Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Simbolinė dovanėlė auklei
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Viskas apie aukles
Pages: 1, 2
*geltona
gal turit kokių minčių, ką dovanot gerai valandinei auklei, dirbusiai pas mus 7,5 mėn?
batuta
Priklauso nuo moters amžiaus. Mes saviškei padovanojom gintarinį vėrinį (jai 63m). Gintarinę apyrankę galima gauti už 20-30 lt (jei negalit labai "išsiplėsti". Universalinėje parduotuvėje dovanų skyriuje yra tokie suvenyriniai smėlio laikrodžiai po 20 lt. DAr galima nupirkti įdomius rėmelius nuotraukai (kad ir kubo formos, toje pačioje dovanų parduotuvėje) ir ten įdėti auklės ir vaikučio nuotrauką.
Kokete
Mano manymu, geriausia dovanot dovanu ceki, pati nusipirks ka nores, as savo auklei padovanojau ceki Sarmoj, toks tikriausiai tinka bet kokio amziaus zmogui.
*geltona
jai 23.
dėkui už idėjas 4u.gif gal kas dar jų turit?
Spragtukas
QUOTE(Kokete @ 2005 08 05, 12:08)
Mano manymu, geriausia dovanot dovanu ceki, pati nusipirks ka nores, as savo auklei padovanojau ceki Sarmoj, toks tikriausiai tinka bet kokio amziaus zmogui.
*

Na, cia tai jau nuo zmogaus priklauso. Pvz. mano uosviene priziurejo mano vaikuti gana ilga laika (as dirbau). tai ji butu nesupratusi, jei Sarmos ceki padovanojusi buciau schmoll.gif Nei ji kosmetikos naudoja (nesidazo, nesipudruoja), nei kvepinasi, nei kaukes ant veido deda... Nu sampuna koki gal nusipirktu? Bet sakytu, kad supermarkete pigiau.. rolleyes.gif

O va, 23 m. auklei tai Sarmos cekis aisku thumbup.gif toki gavusi ir as apsidziaugciau biggrin.gif
indreu
Labas,
Mes aukles neturejom, tik dabar ieskom. vieni pazistami dovanodavo po 150Lt Kaledom. Kiti, uz 2m darba padovanojo mobilu telefona.
Maša
Mes dovanojom vokelį su pinigais. Kad nebūtų pririšta prie konkrečios parduotuvės ir galėtų pirkti kur nori ir ką nori smile.gif Bet ji pas mus pagyvenus, o jaunai ir "Sarmos" čekis man rodos labai faina smile.gif
auklyte
Nemanau,kad ''Sarmos''čekis tinka visoms jaunoms dovanoti,nes ne visos ir jaunos naudoja kosmetiką.Man 30 metų,bet aš nenaudoju kosmetikos ir anksčiau nenaudojau.
Constansa
o man atrodo, kad tiktų gražus rėmelis su nuotrauka ir prie to rėmelio vokelis, nes pritariu anksčiau išsakytai nuomonei, kad ne visos jaunos dažosi o ir šiaip perkasi kosmetika būtent Sarmoj (ar kokioje kitoje specialioje parduotuvėje).
kvaida
As pati su gimtadieniu gavau kvietima i grozio salona veido masazui. Laaabai apsidziaugiau, taigi, galima padovanoti kokia procedura kad ir SPA centre. Cia tipo pavargusiai auklytei, kad atsipalaiduotu. Ne kiekviena gali sau leisti tokias pramogas, o jos palieka tikrai neapsakoma ispudi smile.gif
nerile
Per savo ilga gyvenima esu padariusi isvadu, kad labai ne kas gauti ceki, o juolab ceki kokiai tai paslaugai sad.gif Turim mes savo paslaugu palete, vienos renkasi viena, kitos- kita, savo kosmetologes, kur dazniausiai einam ir gal zmogus niekada nedaro kokio veido valymo, masazo ar depiliacijos, o uz ta 30Lt gal apsimoketu telefono saskaita. Taip kad maza simboline dovanele+vokelis- idealu drinks_cheers.gif
Šmigija
Jei pirkčiau čekį, tai nebent iš Drogo parduotuvės. Ten jei nenori kosmetikos gali daug ko išsirinkti ir buičiai. Ir kainos nesikandžioja. Ir pati labaiu apsidžiaugčiau gavus čekį iš Drogo o ne iš Sarmos.
kvaida
QUOTE(nerile @ 2005 11 14, 14:22)
Per savo ilga gyvenima esu padariusi isvadu, kad labai ne kas gauti ceki, o juolab ceki kokiai tai paslaugai sad.gif Turim mes savo paslaugu palete, vienos renkasi viena, kitos- kita, savo kosmetologes, kur dazniausiai einam ir gal zmogus niekada nedaro kokio veido valymo, masazo ar depiliacijos, o uz ta 30Lt gal apsimoketu telefono saskaita. Taip kad maza simboline dovanele+vokelis- idealu drinks_cheers.gif
*

Mes kalbame apie du skirtingus dalykus. As gi sakiau, kad padovanoti paslauga tai, kuri galbut to visai iprastai nesidaro. Pvz., mano mama gyvenime nera dariusis veido masazo, taigi kokia cia kalba apie kosmetologu ir paslaugu sava pasirinkima g.gif Cia zmogui galima suteikti pirmuju maloniu ispudziu!
Springlet
Galit kavos geresnes, raudono vyno ir saldainiu mirksiukas.gif
Vilsen
4u.gif manau geriausia dovana pinigai,ji pati nuspres kaip juos panaudos.Gal jai tikrai visai tos kosmetikos ir nereikia
Kenga
QUOTE(Springlet @ 2005 12 13, 14:16)
Galit kavos geresnes,  raudono vyno ir saldainiu  mirksiukas.gif
*

Taigi čia auklė, o ne gimdymo namų seselė laugh.gif Kam ta kava?
Kažkas pasiūlė "Drogo" čekį, mol nereikės kosmetikos, nusipirks ką nors buičiai. Skalbimo miltelių? Ar dėmių valiklio? rolleyes.gif
Jei išgalite, tai tikrai geriausia pinigėliais + simbolinė, auklėtinį primenanti, dovanėlė.
Rasma
Pvz. artėjančių švenčių proga aš padovanosiu 2 bilietus į teatrą (kad kartu su kuo nueitų) ir pridėsiu simboliškai pinigų vokelį blush2.gif Kai auklė buvo jaunutė, tai dovanodavau čekius, arba pinigus ir ką nors "papildomai - simboliškai": bilietus į kiną dviems, ką nors gražaus buičiai ir pan.
Melodyy
AS TAI GRIEZTAI PRIES DOVANA -VOKELI.
Dovanos visas zavesys ir yra tame, kad ja padovanojate butent jus butent tam zmogui. O pinigai veido neturi. Na apsimokes ji ta saskaita ir pamirs
as tai siais metais tik simbooskai, nuopirkau druskos burbulu su eteriniais aliejais i vonia, nes zinau, kad ji labai megsta vonioj gulet.
O oinigelius siaip ar taip ji uz darba gauna,
Fanta
Mes dovanosim kalendoriu, specialiai padaryta su dukrytes nuotraukom. Na ir dar reiktu kazka pridet g.gif
Mirėja
QUOTE(Fanta @ 2005 12 21, 14:52)
Mes dovanosim kalendoriu, specialiai padaryta su dukrytes nuotraukom. Na ir dar reiktu kazka pridet  g.gif
*

O kur tokį padaryt galima?
Fanta
QUOTE(mirėja @ 2005 12 21, 14:22)
O kur tokį padaryt galima?
*

Man padare musu forumo dalyve Mike pukuotukas thumbup.gif Kreipkis i ja mirksiukas.gif Persiunti jai mieliausias foto, o ji sumaketuoja.
Nireglina
Aš ilgai sukau galvą, ką padovanoti auklei Kalėdų proga. Niekada nedovanoju pinigų, bet šį kartą taip padarysiu. Su pinigais jai labai striuka, o pirkdama ką nors galiu ir nepataikyti. Lai nusiperka už tuos pinigus, kad ir maisto švenčių stalui. Esu tikra, kad bus patenkinta.
Soliaris
dovanojau..ir rankinukus naujus...ir lauktuves is uzsienio...ir ka??..vistiek "apdare"(atsiprasau uz zodi) unsure.gif
jovana
Aš vistik dovanojau vokelį su pinigėliais, kadangi gyvena ne prabangiai - pinigai jiems labiau reikalingi, nei lūpdažis ar masažas. O draugams, tai tikrai darau malonias dovanas.. mirksiukas.gif
krika
auklė gavo lauknešėlį su šampanu ( ne tuo už 3-5 lt), kavos, saldainių dėže ir šakočiu. šį lauknešėlį aš gavau iš darbo, tad perleidau auklei ax.gif o į vokelį įdėjau 25 lt kuponą į drogą.
per kalėdas paaiškėjo kai kas dėl auklės, tad labai gailiuosi už tą lauknešėlių maišelį - bet bala jos nematė irnesakyk.gif
Venta
Auklei per abi Kalėdas šalia smulkios dovanėlės (pvz. vonios perlai, druska, kvepiantys aliejukai) pridėjome po 100Lt. Ir per gimtadienį taip pat. Tik aišku, ta smulkutė dovanėlė skiriasi kaskart.
Tiesiog per Kalėdas dažniausiai dauguma darbovietėse gauna vienokius ar kitokius priedelius prie atlyginimo. Taigi ir auklei dovanojam kažkokį prieduką per šią šventę. Ji juk irgi dirba.
knielita
Mes draugaujam su aukle visai neilgai tai ir dovana simboliska: puodelis, kaledinis suvenyras, kava ir saldainiai 4u.gif Manau per kitas KAledas jei dar su ja draugausim bus didesne dovana biggrin.gif
Nireglina
QUOTE(krika @ 2005 12 28, 12:33)
auklė gavo lauknešėlį su šampanu ( ne tuo už 3-5 lt), kavos, saldainių dėže ir šakočiu. šį lauknešėlį aš gavau iš darbo, tad perleidau auklei  ax.gif o į vokelį įdėjau 25 lt kuponą į drogą.
*

Nebloga idėja. Reikės pasinaudoti. Už kelių savaičių atsisveikinsim su aukle, nes išeinu į dekretą ir jos mums nebereikės. Auklė pas mus dirbo 2 m. Esame ja patenkinti. thumbup.gif
SDFVBN
Na, o mes dovanojome psichologinio pobudzio knyga i kuria iklijavome aukletinio nuotrauka prisiminimui.
adrytės mama
Sprendžiu dilemą. Artėja mūsų SUPER auklės gimtadienis. Labai norim ją pasveikinti ta proga, bet nesumąstom, ką padovanot. Kaip jūs manot, ar užtektų gėlių? o gal pietų kur nors pakviesti? o gal kokį dovanų kuponą "Sarmoj" ar pan.? Ir dar... kaži ar nepasijus ji įpareigota? Ar nesuteiksim jai daugiau nepatogumų, negu džiaugsmo? Ji pas mus labai kukli, todėl bijom, kad paskui neateitų su šampanais ir tortais atsidėkodama, nes to tikrai nenorim. Žodžiu rėžkit, kas ką manot ax.gif
Olimpiete
as manau, kad jei jusu aukle tokia kukli saunuole, tai kad ji nesijaustu nepatogiai su visom tom dovanom, tai geriausia jai duot ta gimtadienio diena iseigine. Jei dar norit priedo kazka, tai: iseigine + gelytes, kad ir vazonines smile.gif
mes savo auklems visada davem iseigine ir simboliskai: vienai arbatos zalios, nes labai megsta, o skanesnes negali nusipirkti, o kitai iseigine ir kazkoki tauru buteli su draugem isgerti smile.gif tiesiog turejom namie, tai ir davem.
Indijaa
QUOTE(adrytės mama @ 2007 06 27, 19:55)
Sprendžiu dilemą. Artėja mūsų SUPER auklės gimtadienis. Labai norim ją pasveikinti ta proga, bet nesumąstom, ką padovanot. Kaip jūs manot, ar užtektų gėlių? o gal pietų kur nors pakviesti? o gal kokį dovanų kuponą "Sarmoj" ar pan.? Ir dar... kaži ar nepasijus ji įpareigota? Ar nesuteiksim jai daugiau nepatogumų, negu džiaugsmo? Ji pas mus labai kukli, todėl bijom, kad paskui neateitų su šampanais ir tortais atsidėkodama, nes to tikrai nenorim. Žodžiu rėžkit, kas ką manot  ax.gif
*

galit ir pietų kažkur nusivesti, tikrai neturėtų pasijusti įpareigota...o vat čekis į sarmą kitas reikalas, jau galia tlėkt su tortais..
alfija

o gal paprasčiausia padovanoti tiesiog savaitės, ar pusės savaitėsalgos dydžio išmoką ir tiek g.gif , nemanau kad atlėks su tortais, o ir šiaip nemanau, kad auklei pinigai pakenks g.gif , tikrai ne milijonus uždirba, o čekiai visokie g.gif kažkaip ką aš žinau, gal jau geriau jai paikti nuspręsti kur tuos pinigus išleisti ir kam paskirti.
adrytės mama
QUOTE(Olimpiete @ 2007 06 27, 22:46)
as manau, kad jei jusu aukle tokia kukli saunuole, tai kad ji nesijaustu nepatogiai su visom tom dovanom, tai geriausia jai duot ta gimtadienio diena iseigine. Jei dar norit priedo kazka, tai: iseigine + gelytes, kad ir vazonines smile.gif
mes savo auklems visada davem iseigine ir simboliskai: vienai arbatos zalios, nes labai megsta, o skanesnes negali nusipirkti, o kitai iseigine ir kazkoki tauru buteli su draugem isgerti smile.gif tiesiog turejom namie, tai ir davem.
*

matai, kaip tik liepos mėnesį mūsų auklė išeina atostogauti, tai laisvadienis kaip ir atkrenta. Nors ir taip šis variantas mano atveju netinka, nes dukrytę ji prižiūri ne kasdien ax.gif 4u.gif

QUOTE(Indijaa @ 2007 06 27, 23:04)
galit ir pietų kažkur nusivesti, tikrai neturėtų pasijusti įpareigota...o vat čekis į sarmą kitas reikalas, jau galia tlėkt su tortais..
*

ačiū už nuomonę 4u.gif

QUOTE(alfija @ 2007 06 28, 15:31)
o gal paprasčiausia padovanoti tiesiog savaitės, ar pusės savaitėsalgos dydžio išmoką ir tiek g.gif , nemanau kad atlėks su tortais, o ir šiaip nemanau, kad auklei pinigai pakenks g.gif , tikrai ne milijonus uždirba, o čekiai visokie g.gif kažkaip ką aš žinau, gal jau geriau jai paikti nuspręsti kur tuos pinigus išleisti ir kam paskirti.
*

nea, pinigai kažkaip šiuo atveju man ne prie dūšios. Ne todėl, kad negalėčiau jų skirti, bet kažkaip man nepriimtina. O be to net esu įsitikinusi, kad ji jų paprasčiausiai neimtų schmoll.gif
Olimpiete

dar karta pasikartosiu, kad laisvadienis jos gimtadienio diena ir grazu ir ne perdaug ir ne per mazai.
gytene
Pasisakysiu ka as gavau dovanu gimtadienoi proga,seimoje buvau pradirbus 4men. jie man padovanojo dovonu kortelia ,geros kosmetines parduotuves,as buvau maloniai nustebinta,o as nesijauciau ipareigota juos vaisinti,nes kaip buvo ju sunelio gimtadienis as irgi ji sveikinau uz panasia suma.O kaledom dave pinigais. bigsmile.gif
Olimpiete
QUOTE(gytenis @ 2007 06 28, 20:39)
Pasisakysiu ka as gavau dovanu gimtadienoi proga,seimoje buvau pradirbus 4men. jie man padovanojo dovonu kortelia ,geros kosmetines parduotuves,as buvau maloniai nustebinta,o as nesijauciau ipareigota juos vaisinti,nes kaip buvo ju sunelio gimtadienis as irgi ji sveikinau uz panasia suma.O kaledom dave pinigais. bigsmile.gif
*

o cia jus taip sveikino Lietuvoje ar USA?
gytene
QUOTE(Olimpiete @ 2007 06 28, 11:45)
o cia jus taip sveikino Lietuvoje ar USA?
*

Taip man sumokejo usa,bet lietuviu seima.
fanta
QUOTE(Fanta @ 2005 12 21, 14:52)
Mes dovanosim kalendoriu, specialiai padaryta su dukrytes nuotraukom. Na ir dar reiktu kazka pridet  g.gif
*

g.gif na va be skaitydama radau toki pat nika kaip mano bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Venta @ 2005 12 29, 12:24)
Auklei per abi Kalėdas šalia smulkios dovanėlės (pvz. vonios perlai, druska, kvepiantys aliejukai) pridėjome po 100Lt. Ir per gimtadienį taip pat. Tik aišku, ta smulkutė dovanėlė skiriasi kaskart.
Tiesiog per Kalėdas dažniausiai dauguma darbovietėse gauna vienokius ar kitokius priedelius prie atlyginimo. Taigi ir auklei dovanojam kažkokį prieduką per šią šventę. Ji juk irgi dirba.
*

man sita idieja geriausia drinks_cheers.gif
lijalik
Mažos dovanėlės kiekvienam paglosto širdį ir santykiai tampa dar šiltesni. smile.gif
anna
Na va aš db suku galvą,nes atsisveikinsim su aukle,su kuria beveik 2 metus draugavom,tai nzn ką dovanoti g.gif tikrai nenoriu pinigų,jų duodavom visokių švenčių proga ir pan..noriu kažko kas jai patiktų ir primintų mus.et,atrodo žmogus išdirbo tiek laiko,o vat ką mėgsta tai nelabai ir žinau doh.gif
vaivos juosta
Mes Kalėdoms dovanojom krepšelį su vaišėm..... paprasta moteriškė net nesuprato, prie ko čia tos dovanėlės smile.gif
MACA
Taip ir aš manau, kad rėmelis su vaikučio nuotrauka-puiki dovanėlė.
linada
per kalėdas bus tik 3 mėnuo kaip auklytė pas mus dirba. todėl didelėm dovanom švaistytis nenoriu, be to išties bijau, kad auklė ir atsiosakytų, nes man toks įspūdis, kad baisiai jau sąžiningas ir giržtas žmogus. o gal ir pasijustų nemaloniai. todėl ketinu padovanoti medaus stiklainėlį gražiai įpakuotą. ir dar gal ką nors gražaus sumąstysiu, kokį skanėstą - tikrai ne saldainius, bet iš tokių egzotiškesnių gaminių.
mūsų auklė skaito, tai tiktų knyga, tik bėda, kad šiuolaikinės literatūros ji nesupranta, o iš senosios aš nelabai ką žinau, tai gal pridėsiu knygyno dovanų čekį. bet irgi abejoju.
sutinku, kad geriausiai galbūt pinigai - bet tai juk jokia ne dovana. juolabiau, kad 100 lt. man daug, o 25 į voką tai nedėsiu doh.gif
PAris
Manau, kad dovana, kaip nuotrauku remeliai su vaikucio nuotrauka ar kalendorius su nuotraukomis labiau tiktu atsisveikinimo su aukle proga. Na, o Kaledoms prideciau prie atlyginimo kazkiek pinigu, kad nusipirktu ka noretu. O suma butu pagal galimybes ar tai 100lt ar 50lt.
junga
saunuoles mamos, radau geru ideju del kaledines dovaneles smile.gif aciu ! darysiu taip - smulki dovanele (sampuno, ar vonios druskos rinkinukas, o gal net ivairiu vaisiu rinkinys kaledoms) ir kazkiek papildomai pinigeliu. nes ir firmose daznai buna kalediniai priedai smile.gif
Cipare
As manau kad auklei geriausia dovanele visdelto yra pinigeliai, juk tai ju darbas o darbe irgi gaunamos premijos
ROSE
QUOTE(Cipare @ 2009 11 15, 10:13)
As manau kad auklei geriausia dovanele visdelto yra pinigeliai, juk tai ju darbas o darbe irgi gaunamos premijos
*

labai pritariu, ir as musu aulytei pridesiu prie jos algeles, dar aisku ka nors saldainiu bonkele kokia. O remeliai su saugomo vaikucio foto tai kazkaip keista, ar jus labai noretumete tureti ant sienos savo darbdavio atzalos foto g.gif lotuliukas.gif
grange
QUOTE(ROSE @ 2009 11 15, 13:52)
labai pritariu, ir as musu aulytei pridesiu prie jos algeles, dar aisku ka nors saldainiu bonkele kokia. O remeliai su saugomo vaikucio foto tai kazkaip keista, ar jus labai noretumete tureti ant sienos savo darbdavio atzalos foto  g.gif  lotuliukas.gif
*

jeigu gerai sutari,kodėl ne biggrin.gif
Aš tai turiu savo mergyčių foto,ne rėmelyje, tiesiog didelė,ant kartono. aišku,aš jos ant sienos nekabinau, tiesiog guli ji stalčiuje, parodau kas nori...
bet čia buvo ne dovana, ta prasme ne kalėdoms ar dar kam, tiesiog,kaip padarė,tai davė smile.gif dovanas gavau kitas.
Magnifique
Aš esu gavus...Lūpų blizgesį,kūno priežiūros rinkinį,knygą,papuošaliukų keletą.Bet aš esu daugiau šeimos draugė-auklė,o šiaip manau,kad užtektų smulkios dovanėlės.Man mieliausia būna kai dičkė nupiešia ką gražaus ar aplikaciją padaro wub.gif
Man labai mielos tokios home-made dovanos wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.