vikagold
2009 02 08, 00:53
[FONT=Arial]  [SIZE=7] vikagold1980@yahoo.com[COLOR=red]istorija:visa nestuma jauciausi pujkej,jokiu nusiskundimu nebuvo,begiojau iki pat gymd. prasidejus saremiams nuvaziavom i ligonine pas isanksto sutarta daktara vln gimd.nam.jis buvo po naktinio budejimo ir ruoshesi namo. bet apziurejo mane.padare exoskopa,sake kad vajkas l didelis, padetis galva zemyn ir viskas ok!po to pasodino i kresla nulejdo vandenis, kai as paklausiau, kas tai: atsake, kad nieko tokio, ejk i palata, pagulek rytoj ryte atvaziuosiu ir pratesim.[tai mano pimas vaikas!] man vis ejo ir ejo saremiaj, buvo labaj bloga ir skauda, ejau pas budincius dr, jie sake:jej jus susitarusi su dr, tai mes galim jus tik apziuret,duot zvakute,ir laukit savo giditojo Razumo.apziureja sake, pirstai neatsivere, kaklelis nesusitraukes,ejkit gult ir pakentekit, visos kencia,ir jus ne ishimtis.taip as prasikankinau ligej para[be vandenu].ryte jis atvaziavo pasiziurejo ir sako, oj: zali vandenis- skubej operuoti!!! cia visos pradejo aplink mane lakstyt,darit epidiurini,lashaline statit.tada operuodamas i mane pasiziurejo uz shirmos ir sako:oj, koks dydelis vajkas![4.5kg 56cm][ o pati as maza,smulki] na,va o jei pati gymditum,tai mirtu tavo vajkelis,per siauri klubaj tavo, kad tokia galva pralistu!isoperavo vajka,ir ziuriu kad mano mergyte visa zalia ir virkstele dar zalesne.ji sureke man ja parode ,ivertino 9 balais ir isneshe. po to i palata, ishkart po operacijos atejo dr ir sako :jusu vajkas kritiskoj buklej,pasirasikit,mes ja isivezam i santariskes.zodziu 2men reanimacijos,vajkas gavo stresa be vadenu ,apsikakojo,privalge ismatu, apsidegino visus vidinius organus,ypac plaucius, gavo sepsis[nest metu visi tyrimaj buvo pujkus, kraujas noma,gemoglobinas norma,viskas ok] ir visas bedas kurias tik galima ivardit.siaubas. 100% ventiliavosi plauciai,pastovej perpilinejo krauja, visus imanomus stipriausius antibiotikus lejo, slopino pastovej morfijum bej kitais trankvilizatoriajs, kad ji nesipriesinu ventiliavimuj,maitino tik ''lasinem', gliukoze lasino, vaikas pats net nesitushtino. zodziu jie sake, ej sis vaikas isikapstis-tai iviks stebuklas!bande mane itikinti, kad bukit pasiruoshus viskam,bet as ju net ne klausiau,as atejdavau ryte ir vakare sedejau prie jos ir sakiau savo dukrytej: tu stipri, tu pasvejksi,tu butinaj gyvensi, mamite su tavim,mamite tave myli... sededama prie dukros tariau jai tylej: tavo kraujas pilnas gyvibes,jis valosi,tampa svarus,tavo organaj valosi no senu blogu lasteliu,i ju vieta atsinaujina naujos ,svejkos lasteles.tavo kunelis pilnut pilnutelis gyvibes,tu pats svejkiausias vajkas pasauli....buvo tai geriau, tai vel ne,ir po 2men daktarai patis pasake,kad tokio sunkaus isneshioto naujagimio dar nebuvo,todel jie net nezinojo koki gidima parinkt,kad isgytu,taip pat pasake jie ir nesitikejo, kd yviks stebuklas, kadangi jus musu neklauset, o visa savo siela iki pat galo tikejot ir tvirtinot, kad dr nesnekekit nieku:pas mus bus viskas gerai ir kitaip but ir negali.stebuklai iviksta kai sumuojasi du dalikaj, tai begalinis tikejimas i gera rezultata plius geros mediku komandos darbas 24val per para.dabar vajkui jau 7men,9kg ir 5 dantukai, sedi,ropoja.......zodziu viskas geraj.
boruzele_adeliuke
2009 02 08, 09:19
Saunuole mamyte, saunuole, be zodziu... jusu tikejimas daro stebuklus  . Sekmes Jums augant...
Vilija2
2009 02 08, 09:30
Skaitau ir netikiu kas čia parašytą... Nejau yra dar tokių "gydytojų"? Aš tavo vietoje tą gydytoja... Nežinau ką aš jam būčiau padarius... Sėdžiu ir verkiu kai pagalvoju kiek vaikas turėjo prisikankinti... Bet kaip vikagold sakė - jos mažylė labai veržėsi į gyvenimą ir viskas susitvarkė... Šaunuolė vikagold... Įsivaizduoju kiek tau teko iškęsti... Aukit sveikutės...
GudriLapė
2009 02 08, 10:48
sėkmės jums dideliausios
čiaudanti bitė
2009 02 08, 12:33
Jezau kaip baisu  Bet džiaugiuosi su jumis, kad dukrytė pasveiko  Sėkmės ir sveikatėlės jums
astaliut
2009 02 08, 13:00
saunuole mamyte,kad taip stipriai tikejo  sekme ir sveikatos jums didziausios
Rusnėja
2009 02 08, 14:45
Ne duok dieve, susitikti su tokiais gydytojais  Per tokius tiek prisikankint turi ir mamytė, ir kūdikėlis  Bet svarbiausia, kad viskas taip gerai baigės Stiprybės!
Svarbiausia - laiminga pabaiga. Daug daug jums sveikatytės, tegul mažylė niekada nebeserga, ji jau tiek daug ištvėrė
Renata J.G.
2009 02 08, 15:00
vikagold
2009 02 08, 16:06
QUOTE(boruzele_adeliuke @ 2009 02 08, 10:19) Saunuole mamyte, saunuole, be zodziu... jusu tikejimas daro stebuklus  . Sekmes Jums augant... QUOTE(Vilija2 @ 2009 02 08, 10:30) Skaitau ir netikiu kas čia parašytą... Nejau yra dar tokių "gydytojų"? Aš tavo vietoje tą gydytoja... Nežinau ką aš jam būčiau padarius... Sėdžiu ir verkiu kai pagalvoju kiek vaikas turėjo prisikankinti... Bet kaip vikagold sakė - jos mažylė labai veržėsi į gyvenimą ir viskas susitvarkė... Šaunuolė vikagold... Įsivaizduoju kiek tau teko iškęsti... Aukit sveikutės...  : QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 02 08, 11:48) sėkmės jums dideliausios  QUOTE(čiaudanti bitė @ 2009 02 08, 13:33) Jezau kaip baisu  Bet džiaugiuosi su jumis, kad dukrytė pasveiko  Sėkmės ir sveikatėlės jums  QUOTE(astaliut @ 2009 02 08, 14:00) saunuole mamyte,kad taip stipriai tikejo  sekme ir sveikatos jums didziausios  QUOTE(Rusnėja @ 2009 02 08, 15:45) Ne duok dieve, susitikti su tokiais gydytojais  Per tokius tiek prisikankint turi ir mamytė, ir kūdikėlis  Bet svarbiausia, kad viskas taip gerai baigės Stiprybės!  QUOTE(žanin @ 2009 02 08, 15:51) Svarbiausia - laiminga pabaiga. Daug daug jums sveikatytės, tegul mažylė niekada nebeserga, ji jau tiek daug ištvėrė  QUOTE(MILIJOSmama @ 2009 02 08, 16:00) daug jums sveikatos  :  aciu mamyciukes uz komentarus uz palaikima! skaiciau ir verkiau is laimes!  kas gi geriau supras, jei ne moterys.aciu visoms.
Tokį gydytoją tik  .Sėkmės ir sveikatos didžiausios.
nu siaubas tikras  o jums tuos "super" gydytojus , kurie tokias nesamones padare po to dar teko matyti? Gi turejo patys po zeme pasikasti  Kaip gerai kai tokia sekminga istorijos pabaiga  Sekmes Jums ir Jusu mazylei
_2good4U_
2009 02 08, 20:10
Kai tiki, stebuklai ivyksta ir nesvarbu kokie jie, svarbu TIKEJIMAS IR MEILE!!! Sveikatytes jums, aukite sveikutes!!!
Zuwytes
2009 02 09, 08:48
Jau net ir moksliskai irodyta, kad tokia palaikantys zodziai kudikiui miegant sakomi gydo, saunuole mamyte
RESPECT...
2009 02 09, 10:05
Stipri tu mamyte  , ačiū Dievui, kad jums viskas gerai baigėsi Nė kiek nenustebau tavo pasakojimu, tavo nelaime, teko daug liūdnų atsiliepimų girdėti apie tuos Tyzenhauzų gimdymo namus  Jei pati moteris pagimdo, tai gerai, bet jeigu kokios komplikacijos, tai visokių problemų pas juos vis nutinka Gerai, kad nesiryžau ten gimdyti, nes pas mane labai panaši situacija būtų susidariusi  . Mano vaikutis gimė 4300 g ir 58 cm, o klubai siauri  , mane irgi operavo, bet mums viskas labai gerai klostėsi, mes gimdėm Raudonam Kryžiuj
vikagold
2009 02 09, 11:16
 aciu visoms uz atsiliepimus uz komentarus. dekuj visoms! QUOTE(RESPECT... @ 2009 02 09, 11:05) Stipri tu mamyte  , ačiū Dievui, kad jums viskas gerai baigėsi Nė kiek nenustebau tavo pasakojimu, tavo nelaime, teko daug liūdnų atsiliepimų girdėti apie tuos Tyzenhauzų gimdymo namus  Jei pati moteris pagimdo, tai gerai, bet jeigu kokios komplikacijos, tai visokių problemų pas juos vis nutinka Gerai, kad nesiryžau ten gimdyti, nes pas mane labai panaši situacija būtų susidariusi  . Mano vaikutis gimė 4300 g ir 58 cm, o klubai siauri  , mane irgi operavo, bet mums viskas labai gerai klostėsi, mes gimdėm Raudonam Kryžiuj 
Tikiu kad Tavo tikejimas istrauke mazyte is mirties nagu... Aciu Dievui,kad esat sveikos ir augat puikiai
Alingintaute
2009 02 09, 20:25
Siaip tokius gydytojo veiksmus negalima taip palikti, yra atitinkamos institucijos i kurias reikia teikti skundus del tokio gydytoju elgesio.
mazukas
2009 02 09, 21:47
Mamytė šaunuolė  O tokius gydytojus reikia atsakomybėn patraukti
audrolija
2009 02 09, 22:27
Man plaukai pasisiause, kai perskaiciau! Nuosirdziai sveikinu ir tave, ir tavo dukryte, kad jums uzteko jegu ir tikejimo! O sundaktari reikia nubausti!!!! Tau reikejo kreiptis i teisma.
vikagold
2009 02 09, 23:16
QUOTE(julisija @ 2009 02 09, 23:27) Man plaukai pasisiause, kai perskaiciau! Nuosirdziai sveikinu ir tave, ir tavo dukryte, kad jums uzteko jegu ir tikejimo! O sundaktari reikia nubausti!!!! Tau reikejo kreiptis i teisma.  aishku, kad rejketu, bet, kadangi mes issikapstem, tai tiek jau to, as juk ne vieshpats, kad ji bausti. tegul tai lieka ant jo sazines.gyvenimas ji nubaus.ten virshuje viskas gerai matosi! aciu uz palaikima.
|
|