Jūs įsiveskit į youtube 4D echo ir pažiūrėkit tuos vaizdelius, man tai siaubingai kraupu ir jei anksčiau norėjau, tai dabar net minties nekyla. Tas palyginimas su tešla labai vykęs, o be to tas visas gimdos vidus ...
Gal kaip kur daro...
Per pirmaji nestuma dariausi 4D echoskopija Norvegijoj (beje, nemokamai). Ji dare gana anksti, apie 20 -22 savaite (tiksliai nepamenu) ir nors lelyte buvo dar visai kudute ir smulkute, vaizdas buvo pasakiskas, labai ryskiai matesi QUOTE(VVaiva @ 2010 05 03, 14:00) Gal kaip kur daro... Per pirmaji nestuma dariausi 4D echoskopija Norvegijoj (beje, nemokamai). Ji dare gana anksti, apie 20 -22 savaite (tiksliai nepamenu) ir nors lelyte buvo dar visai kudute ir smulkute, vaizdas buvo pasakiskas, labai ryskiai matesi Prisiskaicius cia visokiu nuomoniu apie 4d ir galvoju, jog vis vien noresiu ta 'filmuka' pamatyti
Na mes kai daremes 3D/4D tai visa laika musu stebukliukas pramiegojo, todel is filmuko tikri nieko gero-jokiu judesiuku r pasivartymu visai nebuvo, bet va nuotraukytes tai tikrai superines gavosi-jau 28 sav pamatem kad vis del to mamytes kopija turesim tikra-labai jau ryskiai visi bruozai matesi
Ir mes siandien daremes
Nu labai faina Tai mano manimu jei finansai leidzia tai tikrai verta,liks prisiminimas visam gyvenmuj O del to kada geriau dariti tai galiu pasakiti kad cia (gyvenu Italijoje) sita echoskopija vadinasi morfologine ir daroma tarp 20 ir 22 sav. nes sitame periode vaikutis dar nelabai paauges,dar laisvai plaukioja vaisiaus vandenise(labai svarbu echoskopo bangu pralaidumui ir vaizdo kokibei) bet jau pakankamai issivistes ir galima tiksliai patikrinti visus jo organus,ismatuoti ir padariti graziu nuotraukiciu O del to kad rankitemis uzsidenges,tai cia manau nieko nepadarisi jei jam taip patinka
Dariausi 13 sav. Nustate vaiko lyti, atskirai aprase visas kuno dalis: sirdi, skrandi, kojytes, rankytes, stubura. Ismatavo kaklo rauksle ir nosies kampa del genetiniu ligu. Man paciai nustate preeklampsijos rizika ir pasake, ka daryti, norint ja sumazinti. Manau, verta pasidaryti. Ir pati ramiau pasijutau, ir siaip smagu buvo besivartanti vaikeli pamatyti. 9 sav. dariausi echoskopija, bet ten gal tik gydytoja suprato, kas kur yra. As net galvos nuo koju neatskyriau.
Nu pasiziurejus youtube 4D vaizdus siurpa sukele nieko as ten grazaus nepamaciau mano 20 savaiciu 2d nuotraukyte graziau atrode nei tai ka ten pamaciau jau tikrai tokiu pinigu nemokeciau
Sveikos,as dariausi 4D nuotraukyte(ne Lietuvoj).Nuotrauka nuostabi matosi visi bruozai lelytes
QUOTE(besteller @ 2010 05 24, 20:08) Dariausi 13 sav. Nustate vaiko lyti, atskirai aprase visas kuno dalis: sirdi, skrandi, kojytes, rankytes, stubura. Ismatavo kaklo rauksle ir nosies kampa del genetiniu ligu. Man paciai nustate preeklampsijos rizika ir pasake, ka daryti, norint ja sumazinti. Manau, verta pasidaryti. Ir pati ramiau pasijutau, ir siaip smagu buvo besivartanti vaikeli pamatyti. 9 sav. dariausi echoskopija, bet ten gal tik gydytoja suprato, kas kur yra. As net galvos nuo koju neatskyriau. Čia turbūt apie 2 D echo kalbi QUOTE(Šponka @ 2009 11 16, 11:03) Ačiū už atsakymus..Rožiniai sveikinimai.. O jūs darėtės tą echoskopiją su gydytojo medicininiu išrašu (270lt) ar be (170lt)? Man to išrašo kaip ir nereikia, bet įdomu, ką ten pasakoja už ta 170lt, negi gydytojas nieko nepakomentuoja, tyli? As dariausi be medicininiu isvadu..(nes pries 2 savaites savo poliklinikoje dariausi irgi exo).
Gal zinot, ar 32 savaiciu dar ne per velu eiti darytus 4D?
QUOTE(Soffyyy @ 2010 05 25, 17:06) 3D, nesenai tiksliai issiaiskinau. Del 3D, 4D tyrimu man gydytoja paaiskino stai ka (cia ne Lietuvoj): 13 sav. daroma paziuret, ar viska tvarkoj su genetika (kaklo rauksle, nosies kampas), taip pat preeklampsijos rizikai nustatyti. 20-21 sav. jau galima labai aiskiai pamatyti vaiko lyti (nors man jau 13 sav. pasake, 20 sav. tik patvirtino 100%), nustatyti prieslaikinio gimdymo rizika, ismatuoti vaiko petukus ir kitus matmenis, kad butu galima planuoti gimdyma, aiskiai pamatyti vaiko sirdies darba. Nestumo gale sita tyrima daryti nebutina, nebent paciai idomu arba gydytojas itaria kazkokiu negerumu, kuriuos reikia tiksliai ismatuoti: per didelis vaikas, netaisyklinga padetis ir pan.
labukas
aš jau maniau, kad tūkstančiais kainuoja
Kur Kaune arba Klaipedoje daro 3D/4D?
o gal kuri daretes 3/4D Mazylio GN?
Kaip matau, Lietuvoje kainos yra pakankamai ispustos. Gyvenu ir gimdysiu uzsienyje, uz paskutini vizita pas ginekologa sumokejau 90euru (pas mus vien privatininkai, arba ligonines, jokiu polikliniku, arba nemokamu istaigu nera). Tai vat, uz ta suma padare paprasta echoskopija, 3D echoskopini tyrima (nuotrauka+irasas i CD), kelis tyrimus (kraujas, slapimas), ir plius gydytojo konsultacija.
Be to, manes neklause, ar as noriu darytis 3D, tai gi papildomai kainuoja juk, daktaras viska savo nuoziura daro, kaip jis iprates. O Lietuvoje, kaip suprantu, nestukes pacios renkasi, ar darytis si malonuma. Zodziu, kiek saliu, tiek skirtingu praktiku
Mes dareme Kaune Mazylyje 3 d ir 4 d echoskopija. Mokejome 149 lt. Dave nuotrauku ir irase viska i kompakta ir atsake i visus klausimus ir paziurejo ar viskas gerai.
Man daktare ir ijunge 3D 15 savaiciu eko kai dare, ir fotka dave, as asmeniskai nieko nemokejau, nes turiu draudima, ir draudiams mano visus vizitus dengia, o jei draudimo neturi tai butu kosmine kaina...keli simtai $$$
dariausi mazylyje - neverta buvo
Mes darėm 4D klinikoj "Motina ir vaikas". Tai labai patiko - viskas ryškiai matėsi, veidukas, akytės, lūpytės, bendri bruožai - grynas tetukas...
Mes darem "Bonus eventus" be gyditojo konsultacijos mokejom 170lt.Daugiau nebedaryciau,bet norejau busimam leliukui nuotraukyciu
Mes darėm 2D/3D/4D Klaipėdoje, Vėtrungės pasaže, tai iš pradžių reikėjo susimokėti tik už 2D echoskopija (berods 90 Lt), ir pasakyt kad jei gausis, kad įrašytų ir 3D/4D. Jei lialius tinkamoj padėty ir vaizdas gaunasi neblogas, tada įrašo ir tą 2D ir 4D video į diską, tada papildomai susimoki dar 100 Lt.
QUOTE(Astro @ 2012 04 12, 13:56) Mes darėm 2D/3D/4D Klaipėdoje, Vėtrungės pasaže, tai iš pradžių reikėjo susimokėti tik už 2D echoskopija (berods 90 Lt), ir pasakyt kad jei gausis, kad įrašytų ir 3D/4D. Jei lialius tinkamoj padėty ir vaizdas gaunasi neblogas, tada įrašo ir tą 2D ir 4D video į diską, tada papildomai susimoki dar 100 Lt. o kaip faina nes kaip tik zadu eit ir galvoju daryt ta 4d,bet pradejau abejot jei sumokesiu pinigelius o nieko nesimatys,nes ir placenta pas mane priekineje puseje/ Labai super jei pinigelius galima moketi po to QUOTE(Astro @ 2012 04 12, 14:56) Mes darėm 2D/3D/4D Klaipėdoje, Vėtrungės pasaže, tai iš pradžių reikėjo susimokėti tik už 2D echoskopija (berods 90 Lt), ir pasakyt kad jei gausis, kad įrašytų ir 3D/4D. Jei lialius tinkamoj padėty ir vaizdas gaunasi neblogas, tada įrašo ir tą 2D ir 4D video į diską, tada papildomai susimoki dar 100 Lt. Oj, tai is viso 190lt gaunasi? QUOTE(dangiskas_migdolas @ 2012 04 12, 17:43) o kaip faina nes kaip tik zadu eit ir galvoju daryt ta 4d,bet pradejau abejot jei sumokesiu pinigelius o nieko nesimatys,nes ir placenta pas mane priekineje puseje/ Labai super jei pinigelius galima moketi po to na ar daretes jau, normaliai gavosi? nuo keliu savaiciu geriausiai eiti? As irgi nooooooooriu QUOTE(vai2te0528 @ 2012 04 29, 16:07) na ar daretes jau, normaliai gavosi? nuo keliu savaiciu geriausiai eiti? As irgi nooooooooriu aha dariausi
Sveikos,
As dariausi 3D kai buvo 29 savaites ir 3 dienos. Papuoliau pas kazkokia moteri Mazylyje. Na zinot, antra karta tikrai to nedaryciau, bent jau pas ja |