tęsiame
iš karčios asmeninės patirties galiu pasakyti, kad odiniai baldai kenčia nuo naminių gyvūnų
Sena tema apie odinius baldus
tęsiame iš karčios asmeninės patirties galiu pasakyti, kad odiniai baldai kenčia nuo naminių gyvūnų
Egle.vb,
aciu uz patarima
labas
mes i svetaine planuojam prikti odinius baldus ...nes turjome bute ir mums labai pasiteisino ,ypac kaip namie mazi vaikai .... vyrs nusiziurejo kazka tokio 3-1-1 dalis statytu ![]() o as noreciau kampo.... ir fotelio ![]() kazin kuris varijantas geresnis
Čia kažkas klausė apie miegojimą ant odinių baldų. Na, miegojimui aš niekada nesirinkčiau. Kiek teko miegot, na vasarą ir ne tik, man labai karšta, o jau prakaituoju siaubingai
QUOTE(ramune78 @ 2009 02 08, 18:15) Čia kažkas klausė apie miegojimą ant odinių baldų. Na, miegojimui aš niekada nesirinkčiau. Kiek teko miegot, na vasarą ir ne tik, man labai karšta, o jau prakaituoju siaubingai man yra teke miegoti menesiuka ant odinio...tai tiesemes kaldra ir tada liuks...bet siaip tai nekasdieniniam miegojimui kaip bebutu... Papildyta: QUOTE(Burka @ 2009 02 08, 18:18) Ir as dairinejuos 3+2 arba kampo,kazkaip irgi neissirenku kas geriau ir graziau butu,ir tas labai fainai atrodo ir tas as nenorejau seniau kampo,bet kad va dabar tokiu graziu modeliuku pamaciau... QUOTE(laimikė @ 2009 02 08, 18:44) as nenorejau seniau kampo,bet kad va dabar tokiu graziu modeliuku pamaciau...
va kaip tik radau 2 to pacio kambario apstatymo varijantus...na ir pasiziurejus man kampas graziau
1. SOFKUTES IR FOTELIUKAI http://www.monarchdizainas.lt/get.php?i.3702 2. KAMPAS IR FOTELIUKAI http://www.monarchdizainas.lt/get.php?i.3696 Papildyta: QUOTE(Burka @ 2009 02 08, 18:48) o as jau balto atsikandau per 4 metus
sveikutes
dar senesnes temeles neskaiciau bet gal iveiksiu bent puse snd perskaityti jei mazius netrugdys ir dar rudi speju tikrai praktiskaiu su vaikais QUOTE(Viktorijag @ 2009 02 08, 19:57) cia jau iskart perskaiciau kad su augintiniais sunkoka su oda ir dar rudi speju tikrai praktiskaiu su vaikais žinok, mes katei nagus kerpam, bet vis tiek įdreskia su šunimi tai tik vieną žinau - pažįstamų šuo iškasęs sau ietą odiniame kampe bet turiu tik šiuos du pavyzdžius, kiti su odiniais baldais namie gyvūnų neturi. QUOTE(laimikė @ 2009 02 08, 18:58) o as jau balto atsikandau per 4 metus O kas tam baltam atsitinka? Issimurzina,nusitrina QUOTE(Burka @ 2009 02 09, 08:43) O kas tam baltam atsitinka? Issimurzina,nusitrina taip ,murzina....tik nuvalai ,ir vel sedima vieta baisi pilka...pas mus buvo naturalios odos tai vales gerai ,bet i tuos odos griovelius prisnesdavo atrodo kas cia nuvalysiu ,bet nera taip lengva ,kol isivalydavau vissas sofkutes gera valandzike su tom putom paskui kol padengti tuo tepaliuku...na zodziu...aisku gal mano vaikai peckeliukai ...bet tam kambary buvo praleidziamas visas laisvas laikas.... dabar pirksime tikrai nebesviesu...galvoju apie raudona ,gal violetini
jau metai gyvenam su naujais odiniais baldais ir su katinu, gal jis supranta, kad jei juos palies, jam bus kaput, todel neliacia (tfu, tfu , tfu), pas kaimynys ur sunys gyvena, nu nieko. Manau priklauso nuo konkretaus gyvuno elgesio.
QUOTE(Blizge @ 2009 02 09, 12:47) jau metai gyvenam su naujais odiniais baldais ir su katinu, gal jis supranta, kad jei juos palies, jam bus kaput, todel neliacia (tfu, tfu , tfu), pas kaimynys ur sunys gyvena, nu nieko. Manau priklauso nuo konkretaus gyvuno elgesio. tai mūsiškė nedrąsko, bet ant jų lipa. ant atkaltės šoka, tai ir vietomis įdrėskė odą
na maniske tai tikiuosi nedraskines ir guolio nesidarys ji pas mus protinga o ir 7metai
QUOTE(Viktorijag @ 2009 02 09, 18:40) bet ir jau net gaaalva skaudet pradejo nuo ivairoves dar skrajoje nebuvom o siaip nepasakyciau kad labai daug kur ir buvom bet kaip nors isigisiu. viena tokia faina pardaveja pasitaike tai gal pirksim kokia ekooda su kokia akcija 2-3tukstanciai tai jei ir labai prasitrins tai negaila bus po kokiu 5-7metu pasikeisti. nors ir ale tikros odos radom uz 3400lt bet man kaip tai nelabai tikisi kad ten tikra oda o as jum spatarciau nepagaileti ir pirkti tik naturalios odos ...nes ir devesis geriau...ir sedint neprakaituosit... o dabar dar daro priekis naturali oda o nugara eko...
As tik uz odinius baldus, va, buvo pas mus baldeliai odiniai, dramblio kaulo spalvos, pardavem, nes nebetilpo i naujaji valgomaji, tai dabar ir vel uzsisakiau odini kampa, ir vel tokios pat spalvos, nes mums anie baldeliai labai sauniai tarnavo ir parduoti gaila buvo
Cia musu busimas kampas, tik musu bus pieno spalvos: http://www.juodasisalksnis.lt/uploads/berg_big_normal.jpg QUOTE(laimikė @ 2009 02 09, 20:01) o as jum spatarciau nepagaileti ir pirkti tik naturalios odos ...nes ir devesis geriau...ir sedint neprakaituosit... o dabar dar daro priekis naturali oda o nugara eko... ta prasme nugara eko tipo atloso nugara ar ta taip vadinama nugarine kampo dalis asstai toki nuziurejau ale mums siek tiek 20cm per didelis reikia mazesnio ieskot solerna o kiek kainuoja kuri tu issirinkai ir noriu rudo, kaip tai pastebejau kad visi sviesius perka o rudu nelabai. kazi kodel
[quote=laimikė,2009 02 08, 20:08]
labas mes i svetaine planuojam prikti odinius baldus ...nes turjome bute ir mums labai pasiteisino ,ypac kaip namie mazi vaikai .... vyrs nusiziurejo kazka tokio 3-1-1 dalis statytu ![]() o as noreciau kampo.... ir fotelio o kokia kaina KOPOS komplekto QUOTE(Viktorijag @ 2009 02 09, 22:03) ta prasme nugara eko tipo atloso nugara ar ta taip vadinama nugarine kampo dalis asstai toki nuziurejau ale mums siek tiek 20cm per didelis reikia mazesnio ieskot solerna o kiek kainuoja kuri tu issirinkai ir noriu rudo, kaip tai pastebejau kad visi sviesius perka o rudu nelabai. kazi kodel Dabar, kaip zinia Juodajame alksnyje nuolaidos, tai musu kampas bus visas pilnai odinis ir kainuos beveik 4000, ten be keliu litu, tiksliai nepamenu, nes mes dar nuo kito komplkto pufa imam QUOTE(Viktorijag @ 2009 02 09, 20:03) ne atlosas o pati nugara ,kur nei sedi nei atsiremi...nemoku paaiksinti... QUOTE(gugiene @ 2009 02 09, 20:28) vyrs nusiziurejo kazka tokio 3-1-1 dalis statytu o as noreciau kampo.... ir fotelio o kokia kaina KOPOS komplekto oi nezinau kainos...nes labai dabar krenta jos... yra labai panasus gintaro balduose bet kinieciu baldai..tai 3 daliu komplektas apie 4000 kainuoja...bet va kokybe turbut nelabai ![]() as norejau paklausti kokia kaina 3+2+1 sio komplekto QUOTE(laimikė @ 2009 02 08, 19:08) kazin kuris varijantas geresnis mano drauge turi tokius kaip nuotraukoj, tai duodu 10 balu uz patoguma QUOTE(muminukas @ 2009 02 04, 08:12) iš karčios asmeninės patirties galiu pasakyti, kad odiniai baldai kenčia nuo naminių gyvūnų Mes jau berods treti metai turim odini kampa, ir 1.5 metu kaip turim suniuka, tai baldams tai itakos neturi visai (tiesa, suniukas 1.6kg), o pasedet/pagulet/palakstyts po ji tai megsta, taciau nera nei ibrezimo nei ko kito QUOTE(ramune78 @ 2009 02 08, 18:15) Čia kažkas klausė apie miegojimą ant odinių baldų. Na, miegojimui aš niekada nesirinkčiau. Kiek teko miegot, na vasarą ir ne tik, man labai karšta, o jau prakaituoju siaubingai musu kampas (naturalios odos) yra su miegama dalim, tai gyvenant vieno kambario bute aisq ir miegojom ant jo. tik pasiklodavom ne tiesiai paklode ant jo, o dar po apacia toki ale uzklota, tai tikrai nebuvo jokiu prakaitavimu ar panasiai. as uz odinius baldus. tiesa, nzn kaip jie tarnaus mums toliau, neturiu jokiu spec prieziuros priemoniu, turiu tik ta norvex kempine, tai sudrekinus ja labai gerai nusivalo jei kur pasitepe, o tada tik ranksluosciu nusausinu p.s. dabar ir lova isigijom odine (tiesa, tik galvugalis ir sonai odiniai, ciuziniai tai iprastiniai..
sveiki, gal kas pirkot odiniu baldus is litsofos ?kaip kokybe?
QUOTE(laimikė @ 2009 02 09, 09:30) taip ,murzina....tik nuvalai ,ir vel sedima vieta baisi pilka...pas mus buvo naturalios odos tai vales gerai ,bet i tuos odos griovelius prisnesdavo atrodo kas cia nuvalysiu ,bet nera taip lengva ,kol isivalydavau vissas sofkutes gera valandzike su tom putom paskui kol padengti tuo tepaliuku...na zodziu...aisku gal mano vaikai peckeliukai ...bet tam kambary buvo praleidziamas visas laisvas laikas.... dabar pirksime tikrai nebesviesu...galvoju apie raudona ,gal violetini QUOTE(gala @ 2009 02 09, 21:26) idomu katra varijanta turi QUOTE(Spegle @ 2009 02 15, 10:08) na va pagaliau pritarima sulaukiau.... o as pamaciau labai garzius baldus odinius violetinius ..tai dabar kirba mintis tokia gal ne raudona o violetini ziuretis reiks
Sveikos,
o gal kas pirkot Italsofa baldus QUOTE(laimikė @ 2009 02 15, 20:48) idomu katra varijanta turi na va pagaliau pritarima sulaukiau.... o as pamaciau labai garzius baldus odinius violetinius ..tai dabar kirba mintis tokia gal ne raudona o violetini ziuretis reiks Niu,ir as,kad ir kaip pieno baltumo norejau
bet jeigu ziurint i praktiskaja puse tai nuo tamsiu dulkes lengviau nubraukt nei sviesius valyti
Mes pirkos Magres balduose istikruju tai laaaabai patenkinti
QUOTE(Spegle @ 2009 02 17, 16:42) Niu,su mano visur besikarstanciais tarzanais,jauc nelabai spes tos dulkes prisikaupt Ir vis tik dabar linkstu prie kampo,jau atmetu 3+2 galimybe del vietos,kampe ko gero daugiau zmoniu galima susodint,o iskaitant tai,kad pas mus ir namiskiu nemazai,tai nusipirkus 3+2 sveciam jau vietos reiks jieskot
dar nuziurejau Maxdivani italu baldus, gal kas pirkot ir kur galima rasti didesni pasirinkima
kokiomis priemonėmis konkrečiai valote baldus ?
![]() vakar teko sedet ant tokios sofos patolelit nenorejosi ir atsistoti QUOTE(Spegle @ 2009 02 15, 10:08) Sveikutės. Na, neperskaičiau visos temos, bet radau likimo draugų tai iš kart ir klausiu... o su kuo dėmes valote? Man neišsivalo nei su kuo QUOTE(barbarux @ 2009 03 11, 12:58) Sveikutės. Na, neperskaičiau visos temos, bet radau likimo draugų tai iš kart ir klausiu... o su kuo dėmes valote? Man neišsivalo nei su kuo NA TAI SU FEIRI PABANDYK PAVALYTI TOKIAS DEMES...iaku paskui su spec odai pieneliu padengt reikia ,kad neiisausetu oda labai... siaip man vienam salone pasiule odinius baldus priziureti taip kaip savo oda ir istikro jis buvo teisus... QUOTE(laimikė @ 2009 03 11, 15:28) NA TAI SU FEIRI PABANDYK PAVALYTI TOKIAS DEMES...iaku paskui su spec odai pieneliu padengt reikia ,kad neiisausetu oda labai... siaip man vienam salone pasiule odinius baldus priziureti taip kaip savo oda ir istikro jis buvo teisus... Na taip, logiška, kad prižiūrėti kaip savo odą... tik ar su Fairy išsiplauna rūbų dažų dėmės? man nepavyko QUOTE(ramune78 @ 2009 02 08, 20:15) Čia kažkas klausė apie miegojimą ant odinių baldų. Na, miegojimui aš niekada nesirinkčiau. Kiek teko miegot, na vasarą ir ne tik, man labai karšta, o jau prakaituoju siaubingai Na mes turime odinius ir dar miegam ant ju,bet man viskas
mes ir turim odinius baldus svetainej
is pradziu labai neneorejau, nes buvau prisiklausius, kad vasara prilimpi, o ziema salat. is dalies tiesa, bet viska atperka prieziura. turim dvi mazges namie, tai gobeleniniai baldai seniai butu demeti, o odinius pavalom ir vel super. tiesa dziaugiuosi, kad nepirkom sviesiu, nes jie jau ekspozicijoj stovi murzini dazniausiai turim raudonus, tai pajuosta tolygiai, bet nuvalom, ir vel liuks
Aš tai va tokį pirkau:
![]() Kol kas labai patenkinta. Parsivežėm, pastatėm, tai atrodo, kaip čia ir buvęs. O vyras tai išvis dabar nesikelia nuo tos plačiosios dalies P.s. pirkau Arbalde, mokėjau tik 3000 lt. Kaip už natūralią odą, manau, kad labai pigiai prasisukom (o jei dar tikėt pardavėjom, kad vokiškas
labas
o ar patogus toks atlosas? siaip manpatinka su tom placiom dalim sonuose,bet va atlosas negundo toks...nu nepaogu man nors tu ka pusiau gulimoj padeti sedeti QUOTE(laimikė @ 2009 02 08, 20:08) labas mes i svetaine planuojam prikti odinius baldus ...nes turjome bute ir mums labai pasiteisino ,ypac kaip namie mazi vaikai .... vyrs nusiziurejo kazka tokio 3-1-1 dalis statytu ![]() o as noreciau kampo.... ir fotelio ![]() kazin kuris varijantas geresnis Labukas Ir mes po remonto dabar labai intensyviai si klausima sprendziam ar imti 2+3 ar kampa. Man kazkaip ir tas ir tas grazu. Gal tik kampas praktiskiau. nors nuo dizaino labai priklauso. Buvom susidomeje labai Eliziejaus baldais, bet labai nekokiu komentaru prisikaiciau, na bet vis tiek sakom patys isitikinsim. tai paskambinau pasiteirauti ar galima apziureti baldus ir t.t. vakar, tai kazkokia moteriske atsiliepe, tipo as niek onezinau, vadybininkai bus tik po velyku. Kazkai pp[raejo noras visai jais dometis. Geriau jau kokiu 1000 brangiau bet is patikimu gamintoju. QUOTE(laimikė @ 2009 03 24, 11:57) labas o ar patogus toks atlosas? siaip manpatinka su tom placiom dalim sonuose,bet va atlosas negundo toks...nu nepaogu man nors tu ka pusiau gulimoj padeti sedeti laba, man atlošas tai tikrai ir labai patogus Kai dar buvau paieškų stadijoj, pastebėjau, kad nepatogūs yra žemi atlošai, ten tikrai vos ne pusiau gulom atsiremti išeina QUOTE(unte @ 2009 03 11, 22:30) Na mes turime odinius ir dar miegam ant ju,bet man viskas Gal galėtumėte parodyti kaip atrpodo Jūsų baldai su miegamu mechanizmu? QUOTE(solerna @ 2009 02 09, 20:10) As tik uz odinius baldus, va, buvo pas mus baldeliai odiniai, dramblio kaulo spalvos, pardavem, nes nebetilpo i naujaji valgomaji, tai dabar ir vel uzsisakiau odini kampa, ir vel tokios pat spalvos, nes mums anie baldeliai labai sauniai tarnavo ir parduoti gaila buvo Gal jau galite pasirodyti naująjį kampą? Aš ir galvoju dramvblio kaulo ar sapmano spalvos, įdomu ar praktiška? Papildyta: QUOTE(Sinera @ 2009 02 17, 23:00) pas mane sofute kremines spalvos Kaip čia ta spalvelė atrodo??? Papildyta: QUOTE(pinga @ 2009 03 24, 00:21) Aš tai va tokį pirkau: Kol kas labai patenkinta. Parsivežėm, pastatėm, tai atrodo, kaip čia ir buvęs. O vyras tai išvis dabar nesikelia nuo tos plačiosios dalies P.s. pirkau Arbalde, mokėjau tik 3000 lt. Kaip už natūralią odą, manau, kad labai pigiai prasisukom (o jei dar tikėt pardavėjom, kad vokiškas Man gražus labai
O gal kuri pirkote Justlukos odinius baldus? Kokie atisiliepimai? Internetinėje svetainėje tai gražiai atrodo, tik niekaip nenuvykstu pasižiūrėti kokybės ir kainų sužinoti...
|