Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 40SAV-dziaugsmo-be jokio rezultato
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Iš nėštukės dienoraščio
braske83
Šešis metus gyvenom dėl saves, galu gale nusprendem, kad mums reikalingas vaikas. Pusę metų negalėjau pastot, trys mėnesius gėriau vaistus, po jų vėl bandymas… Pagaliau nesulaukiau menesinių, tą momentą buvau laimingiausia. Neštumas vystėsi sklandžiai, tyrimai buvo idealus visas 36sav. Kol 36sav. nepablogėjo šlapimas, pablogejo išskyros. Prižiurintis gydytojai sakė, kad taip pas nėsčia gali buti, aš jais tikėjau. Sudėjusi lagaminą su nekantrumu laukiau 40sav. Pagaliau mano vaikelis pradėjo belstis. Nuvaziavom su vyru į lygoninę. Kaklelis atsidarinėjo greitai, bet atidarymas vyko tik iki 8cm. Reikejo operuot. Pagaliau išgirdau dukrytės silpną verkimą. Ašaros liejosi nuo džiaugsmo-AŠ MAMA. O kitą dieną liejosi iš skausmo, nes vaikas myre. Daktarams nepavyko jos išgelbėti, ji gyme su įgimta infekcija nuo sepsinio šoko. Nenorėjau gyvent. Desimt dienu gidė ligoninei nuo “sepsio”. Širdyje gulėjo akmuo, nieko nenorejau matyt. Gyditojų ir vyro deka atsigavau. Gyvenu su viltim, ir laukiu kada galėsiu pastoti ir pagymditi sveiką vaiką. Ir meldžios, taip daugiau nepasikartotu...
**Gin**
Labai uzjauciu verysad.gif
VelDan
Užuojauta braske83, stiprybės, laikykitės - anksčiau ar vėliau ir vėl būsite mama.
Kaip toj dainoj - tik svarbu labai norėti, pasistengti ir tikėti 4u.gif
egliux&darius
console.gif
youste
Tikriausiai jūs su vyru esat labai stiprūs žmonės, nes kiekvienam duota tiek, kiek gali pakelti...Stiprybės 4u.gif
zylutes
matau jau mama blush2.gif sveikinu thumbup.gif wub.gif
Sinera
verysad.gif Didele uzuojauta..stiprybes jums
aniuta82
niekam nepalinkeciau tai isgyventi..laikykis....
skorpea
sitas angelelis saugo jus is dangaus.... kaip matau susilauket jau savo dziaugsmelio svekinu wub.gif
ritulkaa
console.gif stiprybes Jums
small
Gerai kad nepraradot vilties,dar daugiau stiprybes mirksiukas.gif
Olinda
Kaip graudu sad.gif neisivaizduoju kaip istveret sitoki skausma, stiprybes jums 4u.gif
Juodoji...
Uzuojauta 4u.gif
Baniukas
didelė užuojauta friends.gif 4u.gif
magiliene
didele uzuojauta cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
*Selma*
didele uzuojauta....nera tokiu zodziu kuriais galeciau paguosti...tik nuosirdi uzuojauta... verysad.gif
giedre88
QUOTE(Olinda @ 2009 02 21, 20:44)
Kaip graudu sad.gif neisivaizduoju kaip istveret sitoki skausma, stiprybes jums  4u.gif
*

stiprybes ir sveikatos jums 4u.gif
karole31
tikrai labai uzjauciu,panasiai ir man buvo,bet dabar jau 5men,turiu savo dziaugsmely,viskas bus gerai.sekmes 4u.gif
EdAn
labai uzjauciu verysad.gif cray.gif neduok D niekam to patirti...stiprybes jums 4u.gif
*woman*
stibrybės ir vilties 4u.gif
DASIK
Kaip baisu kai atsitinka tai ko labiausiai bijome n4stumo metu. verysad.gif Siprybes Jums.
mazyyle
Uzjauciu tave labai verysad.gif Laikykis saulyt jusu angeliukas butinai ateis pas jus ir busite labai laimingi 4u.gif
#ANDROMEDA#
stiprybes 4u.gif
aize
Nuosirdi uzuojauta. Stiprybes jusu seimai 4u.gif
Jusu angelelis visada bus su jumisuser posted image
Galway_girl
labai uzjauciu... 4u.gif
esttrela
console.gif didele uzuojauta
Leilyte
skausminga. uzuojauta:(
zibute0203
Stiprybės tau, pamatysi antras ateis greitai ir lengvai , aš to linkiu
J urgita
Stiprybes jusu seimai.
Auksreda
Tikrai ,sirdis sudauzyta.Pazystu seima ,kuri patyre toki pati skausma,bet po kiek laiko dievulis juos apdovanojo dvinukais.Tad ziurekit tik i prieki ir po kiek laiko laikysit savo dziaugsmeli rankose.
jurgita_kia
console.gif
O-RE-AR
Labai skaudi tema,uzjauciu.Manau gerai butu kuo daugiau kalbeti su mamom,kurios patyre ta pati,nes kurios nepatyre,negalim to suprasti 100%,deja...... verysad.gif
audrago
QUOTE(Orinta Soliunaite @ 2009 10 17, 02:40)
Labai skaudi tema,uzjauciu.Manau gerai butu kuo daugiau kalbeti su mamom,kurios patyre ta pati,nes kurios nepatyre,negalim to suprasti 100%,deja...... verysad.gif
*

graudu verysad.gif , nera tokiu zodziu, kurie paguostu ar nuo ju palengvetu ,bet pamatysi, sulauksi savo stebukliuko tada, kai maziausiai to tikesies. stiprybes tau!
Melisenda
... ir kodel taip nutinka... baisu... verysad.gif verysad.gif
Etali
console.gif Uzuojauta.
Veitė
Labai gaila dėl Jūsų netekties verysad.gif bet juk tos 40 savaičių tikrai nėra "be jokio rezultato" , juk Jūs tapote MAMA, tik likimas nelėmė supuoti lėlytės ant rankų verysad.gif Labai labai linkiu greitai sulaukti savojo stebuklo wub.gif
cuoliukė
užuojauta verysad.gif
Assssssia
Uzjauciu braske83, man buvo panasiai, Siandien mano maziukui butu puse metuku. Niekaip nesusitaikau su netektim,mano mazulis isgyveno tik puse paros,net nespejau susivokti kas vyksta.Maciau ji tik minutele. Dabar visko bijau - vel pastoti,vel cezaris. Bet labai labai noriu...
Daiva41
Vilties 4u.gif
Kajusiau
Užuojauta, lai mažas angeliukas nuo debesėlio saugo sesutę ar broliuką .....
Alsė
Uzuojauta verysad.gif
Nuosirdziai linkiu, kad si karta viskas baigtusi laimingai ir galeit glausti sveika mazyli prie sirdies 4u.gif
Gabriete
Užjaučiu, tvirtybės jums
Upjora
Baisu unsure.gif Stiprybės Jums ir vilties.
Lotyna
Uzuojauta verysad.gif
Linkiu, kad antras nestuke.gif stebukliukas atpirktu visas patirtas kancias 4u.gif
Wild Pearl
oi baisu tokias istorijas skaityti.nesioji nesioji leliuka ir va,nebera sad.gif bet jis mato jus,stebi ir begalo myli wub.gif ,dabar turesite savo branguji angela sarga kuris nepaliks jusu nei dziaugsme nei bedoje 4u.gif

ir matau mamyte vel laukiasi bigsmile.gif noriu palinketi ramybes ir sekmingo isnesiojimo,gimdymo mirksiukas.gif palinkesiu kad sis leliukas jus dziugintu kiekviena minute,kiekviena sekunde ir tegul turi tiek sveikateles kad niekada nesirgtu mirksiukas.gif 4u.gif
Bumbulienė
Užjaučiu 4u.gif

Ir laukiam naujos istorijos wub.gif
astinka*
kaip liudna verysad.gif uzjauciu 4u.gif
grazaus susitikimo su antruoju wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.