Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dekupažas ant stiklo
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pinavija Nuostabioji
QUOTE(Minila @ 2009 02 07, 20:49)
Kiek grožybių, nes silpna man nuo visko!!!!

Tiek daug temų, gal galite kažkas parašyti trumpai, ko reikia dekupažą daryti ant stiklo, turiu l.gražius didelius baltus puodelius, noriu juos kažkaip papuošti.
O ieškoti nelabai turiu laiko...ačiū l.l.

*

QUOTE(justess22 @ 2009 02 07, 20:58)

QUOTE(Minila @ 2009 02 07, 21:04)
ačiū Tau labai ,justess22, tik pasitikslinu ar teisingai supratau..
Tepu ant sauso puodelio tą mediumą, dedu kažkokią servetėlę, tada vėl mediumą ir iškaitinu orkaitėj. Tada galiu naudoti kaip įprastą idną, plauti, gerti iš jo ir t.t.?

O kaip sakykim, puodelio auseles nudažyti aukso spalva? blush2.gif

*

Pinavija Nuostabioji
QUOTE(bite @ 2009 02 07, 21:44)
Visai nesvarbu, koks paviršius, bet niekada mediumas netepamas po servetėle...
Paruošta klijavimui servetėlė (plėšyta ar kirpta), ryžinio ar plonintas popieriaus motyvas dedama ant dekoruojamo paviršiaus ir tik tada per servetėlę (ar kitą plonąjį motyvą) tepama klijais (mediumu). Taip ir su puodeliais...
Kaip naudoti priemonę, visada nurodyta instrukcijoje, kurią prieš naudojant, reikia išstudijuoti ir jos laikytis.
Sėkmės 4u.gif
*

Džiuga+
O jei noriu, kad butu kaip stiklas ir nesijaustu serveteles, ka ttada daryt? Syki bandziau, gavosi siurkstoka... gal reikia labai riebiai nutepti? biggrin.gif
Gabii__
tada naudoti priemone kurios nereikia kepti.tai gali buti stamperios dvikomponente priemone stiklui, arba marabu lakas stiklui, nekepamas....as su juo dirbu....
o jei darau indus...tai kad buciau tikra ilgaamziskumu...pirma iskepu su mediumu...tada nulakuoju...nors uztektu ir lako, bet kazkaip ramiau:))))
irmulia

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Globusyte
O kur tą marabu laką gauti, nes, kiek man žinoma, ta gamykla jau uždaryta...
Gabii__
gamykla tai tikrai neuzdaryta:)))ir kita savaite net atstovai atvaziuoja pristatyti naujas prekes i lt:)
o to lako tai panevezyje, siauliuose, kaune yra..manau ir Vilniuje ir dar kur nors...
Suoka
Puiki tema, nes va kas kas, bet stiklas t.y. lekstės man nepasiduoda, o ir šiaip įdomu subtilybės apie stiklą.

Šiaip dar paklausti norėčiau:
1. Stamperijos produktuose yra lakas,ar tepaliukas, pvz stiklinių lekščių kraštelių užbaigimui. Ar kas nors bandėt ir ką tai duoda? Gal būtų galima išsiversti be to?
2. Folijos klijavimui ant stiklo, gal galima išsiversti be speceliu stamperijos klijų tiesiog naudojant dekupažinius stirštesnius klijus?
3. Ar ant stiklo klijuojas paprasta folija pvz. iš saldainių?
Globusyte
QUOTE(Gabii__ @ 2009 02 25, 15:07)
gamykla tai tikrai neuzdaryta:)))ir kita savaite net atstovai atvaziuoja pristatyti naujas prekes i lt:)
o to lako tai panevezyje, siauliuose, kaune yra..manau ir Vilniuje ir dar kur nors...
*

Ačiū blush2.gif
Matyt, supainiojau, nes dirbu su šilkografija... ax.gif
Suoka
Heh tolokai, kol kas susilaikyysiu wink.gif
Dėkui už pasiulymą 4u.gif
Majita
Sveikutės. Noriu info apie dekupažą ant stiklo. Kaip sakoma patikslinimo:

Sausas indas,stiklinis daiktas ir .t.t., dedam servetėlę jau pilnai paruoštu krašteliu, tepam mediumą stiklui, džiovinam, tada sendinimo priemonės ( jos gal rkoios spec. stiklui taip pat?) , tada lakuojam kepamu laku arba spec. stiklui ?
vilte66
sveikutes mielosios, labai patinka darbeliai bet pati nesu meginusi dariti, bet labai noreciau ismokti, gal kuri gera mamyte galetu info asmeniskai duoti ko reikia pradziamoksliui susipirkti, ar tinka paprastas lipalas ? didele info jau gavau is jusu tik va liko keli niuansai kas kaip kiek? is anksto aciu 4u.gif
PACIOS
Sveikos,kelias dienas nebuvau,tai cia naujienu pilna... biggrin.gif
Labai gera tema-su tuo stiklu tai idomus dalykai...,as labai megztu dekupazinti stikla.Parodysiu savo eksperimentus...

user posted image

user posted image
efauto
PACIOS, labai grazi lekste !!!!
liute2
PACIOS, nuostabūs eksperimentai..... Lėkštė pasakiška. Gal dar ką parodysi?
PACIOS
Aciu mergytes sirdingai... wub.gif wub.gif
Darbu pridaryta daug,bet va nuotrauku, nepadariau...,kazkaip prastu nesinori,o gerom vis laiko neuztekdavo.Dar turiu viena nufotografavusi,reikes paieskoti... biggrin.gif

Džiuga+
Puiki lekste 4u.gif As jau kazkada puode dejau apvalia, tai imesiu cia kvadratine. biggrin.gif
O veliau kai jau kuryba galesiu pasimegaut, o ne uzsakymais, su idomesniais vaizdais pateiksiu 4u.gif
Mane tai labai domina tie auksavimo procesai ir sendiimo tada actu lygtais... bet paskaicius darbo eiga, labai daug prieoniu reikia... net tokiu, kuriu neaisku kur nusipirkti g.gif todel vis stumiu si reikala tolyn... blush2.gif
user posted image

user posted image

kvartetas
labai puiki lekste. cia antika? pas tave gaunasi labai idomus ir grazus trukiai smile.gif
pavonija
Čia ėsdinta folija, nieko ten daug nereikia mirksiukas.gif , folijos, acto ir druskos biggrin.gif
user posted image
Pačios ,labai patiko tavo lėkštė smile.gif
liute2
Jetau, koks grožis, kaip čia taip padarot?
kvartetas
vis ruosiuos su folija pabandyt ka nors padaryt. tai turiu klausima folija turiu gabaliukais, spec klijus jai. o kokiu laku reikia uzlakuot kad nepazaliuotu ar dar kas. butinai reik pirkti spec ar tinka koks nors is statyb medziagu.
Mamukas Indriukas
pavonija,tavo orginalumui neprilygsta niekas wub.gif
Raseleb
QUOTE(PACIOS @ 2009 07 25, 08:50)
Sveikos,kelias dienas nebuvau,tai cia naujienu pilna... biggrin.gif
Labai gera tema-su tuo stiklu tai idomus dalykai...,as labai megztu dekupazinti stikla.Parodysiu savo eksperimentus...
*

Labai graži lėkštė. Eksperimentas thumbup.gif
Džiuga+
QUOTE(kvartetas @ 2009 07 26, 15:20)
labai puiki lekste. cia antika? pas tave gaunasi labai idomus ir grazus trukiai smile.gif
*

Taip antika smile.gif Esu bandzius su retro, neskilo... ploviau tepiau antika.
Raseleb
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 07 26, 11:41)
Puiki lekste  4u.gif As jau kazkada puode dejau apvalia, tai imesiu cia kvadratine.  biggrin.gif
O veliau kai jau kuryba galesiu pasimegaut, o ne uzsakymais, su idomesniais vaizdais pateiksiu  4u.gif
*

Vajetau bigsmile.gif , kokie įspūdingi trūkiai. Kokia priemone ir kaip juos tokius padarai g.gif
Papildyta:
QUOTE(pavonija @ 2009 07 26, 20:35)
Čia ėsdinta folija, nieko ten daug nereikia  mirksiukas.gif , folijos, acto ir druskos biggrin.gif
*

ploja.gif Be žodžių. Man kol kas tai kosmosas su ta folija blush2.gif
orintuxx
Labai grazios lekstes merginos 4u.gif , Džiugos labai grazus trukiai, tokie neiprasti antikai, kaip tau taip gaunasi g.gif kuom tepi? As ir dabar bandau lekste nesu dar dariusi, ka tik ryzika uzklijavau ziuresim kas cia gausis lotuliukas.gif
pavonija
Dėl folijos lakavimo bent man niekada folija nepažaliavo, nors neturiu spec. lako , o lakavau purškiamu blizgiu laku, taip pat blizgiu akriliniu laku vandens pagrindu, juo labiau ant lėkštės nepažaliuos, nes ant tos folijos gula dažų sluoksnis tai koks skirtumas kuo lakuoti smile.gif
PACIOS
Aciu visom uz ivertinimus... biggrin.gif wub.gif biggrin.gif
Dziuga,tavo lekste labai grazi thumbup.gif thumbup.gif
Pavonija,o tavo labai originali,toks nematytas variantas thumbup.gif thumbup.gif
kvartetas
as ne lekstei noriu naudot folija o dezikei blush-anim-cl.gif, ir galvoju isestu kazi tas actas su druska ta folija jai tai daryciau ant medines dezikes g.gif
pavonija
Kvartetai, taip išėstų štai ( apačia sidabro spalvos folija):
user posted image
jei patinka toks vaizdelis biggrin.gif
kvartetas
jeginis darbelis mmmm kaip fainai atrodo. o cia kokia spec folija sidabrine ar ta maistine. kaskaio kiek esu ziurejus tik aukso maciau g.gif
pavonija
pavyzdžiui:
tokios rūšys
ir tokios
spalvos , lapeliai, dribsniai, rulonėliai mirksiukas.gif
Mamukas Indriukas
QUOTE(kvartetas @ 2009 07 27, 15:20)
jeginis darbelis mmmm kaip fainai atrodo. o cia kokia spec folija sidabrine ar ta maistine. kaskaio kiek esu ziurejus tik aukso maciau g.gif
*

kvartetas nemazas pasirinkimas ivairiu spalvu yra janonio gatveje pirkt idejos firmos,jau paciai maga isbandyt,ypac kai perziurejau pavonijos darbus 4u.gif wub.gif
kvartetas
nu reik nulekt iki ju senai bebuvau. noriu patinos nusipirkt ir gal folijos pasiimsiu. o kokia geriau drybsniais, lapeliais ar ruloneliais. ar ner jokio skirtumo 4u.gif . uzkamuosiu jus klausimais blush2.gif .
Mamukas Indriukas
QUOTE(kvartetas @ 2009 07 27, 17:23)
nu reik nulekt iki ju senai bebuvau. noriu patinos nusipirkt ir gal folijos pasiimsiu. o kokia geriau drybsniais, lapeliais ar ruloneliais. ar ner jokio skirtumo 4u.gif . uzkamuosiu jus klausimais  blush2.gif .
*

mane ir domina sis klausimas,kuri geriau,kuo skiriasi? smile.gif
Nesapnuok
Mano stikline lekste:
http://www.nesapnuok.lt/index.php?option=c...1&Itemid=54
orintuxx
Sveikos taigi baigiau savo stikline lekste, na kaip pirmas bandymas gal labai neispeiksit blush2.gif

user posted image

Nesapnuok, o as nematau tavo lekstes verysad.gif
baltė
QUOTE(orintuxx @ 2009 07 29, 21:27)
Sveikos taigi baigiau savo stikline lekste, na kaip pirmas bandymas gal labai neispeiksit  blush2.gif
*

Gražiai suskilo, vykęs darbelis smile.gif
orintuxx
Aciukas baltė, man ir patiko tas skilimas, idomiai cia man su juo buvo .
Raseleb
QUOTE(orintuxx @ 2009 07 29, 22:27)
Sveikos taigi baigiau savo stikline lekste, na kaip pirmas bandymas gal labai neispeiksit  blush2.gif
Nesapnuok, o as nematau tavo lekstes  verysad.gif
*

Labai gražus skylimas thumbup.gif , su kokia priemone darei?
PACIOS
orintuxx ,labai... labai... thumbup.gif
kaip cia skaldyta g.gif
Nesapnuok
QUOTE(orintuxx @ 2009 07 29, 23:27)

Nesapnuok, o as nematau tavo lekstes  verysad.gif
*

na jau turetumet matyt:
http://www.nesapnuok.lt/index.php?option=c...1&Itemid=54
Borri
Nerodo nei taip, nei taip schmoll.gif

O orintuxx lėkštė labai faina wub.gif
MamaKa
gražios lėkštės, ir man knieti pabandyt lėkštę patepliot g.gif
Nesapnuok
QUOTE(Borri @ 2009 07 30, 22:14)
Nerodo nei taip, nei taip schmoll.gif

O orintuxx lėkštė labai faina wub.gif
*

na man tai rodo. Ir dar viena galiu idet:
http://nesapnuok.lt/index.php?option=com_j...1&Itemid=53
Borri
Va, dabar rodo thumbup.gif . Labai orginali lėkštė
orintuxx
Aciu visoms kam patiko mirksiukas.gif , o skaldyta su sadolin Antique, is pradziu kai ant sendintojo uztepiau dazu suskilo, po to tepiau persikine spalva ant tu trukiu, bet kai pastovejo, tai dar is sonu paskilo, tada dar padaziau su zalsvais ir geltonais daziais tai taip vat ir gavos, gal ant stiklo kitaip jie ten dziuna ar pan nei ant medzio.

Nesapnuok dabar jau matom tavo lekste grazi labai ir suskiklo graziai thumbup.gif
Nesapnuok
Na pagaliau pamatėt clap.gif Nes jau galvojau kad cia kazkas uzkeikta doh.gif siaip tai man labai, net gi labiausiai patinka dekupažuot ant stiklo smile.gif
alialeks
Noriu parodyti ir savo pirma lekste , Daryta jau senai, po tuo dekupazo ant stiklo nebandziau, bet jau noriu isbandyti biggrin.gif user posted image
V.Bella
QUOTE(alialeks @ 2009 08 02, 23:07)
Noriu parodyti ir savo pirma lekste , Daryta jau senai, po tuo dekupazo ant stiklo nebandziau, bet jau noriu isbandyti biggrin.gif user posted image
*

koks grozis 4u.gif wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.