QUOTE(alialeks @ 2009 08 03, 00:07)
Noriu parodyti ir savo pirma lekste , Daryta jau senai, po tuo dekupazo ant stiklo nebandziau, bet jau noriu isbandyti
Kaip suprantu butelis dekupažuotas iš lauko
alialeks, grazus darbas
alialeks,o as kazkodel nematau tavo lekstes
Aciukas sobieska
Sveikos, merginos, ar priimsite naujoke?
Beje, pirmasis mano klausimas būtų, gal kam teko susidurti su tokiu daiktu kaip 3d super glass glazure ? Sese atsiunte is UK, parasyta ant jo tik kaip su juo elgtis, bet koki efekta jis duoda ir kokiais atvejais naudojamas, niekaip nesuprantu ir niekur informacijos nerandu
Prasom parasom drasiau Melynaakia, o tas "3d super glass glazure" gal kaip konturas ant stiklo rasyti toks iskilus kai parasai, as turiu toki auksini konturiuka, ar ten kokia bespalve pasta pas atve?
Aciu, orintuxx
http://www.foto.lt/image.php?src=18240.JPG&id=18240 ![]() A dabar matosi mano lekste?
Nu Melynaakia zinok nezinau kas cia per daiktas
Jo alialeks dabar matosi kolkas, nors as ir pries tai ja maciau, bet paskui dingo
alialeks, nuostabus komplektukas... Lekste ypac nereali, grazios spalvos ir trukiai dailuciai.
As siandien irgi nusipirkau stikline lekste, beje, ganetinai brangiai, tad kol dar atostogauju, bandysiu kazka sukurti. Jei pavyks, imesiu foto. orintuxx na cia turbut man niekas ir nepades, kol pati neisbandysiu. Gal cia kokie klijai... Beje, as turiu universalius dekupazo klijus ant ivairiu pavirsiu. Naudojami ir kaip lakas, apsauginis sluoksnis. Klausimas: ar tokie klijai galetu tikti ir stiklui, nes neparasyta, kas tie ivairus pavirsiai. Noriu daryti atvirkstini dekupaza, idomu, ar pavirsius nesusiterlios... ar butinai klijai turi buti specialus stiklui?
Sveikos
atleiskit, kad as cia taip isiverziu Esu vilniete, butelio reikia siam penktadieniui
Gilaja, siūlau susisiekti su http://public.fotki.com/AamuraA/mano-dekupaas/
Lėkštė, dekoruota folija
Džiuga, graži idėja, bet...neįsižeisk, pažiūrėk, veideliai nelygiai suklijuoti
QUOTE(-Liucija- @ 2009 08 29, 13:20) Džiuga, graži idėja, bet...neįsižeisk, pažiūrėk, veideliai nelygiai suklijuoti Cia tokia vientisa servetele su tom linijom P.s. o gal siek tiek vienas kampas ir nukreivuoja... bet siaip nelabai matosi, gal foto taip.
Gali būti, foto jau toks dalykas, nevisada teisybę rodo
Sveikos, merginos,
Darau pirmaji savo darba- stikline lekste. Ir iskilo toks klausimas. Su kuo sutrukinti paveiksliuka is dekupazinio popieriaus ir kokia tvarka tepti sluoksnius. Aplinkui dazai suskeldejo visai graziai (su 1komponenciu), o vidury paveiksliukas-toks blynas.. Paskaitinejau temose, bet nerandu atsakymo. Aciu is anksto, jeigu kas pagelbes.
Jei gerai supratau, tai tu jau pavėlavai su paveikslėlio trūkinėjimu. Jei paveiksliukas žiūri "iš apačios" tai jau nesutrūkinės jis, reikėjo daryti atvirkštinį dekupaža
Jei paveiksliukas nepriklijuotas, tai reikėtų stiklo lėkštę tepti dvikomponenčiu Nr. 1, išskaidrėjus tepti Nr. 2, kai sutrūkinėja - įtrinti aliejiniais dažais, šešėliais ar kuo ten dar tepama ir tik paskui klijuoti paveikslėlį. Tai čia gausis viskas iš išvirkščios puses, kitaip sakant paveiksliukas "žiūrės pro stiklą". Sėkmės. Arba mūsų ekspertės gal dar ką patars
Aciu Melynaakia uz atsakyma. Kaip jau ir po laiko, paveiksliukas priklijuotas, bet gal nulupsiu ir kita uzklijuosiu..
Is pradziu taip ir dariau su dvikomponenciu: nr 1, o ant jo nr 2 (Cracle Sottile). Bet pasidare vos keli itrukimai sunkiai iziurimi... ir nezinau kame problema.. Tada viska nuploviau ir dariau su 1komponenciu, bet paveiksliukas tada liko nesuskiles.. Ieskojau siandien informacijos, bet nesugebejau rasti
Sveikos, mielos moterys.
Turiu dabar daug laisvo laiko , tai susigalvojau kaip nors turiningai jį praleisti. Pagalvojau, kad norėčiau palankyti kokius nors kursus, pavyzdžiui dekupažo ar keramikos, o gal ką kitą į tą pusę?... Girdėjau, kad galima užsiimti įvairių indų dekoravimu... Gal kuri nors Jūsų jau kur nors esate buvusios ir galite patarti? QUOTE(raskaa @ 2009 09 09, 19:06) Aciu Melynaakia uz atsakyma. Kaip jau ir po laiko, paveiksliukas priklijuotas, bet gal nulupsiu ir kita uzklijuosiu.. Is pradziu taip ir dariau su dvikomponenciu: nr 1, o ant jo nr 2 (Cracle Sottile). Bet pasidare vos keli itrukimai sunkiai iziurimi... ir nezinau kame problema.. Tada viska nuploviau ir dariau su 1komponenciu, bet paveiksliukas tada liko nesuskiles.. Ieskojau siandien informacijos, bet nesugebejau rasti manau, reikėjo luktelėti ilgėliau, būtų suskilę daugiau..na bet jau kad po laiko tai po laiko. Su vienkomponenčiu skeldėjimo neišgausi, nebent ant galinės paveikslėlio pusės, bet manau ne tą Tu nori padaryti.
Cia mano dar pernykstis darbas
![]() Butelaicio fragmentas ![]() Puodelis -darbinis ![]()
kokia grazi lekste, 88888888!!!! ten servetele itrukinejusi? atrodo, kaip sniego gusiai
Oho
Taip ,ten servetėlė įtrūko ,o kai baltai uždažiau tai persišviečia ,bet taip natūraliai išėjo sniegelis ,kad ir man patiko O butelį dažiau su kempinėle ,už tai toks paviršius gavosi ,o paskui pirštu su metalic pasta tryniau ir viskas
Astunke,superine lekste
Na va,kai i svecius atejau,nieko nerodei...tokiu groziu prisikrovusi... QUOTE(PACIOS @ 2009 09 17, 13:07) Astunke,superine lekste Na va,kai i svecius atejau,nieko nerodei...tokiu groziu prisikrovusi... Sorry ,gi snarglys iki keliu ,uzkrest nenoriu ,o ir nuotaikos nedarbines .O ir islindau su savo senienom Kita karta butinai pasedesim
Gerai,atsigersim kavos is grazaus puodelio ir uzkasim pyragu nuo pasakiskos lekstes
Papildyta: Ai,pamirsau svarbiausia...is to buteliuko gal dar ka ivarvinsi...
O jezau,dabar gausi nauja komplekta daryti...
Laukiam,laikiam nauju darbeliu... QUOTE(88888888 @ 2009 09 18, 08:40) eina sau,kaip graziai cia tau gavosi,tikrai mergaitiskas puodelis. As gi irgi turiu maziuka,jis irgi eis i darzeli,jam irgi reikes puodeliu,serveteliu taip pat rasiu...reziume-reiks meistraut. QUOTE(sobieska @ 2009 09 18, 08:44) eina sau,kaip graziai cia tau gavosi,tikrai mergaitiskas puodelis. Jei gali,pasakyk su kokiais klijavai,gal su porzellan POTCH Zinoma ,galiu Tai lauskim dabar tavo maziaus puodelio
Labas merginos, gal kuri ras minutę ir padės
Skaitau, skaitau, galvoju ir vistiek man mistika Darau ant lėkštės atvirkštinį dekupaža, sendinu vienkomponenčiu, paskutinį sluoksnį uždazau akriliniais dazais. Ka toliau daryti, kad galima butu plauti? Kuo lakuoti? Ar galima kepti/ar nereikia kepti? Labai lauksiu atsakymo O čia mano pirmas blynas
Kad galima butu plauti reikia nulakuoti laku atspariu vandeniui.Geriau nesmirdanciu.Kepti tikrai nereikia.
Pvz. jachtiniu
ne su jachtiniu geriau gal nelakuoti, jis gi smirda baisuokliskai..juk atspariu vandeniui daugybe..ir geriausia lekstei butu vandens pagrindu..ju irgi pilna atspariu vandeniui:)
Sveikos
Turiu ideja savo kruopas laikyti vienos rusies stiklainiukuose. Siuos noreciau papuosti. Tik ideju kolkas truksta... QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2009 10 21, 19:09) Sveikos Turiu ideja savo kruopas laikyti vienos rusies stiklainiukuose. Siuos noreciau papuosti. Tik ideju kolkas truksta... turiu iš interneto platybių įvairių paveiksliukų, bet nežianu ar man pavyks juos įkelti aš šiandien namie susikelsiu į savo albumą ir tada įdėsiu nuorodą |