Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sabina
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4
kavute
Ar jums gražus vardas Sabina? Ar pažįstate žmonių šiuo vardu? Ka apie šį vardą manote? 4u.gif
zole
Man tas vardas kazkaip is karto asocijuojasi su SAbina Repcenkiene...O dar kai DJ MOMo savo laidoj ja vis vadino SUBINA. Tai kazkaip man dabar tas vardas su tuo ir asocijuojas. ax.gif
Elina
Man irgi Sabina- nelabai schmoll.gif Kažkoks superužsienietiškas vardas tongue.gif Kaip kokia Džeirana
Nieko sau
Nepatinka cool.gif cool.gif
Rode, o gal ir dabar rodo, per Lietuvos TV filma apie raganaite Sabina ax.gif ax.gif
zole
QUOTE(gritte @ 2005 08 03, 22:39)
Nepatinka  cool.gif  cool.gif
Rode, o gal ir dabar rodo, per Lietuvos TV filma apie raganaite Sabina  ax.gif  ax.gif
*

Jei gerai pamenu tai raganaite SABRINA 4u.gif Bet ir sitas vardas nekoks...Nes vaikystej nelabai grazia dainele dainuodavom blush2.gif
ViShy
As vaikystei labai norejau,kad mano vardas butu Sabina arba Sabrina biggrin.gif Bet dabar taip dziaugiuosi,kad mano vardas ne toks biggrin.gif
morgana
Nepatinka schmoll.gif man asocijuojasi su baldu komlektu SABINA (kazkada seniai tokius gamino)
Daisy
man irgi schmoll.gif
kavute
Ech...O taip norejau savo dukruze tokiu pavadint verysad.gif
Murena
labai nepatinka sis vardas schmoll.gif
ViShy
QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2005 08 04, 13:21)
Ech...O taip norejau savo dukruze tokiu pavadint  verysad.gif
*

Cia merginos issake savo nuomone apie si varda,bet jei tau tas vardas mielas ir grazus, tai kitu nuomone manau nelabai turetu rupeti smile.gif jei man patiktu koks nors vardas, o kai kam jis butu nelabai,tai as siaip ir nekreipciau demesio,svarbiausia teveliams jis butu mielas 4u.gif
zole
QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2005 08 04, 14:21)
Ech...O taip norejau savo dukruze tokiu pavadint  verysad.gif
*

O tavo vardas ne Sabina? g.gif Asmeniniam profili, tai taip nurodei ax.gif
Šokoladka
Man kažkodėl irgi nelabai schmoll.gif
Nieko sau
QUOTE(zole @ 2005 08 04, 11:24)
Jei gerai pamenu tai raganaite SABRINA 4u.gif  Bet ir sitas vardas nekoks...Nes vaikystej nelabai grazia dainele dainuodavom blush2.gif
*

ups doh.gif doh.gif
Nieko sau
mergina norejo isgirst nuomone apie savo varda - ir isgirdo ax.gif ax.gif
tongue.gif
kavute
Na mano vardas Sabina ir maniskis primygtinai reikalauja,kad kai turesime dukra pavadinsime mano vardu,nes jis del mano vardo alpsta ir jam nera grazesniu heart.gif .Man maniskis vardas irgi visai patinka,nes patinka reti,originalus vardai,bet turintys savo reiksme,o ne tokie,kad teveliai neturedami ka veikt ar kur detis is mandrumo sugalvoja blush2.gif .Bet ziuriu kad mano vardas cia vien peikiamas cry.gif .Na paziuresime dar del dukruzes tongue.gif
Ramunita
sabina schmoll.gif
Tafi
man asmeniskai sis vardas grazus, bet kazko noretusi svelnesnio maxai mergytei, o subrendusiai moteriai kaip tik
Dovistoma
Nepatinka man tas vardas schmoll.gif
kikka
labai jau nevaikiskas man sis vardas schmoll.gif o ir suaugusiai moteriai mepasakyciau,kad labai grazus unsure.gif
Sabina05
Labukas,aš esu Sabina ir džiaugiuosi,kad mano vardas -Sabina,o ne kitoks. N ors vaikystėje, vaikai, sakydavo,kad nėra tokio vardo. Beje šis vardas- 3000 metų senumo, kilęs iš Italijos, kadaise buvo tokia vienuolė Sabina ,kuri vėliau buvo paskelbta- šventąja,-tai dar - ir šventas vardas. biggrin.gif clap.gif angel_not.gif
Sabina05
Įsimylėjusi Boruže, mes abi Sabinos ir turime pasirinkusios tuos pačius angeliukus,cha cha cha.
Ramunita
klausykit,Sabinos, gal pasirodykit kaip atrodot,nes as pazistu viena sabina-ji stambi, 50mete lenke...gal del to man sis vardas nelabai...
Sabina05
Deja, neturiu savo nuotraukų įdėjusi, bet atrodau tikrai neprastai; nei stora,nei kvaila,-tai-svarbiausia, o vardą ,bet kokį galima iškraipyti, jei dar pažįsti žmogų nelabai išvaizdų,tai ir vardas bus negražus. Deja daugelio žmonių vardais pavadinami: gyvūnai,baldai gatvės ir t.t.
kavute
Niu va,Sabina,susipazinkim wub.gif 4u.gif .Geras,tave pirma pazystu tokiu vardu rolleyes.gif
Sabina05
Pažįstu asmeniškai 2 Sabinas, kurios- nei negrąžios, nei kvailos, o atvirkščiai. Pati esu iš Kėdainių auginu dukręlę Vakarę, ji -1,9 amžiaus.
Ramunita
siaip,sabinos iskraipymo net neisivaizduoju...
Sabina05
Patikėk, vaikai tokie- išradingi, kad ,bet kokį vardą sugeba iškraipyti.
Sabina05
Lija- turkiškas vardas. Ar čia tavo vardas?
kavute
Na mane vadindavo Sabke,Sabse,Sabu,o daznas nugirsdavo Sabrina schmoll.gif .O tave kaip,Sabina? 4u.gif
Sabina05
Mane,tai vaikai kieme vadindavo Sardele,mokykloje- Sabrina arba Kisa,Saba,Sabinka,Galina,kuris ,kaip ir Kisa-visai nepanašus.
undine
nu man asmeniskai tai nelabai tas vardas,tikrai dukrai nedeciau tokio ax.gif
Sabina05
Kap sakoma,dėl skonio nesiginčijama...........
Sella
QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2005 08 03, 20:09)
Ar jums gražus vardas Sabina? Ar pažįstate žmonių šiuo vardu? Ka apie šį vardą manote? 4u.gif
*

Man vardas Sabina-labai gražus. thumbup.gif Gražus, nes suprantamas tiek lietuviams, tiek užsieniečiams.Būtent tokį vardą dėčiau savo dukrai. smile.gif
milabra
Man šitas vardas asocijuojasi iš karto su firma Sabina - sandėliai, kalnas šiukšlių. Mergaitei tokio neduočiau. Bet jei jis jums gražus, nesukite sau galvos - visiems niekad neįtiksi mirksiukas.gif
ejeva
Gražus vardas. Pažįstu dvi moteris tokiais vardais - mano puskė ir viena pažįstama. thumbup.gif Labai šaunios moterys. thumbup.gif
Aga
Vardas man gražus, bet man atrodo labiau tinkantis suaugusiai moteriai, o su vaiku man belabai derinasi. Mamos sesuo Sabina, ir dar viena draugė mano Sabina.
linum
Bent jau Vilniuje tai tarp lenkų paplitęs vardas.
saulytuke
Ne vardas žmogų puošia, o atvirkščiai mirksiukas.gif Jei tau pačiai patinka, tai ir puiku...nes visada atsiras tokių kuriems tas vardas bus gražus, arba ne...
ewita
Man vardas Sabina nepatinka, gal tai daugiau dėl asmeninių priežasčių... Pažįstu keletą Sabinų - jos kažkokios labai nesąžiningos... verysad.gif
Ador
O man tai Sabina visai gražus vardas smile.gif Nedažnai pasitaikantis (bent man taip atrodo ax.gif )
Thierry
[COLOR=purple][SIZE=1][SIZE=1][FONT=Arial]
Svo dukrytei nedėčiau tokio vardo rolleyes.gif Bet jei Tau šis vardas mielas, tai šaunu. Svarbu, kad mamytei patiktu smile.gif
deive
man tai jis kažkaip labai nemaloniai skamba "be jokio pakylėjimo" ... na, bet cia jau skonio reikalas. Šiaip nepažįstu jokios moteriškės šiuo vardu...
Chada
Man tai nelabai tas vardelis, gal kad asocijuojasi su tokiu nelbai kokiu žodžiu blush2.gif
Bet, žinoma, skonio reikalas 4u.gif
muminukas
o aš pažistu labai gražią Sabiną thumb_yello.gif
dar mama per petį sako, kad jos pirmoji mokytoja Sabina buvo - irgi buvo thumbup.gif
Ria
man vardas Sabina visai nepatinka. gal skambes keista, bet tas vardas man asocijojasi su storom moterim..... nezinau kodel....
Sabina05
saulytuke,visiškai pritariu tau.
Indijaa
QUOTE(Ria @ 2005 08 20, 13:07)
man vardas Sabina visai nepatinka. gal skambes keista, bet tas vardas man asocijojasi su storom moterim..... nezinau kodel....
*

man taip pat doh.gif
Siracusa
nea... kazkaip man su tetule asociuojasi.. Arba fyfa biggrin.gif
vailet
Nenoriu nieko izeisti, taciau vaikysteje musu kieme begiojo mergaite, kuria mazameciai rusakalbiai,,kavalieriai,, daznai skaudindavo, vadindami ja ,,Sabina-dubina,,.....Nekaip skambejo ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.