Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mažeikių darželiai
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Rasyte-mergyte
QUOTE(Vilmuxxxe @ 2009 03 19, 11:32)
ar čia tik dėl atsiliepimų galvojat atmesti Saulutę?  g.gif  nu nežinau aš iš tikrųjų nei vieno darželio savo patirtim,nes dar nevedu,bet į tą darželį mano bent jau dvi draugės savo panas veda, yra patenkintos,viena net persivedė iš delfino,nes nepatiko kad suvedė su mažesniais vaikiukais ir ši nebemokėjo normaliai kalbeti,tik lelia,apapa niam niam ir t.t o prieš tai kalbėjusi aiškiausiai, ir tikrai žinau kad nepasiimdavo iki 17 val. o žymiai vėliau  mirksiukas.gif
taip kad manau kiekvienam čia skirtingai,yra visokių atsiliepimų, o tikrąją situaciją galime sužinoti tik kai pačios pamatysim savo akimis,kai vaikučiai mūsų lankys  mirksiukas.gif

Beje,aš pati vesiu į delfiną, nes man čia pat,per langus matosi.ir tikrai neatsisakyčiau jo jei perskaityčiau keletą negerų atsiliepimų  schmoll.gif
*

nu kaip ir taip-del atsiliepimu, nes praktikos su jais irgi neturiu ax.gif Kas del misrios grupes-as visai nieko pries buciau i tokia uzrasyt savo vaika (aisku, nelabai noreciau, kad butu joje pats maziausias arba pats didziausias). Nu cia ko gero kiekvienam savo-kas vienai mamai atrodo idealu jos vaikui, kitai galbut taip neatrodo mirksiukas.gif Ir isvis su tais darzeliais reikalas doh.gif -nieko jau nebezinau. Ko gero nueisiu ir uzrasysiu i puse Mazeikiu darzeliu, o paskui jau bus matyt kur vesiu mirksiukas.gif
arabele
QUOTE(Brasa @ 2009 04 09, 13:25)
Gal kas nors jau žino , kurie darželiai bus budintys per vasarą?
*

tai kad jie patys dar nežino????
Dingusi_siela
Sveikos, gal galit parsayt atsiliepimu apie siuos darzelius: Pasaka, Delfinas ir Berzelis? Kaip ten maistas, prieziura? Turiu beveik jau 7men dukryte- ar as ne veluoju uzrasyt vaika i darzeli? bus dar vietu? smile.gif
Papildyta:
Ar veda vaikucius daug i lauka?
Etra
QUOTE(arabele @ 2009 04 15, 09:59)
tai kad jie patys dar nežino????
*

As girdejau tokius gandus (is aukletojos), kad gali taip buti, kad nebudes ne vienas darzelis blink.gif Bet konkreciai nieko negalejo pasakyt.... Sakau, gal kas patikimesniu ziniu turi?
arabele
QUOTE(Dingusi_siela @ 2009 04 15, 19:39)
Sveikos, gal galit parsayt atsiliepimu apie siuos darzelius: Pasaka, Delfinas ir Berzelis? Kaip ten maistas, prieziura? Turiu beveik jau 7men dukryte- ar as ne veluoju uzrasyt vaika i darzeli? bus dar vietu? smile.gif
Papildyta:
Ar veda vaikucius daug i lauka?
*

Delfine veda į lauką visada kai tik gražus oras
Dėl maisto nesiskundžiu bet mano mergina valgi tai negaliu ka ir pasakyti
Ingulyte
QUOTE(Dingusi_siela @ 2009 04 15, 20:39)
Turiu beveik jau 7men dukryte- ar as ne veluoju uzrasyt vaika i darzeli? bus dar vietu? smile.gif
*

O nuo kada planuoji vest i darzeli?
Sandrozka
QUOTE(jurgita112 @ 2009 04 06, 20:40)
doh.gif tai kad butent vedu i toki darzeli su baseinu ir del to labai  dziaugiuosi thumbup.gif Noriu ir vedu, o tu nenori ir nevesk, juk niekas nevercia doh.gif
*

Duodu kelia 4u.gif Beprasmiskai nesiginciju mirksiukas.gif

QUOTE(Brasa @ 2009 04 09, 14:25)
Gal kas nors jau žino , kurie darželiai bus budintys per vasarą?
*

Bent vakar aukletoja minejo kad liepos men dirbs Pasaka, o rugpjuti - Delfinas. Bet lygtai grieztai padarys, kad tik viena menesi galesi vesti vaikeli: arba liepa, arba rugpjuti.
Pasiklausk savo aukletojos jau turetu zinoti, nes buvo susirinkimas.
Ai dar nuo kitu viena diena vaikeliui pabrangs vienu litu 4u.gif
Dingusi_siela
QUOTE(Ingulyte @ 2009 04 16, 23:01)
O nuo kada planuoji vest i darzeli?
*

Planuoju nuo 2010 rugsejo smile.gif kai jau uz poros savaiciu bus 2 metukai smile.gif
Ingulyte
Nu i Pasaka biski velu apie kitus nezinau. As savaja ejau pries kaledas 2010 rugsejui uzrasyti buvom 47.
Ingulyte
Nu i Pasaka biski velu. As savaja ejau pries kaledas 2010 rugsejui uzrasyti buvom 47.
arabele
QUOTE(Sandrozka @ 2009 04 17, 07:08)
Duodu kelia  4u.gif Beprasmiskai nesiginciju  mirksiukas.gif
Bent vakar aukletoja minejo kad liepos men dirbs Pasaka, o rugpjuti - Delfinas. Bet lygtai grieztai padarys, kad tik viena menesi galesi vesti vaikeli: arba liepa, arba rugpjuti.
Pasiklausk savo aukletojos jau turetu zinoti, nes buvo susirinkimas.
Ai dar nuo kitu viena diena vaikeliui pabrangs vienu litu  4u.gif
*

geras nežinojau kad brangs darželis blink.gif
o mums nieko griežtai nesakė užrašė abiem mėnesiam
domante4
QUOTE(arabele @ 2009 04 18, 07:07)
geras nežinojau kad brangs darželis  blink.gif
*

darzelis brangs tik vasaros menesiais ax.gif viskas apie darzelius parasyta"Budas zemaiciu" mirksiukas.gif

http://public.fotki.com/domante4/kosmetika/
Sandrozka
QUOTE(arabele @ 2009 04 18, 08:07)
geras nežinojau kad brangs darželis  blink.gif
*

Tai eisi gal vasara i kokia darbuka, ka mazike bus darzelyje?
As tai liepos ir rugpjucio men nevesiu, vis vien namuose sedesiu. Del birzelio dar neapsisprendziu...
Auksine**
labas mergytes 4u.gif skaitciau skaitciau bet neradau tai sumaniau uzklausti smile.gif o ar dideles eiles yra darzeluose jei mano sunui dabar 8 menesiukai imanoma gauti darzeli metukams suejus? g.gif nes mes dabar grystam is uzsenio tai as visai zalia doh.gif
Sandrozka
QUOTE(aniutka2 @ 2009 05 04, 23:42)
labas mergytes 4u.gif  skaitciau skaitciau bet neradau tai sumaniau uzklausti smile.gif  o ar dideles eiles yra darzeluose jei mano sunui dabar 8 menesiukai imanoma gauti darzeli metukams suejus? g.gif  nes mes dabar grystam is uzsenio tai as visai zalia  doh.gif
*

O nuo kada nori vesti vaikiuka? Jei nuo metuku, tai kazin ar tokiu yra... Nors girdejau kalbas, kad lyg zada tokiu grupiu atidaryti nuo metu leliukams.
O siaip viskas imanoma jei mokesi susitarti mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Nemarioji
QUOTE(Sandrozka @ 2009 05 04, 13:46)
As tai liepos ir rugpjucio men nevesiu, vis vien namuose sedesiu. Del birzelio dar neapsisprendziu...
*

juk birželį ar taip ar taip vesim, darželiai iki liepos 1 d. dirba.Liepos mėn. tai tikrai nevesiu, nes pati išeinu atostogų ir man į kitą darželį schmoll.gif O rugpjūtį gal irgi nevesiu jei močiutė pabus su mažaja, nes jai atostogos .Čia būtų superinins variantas jei nereikėtų vesti tuos du mėn. thumbup.gif
Sandrozka
QUOTE(Nemarioji @ 2009 05 05, 12:43)
juk birželį ar taip ar taip vesim, darželiai iki liepos 1 d. dirba.Liepos mėn. tai tikrai nevesiu, nes pati išeinu atostogų ir man į kitą darželį  schmoll.gif O rugpjūtį gal irgi nevesiu jei močiutė pabus su mažaja, nes jai atostogos .Čia būtų superinins variantas jei nereikėtų vesti tuos du mėn.  thumbup.gif
*

As tai matai pernai birzeli vedziau tik dvi savaites, o siemet galvoju visai nevesti, nes nereikia jokiu pateisinamu priezasciu kaip pvz atostogos kad nereiktu moketi.

O Arabele juk vasaromis nedirba, tai ir smalsu pasidare, gal darbuka koki susirado blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Nemarioji
QUOTE(Sandrozka @ 2009 05 05, 13:46)
As tai matai pernai birzeli vedziau tik dvi savaites, o siemet galvoju visai nevesti, nes nereikia jokiu pateisinamu priezasciu kaip pvz atostogos kad nereiktu moketi.

O Arabele juk vasaromis nedirba, tai ir smalsu pasidare, gal darbuka koki susirado  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
*

aišku 4u.gif
Auksine**
QUOTE(Sandrozka @ 2009 05 05, 08:32)
O nuo kada nori vesti vaikiuka? Jei nuo metuku, tai kazin ar tokiu yra... Nors girdejau kalbas, kad lyg zada tokiu grupiu atidaryti nuo metu leliukams.
O siaip viskas imanoma jei mokesi susitarti  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
*

o tai nuo keliu metu prijima i darzeli lopseli? g.gif
Sandrozka
QUOTE(aniutka2 @ 2009 05 05, 20:29)
*

Oi zinok kad cia dabar sakau, girdejau, kad lyg permainu bus ir mazesnius leliukus priims. Siaip bent as kur vedu mazike, tai nuo 1 m 6 men jauniausius priimdavo. Bet dar ir nuo darzelio priklauso.
Vilmuxxxe
*

Va kaži ar čia Mažeikiuose yra darželių-lopšelių? g.gif Gal vietinės daugiau žino...
Nemarioji
*

as kai norejau savaja vesti 1 m ir 3 men. butu prieme (Delfine cia) mirksiukas.gif
Bet nevedziau ax.gif
arabele
QUOTE(Sandrozka @ 2009 05 04, 12:46)
*

nu blogai parašiau ne manąją užrašė bet pas mus grupėj. Ne aš vasarą nevesiu vesiu tol kol dirbs mano grupė ir mano darželis. iki liepos 1 lygtai. O po to kai reiktų į kitus darželius vesti nevesiui nes jaučiu būtų toks skandals kad mama darželį pakeitė tai jaučiu nudurnėčiau. taigi vasara kariausim namie tongue.gif
Kiwija
,,,o mano uogai jau paskutinis menuo darzelyje verysad.gif , rugsejo men i mokykla prades zygiuot doh.gif
arabele
QUOTE(Kiwija @ 2009 05 10, 17:44)
,,,o mano uogai jau paskutinis menuo darzelyje  verysad.gif , rugsejo men i mokykla prades zygiuot  doh.gif
*

sėkmės ruošiantis mokyklai ar nori ji eit į tą pirmą klasę?????
Kiwija
Ačiū 4u.gif , na, yra šioks toks noras, bet dar norėtų į darželį, vis klausia, ar kai baigs darželį, argalės aplankyti auklėtojas ir šeimininkę wub.gif, kadangi mokykla beveik šalia darželio, išplanavimas toks pat, o dar akvariumai mokykloje, meno studija, tai jau vien dėl to nori eiti smile.gif
arabele
QUOTE(Kiwija @ 2009 05 11, 08:19)
Ačiū  4u.gif , na, yra šioks toks noras, bet dar norėtų į darželį, vis klausia, ar kai baigs darželį, argalės aplankyti auklėtojas ir šeimininkę  wub.gif,  kadangi mokykla beveik šalia darželio, išplanavimas toks pat, o dar akvariumai mokykloje, meno studija, tai jau vien dėl to nori eiti  smile.gif
*

Tai čia į Jagmino pradinę eisit????
Kiwija
Taip ax.gif
Sundra
Sveikutės 4u.gif norėjau paklausti ,dėl senamieščio darželio , lygtais Saulutė vadinas ax.gif Kiek girdėjau ten kiekvienais metais keičiasi auklėtojos ir grupės ,kad vaikučiai nepriprastų unsure.gif kažin kaip ten yra iš tikrųjų 4u.gif
Rasiunia
QUOTE(Gytr @ 2009 03 24, 22:48)
O kodėl neramu?  smile.gif Auklėtojos normalios, užsiima su vaikais thumbup.gif  Tik į lauką mažiukų neveda. Gal kai galutinai atšils, keliaus tikriausiai tada ir mažiukai į lauką smile.gif
*

o kodėl neveda...man jis po langais, tai panašu, kas vaikučius veda į lauką...tik kai lyja tuščia... g.gif

Papildyta:
QUOTE(Vilmuxxxe @ 2009 05 06, 11:09)
Va kaži ar čia Mažeikiuose yra darželių-lopšelių?  g.gif  Gal vietinės daugiau žino...
*

kiek domėjausi tai į Buratiną mus nuo 1.4 būtų priėmę...bet eisim nuo rugsėjo. Man jau dabar stresas prasideda doh.gif
Sandrozka
QUOTE(arabele @ 2009 05 09, 07:07)
nu blogai parašiau ne manąją užrašė bet pas mus grupėj. Ne aš vasarą nevesiu vesiu tol kol dirbs mano grupė ir mano darželis. iki liepos 1 lygtai. O po to kai reiktų į kitus darželius vesti nevesiui nes jaučiu būtų toks skandals kad mama darželį pakeitė tai jaučiu nudurnėčiau. taigi vasara kariausim namie tongue.gif
*

Aisku mirksiukas.gif
blondzinka
sveiki, gryzau is pirmo susirinkimo darzelyje "Bitute" gal yra mamyciu kuriu vaikuciai siemet baige gudruciu grupe, kokie atsiliepimai apie aukletojas asta ir janina?
Etra
QUOTE(Vilmuxxxe @ 2009 05 06, 11:09)
Va kaži ar čia Mažeikiuose yra darželių-lopšelių?  g.gif  Gal vietinės daugiau žino...
*

I Lineli irgi kazkur nuo metuku priima.
Vilmuxxxe
QUOTE(Brasa @ 2009 06 01, 17:41)
I Lineli irgi kazkur nuo metuku priima.
*

aha,aš jau irgi sužinojau kad į Linelį mažuliukus priima ax.gif

O gal yra mamų čia kurios šį rudenį pradės į Delfiną leisti savo vaikučius? bigsmile.gif
medixe
kaip cia tylu rolleyes.gif ruosiates rugsejui???vaikai jau laukia smile.gif
Vilmuxxxe
QUOTE(medixe @ 2009 08 06, 11:58)
kaip cia tylu  rolleyes.gif ruosiates rugsejui???vaikai jau laukia  smile.gif
*

aha. ruošiamės... ir jaudinamės ax.gif biggrin.gif
Vismantė
QUOTE(blondzinka @ 2009 05 26, 23:46)
sveiki, gryzau is pirmo susirinkimo darzelyje "Bitute" gal yra mamyciu kuriu vaikuciai siemet baige gudruciu grupe, kokie atsiliepimai apie aukletojas asta ir janina?
*

mane irgi domintų ši informacija ax.gif

...su nerimu laukiu rugsėjo... unsure.gif
Garbanele
Sveikos, skaitau ir kazkaip negaliu patiketi, kiekviena mamyte uz savo darzeli, MANO PATS GERIAUSIAS... Kazkaip nieko konkretaus ir neparasot...
Man yra dvi galimybes, vesti i Pasaka arba i Zilviti...deja labiau traukia i Zilviti. Pasaka nervina vien tai, kad ten sitaip isliaupsintas tas darzelis, lygtai visi kiti butu blogi, lygtai visiems kitiems vaikuciams kitur bus blogai...cia man tokia nuomone jau seniai susidare...
Turiu rinktis, ar I Pasaka, kur grupeje 29 vaikai, ar i Zilviti kur grupeje 19 vaiku. be abejo, nenoriu jo grusti, kur pilna, kur sausakimsa, ir prieziura nekokia bus.... be to sakoma, kad vaikas geriau adaptuojasi grupeje, kurioje yra pazystamu vaikuciu...tad ir siuo atveju man labiau tinka Zilvitis...
Be to, mums reikia akinuku, akuciu koregavimui, o butent Zilvityje yra akiu gydytojas, priziuresiantis ten visus akiniuocius wink.gif
tokia musu patirtis...
myma
QUOTE(Garbanele @ 2009 08 10, 10:22)
grupeje 29 vaikai,
*

g.gif aš labai abejoju, kad tiek vaikų, nes mes ėjome užsirašyti pavasarį ir sakė yra grupėje 22vaikai ir tiek max gali būti, nei vieno daugiau, net mamos klausiau ji auklėtoja dirba, kad tikrai negali būt 29 vaikai schmoll.gif
Biufka
QUOTE(myma @ 2009 08 10, 12:02)
nes mes ėjome užsirašyti pavasarį ir sakė yra grupėje 22vaikai
*

Turbūt mūsų vaikiukai eis į vieną grupę, į "Pasaką". g.gif O gal ir ne į vieną, jei tu pvz. į kokią nors Valdorfo grupę vesi? g.gif
myma
QUOTE(Biufka @ 2009 08 10, 15:07)
Turbūt mūsų vaikiukai eis į vieną grupę, į "Pasaką". g.gif O gal ir ne į vieną, jei tu pvz. į kokią nors Valdorfo grupę vesi? g.gif
*

mes eisim į paprastą grupę su savo bendraamžiais ax.gif gali būt kad kartu, eisiu tikslintis dar į kurią smile.gif
Sandrozka
QUOTE(Garbanele @ 2009 08 10, 10:22)
Sveikos, skaitau ir kazkaip negaliu patiketi, kiekviena mamyte uz savo darzeli, MANO PATS GERIAUSIAS... Kazkaip nieko konkretaus ir neparasot...
*

Jei vaikuciui gerai savo grupeje, savo darzelyje, tai ir rasome, kad mums musu geriausias...
Buvo juk cia mamyciu kurios ir darzelius pakeite, ir skundesi... Ne visoms savo geriausias...
Nemarioji
QUOTE(medixe @ 2009 08 06, 11:58)
ruosiates rugsejui???vaikai jau laukia  smile.gif
*

po truputeli ruošiamės...mazoji ir laukia ir nelaukia..kaip nuotaika...pasilgo sake draugiu....Tikiuosi viskas bus gerai...
Garbanele
QUOTE(myma @ 2009 08 10, 12:02)
g.gif aš labai abejoju, kad tiek vaikų, nes mes ėjome užsirašyti pavasarį ir sakė yra grupėje 22vaikai ir tiek max gali būti, nei vieno daugiau, net mamos klausiau ji auklėtoja dirba, kad tikrai negali būt 29 vaikai  schmoll.gif
*

As cia apie Voldorfo grupe sneku...taip jau yra ir tiek... ax.gif
Litux
QUOTE(Garbanele @ 2009 08 15, 19:56)
As cia apie Voldorfo grupe sneku...taip jau yra ir tiek...  ax.gif
*

Tikrai taip nera, nes lovu tiek nebuna vienoje grupeje mirksiukas.gif
myma
QUOTE(Garbanele @ 2009 08 15, 18:56)
As cia apie Voldorfo grupe sneku...taip jau yra ir tiek...  ax.gif
*

gal sąraše tiek vaikų, bet nemanau, kad juos visus priims į vieną grupę g.gif
zujkiz_pujkiz
QUOTE(Garbanele @ 2009 08 10, 09:22)
Pasaka nervina vien tai, kad ten sitaip isliaupsintas tas darzelis, lygtai visi kiti butu blogi,
*

tai kad isliaupsintas jis buvo pries simta metu, o dabar dar velkasi tas liaupsinimas ir tiek. Asmeniskai as kai uzrasinejau i Pasaka (nes jis musu kieme beveik), tai kaip tik visi aplinkui ji blogu zodziu minejo - direktore siokia anokia, zaislai - vargo vakariene, renginiu - nulis ir t.t. ir pan. Bet eis va jau antri metai veikejukas i Pasaka ir nieko blogo negaliu pasakyt - darzelis kaip darzelis, svarbu, kad aukletojos butu geros wub.gif
o kad grupej 29 vaikai butu tai nepatikesiu ne pro kur schmoll.gif gali but uzsirase tiek, bet kad tiek ju suvestu tai nezinau..neitiketina doh.gif
jurguciux
Sveikutes smile.gif , as dukryte uzrasiau i darzeli Zilvytis. Nuo rugsejo 14 dienos prades eiti ax.gif
Flirta
Mano vyresnioji eina i Pasaka jau antri metai, grupej buvo uzrasyti jei gerai pamenu 23 vaikai, paprasta grupe, ne valdorfine, bet is to viso saraso, keleto vaiku aukletojos nera ne maciusios, kiti buvo atvesti vos keleta kartu.
tai viso vaiku buvo 19, kurie tikrai lanke.

Mazoji pradeda eit nuo 21d, kaip ir su pirmaja, nueisim tadien pas direktore ir ji parodys kur grupe, tada ir susipazinsim.

Visi renkasi, kas jam mieliau, jei patogiau del kazkokiu priezasciu vesti i tam tikra darzeli, ji ir renkiesi, netinka - keiti.
Visos turim savo nuomones ir jas issakom, vaikai patenkinti, daugiau ir nereikia.
Cia ziuriu mamos susiraukusios, del kitu issakytu nuomoniu, na nenori, nevedi, renkiesi kas arciau, patogiau ir mieliau.

Jei vaikui gerai- gerai bus ir mamai, jei mama patenkinta - vaikas taip pat, nes viska jaucia.
arabele
Na ir kaip pirma diena vaikams darželyje????
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.