Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Balsuojam ir nutariam dėl balsavimo trukmės
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Rustė
Prašau pabalsuojam dėl balsavimo už nuotraukas trukmės.

rezultatai parodys, kiek reikėtų padaryti kitame konkurse smile.gif

"Sniego karalystės" konkurse laikas nepasikeis.

Noriu priminti, kad šiuo metu balsavimo trukmė yra 10 dienų smile.gif
l'eau
sakyčiau 5 visai užtenka smile.gif
Laumėnė
pritariu kad 5 dienų tikrai gana ax.gif
Rustė
na pažiūrėsim kiek čia bus dauguma.
balsuosim iki konkurso pabaigos smile.gif
manau užteks laiko išsiaiškinti smile.gif
ich
As irgi balsavau uz 5 dienas smile.gif
Medona
Uz 5 dienas 4u.gif Manau tikrai uztenka smile.gif
Simuliantė
5 dienos good.gif
Šypsena.
Aš irgi už 5 dienas smile.gif bigsmile.gif
Deika
Aš ir manau 5 dienų sočiai 4u.gif Juk apie konkursa sužinom ne balsavimo dieną,o kai jis prasideda biggrin.gif
Stebukle
5 dienos, nebent "išpultų" koks ilgasis savaitgalis, daug nedarbo dienu, tada gali but ir 7...
Lady Dy
Balsavau už 5 dienas,manau pilnai užtenka,kam įdomu tas suspėja pabalsuoti,o žioplį kaip sako ir bažnyčioj muša mirksiukas.gif
Niktė
Aš balsuoju už 7 dienas, nes tikrai ne visi iškart taip ir bėga balsuoti ax.gif O jeigu išpuola per balsavimą savaitgalis ar ne darbo dienos, tai tokiu atveju dauguma forumiečių tokias dienas praleidžia su šeimom ir kompiuteris lieka užmirštas, nes tas laikas šeimai. O ir galiausiaigi nuotrauką pamatęs nori apgalvoti, suvirškinti visą informaciją. bet čia aišku tik mano pamąstymai 4u.gif
Aidulia
Pabalsavau už 5 dienas, manau, kas domisi konkursu, tiems pakanka šio termino, o kas netyčia atklysta, nepakaks nė 10 dienų
VI-VA-VI
Aš balsuoju už 7 dienas mirksiukas.gif
Papugele
5 dienu pakankamai. 2\3 mamu pabalsuoja jau pirma diena, ar net pirma nakti biggrin.gif . Letesniu apsuku zmonems ir "leciau virskinantiems" kaip kazkas rase, tai dar 4 papildomos dienos manau sociai. O kas nenori balsuot, kam konkursai neidomu, tai nesulauksim ju ir menesi laukdami schmoll.gif
Cukraus pudra
5 dienos pats tas 4u.gif
mazgote
as ir uz 5 thumbup.gif vistiek kasdien ziurima ar nera nauju nuotrauku ir tikrai uztenka apsisprendimui 4u.gif
AgnėM
5 dienų tikrai užtektų clap.gif
Rustė
na, matau, atsakymai aiškūs smile.gif
5 balsai +/- 2 priklausomai nuo švenčių, savaitės dienų ir pačio konkurso smile.gif

luktelkim daugiau balsų smile.gif

gal kas pasiūlys dar geresnį variantą smile.gif
grange
man ir 5 dienų užtenka.
nes jei išpuola savaitgalis (kada prie pc nebūnu) vistiek būna dar diena po savaitgalio.

Tik labai gera idėja, kad paskelbus konkursą, kaip Ruste ir darei šį kart, įdėti skelbimus į bendraminčių skyrelį, nes galima ir pražiopsot biggrin.gif
Rustė
QUOTE(grange @ 2009 02 09, 23:28)
man ir 5 dienų užtenka.
nes jei išpuola savaitgalis (kada prie pc nebūnu) vistiek būna dar diena po savaitgalio.

Tik labai gera idėja, kad paskelbus konkursą, kaip Ruste ir darei šį kart, įdėti skelbimus į bendraminčių skyrelį, nes galima ir pražiopsot  biggrin.gif
*

įdėta į daug daugiau skyrelių smile.gif
pamaniau, kad būtų visai neblogai informuoti smile.gif
Vasaraitė
QUOTE(Aidulia @ 2009 02 09, 20:04)
Pabalsavau už 5 dienas, manau, kas domisi konkursu, tiems pakanka šio termino, o kas netyčia atklysta, nepakaks nė 10 dienų
*

drinks_cheers.gif

Balsavau uz 5 d., kaip ir dauguma, nors manau sociai ir 3 pakaktu mirksiukas.gif
Matelyk
5 pats tas thumbup.gif
Chanson
Balsavau už tris dienas mirksiukas.gif
Likka
aš už 7 dienas, nes yra gi kas tik kartą per savaitę ir tai per savaitgalį apsilanko forume smile.gif
baltė
Man ir 3 dienų per akis rolleyes.gif ax.gif
MIKVIDA
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 02 09, 19:00)
Aš balsuoju už 7 dienas, nes tikrai ne visi iškart taip ir bėga balsuoti  ax.gif O jeigu išpuola per balsavimą savaitgalis ar ne darbo dienos, tai tokiu atveju dauguma forumiečių tokias dienas praleidžia su šeimom ir kompiuteris lieka užmirštas, nes tas laikas šeimai. O ir galiausiaigi nuotrauką pamatęs nori apgalvoti, suvirškinti visą informaciją. bet čia aišku tik mano pamąstymai  4u.gif
*

pilnai pritariu šiai nuomonei ir aš.Juk ne visi ir nevisada tuos kompus esame "apgulę"
Emerencija
5 dienos pats tas ax.gif
Timbuktu
4 4u.gif
viktorija09
manau uztektu nuo 3 iki 5 dienu, as balsavau uz 5 4u.gif
Karbynė
Aš tai už vieną dieną. Kaip rinkimuos biggrin.gif Juokauju.
raciren
QUOTE(Likka @ 2009 02 10, 14:02)
aš už 7 dienas, nes yra gi kas tik kartą per savaitę ir tai per savaitgalį apsilanko forume  smile.gif
*

pritariu drinks_cheers.gif
VI-VA-VI
tai dauguma balsavo uz 5 dienas [48.00%] bigsmile.gif
ar tik preliminarus skaiciavimai g.gif ax.gif
Rustė
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 16, 22:15)
tai dauguma balsavo uz 5 dienas  [48.00%] bigsmile.gif
ar tik preliminarus skaiciavimai g.gif  ax.gif
*

kiek balsavo, tiek ir matome.
balsai gali keisti,s jei balsuos dar kažkas.

manau balsavimas buv 5-7 d. priklausomai nuo savaitės dienų, švenčių ir kitų aplinkybių.
Nieko sau
Aš manau, jeigu akivaizdžiai pirmauja 5 dienos, tai ir reikia palikti 5 dienas cool.gif , o ne tempti iki 7 cool.gif
RenataTam
4u.gif uz 5 thumbup.gif
Vicious Vici
žiūriu pataikiau į daugumą, 5 dienos, daugiau tikrai neverta schmoll.gif na bet kad po to nelaimėtų tikrai nevertos nuotraukos, kai jas pastebi tik keli forumiečiai ir pagrinde gali užbalsuoti draugai ar pan., tai reiktų kaip jau buvo padaryta įmesti į bendraminčius apie konkursą, gal dar kur smile.gif
Rustė

i 
pagal Jūsų balsavimą ir pageidavimus nusprendžiau, kad bus 5 dienos, nebent pagal kalendorių išpuola, kad tik darbo dienomis tas balsavimas, tada bus pratęsta iki 7 dienų, kad ir kitos mamos, kurios turi inetą tik savaitgaliais nebūtų nuskriaustos ir turėtų galimybę pabalsuoti :)
erikiuxxx
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 03 08, 10:35)
žiūriu pataikiau į daugumą, 5 dienos, daugiau tikrai neverta schmoll.gif na bet kad po to nelaimėtų tikrai nevertos nuotraukos, kai jas pastebi tik keli forumiečiai ir pagrinde gali užbalsuoti draugai ar pan., tai reiktų kaip jau buvo padaryta įmesti į bendraminčius apie konkursą, gal dar kur smile.gif
*

drinks_cheers.gif as irgi tik uz 5 dienas thumbup.gif ne daugiau schmoll.gif
*VS*
As balsavau uz 7, nes galvojau jei kokios sventines dienos tai sis variantas pats tas smile.gif Musu su Rustes nuomones sutapo thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.