o kelintą mėnesį fotografavotės/ ketinat fotografuotis?
QUOTE(Ornellitta @ 2005 01 06, 15:04) Atleiskit mielosios mamytes ir nestukes, tikrai nenoriu nieko izeisti, bet tos nuotraukytes kur Redlukoje fotografuotos, tikrai gan vienodos... As kazkaip maniau kai j cia taip reklamavosi kad labai graziai vaikus fotografuoja. maniau kad isties labai graizos fotkes, bet va pasiziuriu i Jurates nuotraukas, arba supermamos senbuves She - tai net issizioju is nuostabos. O tos redlukoj fotografuotos nuotraukos neatrodo vertos tokiu pinigu.. Nors jus mamytes tikrai nuostabios O She irgi fotografuoja neštukes?
Gal kas galit parekomenduoti gerą fotografą ar fotografę iš kauno?
tikrai rekomenduoju She
QUOTE(Ornellitta @ 2005 01 06, 15:04) Atleiskit mielosios mamytes ir nestukes, tikrai nenoriu nieko izeisti, bet tos nuotraukytes kur Redlukoje fotografuotos, tikrai gan vienodos... As kazkaip maniau kai j cia taip reklamavosi kad labai graziai vaikus fotografuoja. maniau kad isties labai graizos fotkes, bet va pasiziuriu i Jurates nuotraukas, arba supermamos senbuves She - tai net issizioju is nuostabos. O tos redlukoj fotografuotos nuotraukos neatrodo vertos tokiu pinigu.. Nors jus mamytes tikrai nuostabios
Tiesą sakant, aš pati nesifotografavau, bet domėjausi, kas fotografuoja, žiūrėjau daug darbų ir patį didžiausią įpūdį paliko Čekanavičiaus darbai. Mačiau kitos merginos čia davė jo kontaktus ir svetainę www.cekanavicius.lt. Pažiūrėkit, tikrai verta
daugiausia kritikos redluk sulaukia tikriausiai del aukstos kainos, o nuotraukos tai visur vienodos, t.y. kiekvienas fotografas turi savo stiliu ir tuo stiliumi ir fotkina visas. niu juokingiausia, kad cekanavicius giriamas uz originalias nuotraukas, bet man jos pasirode dar vienodesnes nei redluk Visos su vienodom skraistem apsigobe
aha pas Čekanavičių tai nuotraukos nėštukių tikrai irgi vienodokos,nors tikrai tiesą sakant daug graženės nei RedLuk.
Sveikutes!
O kur tą vienų išgirtą, kitų išpeiktą Redluką rasti? Gal kokia svetainę internete jie turi? Ieškau ir nerandu, taip ir pagimdysiu nenusifotografavus
Gal kas parekomenduosit fotografą ar fotostudiją Vilniuje?
Siemkute, redluko internetinis adresas toks ir yra www.redluk.lt Ten rasi ir kontaktinius telefonus bei nuotraukytes.
Na, mano nuomonė apie RedLuk tai kritiška. Patiko tik keletas nėščiųjų nuotraukų. Orginalumo trūksta, konteksto ir veiksmo. Toks vaizdas, kad užtenka pilvą parodyt ir jau gražu. Per mažai jausmingumo, nestsispindi mamyčių auros.
Pas Čekanavičių tai mamytės jausmingesnės (bent jau veidai su išraiška), na bet nuotraukos tai tikrai visos vienodos ir labai tamsios. Prie mano ginekologės kabo didelė nuotrauka jo daryta, tai mes jau su vyru aptarėm, kad labai niūru. Toks vaizdas, kad gedulo skraistėm jos apsigobę. Žiūrėsim kaip man fotosesija pasiseks QUOTE(Mikasiene @ 2006 05 26, 10:37) Žiūrėsim kaip man fotosesija pasiseks Tai kaip atsiliepimai? Laukiu-nesulaukiu... Aš irgi žiauriai noriu nusifotografuoti. Bet Redluk'as man nelabai, nes ir lupa pinigus už nieką. Cekanavicisu man siaip nieko, bet suitnku su tavimi, kad truputuką niūrokios fotkės. Viena iš mūsų liepinukių Klaipėdoje fotkinosi pas kažkokią moterį, na, jau fotkių grožis...
Brangiosios mamytes,nesmerkit manes ir mano nuomones.Nejau Jums taip svarbu fotografuotis pas zymius menininkus ir dar nescioms,jau geriau tuos pinigelius skirkit busimo vaikelio rubeliams ir zaisliukams.Tikrai nemanau ,kad kiti zmones ziures i jusu dideli pilvuka
tikrai neuzhtenka
ash fotkinaus pas cekanavichiu o jo foto man super. reik skirt kur grazhu, o kur menishka, bet man ir tas ir tas tinka del redluk tai man ten tiesiog grazhios moteru nuotraukos
merginos o kur galima pamatyti cekanaviciaus
darbu? gal yra internetinis psl? ir mazdaug kokia kaina pas ji? QUOTE(rasasukyte @ 2006 07 08, 19:40) Brangiosios mamytes,nesmerkit manes ir mano nuomones.Nejau Jums taip svarbu fotografuotis pas zymius menininkus ir dar nescioms,jau geriau tuos pinigelius skirkit busimo vaikelio rubeliams ir zaisliukams.Tikrai nemanau ,kad kiti zmones ziures i jusu dideli pilvuka na kad vaikelio rubeliams ir zaisliukams skirti tuos pinigelius,tai dar pasigincyciau... QUOTE(Atlante @ 2006 07 25, 13:29) merginos o kur galima pamatyti cekanaviciaus darbu? gal yra internetinis psl? ir mazdaug kokia kaina pas ji? Yra puslapis: www.cekanavicius.lt
Sveikos,mamytes
Oi kaip liūdna, Romas Čekanavičius jau nebefotografuoja nėščiųju
Sveikos. Aš irgi pasirinkau Čekanavičių. Jo nuotraukos man labai patiko. Labai jau meniškos, o va redluke per daug spalvų. mamytės labiau į maniekenes panašios. Bet beabėjo kiekvieną turi savo nuomone ir pasirenka pagal skonį.
Čekanavičius ir man sakė, kad dabar maždaug 2 mėn. neštukių nepriims, nes turi daug projektų ir parodų. Bet kai pasakiau, kad mes su juo kalbėjomes dar liepą ir jis pasakė paskambinti rugpjūtį ir tada tiksliai susitarsime, tada jis dar paklausė kada man gimdyti ir galiausiai pasakė, kad jeigu pažadėjo negali man atsakyti QUOTE(ruttela @ 2006 08 11, 12:54) Oi kaip liūdna, Romas Čekanavičius jau nebefotografuoja nėščiųju Ruttela , Jei anksciau kalbejaisi su cekanavicium ir buvot kazka aptare , tik lauket kol pilvukas paaugs -jis priima fotografuoti tuos , su kuriais anksciau buvo taresis ir tuos , kurie jau fotografavosi .
Pastaruoju metu tiek spaudoj, tiek televizijoj teko išgirsti apie vis populiarėjantį nėščiųjų įsiamžinimą. Ar bandėt jau kas nors iš čia besilankančių? Ką rekomenduotumėt?
As irgi labai noriu apsilankyti pas profesionalu fotografa. Rekomendavo toki Cekanaviciu Kaune. Tik reiktu paskubeti, nes iki gimdymo liko 3 savaiteles. Jo darbus gali pamatyti www.cekanavicius.lt
Nejuokaukit, mamytes, kad Cekanavicius nebefotikina! Siandien zadejau skambinti ir tartis del sesijos. Auginau
as irgi vakar buvau issigandus, kad teks vykt i Klaipeda meniniu nuotraukyciu, taciau mano dziaugsmui, Cekanavicius nors diena ir neatsake i mano skambuti, vakare pats perskambino rades praleista nepazystama mano skambuti, ir net neuzsimine, kad nebeteikia siu paslaugu. Tikrai labai plepus vyrukas, as su vyru zygiuosiu rugsejo 3d.(sekmadieni) i fotosesija:) Zinote, labai patogu, kad jis poilsio dienomis sutinka dirbti, nes vien del fotosesijos vyrui paprasta diena mesti darbus butu ne kas...
sveikos mamytes patarkit kur rast vilniuj gera fotografa
o mazdaug kiki pilvuka jus fotkinat? na mazdaug jau keliu saviteliu dekoju
aš ir kaip buvau nėščia, pasidariau nuotraukyčių
QUOTE(kristuska13 @ 2006 08 23, 18:01) as irgi vakar buvau issigandus, kad teks vykt i Klaipeda meniniu nuotraukyciu, taciau mano dziaugsmui, Cekanavicius nors diena ir neatsake i mano skambuti, vakare pats perskambino rades praleista nepazystama mano skambuti, ir net neuzsimine, kad nebeteikia siu paslaugu. na va o pries kiek laiko pas ji reikia uzsirasyti ?
Na, man asmeniškai nėra labai gražu tos nėštukių foto, bet tai skonio reikalas. O jeigu reiktų rinktis ar Čekanavičius, ar Geležiūtė, rinkčiausi pirmąjį. Darbai bent jau skoningesni, nors pats asmuo man ne prie širdies. Profesionalias foto gali padaryti ir "ne profesionalas", pasiklausinėkite savo pažįstamų, pažiūrėkite jų foto, gal kur nors rasite pasislėpusį talentą?
As va dabar perziurejau Cekanaviciaus tinklapi, niu ir likau suzaveta nestukiu fotkemis
Bet as tai tikrai pasipuscius leksiu Kaunan fotkintis, mano brangusis turbut kad tik kompanija palaikys, bet pozuoti nepriversiu, drovus mat O kazin makiaza ten padaro, ar reikia jau pasidarisu atlekti? Ta aktore raudonomis garbanomis zinau, skaiciau nemazai apie ja "Zmonese" , prisimenu tik varda Regita (Redita), o pavardes nepamenu, bet ji su vyru irgi fotkina nesciukes ir gan meniskai... QUOTE(panteRa25 @ 2006 09 03, 16:55) Ta aktore raudonomis garbanomis zinau, skaiciau nemazai apie ja "Zmonese" , prisimenu tik varda Regita (Redita), o pavardes nepamenu, bet ji su vyru irgi fotkina nesciukes ir gan meniskai... taip ji vardu Redita.... jau radau jos kontaktus
Ačiū "rrr" už patarimą dar kartą pasiskambinti Čekanavičiui ir pasakyti, kad jau buvau su juo susitarusi.
Neryte,
Pas Čekanavičių už naują padidintą kainą lygtai gauni daugiau privalumų, t.y. didesnė kokybė (foto gali spausdinti ne tik A4 formato, bet ir A2), gal daugiau foto ir pan. Tiklsiai nenorėjau klausinėti, nes man nelabai aktualu buvo, o be to jis kai užsiveda kalbėt, tai nėra galo ... Nikotina, Aš fotografavausi lygiai 8 mėnesių, tačiau manau, kad tai labai individualu. Juk ir mūsų pilvukai auga labai nevienodai, pas vienas greičiau, pas kitas - vėliau. Aš tau patarčiau pasiauginti pilvuką, nes kuo jis didesnis, tuo gražiau (bent jau man) . Bet ir neperlaukti, nes ką gali žinoti: gal ištinsi į pabaigą, arba priaugsi daug svorio, arba anksčiau pagimdysi ir pan. Be to, tarkis su fotografu iš anksto, nes gal galės tave priimti tik po 2-3sav., gal atsiras šiaip kokių nesklandumų (kaip man buvo: fotografui prasidėjo radikulitas būtent tą dieną, kai turėjau paveiksluotis, tai teko atidėt kelioms dienom). Na žodžiu kai jausiesi pati sau l.graži, tada ir eik. O man teko matyti nėštukių ir 6 mėnesių, ir kelios dienos prieš gimdymą, tai visos vienodai gražiai atrodo
Aš sekmadienį buvau pas jį fotkintis pagal naują tvarką. Tai pagal tą naują tvarką gauni visą absoliučiai žalią, netvarkytą medžiagą kiek prifotkina(mums gavosi apie 350 kadrų) surašytą į DVD(turbūt pagal seną tvarką tos medžiagos neatiduoda?), iš jų išsirenki namie(galima turbūt ir pas jį, jei nori) 10 labiausiai tau patikusių kadrų, kuriuos jis sutvarko ir atiduoda visus tuos 10 (spalvotus ir nesplavotus) aukščiausios kokybės, kad gali atsispausdinti net A2 formate, tik aišku sutvarko kaip jis sakė maždaug per 1,5mėnesio. Ir dar, pagal naują tvarką pasirašoma sutartis, kurioje gali atsisakyti leisti fotomenininkui viešinti bet kokiu būdu tavo nuotraukas, kas mums su vyru buvo labai svarbu(jei gerai supratau, anksčiau jis nesiimdavo fotkinti, jei negalėdavo naudoti tos medžiagos parodoms ar pan.) Aš visai nenorėčiau atėjus į kokią parodą, ar įlindus į internetą išvysti savo nuotrauką , nes fotkinamės su vyru sau, o ne visuomenei Tiesa, nors sakė kad mes užtruksim maždaug 2 valandas pas jį, deja, dėka to paties plepumo (kas man visai netrukdė, o kaip tik maloniai nuteikė, nes atėjus fotkintis iš kart nereikėjo pult nusirenginėt kaip į konvejerį, o pradžioj jis pasisodino mus, viską nuodugniai paaiškino) sugaišome daugiau nei 3 valandas ir likome labai patenkinti abu su vyru Jei kas turi klausimų, rašykit į AŽ, mielai atsakysiu Ai, dar kaina pagal naują tvarką 250Lt
Sveikos,mamytės! Aš taip pat fotografuoju besilaukiančias moteris.Esu Vilniuje.
Man malonu,jei pažiūrėsit mano puslapėlį. www.gfoto.tai.lt Sėkmės!
o kaip Klaipedoj, ar yra tokiu fotografu? noretusi ka nors grazaus atminimui palikt, nes kolkas vienintele nuotrauka, kur as su pilvuku, tai per tevu baliu, kur as kopustu salotas sveiciu is didziules lekstes
kiek esu skaicius, tai man atrodo, kad va cia http://www.foto-jurate.lt Klaipedoj
QUOTE(iliona @ 2006 11 06, 17:35) Taip noreciau su visa seimyna ir savo pilvuku (kol dar "nesprogau") nusifotografuot, bet matau visos raso apie Kauno fotografus. Gal kas zino Vilniuje koki gera fotografa? na as irgi labai ieskojau ir nieko gero neradau , va redluk neblogai foto daro , bet kad jau pinigelius plesia nerealius tai va padare mums 8 foto , irase i kompakta jas tai mes sumokejome 100lituku
As irgi laukiu kol musu fotografe (pazistama)atras laiko mane patokinti, labai noriu tureti savo pilvuziuko nuotraukas
Papildyta: QUOTE(iliona @ 2006 11 06, 20:31) o man nelabai patinka jos darbai
Na mes su vyru fotografavomes pas R. Čekanavičių. Likome begalo patenkinti. Aš norėjau meniškų nuotraukų, jas ir gavau. O redluke ir kainos kosminės, ir neštukės labiau į meniekienes panašios. Na čia tik mano nuomonė.
|