sužinoti ar verta, nes pati tokių planų turiu...
Kiek laiko truko fotosesija? Ar grazios nuotraukos
gavosi? Ką reikia ten su savimi nusivežti?
Ačiū už atsakymus
l
Gal kas fotografavotės Redlukoj, ir labai įdomu
sužinoti ar verta, nes pati tokių planų turiu... Kiek laiko truko fotosesija? Ar grazios nuotraukos gavosi? Ką reikia ten su savimi nusivežti? Ačiū už atsakymus l
AS FOTOGRAFAVAUSI. MAN LABAI PATIKO, NES ATMOSFERA LABAI MALONI. FOTOSESIJA TRUNKA 3 VAL., PADARO APIE 100 NUOTRAUKU. AS SU SAVIM NETUREJAU NIEKO, JOKIU RUBU. PLAUKUS SUTVARKO IR MAKIAZA PADARO REDITA.
JEI IDOMU, SKYRELYJE "STAI MES KOKIE" YRA 3 MANO NESTUKES NUOTRAUKOS, DARYTOS PAS REDLUKUS.
Jo EWA, na ir gražuolė gi tu pas mus...
Turbūt galutinai sugundei pasifotkint ..O ten kai padaro tas nuotraukas, kada ten reikia išsirinkti jas, nes aš važiuočiau iš kito miesto, tai nelabai žinau... ar ten kitą dieną vėl reikia važiuoti?
Na net nezinau, ka daro su tais kurie is kito miesto... Man kontaktus dave po 2 dienu, tada as issirinkau, nuveziau, pasakiau kuriu nuotrauku noriu. Dar po poros dienu atsiemiau nuotraukas.
Zinau, kad Redita i Kauna pati gali atvezti nuotraukas, nes daznai ten vaziuoja. O tu pasiskambink ir issiaiskink.
O kiek tas malonumas kainuoja?
As irgi buvaau pas Redita, bet man deja nepatiko ju nuotraukos
as fotografavausi Redlooke, jei nori paziureti mano fotkiu, gali nueti siuo adresu: http://f1.pg.photos.yahoo.com/nestuke2003 Galesi pati spresti, ar verta.Mano manymu, tai TIKRAI VERTA.Ir skubek, nes formos keiciasi greitai
Tą skaitmeninį turiu fotiką, tik, kad iš mano vyro
menininkas mažas... Papildyta @ [mergetime]1079598611[/mergetime] Nu ir gražios gi jūs visos.. Kiek žinau už pasirinktas 3 nuotraukas sumoki 150 lt, o jei nori daugiau kokios tada kainos? Ir kurioj vietoj jie ten randasi, nes planuoju važiuoti viena (vyrui siurprizą darysiu) tai jei koks užkampis tai bijau, kad nerasiu, nes Vilniuj nelabai gaudausi... Aš čia Jūsų visko išsiklausinėsiu o po to jau skambinsiu tartis...
Gal kokią nuorodą internete turit, kur galima pasikaityt.
Redlukas čia pavadinimas tos vieteles, kur fotkina? Aš visai žalia apie tai? Koks adresas, tel ir tikslus pavadinimas?
Labai gražios nuotraukos, vis dėlto profasionalai daro, skirtumas yra fotkinantis patiems. Jau laukiu laiko, kai galėsiu taip pozuot
Sorry, mamkos, bet man tos nuotraukos tokios vienodos
Dėl šito ir aš sutikčiau, labai jau matosi, kad tas pats fotografas pyškino. Gal žinot, kas dar tuo užsiima ir galit parekomenduot?
Manau kad vienodumas matosi, nes tas pats fotografas, tai jo stilius. Cia tas pats su dizaineriais, architektais, dailininkais ir t.t. zmogaus stilius visur atsikartoja. O kiekvienam atejusiam sugalvoti kazka naujo, manau tai reikalauja be galo daug fantazijos ir darbo. Nors kiek maciau Redluk nuotrauku tai pavyzdziui Starku (zurnale) nuotraukos kitokios visiskai, pas Ewa vel pamciau kitokiu, o tos kur su gelemis, tai tikrai visur kartojasi tos pacios, tik veidai kiti.
O kad cia yra kompiuteriniu galimybiu prikista, tai taip. Bet vieni ju nori kiti ne, cia atskiras klausimas. O kad pas profesionala isiamzinti verta, tai tikrai, man tai net neiskilo toks klausimas. Sie menesiai prabegs o po to atsigresi ir arba prisiminsi juos nuotraukose arba sakysi, va kokia as buvau ziopla, pagailejau pinigu, pagailejau laiko ir likau be nuotrauku.... O siais laikais galima jau rinktis pas ka eiti fotografuotis, nes sita nisa jau po truputeli uzsipildo, tik kiekvienas renkasi kur nori.
Sutinku 100%, nuotraukos grazios
bET BUTENT UZ TAI YRA MOKAMI DIDELI PINIGAI Sutinku su Yurgita, geras fotografas turi jausti kiekvieno zmogaus stiliu. Redita man sake, kad butent jie jaucia stiliu ir nutaiko kiekvienai pagal jos stiliu, kiek maciau nuotrauku, tai jos visos vienodos
Va pagaliau radau
kai norejau menines nuotraukos, suradau fotografa kuris vertas demesio: Liudas Masys Menine ir reklamine fotografija, progines nuotraukos, portretai. +370 699 06492 Ziurejau jo darbus, kai tik turejo nuotraukos savo zmonos (nescios) visai patiko. Jei nebutume nupirke fotoaparata skaitm. eiciau pas ji fotografuotis. Makiazo ir sukuosenos jis nedaro askambink, gal ir tau patiks
Jei dar nematėt galit pažiūrėt ir mano nuotraukytes
Jurate,saunios nuotraukeles...Man ypac patiko tos rudai baltos su kriaukle ir su skrybele
Jusu nuotraukos man labai patiko Papildyta @ [mergetime]1079638025[/mergetime] Cia tai tikrai matosi kad zmogus dirba nera nei vienos panasios nuotraukos Tikrai labai grazus darbai idomu butu suzinot kaina, nes labai noreciau meniniu nuotrauku su maziuku, nu dar ir vyra prigrebciau, tiek to
Ne bėda, kad Klaipėdoj gyvenu. Kai vasara važiuosit prie jūros užsukit
Dabar visas darbas su nuotraukomis kainuoja 100lt.
Nu taip nesazininga
Jurate, otas 100lt tai cia uz kiek nuotraukeliu?..
Jūrate, man tavo darbai super. Čia kelių metų darbo rezultatas? Turbūt nėra realu, kad per vieną sesiją visos nuotraukos būtų tokios šaunios, todėl, jei iš 20 patinka bent 2 ar 3- tai jau gerai (ypač jei ir modeliukas-nėštukas neįpratęs prie blyksnių).
Aš (38 savaitę) fotografavausi pas Gretą. Ji "Mamos žurnale" fotografė. Mūsų sesija truko 2 val, aš pati nusivežiau keletą drabužėlių (tokių, įkuriuos netelpu, bet jie šiaip man yra gražūs ir mieli, įdomūs, gal net juokingi) , tada jau vietoj rengėmės, derinom. Tiesiog ekspromtu. Pasiruošti ir apgalvoti pati galėjau jau seniai, tada būčiau galėjusi pasiūlyti daugiau minčių. Bet viskas gavosi tikrai šauniai, aš nemaniau, kad bus taip gražu. Taigi, manau nereikia bijoti pasakyti, jei kad atrodo nepriimtina ir siūlyti savao mintis- abipusis darbas visada geriau. Pasidarėm apie 20 nuotraukų(jau atrinktų)+ skaitmeninėj formoj (kompakte). Visa tai kainavo 200 lt. Jei kam įdomu, galiu ir telefoną duoti.
Na, tai vasarą klientų neatsiginsit
Zinoma kad idomu O gal butu galima ir kokia
jurate,o pas tave fotografuojantis reikia savo drabuziu atsivesti?kaip su makiazu sukuosena?
As tai vadinciau ne stilium, o trafaretu
Drabužių reikia minimaliai, man patinka kai moteris kažką atsineša ir savo tai kas joms patinka: trumpa maikutė, sportinės kelnės, sijonas... Bet jei neturi, tai nieko baisaus
Is tiesu Jurates nuotraukos man grazesnes
As irgi ieskojau Gretos, bet ji atostogavo kazkur uzsienyje O gal galetum mums visiems parodyti jos darbus ir save beabejo
tikiuosi nepabrangs iki vasaros
Atrenku 25 gražiausias nuotraukas, Tarp jų yra 3 - 5 labai gražios. Šiuo metu atiduodu negatyvą, bet manau, kad vėliau negatyvą atiduosiu už papildomą kainą
Sveikos mamytes
Mums su vyru irgi labai patiko jusu darbai Mes irgi norim menisku nuotraukyciu. Tai kiek atsilus orams planuojame pasirodyt. Tik va kontaktuose adresiuko ir neradau. Kaip jus rasti?
Jurate, o fotografuoji tik nescias busimas mamytes ar butu galima ir siaip savo meniniu foto pasidaryt?
labai noreciau-vargo nebutu kazkada anksciau esu buvusi foto modeliu o siaip,tikiuos kad fotografuosi ir toliau...noreciau tureti graziu nuotrauku kai busiu su pilvuku, bet deja dar negreit
Šiuo metu išeinu dirbti į fotopliuso saloną Laukininkų 3, Klaipėdoje. Visada galit mane surasti telefonu 8 686 53636. Deja, pasrįžau paskirti savo likimą fotografijai, tikrai neprapulsiu. Mona Lisa, darau ir merginų foto albumus, tik tiek , kad daugiau specelizuojuos į vaikus ir nėštukes
kodel deja? saunuole o as kai lauksiuos butinai ateisiu pas tave nusifotografuoti
O tai ka vasara kainuos brangiau?
Dabar iseinu dirbti i Fitopliuso salona, koreguojam truputi kainorasti
Kas norit paziureti fotografo Romo Cekanaviciaus darbu paziureti, tai galite uzsukti i musu foto arba pavartyti sio menesio zurnala "Tavo vaikas". Ten yra keletas jo darbu
Astuliuk,labai liuks tos nespalvotos foto...tikrai profesionalu
as irgi norejau pasifotkinti,bet vis per tuos finansus...
GALIU TAU pASIULYTI STUDENTE FOTOGRAFE, LABAI MENISKA SIELA IR DAUG pIGIAU... JEI DOMINS pARASYK IMESIU I AZ...
OI NEpASTEBEJAU, KAD TU KAUNE...
O gal kas nors zino kur Kaune grazias vaiku nuotraukas daro?
Enigma,dekui uz gerus norus
Mama,Kaune Senamiescio fotostudijoje,rotuses aikstej,daro fotkes retro stiliumi jei paprasai...duoda visus priedus...mes ten per vestuves fotkinomes..ir visi labai gyre
Gal kas zinot koki nelabai brangu fotografa Vilniuje ar Utenoje?
tai toj senamieschios tudijoje irgi pagal trafareta fotkina, kaip ir redluk gal ta pachia redluka nuvezhus kur nors ir neleidus naudotis savo gelemis, sumastytu kazka menishko ir grazhaus. ir dar, juk cia gryniausia komercija - jus mokat pinigus uzh grazhias foto, jie jas daro, uzh originaluma neprimokate. ir pasakykit, na kox meninkas gali ish tiesu kazhka sukurti uzh pinigus? menas yra menas, o cia tik grazhios jusu foto.
Man irgi fotkes visai neidomios. Su tokia grazia besilaukiancia moterim manau buvo galima sugalvot kur kas idomesnes, meniskesnes, ir sakraliskesnes fotkes. O dabar visos labai vienodos ir ispozuotos...
Atleiskit mielosios mamytes ir nestukes, tikrai nenoriu nieko izeisti, bet tos nuotraukytes kur Redlukoje fotografuotos, tikrai gan vienodos...
As kazkaip maniau kai j cia taip reklamavosi kad labai graziai vaikus fotografuoja. maniau kad isties labai graizos fotkes, bet va pasiziuriu i Jurates nuotraukas, arba supermamos senbuves She - tai net issizioju is nuostabos. O tos redlukoj fotografuotos nuotraukos neatrodo vertos tokiu pinigu.. Nors jus mamytes tikrai nuostabios
Noriu pasiūlyti
|