Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klaipėdos gimnazijos
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos
Pages: 1, 2
Saulyte;)
Sveikos,mielosios,Supermamos! 4u.gif
Norėciau,kad pasidalintumete nuomone ir žiniomis apie Klaipėdos gimnazijas.
Mokomes 8-oje klasėje ir jau ėmėm svarstyti kokią gimnaziją pasirinkti.Viena Supermama patarė bandyti Ąžuolyną arba Vytauto Didžiojo gimnaziją.Gal galėtumete pasakyti kur kokie vidurkiai,kokie stojimo nuostatai ir kada reiktų pateikti dokumentus?
Ir kaip manote,ar butų galimybe paprašyti,kad dukrą skirtu į tą pačią klasę kaip ir jos draugę(na,manau dviese vistiek drąsiau butų naujoj aplinkoj)?
Iš anksto labai dėkoju. 4u.gif
pra
manyciau, reikia atsizvelgti i daugeli dalyku - kuriam rajone gyvenat, kiek sekasi mokslai, kur planuojat studijuoti...o klaipedoj yra ir daugiau gimnaziju, ir ne kiek ne prastesniu........
Saulyte;)
Na,mokslai sekasi gerai,tik su matematika turim problemu nedideliu.
Na,astuntoke dar nezino ko ji nori. g.gif
Tiesiog norejau isgirsti jusu nuomones ir zinias apie gimnazijas. unsure.gif
Patty*
Sveikute 4u.gif
Jei yra problemu su matematika,manau gal i Azuolyna nevertetu.Kam bereikalingas stresas vaikui.Manyciau,jei gerai sekasi kalbos,geriausia butu VDG.Kiek zinau,ten stojimo vidurkis turetu buti maziausiai 8.Linkiu sekmes besirenkant 4u.gif
Saulyte;)
Na,ar niekas nepagelbės? unsure.gif verysad.gif
fantutee
apie Ažuolyną nežinau nieko, bet apie VDG galiu daug ką papasakoti smile.gif
klauskite konkretaus klausymo, o dėl dokumentų, tai yra surašyta mokykloje ką reikia nešti. Jei gerai prisimenu tai gimimo liudijimo kopiją, pirmo pusmečio rezultatus ir.. ehh , nebepamenu doh.gif
Saulyte;)
Miela Fantutee,domina viskas ka tik zinote 4u.gif
Labiausiai domintu jusu zinios apie mokyklos atmosfera ir mokytojai ax.gif
Labai aciu 4u.gif
Juračiuks
Labas rytas,buvome VDG,tai įdomiai ten mums prišnekėjo,kad nebežiūrės jokių vidurkių,nes išėjo naujas merijos potvarkis priėmimo į gimnazijas-turi būti priimami visi pažangūs mokiniai(kurie net 4 turi,įsivaizduojat?) iš dviejų aplinkinių mokyklų.Tai sako jums šansų nėra iš kito rajono, nes daug jau turi prašymų .
Bet nesuprantu aš tada vieno, koks lygis vėl bus gimnazijos,jei susirinks tokius "pažangius"mokinius.Labai nuliūdusi ir sekretorė buvo dėl tokio merijos potvarkio.
Kam tada leisti ten vaiką,jei klasėje vėl bus visokių balamutų,kurie trukdys mokytis. doh.gif g.gif

Gal kas dar žino kokių naujienų,nejau niekas nežada pereiti į gimnazijas iš Jūsų vaikų,mamos ax.gif
Saulyte;)
Mieloji,Juračiuks,ačiū už informacija.
Ne,nu siaubas kaip padarė,aš pakraupus.Gimnazijos lygis nusmuks žiauriai.
Tai ką mūsų dabar nepaiims?Mes padavėm dokumentus balandžio dvidešimt kažkelintą dieną,mūsų vidurkis 8(et,ta matematika ir chemija nesisiseka)aktyvūs olimpiadų dalyviai(kalbos,istorija) ir laureatai(antroji vieta vokiečių kalbos olimpiadoj),bet tai mes iš visai kito rajono ir mūsų nepaims?Siaubas.. verysad.gif
Juračiuks
QUOTE(Saulyte;) @ 2009 06 10, 22:09)
Mieloji,Juračiuks,ačiū už informacija.
Ne,nu siaubas kaip padarė,aš pakraupus.Gimnazijos lygis nusmuks žiauriai.
Tai ką mūsų dabar nepaiims?Mes padavėm dokumentus balandžio dvidešimt kažkelintą dieną,mūsų vidurkis 8(et,ta matematika ir chemija nesisiseka)aktyvūs olimpiadų dalyviai(kalbos,istorija) ir laureatai(antroji vieta vokiečių kalbos olimpiadoj),bet tai mes iš visai kito rajono  ir mūsų nepaims?Siaubas.. verysad.gif
*

Labas dar karta, na va ir mes dabar sėdim su dukrele ir kalbam -priims nepriims g.gif .Bet kam tada nesuprantu buvo reorganizuotos mokyklos į gimnazijas ir pagrindines, jei dabar liepia priimt visus.O lygis koks bus tikrai, jei ketvertukininkų priims.Bet gal sugrupuos klases su gerais vidurkiais į vienas, o su blogais į kitas?? Bet kam išeit jei visus sugrūs į bendrą katilą.Na vienu žodžiu visai vasarai neramumo dabar.Jei ką sužinosit, rašykit ,iki
Saulyte;)
Sveikute.
Nieko gero nežada manau ta nauja tvarka.Mes kai buvom susirinkime(balandžio 28),tai sakė,kad jau apie 280 prašymų yra,o komplektuos tik 7 klases po 26-27 žmones.Jo..Tai net nėra garantijos,jeigu vienas pirmųjų užsirašei,kad paiims.O jei vistik ims vaikus,tai pagal tą naują tvarką,manau jei priima ketvertukininkus,tai jų bus 6 klases ir 1 klasė tų gerųjų mokinių.Tai dvigubėja stresas:1.Ar priims? 2.Jei priims,tai kaip ten bus mokytis,jei susirinks tie "pažangieji"?
Dėl visą ko,eisim kitą savaitę i Vėtrunge užsirašyti.Ten kiek girdėjau tik su pažymiais nuo 7 priima(vistik geriau negu ketvertukininkai).
P.S.melskimes ir tikėkimes,kad mus priims.Ir kad nesugrūs su ketvertukininkais į vieną klasę.
Juračiuks
QUOTE(Saulyte;) @ 2009 06 13, 22:53)
Sveikute.
Nieko gero nežada manau ta nauja tvarka.Mes kai buvom susirinkime(balandžio 28),tai sakė,kad jau apie 280 prašymų yra,o komplektuos tik 7 klases po 26-27 žmones.Jo..Tai net nėra garantijos,jeigu vienas pirmųjų užsirašei,kad paiims.O jei vistik ims vaikus,tai pagal tą naują tvarką,manau jei priima ketvertukininkus,tai jų bus 6 klases ir 1 klasė tų gerųjų mokinių.Tai dvigubėja stresas:1.Ar priims? 2.Jei priims,tai kaip ten bus mokytis,jei susirinks tie "pažangieji"?
Dėl visą ko,eisim kitą savaitę i Vėtrunge užsirašyti.Ten kiek girdėjau tik su pažymiais nuo 7 priima(vistik geriau negu ketvertukininkai).
P.S.melskimes ir tikėkimes,kad mus priims.Ir kad nesugrūs su ketvertukininkais į vieną klasę.
*

Labas
o ką dar jums sakė ar bus kitas susirinkimas? Mus sakė dabar atnešti tikrą pažymėjimą,bet vilčių nesuteikė, sakė liepos 1d.bus sąrašai pakabinti,ką priėmė. A š pergyvenau dėl savo merginos reakcijos,bet ji labai uždara pas mane.Sako vis tiek nepriims, tai ir liūdėti neverta.Aš manau,kad vis tiek pergyvena viduje... verysad.gif
Saulyte;)
Sveikutė.
Mums sakė,kad kai tik gausim atestatą reik ten nešti.Galima tada dar bus pasirašyti ar tu nori su kokiu draugu į vieną klasę.Dėl kito susirinkimo nieko neminėjo verysad.gif
Oj,kaip aš tave suprantu.Kai ėjom užsirašyti(vieni pirmųjų)tai sakė,kad su 8 jau ima.Tai maža viltelė išsižiebė.(beje,koks jūsų vidurkis)
Aš irgi žiauriai dėl savosios pergyvenu,ji labai viską į širdį ima,tai bijau(labai bijau)kaip reaguos,jei mūsų nepaims(tfu tfu tfu).Manoji nors ir stengiasi neparodyti,bet labai pergyvena.Vos neverkė,kai chemija su fizika susimovė.Aš jaučiu už ją labiau pergyvenu.
Nu,teks laukti liepos pirmos..Ir melstis.Beje,kur eisit jei nepaims? unsure.gif
Juračiuks
QUOTE(Saulyte;) @ 2009 06 16, 14:09)
Sveikutė.
Mums sakė,kad kai tik gausim atestatą reik ten nešti.Galima tada dar bus pasirašyti ar tu nori su kokiu draugu į vieną klasę.Dėl kito susirinkimo nieko neminėjo verysad.gif
Oj,kaip aš tave suprantu.Kai ėjom užsirašyti(vieni pirmųjų)tai sakė,kad su 8 jau ima.Tai maža viltelė išsižiebė.(beje,koks jūsų vidurkis)
Aš irgi žiauriai dėl savosios pergyvenu,ji labai viską į širdį ima,tai bijau(labai bijau)kaip reaguos,jei mūsų nepaims(tfu tfu tfu).Manoji nors ir stengiasi neparodyti,bet labai pergyvena.Vos neverkė,kai chemija su fizika susimovė.Aš jaučiu už ją labiau pergyvenu.
Nu,teks laukti liepos pirmos..Ir melstis.Beje,kur eisit jei nepaims? unsure.gif
*

Sveika, na mano tokia pat jautruolė kaip ir taviškė iš aprašymo .Ji labai pergyvena ,bet neparodo, juk skorpionas biggrin.gif . Mūsų vidurkis 9,2 buvo, tik nežinau kaip bus kai galutinį išves.O ką darysim ir kur beeisim nežinau .Laukiam atestato - bus kaip bus .Gal taip turi būti - jei nepriims, tai turbūt ir lemta pasilikti ten, kur esame, juk kartais likimas pats parodo kelią...O dabar laukiam atostogų, ilsėsimės,kaupsim jėgas naujiems darbams, gal ir susitiksime...
pra
jus taip tikrai nepergyvenkit...jau daug metu gimnazijos turi vadinamas ,,donorines" mkyklas, kuriu mokinius su teigiamais ivertinimais privalo priimti, kad Azuolynas ir VDG nesilaike to, cia viesa paslaptis...jei vaikas nores mokytis, tai tikrai ismoks... o jei nores tik mama, tai jokia prezistiskiasia gimnazija neismokins... rolleyes.gif
Juračiuks
Vat ir pergyvenam todėl, kad mūsų vaikai mokosi gerai,o jei priims į klases tuos, kurie nesimoko ir nenori mokytis, tai kam eit į tą gimnaziją mirksiukas.gif
pra
QUOTE(Juračiuks @ 2009 06 19, 19:00)
Vat ir pergyvenam todėl, kad mūsų vaikai mokosi gerai,o jei priims į klases tuos, kurie nesimoko ir nenori mokytis, tai kam eit į tą gimnaziją  mirksiukas.gif
*

gimnazijose mokosi ir geriau besimokantys, ir prasciau...juk kitokiu viduriniu nebera. vadinasi, vaikui siekianciam vidurinio mokslo nori nenori tenka eiti i gimnazija (arba proftechnine)... taip, 9-10 klasese gali buti klasej ir silpnesniu, ir stipresniu...taciau toliau vaikai mokosi pagal individualu plana, reiskia, jei jis pasirinks dalykus A lygiu, tai tas, kuris blogai mokosi, negales rinktis dalyko A lygiu (tiesiog neistengs mokytis) ir taip atsirinks geresni ir prastesni...pagrindiniai metai ruosiantis mokslui aukstosiose... mirksiukas.gif (cia siek tiek stengiausi nuraminti - nera padeties be iseities) smile.gif
Juračiuks
QUOTE(pra @ 2009 06 22, 11:14)
gimnazijose mokosi ir geriau besimokantys, ir prasciau...juk kitokiu viduriniu nebera. vadinasi, vaikui siekianciam vidurinio mokslo nori nenori tenka eiti i gimnazija (arba proftechnine)... taip, 9-10 klasese gali buti klasej ir silpnesniu, ir stipresniu...taciau toliau vaikai mokosi pagal individualu plana, reiskia, jei jis pasirinks dalykus A lygiu, tai tas, kuris blogai mokosi, negales rinktis dalyko A lygiu (tiesiog neistengs mokytis) ir taip atsirinks geresni ir prastesni...pagrindiniai metai ruosiantis mokslui aukstosiose... mirksiukas.gif (cia siek tiek stengiausi nuraminti - nera padeties be iseities) smile.gif
*

ačiū 4u.gif
Saulyte;)
Sveikutės 4u.gif
Pra-pergyvenam ne tik,kad ten bus nekaip besimokančių vaikų..Dabar labiausiai pergyvenam,kad priims ar ne. verysad.gif Beje,ačiū už nuraminimą 4u.gif
Juračiuks-jums gerai,kad galėsit ten pasilikti.Nes mūsų mokykla tai pagrindinė ir sakė,atgal nebepriims verysad.gif

Palinkėkit sėkmės manajai-šiandien neša į VDG atestatą bigsmile.gif
Juračiuks
QUOTE(Saulyte;) @ 2009 06 26, 11:40)
Sveikutės 4u.gif
Pra-pergyvenam ne tik,kad ten bus nekaip besimokančių vaikų..Dabar labiausiai pergyvenam,kad priims ar ne. verysad.gif  Beje,ačiū už nuraminimą 4u.gif
Juračiuks-jums gerai,kad galėsit ten pasilikti.Nes mūsų mokykla tai pagrindinė ir sakė,atgal nebepriims verysad.gif

Palinkėkit sėkmės manajai-šiandien neša į VDG atestatą bigsmile.gif
*

linkim linkim 4u.gif
Saulyte;)
Plojam rankytėm,trepsim kojytėm 4u.gif
Juračiuks,tavo sėkmės palinkėjimas padėjo-mus priėmė drinks_cheers.gif
O kaip jums sekės? wub.gif
bialetti
Kas pridavet dok. i VDG ir Azuolyno gimnaz.tai sarasai jau yra ir internete galite pasiziureti ka prieme nuo 2009 m.09-01 .Tik VDG internetiniame psl klaida, nerodo sarasu, o Azuolyno galite jau pasiziureti,. 4u.gif
O tas merijos potvarkis, tai tikrai netikslingai priimtas.Jei prades eiti su 4 vidurkiu, tai tikrai kas liks is tu gimnaziju.
Juračiuks
QUOTE(Saulyte;) @ 2009 07 01, 20:59)
Plojam rankytėm,trepsim kojytėm 4u.gif
Juračiuks,tavo sėkmės palinkėjimas padėjo-mus priėmė drinks_cheers.gif
O kaip jums sekės? wub.gif
*

Mus ir priėmė biggrin.gif .Tik nežinau ar džiaugtis, ar verkt.Turbūt džiaugtis lotuliukas.gif, thumbup.gif
Saulyte;)
Nu,mieloji Juračiuks,ko jums verkti? ax.gif
Čia dar ir kaip džiaugtis reikia thumbup.gif
Tik manajai dabar naujas galvos skausmas-su kokiais vaikais papuls į klasę doh.gif
(bet vistiek išsišiepus jau antrą dieną vaikšto biggrin.gif )
Kokios jūsų nuotaikos?
bialetti
QUOTE(Juračiuks @ 2009 07 02, 21:30)
Mus ir priėmė  biggrin.gif .Tik nežinau ar džiaugtis, ar verkt.Turbūt džiaugtis  lotuliukas.gifthumbup.gif
*

Nai tikrai ko cia verkti.Mano vaikas tai labai dziaugiasi, kad prieme. thumbup.gif
Juračiuks
Labukas, musu nuotaikos geros. Jau pasiėmėm švarką. Nuėjom užsisakyti, o ten yra pasiūtų, tai pasimatavom - tiko ir patiko thumbup.gif . Nereiks laukti biggrin.gif
bialetti
QUOTE(Juračiuks @ 2009 07 08, 19:44)
Labukas, musu nuotaikos geros. Jau pasiėmėm švarką. Nuėjom užsisakyti, o ten yra pasiūtų, tai pasimatavom - tiko ir patiko  thumbup.gif . Nereiks laukti  biggrin.gif
*

Va pasakyk ir man apie svarkus, kur ejot uzsisakyti ir kiek kainuos?
Juračiuks
QUOTE(bialetti @ 2009 07 08, 21:35)
Va pasakyk ir man apie svarkus, kur ejot uzsisakyti ir kiek kainuos?
*

Labas , švarkai siūnami Bige, Herman parduotuvėje . 170 Lt
bialetti
QUOTE(Juračiuks @ 2009 07 10, 21:40)
Labas , švarkai siūnami Bige, Herman parduotuvėje . 170 Lt
*

Aisku aciu.
Andro
4u.gif Sunus baige AUKURA, turiu nuomone apie daug ka jei ka....
dilidin
QUOTE(Andro @ 2009 07 24, 20:35)
*

Rėžk.
Atogrąža
QUOTE(Andro @ 2009 07 24, 21:35)
*

Mano, kaip, žinai, dukra. Būtų visai įdomu nuomonėmis pasidalinti mirksiukas.gif

Pradžiai. Dukra šioje mokykloje mokėsi visus 12 metų. Galiu pasakyt - įsimylėjau šią mokyklą, dukros mokytojus, tėvų susirinkimus su puikia auklėtoja priešaky, pačią aplinką... Ir negalėčiau pasakyt nė vieno blogo žodžio, apie nieką, jei ... tos pat mokyklos nelankytų ir sūnus lotuliukas.gif Nueinu į susirinkimus - slogi atmosfera, nelaiminga, problemų prispausta auklėtoja, nepatenkinti, pikti tėvai; nueinu į atvirų durų dienas - pažintys su kai kuriais mokytojais švelniai tariant stebina mastau.gif , apsilankau pas dabartinę mokyklos psichologę (pati baigiu šį mokslą, buvo ne tik reikalas, bet ir įdomu) - dievuliau, ką ji gali galėti... verysad.gif

Tai va, jau keleri metai mąstau, ar tai pats vaikas taip viską keičia, ar klasė, į kurią jis papuolė, ar mokytojai, kuriuos ta klasė gavo, ar visa ši ,,sėkmė" kartu davė tokį rezultatą biggrin.gif
odriana
PARDUODAMA MOKYKLINE MOT.UNIFORMA - SVARKELIS:
BORDO SPALVOS
M-L DYDIS
NENUNESIOTA
KAINA 70 LT, BET JUK GALIME PASIDERETI smile.gif

RASYTI I AZ 4u.gif
Andro
QUOTE(Atogrąža @ 2009 08 20, 02:00)
Mano, kaip, žinai, dukra. Būtų visai įdomu nuomonėmis pasidalinti  mirksiukas.gif

Pradžiai.  Dukra šioje mokykloje mokėsi visus 12 metų. Galiu pasakyt - įsimylėjau šią mokyklą, dukros mokytojus, tėvų susirinkimus su puikia auklėtoja priešaky, pačią aplinką... Ir negalėčiau pasakyt nė vieno blogo žodžio, apie nieką, jei ... tos pat mokyklos nelankytų ir sūnus  lotuliukas.gif Nueinu į susirinkimus - slogi atmosfera, nelaiminga, problemų prispausta auklėtoja, nepatenkinti, pikti tėvai; nueinu į atvirų durų dienas - pažintys su kai kuriais mokytojais švelniai tariant stebina mastau.gif , apsilankau pas dabartinę mokyklos psichologę (pati baigiu šį mokslą, buvo ne tik reikalas, bet ir įdomu) - dievuliau, ką ji gali galėti...  verysad.gif

Tai va, jau keleri metai mąstau, ar tai pats vaikas taip viską keičia, ar klasė, į kurią jis papuolė, ar mokytojai, kuriuos ta klasė gavo, ar visa ši ,,sėkmė" kartu davė tokį rezultatą  biggrin.gif
*

Jei kam idomu be mudvieju, bet aisku ir mano antrasis eina i 11-a klase, tai manau kad 11-oj ir 12oj klasej gal ir turi galimybe gauti zinias ir issilavinima bet iki tol g.gif Jeigu klase puiki nuo pirmos klses-tai dar bet juk dabar visi ateis i 9-a klase, konkurencijos mokykloje nera ,tai reiskia lieka kas nori ir ateina kas nori tai bent du metus stumdysis visi o paskui gal pagal lygius atsisijos. Bent manajam taip buvo. Praegzistavo jis ten 10 klasiu ir pradejo gyvent 11-oj taip kad ir Tavo suneliui taip bus.Tik nenuleisk ranku, neisleisk is mokyklos po 10 klasiu , tegu eina i vidurine nebent labai gera specialybe butu numates.
Juračiuks
Na, mamos,kaip jaučiatės? Aš taip pergyvenu - išėjo maniškė tokia susirūpinusi , tokia liūdna, tokia ,tokia... Aš taip ją suprantu - viena į naują mokyklą... Sakau einam kartu. Sako ,nu gal ne. Bet jaučiu ,kad norėjo aišku, kad eičiau ,bet jau didelė sau atrodo, o man tokia maža... blush2.gif

Kaip jums "saulyte" sekėsi? Į kokią klasę pakliuvote? Sėkmės visoms ir mamytėms ,ir dukrytėms 4u.gif
bialetti
ir man Saulyte labai idomu, kaip jums sekesi, ikokia raidele pakliuvote, nes pazistu vaiku, kurios mokysis toj pacioj gimnazijoje. smile.gif
Saulyte;)
Sveikutės 4u.gif
Šiandien visą nakty beveik manoji nemiegojo,ryte drebedama išėjo.Irgi sakiau,gal einam kartu,bet pasižiūrėjo savo tokiu žvilgsniu,tai suprask:mama,ką tu čia nusišneki. blink.gif
Parėjus tokia sako:"ten visi tokie drąsūs,visi su draugais,o aš kaip "grybė" viena."Vargšas mano vaikas.Bet atrodo laiminga,klasė visai nebloga atrodo,pasakojo,kad bernų gražių yra doh.gif lotuliukas.gif .Dabar dėl rytojaus dreba.
Bialetti,Juračiuks,kaip jusiškėms sekėsi? 4u.gif

Mes tai į pirmą C.O jūs?

Sekmės visoms pirmokams wub.gif
bialetti
QUOTE(Saulyte;) @ 2009 09 01, 22:37)
Sveikutės 4u.gif
Šiandien visą nakty beveik manoji nemiegojo,ryte drebedama išėjo.Irgi sakiau,gal einam kartu,bet pasižiūrėjo savo tokiu žvilgsniu,tai suprask:mama,ką tu čia nusišneki. blink.gif
Parėjus tokia sako:"ten visi tokie drąsūs,visi su draugais,o aš kaip "grybė" viena."Vargšas mano vaikas.Bet atrodo laiminga,klasė visai nebloga atrodo,pasakojo,kad bernų gražių yra doh.gif  lotuliukas.gif .Dabar dėl rytojaus dreba.
Bialetti,Juračiuks,kaip jusiškėms sekėsi? 4u.gif

Mes tai į pirmą C.O jūs?

Sekmės visoms pirmokams wub.gif
*

Nenusimink, viskas bus gerai.Pradzia juk kiekvienam sunki.Tiek suaugusiam kokiam naujam darbe, tiek vaikams.Vieniem lengviau praeina tas adaptacijos periodas, kitiems-truputi sunkiau.Juk tik pirmos dienos mokykloje.
Na mano vaikui, tai viskas gerai.Ji 1f.Aukletoja sake grieztoka, bet ir gera.Eina noriai i mokykla, viskas gerai.Rugsejo 1-aja jaudnosi, dabar jau nebe.
Saulyte;)
Bialetti-šaunuolė tavo dukrytė wub.gif
Džiugu,kad taip greitai prisitaikė.Patiko jai klasė? ax.gif
P.S.mano dukra pažįsta ąžuolynietes iš 1 f.tai gal mūsiškės pažįstamos 4u.gif
bialetti
QUOTE(Saulyte;) @ 2009 09 03, 13:04)
Bialetti-šaunuolė tavo dukrytė wub.gif
Džiugu,kad taip greitai prisitaikė.Patiko jai klasė? ax.gif
P.S.mano dukra pažįsta ąžuolynietes iš 1 f.tai gal mūsiškės pažįstamos 4u.gif
*

na gal ir pažistamos, as nežinau.Na sakė, kad klasė normali, viskas gerai.
Juračiuks
Sveikos, mes papuolėme i "b" klasę. Nežinau, manoji labai uždara,mažai ką pasakojo, bet lyg ir nieko. Na ,ačiū dievui tą pirmą dieną atlaikė, o kaip bus toliau ,matysim... Dabar pyksta, kad pamokų nėra lotuliukas.gif ir jie remontus mokykloje turi daryti blink.gif . Šiandien iš klasių daiktus nešiojo į palėpes, o rytoj valys kažką blink.gif . Na, taip suprantu visi skuba , įtraukti ir mokiniai, ir statybininkai lotuliukas.gif , kad greičiau pamokos prasidėtų. Tai va, lauksim toliau kas bus. Visoms sėkmės 4u.gif
Juračiuks
Na ,mamos kur dingusios? Kaip sekasi jūsų merginoms? Na , mums ,rodos, neblogai, bent jau kol kas. smile.gif Tai labai tikuosi, kad taip bus ir toliau biggrin.gif .Iki kito susirašymo, sėkmės 4u.gif
bialetti
Na mums tai jaučiasi krūvis, pamoku daugiau užduoda ir jau jaučiasi, kad sunkiau.Na kaip nors, eisim po truputi i prieki.
Juračiuks
aš bent kol kas nematau skirtumo,matysim toliau smile.gif
Juračiuks
Na , mamos , baigėsi mokslo metai smile.gif . Ir kokie įspūdžiai mokykloje? unsure.gif
Saulyte;)
Sveikos 4u.gif
Laimės pilnos kelnės,kad atostogos prasidėjo biggrin.gif Mokslo metai sunkūs buvo,pergyveno,kad pažymiai nusmuko pirmam semestre,bet kai antram pakilo,tai neatsidžiaugė ax.gif Kaip jums mokslo metai prabėgo?Kaip klasė,kokie įspūdžiai? 4u.gif
Juračiuks
Viskas gerai thumbup.gif , laukėm atostogų - sulaukėm, dabar ilsisi merginos, susitinka su klasiokėm, tai matyt viskas gerai smile.gif . Geros vasaros jums visoms , nes jau ji beveik įpusėjo mirksiukas.gif
litlestar
Sveikos, matau jau seniai niekas nesilanko sioje temoje. Tai va siandien su dukrtyte nunesem atestata i VDG, tai ji labai jaudinasi ar priims ar ne nes jos vidurkis 7,6 tai sunkokai, jai labai sunkiai sekasi kalbos, ji daugiau prie meno, matematika irgi neblogai kerta, fizika-7 chemija-7, as irgi jaudinuosi, man nelabai patinka kad ji taip mokslus atleido, nes mes su vyru buvo visus metus isvazeve i airija dirbti nes cia lietuvoje neimanoma. schmoll.gif tai ji gyveno kaime ir ejo i to kaimo mokykla, niekas jos nespaude ant mokslu turbut pajuto laisve. tai dabar nezinom kaip ar priims su tokiu vidurkiu ar ne. apie mokykla girdejau nemazai geru atsiliepimu tai ji man patiko smile.gif tik dukrele labai bijo eiti, nes nauja klase, galvoja kad nepritaps... O ka jus manot ar priims su tokiu vidurkiu ar ne. dar galvojam eiti i eduardo balsio menu gimnazija.
Dakie
QUOTE(litlestar @ 2011 06 16, 23:01)
Sveikos, matau jau seniai niekas nesilanko sioje temoje. Tai va siandien su dukrtyte nunesem atestata i VDG, tai ji labai jaudinasi ar priims ar ne nes jos vidurkis 7,6 tai sunkokai, jai labai sunkiai  sekasi kalbos, ji daugiau prie meno, matematika irgi neblogai kerta, fizika-7 chemija-7, as irgi jaudinuosi, man nelabai patinka kad ji taip mokslus atleido, nes mes su vyru buvo visus metus isvazeve i airija  dirbti nes cia lietuvoje neimanoma. schmoll.gif  tai ji gyveno kaime ir ejo i to kaimo mokykla, niekas jos nespaude ant mokslu turbut pajuto laisve. tai dabar nezinom kaip ar priims su tokiu vidurkiu ar ne. apie mokykla girdejau nemazai geru atsiliepimu tai ji man patiko smile.gif tik dukrele labai bijo eiti, nes nauja klase, galvoja kad nepritaps... O ka jus manot ar priims su tokiu vidurkiu ar ne. dar galvojam eiti i eduardo balsio menu gimnazija.
*

Na ar priims priklausys kiek mokinių bus norinčiu į šią mokyklą ir kiek klasių formuos. Mano dukra baigė I klasę gimnazijos šioje mokykloje tai labai patenkinta, klasė stipri visi stengiasi mokytis taigi yra kur temtis. Ir šiaip mokytojai man patinka šioje mokykloe, labai patenkinta, kad mokosi būtent šioje mokykloje.
Rinesa
Gal kas galit papasakoti apie Varpą? g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.