Ar jums gražus vardas Sabina? Ar pažįstate žmonių šiuo vardu? Ka apie šį vardą manote?
Man tas vardas kazkaip is karto asocijuojasi su SAbina Repcenkiene...O dar kai DJ MOMo savo laidoj ja vis vadino SUBINA. Tai kazkaip man dabar tas vardas su tuo ir asocijuojas.
Man irgi Sabina- nelabai
Nepatinka
Rode, o gal ir dabar rodo, per Lietuvos TV filma apie raganaite Sabina
As vaikystei labai norejau,kad mano vardas butu Sabina arba Sabrina
Nepatinka
man irgi
Ech...O taip norejau savo dukruze tokiu pavadint
labai nepatinka sis vardas
QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2005 08 04, 13:21) Cia merginos issake savo nuomone apie si varda,bet jei tau tas vardas mielas ir grazus, tai kitu nuomone manau nelabai turetu rupeti
Man kažkodėl irgi nelabai
mergina norejo isgirst nuomone apie savo varda - ir isgirdo
Na mano vardas Sabina ir maniskis primygtinai reikalauja,kad kai turesime dukra pavadinsime mano vardu,nes jis del mano vardo alpsta ir jam nera grazesniu
sabina
man asmeniskai sis vardas grazus, bet kazko noretusi svelnesnio maxai mergytei, o subrendusiai moteriai kaip tik
Nepatinka man tas vardas
labai jau nevaikiskas man sis vardas
Labukas,aš esu Sabina ir džiaugiuosi,kad mano vardas -Sabina,o ne kitoks. N ors vaikystėje, vaikai, sakydavo,kad nėra tokio vardo. Beje šis vardas- 3000 metų senumo, kilęs iš Italijos, kadaise buvo tokia vienuolė Sabina ,kuri vėliau buvo paskelbta- šventąja,-tai dar - ir šventas vardas.
Įsimylėjusi Boruže, mes abi Sabinos ir turime pasirinkusios tuos pačius angeliukus,cha cha cha.
klausykit,Sabinos, gal pasirodykit kaip atrodot,nes as pazistu viena sabina-ji stambi, 50mete lenke...gal del to man sis vardas nelabai...
Deja, neturiu savo nuotraukų įdėjusi, bet atrodau tikrai neprastai; nei stora,nei kvaila,-tai-svarbiausia, o vardą ,bet kokį galima iškraipyti, jei dar pažįsti žmogų nelabai išvaizdų,tai ir vardas bus negražus. Deja daugelio žmonių vardais pavadinami: gyvūnai,baldai gatvės ir t.t.
Niu va,Sabina,susipazinkim
Pažįstu asmeniškai 2 Sabinas, kurios- nei negrąžios, nei kvailos, o atvirkščiai. Pati esu iš Kėdainių auginu dukręlę Vakarę, ji -1,9 amžiaus.
siaip,sabinos iskraipymo net neisivaizduoju...
Patikėk, vaikai tokie- išradingi, kad ,bet kokį vardą sugeba iškraipyti.
Lija- turkiškas vardas. Ar čia tavo vardas?
Na mane vadindavo Sabke,Sabse,Sabu,o daznas nugirsdavo Sabrina
Mane,tai vaikai kieme vadindavo Sardele,mokykloje- Sabrina arba Kisa,Saba,Sabinka,Galina,kuris ,kaip ir Kisa-visai nepanašus.
nu man asmeniskai tai nelabai tas vardas,tikrai dukrai nedeciau tokio
Kap sakoma,dėl skonio nesiginčijama...........
Man šitas vardas asocijuojasi iš karto su firma Sabina - sandėliai, kalnas šiukšlių. Mergaitei tokio neduočiau. Bet jei jis jums gražus, nesukite sau galvos - visiems niekad neįtiksi
Gražus vardas. Pažįstu dvi moteris tokiais vardais - mano puskė ir viena pažįstama.
Vardas man gražus, bet man atrodo labiau tinkantis suaugusiai moteriai, o su vaiku man belabai derinasi. Mamos sesuo Sabina, ir dar viena draugė mano Sabina.
Bent jau Vilniuje tai tarp lenkų paplitęs vardas.
Ne vardas žmogų puošia, o atvirkščiai
Man vardas Sabina nepatinka, gal tai daugiau dėl asmeninių priežasčių... Pažįstu keletą Sabinų - jos kažkokios labai nesąžiningos...
O man tai Sabina visai gražus vardas
[COLOR=purple][SIZE=1][SIZE=1][FONT=Arial]
Svo dukrytei nedėčiau tokio vardo
man tai jis kažkaip labai nemaloniai skamba "be jokio pakylėjimo" ... na, bet cia jau skonio reikalas. Šiaip nepažįstu jokios moteriškės šiuo vardu...
Man tai nelabai tas vardelis, gal kad asocijuojasi su tokiu nelbai kokiu žodžiu
Bet, žinoma, skonio reikalas
o aš pažistu labai gražią Sabiną
dar mama per petį sako, kad jos pirmoji mokytoja Sabina buvo - irgi buvo
man vardas Sabina visai nepatinka. gal skambes keista, bet tas vardas man asocijojasi su storom moterim..... nezinau kodel....
saulytuke,visiškai pritariu tau.
nea... kazkaip man su tetule asociuojasi.. Arba fyfa
Nenoriu nieko izeisti, taciau vaikysteje musu kieme begiojo mergaite, kuria mazameciai rusakalbiai,,kavalieriai,, daznai skaudindavo, vadindami ja ,,Sabina-dubina,,.....Nekaip skambejo
|