Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pirmoko daiktai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
rutulyte
QUOTE(raganieška @ 2011 08 31, 09:32)
Gal ne visai į temą, bet paklausiu smile.gif Ar gėlių reikia turėti tik klasės mokytojai? Ar dar kam nors  g.gif  Mus į klasę ves dvyliktokai, tai jiems nieko nereikia "įduoti" ?  blush2.gif
*

Mes nešim tik auklėtojai smile.gif
*rutuliukas*
QUOTE(rutulyte @ 2011 08 31, 08:34)
Mes nešim tik auklėtojai  smile.gif
*

mes taip pat 4u.gif
Iš Stiklo
QUOTE(raganieška @ 2011 08 31, 09:32)
Gal ne visai į temą, bet paklausiu smile.gif Ar gėlių reikia turėti tik klasės mokytojai? Ar dar kam nors  g.gif  Mus į klasę ves dvyliktokai, tai jiems nieko nereikia "įduoti" ?  blush2.gif
*

Tik mokytojai. Maniškį į klasę ves sesuo- gražiai turėtų atrodyt, dvyliktokė ir pirmokėlis ax.gif
raganieška
Ačiū 4u.gif
saulytėea
Man klausimas iskilo, o sasiuvinius paprastus tuos irgi reikia aplenkti?
sause
mum mokytoja sakė, kad reikia smile.gif
bedugne
QUOTE(*rutuliukas* @ 2011 08 31, 07:55)
pas mus taip pat yra trumpa ir ilga  4u.gif
*

As klausiau, kur perkate smile.gif ? Geresne, pigiau...

Su svente visas ir visus wub.gif 4u.gif
*rutuliukas*
QUOTE(bedugne @ 2011 09 01, 15:39)
Su svente visas ir visus wub.gif  4u.gif
*

siunciausi is Vokietijos 4u.gif
lelijabalta1
QUOTE(bedugne @ 2011 09 01, 16:39)
Su svente visas ir visus wub.gif  4u.gif
*

Pigiau turguj. O kam ta geresnė? mažiai taip greit išauga drabužius...viršutinės dalies išvis labai mažai dėvi
Iš Stiklo
QUOTE(saulytėea @ 2011 09 01, 15:46)
Man klausimas iskilo, o sasiuvinius paprastus tuos irgi reikia aplenkti?
*

O jūs mokykloje savo sąsiuvinių neaplenkdavote?
Aišku kad reikia 4u.gif
saulytėea
QUOTE(Iš Stiklo @ 2011 09 02, 21:10)
O jūs mokykloje savo sąsiuvinių neaplenkdavote?
Aišku kad reikia 4u.gif
*

tas ir yra kad nebepamenu blush2.gif
xinax
Kitais metais vaikas keliaus į mokyklą, todėl jau dabar domiuosi, kokia kuprinė geriausia pirkti. Gal galėtumėt pasidalinti patirtimi, kaip kokios firmos sekasi nešioti pirmokams kuprines- kuriomis nusivylėte, o kuriomis labai patenkinti. Firmų yra įvairių ir sunku suprast kuri yra tikrai gera, ir nesinori mokėti papildomai vien tik už žymų vardą. Ačiū smile.gif
Vilsen
QUOTE(saulytėea @ 2011 09 05, 19:02)
tas ir yra kad nebepamenu  blush2.gif
*

niko sau lotuliukas.gif
Karusia
QUOTE(xinax @ 2011 10 11, 10:43)
Kitais metais vaikas keliaus į mokyklą, todėl jau dabar domiuosi, kokia kuprinė geriausia pirkti. Gal galėtumėt pasidalinti patirtimi, kaip kokios firmos sekasi nešioti pirmokams kuprines- kuriomis nusivylėte, o kuriomis labai patenkinti. Firmų yra įvairių ir sunku suprast kuri yra tikrai gera, ir nesinori mokėti papildomai vien tik už žymų vardą. Ačiū  smile.gif
*

pirmas dalykas - svoris. Buvo tikrinimas - keleto vaikų kuprinės svėrė po 1,5 kg doh.gif Čia tos pačios 'gerosios'. Tėvams buvo rekomenduota nupirkti dabar paprastutes.
Pingvinukas
Dukra dabar turi Herlitz kuprinę, ir ji tikrai sunkoka...

Sūnus rugsėjį eis į pirmą klasę, tai jam jau ieškosiu lengvesnės ir būtinai, kad petnešos susisegtų, nes vaikams tolokai reikia eiti ir labai nepatogu, kai petnešos vis nuslenka nuo pečių.

Sąsiuvinius pirksiu tik kietais viršeliais. Jų randu tik Senukuose (Unipap firmos).
naminukė
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 01 05, 16:35)
Dukra dabar turi Herlitz kuprinę, ir ji tikrai sunkoka...

*

Reikia pridurt, kad Herlitz kuprinės dar ir didokų gabaritų. Mokykloj po suolu trukdo kojoms, šalia suolo užima tiek vietos, kad praėjimas susiaurėja. Gerumas jų tik tame, kad pakietinta, "kvėpuojanti" nugarėlė, kas svarbu taisyklingai laikysenai.. Manau, kad ji labiau tiktų trečiokams-ketvirtokams.

Pirmokai vadovėlių į namus nesineša, namų darbai neužduodami, tad ir pratybų sąsiuviniai gali likti klasėj.. Vadinasi, užtektų ir visai nedidelės kuprinukės.
grazina37
QUOTE(naminukė @ 2012 01 07, 22:58)
Reikia pridurt, kad Herlitz kuprinės dar ir didokų gabaritų. Mokykloj po suolu trukdo kojoms, šalia suolo užima tiek vietos, kad praėjimas susiaurėja. Gerumas jų tik tame, kad pakietinta, "kvėpuojanti" nugarėlė, kas svarbu taisyklingai laikysenai.. Manau, kad ji labiau tiktų trečiokams-ketvirtokams.

Pirmokai vadovėlių į namus nesineša, namų darbai neužduodami, tad ir pratybų sąsiuviniai gali likti klasėj.. Vadinasi, užtektų ir visai nedidelės kuprinukės.
*

na taip namu darbu neuzduoda,bet turi pabaigti ko nepadare mokykloje,todel kas diena visas turtas keliauja namo ,nes reikia uzaigti ,vadoveli irgi parsinesa ,nes reikia pasiskaityti doh.gif ,galvojau kad tik mano mazius nespeja visko padaryti,bet kad visi vaikai eina kaip kupranugariai pilnas kuprines ant peciu tempdami.
per susirinkima aptariant namu darbus,mokytoja paaiskino kad ji taip pratina vaika ruosti namu darbus,nes kitaip po metu ar dvieju jiems bus sunku,nieko nepakeisi tokia mokytojos valia,vaika palydziu ir pasitinku,tai kuprine nesu as,gaila vaiko stuburiuko
Pingvinukas
Taip, tik toks tų Herlitz kuprinių privalumas... Kieta nugarėlė.

Mano dukra pirmoje klasėje nešiodavosi knygas, ir pratybas reikdavo papkėse nešioti, kad nesusiglamžytų smile.gif

Ar esate mačiusios pirkti kuprinių, tinkamų pradinukams, kad petnešos susisegtų?

linastri
Mes turėjome LEVLITOS kuprinukę. Tikrai kokybiška ir ne per sunki. Ko gero būtų atlaikiusi ir keturis metus, bet nuo ketvirtos pirkom kitą-nelabai ėmė tilpti turtas. Tiesa, mano vaikas po pamokų eidavo iš karto į muzikinę,tai turinys automatiškai tomis dienomis didėdavo. Bet šiaip kuprine buvome patenkinti.
Karusia
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 01 12, 16:39)
Taip, tik toks tų Herlitz kuprinių privalumas... Kieta nugarėlė.

Mano dukra pirmoje klasėje nešiodavosi knygas, ir pratybas reikdavo papkėse nešioti, kad nesusiglamžytų smile.gif

Ar esate mačiusios pirkti kuprinių, tinkamų pradinukams, kad petnešos susisegtų?
*

ta prasme - už nugaros?
Pingvinukas
QUOTE(Karusia @ 2012 01 15, 21:54)
ta prasme - už nugaros?
*

Va taip, kaip šita kuprinė 4u.gif Vaikai į ir iš mokyklos važiuos dviračiais, tai baisiai nepatogu, kai petnešos slysta...

user posted image
jurgusia
Sveikos,

Mes praejusia savaite nusipirkom Herlitz kuprine is pigu.lt po pigiaja, uz 90 lt.Nors visur jomis prekiauja po 179 lt. I pirma klase eis nuo rugsejo.
Karusia
Jurgusia - pasverk kuprinę. ar bus tinkamo svorio. Mūsų klasėje spalio viduryje kai kuriems vaikams buvo rekomenduota pakeisti kuprinę, nes geroji puikioji svėrė apie 2 kg. tuščia.
Pingvinukas
QUOTE(Karusia @ 2012 01 17, 13:35)
Jurgusia - pasverk kuprinę. ar bus tinkamo svorio. Mūsų klasėje spalio viduryje kai kuriems vaikams buvo rekomenduota pakeisti kuprinę, nes geroji  puikioji svėrė apie 2 kg. tuščia.
*

Mano dukros tiek svėrė doh.gif Jos kuprinė buvo sunkiausia iš visų antrokų... O ji vos ne smulkiausia ax.gif

Už tat dabar ieškau kitos 4u.gif
jurgusia
QUOTE(Karusia @ 2012 01 17, 13:35)
Jurgusia - pasverk kuprinę. ar bus tinkamo svorio. Mūsų klasėje spalio viduryje kai kuriems vaikams buvo rekomenduota pakeisti kuprinę, nes geroji  puikioji svėrė apie 2 kg. tuščia.
*

Nu zinokit pasveriau, tai rode apie 700 g ir ant eiketes parasyta maziau negu 1 kg. Pakilnojus tai man pasirode lengva.
muminukas
QUOTE(jurgusia @ 2012 01 16, 20:56)
Sveikos,

Mes praejusia savaite nusipirkom Herlitz kuprine is pigu.lt po pigiaja, uz 90 lt.Nors visur jomis prekiauja po 179 lt. I pirma klase eis nuo rugsejo.
*

mes jau irgi nupirkome drinks_cheers.gif tokia lengva, bet tikiuosi, kad patvari bus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 01 17, 13:31)
Mano dukros tiek svėrė  doh.gif Jos kuprinė buvo sunkiausia iš visų antrokų... O ji vos ne smulkiausia  ax.gif

Už tat dabar ieškau kitos  4u.gif
*

Prismoje prieš pusantros savaitės buvo didelės nuolaidos kuprinėms, gal ir pigu.lt dar tebėra.
jovka

QUOTE(muminukas @ 2012 01 27, 15:20)
Prismoje prieš pusantros savaitės buvo didelės nuolaidos kuprinėms, gal ir pigu.lt dar tebėra.
*

Yra dar pigu.lt nuolaidos. Ten kuprinė už 90lt, svoris 700g. Idomu tik kaip gyvai ji atrodo, kažkaip noris pačiupinėt prieš perkant.
Reik pradėt žiūrinėt, o tai nepastebėsim, kaip rugsėjis ateis. ax.gif
muminukas
QUOTE(jovka @ 2012 01 27, 15:28)
Yra dar pigu.lt nuolaidos. Ten kuprinė už 90lt, svoris 700g. Idomu tik kaip gyvai ji atrodo, kažkaip noris pačiupinėt prieš perkant.
Reik pradėt žiūrinėt, o tai  nepastebėsim, kaip rugsėjis ateis.  ax.gif
*

mūsų tokia, tik mėlyna ir su kitais herojais. na, labai lengva ji.

Apus
Labas visoms. Mes pirmi metai turime Herlitz kuprine irgi pirkom is pigu.lt. Tai va, kokybe super, as dar emiau ir kuno kulturai maiseli toki pat ir penala. Medziaga tvieta, petnesos tvirtos, tikrai tuscia sveria 700 g. Minusas - ji virsta biggrin.gif reikia gan tiksliai deti ant zemes, nes jei tik vos pakreipta - virsta, atidarai - virsta . biggrin.gif tai tiek. Nors ji ir vaizduoja dzingu lingu lele, bet mes ja patenkinti. wub.gif Kas dar man patiko, kad gavome su visais orginaliais zenklais, aprasais, kokybes zenklais ir t.t. Nes rudeni Maxima buvo invezusi ale tipo Herlitz.... ejom ir lyginom, Maximinej kokybes visiskas nulis, audinys visai kitoks, netvirta. Is pigu.lt tvirta, tvarkinga. Tai va tiek ispudziu, mes dar tik pirmokai, bus daugiau naujienu - parasysiu biggrin.gif
mus tokia
http://pigu.lt/vaikams_ir_kudikiams/kuprin...race?id=1039991
eglaitė
Aš irgi netikėtai užtikau šią temelę, dukrytę galvoju jau rugsėjį leisti į pirmą klasę....Tai noriu paklaust, tos kurios pirkot iš pigu.lt puslapio, ar yra tie rekomenduojami užsegimai nugaroje (nėra foto iš nugaros) ir ar tikrai esate patenkintos(nes nepačiupinėjus nesu nieko pirkus)
Papildyta:
QUOTE(Apus @ 2012 01 27, 17:23)
Labas visoms. Mes pirmi metai turime Herlitz kuprine irgi pirkom is pigu.lt. Tai va, kokybe super, as dar emiau ir kuno kulturai maiseli toki pat ir penala.  Medziaga tvieta, petnesos tvirtos, tikrai tuscia sveria 700 g. Minusas - ji virsta biggrin.gif reikia gan tiksliai deti ant zemes, nes jei tik vos pakreipta - virsta, atidarai - virsta . biggrin.gif tai tiek. Nors ji ir vaizduoja dzingu lingu lele, bet mes ja patenkinti.  wub.gif  Kas dar man patiko, kad gavome su visais orginaliais zenklais, aprasais, kokybes zenklais ir t.t. Nes rudeni Maxima buvo invezusi ale tipo Herlitz.... ejom ir lyginom, Maximinej kokybes visiskas nulis, audinys visai kitoks, netvirta. Is pigu.lt tvirta, tvarkinga. Tai va tiek ispudziu, mes dar tik pirmokai, bus daugiau naujienu - parasysiu biggrin.gif
mus tokia
http://pigu.lt/vaikams_ir_kudikiams/kuprin...race?id=1039991
*

mirksiukas.gif Aš irgi iš šios linijos žiūriu, tik mergaitėms pirmas tris (tačiau nematau tarp jų skirtumo g.gif )
muminukas
nelabai suprantu, kokie užsegimai g.gif
eglaitė
Kur pingvinukas rodo viršuje bigsmile.gif petnešos kad neslystų susisega g.gif
sause
geros šitos kuprinytės. Mes naudojame truputį didesnę - šitą
http://pigu.lt/vaikams_ir_kudikiams/kuprin...hand?id=1150457

Mano pirmokas ūgiu prie aukštesnių, bet kūdutis. Šita kuprinė didesnė, bet žinokit daiktų prisikrauna ir tikrai nėra tuščia, nors kaip teigiama, kad vadovėlių nesinešioja, daug priemonių palieka dėžutėse mokykloje, bet ..... dar planuojam ją naudoti ilgai. Turiu vilties gal net visą pradinę mokyklą g.gif

Dabar apie jų skirtumus, kurie neparašyti: šoninės kišenės - vienos su šniūreliais, kitos užsegamos ( dabar užsegamosiose nebūna sniego biggrin.gif ir neišbyra trintukai, drožtukai) dar sagtelė - girdėjau, kad tai silpnesnė vieta, bet pakomentuoti negaliu. Kaimynų berniukas tokią turi - tai stebiu biggrin.gif

O dėl dabartinės kainos - tai ji tokia pati kaip ir mes ją pirkom rugpjūčio pradžioje. Ta pradinė kaina (249LT) bent jau mūsų kuprinės - tai gal su penalu buvo ir maišeliu
Karusia
QUOTE(eglaitė @ 2012 01 27, 17:04)
*

o jūsų vaikas turi tiek kantrybės ir atsparumo klasiokų kalbinimams, kad susisegtų, kai labai labai reikia bėgti?
Pingvinukas
QUOTE(eglaitė @ 2012 01 27, 18:04)
*

Ne, nesusisega ten petnešos... Aną savaitę daug parduotuvių apėjau, bet nieko gero su tokiais užsegimais neradau...

Karusia, aš noriu, kad būtų su petnešomis, nes vaikai į mokyklą eina toli, kai nebebus sniego - važiuos dviračiais, už tat būtų labai patogu, jei petnešos susisegtų.
jurgusia
Musu stai tokia http://pigu.lt/vaikams_ir_kudikiams/kuprin..._bet?id=1039892, tik paveiksliukas kitoks. Nes kuria mes pirkome jau nebera doh.gif
Izida
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 01 12, 17:39)

*

Su tokiais užsegimais (per krutine ir per liemene) buna visos Beckmann kuprines. Pati pernai pirkau, tai tikrai labai patogu.
vėtrė
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 01 27, 19:02)

aš noriu, kad būtų su petnešomis, nes vaikai į mokyklą eina toli, kai nebebus sniego - važiuos dviračiais, už tat būtų labai patogu, jei petnešos susisegtų.
*

Ir aš pirkau dukrai, kad susisegtų petnešos, tikrai labai patogu, nes nuo žieminės striukės, petnešos slysta, reik ištisai taisytis smile.gif Pirkau Lego, tik mergaitišką
bluepoint
QUOTE(vėtrė @ 2012 02 07, 18:58)
Ir aš pirkau dukrai, kad susisegtų petnešos, tikrai labai patogu, nes nuo žieminės striukės, petnešos slysta, reik ištisai taisytis smile.gif Pirkau Lego, tik mergaitišką
*

o kur Jūs pirkot Lego kuprinę? ax.gif labai norėčiau ją apžiūrėt gyvai, bet nerandu, kur jų yra...
muminukas
gal kas žinote, kaip dėl sportinės aprangos? kaip nori, taip rengi, ar gal ipasakyti , kad, pvz., visų mėlyni treningai būtų?
Pingvinukas
QUOTE(muminukas @ 2012 02 20, 18:07)
gal kas žinote, kaip dėl sportinės aprangos? kaip nori, taip rengi, ar gal ipasakyti , kad, pvz., visų mėlyni treningai būtų?
*

Pas mus kaip nori, taip rengi.
Karusia
QUOTE(muminukas @ 2012 02 20, 17:07)
*

kaip nori. tik turi būti bliuzonas užsegamas ( ne per galvą) ir maikutė trumpomis rankovėmis.
raganieška
QUOTE(Karusia @ 2012 02 20, 18:16)
kaip nori. tik turi būti bliuzonas užsegamas ( ne per galvą) ir maikutė trumpomis rankovėmis.
*

Pas mus ir kaip nori, tik per šalčius liepė ilgom rankovėm maikutes atsinešti, nes šiaip tai su trumpom rankovytėm. Kedai geriau su lipdukais, nes su raišteliais daug vargo, nors ir moka užsirišti mirksiukas.gif
SIVERIJA
QUOTE(muminukas @ 2012 02 20, 18:07)
*

pas mus treningas ir sportbaciai kokie nori, tačiau maikutės trumpomis rankovėmis- visiems vienodos spalvos.
vyšnelė
Neapsikentusi nuosavo pirmoko piešimo ypatumų ant drabužių,vakar nupirkau dailės pamokoms skirtą prijuostę Maximoj - giotto firmos - nepigi - 20 Lt.Pasigailėjau,kad nenupirkau,kai buvo kanceliarinėm akcija.

Siverija,seniai girdėta mirksiukas.gif 4u.gif .
SIVERIJA
QUOTE(vyšnelė @ 2012 02 21, 14:35)
Neapsikentusi nuosavo pirmoko piešimo ypatumų ant drabužių,vakar nupirkau dailės pamokoms skirtą prijuostę Maximoj - giotto firmos - nepigi - 20 Lt.Pasigailėjau,kad nenupirkau,kai buvo kanceliarinėm akcija.

Siverija,seniai girdėta mirksiukas.gif  4u.gif .
*

Labas mirksiukas.gif
prijuostė dailei pas mus buvo pirmoko daiktų sąraše, kur mokytoja dar pavasarį davė.
Onora
Sveikos, ziuriu si tema aktyviausia smile.gif Noriu paklausti, ar pirmokai raso parkeriais ilga ar trumpa plunksna? Ar isvis gali buti rasalinis sratinukas?
Baltike
QUOTE(Onora @ 2012 02 22, 12:35)
Sveikos, ziuriu si tema aktyviausia smile.gif Noriu paklausti, ar pirmokai raso parkeriais ilga ar trumpa plunksna? Ar isvis gali buti rasalinis sratinukas?
*

Pas mus pradinukams griežtai reikalauja parkerių atvira plunksna. (Pirmokams kai kurios mokytojos mėnesį kitą leidžia ir su pieštuku rašyti.)
muminukas
QUOTE(Onora @ 2012 02 22, 12:35)
Sveikos, ziuriu si tema aktyviausia smile.gif Noriu paklausti, ar pirmokai raso parkeriais ilga ar trumpa plunksna?
*

o koks skirtumas? unsure.gif aš save atsimenu - labai nemėgau tų atvira plunksna, man vis japoniškus ar kiniškus a la auksine plunksna pirkdavo.
o dabar dar būna parkerių, traukiančių rašalą, ar visi tik su kapsulėmis?
Onora
QUOTE(muminukas @ 2012 02 22, 12:56)
o koks skirtumas?  unsure.gif aš save atsimenu - labai nemėgau tų atvira plunksna, man vis japoniškus ar kiniškus a la auksine plunksna pirkdavo.
o dabar dar būna parkerių, traukiančių rašalą, ar visi tik su kapsulėmis?
*

galvoju, i koki reik dairytis, nes pati kai mokiausi, tai visi vienodais turejo rasyti, bet pirmose klasese, tai uzdara plunksna, kad maziau pirstai terliotusi ir pan. paskui lyg jau ilga reikejo nuo kokios 3 cios, ir sporto apranga visu juoda musu klasej turejo buti, zodziu, grieztai biggrin.gif

Buna kapsuliu i kurias prisitraukia rasalo, bet ne visu filmu parkeriams.
As pati, kadangi gailedavau pinigu parker kapsulems, tai i jas svirkstu prileisdavau rasalo, tik nuo nuiminejimo ir dejimo daugkartinio issitampydavo platikas, pradedavo leisti rasala, tada jau nauja kapsule tekdavo deti.
tokia pritraukiama kapsule Parker rasikliams:
http://cdn.shopify.com/s/files/1/0007/3442...arge.jpg?132727

Su tais auksinem plunksnikem kinietiskais tai mano patirtis tokia, kad dreksdavo siurkstesni popieriu, rasydavo plonai- tad pradinese klasese israngyti tas dideles raides budavo nepatogu ir negrazu man biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.