Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Odiniai baldai 2
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
muminukas
Sena tema apie odinius baldus

tęsiame smile.gif

iš karčios asmeninės patirties galiu pasakyti, kad odiniai baldai kenčia nuo naminių gyvūnų verysad.gif taigi tie, kuri turi katę ar šunį, pagalvokite, prieš įsigydami odinį komplektą.
liutuker
Egle.vb,
aciu uz patarima smile.gif norejau paklausti, kokios firmos pirkai savo miegama odini kampa? smile.gif
Osera
labas

mes i svetaine planuojam prikti odinius baldus ...nes turjome bute ir mums labai pasiteisino ,ypac kaip namie mazi vaikai .... thumbup.gif

vyrs nusiziurejo kazka tokio 3-1-1 dalis statytu smile.gif
user posted image

o as noreciau kampo.... ir fotelio ax.gif

user posted image

kazin kuris varijantas geresnis g.gif
ramune78
Čia kažkas klausė apie miegojimą ant odinių baldų. Na, miegojimui aš niekada nesirinkčiau. Kiek teko miegot, na vasarą ir ne tik, man labai karšta, o jau prakaituoju siaubingai blush2.gif .
Burka
QUOTE(laimikė @ 2009 02 08, 18:08)
...
kazin kuris varijantas geresnis  g.gif
*

Ir as dairinejuos 3+2 arba kampo,kazkaip irgi neissirenku kas geriau ir graziau butu,ir tas labai fainai atrodo ir tas unsure.gif kazi tik kas patogiau g.gif mum bet kuriuo atveju reiktu,kad butu su miegamu mechanizmu,kad butu kur svecius paguldyt biggrin.gif
Osera
QUOTE(ramune78 @ 2009 02 08, 18:15)
Čia kažkas klausė apie miegojimą ant odinių baldų. Na, miegojimui aš niekada nesirinkčiau.  Kiek teko miegot, na vasarą ir ne tik, man labai karšta, o jau prakaituoju siaubingai  blush2.gif .
*

man yra teke miegoti menesiuka ant odinio...tai tiesemes kaldra ir tada liuks...bet siaip tai nekasdieniniam miegojimui kaip bebutu... smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Burka @ 2009 02 08, 18:18)
Ir as dairinejuos 3+2 arba kampo,kazkaip irgi neissirenku kas geriau ir graziau butu,ir tas labai fainai atrodo ir tas unsure.gif kazi tik kas patogiau g.gif mum bet kuriuo atveju reiktu,kad butu su miegamu mechanizmu,kad butu kur svecius paguldyt biggrin.gif
*

as nenorejau seniau kampo,bet kad va dabar tokiu graziu modeliuku pamaciau... wub.gif tai ir susisuko galvyte smile.gif
Burka
QUOTE(laimikė @ 2009 02 08, 18:44)
as nenorejau seniau kampo,bet kad va dabar tokiu graziu modeliuku pamaciau... wub.gif tai ir susisuko galvyte  smile.gif
*

lotuliukas.gif ir as taip pat,jau seniai buvau nusprendus 3+2 baltos spalvos, o dabar uzmaciau kampus ir ziuriu,kad jie labai liuks atrodo doh.gif tai jauc dar ir i kaina renkantis paziuresim blush2.gif
Osera
va kaip tik radau 2 to pacio kambario apstatymo varijantus...na ir pasiziurejus man kampas graziau smile.gif

1. SOFKUTES IR FOTELIUKAI

http://www.monarchdizainas.lt/get.php?i.3702

2. KAMPAS IR FOTELIUKAI

http://www.monarchdizainas.lt/get.php?i.3696
Papildyta:
QUOTE(Burka @ 2009 02 08, 18:48)
lotuliukas.gif ir as taip pat,jau seniai buvau nusprendus 3+2 baltos spalvos, o dabar uzmaciau kampus ir ziuriu,kad jie labai liuks atrodo doh.gif tai jauc dar ir i kaina renkantis paziuresim blush2.gif
*

o as jau balto atsikandau per 4 metus doh.gif tai dabar net i ta puse nebeziuriu... grazu ziuretipaveiksliuke ,bet kaip bebutu nepraktiska
Viktorijag
sveikutes smile.gif mums greit teks jau pirktis baldus smile.gif kad kampas tai cia tikrai man asmeniskai daugiau atrodo zmoniu galima sutalpinti smile.gif jau kur laimike idejo foto tai man toks laaabai tiktu tik rudo noreciau smile.gif is kokio salono si foto idomu kainyte suzinot ax.gif
dar senesnes temeles neskaiciau bet gal iveiksiu bent puse snd perskaityti jei mazius netrugdys smile.gif cia jau iskart perskaiciau kad su augintiniais sunkoka su oda blink.gif o pas mus suo kuris megsta gulineti minkstai ypac kai MB nemato tai taip iseina kad nekas mums su ta oda dabar bus g.gif o jei ieskoti varianto porankiai odiniaia o sedimoji arba gobelenas arba kaip versta oda g.gif gal pas ka yra toks variantas ax.gif kaaip naudojasi idomu butu isgirsti mirksiukas.gif
ir dar rudi speju tikrai praktiskaiu su vaikais cool.gif
muminukas
QUOTE(Viktorijag @ 2009 02 08, 19:57)
  cia jau iskart perskaiciau kad su augintiniais sunkoka su oda  blink.gif  o pas mus suo kuris megsta gulineti minkstai ypac kai MB nemato tai taip iseina kad nekas mums su ta oda dabar bus  g.gif  o jei ieskoti varianto porankiai odiniaia o sedimoji arba gobelenas arba kaip versta oda  g.gif  gal pas ka yra toks variantas  ax.gif  kaaip naudojasi idomu butu isgirsti  mirksiukas.gif
ir dar rudi speju tikrai praktiskaiu su vaikais  cool.gif
*

žinok, mes katei nagus kerpam, bet vis tiek įdreskia schmoll.gif
su šunimi tai tik vieną žinau - pažįstamų šuo iškasęs sau ietą odiniame kampe blink.gif na, tie žmonės pirko dėvėtą komplektą, gal ką užuodė ar kaip. bet viena sėdimoji vieta pas juos nuolat šuniui užtiesta tokia marška, nes po apačia - išdraskyti porolonai blink.gif
bet turiu tik šiuos du pavyzdžius, kiti su odiniais baldais namie gyvūnų neturi.
Burka
QUOTE(laimikė @ 2009 02 08, 18:58)
o as jau balto atsikandau per  4 metus doh.gif tai dabar net i ta puse nebeziuriu... grazu ziuretipaveiksliuke ,bet kaip bebutu nepraktiska
*

O kas tam baltam atsitinka? Issimurzina,nusitrina g.gif niu,kaip as noriu balto,nes sienas gan ryskiai planuoju dazyt,tada jei oda imtume kitokios spalvos,reiktu sienas blankias daryt verysad.gif
Osera
QUOTE(Burka @ 2009 02 09, 08:43)
O kas tam baltam atsitinka? Issimurzina,nusitrina g.gif niu,kaip as noriu balto,nes sienas gan ryskiai planuoju dazyt,tada jei oda imtume kitokios spalvos,reiktu sienas blankias daryt verysad.gif
*

taip ,murzina....tik nuvalai ,ir vel sedima vieta baisi pilka...pas mus buvo naturalios odos tai vales gerai ,bet i tuos odos griovelius prisnesdavo doh.gif
atrodo kas cia nuvalysiu ,bet nera taip lengva ,kol isivalydavau vissas sofkutes gera valandzike su tom putom paskui kol padengti tuo tepaliuku...na zodziu...aisku gal mano vaikai peckeliukai ...bet tam kambary buvo praleidziamas visas laisvas laikas.... smile.gif
dabar pirksime tikrai nebesviesu...galvoju apie raudona ,gal violetini bigsmile.gif
Blizge
jau metai gyvenam su naujais odiniais baldais ir su katinu, gal jis supranta, kad jei juos palies, jam bus kaput, todel neliacia (tfu, tfu , tfu), pas kaimynys ur sunys gyvena, nu nieko. Manau priklauso nuo konkretaus gyvuno elgesio.
muminukas
QUOTE(Blizge @ 2009 02 09, 12:47)
jau metai gyvenam su naujais odiniais baldais ir su katinu, gal jis supranta, kad jei juos palies, jam bus kaput, todel neliacia (tfu, tfu , tfu), pas kaimynys ur sunys gyvena, nu nieko. Manau priklauso nuo konkretaus gyvuno elgesio.
*

tai mūsiškė nedrąsko, bet ant jų lipa. ant atkaltės šoka, tai ir vietomis įdrėskė odą schmoll.gif
Viktorijag
na maniske tai tikiuosi nedraskines ir guolio nesidarys ji pas mus protinga o ir 7metai smile.gif siandien islakstem puse vilniaus labiausiai patiko arbaldai, jau viena tokia nusiziurejom wub.gif perdidele pasirodo namie persimatavau nepatikejau MB ax.gif tai dabar sakem dar iki menesio pabaigos pabiminesim paziurinesim ir tikiuosi kova nusipirksim smile.gif bet ir jau net gaaalva skaudet pradejo nuo ivairoves dar skrajoje nebuvom o siaip nepasakyciau kad labai daug kur ir buvom bet kaip nors isigisiu. viena tokia faina pardaveja pasitaike tai gal pirksim kokia ekooda su kokia akcija 2-3tukstanciai tai jei ir labai prasitrins tai negaila bus po kokiu 5-7metu pasikeisti. nors ir ale tikros odos radom uz 3400lt bet man kaip tai nelabai tikisi kad ten tikra oda g.gif na vienu zodziu dar bus galvos skausmo blink.gif
Osera
QUOTE(Viktorijag @ 2009 02 09, 18:40)
bet ir jau net gaaalva skaudet pradejo nuo ivairoves dar skrajoje nebuvom o siaip nepasakyciau kad labai daug kur ir buvom bet kaip nors isigisiu. viena tokia faina pardaveja pasitaike tai gal pirksim kokia ekooda su kokia akcija 2-3tukstanciai tai jei ir labai prasitrins tai negaila bus po kokiu 5-7metu pasikeisti. nors ir ale tikros odos radom uz 3400lt bet man kaip tai nelabai tikisi kad ten tikra oda  g.gif na vienu zodziu dar bus galvos skausmo  blink.gif
*

o as jum spatarciau nepagaileti ir pirkti tik naturalios odos ...nes ir devesis geriau...ir sedint neprakaituosit...

o dabar dar daro priekis naturali oda o nugara eko... thumbup.gif
solerna
As tik uz odinius baldus, va, buvo pas mus baldeliai odiniai, dramblio kaulo spalvos, pardavem, nes nebetilpo i naujaji valgomaji, tai dabar ir vel uzsisakiau odini kampa, ir vel tokios pat spalvos, nes mums anie baldeliai labai sauniai tarnavo ir parduoti gaila buvo rolleyes.gif Tai dabar laukiu nesulaukiu kada atves ax.gif Tik si karta bus kampas, o ne 3+2+1 variantas, nes ant kampo daugiau zmoniu galima susodint ir vietos pats kampas maziau uzima... Dar pamirsau pamineti, kad katina turim, tai jis baldu nedrasko, net bijojo is pradziu lipti ant ju, bet po to isidrasino, tai, kaip ir minejo kazkuri mamyte, atsirado tokiu smulkiu ibrezimu, bet nelabai jie ten matesi, tiesiog, kai zinojom, tai ir matem doh.gif O valau as savo baldelius su priemone odai is Eres linijos, labai sauniai atsinaujina thumbup.gif Nu ir prirasiau cia as blush2.gif

Cia musu busimas kampas, tik musu bus pieno spalvos:

http://www.juodasisalksnis.lt/uploads/berg_big_normal.jpg
Viktorijag
QUOTE(laimikė @ 2009 02 09, 20:01)
o as jum spatarciau nepagaileti ir pirkti tik naturalios odos ...nes ir  devesis geriau...ir  sedint neprakaituosit...

o dabar dar daro priekis naturali oda o nugara eko... thumbup.gif
*

ta prasme nugara eko tipo atloso nugara ar ta taip vadinama nugarine kampo dalis blush2.gif

asstai toki nuziurejau ale mums siek tiek 20cm per didelis reikia mazesnio ieskot doh.gif bet tik internete gyvai neciupinejau mes kalvariju g buvom ten mazai vietos o vytenio g. sakem kita karta nuleksim.

solerna o kiek kainuoja kuri tu issirinkai blush2.gif

ir noriu rudo, kaip tai pastebejau kad visi sviesius perka o rudu nelabai. kazi kodel g.gif man tik tamsus baldai reikalingi nes sienosvos ne baltos spalvos smile.gif arba perdazyti siena i sokolada ir baldus tada sviesius pirkt lotuliukas.gif
gugiene
[quote=laimikė,2009 02 08, 20:08]
labas

mes i svetaine planuojam prikti odinius baldus ...nes turjome bute ir mums labai pasiteisino ,ypac kaip namie mazi vaikai .... thumbup.gif

user posted image
o as noreciau kampo.... ir fotelio ax.gif

o kokia kaina KOPOS komplekto
solerna
QUOTE(Viktorijag @ 2009 02 09, 22:03)
ta prasme  nugara eko tipo atloso nugara ar ta taip vadinama nugarine kampo dalis  blush2.gif

asstai toki nuziurejau ale mums siek tiek 20cm per didelis reikia mazesnio ieskot  doh.gif bet tik internete gyvai neciupinejau mes kalvariju g buvom ten mazai vietos o vytenio g. sakem kita karta nuleksim.

solerna o kiek kainuoja kuri tu issirinkai  blush2.gif

ir noriu rudo, kaip tai pastebejau kad visi sviesius perka o rudu nelabai. kazi kodel  g.gif  man tik tamsus baldai reikalingi nes sienosvos ne baltos spalvos  smile.gif  arba perdazyti siena i sokolada ir baldus tada sviesius pirkt  lotuliukas.gif
*

Dabar, kaip zinia Juodajame alksnyje nuolaidos, tai musu kampas bus visas pilnai odinis ir kainuos beveik 4000, ten be keliu litu, tiksliai nepamenu, nes mes dar nuo kito komplkto pufa imam doh.gif
Osera
QUOTE(Viktorijag @ 2009 02 09, 20:03)
ta prasme  nugara eko tipo atloso nugara ar ta taip vadinama nugarine kampo dalis  blush2.gif

*

ne atlosas o pati nugara ,kur nei sedi nei atsiremi...nemoku paaiksinti... blush2.gif
QUOTE(gugiene @ 2009 02 09, 20:28)

o as noreciau kampo.... ir fotelio  ax.gif
o kokia kaina KOPOS komplekto
*

oi nezinau kainos...nes labai dabar krenta jos...
yra labai panasus gintaro balduose bet kinieciu baldai..tai 3 daliu komplektas apie 4000 kainuoja...bet va kokybe turbut nelabai g.gif
gugiene
user posted image

as norejau paklausti kokia kaina 3+2+1 sio komplekto
gala
QUOTE(laimikė @ 2009 02 08, 19:08)

mano drauge turi tokius kaip nuotraukoj, tai duodu 10 balu uz patoguma thumbup.gif
isdykusS
QUOTE(muminukas @ 2009 02 04, 08:12)

iš karčios asmeninės patirties galiu pasakyti, kad odiniai baldai kenčia nuo naminių gyvūnų  verysad.gif taigi tie, kuri turi katę ar šunį, pagalvokite, prieš įsigydami odinį komplektą.
*

Mes jau berods treti metai turim odini kampa, ir 1.5 metu kaip turim suniuka, tai baldams tai itakos neturi visai (tiesa, suniukas 1.6kg), o pasedet/pagulet/palakstyts po ji tai megsta, taciau nera nei ibrezimo nei ko kito smile.gif

QUOTE(ramune78 @ 2009 02 08, 18:15)
Čia kažkas klausė apie miegojimą ant odinių baldų. Na, miegojimui aš niekada nesirinkčiau.  Kiek teko miegot, na vasarą ir ne tik, man labai karšta, o jau prakaituoju siaubingai  blush2.gif .
*

musu kampas (naturalios odos) yra su miegama dalim, tai gyvenant vieno kambario bute aisq ir miegojom ant jo. tik pasiklodavom ne tiesiai paklode ant jo, o dar po apacia toki ale uzklota, tai tikrai nebuvo jokiu prakaitavimu ar panasiai.
as uz odinius baldus. tiesa, nzn kaip jie tarnaus mums toliau, neturiu jokiu spec prieziuros priemoniu, turiu tik ta norvex kempine, tai sudrekinus ja labai gerai nusivalo jei kur pasitepe, o tada tik ranksluosciu nusausinu ax.gif
p.s. dabar ir lova isigijom odine (tiesa, tik galvugalis ir sonai odiniai, ciuziniai tai iprastiniai..
gita.
sveiki, gal kas pirkot odiniu baldus is litsofos ?kaip kokybe? g.gif
Kitokia.
QUOTE(laimikė @ 2009 02 09, 09:30)
taip ,murzina....tik nuvalai ,ir vel sedima vieta baisi pilka...pas mus buvo naturalios odos tai vales gerai ,bet i tuos odos griovelius  prisnesdavo doh.gif
atrodo kas cia nuvalysiu ,bet nera taip lengva ,kol isivalydavau vissas sofkutes gera valandzike su tom putom paskui kol padengti tuo  tepaliuku...na zodziu...aisku gal mano vaikai peckeliukai ...bet tam kambary buvo praleidziamas visas laisvas laikas.... smile.gif
dabar pirksime tikrai nebesviesu...galvoju apie raudona ,gal violetini  bigsmile.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Sutinku 100%,labai norejau sviesiu baldu,o dabar baigiu prasikeikt doh.gif Padejo laikrasti liko demes,atejo sveciu kokiais dazanciais dzinsais vel murzina,vienzo istisai turi lakstyti su kempine aplink baldus kad butu svaru,cia ne man schmoll.gif ne as o man turi baldai tarnaut rolleyes.gif Beje tamsus irgi negerai,nes labai matosi dulkes,taip pat turi keleta kartu per diena valyt.Jei pirkciau dabar baldus,tai tamsesnes balintos kakavos spalva imciau thumbup.gif Labai optimalus variantas,netamsus,nesviesus ir nieko ant ju nesimato thumbup.gif
Osera
QUOTE(gala @ 2009 02 09, 21:26)
mano drauge turi tokius kaip nuotraukoj, tai duodu 10 balu uz patoguma  thumbup.gif
*

idomu katra varijanta turi g.gif ar ta kampa?kazin kiek mokejo ? blush2.gif

QUOTE(Spegle @ 2009 02 15, 10:08)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Sutinku 100%,labai norejau sviesiu baldu,o dabar baigiu prasikeikt  doh.gif Padejo laikrasti liko demes,atejo sveciu kokiais dazanciais dzinsais vel murzina,vienzo istisai turi lakstyti su kempine aplink baldus kad butu svaru,cia ne man  schmoll.gif ne as o man turi baldai tarnaut  rolleyes.gif Beje tamsus irgi negerai,nes labai matosi dulkes,taip pat turi keleta kartu per diena valyt.Jei pirkciau dabar baldus,tai tamsesnes balintos kakavos spalva imciau  thumbup.gif Labai optimalus variantas,netamsus,nesviesus ir nieko ant ju nesimato  thumbup.gif
*

na va pagaliau pritarima sulaukiau.... drinks_cheers.gif thumbup.gif o tai galvojau kad cia mano seimyna murziukai...kad as su kempine istisai vaiksciojau smile.gif

o as pamaciau labai garzius baldus odinius violetinius ..tai dabar kirba mintis tokia gal ne raudona o violetini ziuretis reiks g.gif na kols isirengsim sveitaine tai dar turiu laiko apsipresti
gugiene
Sveikos,
o gal kas pirkot Italsofa baldus
Burka
QUOTE(laimikė @ 2009 02 15, 20:48)
idomu katra varijanta turi g.gif  ar ta kampa?kazin kiek mokejo ? blush2.gif
na va pagaliau pritarima sulaukiau.... drinks_cheers.gif  thumbup.gif o tai galvojau kad cia mano seimyna murziukai...kad as su  kempine istisai vaiksciojau  smile.gif

o as pamaciau labai garzius baldus odinius violetinius ..tai dabar kirba mintis tokia gal ne raudona o violetini ziuretis reiks g.gif na kols isirengsim sveitaine tai dar  turiu laiko apsipresti
*

Niu,ir as,kad ir kaip pieno baltumo norejau blush2.gif vis tik praktiskumo sumetimais ko gero persimesiu i ruda, tik dar ziurineju kas graziau: sviesiai ruda ar sokolado spalva rolleyes.gif
Kitokia.
QUOTE(Burka @ 2009 02 17, 14:19)
Niu,ir as,kad ir kaip pieno baltumo norejau blush2.gif vis tik praktiskumo sumetimais ko gero persimesiu i ruda, tik dar ziurineju kas graziau: sviesiai ruda ar sokolado spalva rolleyes.gif
*

Labai nenutamsink,nes kaip minejau ant tamsaus labai dulkes matosi unsure.gif
Viktorijag
bet jeigu ziurint i praktiskaja puse tai nuo tamsiu dulkes lengviau nubraukt nei sviesius valyti g.gif
Sinera
QUOTE(Viktorijag @ 2009 02 17, 23:51)
bet jeigu ziurint i praktiskaja puse tai nuo tamsiu dulkes lengviau nubraukt nei sviesius valyti  g.gif
*

pas mane sofute kremines spalvos mirksiukas.gif puikiai valosi,ir dulkes nesimato..kazkaip visada buvau pries sia spalva,bet dabar tai labai dziaugiuos thumbup.gif
vaikutis01
Mes pirkos Magres balduose istikruju tai laaaabai patenkinti thumbup.gif
Burka
QUOTE(Spegle @ 2009 02 17, 16:42)
Labai nenutamsink,nes kaip minejau ant tamsaus labai dulkes matosi  unsure.gif
*

Niu,su mano visur besikarstanciais tarzanais,jauc nelabai spes tos dulkes prisikaupt lotuliukas.gif
Ir vis tik dabar linkstu prie kampo,jau atmetu 3+2 galimybe del vietos,kampe ko gero daugiau zmoniu galima susodint,o iskaitant tai,kad pas mus ir namiskiu nemazai,tai nusipirkus 3+2 sveciam jau vietos reiks jieskot g.gif rolleyes.gif
gugiene
dar nuziurejau Maxdivani italu baldus, gal kas pirkot ir kur galima rasti didesni pasirinkima
MELDA
kokiomis priemonėmis konkrečiai valote baldus ?
laimucka13

user posted image

vakar teko sedet ant tokios sofos patolelit nenorejosi ir atsistoti thumbup.gif
barbarux
QUOTE(Spegle @ 2009 02 15, 10:08)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Sutinku 100%,labai norejau sviesiu baldu,o dabar baigiu prasikeikt  doh.gif Padejo laikrasti liko demes,atejo sveciu kokiais dazanciais dzinsais vel murzina,vienzo istisai turi lakstyti su kempine aplink baldus kad butu svaru,cia ne man  schmoll.gif ne as o man turi baldai tarnaut  rolleyes.gif Beje tamsus irgi negerai,nes labai matosi dulkes,taip pat turi keleta kartu per diena valyt.Jei pirkciau dabar baldus,tai tamsesnes balintos kakavos spalva imciau  thumbup.gif Labai optimalus variantas,netamsus,nesviesus ir nieko ant ju nesimato  thumbup.gif
*

Sveikutės. Na, neperskaičiau visos temos, bet radau likimo draugų tai iš kart ir klausiu... o su kuo dėmes valote? Man neišsivalo nei su kuo verysad.gif . Yra matyt nuo džinsų tamsios dėmės, dar kažkokios, ūkinis muilas neima verysad.gif . Patarkit ką nors iš praktikos 4u.gif būsiu laaaaabia dėkinga 4u.gif
Osera
QUOTE(barbarux @ 2009 03 11, 12:58)
Sveikutės. Na, neperskaičiau visos temos, bet radau likimo draugų tai iš kart ir klausiu... o su kuo dėmes valote? Man neišsivalo nei su kuo  verysad.gif . Yra matyt nuo džinsų tamsios dėmės, dar kažkokios, ūkinis muilas neima verysad.gif . Patarkit ką nors iš praktikos  4u.gif būsiu laaaaabia dėkinga  4u.gif
*

NA TAI SU FEIRI PABANDYK PAVALYTI TOKIAS DEMES...iaku paskui su spec odai pieneliu padengt reikia ,kad neiisausetu oda labai...

siaip man vienam salone pasiule odinius baldus priziureti taip kaip savo oda mirksiukas.gif prausti su duso aliejum ,paskui tepti kremuku...
ir istikro jis buvo teisus... smile.gif
barbarux
QUOTE(laimikė @ 2009 03 11, 15:28)
NA TAI SU FEIRI PABANDYK PAVALYTI TOKIAS DEMES...iaku paskui su spec odai pieneliu padengt reikia ,kad neiisausetu oda labai...
siaip man vienam salone pasiule odinius baldus priziureti taip kaip savo oda  mirksiukas.gif prausti su duso aliejum  ,paskui tepti kremuku...
ir istikro jis buvo teisus... smile.gif
*

Na taip, logiška, kad prižiūrėti kaip savo odą... tik ar su Fairy išsiplauna rūbų dažų dėmės? man nepavyko verysad.gif ką daryt? Taip ir liks? verysad.gif
Osera
QUOTE(barbarux @ 2009 03 11, 20:05)
verysad.gif

Na taip, logiška, kad prižiūrėti kaip savo odą... tik ar su Fairy išsiplauna rūbų dažų dėmės? man nepavyko verysad.gif ką daryt? Taip ir liks? verysad.gif
*

na man nuodzinsu buvo uzmelynave,tai isivale..o ir tusinuka isvaliau su fairiu smile.gif
barbarux
QUOTE(laimikė @ 2009 03 11, 20:10)
na man nuodzinsu buvo uzmelynave,tai isivale..o ir tusinuka isvaliau su  fairiu smile.gif
*

gal ilgiau reikia palaikyti g.gif . Dėkui, pabandysiu dar 4u.gif
unte
QUOTE(ramune78 @ 2009 02 08, 20:15)
*

Na mes turime odinius ir dar miegam ant ju,bet man viskas thumbup.gif . Kaip miegam. issiima pagalves ir issilanksto ,gaunasi normali lova juk miegi ant ciuzinio,o ne ant odos.
angi
mes ir turim odinius baldus svetainej mirksiukas.gif

is pradziu labai neneorejau, nes buvau prisiklausius, kad vasara prilimpi, o ziema salat. is dalies tiesa, bet viska atperka prieziura. turim dvi mazges namie, tai gobeleniniai baldai seniai butu demeti, o odinius pavalom ir vel super. tiesa dziaugiuosi, kad nepirkom sviesiu, nes jie jau ekspozicijoj stovi murzini dazniausiai ax.gif
turim raudonus, tai pajuosta tolygiai, bet nuvalom, ir vel liuks biggrin.gif
pinga
Aš tai va tokį pirkau:
user posted image

Kol kas labai patenkinta. Parsivežėm, pastatėm, tai atrodo, kaip čia ir buvęs. O vyras tai išvis dabar nesikelia nuo tos plačiosios dalies biggrin.gif

P.s. pirkau Arbalde, mokėjau tik 3000 lt. Kaip už natūralią odą, manau, kad labai pigiai prasisukom (o jei dar tikėt pardavėjom, kad vokiškas tongue.gif )
Osera
labas

o ar patogus toks atlosas?
siaip manpatinka su tom placiom dalim sonuose,bet va atlosas negundo toks...nu nepaogu man nors tu ka pusiau gulimoj padeti sedeti smile.gif
kiskius
QUOTE(laimikė @ 2009 02 08, 20:08)
labas

mes i svetaine planuojam  prikti odinius baldus ...nes turjome bute ir mums labai pasiteisino ,ypac kaip namie mazi vaikai .... thumbup.gif

user posted image
o as noreciau kampo.... ir fotelio  ax.gif

user posted image

*

Labukas
Ir mes po remonto dabar labai intensyviai si klausima sprendziam ar imti 2+3 ar kampa. Man kazkaip ir tas ir tas grazu. Gal tik kampas praktiskiau. nors nuo dizaino labai priklauso.
Buvom susidomeje labai Eliziejaus baldais, bet labai nekokiu komentaru prisikaiciau, na bet vis tiek sakom patys isitikinsim. tai paskambinau pasiteirauti ar galima apziureti baldus ir t.t. vakar, tai kazkokia moteriske atsiliepe, tipo as niek onezinau, vadybininkai bus tik po velyku. Kazkai pp[raejo noras visai jais dometis. Geriau jau kokiu 1000 brangiau bet is patikimu gamintoju.
pinga
QUOTE(laimikė @ 2009 03 24, 11:57)
labas

o ar patogus toks atlosas?
siaip manpatinka su tom placiom dalim sonuose,bet va atlosas negundo toks...nu nepaogu man nors tu ka  pusiau gulimoj padeti sedeti  smile.gif
*

laba,

man atlošas tai tikrai ir labai patogus smile.gif Nėra jis toks nuožulnus, kad pusiau gulimoj padėty sėdėtum. Tiesiog natūrali ir patogi sėdėsena.
Kai dar buvau paieškų stadijoj, pastebėjau, kad nepatogūs yra žemi atlošai, ten tikrai vos ne pusiau gulom atsiremti išeina doh.gif O šio atlošas nėra jau toks žemas, pilna nugara atsiremi. Taigi, tikrai patogu.
Ingese
QUOTE(unte @ 2009 03 11, 22:30)
Na mes turime odinius ir dar miegam ant ju,bet man viskas thumbup.gif . Kaip miegam. issiima pagalves ir issilanksto ,gaunasi normali lova juk miegi ant ciuzinio,o ne ant odos.
*

Gal galėtumėte parodyti kaip atrpodo Jūsų baldai su miegamu mechanizmu?

QUOTE(solerna @ 2009 02 09, 20:10)
As tik uz odinius baldus, va, buvo pas mus baldeliai odiniai, dramblio kaulo spalvos, pardavem, nes nebetilpo i naujaji valgomaji, tai dabar ir vel uzsisakiau odini kampa, ir vel tokios pat spalvos, nes mums anie baldeliai labai sauniai tarnavo ir parduoti gaila buvo  rolleyes.gif  Tai dabar laukiu nesulaukiu kada atves  ax.gif  Tik si karta bus kampas, o ne 3+2+1 variantas, nes ant kampo daugiau zmoniu galima susodint ir vietos pats kampas maziau uzima... Dar pamirsau pamineti, kad katina turim, tai jis baldu nedrasko, net bijojo is pradziu lipti ant ju, bet po to isidrasino, tai, kaip ir minejo kazkuri mamyte, atsirado tokiu smulkiu ibrezimu, bet nelabai jie ten matesi, tiesiog, kai zinojom, tai ir matem  doh.gif  O valau as savo baldelius su priemone odai is Eres linijos, labai sauniai atsinaujina  thumbup.gif  Nu ir prirasiau cia as  blush2.gif
*

Gal jau galite pasirodyti naująjį kampą?
Aš ir galvoju dramvblio kaulo ar sapmano spalvos, įdomu ar praktiška?

Papildyta:
QUOTE(Sinera @ 2009 02 17, 23:00)
pas mane sofute kremines spalvos mirksiukas.gif puikiai valosi,ir dulkes nesimato..kazkaip visada buvau pries sia spalva,bet dabar tai labai dziaugiuos thumbup.gif
*

Kaip čia ta spalvelė atrodo??? ax.gif

Papildyta:
QUOTE(pinga @ 2009 03 24, 00:21)
Aš tai va tokį pirkau:
Kol kas labai patenkinta. Parsivežėm, pastatėm, tai atrodo, kaip čia ir buvęs. O vyras tai išvis dabar nesikelia nuo tos plačiosios dalies  biggrin.gif

P.s. pirkau Arbalde, mokėjau tik 3000 lt. Kaip už natūralią odą, manau, kad labai pigiai prasisukom (o jei dar tikėt pardavėjom, kad vokiškas   tongue.gif )
*

Man gražus labai smile.gif ir spalva gera, kiek užmačiau geria, kad ant kojyčių,įdomu kokie jo išmatavimai....bėda ta, kad mūsų kambarys svetainės pailgas, tai su baldų statymu, tai nors užsimušk, viskas tik paleis sienas......o čia kiek užmatau, jūs kampą statėte ne prie kampo, įdomu būtų pamatyti viso kambario vaizda
KristinaP12
O gal kuri pirkote Justlukos odinius baldus? Kokie atisiliepimai? Internetinėje svetainėje tai gražiai atrodo, tik niekaip nenuvykstu pasižiūrėti kokybės ir kainų sužinoti...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.