rezultatai parodys, kiek reikėtų padaryti kitame konkurse
"Sniego karalystės" konkurse laikas nepasikeis.
Noriu priminti, kad šiuo metu balsavimo trukmė yra 10 dienų
Prašau pabalsuojam dėl balsavimo už nuotraukas trukmės.
rezultatai parodys, kiek reikėtų padaryti kitame konkurse "Sniego karalystės" konkurse laikas nepasikeis. Noriu priminti, kad šiuo metu balsavimo trukmė yra 10 dienų
sakyčiau 5 visai užtenka
pritariu kad 5 dienų tikrai gana
na pažiūrėsim kiek čia bus dauguma.
balsuosim iki konkurso pabaigos manau užteks laiko išsiaiškinti
As irgi balsavau uz 5 dienas
Uz 5 dienas
5 dienos
Aš irgi už 5 dienas
Aš ir manau 5 dienų sočiai
5 dienos, nebent "išpultų" koks ilgasis savaitgalis, daug nedarbo dienu, tada gali but ir 7...
Balsavau už 5 dienas,manau pilnai užtenka,kam įdomu tas suspėja pabalsuoti,o žioplį kaip sako ir bažnyčioj muša
Aš balsuoju už 7 dienas, nes tikrai ne visi iškart taip ir bėga balsuoti
Pabalsavau už 5 dienas, manau, kas domisi konkursu, tiems pakanka šio termino, o kas netyčia atklysta, nepakaks nė 10 dienų
Aš balsuoju už 7 dienas
5 dienu pakankamai. 2\3 mamu pabalsuoja jau pirma diena, ar net pirma nakti
5 dienos pats tas
as ir uz 5
5 dienų tikrai užtektų
na, matau, atsakymai aiškūs
5 balsai +/- 2 priklausomai nuo švenčių, savaitės dienų ir pačio konkurso luktelkim daugiau balsų gal kas pasiūlys dar geresnį variantą
man ir 5 dienų užtenka.
nes jei išpuola savaitgalis (kada prie pc nebūnu) vistiek būna dar diena po savaitgalio. Tik labai gera idėja, kad paskelbus konkursą, kaip Ruste ir darei šį kart, įdėti skelbimus į bendraminčių skyrelį, nes galima ir pražiopsot QUOTE(grange @ 2009 02 09, 23:28) man ir 5 dienų užtenka. nes jei išpuola savaitgalis (kada prie pc nebūnu) vistiek būna dar diena po savaitgalio. Tik labai gera idėja, kad paskelbus konkursą, kaip Ruste ir darei šį kart, įdėti skelbimus į bendraminčių skyrelį, nes galima ir pražiopsot įdėta į daug daugiau skyrelių pamaniau, kad būtų visai neblogai informuoti
5 pats tas
Balsavau už tris dienas
aš už 7 dienas, nes yra gi kas tik kartą per savaitę ir tai per savaitgalį apsilanko forume
Man ir 3 dienų per akis
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 02 09, 19:00) Aš balsuoju už 7 dienas, nes tikrai ne visi iškart taip ir bėga balsuoti pilnai pritariu šiai nuomonei ir aš.Juk ne visi ir nevisada tuos kompus esame "apgulę"
5 dienos pats tas
4
manau uztektu nuo 3 iki 5 dienu, as balsavau uz 5
Aš tai už vieną dieną. Kaip rinkimuos
tai dauguma balsavo uz 5 dienas [48.00%]
ar tik preliminarus skaiciavimai
Aš manau, jeigu akivaizdžiai pirmauja 5 dienos, tai ir reikia palikti 5 dienas
žiūriu pataikiau į daugumą, 5 dienos, daugiau tikrai neverta
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 03 08, 10:35) žiūriu pataikiau į daugumą, 5 dienos, daugiau tikrai neverta
As balsavau uz 7, nes galvojau jei kokios sventines dienos tai sis variantas pats tas
|