Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pavogė asmens kortelę
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Konsultacijos šeimos ir darbo teisės klausimais
Night
Reikalas toks:
Pavogė mano piniginę su asmens kortele. Tai įvyko liepos 28 (ketvirtadienį). Aš vis tikėjausi, kad gal jie pinigus išsiims, o piniginę su popieriais išmes, tada koks geras žmogus ras ir man praneš ir aš atgausiu asmens kortelę, bankų korteles ir tt ir aš turėsiu mažiau problemų.... Žodžiu į pasų poskyrį nuėjau tik šiandien ir kortelė negaliojančia paskalbta nuo šiandien.
O dabar galvoju... Gal jie per tas dienas galėjo konors pridirbti su mano kortele, pvz - paimti kokių dalykų išsimokėtinai (lizingas), išsinuomoti kąnors ar dar kokių dalykų pridaryti.. Ar nebus taip kad norėjau mažiau problemų, ale prisidarysui daugiau?
O gal žinot ar galima kurnors sužinoti pvz ar žmogus turi paėmęs kokių lizingų ar ko kito?
Viktorija Civilyte - Gyliene
Reikia kuo skubiau pranešti apie vagyste. Kortelę galima perdirbti ir pridaryti aibę nemalonumų
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.