nika25 @ 2009 02 22, 12:29)
Sveikutės,

noriu ir aš prie jūsų prisijungti....
baigiu skaityt šią knygą ir man tikrai neblogai jinai veikia.. ta prasme,kad tikrai mėsos nebesinori... nesakau,kad visiškai planuoju atsisakyt,nes nenoriu savęs verst nieko atsisakinėt,bet kad jau kelias dienas nevalgiau ir visai atrodo netrūksta man jos, tai tikrai..  bigsmile.gif
rytais vaisius jau senokai valgydavau.. tik tiek,kad dar dribsnių su pienu mėgdavau lėkštutę suvalgyt,įsivaizduodama,kad labai sveika....  ax.gif  bandysiu paskanaut su šviežiom sultim.. o gal visai skanu.... g.gif
norisi svoriu numest,bet dietų laikytis neturiu nei valios, nei noro...
o susirūpint maisto derinimu tikrai verta. prieš kelis metus buvau nemažai svorio numetus derindama maistą.. tik nelabai pamenu visas smulmenas,kaip ir ką reik daryt...

mačiau Egliukasz kažkokią medžagą daug kam siuntė...
gal ir aš galėčiau gaut?  4u.gif  mirksiukas.gif
mano meilas jurlad@yahoo.com 
iš anksto dėkoju..  aciuks.gif
*

Sveika prisijungus, issiunciau 4u.gif
Nika25
QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 23, 22:03)
*

labai dėkinga aciuks.gif 4u.gif
mrs.ieva
QUOTE(Loli_judo @ 2009 02 16, 00:32)
žinau kaip ji jaučiasi..
*

mes buvom asmeniskai pazystamos, ir ta leliuka maciau ne viena syki, todel mane labai sukrete sita zinia.....
tik siandien ji palaidojo.. verysad.gif

QUOTE(Onora @ 2009 02 22, 13:31)
LAbutis Nika smile.gif

*

o man sunkiai sekasi su sultim valgyt, man kyla rugstys..

labas, seniai cia buvau .. nes labai gedejau, ne tas buvo galvoj, dabar po truputi stengiames isivaziuoti i kasdieninio gyenimo vezes.

taigi valgau rytais vaisius, bet jauciuosi vistik alkana nuo ju. po pusryciu einam su dukryte i lauka, tai kadangi as bunu alkana tai labai daug valgau riesutu, sausainuku, ir vaisius grauziu, o jau gryzus namu iskart puolu valgyt viska is eiles verysad.gif verysad.gif doh.gif tad abuna sunku save kontroliuot nes jauciuos isbadejusi ir suvalgau daugiau negu reiketu unsure.gif

as galvoju visgi kad A Carro metodas man nelabai tinka, turbut reiketu labaiu pasidometi maisto derinimu. beje, ta info kur atsiunte Egliukasz, labai gera thumbup.gif
Egliukasz
QUOTE(mrs.ieva @ 2009 02 24, 16:53)
taigi valgau rytais vaisius, bet jauciuosi vistik alkana nuo ju. po pusryciu einam su dukryte i lauka, tai kadangi as bunu alkana tai labai daug valgau riesutu, sausainuku, ir vaisius grauziu, o jau gryzus namu iskart puolu valgyt viska is eiles  verysad.gif  verysad.gif  doh.gif  tad abuna sunku save kontroliuot nes jauciuos isbadejusi ir suvalgau daugiau negu reiketu  unsure.gif

as galvoju visgi kad A Carro metodas man nelabai tinka, turbut reiketu labaiu pasidometi maisto derinimu. beje, ta info kur atsiunte Egliukasz, labai gera  thumbup.gif
*

Sveikute 4u.gif
Dziaugiuosi, kad patinka mano sukaupta medziagele. As tai uzsikabliavau ant tos sveikos mitybos, kad jau netgi galvoju apie ateity, kad galbut veliau, kai bus laisvo laisko, noreciau ygyti daugiau ziniu mirksiukas.gif
O tau tai sunku kaip matau verysad.gif Noriu paklausti, ar maitini vaikuty? Nes nezinau, ka patarti. Pusryciams tada reiktu gal suvalgyti 2 didelius bananus, tai butu apie 200 kcal, pilnai uztekt turetu iki 12. Veliau patarciau koky ryziu traputy suvalgyti, kosytes issivirti. Ir nepamirsk DAUG skysciu. Nes galbut mazokai geri tarp valgymu ir del to jautiesi alkana. Nes as pvz. pries valgant valanda pries isgeriu didely puoda arbatos, po valgymo praejus valandai laiko didely puoda vandens, ir alkio jausmo nebejauciu isvis.
Sausainukus reiktu mest tolyn. Ryziu trapuciai, aviziniai meduoliai, sveikuoliu sausainiai su seklom - prasom 4u.gif Riesutus isvis kolkas reiktu tau ismesti is savo raciono. Nes daug riesutu negalima. Tik tiek, kiek telpa y sugniauzta sauja ir tai ne kasdien. Reiktu kazkaip pabandyt pakeisti juos, kol susinormalizuos mityba visa. Pavardink, ka valgai pietums, vakarienei, pabandysiu pateikti kelis pavyzdzius is savo mitybos, gal pades 4u.gif

P.S. As sausu pusryciu isvis nevalgau. Esu tokios nuomones, kad sultys visgi yra kaip atskiras patiekalas mirksiukas.gif
black_devil999
QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 24, 01:03)
*

sveika:) gal ir man galetum atsiust? grazuoliuke999@one.lt
Egliukasz
QUOTE(black_devil999 @ 2009 02 24, 20:43)
sveika:) gal ir man galetum atsiust? grazuoliuke999@one.lt
*

Neissisiuncia y one.lt blush2.gif
mrs.ieva
QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 24, 18:26)
Sveikute 4u.gif
Dziaugiuosi, kad patinka mano sukaupta medziagele. As tai uzsikabliavau ant tos sveikos mitybos, kad jau netgi galvoju apie ateity, kad galbut veliau, kai bus laisvo laisko, noreciau ygyti daugiau ziniu mirksiukas.gif
O tau tai sunku kaip matau verysad.gif  Noriu paklausti, ar maitini vaikuty? Nes nezinau, ka patarti. Pusryciams tada reiktu gal suvalgyti 2 didelius bananus, tai butu apie 200 kcal, pilnai uztekt turetu iki 12. Veliau patarciau koky ryziu traputy suvalgyti, kosytes issivirti. Ir nepamirsk DAUG skysciu. Nes galbut mazokai geri tarp valgymu ir del to jautiesi alkana. Nes as pvz. pries valgant valanda pries isgeriu didely puoda arbatos, po valgymo praejus valandai laiko didely puoda vandens, ir alkio jausmo nebejauciu isvis.
Sausainukus reiktu mest tolyn. Ryziu trapuciai, aviziniai meduoliai, sveikuoliu sausainiai su seklom - prasom 4u.gif Riesutus isvis kolkas reiktu tau ismesti is savo raciono. Nes daug riesutu negalima. Tik tiek, kiek telpa y sugniauzta sauja ir tai ne kasdien. Reiktu kazkaip pabandyt pakeisti juos, kol susinormalizuos mityba visa. Pavardink, ka valgai pietums, vakarienei, pabandysiu pateikti kelis pavyzdzius is savo mitybos, gal pades 4u.gif

P.S. As sausu pusryciu isvis nevalgau. Esu tokios nuomones, kad sultys visgi yra kaip atskiras patiekalas mirksiukas.gif
*

Egliukasz, aciu labai , tu taip sauniai mus visas palaikai ir netgi dar mums papildomos info ieskot 4u.gif
bet as perskaiciau tavo tame pakete, kad suvalgai ryte atiskeles vaisiu ir po kokio valandos galima kavos su pyrageliu blush2.gif as kavos nevartoju bet sumustini su arbata jei suvalgyciau tai gal geriau jausciausi g.gif
o ka pietum valgau, tai ooooooooijjjj, visko ir daug blush2.gif kadangi pas mane mazas vaikas (nebemaitinu), reikia kiekv diena virti valgi. tai sriubos su mesyte arba darzoviu-mesos troskiniai, apkepai. as stengiuosi mesytes is tu troskiniu valgyt labai labai mazai, na ir zinoma jei kepu karbonadus tai pagaminu zaliu salotu- jokios bulviu koses biggrin.gif karatis pasilepinu makaronu apkepu su farsu, ar pica, bet jau retai, na koks vienas kartas i 2 savaites. vakarienes nevalgau, nebent labai alkana, tai vaisiu. arba kelogsu su pienu, bet pieno pilu labai mazai, kad vos jie sudrektu. na tai va blush2.gif
mano pagrindine problema kad as esu namie ir pilnas saldytvas skanumynu. ir labai daug organizmas reikalauja miltiniu produktu, pvz blynu, makaronu, bandeliu blush2.gif
Egliukasz
QUOTE(mrs.ieva @ 2009 02 24, 23:30)
Egliukasz, aciu labai , tu taip sauniai mus visas palaikai ir netgi dar mums papildomos info ieskot  4u.gif
bet as perskaiciau tavo tame pakete, kad suvalgai ryte atiskeles vaisiu ir po kokio valandos galima kavos su pyrageliu  blush2.gif  as kavos nevartoju bet sumustini su arbata jei suvalgyciau tai gal geriau jausciausi  g.gif
o ka pietum valgau, tai ooooooooijjjj, visko ir daug  blush2.gif  kadangi pas mane mazas vaikas (nebemaitinu), reikia kiekv diena virti valgi. tai sriubos su mesyte arba darzoviu-mesos troskiniai, apkepai. as stengiuosi mesytes is tu troskiniu valgyt labai labai mazai, na ir zinoma jei kepu karbonadus tai pagaminu zaliu salotu- jokios bulviu koses  biggrin.gif  karatis pasilepinu makaronu apkepu su farsu, ar pica, bet jau retai, na koks vienas kartas i 2 savaites. vakarienes nevalgau, nebent labai alkana, tai vaisiu.  arba kelogsu su pienu, bet pieno pilu labai mazai, kad vos jie sudrektu. na tai va  blush2.gif
mano pagrindine problema kad as esu namie ir pilnas saldytvas skanumynu. ir labai daug organizmas reikalauja miltiniu produktu, pvz blynu, makaronu, bandeliu  blush2.gif
*

Zinau, kaip su tais miltniais patiekalais, as nuo batono priklausoma blush2.gif Ir aisku, sunkoka, kai buni namie, ir zinai, kad ten valgyt valgyt yra mirksiukas.gif
Siaip bandyk tada valgyt sitaip:

iki 12 - didelis puodelis arbatos arba vandens siltoko su citrina, po valandos vaisius
nuo 12 iki 14 - kazka atsigerk, po valandos suvalgyk sumustinuka, tik aisku, geriau butu be mesos
nuo 14 iki 16 - pietums. jei mesa, tai su darzovem. arba darzoviu troskiny ir pan. po valandos arbatos puodukas
nuo 16 iki 20 val. - stikline sulciu, po valandos tarkim varskes surelis, ryziu trapuciai, salotos su aliejaus trupuciu ir skrudintos duonos gabaliukais ar kazkas panasaus

Manau, gal tada vat isnyktu tas potraukis daug valgyt, nes nuo 12 iki 20 taip gausis, kad pastoviai kazka kramsnoji, geri daug skysciu mirksiukas.gif
Blynai nelabai gerai del kiausinio. Gal geriau makaronai su padaziuku kokiu lengvesniu, orkaitej issikepk pomidoru, kimstu darzovemis ir ant virsaus suriuko uzdek, issikepk lengva pyraga is obuoliu ir manu kruopu. O bandeles ir as valgau, bet aisku ne kasdien mirksiukas.gif
Nika25
Sveikutės.

matau patarimais dalijatės.. bigsmile.gif
dar neperskaičiau visos egliukasz siustos medžiagos, bet labai stengiuos derinti viską,ką valgau... ax.gif
nu aišku vakar tie blynai kaip ir nelabai koks maistas pagal derinimą, bet bent jau nemaišiau su niekuo kitu,kai juos valgiau ir buvo didoki tarpai prieš juos ir po.... gi per užgavėnes kaip ir priklauso nors kelis juos suvalgyt... blush2.gif pasiteisinau...

dėl pusryčių tai man ramu - visai nesunku vaisiais ir jų sultim pradėt dieną..
atsikėlus išgeriu stiklinę šalto vandens, vėliau suvalgau kokių porą kivių, arbą obuolį, po to bananą... dar už kokio pusvalandžio išgeriu pusę stiklinės šviežių sulčių ir kai praeina dar šiek tiek laiko, kita puse stiklinės šviežių sulčių užsipilu mažiuką dubenėlį dribsnių su džiovintom uogom...tai problemų jokių iki pietų nejaust alkio... kaip tik toks jausmas,kad ištisai valgai ir vaisiai tikrai labai puikiai užpildo skrandį.. smile.gif

pietums vakar valgiau porą virtų bulvių su pievagrybių - svogūnų padažu. buvau dar pasiruošus krevečių vėlesniam laikui, bet kad ir kaip keista visai neužsinorėjau nieko baltymingo vakar... g.gif tai liko jos šiandienai.. o vakare dar pasidariau pomidoro ir rupios varškės salotų su prieskoniais... labai sočios gavosi..
pats blogumas gavosi tie pora blynų vakare... nu bet čia gi kasdien taip nebus... irnesakyk.gif
tai toks ir dienos meniu gavosi man vakar.
kažkaip norisi daugiau receptukų,nes norėtųsi ką nors naujo sveiko ir skanaus pasigamint smile.gif

norėjau paklaust,kaip su žuvim ir jūros gėrybėm? pagal A.Carr tai jos irgi ''mėsa''... nu bet aš tikrai manau,kad kartais jas valgysiu,nes man tas skonis labai niam.... bet aš nenaudoju jokių ten padažų ir valgau jas tik virtas, ar blogiausiu atveju pakepu truputį ant sviestuko, nes man skaniausia jų natūralus skonis (kalbu apie krevetes).. rolleyes.gif

jadzka
Sveikos,
Jungiuosi prie jūsų 4u.gif Įpusėjau skaityti tą knygą, tai visai man įdomu ir labai pagrindžia rodos akiavaizdžius dalykus g.gif Stengiuosi iki iki pietų valgyti vaisius, pietums ką nors lengvo (salotų, sriubos ar pan.) vakarienei irgi nepersistengti.
Jei užkandžiauju - tai stengiuosi iki vaisiais, jogurtu, ryžių trapučiais ar pan.
Egliukasz
mrs.ieva, kaip tik pasidomejau del nuolatinio alkio jausmo, tai jy sukelia butent angliavandeniu perteklius organizme. Tad kelias dienas jokiu batonu, bandeliu, makaronu ir kitu angliavandeniu, turetu praeiti mirksiukas.gif
mrs.ieva
QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 26, 12:12)
mrs.ieva, kaip tik pasidomejau del nuolatinio alkio jausmo, tai jy sukelia butent angliavandeniu perteklius organizme. Tad kelias dienas jokiu batonu, bandeliu, makaronu ir kitu angliavandeniu, turetu praeiti mirksiukas.gif
*

o del trukumo negali buti bigsmile.gif
as kelis metus isvis beveik neleidau sau valgyti jokiu blynu, bandeliu, makaronu ir ttt, tai dabar kai esu namie ir kai turiu kuo ivairesni maista gaminti savo seimai, kurios idarytais pomidorais tikrai nepamaitinsiu blush2.gif tai zinok pati vien miltiniu patiekalu ant tiek noriu kad uch.... neleidziu zinoma sau daug ju valgyti, bet jei jau prikepiau kokiu mieliniu blynu su obuoliais tai visogero susilaikymui doh.gif

na bent jau tesiu ir toliau rytais valgyti vaisius, ir kai praeina valanda tai suvalgau kazka trup kad nebuciau tokia alkana ir lauke eidama pro kioska nepirkciau riesutu ir sausainiu blush2.gif
tik dar norejau paklaust, ar galima mesa valgyt su grybais, na pvz kotletukai su grybais g.gif
ir kaip supratau , kadangi reikia valgyti tik viena koncentruota patiekala, tai negalima valgyt mesos kepsnio su marinuotais agurkais arba raug.kopustais?? g.gif

o beje, kaip kruopu koses, juk negalima nei pieno, nei sviesto, nelb isivaziduoju ant vandens virtu blush2.gif
Onora
mrs.ieva, jau zinok gausi barti tuoj biggrin.gif
Man kazkaip susidaro ispudis kad tavo alkanumas klaidingas, jei butum tikrai praalkusi, tai kose virta vandaeny butu labai skanu. o dar kaip knygoje raso- nuo alkio nenumirsi, jei pora valandu alkana pabusi, tai valanda po vaisiu valgymo gal geriau dar koki vaisiu suvalgyk, o ne kazka.
siaip tai patariu darkart skaityti knyga 4u.gif
Egliukasz
QUOTE(mrs.ieva @ 2009 02 27, 00:18)
o del trukumo negali buti  bigsmile.gif
as kelis metus isvis beveik neleidau sau valgyti jokiu blynu, bandeliu, makaronu ir ttt, tai dabar kai esu namie ir kai turiu kuo ivairesni maista gaminti savo seimai, kurios idarytais pomidorais tikrai nepamaitinsiu  blush2.gif tai zinok pati vien miltiniu patiekalu ant tiek noriu kad uch.... neleidziu zinoma sau daug ju valgyti, bet jei jau prikepiau kokiu mieliniu blynu su obuoliais tai visogero susilaikymui  doh.gif

na bent jau tesiu ir toliau rytais valgyti vaisius, ir kai praeina valanda tai suvalgau kazka trup kad nebuciau tokia alkana ir lauke eidama pro kioska nepirkciau riesutu ir sausainiu  blush2.gif
tik dar norejau paklaust, ar galima mesa valgyt su grybais, na pvz kotletukai su grybais  g.gif
ir kaip supratau , kadangi reikia valgyti tik viena koncentruota patiekala, tai negalima valgyt mesos kepsnio su marinuotais agurkais arba raug.kopustais??  g.gif

o beje, kaip kruopu koses, juk negalima nei pieno, nei sviesto, nelb isivaziduoju ant vandens virtu  blush2.gif
*

Nepyk, kad taip pasakysiu. Bet tu nori vienu suviu nusauti du zuikius. Nori ir skaniai, sociai valgyti ir tuo metu dar ir ploneti man rodos rolleyes.gif Atsimink viena dalyka - TAIP NEBUNA! Visada gyvenime turi rinktis kazka, kazka aukoti del savo tikslo. Pas mane buvo atvaziaves mano draugas, su kuriuo mes ohohoho kaip picas kirsdavom biggrin.gif Kai jis pamate mano pusrycius - banana, priespiecius - 2 stiklines sulciu, pietus - 3 sumustiniai su agurku, vakariene - kosyte, tai vos nenumire doh.gif blush2.gif Sako, ka tu cia valgai dabar g.gif Bet as turejau tiksla, jy pasiekiau, ir jo tebesiekiu toliau. Taip ir tu apsispresk, ko tu nori. Gali ta blyna suvalgyti, bet viena, ir tai toli grazu ne kasdien. Ir mano medziagoj buvo parasyta, kad priespieciams galima pyrago gabaliuka, bet tikrai ne kasdien. As pvz. susidariau tikrai labai griezta mitybos grafika, ko pasekoje, as nebenoriu jokiu nesveiku maistu. Man jau susiformavo nauji mitybos yprociai. Bet man privalumas yra tame, kad as tarkim niekad nemegau mesos, cepelinu, kotletu kokiu, kibinu, spurgu, cebureku ir t.t. Labai megau pica ir sumustinius su vistiena, aisku kurioje daugiau sojos turbut, negu vistienos, zinant greitojo maisto restoranu taupymo politika biggrin.gif Dabar karta per savaite leidziu sau pagyventi nesveikai. Pvz. savaitgaly su draugem isgeriam, prisivalgom. O sia savaite pvz. vakar buvau gimtadienyje suneno tai ojojoj kiek torto suvalgiau blink.gif O siandien sedziu apsikabinusi arbatos puodely ir svajoju apie aviziniu dirbsniu kose rolleyes.gif
Koses as verdu ant vandens, niekad nevirdavau ant pieno ir nededavau sviesto. Tiesiog ysidedu druskytes, prieskoniu arba medaus saukstely ir man labai skanu ax.gif mesa galima valgyti tik su svieziom darzovem. Jokiu grybuku, kas yra sunkiai virskinamas atskiras patiekalas, konservuotas, raugintas darzoves turbut labiau tiktu derinti su kitomis ne taip apdorotimis darzovemis, pvz. virtomis. Bet aisku, geriau jau kotletas su raugintais agurkais, negu su bulviu kose mirksiukas.gif
Tu dar gerai pagalvok, kaip tu nori maitintis. Nes is dabartines tavo mitybos nera jokios naudos. Galbut netgi stengdamasi save apriboti, tu suvalgai dar daugiau, negu yprastai blush2.gif
mrs.ieva
taip merginos, Onora ir Egliukasz, as noriu derinti bandyt derinti maista bet valgyti atskirus ingridientus tikrai ne man, todel nesutinku su autoriaus pasakymu 'valgykit savo megtsamo patiekalo tiek kiek norit ir lieknekit', nes jeigu mano patiekalas yra makaronai su farsu arba blyneliai tai gaunasi kad as nebegaliu ju valgyti. geriau galejo jis pasakyti galesit valgyti savo megtsamo patieklau visus ingridientus bet atskirai blink.gif

nu nepykit kad taip parasiau.

as nenoriu apsimetineti ir dziaugtis kad grauzt vien salotas man labai patinka ir as tuo dziaugiuosi. turiu kelis kg antsvorio bet del ju per daug nepergyvenu. man nepatiko Carr'o metodai apie lieknejima, bet skaitau cia jusu mintis nes pagrinde eina kalba apie maisto derinima o ne apie dietos laikymasi. man nereikia dietos blush2.gif as sportuoju, ir sportas man daugiau teikia dziaugsmo ir jegu negu valgyt kruopas virtas ant vandens, tuo labaiu kad as gaminu valgyt visai seimai, mazas vaikas yra, ir jo zaliom salotom ir vien kruopom nenoreciau maitint. man idomus maisto derinimas, todel as apie tai daugiausia jums uzduodavau klausimu. atsiprasau del to, juk tema ne apie tai blush2.gif

sekmes jums! 4u.gif
Onora
QUOTE(mrs.ieva @ 2009 02 27, 17:19)

tu tik ant musu nesupyk biggrin.gif
matai, A.Carr leidzia valgyti megstamiausia maista bet jis bando irodyti, kad tavo megstamiausias yra ne tas kuri megai iki siol smile.gif jo metodas nera dieta biggrin.gif nes nereikalauja valios pastangu. Jis bando praplauti smegenis ir irodyti, kad tavo megiamas maistas yra tas, kuris yra pagal ji geriausias mums.
Ir siulau darkart paskaityti, nes, matyt, busi kazko nesupratusi. Manau, kad jei tu valgysi suderinta maista, bet vien makaronus- tai nelabai kas pavyks.

As irgi neapsimetineju smile.gif pas mane krize su svorio metimu doh.gif tai tyliu uodega pabrukusi cool.gif
visiskai saves neriboju, pagrinde valgau tai, kas "mums tinka". Bet del nervu ar ko- valgau turputi bele kada, ne tada kai alki pajuntu, O jau kai pajuntu alki, tai tada buna kad uzgriebiu ir ka nors netinkama.
Taip kad nepabek - tu ne viena biggrin.gif

Egliukasz mums bus gera ikvepeja ir patareja thumbup.gif

Egliukasz
taip merginos, Onora ir Egliukasz, as noriu derinti bandyt derinti maista bet valgyti atskirus ingridientus tikrai ne man, todel nesutinku su autoriaus pasakymu 'valgykit savo megtsamo patiekalo tiek kiek norit ir lieknekit', nes jeigu mano patiekalas yra makaronai su farsu arba blyneliai tai gaunasi kad as nebegaliu ju valgyti. geriau galejo jis pasakyti galesit valgyti savo megtsamo patieklau visus ingridientus bet atskirai  blink.gif

nu nepykit kad taip parasiau.

as nenoriu apsimetineti ir dziaugtis kad grauzt vien salotas man labai patinka ir as tuo dziaugiuosi. turiu kelis kg antsvorio bet del ju per daug nepergyvenu. man nepatiko Carr'o metodai apie lieknejima, bet skaitau cia jusu mintis nes pagrinde eina kalba apie maisto derinima o ne apie dietos laikymasi. man nereikia dietos  blush2.gif  as sportuoju, ir sportas man daugiau teikia dziaugsmo ir jegu negu valgyt kruopas virtas ant vandens, tuo labaiu kad as gaminu valgyt visai seimai, mazas vaikas yra, ir jo zaliom salotom ir vien kruopom nenoreciau maitint. man idomus maisto derinimas, todel as apie tai daugiausia jums uzduodavau klausimu. atsiprasau del to, juk tema ne apie tai  blush2.gif
sekmes jums!  4u.gif
*

Mes ir nesnekam apie dietas, maisto derinimas yra gyvenimo budas. Be abejo, as ysivaizduoju, kad sunku gaminti seimynai maista, o tau sedint ir ziurint, kaip jie valgo, kas labai skanu, grauzt tik salotos lapa, kurio as pati beje negrauziu biggrin.gif Saunu, kad sportuoji, tai labai gerai, as to negaliu daryti, todel man labiau reikia riboti maista, nes man daktaru grieztai uzdraustas bet koks didesnis fizinis kruvis verysad.gif As atsiprasau, jei mano postas nuskambejo atseit tu bevale, mesk tuos kotletus, valgyk salotos lapa ir t.t. Tikrai nera taip. Man skanu kruopos ant vandens, as jas ir valgau su pasigardziavimu. O tu valgyk, ka tu nori, tiesiog norejau tau pasakyti, kad valgydama tiek daug angliavandeniu maitiniesi tikrai netaisyklingai ir bent kartais reiktu ismest juos is savo raciono. Tau gal labiau tiktu mitybos pagrindas, kai viena diena skiriama angliavandeniu valgymui, kita baltymu ir panasiai. Turi rasti tai, kas tau tiktu, as jau savajy kelia radau, todel cia rasau ne tam, kad pasididziuociau, kad ziurekit, kokia as saunuole, numeciau tiek daug kilu, esu tokia stipri ir pan. Ne! As savo pavyzdziu norejau uzkresti kitas, kad ymanoma viskas, kai turi tiksla. Tad tikrai atsiprasau uz savo postus, jei jie buvo yzeidziantys, neteisingi ar dar kokie nederami 4u.gif 4u.gif

jadzka
Man rodos jau Karas praplovė smegenėles. Kai darbe einu į virtuvytę su tikslu pasidaryti kavos - visada pasiimu žalios arbatos. Kažkais įsitikinau, kad kava netonizuoja manęs ilgam laikui, o išgėrus kavos po pusvalandžio būsiu mieguista, o po daugiau puodelių kelias dienas kaip zombis vaikštau.
Panašiai ir su maistu: vis daugiau norisi vaisių ir salotų, o ne visokių makaronų ir koldūnų. Nors salotos man neskanu būdavo seniai seniai, bet kažkaip persilaužiau ir norisi kiek įmanoma grynesnio maisto. Net jei būna pyrago ir koks vaisius tai renkuosi vaisių. Aišku... kai taip pragyvensiu bent pusmetį ir pamesiu apie dešimt kg. tada galėsiu džiaugtis, o kol kas tai bandau su jumis laikytis... ech ax.gif
Nika25
Sveikutės,

tai diskutuojat,ania? hihihi.gif
Smagu..

QUOTE(Onora @ 2009 02 27, 05:56)
mrs.ieva, jau zinok gausi barti tuoj biggrin.gif
Man kazkaip susidaro ispudis kad tavo alkanumas klaidingas, jei butum tikrai praalkusi, tai kose virta vandaeny butu labai skanu.

siaip tai patariu darkart skaityti knyga  4u.gif
*

nenoriu pulti Mrs.Ievos, bet drinks_cheers.gif su Onora,kad kai išalksti,tai viskas labai skanu būna,taigi, tie patys vaisiai ir daržovės labai skanu, ką jau kalbėti apie košes... smile.gif
čia iš savo patirties rašau,jeigu ką..o anksčiau irgi labai sunku buvo atsispirti daug kam..
kas keisčiausia,kad dabar beveik nebesinori nei tų miltinių patiekalų,nei saldumynų man... rolleyes.gif
ir ką tas Carr savo knyga padaro nežinau,bet man asmeniškai tikrai veikia... thumbup.gif ir tuo labai džiaugiuosi.
tik pastebėjau,kad labiausiai be problemų praeina tos dienos,kada ir užsiėmus labiausia esu.. tik reikia pasistengt neperalkt.nes tada viskas perdaug skaniai atrodo ir sunku apsispręst, ar angliavandeniais pasitenkint,ar ir geriau baltymų griebt... cool.gif

o viršūnė buvo šiandien,kai vakare sumasčiau,kad kepsiu žagarėlių..
ir ką jūs galvojat,neparagavau nė vieno.. blink.gif nes nenorėjau jų visai.....nėra man tap buvę unsure.gif

QUOTE(Onora @ 2009 02 27, 16:45)

As irgi neapsimetineju smile.gif pas mane krize su svorio metimu doh.gif tai tyliu uodega pabrukusi cool.gif
visiskai saves neriboju, pagrinde valgau tai, kas "mums tinka". Bet del nervu ar ko- valgau turputi bele kada, ne tada kai alki pajuntu, O jau kai pajuntu alki, tai tada buna kad uzgriebiu ir ka nors netinkama.
*

aš kol kas nežinau kaip su svoriu. sakiau nesisversiu dažnai,kad be reikalo nestresuot,jeigu kas. nes šiaip svarbiausia priežastis dėl maisto derinimo man gera savijauta... svorio aišku irgi noriu numest. ir visai nemažai. tik stengiuos to nesureikšmint labai.. lauksiu, kol pažiūrėjus į veidrodį nuoga būsiu patenkinta cool.gif blush2.gif o pasak knygos autoriaus, svarbiausia priimti teisingus sprendimus, o jau po to viskas savaime gausis, svoris susireguliuos per laiką.. ax.gif
Aš beje, irgi antrą kart skaitau knygutę. noriu labiau užfiksuot svarbiausius momentus.nes pirmą kart taip su ilgokais tarpais tarp skyrių skaičiau..

mrs.ieva
Onora ir Egliukasz, net nepatogiai pasijutau kad atsiprasinejat blush2.gif viskas gerai mirksiukas.gif
kazkaip siandien dar syki viska permasciau, ir manau kad tos knygos antrakart neskaitysiu, geriau jau paskaitysiu Egliukasz info dar syki ir bandysiu gilintis i tai ax.gif na bet gyvenime niekada nesakyk niekada, gal kada nors, kai vaikai bus dideli ir tt biggrin.gif as galesiu irgi pradet taip labai sveikai maitintis ax.gif o dabar as labai dziaugiuosi kad nebevalgau mesos su bulvem, (na gal kada grizusi pas mama cepelinu neatsisakysiu, ) ar su ryziais , ko anksciau net nenutuokiau, labai mazai vartoju pieno produktu, daug daugiau valgau vaisiu ir darzoviu. kad ir siandien pietums valgiau ryzius su kalafiorais, desreliu nelieciau,( bet visa likusi pusdieni jauciau kad esu nepavalgius... doh.gif ),
ir dar... as labai megstu gaminti, ir pyragus kepti, ir sausainukus, ir rimtus patiekalus, gal tame ir beda bigsmile.gif ax.gif
beje, jau seniai negeriu kavos, mane po jos ziauriai troskina. ir aisku lakstau i tulika visa diena keliasdesimt kartu jei netycia kur sveciuose isgeriu kavos blush2.gif

mergaites sekmes jums, as ilysiu i maisto derinom tema pasikonsultuoti man naujokei iskilusiais klausimais blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 27, 18:38)
Mes ir nesnekam apie dietas, maisto derinimas yra gyvenimo budas. Be abejo, as ysivaizduoju, kad sunku gaminti seimynai maista, o tau sedint ir ziurint, kaip jie valgo, kas labai skanu, grauzt tik salotos lapa, kurio as pati beje negrauziu biggrin.gif Saunu, kad sportuoji, tai labai gerai, as to negaliu daryti, todel man labiau reikia riboti maista, nes man daktaru grieztai uzdraustas bet koks didesnis fizinis kruvis verysad.gif As atsiprasau, jei mano postas nuskambejo atseit tu bevale, mesk tuos kotletus, valgyk salotos lapa ir t.t. Tikrai nera taip. Man skanu kruopos ant vandens, as jas ir valgau su pasigardziavimu. O tu valgyk, ka tu nori, tiesiog norejau tau pasakyti, kad valgydama tiek daug angliavandeniu maitiniesi tikrai netaisyklingai ir bent kartais reiktu ismest juos is savo raciono. Tau gal labiau tiktu mitybos pagrindas, kai viena diena skiriama angliavandeniu valgymui, kita baltymu ir panasiai. Turi rasti tai, kas tau tiktu, as jau savajy kelia radau, todel cia rasau ne tam, kad pasididziuociau, kad ziurekit, kokia as saunuole, numeciau tiek daug kilu, esu tokia stipri ir pan. Ne! As savo pavyzdziu norejau uzkresti kitas, kad ymanoma viskas, kai turi tiksla. Tad tikrai atsiprasau uz savo postus, jei jie buvo yzeidziantys, neteisingi ar dar kokie nederami 4u.gif  4u.gif
*

Egliukasz, uzjauciu del sveikatos verysad.gif 4u.gif
labai aciukas tau dar syki uz visus patarimus ir uz tiek surinktos informacijos 4u.gif
Onora

QUOTE(jadzka @ 2009 02 27, 23:15)

taip ir toliau linkiu 4u.gif
kai tik perskaiciau mane euforija kazkokia uzpludusi buvo biggrin.gif dabar jau prableso reiks kada vel paimti ta knyga i rankas.

QUOTE(Nika25 @ 2009 02 27, 23:54)
aš kol kas nežinau kaip su svoriu. sakiau nesisversiu dažnai,kad be reikalo nestresuot,jeigu kas. nes šiaip svarbiausia priežastis dėl maisto derinimo man gera savijauta... svorio aišku irgi noriu numest.

as tai pasisveriu vis noriu kad pakristu tas svoris smile.gif per pirma 1.5 sav. 2 kg nukrito, dabar gal dar puse, nors reiktu labiau susiimti.

As kai kitiems gaminu valgyti, tai galiu ir nevalgyti, isvis man pakanka i parduotuve ar i receptu knyga pasiziureti kad pasisotinciau biggrin.gif

tik del kavos- man ryte kaip vaistas ji- negaliu atplesti akiu kol neisgeriu, gerciau arbatu, bet nelabai ju megstu, jeigu kokia zalia, tai ji man burna traukia brrr
pyp
QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 10, 02:06)
  aciu mano darbo valdziai uz apmazintas darbo valandas ir apkarpyta alga, ji neleis man lasinuku auginti, nebus is ko thumbup.gif  lotuliukas.gif
*

Superinis poziuris ! biggrin.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
labai gera patarle: "jei Negali pakeisti situacijos, keisk Poziuri i ja" smile.gif
o jei dar iseina pliusu rasti is to, tai is viso thumbup.gif thumbup.gif

Sekmes, Jums , mergaites 4u.gif
Uksnė
QUOTE(Onora @ 2009 02 28, 08:19)
As kai kitiems gaminu valgyti, tai galiu ir nevalgyti, isvis man pakanka i parduotuve ar i receptu knyga pasiziureti kad pasisotinciau  biggrin.gif

Ir aš taip norėčiau g.gif biggrin.gif
Chanell
Sveikutes. 4u.gif
na va,perskaiciau knyga sia. 4u.gif Teisingos mintys, bet vien tai nepades leiknet, reikia savo pastangu,daug valios. blush2.gif doh.gif drinks_cheers.gif
jadzka
QUOTE(Onora @ 2009 02 28, 09:19)
as tai pasisveriu vis noriu kad pakristu tas svoris smile.gif per pirma 1.5 sav. 2 kg nukrito, dabar gal dar puse, nors reiktu labiau susiimti.

tik del kavos- man ryte kaip vaistas ji- negaliu atplesti akiu kol neisgeriu, gerciau arbatu, bet nelabai ju megstu, jeigu kokia zalia, tai ji man burna traukia brrr
*

Va kaip įdomiai su kava. MAn net nebesinori jos kai negėriau kurį laiką. Čia matyt nuo mėnulio fažės priklauso lotuliukas.gif

Man ir su svorio metimu: būna, kad kartais rodos be pastangų krenta, o kai stengiuos rodos dar daugiau auga tas svoris...

QUOTE(Chanell @ 2009 02 28, 18:11)
Sveikutes. 4u.gif
na va,perskaiciau knyga sia.  4u.gif Teisingos mintys, bet vien tai nepades leiknet, reikia savo pastangu,daug valios. blush2.gif  doh.gif  drinks_cheers.gif
*

Bet kai teisingos mintys teisingai sudėliotos mažiau tos valios ir pastangų reikia
Onora
tiesiog tas mintis reikia perkelti is knygos i galva ir nereikes valios smile.gif
Nika25
Sveikutės kolegės rolleyes.gif

kaip sekasi? gal ir daugiau susigundžiusių pasekti sveiko maitinimosi kryptimi ? hihihi.gif

QUOTE(Onora @ 2009 02 28, 19:37)
tiesiog tas mintis reikia perkelti is knygos i galva ir nereikes valios smile.gif
*

drinks_cheers.gif tikrai šiek tiek skeptiškai buvau nusiteikusi prieš pradėdama skaityt knygą.. galvojau eilinis marazmas apie tai,kaip reik mažiau valgyt, o daugiau judėt...
faktiškai taip ir yra, bet kažkaip labai gerai išdėstyta viskas.. ir kas mane labiausiai stebina,kad nesijauti lyg kažko atsisakytum... bigsmile.gif
aš kartais jei netingiu susivedu suvalgytą maistą į kalorijos.lt skaiciuokle.kad maždaug orientuotis,ar nebaisiai daug suvalgiau per dieną. tai kas įdomiausia vakar tikrai suvartojau apie 1700kcal per dieną, bet šiandien svarstyklės rodo vienu kg mažiau nei vakar... tai visa kupina energijos šiandien nors dar net nepusryčiavau...
tik tiek, kad taip ir likau nesupratus,kaip čia su tuo svoriu gavosi...turbūt dėl to,kad pagrindas buvo daržovės ir vaisiai. prasivalė gal organizmas... g.gif
ir šv. sulčių gal tris stiklines išgėriau... cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.