Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Greita angeliuko kelione
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
linausius
Pradziu pradzia...Tik atsikeliau gyventi pas SB,vaikelis dar nebuvo planuose bent porai metu i prieki...bet po poros menesiu nesulaukiau mmm,kai jos velavo jau pora dienu,iskarto supratau kame reikalas,nes lygsiolei visada budavo kaip laikrodukas...Visgi,kad itikinciau SB pasidariau testa ir kagi,matau ryskius II...Vajetau...geras...Na,neplanavom dar vaikelio,bet jis musu planu nepaise ir nusprende ateiti anksciau...Jausmai susimaise,sumisima del neplanuoto nestumo uzliejo palaima:"jis jau cia,mano,musu STEBUKLELIS,jau pakeliui...!!!" wub.gif wub.gif wub.gif Ta pacia akimirka uzmirsau,kad nestumas neplanuotas,kad sugriaus mano planus...Ka gi sugriaus dabartinius,bet pastatys kitus,netgi daug prasmingesnius...supratau,kad jau dabar turiu gyventi ir stengtis ne vien del saves... smile.gif
Nestumas buvo super sklandus,buvau aktyvi,jegu iki paskutiniu dienu nestigo,na,jei nekalbant apie ilgai trukusi pykinima, tikrai labai jau mazai man teko tu nestumo "smagumu" patirti thumbup.gif ...24 sav po echo pasake,jog turesim mergyte,jau ir vardelis sugalvotas buvo ir kraitelis geletas pradetas ruosti,kol 32 sav,pasimate pimpiukas,kuri musu vyriokas lyg siolei slepe...Pagal mmm gimdymo data turejo but spalio 17,pagal echo 24,na as kazkaip buvau nusiteikus,kad pagimdysiu i Spalio pabaiga,tai kazkaip jauciausi ramiai,nors terminai nenumaldomai artejo,taciau jokiu zenklu pranasaujanciu apie artejanti gimdyma... schmoll.gif
Isauso spalio 17,pagal mmm turejusi buti gimdymo diena...Is ryto SB sakau,na po metu sia diena svesim musu mazojo gimtadieni,tai jis syptelejo,bet,matesi kad gimdymo siai dienai neplanuoja... Dar su mama bendravau ir juokavau,kad jau visai noreciau siandien subyreti,baigiant pokalbi sakau:"gerai, lekiu skatintis"...visa diena prasitryniau namie,tai jauciaus vangi tokia,"be sveikatos",taciau gimdymo pozymiu nerasta,apie 8 vakaro MB istempe pasivaikscioti,nuejom iki parduotuves ir griztant jau man kazkas pradejo darytis,et,pamaniau,ir mane paruosiamieji aplanke...Pasigaminom velyva vakariene,taciau jos valgyti nepabaigiau... smile.gif
Kai galvodavau apie gimdyma,jo nebijojau,tik labai neramino,kad nesuprasiu kada "jau",kaip cia suprast,ar paruosiamieji,ar tikrieji,galvojau kaip ten tuos intervalus tarp saremiu reikies skaiciuot...Visos:mama,tetos,jau gimdziusios drauges sake,nesijaudink,tikrai suprasi,kai jau nebegalesi skausmo pakelti,tai reiskias"jau"...taigi, grizus namo,paruosiamieji nesiliauja,mazdaug kas desimt minuciu,nei as nei MB netikim,kad "jau",tie skausmai gan astroki,bet tikrai netokie,kad kentet nebutu galima,pagalvojau,kad dar netokiu esu patyrus...MB paruose vonia,kol gulejau siltam vandeny,skausmas lyg ir nurimo,bet islipus,tai vel ir vis stipreja... vel prisileidziu vonia,ilipu,bet jau nepadeda...Skaiciuoju,jau saremiai kas penkias minutes:"na,nejaugi jau???"... g.gif
Skambinu i gimdymo skyriu,sakau:"jauciu,kad gimdau",nusiteikiau,dantis sukandus,budinciai akuseriai nupasakojau kaip jauciuosi,ji uzsirase visus mano duomenis,galvoju sakys,jau vaziuok,o ji:"ar kol kalbejom,patyrei nors viena saremi?"as: "taip",tai ji:"bet galejai kalbeti,vadinasi dar reikia laukti". doh.gif Zodziu,jau norejau vaziuot i ligonine,bet galvoju,jei nuvaziuosiu ir reikes grist atgal su tokiais skausmais,mat girdejau,kad Svedijoj nlb skuba priimt,kol gimdymas realiai neprasidejes...O MB dar su savo vandenimis uzsiciklines,nespejau as jo apie gimdyma apsviesti,o pats neapsisviete,tai,matyt,remdamasis is filmu gauta informacija, sako,bet tau turi vandenys nubegti pries gimdyma doh.gif (o jis man taip ir nenubego,matyt, su leliuku kartu isejo)...Na,ir ka as toliau kenciu skausmus...nueinu i tualeta,o gi ziuriu,gleiviu kamstis ir toks galingas gan,saremiai jau kas 3 min,sakau MB vaziuojam i ligonine,paziures,nes nuojauta kuzda,kad lelius jau finiso tiesiojoj,MB jau pradejo rengtis,o as,naivuole,dar isokau i vonia,tikedamasi,jog pades...Staiga,pajutau dideli nora tustintis,supratau "kame reikalas"ir tuoj pajutau kazka tarpkojy,jau supratau,jog tai negali buti niekas kitas tik vaiko galvute(na ji nebuvo islindus,bet as jau koju suspausti negalejau)pradejau klykti,saukti:"jis jau ateina",MB mane ramina,kad nepanikuociau,nu bet kaip???MB skambina greitajai,o as lekiu rengtis,tokiam soke buvau,kad visas skausmas dingo ir jo nebejutau iki pat kol isvydau mazyli...Nuo tos akimirkos viska menu lyg pro tirsta ruka... Pamenu,kad greitosios tel buvo uzimtas,tai MB skambino taksui,as ant jo rekiu,kad jis "debilas",jei pagimdysiu taxi,ka man tas taksistas pades,o greitoji tai vis...net nesuvokiau kokius rubus uzsidejau(po gimdymo ziuriu,kad as su naminiais treningais ir slepetem i ligonine atvaziavus blush2.gif Po to pamenu,kad jau taxi gulejau,MB sake,kad silpnu ir prislopintu balsu maldavau vairuotojo:"greiciau,greiciau":)...Na,po to jau ligonine,susilieje veidai,"nasilkos",gimdykla...Atsimenu,kad saukiau,jog jauciu,kad galvyte islindus...Girdziu akuseres balsa,sakanti viskas gerai,greitai pamatysi leliu,tai lyg ir ramiau pasidare...Tada dar sumasciau i tualeta pasiprasyti,spejau pagalvoti,kokia geda bus,jei apsikakosiu...Aisku,manes ten niekas neleido,tai sakiau,kas bus tas,tustinsiuos lovoj,na ir issitustinau - po keliu stumimu isgirdau verkiant savo Martinuka-nuo atvykimo i gimdykla iki sios akimirkos praejo keturios minutes,nuo pirmu silpnu saremiu apie 4 valandos,ta palaiminga akimirka isgirdus:"stai jis",susimaise su nuostaba,pirmi mano zodziai po gimdymo:"taip greit?"...Ziurejau i maza,verkianti angeleli ir negalejau patiketi,jog taip sauniai,lengvai ir greitai jis pas mus atkeliavo,supratau:"dabar isties esu kazkam be galo reikalinga"...Et,kaip as ilgiuosi tos akimirkos... wub.gif wub.gif wub.gif
Casual
oho koks sujudimas buvo !!! labai shauni istorija wub.gif thumbup.gif

QUOTE(linausius @ 2009 02 03, 23:48)
Tada dar sumasciau i tualeta pasiprasyti,spejau pagalvoti,kokia geda bus,jei apsikakosiu...Aisku,manes ten niekas neleido,tai sakiau,kas bus tas,tustinsiuos lovoj,na ir issitustinau
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
vincis
Na ir tempai thumbup.gif
GudriLapė
super thumbup.gif sėkmės jums augant 4u.gif
Dzanetukas
Super thumbup.gif
Gimdymas is ties toooooooooks greitas, saunuole - svarbiausiai, kad iki ligonines nesikapanojot mirksiukas.gif
Sekmes Jusu seimynai wub.gif
turbo sraige
MB skambino taksui,as ant jo rekiu,kad jis "debilas"

labai gerai isivaizduoju lotuliukas.gif

*Martyna*
Šaunuolė mamytė 4u.gif Nepasimetei visą laiką, o jau taip greitai viskas įvyko thumbup.gif aš pirmą irgi pagimdžiau per 4 val., nuimant laiką nuo vandenų nubėgimo tongue.gif Man tai keista, kad ligoninė nenori priimt gimdyvės- ir jau ne pirmą kartą girdžiu. Juk negali prognozuot, kokiu tempu viskas pasisuks 4u.gif

Daug laimės jums ir gražių akimirkų auginant mažylį 4u.gif
Ilgakase
Tokio gimdymo scenarijaus - greito ir nelabai skausmingo, kad nesuprastum ar tai tikri sarėmiai aš labiausiai ir bijojau doh.gif bet iš dalies tai ir smagu, kad nereikia ilgai kankintis - ypač kai viskas gerai baigiasi ir spėji į ligoninę thumbup.gif šaunuolė mamytė 4u.gif įdomu kiek užtruks jums sekantys gimdymai blush2.gif
saule08
ojojo kaip viskas greitai biggrin.gif 4u.gif nu saunu, aukit stiprus, sveiki ir dideli. lamingai jums 4u.gif
Vilija2
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Cia tai geras.. Su pirmu ir taip greitai -neitikima, bet pasirodo, kad imanoma... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
susivelusi
Sveikinu su tokiu greitu gimdymu 4u.gif Ir nuostabiu sūneliu wub.gif wub.gif wub.gif
linausius
Aciu,mamytes,uz linkejimus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ilgakase @ 2009 02 04, 07:53)
įdomu kiek užtruks jums sekantys gimdymai  blush2.gif
*

As irgi apie tai masciau,bet sakiau,kita karta ir namie jei pagimdysiu nebus baisu,svarbiausia,ne taksi automobily biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilija2 @ 2009 02 04, 10:13)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Cia tai geras.. Su pirmu ir taip greitai -neitikima, bet pasirodo, kad imanoma...  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

Visiem buvo sunku patiket,kad taip greitai viskas susikloste,akusere po gimdymo pakviete tuo metu dirbusias koleges,parodyti koks grazutis ir greitutis smile.gif O kai gulejom ligoninej,kiekviena kart,pasikeitus pamainai,visi sakydavo:"tai cia tas nekantruolis,taip verzesis isvysti pasauli" smile.gif wub.gif
gre
Šaunuolė mamytė 4u.gif
klejute
sveikinu 4u.gif na bet ir gimdymas, kad visoms taip g.gif jauciu taxi vairuotoja turejot gerai isgazdint thumbup.gif
linausius
QUOTE(klejute @ 2009 02 04, 22:43)
sveikinu 4u.gif na bet ir gimdymas, kad visoms taip g.gif jauciu taxi vairuotoja turejot gerai isgazdint thumbup.gif
*

Tai jau taip,MB sake labai jau persimaine visas,kai as idribau ant galines sedynes ir kai MB pasake,kur vaziuojam biggrin.gif
erikiuxxx
QUOTE(turbo sraige @ 2009 02 04, 10:12)
MB skambino taksui,as ant jo rekiu,kad jis "debilas"

labai gerai isivaizduoju  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

saunuole wub.gif
Sacra
kaip saunu, kad taip lengvai viskas smile.gif
aukite sveikuciai 4u.gif
cytrynka
Įdomi istorija bigsmile.gif Gerai kad dar taksi nepagimdėte su tokiais tempais 2.gif Sėkmės jums, aukit dideli ir sveiki 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.