Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fotosesijos nėštukėms
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
vvandene
o kelintą mėnesį fotografavotės/ ketinat fotografuotis?
Valentinka
QUOTE(Ornellitta @ 2005 01 06, 15:04)
Atleiskit mielosios mamytes ir nestukes, tikrai nenoriu  nieko izeisti, bet tos nuotraukytes kur Redlukoje fotografuotos, tikrai gan vienodos...
As kazkaip maniau kai j cia taip reklamavosi kad labai graziai vaikus fotografuoja. maniau kad isties labai graizos fotkes, bet va pasiziuriu i Jurates nuotraukas, arba supermamos senbuves She - tai net issizioju is nuostabos.
O tos redlukoj fotografuotos nuotraukos neatrodo vertos tokiu pinigu..
Nors jus mamytes tikrai nuostabios thumbup.gif
*

O She irgi fotografuoja neštukes? g.gif
Valentinka
Gal kas galit parekomenduoti gerą fotografą ar fotografę iš kauno? 4u.gif
Mamūškė
tikrai rekomenduoju She thumbup.gif wub.gif
laiminga_mamyte
drinks_cheers.gif
QUOTE(Ornellitta @ 2005 01 06, 15:04)
Atleiskit mielosios mamytes ir nestukes, tikrai nenoriu  nieko izeisti, bet tos nuotraukytes kur Redlukoje fotografuotos, tikrai gan vienodos...
As kazkaip maniau kai j cia taip reklamavosi kad labai graziai vaikus fotografuoja. maniau kad isties labai graizos fotkes, bet va pasiziuriu i Jurates nuotraukas, arba supermamos senbuves She - tai net issizioju is nuostabos.
O tos redlukoj fotografuotos nuotraukos neatrodo vertos tokiu pinigu..
Nors jus mamytes tikrai nuostabios thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif Pritariu.Aš nėštumo pradžioje galvojau kad reiktu redluke nusifotkint veliau,bet kai pasiziurejau kokios ten foto.... schmoll.gif Praejo noras.Visu pirma tai nuotraukos visos tikrai vienodos.O ir tos nuotraukos kur tevai su vaikais... Nu kiek teko matyti tai nematau grozio kai tevai ir vaikai nuogi....
Keiti
Tiesą sakant, aš pati nesifotografavau, bet domėjausi, kas fotografuoja, žiūrėjau daug darbų ir patį didžiausią įpūdį paliko Čekanavičiaus darbai. Mačiau kitos merginos čia davė jo kontaktus ir svetainę www.cekanavicius.lt. Pažiūrėkit, tikrai verta thumbup.gif
dea
biggrin.gif juokas sueme lotuliukas.gif
daugiausia kritikos redluk sulaukia tikriausiai del aukstos kainos, o nuotraukos tai visur vienodos, t.y. kiekvienas fotografas turi savo stiliu ir tuo stiliumi ir fotkina visas. niu juokingiausia, kad cekanavicius giriamas uz originalias nuotraukas, bet man jos pasirode dar vienodesnes nei redluk biggrin.gif lotuliukas.gif bigsmile.gif
Visos su vienodom skraistem apsigobe lotuliukas.gif
laiminga_mamyte
aha pas Čekanavičių tai nuotraukos nėštukių tikrai irgi vienodokos,nors tikrai tiesą sakant daug graženės nei RedLuk.
Siemkute
Sveikutes!

O kur tą vienų išgirtą, kitų išpeiktą Redluką rasti? Gal kokia svetainę internete jie turi? Ieškau ir nerandu, taip ir pagimdysiu nenusifotografavus smile.gif
gėliukas
Gal kas parekomenduosit fotografą ar fotostudiją Vilniuje? biggrin.gif
Zioge
Siemkute, redluko internetinis adresas toks ir yra www.redluk.lt Ten rasi ir kontaktinius telefonus bei nuotraukytes.
Aistulis
QUOTE(Zioge @ 2006 05 12, 12:47)
Siemkute, redluko internetinis adresas toks ir yra www.redluk.lt  Ten rasi ir kontaktinius telefonus bei nuotraukytes.
*

man tai neatsidaro ju puslapis... schmoll.gif
Mikasiene
Na, mano nuomonė apie RedLuk tai kritiška. Patiko tik keletas nėščiųjų nuotraukų. Orginalumo trūksta, konteksto ir veiksmo. Toks vaizdas, kad užtenka pilvą parodyt ir jau gražu. Per mažai jausmingumo, nestsispindi mamyčių auros.
Pas Čekanavičių tai mamytės jausmingesnės (bent jau veidai su išraiška), na bet nuotraukos tai tikrai visos vienodos ir labai tamsios. Prie mano ginekologės kabo didelė nuotrauka jo daryta, tai mes jau su vyru aptarėm, kad labai niūru. Toks vaizdas, kad gedulo skraistėm jos apsigobę.
Žiūrėsim kaip man fotosesija pasiseks ax.gif Važiuoju pas savo pusbrolį, jis man dar nuo pernai skolingas fotosesiją biggrin.gif Jeigu man labai patiks, tai ir jums parekomenduosiu drinks_cheers.gif
Neffertite_
QUOTE(Mikasiene @ 2006 05 26, 10:37)
Žiūrėsim kaip man fotosesija pasiseks  ax.gif  Važiuoju pas savo pusbrolį, jis man dar nuo pernai skolingas fotosesiją  biggrin.gif Jeigu man labai patiks, tai ir jums parekomenduosiu  drinks_cheers.gif
*

Tai kaip atsiliepimai? Laukiu-nesulaukiu... Aš irgi žiauriai noriu nusifotografuoti. Bet Redluk'as man nelabai, nes ir lupa pinigus už nieką. Cekanavicisu man siaip nieko, bet suitnku su tavimi, kad truputuką niūrokios fotkės. Viena iš mūsų liepinukių Klaipėdoje fotkinosi pas kažkokią moterį, na, jau fotkių grožis... doh.gif Bet taip toli... Todėl ieškau ką nots arčiau... Gal kas ką rekomenduos? Baigiu nusišauti...
rasasukyte
Brangiosios mamytes,nesmerkit manes ir mano nuomones.Nejau Jums taip svarbu fotografuotis pas zymius menininkus ir dar nescioms,jau geriau tuos pinigelius skirkit busimo vaikelio rubeliams ir zaisliukams.Tikrai nemanau ,kad kiti zmones ziures i jusu dideli pilvuka nestuke.gif (tegu tuo dziagiasi vyras ir vyresnieji vaikai).Juk galima nusifotografuoti savo fotoaparatu i padaryti viena nuotraukele,kuria ir idesite i savo vaikelio albuma(taip as padariau) ir tikrai to uztenka. rolleyes.gif
Liorka
tikrai neuzhtenka biggrin.gif su sawo muiline shimtu shimtus foto pridariau ir manau kad ir dar po 10 metu nieko panashaus neisheitu y prof fotografo daryta foto smile.gif ir visiems pazhystamiems buvo ydomu pazhiuret biggrin.gif mama netdraugems rode biggrin.gif
ash fotkinaus pas cekanavichiu smile.gif mano foto jo tituliniam dabar ydeta blush2.gif nors labiausiai man patiko kad ja pakabino prie kauno maximos antiabortinej reklamoj smile.gif kai ta primine, labai padejo atsilaikyt priesh siulanchius atsikratyt antru vaikuchiu rolleyes.gif
o jo foto man super. reik skirt kur grazhu, o kur menishka, bet man ir tas ir tas tinka biggrin.gif o del to niurumo tai man tada kaip tik ishryshkeja visa nuotaika nuotraukoj, del to ir rinkaus butent sita fotografa. po to dar fotkinom gimdyma ir gimusia mazhe, antra irgi fotkinsiu. man didelis pliusas kad atiduoda visas foto - laaabai patiko tikrai ne 3 ir ne 6ish visu, pasidarai kiek nori ir kada nori smile.gif gimdymas nachaliavnai, o po to ir uzh gimusios man astrodo nemokejom smile.gif ir shiaip zhmogus malonus smile.gif

del redluk tai man ten tiesiog grazhios moteru nuotraukos smile.gif su vaikuchiais kazhkas ydomiau kartais padaryta smile.gif o jurates vaikai tai super, ash dar palangoj kazhkokioj studijoj uzhtikau jos albuma - nu tikrai kiekviena foto ydomi, pas ja irgi norechiau visai kada ishtaikyt proga ir dukra atwezht smile.gif o neshtukes kazhkokios keistos, man vis atrodo ne y tema, ne vietoj. man vos pora patiko, o ir tos tokios "popsishkos" biggrin.gif nu bet svarbiausia kad pachiai mamytei tiktu ir patiktu, graxhios foto kazhkaip paivairina, palinksmina, praturtina ta etapa smile.gif
Atlante
merginos o kur galima pamatyti cekanaviciaus
darbu? gal yra internetinis psl?
ir mazdaug kokia kaina pas ji?
Olaiva
QUOTE(rasasukyte @ 2006 07 08, 19:40)
Brangiosios mamytes,nesmerkit manes ir mano nuomones.Nejau Jums taip svarbu fotografuotis pas zymius menininkus ir dar nescioms,jau geriau tuos pinigelius skirkit busimo vaikelio rubeliams ir zaisliukams.Tikrai nemanau ,kad kiti zmones ziures i jusu dideli pilvuka nestuke.gif (tegu tuo dziagiasi vyras ir vyresnieji vaikai).Juk galima nusifotografuoti savo fotoaparatu i padaryti viena nuotraukele,kuria ir idesite i savo vaikelio albuma(taip as padariau) ir tikrai to uztenka. rolleyes.gif
*

na kad vaikelio rubeliams ir zaisliukams skirti tuos pinigelius,tai dar pasigincyciau... g.gif gi koks skirtumas,ar tures vienu dideliu meshkinu pliushiniu daugiau ar maziau? ax.gif o man pasakojo,kad pries 4 metus viena fotografavosi savo pilvuka su vyru,dabar rodo savo dukrytei,aishkina kas ten,tai ji tokia laiminga.manau,kad nestuke.gif grazuji perioda tikrai butina iamzinti wub.gif tik velgi,aisq,pagal pinigine viskas...bet bent jau mes tai tikrai eisim si menesi pozuoti,bus virsh 7 men,tai pats tas smile.gif
kava
QUOTE(Atlante @ 2006 07 25, 13:29)
merginos o kur galima pamatyti cekanaviciaus
darbu? gal yra internetinis psl?
ir mazdaug kokia kaina pas ji?
*

Yra puslapis:
www.cekanavicius.lt
Morgan
Sveikos,mamytes smile.gif Labai prasau parekomenduokit moteri fotografe Vilniuj.Labai prasau.Mano pilvukas islys turbut tik ziema,bet jau noreciau zinot kur galeciau kreiptis del meniniu nuotrauku.
ruttela
Oi kaip liūdna, Romas Čekanavičius jau nebefotografuoja nėščiųju verysad.gif Dar prieš gerą mėnesį su juo derinau, kad ateisiu pasifotografuot, tik dar noriu pasiaugint pilvuką, o šiandien paskambinusi gavau atsakymą, kad jis dabar kažkokiais dideliais projektais užsiėmęs ir nebepriims. verysad.gif Tai kaip šaltu dušu nupylė, tiek laukiau, tiek norėjau, o dabar sėdžiu visa nuliūdusi ir nebežinau, ką daryt... Gal kas žinote, į kokią fotostudiją būtų galima kreiptis Kaune ? Ar eiti į pirmą pasitaikiusią ?
leogirl
Sveikos. Aš irgi pasirinkau Čekanavičių. Jo nuotraukos man labai patiko. Labai jau meniškos, o va redluke per daug spalvų. mamytės labiau į maniekenes panašios. Bet beabėjo kiekvieną turi savo nuomone ir pasirenka pagal skonį.
Čekanavičius ir man sakė, kad dabar maždaug 2 mėn. neštukių nepriims, nes turi daug projektų ir parodų. Bet kai pasakiau, kad mes su juo kalbėjomes dar liepą ir jis pasakė paskambinti rugpjūtį ir tada tiksliai susitarsime, tada jis dar paklausė kada man gimdyti ir galiausiai pasakė, kad jeigu pažadėjo negali man atsakyti lotuliukas.gif Taip kad trečiadienį su MB varome į fotosesiją. Na nuskilo thumbup.gif
rrr
QUOTE(ruttela @ 2006 08 11, 12:54)
Oi kaip liūdna, Romas Čekanavičius jau nebefotografuoja nėščiųju verysad.gif  Dar prieš gerą mėnesį su juo derinau, kad ateisiu pasifotografuot, tik dar noriu pasiaugint pilvuką, o šiandien paskambinusi gavau atsakymą, kad jis dabar kažkokiais dideliais projektais užsiėmęs ir nebepriims.  verysad.gif  Tai kaip šaltu dušu nupylė, tiek laukiau, tiek norėjau, o dabar sėdžiu visa nuliūdusi ir nebežinau, ką daryt... Gal kas žinote, į kokią fotostudiją būtų galima kreiptis Kaune ? Ar eiti į pirmą pasitaikiusią ?
*

Ruttela ,

Jei anksciau kalbejaisi su cekanavicium ir buvot kazka aptare , tik lauket kol pilvukas paaugs -jis priima fotografuoti tuos , su kuriais anksciau buvo taresis ir tuos , kurie jau fotografavosi .
karra
Pastaruoju metu tiek spaudoj, tiek televizijoj teko išgirsti apie vis populiarėjantį nėščiųjų įsiamžinimą. Ar bandėt jau kas nors iš čia besilankančių? Ką rekomenduotumėt?
fashion
As irgi labai noriu apsilankyti pas profesionalu fotografa. Rekomendavo toki Cekanaviciu Kaune. Tik reiktu paskubeti, nes iki gimdymo liko 3 savaiteles. Jo darbus gali pamatyti www.cekanavicius.lt
fashion
Nejuokaukit, mamytes, kad Cekanavicius nebefotikina! Siandien zadejau skambinti ir tartis del sesijos. Auginau nestuke.gif , liko 3 savaiteles ir se tau kad nori. Einu paskambinti... Tai va, ka tik paskenejau su juo (ale ir plepus smile.gif) Zodziu, viska jis fotografuoja, bet kuriuo paros metu. Tai jau siandien vakare su vyru apsitarsim kada lekiam blush2.gif
"spindi"
as irgi vakar buvau issigandus, kad teks vykt i Klaipeda meniniu nuotraukyciu, taciau mano dziaugsmui, Cekanavicius nors diena ir neatsake i mano skambuti, vakare pats perskambino rades praleista nepazystama mano skambuti, ir net neuzsimine, kad nebeteikia siu paslaugu. Tikrai labai plepus vyrukas, as su vyru zygiuosiu rugsejo 3d.(sekmadieni) i fotosesija:) Zinote, labai patogu, kad jis poilsio dienomis sutinka dirbti, nes vien del fotosesijos vyrui paprasta diena mesti darbus butu ne kas...
nikotina
sveikos mamytes patarkit kur rast vilniuj gera fotografa sad.gif
o mazdaug kiki pilvuka jus fotkinat? na mazdaug jau keliu saviteliu nestuke.gif
dekoju biggrin.gif
giedruthele
aš ir kaip buvau nėščia, pasidariau nuotraukyčių thumbup.gif buvau jau 8mėn nėščia. o fotkinaus Kaune, pas Geležiūtę, senamiestį prie rotušės, man asmeniškai labai patiko mirksiukas.gif
Astee
QUOTE(kristuska13 @ 2006 08 23, 18:01)
as irgi vakar buvau issigandus, kad teks vykt i Klaipeda meniniu nuotraukyciu, taciau mano dziaugsmui, Cekanavicius nors diena ir neatsake i mano skambuti, vakare pats perskambino rades praleista nepazystama mano skambuti, ir net neuzsimine, kad nebeteikia siu paslaugu.
*

na va smile.gif
o pries kiek laiko pas ji reikia uzsirasyti ?
Saulės pūga
Na, man asmeniškai nėra labai gražu tos nėštukių foto, bet tai skonio reikalas. O jeigu reiktų rinktis ar Čekanavičius, ar Geležiūtė, rinkčiausi pirmąjį. Darbai bent jau skoningesni, nors pats asmuo man ne prie širdies. Profesionalias foto gali padaryti ir "ne profesionalas", pasiklausinėkite savo pažįstamų, pažiūrėkite jų foto, gal kur nors rasite pasislėpusį talentą?
"spindi"
QUOTE(*lavista* @ 2006 08 28, 22:38)
na va  smile.gif
o pries kiek laiko pas ji reikia uzsirasyti ?
*

tai kaip matai, as tariausi rugpjucio 22 d. rugsejo 3 dienai, taciau manau kad cia viskas priklauso nuo jo uzimtumo, kuo anksciau pasiskambinsi, tuo platesnes galimybes paciai bus rinktis tinkama laika
*panteRa*
As va dabar perziurejau Cekanaviciaus tinklapi, niu ir likau suzaveta nestukiu fotkemis bigsmile.gif Niu bet jau gimdymu akimirku gal neamzinciau...cia aisku mano nuomone, yra kas ir filmuoja visa gimdymo veiksma ir sukakus vaikeliui 16 - ima ir padovanoja...kaip kas ismano...
Bet as tai tikrai pasipuscius leksiu Kaunan fotkintis, mano brangusis turbut kad tik kompanija palaikys, bet pozuoti nepriversiu, drovus mat biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O kazin makiaza ten padaro, ar reikia jau pasidarisu atlekti?

Ta aktore raudonomis garbanomis zinau, skaiciau nemazai apie ja "Zmonese" , prisimenu tik varda Regita (Redita), o pavardes nepamenu, bet ji su vyru irgi fotkina nesciukes ir gan meniskai...
Nerytė
QUOTE(panteRa25 @ 2006 09 03, 16:55)

Ta aktore raudonomis garbanomis zinau, skaiciau nemazai apie ja "Zmonese" , prisimenu tik varda Regita (Redita), o pavardes nepamenu, bet ji su vyru irgi fotkina nesciukes ir gan meniskai...
*

taip ji vardu Redita.... jau radau jos kontaktus rolleyes.gif jei kuria nors domina tai www.redluk.lt mirksiukas.gif
ruttela
Ačiū "rrr" už patarimą dar kartą pasiskambinti Čekanavičiui ir pasakyti, kad jau buvau su juo susitarusi. 4u.gif Iš tiesų Romas iškart pasakė, kad jeigu jau tarėmės, tai tikrai priims mane be jokių kalbų. O kai pirmąkart skambinau, iš to netikėtumo nepaminėjau, kad buvom susitarę, nes labai susinervinau išgirdusi neigiamą atsakyma.... Na bet dabar jau sėkmingai įsiamžinau savo pilvuką ir telieka laukti nuotraukyčių smile.gif Gaila, kad jas sutvarkys ir atiduos tik po 1-2mėn. Kadangi paveikslavo mane pagal 'seną tvarką', tai fotosesija man kainuos tik 100lt. Pagal 'naują tvarką' fotosesija kainuoja 250lt. Matomai norinčių nesumažėjo, tai neturėdamas kur dingti, Romas užkėlė kainą...
Nerytė
QUOTE(ruttela @ 2006 09 06, 10:57)
Kadangi paveikslavo mane pagal 'seną tvarką', tai fotosesija man kainuos tik 100lt. Pagal 'naują tvarką' fotosesija kainuoja 250lt.  Matomai norinčių nesumažėjo, tai neturėdamas kur dingti, Romas užkėlė kainą...
*

o kuo skiriasi sena tvarka nuo naujos? tik kaina? g.gif
ruttela
Neryte,

Pas Čekanavičių už naują padidintą kainą lygtai gauni daugiau privalumų, t.y. didesnė kokybė (foto gali spausdinti ne tik A4 formato, bet ir A2), gal daugiau foto ir pan. Tiklsiai nenorėjau klausinėti, nes man nelabai aktualu buvo, o be to jis kai užsiveda kalbėt, tai nėra galo ... smile.gif

Nikotina,

Aš fotografavausi lygiai 8 mėnesių, tačiau manau, kad tai labai individualu. Juk ir mūsų pilvukai auga labai nevienodai, pas vienas greičiau, pas kitas - vėliau. Aš tau patarčiau pasiauginti pilvuką, nes kuo jis didesnis, tuo gražiau (bent jau man) . Bet ir neperlaukti, nes ką gali žinoti: gal ištinsi į pabaigą, arba priaugsi daug svorio, arba anksčiau pagimdysi ir pan. Be to, tarkis su fotografu iš anksto, nes gal galės tave priimti tik po 2-3sav., gal atsiras šiaip kokių nesklandumų (kaip man buvo: fotografui prasidėjo radikulitas būtent tą dieną, kai turėjau paveiksluotis, tai teko atidėt kelioms dienom). Na žodžiu kai jausiesi pati sau l.graži, tada ir eik. O man teko matyti nėštukių ir 6 mėnesių, ir kelios dienos prieš gimdymą, tai visos vienodai gražiai atrodo smile.gif . Sėkmės !
"spindi"
Aš sekmadienį buvau pas jį fotkintis pagal naują tvarką. Tai pagal tą naują tvarką gauni visą absoliučiai žalią, netvarkytą medžiagą kiek prifotkina(mums gavosi apie 350 kadrų) surašytą į DVD(turbūt pagal seną tvarką tos medžiagos neatiduoda?), iš jų išsirenki namie(galima turbūt ir pas jį, jei nori) 10 labiausiai tau patikusių kadrų, kuriuos jis sutvarko ir atiduoda visus tuos 10 (spalvotus ir nesplavotus) aukščiausios kokybės, kad gali atsispausdinti net A2 formate, tik aišku sutvarko kaip jis sakė maždaug per 1,5mėnesio. Ir dar, pagal naują tvarką pasirašoma sutartis, kurioje gali atsisakyti leisti fotomenininkui viešinti bet kokiu būdu tavo nuotraukas, kas mums su vyru buvo labai svarbu(jei gerai supratau, anksčiau jis nesiimdavo fotkinti, jei negalėdavo naudoti tos medžiagos parodoms ar pan.) Aš visai nenorėčiau atėjus į kokią parodą, ar įlindus į internetą išvysti savo nuotrauką , nes fotkinamės su vyru sau, o ne visuomenei Tiesa, nors sakė kad mes užtruksim maždaug 2 valandas pas jį, deja, dėka to paties plepumo (kas man visai netrukdė, o kaip tik maloniai nuteikė, nes atėjus fotkintis iš kart nereikėjo pult nusirenginėt kaip į konvejerį, o pradžioj jis pasisodino mus, viską nuodugniai paaiškino) sugaišome daugiau nei 3 valandas ir likome labai patenkinti abu su vyru Jei kas turi klausimų, rašykit į AŽ, mielai atsakysiu Ai, dar kaina pagal naują tvarką 250Lt
greta s
Sveikos,mamytės! Aš taip pat fotografuoju besilaukiančias moteris.Esu Vilniuje.
Man malonu,jei pažiūrėsit mano puslapėlį. www.gfoto.tai.lt Sėkmės!
Macarena
QUOTE(greta s @ 2006 10 02, 16:57)
Man malonu,jei pažiūrėsit mano puslapėlį. www.gfoto.tai.lt        Sėkmės!
*

LAbai grazios vaikuciu nuotraukos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 10 balu 4u.gif
Nerytė
QUOTE(greta s @ 2006 10 02, 17:57)
Man malonu,jei pažiūrėsit mano puslapėlį. www.gfoto.tai.lt        Sėkmės!
*

labai grazios nuotraukos, tokios menines, labai man patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
La Perla
QUOTE(Nerytė @ 2006 09 04, 13:56)
taip ji vardu Redita.... jau radau jos kontaktus  rolleyes.gif jei kuria nors domina tai www.redluk.lt  mirksiukas.gif
*

bet... kiek maciau jos darytu nuotrauku visos labai jau sabloniskos ir vienodos...
Astarta
o kaip Klaipedoj, ar yra tokiu fotografu? noretusi ka nors grazaus atminimui palikt, nes kolkas vienintele nuotrauka, kur as su pilvuku, tai per tevu baliu, kur as kopustu salotas sveiciu is didziules lekstes biggrin.gif
paprikutė
kiek esu skaicius, tai man atrodo, kad va cia http://www.foto-jurate.lt Klaipedoj
erikiuxxx
QUOTE(iliona @ 2006 11 06, 17:35)
Taip noreciau su visa seimyna ir savo pilvuku (kol dar "nesprogau") nusifotografuot, bet matau visos raso apie Kauno fotografus. Gal kas zino Vilniuje koki gera fotografa?
*

na as irgi labai ieskojau ir nieko gero neradau , va redluk neblogai foto daro , bet kad jau pinigelius plesia nerealius doh.gif blink.gif 300lt uz 2 foto doh.gif scare.gif na bent jau man tai per brangu buvo verysad.gif tai susiradau pati fotografa ir pagalvojau kaip bus taip bet noriu foto rolleyes.gif tai va ir nesigailiu nei kiek tik gail;a kad pamirsau kad norejau foto su pliku pilvuku doh.gif blush2.gif bet ir sitos man atrodo thumbup.gif wub.gif
tai va padare mums 8 foto , irase i kompakta jas tai mes sumokejome 100lituku thumbup.gif lotuliukas.gif
Forever
QUOTE(erikiuxxx @ 2006 11 07, 19:46)
tai va padare mums 8 foto , irase i kompakta jas tai mes sumokejome 100lituku thumbup.gif  lotuliukas.gif
*

kas per fotografas? Gal galima jo kontaktus? bigsmile.gif
Nerytė
As irgi laukiu kol musu fotografe (pazistama)atras laiko mane patokinti, labai noriu tureti savo pilvuziuko nuotraukas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(iliona @ 2006 11 06, 20:31)
kiek esu skaicius, tai man atrodo, kad va cia http://www.foto-jurate.lt Klaipedoj
*

o man nelabai patinka jos darbai ax.gif , buna ir grazesniu fotosesiju blush2.gif
leogirl
Na mes su vyru fotografavomes pas R. Čekanavičių. Likome begalo patenkinti. Aš norėjau meniškų nuotraukų, jas ir gavau. O redluke ir kainos kosminės, ir neštukės labiau į meniekienes panašios. Na čia tik mano nuomonė.
Beta
QUOTE(Nerytė @ 2006 11 13, 12:14)
gal ji turi koki internetini puslapiuka kur galeciau paziureti jos darbelius?
*

www.skaiste.lt ax.gif
Nerytė
QUOTE(Beta @ 2006 11 14, 12:51)
www.skaiste.lt  ax.gif
*

ACIU 4u.gif
visai grazios jos nuotraukytes, taciau pilvuzu nuotrauku ten neradau g.gif , tai ar ji dar nedariusi tokiu fotosesiju ar tik parodyti nenorejo cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.