Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 4D vaisiaus echoskopija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3
Tender
Jūs įsiveskit į youtube 4D echo ir pažiūrėkit tuos vaizdelius, man tai siaubingai kraupu ir jei anksčiau norėjau, tai dabar net minties nekyla. Tas palyginimas su tešla labai vykęs, o be to tas visas gimdos vidus ... ph34r.gif
VVaiva
Gal kaip kur daro... unsure.gif Paskaicius atsiliepimus, nezinau, ar verta ji isvis Lietuvoj darytis g.gif Man rodos, arba musu gydytojai dar nemoka su tais aparatais elgtis, arba tie aparatai kazkokie ne tokie rolleyes.gif biggrin.gif
Per pirmaji nestuma dariausi 4D echoskopija Norvegijoj (beje, nemokamai). Ji dare gana anksti, apie 20 -22 savaite (tiksliai nepamenu) ir nors lelyte buvo dar visai kudute ir smulkute, vaizdas buvo pasakiskas, labai ryskiai matesi wub.gif Nieko bendro su teslos gabalu rolleyes.gif biggrin.gif
IRIM
QUOTE(VVaiva @ 2010 05 03, 14:00)
Gal kaip kur daro...  unsure.gif Paskaicius atsiliepimus, nezinau, ar verta ji isvis Lietuvoj darytis  g.gif Man rodos, arba musu gydytojai dar nemoka su tais aparatais elgtis, arba tie aparatai kazkokie ne tokie  rolleyes.gif  biggrin.gif
Per pirmaji nestuma dariausi 4D echoskopija Norvegijoj (beje, nemokamai). Ji dare gana anksti, apie 20 -22 savaite (tiksliai nepamenu) ir nors lelyte buvo dar visai kudute ir smulkute, vaizdas buvo pasakiskas, labai ryskiai matesi  wub.gif Nieko bendro su teslos gabalu  rolleyes.gif  biggrin.gif
*

Prisiskaicius cia visokiu nuomoniu apie 4d ir galvoju, jog vis vien noresiu ta 'filmuka' pamatyti smile.gif Ai, gi mazutis pirmas, tai labai jau nosis niestes tenaisia i vidu savo pazvelgti rolleyes.gif Gal tas vaizdelis priartina mamuka ir teveli prie mazucio, realybe tampa dar realesne ax.gif
Puma84
Na mes kai daremes 3D/4D tai visa laika musu stebukliukas pramiegojo, todel is filmuko tikri nieko gero-jokiu judesiuku r pasivartymu visai nebuvo, bet va nuotraukytes tai tikrai superines gavosi-jau 28 sav pamatem kad vis del to mamytes kopija turesim tikra-labai jau ryskiai visi bruozai matesi thumbup.gif
irina2t
Ir mes siandien daremes smile.gif Tiksliau darem sirdutes skaneri,bet vaikutis nenorejo paroditi gerai sirdutes,tai kol laukem kai pasisuks, daktaras pasake "tuoi pasilinksminsim" ir pajunge 4D
biggrin.gif
Nu labai faina 4u.gif Turim dabar tikslu irodima kad mergite(ir nuotrauka padare blush2.gif ) ir kad laaabai i teti panasi thumbup.gif
Tai mano manimu jei finansai leidzia tai tikrai verta,liks prisiminimas visam gyvenmuj bigsmile.gif

O del to kada geriau dariti tai galiu pasakiti kad cia (gyvenu Italijoje) sita echoskopija vadinasi morfologine ir daroma tarp 20 ir 22 sav. nes sitame periode vaikutis dar nelabai paauges,dar laisvai plaukioja vaisiaus vandenise(labai svarbu echoskopo bangu pralaidumui ir vaizdo kokibei) bet jau pakankamai issivistes ir galima tiksliai patikrinti visus jo organus,ismatuoti ir padariti graziu nuotraukiciu tongue.gif
O del to kad rankitemis uzsidenges,tai cia manau nieko nepadarisi jei jam taip patinka blink.gif Mes del vaikelio sirdutes patikrinimo 3 kartus sia savaite vaziavom ir kiekviena karta padetis neleido gerai pamatiti tu sirdies pertvaru. Tai siandien sumokejom 110 euru ir padarem sita naujausios kartos echoskopa su 4D vaizdu. Bet ir tai teko 3 kartus eiti pasivaikscioti,suvalgyti saldaus kol sulaukem geros padieties ir pagaliau isgirdom daktaro zodzius kad viskas ko puikiausiai 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif
besteller
Dariausi 13 sav. Nustate vaiko lyti, atskirai aprase visas kuno dalis: sirdi, skrandi, kojytes, rankytes, stubura. Ismatavo kaklo rauksle ir nosies kampa del genetiniu ligu. Man paciai nustate preeklampsijos rizika ir pasake, ka daryti, norint ja sumazinti. Manau, verta pasidaryti. Ir pati ramiau pasijutau, ir siaip smagu buvo besivartanti vaikeli pamatyti. 9 sav. dariausi echoskopija, bet ten gal tik gydytoja suprato, kas kur yra. As net galvos nuo koju neatskyriau.
Cider
Nu pasiziurejus youtube 4D vaizdus siurpa sukele nieko as ten grazaus nepamaciau mano 20 savaiciu 2d nuotraukyte graziau atrode nei tai ka ten pamaciau jau tikrai tokiu pinigu nemokeciau schmoll.gif
sonkezz
Sveikos,as dariausi 4D nuotraukyte(ne Lietuvoj).Nuotrauka nuostabi matosi visi bruozai lelytes bigsmile.gif labai panasi i savo teti.Pries fotografuojant dar leido i ja pasiziureti,tai ji net sypsojosi(pozavo) lotuliukas.gif .As labai patenkinta
Soffyyy
QUOTE(besteller @ 2010 05 24, 20:08)
Dariausi 13 sav. Nustate vaiko lyti, atskirai aprase visas kuno dalis: sirdi, skrandi, kojytes, rankytes, stubura. Ismatavo kaklo rauksle ir nosies kampa del genetiniu ligu. Man paciai nustate preeklampsijos rizika ir pasake, ka daryti, norint ja sumazinti. Manau, verta pasidaryti. Ir pati ramiau pasijutau, ir siaip smagu buvo besivartanti vaikeli pamatyti. 9 sav. dariausi echoskopija, bet ten gal tik gydytoja suprato, kas kur yra. As net galvos nuo koju neatskyriau.
*

Čia turbūt apie 2 D echo kalbi g.gif
skArpionka
QUOTE(Šponka @ 2009 11 16, 11:03)
Ačiū už atsakymus..Rožiniai sveikinimai..
O jūs darėtės tą echoskopiją su gydytojo medicininiu išrašu (270lt) ar be (170lt)? Man to išrašo kaip ir nereikia, bet įdomu, ką ten pasakoja už ta 170lt, negi gydytojas nieko nepakomentuoja, tyli?  g.gif
*

As dariausi be medicininiu isvadu..(nes pries 2 savaites savo poliklinikoje dariausi irgi exo).
atcik
Gal zinot, ar 32 savaiciu dar ne per velu eiti darytus 4D? 4u.gif

irina2t
QUOTE(atcik @ 2010 06 14, 23:02)
Gal zinot, ar 32 savaiciu dar ne per velu eiti darytus 4D? 4u.gif
*

Man daktare aiskino kad vaikelis jau per didelis ir mazai vandenu,tai blogai matosi jau
atcik
Aciu 4u.gif

QUOTE(irina2t @ 2010 06 16, 10:14)
Man daktare aiskino kad vaikelis jau per didelis ir mazai vandenu,tai blogai matosi jau
*

besteller
QUOTE(Soffyyy @ 2010 05 25, 17:06)
Čia turbūt apie 2 D echo kalbi  g.gif
*

3D, nesenai tiksliai issiaiskinau.
Del 3D, 4D tyrimu man gydytoja paaiskino stai ka (cia ne Lietuvoj): 13 sav. daroma paziuret, ar viska tvarkoj su genetika (kaklo rauksle, nosies kampas), taip pat preeklampsijos rizikai nustatyti. 20-21 sav. jau galima labai aiskiai pamatyti vaiko lyti (nors man jau 13 sav. pasake, 20 sav. tik patvirtino 100%), nustatyti prieslaikinio gimdymo rizika, ismatuoti vaiko petukus ir kitus matmenis, kad butu galima planuoti gimdyma, aiskiai pamatyti vaiko sirdies darba. Nestumo gale sita tyrima daryti nebutina, nebent paciai idomu arba gydytojas itaria kazkokiu negerumu, kuriuos reikia tiksliai ismatuoti: per didelis vaikas, netaisyklinga padetis ir pan.
simona-airija
labukas biggrin.gif .... mums yra 25sav .ir vakar dariausi 4D Airijoje thumbup.gif tai istikruju nuostabus jausmas... leliukas taip ryskiai matesi net asareles bego is dziaugsmo lotuliukas.gif ...ir net veido bruozai tokie ryskus..tai va turesiu nuostabia dukryte,tevo kopija lotuliukas.gif lotuliukas.gif gavome net 25foto ir net viska ka mateme surase i diska. thumbup.gif na as ir mano vyras likome labai patenkinti ,ir tikrai buvo verta moketi tuos 175eurus uz ta pusvalandi malonumo tongue.gif ir dar dabar neiskrenta is galvos ta nuostabi sypsenele dukrytes lotuliukas.gif lotuliukas.gif nestuke.gif
Jamaica 06
aš jau maniau, kad tūkstančiais kainuoja smile.gif
rasabraske
Kur Kaune arba Klaipedoje daro 3D/4D?
Agnestar
QUOTE(rasabraske @ 2010 07 01, 15:00)
Kur Kaune arba Klaipedoje daro 3D/4D?
*

Kaune motinos ir vaiko klinikoje mirksiukas.gif
As uz 5 dienu vaziuoju darytis clap.gif
Tikiuosi nebus per velu g.gif Nes jau eis 31 savaite...anksciau negavau kada.
Nivan
o gal kuri daretes 3/4D Mazylio GN? ax.gif idomu kokia kaina ten
Agnesa85
Kaip matau, Lietuvoje kainos yra pakankamai ispustos. Gyvenu ir gimdysiu uzsienyje, uz paskutini vizita pas ginekologa sumokejau 90euru (pas mus vien privatininkai, arba ligonines, jokiu polikliniku, arba nemokamu istaigu nera). Tai vat, uz ta suma padare paprasta echoskopija, 3D echoskopini tyrima (nuotrauka+irasas i CD), kelis tyrimus (kraujas, slapimas), ir plius gydytojo konsultacija.
Be to, manes neklause, ar as noriu darytis 3D, tai gi papildomai kainuoja juk, daktaras viska savo nuoziura daro, kaip jis iprates. O Lietuvoje, kaip suprantu, nestukes pacios renkasi, ar darytis si malonuma.
Zodziu, kiek saliu, tiek skirtingu praktiku smile.gif
MariusTetis
Mes dareme Kaune Mazylyje 3 d ir 4 d echoskopija. Mokejome 149 lt. Dave nuotrauku ir irase viska i kompakta ir atsake i visus klausimus ir paziurejo ar viskas gerai. thumbup.gif Labai patiko.
Sofija83
Man daktare ir ijunge 3D 15 savaiciu eko kai dare, ir fotka dave, as asmeniskai nieko nemokejau, nes turiu draudima, ir draudiams mano visus vizitus dengia, o jei draudimo neturi tai butu kosmine kaina...keli simtai $$$
kristuzil
dariausi mazylyje - neverta buvo unsure.gif bžnieko ypatinga ten nesimate, jei vaisius nevisai tinkamoje padetyje, tai veltui ismesti pinigeliai schmoll.gif fotkino fotkino puse valandos, o nei vienos padorios foto negavom, kazkokios issitaske, nosyte va pamatem, bet nei vieno veiduko bruozo unsure.gif buna kam ir gerai gaunasi, mum neisejo...placenta priekineje sienoje, tai salia veidelio prisipaudus buvo. geriau jau kokbisko aparato 2d echo ir ten viska gerai mato ir foto neblogos gaunasi, na bent jau man su pirmaja (gyd turejo nauja gera aparata, o dabartini nestuma priziuri kita gyd ir jos ne toks jau raiskus tas vaizdas)...
MRT
Mes darėm 4D klinikoj "Motina ir vaikas". Tai labai patiko - viskas ryškiai matėsi, veidukas, akytės, lūpytės, bendri bruožai - grynas tetukas... wub.gif wub.gif wub.gif Dar davė CD su keliais video ir nuotraukyčių... thumbup.gif
ErikaAlgirdasSkaiste
QUOTE(MRT @ 2012 04 01, 22:33)
Mes darėm 4D klinikoj "Motina ir vaikas". Tai labai patiko - viskas ryškiai matėsi, veidukas, akytės, lūpytės, bendri bruožai - grynas tetukas...  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Dar davė CD su keliais video ir nuotraukyčių...  thumbup.gif
*

kokia kaina to malonumo? 4u.gif
COCOS
Mes darem "Bonus eventus" be gyditojo konsultacijos mokejom 170lt.Daugiau nebedaryciau,bet norejau busimam leliukui nuotraukyciu biggrin.gif ir siaip idomu labai buvo.Tai jei turite "lishnu" pinigu darykit. 4u.gif
Astro
Mes darėm 2D/3D/4D Klaipėdoje, Vėtrungės pasaže, tai iš pradžių reikėjo susimokėti tik už 2D echoskopija (berods 90 Lt), ir pasakyt kad jei gausis, kad įrašytų ir 3D/4D. Jei lialius tinkamoj padėty ir vaizdas gaunasi neblogas, tada įrašo ir tą 2D ir 4D video į diską, tada papildomai susimoki dar 100 Lt. 4u.gif
dangiskas_migdolas
QUOTE(Astro @ 2012 04 12, 13:56)
Mes darėm 2D/3D/4D Klaipėdoje, Vėtrungės pasaže, tai iš pradžių reikėjo susimokėti tik už 2D echoskopija (berods 90 Lt), ir pasakyt kad jei gausis, kad įrašytų ir 3D/4D. Jei lialius tinkamoj padėty ir vaizdas gaunasi neblogas, tada įrašo ir tą 2D ir 4D video į diską, tada papildomai susimoki dar 100 Lt.  4u.gif
*

o kaip faina thumbup.gif
nes kaip tik zadu eit ir galvoju daryt ta 4d,bet pradejau abejot jei sumokesiu pinigelius o nieko nesimatys,nes ir placenta pas mane priekineje puseje/ Labai super jei pinigelius galima moketi po to thumbup.gif
vai2te0528
QUOTE(Astro @ 2012 04 12, 14:56)
Mes darėm 2D/3D/4D Klaipėdoje, Vėtrungės pasaže, tai iš pradžių reikėjo susimokėti tik už 2D echoskopija (berods 90 Lt), ir pasakyt kad jei gausis, kad įrašytų ir 3D/4D. Jei lialius tinkamoj padėty ir vaizdas gaunasi neblogas, tada įrašo ir tą 2D ir 4D video į diską, tada papildomai susimoki dar 100 Lt.  4u.gif
*

Oj, tai is viso 190lt gaunasi? unsure.gif as irgi norejau, maniau cia 90lt tas 3d4d unsure.gif
dangiskas_migdolas
QUOTE(vai2te0528 @ 2012 04 12, 20:10)
Oj, tai is viso 190lt gaunasi?  unsure.gif as irgi norejau, maniau cia 90lt tas 3d4d  unsure.gif
*

90 lt moki uz 2d echo plius 30 lt uz irasa. jei nori 4d papildomai 100lt mirksiukas.gif
Astro
QUOTE(dangiskas_migdolas @ 2012 04 13, 21:19)
90 lt moki uz 2d echo plius 30 lt uz irasa. jei nori 4d papildomai 100lt mirksiukas.gif
*

Taip, 2D ir 4D padaro, iš viso 190 Lt, o jokio 30 Lt už išrašą man nereikėjo mokėt. Padarė dar plius vieną 2D nuotrauką. Nuotrauką, 2D ir 4D įrašė į CD.
vai2te0528
QUOTE(dangiskas_migdolas @ 2012 04 12, 17:43)
o kaip faina thumbup.gif
nes kaip tik zadu eit ir galvoju daryt ta 4d,bet pradejau abejot jei sumokesiu pinigelius o nieko nesimatys,nes ir placenta pas mane priekineje puseje/ Labai super jei pinigelius galima moketi po to thumbup.gif
*

na ar daretes jau, normaliai gavosi? smile.gif
nuo keliu savaiciu geriausiai eiti? As irgi nooooooooriu bigsmile.gif galvoju geguzes gale darytis ax.gif
dangiskas_migdolas
QUOTE(vai2te0528 @ 2012 04 29, 16:07)
na ar daretes jau, normaliai gavosi? smile.gif
nuo keliu savaiciu geriausiai eiti? As irgi nooooooooriu  bigsmile.gif galvoju geguzes gale darytis  ax.gif
*

aha dariausi drinks_cheers.gif mum buvo 29 sav. Sake nuo 28 jau normaliai matosi. Matesi visas veidukas, putlus zandukai, lupos. Labai geras vaizdas wub.gif Visas tikras leliukas wub.gif thumbup.gif Net keista kad toks pilve sedi biggrin.gif
Editulka23
Sveikos,

As dariausi 3D kai buvo 29 savaites ir 3 dienos. Papuoliau pas kazkokia moteri Mazylyje. Na zinot, antra karta tikrai to nedaryciau, bent jau pas ja schmoll.gif Visu pirma prigasdino, kad vaisiaus padetis skersa, nors laiko jai pasikeisti yra nemazai, visu antra kazka ten sau po nosim murmejo, kad su inkstais kazkas negerai.. Bet kai pasakiau, kad mano gydytoja neseniai ziurejo ir viskas buvo gerai, o be to buvo atlikti genetiniai, tada sako: cia nieko tokio, laiko dar yra.. Ir galiausiai - lyties net nepasake... Na kazkaip jos ir nesimate taip aiskiai, bet as vistiek likau nusivylus. Aisku, dave lelytes foto, bet vien del jos tokius pinigus moket.. Na, bet juk nebuna kad visoms viskas idealiai butu smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.