Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dekupažas ant stiklo
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Nesapnuok
QUOTE(alialeks @ 2009 08 03, 00:07)
Noriu parodyti ir savo pirma lekste , Daryta jau senai, po tuo dekupazo ant stiklo nebandziau, bet jau noriu isbandyti biggrin.gif
*

Kaip suprantu butelis dekupažuotas iš lauko blush2.gif
orintuxx
alialeks, grazus darbas 4u.gif graziai suderinta thumbup.gif
PACIOS
alialeks,o as kazkodel nematau tavo lekstes
sobieska
QUOTE(orintuxx @ 2009 07 29, 22:27)
Sveikos taigi baigiau savo stikline lekste, na kaip pirmas bandymas gal labai neispeiksit  blush2.gif

*

Nu kaip graziai isnaudotos "netycia" atsiverusios propersos. Pasikartosiu...labai,labai WOW wub.gif
orintuxx
Aciukas sobieska biggrin.gif jo o alialeks lekstes nebesimato
ELlJA
Sveikos, merginos, ar priimsite naujoke? blush2.gif Nuostabiai Jus cia darbuojates, perskaiciau tema nuo galvos iki koju smile.gif nuostabu... Pati taip pat megeja papuosti namelius savo rankdarbiais, ir pridovanoti ju kitiems, tad su sekancia zinute, butinai ikelsiu koki darbeli.
Beje, pirmasis mano klausimas būtų, gal kam teko susidurti su tokiu daiktu kaip 3d super glass glazure ? Sese atsiunte is UK, parasyta ant jo tik kaip su juo elgtis, bet koki efekta jis duoda ir kokiais atvejais naudojamas, niekaip nesuprantu ir niekur informacijos nerandu unsure.gif
orintuxx
Prasom parasom drasiau Melynaakia, o tas "3d super glass glazure" gal kaip konturas ant stiklo rasyti toks iskilus kai parasai, as turiu toki auksini konturiuka, ar ten kokia bespalve pasta pas atve?
ELlJA
Aciu, orintuxx rolleyes.gif nea zinok, ten toks kaip baltas pienelis. Pabandziau ji uztepti ant plastikinio pavirsiaus (nes parasyti, kad tinka bet kokiems pavirsiams) bet jokio efekto nesulaukiau, nudziuvo, dingo blizgesys ir tiek. Nors ten rasoma, kad geriausias efektas atsiskleidzia po daug sluoksniu. Hmmz.. bandau ideti nuotraukyte su tuo daiktu ax.gif
http://www.foto.lt/image.php?src=18240.JPG&id=18240
alialeks
user posted image

A dabar matosi mano lekste?
orintuxx
Nu Melynaakia zinok nezinau kas cia per daiktas schmoll.gif , pirma karta matau bigsmile.gif, na tai bandyk daugiau tu sluoksniu padaryti.
Jo alialeks dabar matosi kolkas, nors as ir pries tai ja maciau, bet paskui dingo g.gif
ELlJA
alialeks, nuostabus komplektukas... Lekste ypac nereali, grazios spalvos ir trukiai dailuciai. wub.gif
As siandien irgi nusipirkau stikline lekste, beje, ganetinai brangiai, tad kol dar atostogauju, bandysiu kazka sukurti. Jei pavyks, imesiu foto.
orintuxx na cia turbut man niekas ir nepades, kol pati neisbandysiu. Gal cia kokie klijai... g.gif
Beje, as turiu universalius dekupazo klijus ant ivairiu pavirsiu. Naudojami ir kaip lakas, apsauginis sluoksnis. Klausimas: ar tokie klijai galetu tikti ir stiklui, nes neparasyta, kas tie ivairus pavirsiai. Noriu daryti atvirkstini dekupaza, idomu, ar pavirsius nesusiterlios... ar butinai klijai turi buti specialus stiklui? rolleyes.gif
aussrrina
QUOTE(alialeks @ 2009 08 07, 17:14)
user posted image

A dabar matosi mano lekste?
*

nuostabus darbas thumbup.gif
Gilaja
Sveikos 4u.gif

atleiskit, kad as cia taip isiverziu blush2.gif , bet gal padesit man? bigsmile.gif Permeciau skelbimu lenta ir kazkaip neuzmaciau, kad kas darytu... Man skubiai reikia butelio dekupazuoto graziai. Naudosiu ji per vestuves, poros parasytu palinkejimus, o as juos sudeciau i graziai dekoruota buteli ir iteikciau jauniesiems.
Esu vilniete, butelio reikia siam penktadieniui cool.gif
Vilm@
Gilaja, siūlau susisiekti su http://public.fotki.com/AamuraA/mano-dekupaas/ thumbup.gif
ELlJA
Stai mano naujas darbelis... Tik itrukimai tokie smulkus gavosi, kad net nelb matosi. ax.gif
Lekste

Džiuga+
Lėkštė, dekoruota folija
user posted image

user posted image
88888888
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 08 29, 12:18)
Lėkštė, dekoruota folija
*

blink.gif blink.gif blink.gif super wub.gif thumbup.gif wub.gif
-Liucija-
Džiuga, graži idėja, bet...neįsižeisk, pažiūrėk, veideliai nelygiai suklijuoti 4u.gif Ar iškarpyti netinkamai...neįžiūriu unsure.gif
Džiuga+
QUOTE(-Liucija- @ 2009 08 29, 13:20)
Džiuga, graži idėja, bet...neįsižeisk, pažiūrėk, veideliai nelygiai suklijuoti  4u.gif  Ar iškarpyti netinkamai...neįžiūriu  unsure.gif
*

Cia tokia vientisa servetele su tom linijom smile.gif Kadangi lekste laba iblizga, tai stovejo siek tiek istrizai. Gal delto taip atrodo, siaip ant stalo paguldzius viskas ok ax.gif

P.s. o gal siek tiek vienas kampas ir nukreivuoja... bet siaip nelabai matosi, gal foto taip.
-Liucija-
Gali būti, foto jau toks dalykas, nevisada teisybę rodo smile.gif
raskaa
Sveikos, merginos,
Darau pirmaji savo darba- stikline lekste. Ir iskilo toks klausimas. Su kuo sutrukinti paveiksliuka is dekupazinio popieriaus ir kokia tvarka tepti sluoksnius.
Aplinkui dazai suskeldejo visai graziai (su 1komponenciu), o vidury paveiksliukas-toks blynas.. unsure.gif Negrazu kazkaip.
Paskaitinejau temose, bet nerandu atsakymo.
Aciu is anksto, jeigu kas pagelbes.
ELlJA
Jei gerai supratau, tai tu jau pavėlavai su paveikslėlio trūkinėjimu. Jei paveiksliukas žiūri "iš apačios" tai jau nesutrūkinės jis, reikėjo daryti atvirkštinį dekupaža doh.gif
Jei paveiksliukas nepriklijuotas, tai reikėtų stiklo lėkštę tepti dvikomponenčiu Nr. 1, išskaidrėjus tepti Nr. 2, kai sutrūkinėja - įtrinti aliejiniais dažais, šešėliais ar kuo ten dar tepama ir tik paskui klijuoti paveikslėlį. Tai čia gausis viskas iš išvirkščios puses, kitaip sakant paveiksliukas "žiūrės pro stiklą". 4u.gif Kažkur tikrai buvo daug info, pagooglink, manau tikrai rasi 4u.gif
Sėkmės. 4u.gif
Arba mūsų ekspertės gal dar ką patars ax.gif
raskaa
Aciu Melynaakia uz atsakyma. Kaip jau ir po laiko, paveiksliukas priklijuotas, bet gal nulupsiu ir kita uzklijuosiu.. doh.gif
Is pradziu taip ir dariau su dvikomponenciu: nr 1, o ant jo nr 2 (Cracle Sottile). Bet pasidare vos keli itrukimai sunkiai iziurimi... ir nezinau kame problema..
Tada viska nuploviau ir dariau su 1komponenciu, bet paveiksliukas tada liko nesuskiles..
Ieskojau siandien informacijos, bet nesugebejau rasti doh.gif
rutulkinas
Sveikos, mielos moterys.

Turiu dabar daug laisvo laiko , tai susigalvojau kaip nors turiningai jį praleisti. Pagalvojau, kad norėčiau palankyti kokius nors kursus, pavyzdžiui dekupažo ar keramikos, o gal ką kitą į tą pusę?... Girdėjau, kad galima užsiimti įvairių indų dekoravimu... Gal kuri nors Jūsų jau kur nors esate buvusios ir galite patarti?
ELlJA
QUOTE(raskaa @ 2009 09 09, 19:06)
Aciu Melynaakia uz atsakyma. Kaip jau ir po laiko, paveiksliukas priklijuotas, bet gal nulupsiu ir kita uzklijuosiu..  doh.gif
Is pradziu taip ir dariau su dvikomponenciu: nr 1, o ant jo nr 2 (Cracle Sottile). Bet pasidare vos keli itrukimai sunkiai iziurimi... ir nezinau kame problema..
Tada viska nuploviau ir dariau su 1komponenciu, bet paveiksliukas tada liko nesuskiles..
Ieskojau siandien informacijos, bet nesugebejau rasti doh.gif
*

manau, reikėjo luktelėti ilgėliau, būtų suskilę daugiau..na bet jau kad po laiko tai po laiko. Su vienkomponenčiu skeldėjimo neišgausi, nebent ant galinės paveikslėlio pusės, bet manau ne tą Tu nori padaryti. smile.gif Palik taip, kaip yra, man visai neblogai jis atrodo... drinks_cheers.gif
88888888
Cia mano dar pernykstis darbas blush2.gif
user posted image
Butelaicio fragmentas
user posted image
Puodelis -darbinis biggrin.gif
user posted image
efauto
kokia grazi lekste, 88888888!!!! ten servetele itrukinejusi? atrodo, kaip sniego gusiai smile.gif
Paul@
QUOTE(88888888 @ 2009 09 17, 09:43)
Cia mano dar pernykstis darbas  blush2.gif
*

Labai grazus darbai wub.gif O tas butelaitis ten auksiniais dazais dazytas,ar kuo?
sobieska
QUOTE(88888888 @ 2009 09 17, 09:43)
Cia mano dar pernykstis darbas  blush2.gif

*

Lėkštė veža juodai thumbup.gif thumbup.gif
88888888
Oho blink.gif nesitikėjau blush2.gif ačiū ,merginos aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

Taip ,ten servetėlė įtrūko ,o kai baltai uždažiau tai persišviečia ,bet taip natūraliai išėjo sniegelis ,kad ir man patiko ax.gif
O butelį dažiau su kempinėle ,už tai toks paviršius gavosi ,o paskui pirštu su metalic pasta tryniau ir viskas ax.gif
PACIOS
Astunke,superine lekste thumbup.gif ir butelis super thumbup.gif ...
Na va,kai i svecius atejau,nieko nerodei...tokiu groziu prisikrovusi... lotuliukas.gif
88888888
QUOTE(PACIOS @ 2009 09 17, 13:07)
Astunke,superine lekste  thumbup.gif ir butelis super thumbup.gif ...
Na va,kai i svecius atejau,nieko nerodei...tokiu groziu prisikrovusi... lotuliukas.gif
*

aciuks.gif
Sorry ,gi snarglys iki keliu ,uzkrest nenoriu ,o ir nuotaikos nedarbines .O ir islindau su savo senienom lotuliukas.gif ju jau seniausiai pas mane nera mirksiukas.gif
Kita karta butinai pasedesim gathering.gif friends.gif
PACIOS
Gerai,atsigersim kavos is grazaus puodelio ir uzkasim pyragu nuo pasakiskos lekstes lotuliukas.gif
Papildyta:
Ai,pamirsau svarbiausia...is to buteliuko gal dar ka ivarvinsi...
88888888
QUOTE(PACIOS @ 2009 09 17, 14:59)
Gerai,atsigersim kavos is grazaus puodelio ir uzkasim pyragu nuo pasakiskos lekstes lotuliukas.gif
Papildyta:
Ai,pamirsau svarbiausia...is to buteliuko gal dar ka ivarvinsi...
*

doh.gif lekste pas anyta ,buteliukas pas mociute ,o puodelis darbe doh.gif lotuliukas.gif

PACIOS
O jezau,dabar gausi nauja komplekta daryti... clap.gif clap_1.gif
Laukiam,laikiam nauju darbeliu... sokiai.gif
88888888
pioneer.gif
88888888
Dukrytei į darželį Arbatos klubui 4u.gif

user posted image

user posted image

sobieska
QUOTE(88888888 @ 2009 09 18, 08:40)
Dukrytei į darželį
*

eina sau,kaip graziai cia tau gavosi,tikrai mergaitiskas puodelis.

As gi irgi turiu maziuka,jis irgi eis i darzeli,jam irgi reikes puodeliu,serveteliu taip pat rasiu...reziume-reiks meistraut. thumbup.gif Jei gali,pasakyk su kokiais klijavai,gal su porzellan POTCH ax.gif ir ar kepei
88888888
QUOTE(sobieska @ 2009 09 18, 08:44)
eina sau,kaip graziai cia tau gavosi,tikrai mergaitiskas puodelis.
Jei gali,pasakyk su kokiais klijavai,gal su porzellan POTCH ax.gif  ir ar kepei
*

aciuks.gif
Zinoma ,galiu biggrin.gif Klijavau su Marabu vadinamu nekepamu ,siaip realiai jis yra -blizgus lakas atsparus vandeniui .Isbandytas .Nes su juo dariau ta darbini puodeli su melynom gelytem ,plaunu kelis kartus i diena ,tai viskas ok .Dar galima su DECOPATCH blizgiu laku ,jis irgi atsparus vandeniui . Funkcijos ju vienodos .
Tai lauskim dabar tavo maziaus puodelio biggrin.gif
sobieska
QUOTE(88888888 @ 2009 09 18, 08:53)
aciuks.gif

Tai lauskim dabar tavo maziaus puodelio  biggrin.gif
*

Jau tiek visko noriu,bet iskur gaut pirkt LAIKO doh.gif
88888888
QUOTE(sobieska @ 2009 09 18, 09:23)
Jau tiek visko noriu,bet iskur gaut pirkt LAIKO doh.gif
*

friends.gif jeigu rasi kur pirk ir man pasakyk ,tik topsecret.gif topsecret.gif topsecret.gif
daiva_z
Labas merginos, gal kuri ras minutę ir padės 4u.gif
Skaitau, skaitau, galvoju ir vistiek man mistika doh.gif
Darau ant lėkštės atvirkštinį dekupaža, sendinu vienkomponenčiu, paskutinį sluoksnį uždazau akriliniais dazais.

Ka toliau daryti, kad galima butu plauti?
Kuo lakuoti?
Ar galima kepti/ar nereikia kepti? g.gif

Labai lauksiu atsakymo 4u.gif

O čia mano pirmas blynas rolleyes.gif

user posted image
Gabii__
Kad galima butu plauti reikia nulakuoti laku atspariu vandeniui.Geriau nesmirdanciu.Kepti tikrai nereikia.
daiva_z
Pvz. jachtiniu g.gif
88888888
QUOTE(daiva_z @ 2009 10 01, 12:43)
Pvz. jachtiniu  g.gif
*

Kad ir plaukiot butu galima biggrin.gif mirksiukas.gif
Nezinau kaip su jachtiniu ,bet as lakuoju su MARABU atspariu vandeniui arba DECOPATCH ,pastaraji ir palaizyti tongue.gif galima ,jis nekenksmingas .Abu nekepami.
Gabii__
ne su jachtiniu geriau gal nelakuoti, jis gi smirda baisuokliskai..juk atspariu vandeniui daugybe..ir geriausia lekstei butu vandens pagrindu..ju irgi pilna atspariu vandeniui:)
Džiuga+
QUOTE(88888888 @ 2009 10 01, 18:06)
Kad ir plaukiot butu galima  biggrin.gif  mirksiukas.gif
Nezinau kaip su jachtiniu ,bet as lakuoju su MARABU atspariu vandeniui arba DECOPATCH ,pastaraji ir palaizyti tongue.gif galima ,jis nekenksmingas .Abu nekepami.
*

Kokia to Decopatch kaina? Ir kur galima isigyti?
viskas_bus_gerai_:)
Sveikos smile.gif

Turiu ideja savo kruopas laikyti vienos rusies stiklainiukuose. Siuos noreciau papuosti. Tik ideju kolkas truksta... blush2.gif
Midnattssola
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2009 10 21, 19:09)
Sveikos  smile.gif

Turiu ideja savo kruopas laikyti vienos rusies stiklainiukuose. Siuos noreciau papuosti. Tik ideju kolkas truksta... blush2.gif
*

turiu iš interneto platybių įvairių paveiksliukų, bet nežianu ar man pavyks juos įkelti smile.gif
aš šiandien namie susikelsiu į savo albumą ir tada įdėsiu nuorodą smile.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.