Sienadiena buvome su suneliu Egles fotostudijoje Vilniuje Bent jau ka maciau kompiuteryje tai labai patiko rezultatas. Pati fotografe labai maloni , o kaina mamytes super 120 Lt!!!! Labai laukiu kol sutvarkys nuotraukytes ir jau planuoju kurias pasikabinsiu miegamajame http://www.eglesfotostudija.lt/kontaktai.html
QUOTE(zirzekle @ 2009 02 05, 17:35) Sveikutes  , tikrai rekomenduoju sia fotografe. http://www.fotostudija-jg.eu/nuotraukos superines, fotosesija nereali, labai siltas zmogutis, o ir kaina prieinama tikrai sakau is patirties, esame labai pateninti su vyru sios fotografes fotosesija  Ne į temą, bet... Labai įdomu, kas gimė tai moteriai, kur nufotografuota besilaukianti ir su keturiais vyrais  Tikiuosi mergytė
_caramele_
2009 02 12, 08:46
Andzeja
2009 02 13, 09:10
QUOTE(Agggata @ 2009 01 13, 14:24) www.redluk.lt kiek zinau vilniuje fotkina. garzios nuotraukos Kokios kainos fotosesijos pas redita?
tekmega
2009 02 15, 13:24
 sveikos busimos mamytes ir labas ju pilvu gyventojai:))))))))))) cia del nestukiu fotosesijos - jei jums 200 litu uz sutvarkytas 70 nuotrauku diskelyje normali kaina ir bei jums patinka fotografavimo stilius www.verovika.lt, lauksime zinuciu. "musu darbai"dar neidejome nestukiu fotosesiju, viena nestuke sutiko viesintis, tai greitu laiku atsiras nuotraikyciu... pagal tai, kaip atskambina po gautu nuotrauku atrodo kad pavyksta neblogai .... cia daznai mimimama redluk, ir man ji labai, labai patinka:)taip pat ir giedrerein:) bet mamytes!!! mes irgi jusu labai laukiame - su mazais, su dideliais pilvukais, su apvaliais ir nelabai apvaliais:))))))
Mikasiene
2009 02 23, 12:39
Aš nusifotkinau pas vyro pažįstamą http://svetlanabatura.blogspot.com/ Labai patiko, tikra profesonalė, studija Kauno centre. Gaila, negaliu nieko pakomentuoti apie kainą, nes mum darė "po blatu" Kai mažiukui bus 2 sav. pakvietėm į svečius vaikutį pafotkinti....
Vijolia
2009 02 23, 13:57
QUOTE(Andzeja @ 2009 02 13, 09:10) Kokios kainos fotosesijos pas redita? Kazkur pries menesi domejausi, tai kainos vienos is didesniu.
QUOTE(Mikasiene @ 2009 02 23, 12:39) Aš nusifotkinau pas vyro pažįstamą http://svetlanabatura.blogspot.com/ Labai patiko, tikra profesonalė, studija Kauno centre. Gaila, negaliu nieko pakomentuoti apie kainą, nes mum darė "po blatu" Kai mažiukui bus 2 sav. pakvietėm į svečius vaikutį pafotkinti....  oi, kokios fainos foto
Amaterasu
2009 02 24, 13:18
Labai nebrangia ir profesionalia fotosesija as dariausi pacioje nestumo pabaigoje.Fotografasbuvo - liuks.Vilniuje, Moksleiviu rumuose.Aleksandras fotografas
LinyteA
2009 02 25, 20:52
QUOTE(adiav @ 2009 02 10, 18:56) Sienadiena buvome su suneliu Egles fotostudijoje Vilniuje Bent jau ka maciau kompiuteryje tai labai patiko rezultatas. Pati fotografe labai maloni , o kaina mamytes super 120 Lt!!!! Labai laukiu kol sutvarkys nuotraukytes ir jau planuoju kurias pasikabinsiu miegamajame http://www.eglesfotostudija.lt/kontaktai.htmlSveikos merginos, na pasinaudojau ir as rekomendacija, nes jau senai svajojau sudalyvaut sesijoj, susigundziau uzsukt i sita fotostudija, na as likau tokia patenkinta  labai jauki aplinka, labai malonu, fotogafuojantis kazkaip labai gerai gaunasi, nuotraukas jau maciau, gavau, patiko super... ir tikrai papigiai palyginus... http://www.eglesfotostudija.lt
jurga1985
2009 02 26, 14:01
QUOTE(LinyteA @ 2009 02 25, 20:52) Sveikos merginos, na pasinaudojau ir as rekomendacija, nes jau senai svajojau sudalyvaut sesijoj, susigundziau uzsukt i sita fotostudija, na as likau tokia patenkinta  labai jauki aplinka, labai malonu, fotogafuojantis kazkaip labai gerai gaunasi, nuotraukas jau maciau, gavau, patiko super... ir tikrai papigiai palyginus... http://www.eglesfotostudija.ltkiek laiko mazdaug uztrunka fotosesija?
LinyteA
2009 02 27, 08:28
QUOTE(jurga1985 @ 2009 02 26, 15:01) kiek laiko mazdaug uztrunka fotosesija? uztrukom virs valandos, bet kadangi labai laiko nestebojom, o jis prabego taip greitai  tikslas - juk koks gaunasi rezultatas, todel dar po tos fotografavimosi valandos perziurejom kas gavosi, aisku paskui dar fotografe nuotraukas tvarke, koregavo... ka gavau galutiniam rezultate labai nudziugino
sviecia
2009 03 05, 16:21
QUOTE(Kvaksytė @ 2009 01 14, 10:19) Aš irgi tikrai norėsiu fotosesijos kai pilvas jau bus matomo dydžio  Šiaip SM paslaugų skyrelyje yra Avytes temutė. Va jos nuotraukos tai man iš viso nerealios, planuoju fotkintis pas ją  Rekomenduoju! Mano griezta nuomone: vienas geriausiu fotografu Vilniaus mieste! Kitu nenoriu kritikuoti, tiesiog manau kad tai akivaizdu. Rinkdamos fotografa, atydziai perziurekit VISUS jo darbus ir rimtai pagalvokit ar sis zmogus sugebes atvaizduoti jusu asmenybe ir isskirtinuma? Ar bus pagautos tik jums budingos veido israiskos, nuotaikos, jausmai, kuno kalba... Kokybiska fotografija negali buti atsibodusiu vienodu pozu ir sviesu visuma. Turiu pabrezti: ciu tik mano rekomendacijos, asmenine nuomone jeigu norit
QUOTE(Kvaksytė @ 2009 01 14, 10:19) Aš irgi tikrai norėsiu fotosesijos kai pilvas jau bus matomo dydžio  Šiaip SM paslaugų skyrelyje yra Avytes temutė. Va jos nuotraukos tai man iš viso nerealios, planuoju fotkintis pas ją   Ir as planuoju fotosesija tik pas ja! Likau suzaveta jos darbais  . Beje, o kada tu planuoji, kelinta nestumo savaite?
Sveiki , As planuoju fotosesija po velyku tada jau mums bus apie 31 sav... labai noreciau patarimu ka man reiktu nestis i fotosesija, as planuoju kokia viena grazia savo suknute ir gyvu geliu, gal dar kokius leliuko batukus.... Laukiu jusu patarimu ir niestukiu foto kam negaila i az
QUOTE(jovitn @ 2009 04 03, 13:24) Sveiki , As planuoju fotosesija po velyku tada jau mums bus apie 31 sav... labai noreciau patarimu ka man reiktu nestis i fotosesija, as planuoju kokia viena grazia savo suknute ir gyvu geliu, gal dar kokius leliuko batukus.... Laukiu jusu patarimu ir niestukiu foto kam negaila i az  Na cia reiketu fotografo klausti  As su leliuku kai ejau, tai nesiausi kelis komplektus rubeliu  Bet kiekvienas turbut skirtingus patarimus duoda
ilialia
2009 04 03, 22:47
Mamos gal galit ka Klaipėdoje parekomenduoti?
Dėl to, ką neštis... Visada sakau atsinešt tai, kas pačiai atrodo gražiausiai ir jaukiausiai. O jei norėsit vyniotis į draperiją, tai būtinai paklauskit ar fotografas jų turi ir kokių. Dar manau nė vienas fotografas nesupyks, jei parodysit kadrą, kurį būtinai norit padaryti. Dėl kadrų atsigulus - atsargiai. Kiek mačiau fotosesijų, labai negražiai atrodo veidas, jei nėštukė atsigulus. Nėštumo metu veidas patinsta ir atsigulus gerokai tempiasi oda žemyn. Man estetiškai negražiai atrodo. Jei jums nieko tokio - pirmyn, ekspluatuokit ir gulimus kadrus  Tik nesigulkit ant rankos, pamatysit, bus negražu. Geriau kažkaip paremti galvą po kaklu. Ir nebijokit fotografo - išdėliokit prieš jį viską, ką atsinešėt, pasakykit, ką būtinai norit panaudoti ir jis tikrai atsižvelgs į jūsų norus.
_caramele_
2009 04 05, 10:07
Sveikos  as vakar turejau fotosesija pas Aura (www.aurafoto.lt)  labai laukiu nuotraukyciu, nesiausi visko ir sukneliu ir apatiniu ir pukeliais apsideliojom  fotografe turi ir savo labai graziu dalykeliu ir minciu
o kur jus nuotraukas atsispausdinate, kai gaunate cd is fotografo? as ieskau kur pasidaryti didesnio formato, nei i fotoalbuma..
Harmony...
2009 04 06, 15:20
QUOTE(viri @ 2009 03 10, 18:20)  Ir as planuoju fotosesija tik pas ja! Likau suzaveta jos darbais  . Beje, o kada tu planuoji, kelinta nestumo savaite? Gal galite ideti tos Avytes temos nuorodele? Niekaip nepavyksta rasti Dekui labai
QUOTE(baski @ 2009 04 06, 12:27) o kur jus nuotraukas atsispausdinate, kai gaunate cd is fotografo? as ieskau kur pasidaryti didesnio formato, nei i fotoalbuma.. Didesnio formato nei siūlo atelje galima darytis įvairiose reklamos agentūrose, kas turi gerus skaitmeninius spausdintuvus. Kokybė tikrai gera būna. Taip pat būna galimybė darytis nuotraukas ant drobės.
QUOTE(baski @ 2009 04 06, 12:27) o kur jus nuotraukas atsispausdinate, kai gaunate cd is fotografo? as ieskau kur pasidaryti didesnio formato, nei i fotoalbuma.. Jeigu esi Kauniete, gali Dar ne mamos fotostudijoj iki A3 formato atsispauzdinti nuotraukas , ant lino taip pat. Tik pasiskmbink pries eidama.
QUOTE(Irunia @ 2009 04 06, 16:37) Didesnio formato nei siūlo atelje galima darytis įvairiose reklamos agentūrose, kas turi gerus skaitmeninius spausdintuvus. Kokybė tikrai gera būna. Taip pat būna galimybė darytis nuotraukas ant drobės.  dekui! ir pati jau prasizondavau situacija neblogai, parekomendavo man viena mergina, kuri su keletu spaustuviu dirba ir gali placias galimybes pasiulyti - ir ant fotopopieriaus, ir ant drobes (labai sudomino mane sitas variantas, jauciu isbandysiu greitu metu) ir lipduku, net fototapetus gali padaryt  jei aisku nuotrauka pakankamos kokybes.. kai pratestuosiu, parasysiu, ar verta demesio:)
sviecia
2009 04 15, 16:14
QUOTE(jovitn @ 2009 04 03, 14:24) Sveiki , As planuoju fotosesija po velyku tada jau mums bus apie 31 sav... labai noreciau patarimu ka man reiktu nestis i fotosesija, as planuoju kokia viena grazia savo suknute ir gyvu geliu, gal dar kokius leliuko batukus.... Laukiu jusu patarimu ir niestukiu foto kam negaila i az  Tikius dalykus turi patarti fotografas pas kuri esi suplanavusi fotosesija! Koks tikslas nestis suknes ir aksesuarus jeigu jis pvz. visas i vienoda audini apvelka...  Susikurk tema, nuotaika, paprasyk fotografo patarimo, kaip jis tave mato, kokia sviesa planuoja naudoti ir svarbiausia - nepamirsk pasipasakoti kokia tu pati save noretum matyti! Sekmes
QUOTE(sviecia @ 2009 04 15, 17:14) Tikius dalykus turi patarti fotografas pas kuri esi suplanavusi fotosesija! Koks tikslas nestis suknes ir aksesuarus jeigu jis pvz. visas i vienoda audini apvelka...  Susikurk tema, nuotaika, paprasyk fotografo patarimo, kaip jis tave mato, kokia sviesa planuoja naudoti ir svarbiausia - nepamirsk pasipasakoti kokia tu pati save noretum matyti! Sekmes  dekui uz patarimus.... kalbejau as su savo fotografe, sake jei turi savo minciu tai labai malonu bus jas igyvendinti, tai vat ir ieskau idomiu ideju p.s jusu labai grazios nuotraukos
Sveikos busimos mamos, galbut naiviai skamba, bet labai noreciau prisiminti busimos mamos fotografavima, fotografuociau jusu namu aplinkoje ir nemanau kad rezultatas nuviltu, bent jau kai pirma kart tai dariau buvau pati nustebinta. Tai ne komercinis pasiulymas tik turiu laisva savaitgali ir noreciau praleist turiningai, prisimenant savo hobi, neimant uz tai atlygio. Norejau sukurt tema, kur buciau idejus pavyzdiu bet nelabai man dar galima (nes reikia 100 komentaru but parasius). Bet jei kas susidomejot parasykit galesiu papasakot ir duot rekomendacijas.
QUOTE(mamone @ 2009 04 17, 15:53) Sveikos busimos mamos, galbut naiviai skamba, bet labai noreciau prisiminti busimos mamos fotografavima, fotografuociau jusu namu aplinkoje ir nemanau kad rezultatas nuviltu, bent jau kai pirma kart tai dariau buvau pati nustebinta. Tai ne komercinis pasiulymas tik turiu laisva savaitgali ir noreciau praleist turiningai, prisimenant savo hobi, neimant uz tai atlygio. Norejau sukurt tema, kur buciau idejus pavyzdiu bet nelabai man dar galima (nes reikia 100 komentaru but parasius). Bet jei kas susidomejot parasykit galesiu papasakot ir duot rekomendacijas.  o cia kur eles fotografes esat? jauciu kaune ar panasiai. as tai ieskojau per interneta, ir vieninteles fotografes is klaipedos, darbai kurie man patiko, buvo Vaiva, ir studija jos taip vadinasi. bet kai suzinojau kaina, truputuka teko nuliusti... apie 500lt. nu gal kam tai ir normaliai, bet man perbrangu...
QUOTE(InesaP @ 2009 04 18, 12:17) o cia kur eles fotografes esat? jauciu kaune ar panasiai. as tai ieskojau per interneta, ir vieninteles fotografes is klaipedos, darbai kurie man patiko, buvo Vaiva, ir studija jos taip vadinasi. bet kai suzinojau kaina, truputuka teko nuliusti... apie 500lt. nu gal kam tai ir normaliai, bet man perbrangu...  Niekam as nepriklausau laisva meninke  , ir tikrai jei maloni aplinka butu pafotkinciau uz dyka  nemanau kad rezultatas nuviltu
kleckiuxs_r
2009 04 19, 19:01
Laba Gal kas gali parekomenduot fotografa (-e) del nestukiu fotosesijos Klaipedoje?  buciau be galo dekinga...
irgi_laiminga
2009 04 20, 12:43
Praėjusį savaitgalį fotografavome ir mes savo pilvuką  Fotografas jau atsiuntė keletą nuotraukų. Esame labai patenkinti jo darbu http://picasaweb.google.com/egandja/Nescia#
grazu labai:) prie juros, tokios spalvos..
QUOTE(Harmony... @ 2009 04 06, 16:20) Gal galite ideti tos Avytes temos nuorodele? Niekaip nepavyksta rasti Dekui labai http://www.flickr.com/photos/22671680@N08/cia yra visos jos nuostabios foto, man labai labai ir dar jos tinklalapis www.fotopastele.lt
fortuneafilius
2009 04 24, 07:40
QUOTE(irgi_laiminga @ 2009 04 20, 14:43) Praėjusį savaitgalį fotografavome ir mes savo pilvuką  Fotografas jau atsiuntė keletą nuotraukų. Esame labai patenkinti jo darbu http://picasaweb.google.com/egandja/Nescia#Kaip grazu  Net siurpuliukai nuejo
Vijolia
2009 04 25, 20:07
32sav.  fotografavausi fotografes Giedres Rein studijoje-namuose. Maloni, paprasta fotografe, jauki aplinka bei puikios nuotraukos. 200Lt 1 val. su 30 issirinktu nuotrauku.
Elenele Raganele
2009 04 28, 19:16
QUOTE(Savarena @ 2008 02 25, 14:21) Ir prieš savaitę kartu su būsimuoju tėveliu turėjom fotosesiją pas fotografę Kristiną Vincaitytę-Danienę-pati fotosesija ir fotografė paliko gerą įspūdį, ir nuotraukos gavosi super  Jei kas dar abejojat, tikrai pabandykit-mano nuomone, verta  jo, puiki fotografe. Ne tik pafotografuos jusu vaiku krikstynas ar jusu vestuviu akimirkas, taciau ir priglaus jusu neva nesuprasta, nemylima vyra  pamastykit gerai, pries besikreipdamos i ja , nes toji moteris- be skrupulu  zodis "klientas" nejucia gali igyti ir visai kita prasme Kristinute, jei pati skaitai - imk  santarves jums su mano vyru ir ilgu gyvenimo metu  gal tavo vaikams tecio labiau reik nei maniskiams...
ARN Paukstes
2009 04 29, 18:04
Pasiziurekit, mamyte, www.vincaityte.lt tikrai verti demesio darbai. Pas sia fotografe fotografavomes su pirmu leliuku pilvuke, rezultatas nuostabus, likom labai patenkinti. Apsilankysim ten dar karteli butinai
Sveikos mamytes, leiskit ir man savo trigrashi i sita tema ikisti. As irgi kuo puikiausiai galiu uzsiimti Jusu pafotografavimu, jei tik noro butu:) turiu pavyzdziu savo svetaineje www.mads.lt tik tie pavyzdziai "ne mamiski"  seimynine galerija siek tiek paslepta, nes taip susitarem su jos herojais:) jei bus idomu, parasykite, galesiu Jus panasiai, arba visai kitaip nufotografuoti. Duosiu nuotrauku kiek gausis
QUOTE(MADS @ 2009 05 06, 08:35) Sveikos mamytes, leiskit ir man savo trigrashi i sita tema ikisti. As irgi kuo puikiausiai galiu uzsiimti Jusu pafotografavimu, jei tik noro butu:) turiu pavyzdziu savo svetaineje www.mads.lt tik tie pavyzdziai "ne mamiski"  seimynine galerija siek tiek paslepta, nes taip susitarem su jos herojais:) jei bus idomu, parasykite, galesiu Jus panasiai, arba visai kitaip nufotografuoti. Duosiu nuotrauku kiek gausis  Super nuotraukos. Būtų įdomu pamatyti jūsų "mamiškas" interpretacijas.
QUOTE(Elenele Raganele @ 2009 04 28, 20:16) jo, puiki fotografe. Ne tik pafotografuos jusu vaiku krikstynas ar jusu vestuviu akimirkas, taciau ir priglaus jusu neva nesuprasta, nemylima vyra  pamastykit gerai, pries besikreipdamos i ja , nes toji moteris- be skrupulu  zodis "klientas" nejucia gali igyti ir visai kita prasme Kristinute, jei pati skaitai - imk  santarves jums su mano vyru ir ilgu gyvenimo metu  gal tavo vaikams tecio labiau reik nei maniskiams... Vargšiukas... Surišo, surakino, davė diržo ir prigrasino negrįžt pas žmoną... Nu juokinga gi. Esam suaugę žmonės. Suprantama, kad pirmiausia kaltas ne tas, pas kurį išeinama, o tas, nuo kurio pabėgama. Ir kam lieti įtūžį šioje nekaltoje temoje? Fotografės profesionalumas nepriklauso nuo to, kiek vyrų ji priglaudė  (o jei ir priglaudė tai puiku, bent nesibasto bele kur blaškomi vėjo) Rašykit manau jai asmeninę žinutę. Taip jūsų tulžis greičiau pasieks adresatą. Nes dabar... kol prasisunks per visas temas...
Kylanti iš pelenų
2009 05 15, 14:22
teisingai, Irunia, kad draugę gini  kam gi dar reikalingi būtų draugai ? draugai  tik žiūrėk, kad su tavo pačios vyru gedinti našlė nesugultų, tikriausiai nebus taip smagu  p.s.palieku keletą procentų sutapimui
QUOTE(Kylanti iš pelenų @ 2009 05 15, 15:22) teisingai, Irunia, kad draugę gini  kam gi dar reikalingi būtų draugai ? draugai  tik žiūrėk, kad su tavo pačios vyru gedinti našlė nesugultų, tikriausiai nebus taip smagu  p.s.palieku keletą procentų sutapimui Nu prajuokino postas ir tiek Palikit daugiau procentų sutapimams. Išsakiau tik nuomonę, kad ne vieta čia purvais drabstytis. Juk galima į AŽ.  Ir kad būtų visiškai aišku, tai ta blindinė pas ją drauguose tikrai ne aš. Ot dar labiau prajuokinot
Kylanti iš pelenų
2009 05 15, 18:35
kaip stropiai sekate sia tema  ... aisku, kad tema ne apie tai  tiesiog jauciau pilietine pareiga ispeti apie tokias.... nesurandu kulturingu zodziu ..
As irgi fotografavausi budama nescia - labai grazu... Liks geras prisiminimas kai maziukas dar manyje gyveno Galiu parekomenduoti savo fotografe: jauna fotografe daro labai fainas meniskas nuotraukas, specializuojasi siaip vaiku fotografijoj, bet fotkina ir nestukes. Fotografuoja pas save studijoj ir namuose, kur jums patogiau. Nuotraukos tikrai  ir fotografuoja palyginti su kitais pigiai Jolanta 865743291 jolasiukas@gmail.com
QUOTE(Kylanti iš pelenų @ 2009 05 15, 19:35) kaip stropiai sekate sia tema  ... Seku iš profesinės pusės Nieko asmeniško, nieko blogo. Baigiam ta tema OK?
Sandriulis 25
2009 05 17, 20:50
Aš taip pat fotkinaus, Šiauliuose. Esu labai patenkinta, kad tai padariau, bet nesu patenkinta nuotraukomis, nes jos neatitiko mano sumanymo. Fotografė nelabai suprato, nors dėjosi suprantanti ko aš noriu
As besilaukdama su drauge tokia fotosesija padarem, kad grazu ziureti... Papildyta:
Renata K
2009 05 25, 10:45
Man asmeniskai REDLUKOJ darytos foto- bent jau tos kur tinklapyje sudetos tai kaimu kaimas, nzn ar reik apsikarstyt visokiom gelem, kriauklem, karoliais  na aisku nenoriu nieko izeisti, cia mano nuomone,... Man patinka meniskos foto, tokias butent ir dariausi
noreciau parekomenduoti labai saunia fotografe Sarune Zurbaite, nestukems ir ne tik:) jos darbu galite paziureti cia : http://sentimentai.wordpress.com/o nuotraukas atsispaudint ant ivairiu medziagu (drobes, fotopopieriaus, tekstiles ir tt) ir bet kokiam formate galite kreiptis : Inesa, 8620 95599.
o as gailius kad nepasidariau nuotrauku
|
|