Gal galėtumėte ir man į až parašyti +/- su kokiomis sumomis dabar į šią gyd. galima būtų kreiptis.
Aciu
Man irgi butu idomu suzinoti dabartines kainas
Gal galėtumėte ir man į až parašyti +/- su kokiomis sumomis dabar į šią gyd. galima būtų kreiptis. Aciu
Sveikos,
gal kas zinote kiek kainuotu +/- tartis su sia daktare? Is anksto dekoju.
visi daktarai geri kuriems moki pinigus, nes jiems patinkame ne mes, o musu pinigeliai.
pati gimdziau pas ja, nesiskundziu nes mokejau pinigus
Gal kam nors pastaruoju metu teko gimdyti pas sia gydytoja susitarus ne jos budejimo metu.
Man idomu, ar ji atvaziavo nakti ar pan. metu, kai ne jos budejimas?
Man irgi būtų labai įdomūs šios gydytojos įkainiai. Gal galite kas neseniai gimdėte man į AŽ brūkštelėti, kiek kainavo. Būčiau labai dėkinga
mane taip pat domintu sios gydytojos kaina. Gal galite ir man asmeninę žiutę parašyti. labai ačiū QUOTE(Viltelevis @ 2009 12 12, 13:21) Kaina priklauso nuo aplinkybiu - ar gydytojos budejimas tuo metu, ar nakti is namu tempsit, ar reikes cezari daryti. Todel nera kazkokios vienos fiksuotos "stafkes". Siaip jei norit gimdyti pas sia gydytoja, tai sutarkit susitikima ir tiesiai jos paklauskit - tikrai pasakys. Bet bendrai orientacijai, kiek man teko girdeti, susitarus su BET KURIUO gydytoju VGN, tai minimali kaina eina 700 lt. QUOTE(Dizaster @ 2009 12 13, 16:04) Kaina priklauso nuo aplinkybiu - ar gydytojos budejimas tuo metu, ar nakti is namu tempsit, ar reikes cezari daryti. Todel nera kazkokios vienos fiksuotos "stafkes". Siaip jei norit gimdyti pas sia gydytoja, tai sutarkit susitikima ir tiesiai jos paklauskit - tikrai pasakys. Bet bendrai orientacijai, kiek man teko girdeti, susitarus su BET KURIUO gydytoju VGN, tai minimali kaina eina 700 lt. O kaip viskas vyksta, kai tariesi su gydytoju, bet pagimdai ne jo darbo metu? Moki 700 ar kiek ten tiksliai i kasa, o gydytojui damoki i kisene prie tos sumos Busiu dekinga uz paaiskinima, o tai beskaitant visai galva apsisuko QUOTE(jolitav @ 2009 12 13, 18:04) O kaip viskas vyksta, kai tariesi su gydytoju, bet pagimdai ne jo darbo metu? Moki 700 ar kiek ten tiksliai i kasa, o gydytojui damoki i kisene prie tos sumos Busiu dekinga uz paaiskinima, o tai beskaitant visai galva apsisuko O taip, kartais sumoje viskas kainuoja gerokai virs tukstancio Pvz. man gydytoja pasake taip: Suma priklausys nuo to, ar gimdysite mano budejimo metu ar ne ir pan. Tikslia suma neva pasakys po gimdymo ir reikes viska duoti gydytojai, o ji jau padalins personalui. Bet ispejo, kad gali sumoje viskas kainuoti gerokai virs 1000 Kita drauge irgi taresi, tai jai pasake "duokit kiek negaila". Dave po gimdymo gydytojai ir paklause o kaip su akuserem ir kitu personalu. Tai gydytoja atsake "tai galite jiems irgi duoti savo nuoziura, kiek negaila". Taip kad cia labai individualu. Del mokejimo i kasa - kiek drauges gimde pastaruoju metu ir kviete gydytojus nebudejimo metu, tai visuomet liepdavo sumoketi i kasa QUOTE(Dizaster @ 2009 12 13, 18:40) O taip, kartais sumoje viskas kainuoja gerokai virs tukstancio Pvz. man gydytoja pasake taip: Suma priklausys nuo to, ar gimdysite mano budejimo metu ar ne ir pan. Tikslia suma neva pasakys po gimdymo ir reikes viska duoti gydytojai, o ji jau padalins personalui. Bet ispejo, kad gali sumoje viskas kainuoti gerokai virs 1000 Kita drauge irgi taresi, tai jai pasake "duokit kiek negaila". Dave po gimdymo gydytojai ir paklause o kaip su akuserem ir kitu personalu. Tai gydytoja atsake "tai galite jiems irgi duoti savo nuoziura, kiek negaila". Taip kad cia labai individualu. Del mokejimo i kasa - kiek drauges gimde pastaruoju metu ir kviete gydytojus nebudejimo metu, tai visuomet liepdavo sumoketi i kasa Papildyta: QUOTE(Lenok76 @ 2009 02 09, 21:50) Lankausi pas gydytoja Alina Kitoviene. Labai maloni ir rupestinga gydytoja. Gal kas gimde pas ja? Noreciau suzinoti daugiau nuomoniu apie ja. labai faina gydytoja. Rekomanduoju.
............
Del mokejimo i kasa, tai pati kalbejausi praejusia savaite su gydytoja, tai ji mane nuramino ir sake nereikia moketi.
Labas visoms, norejau paklausti, ar gydytoja noriai leidzia ngimdyti su epiduriniu, ar ji labiau naturaliste?
QUOTE(Pellagija @ 2009 12 19, 21:25) Labas visoms, norejau paklausti, ar gydytoja noriai leidzia ngimdyti su epiduriniu, ar ji labiau naturaliste? Tarkis tarkis Merginos, dėl kasų nesukite galvos. Nereikia mokėti
Susiduriau su sia gydytoja kai gulejau patologiniam skyriuje ir galiu pasakyti nepatiko ji man visai
Šiaip jau girdžiu ne vieną nuomonę, kad jei neduodi šiai gyd. pinigėlių ir jei su ja nesitari gimdyti, tai šaltumas iš jos pusės garantuotas
QUOTE(Balabolka @ 2009 12 23, 10:16) tai taip ir turi buti. Nes jei tau leistu epidura stumimo metu, tai nejaustum kada ir kaip stumt ir perpystum arba nepagimdytum..... kai gimdžiau pirmą leliuką pas kitą gydytoją, tai buvo pilna epidūra. Man sakė tik kada stumt ir viskas, vat tada buvo "lafa" gimdyt
Vat ir as zinau, kad gydytoju sprendimas stumimo metu neleisti epiduro tiesiogiai susijes su ju nenoru sunkaiu dirbti. Jiems tenka sudetingesnis darbas- paziuret saremius, pasakyt mamai, kada stumt, jiems eriau duot mamoms pasikankint ir maziau rupintis, tegu pacios jaucia, kada stumt...Amerikietiskoj nestumo knygoj visur parasyta, kad epiduro skyrimas enpriklauso nei nuo gimdos kaklelio atsidarymo cm, nei nuo imdymo fazes, tereikia gimdyves sugebejimo ramiai issedet epiduro durimo metu.
Pas šitą gydytoją gimdžiau pirmą vaiką su epidūrine nejautra. Truputį per ilgai veikia apidūras ir stūmimo pradžioj aš nejaučiau kada reikia stumt. Gydytoja su akušere, man sakydavo, aš stumdavau, bet per vėlai pradėdavau, per vėlai baigdavau. Man norėdavosi stumti, kai jau nebereikėdavo ir atvirkščiai, kai reikėdavo, man nesinorėdavo. Antrą gimdžiau be epidūro. Stūmimas buvo visai nesunkus, aišku, čia gali būti dėl to, kad antras gimdymas, bet vis dėlto geriausias dalykas buvo tame, kad aš galėjau visa tai kontroliuoti.
Man teko su šita gydytoja susidurti gimdant dukrytę. Nesitariau su ja, bet papuoliau per jos budėjimą. Nežinau kokios priežastys, bet man ji nepatiko. Gal laukai nesutapo, bet ji buvo grubi, šiurkšti. Ačiū dievui gimdymas buvo greitas ir lengvas. Nežinau kodėl , bet gimdyme buvo du gydytojai ir akušerė. Kadangi viskam vadovavo gyd. Požėra - tai jis kompensavo jos grubumą.
QUOTE(Pellagija @ 2010 01 05, 22:42) Vat ir as zinau, kad gydytoju sprendimas stumimo metu neleisti epiduro tiesiogiai susijes su ju nenoru sunkaiu dirbti. Jiems tenka sudetingesnis darbas- paziuret saremius, pasakyt mamai, kada stumt, jiems eriau duot mamoms pasikankint ir maziau rupintis, tegu pacios jaucia, kada stumt...Amerikietiskoj nestumo knygoj visur parasyta, kad epiduro skyrimas enpriklauso nei nuo gimdos kaklelio atsidarymo cm, nei nuo imdymo fazes, tereikia gimdyves sugebejimo ramiai issedet epiduro durimo metu. Matai, kartais kai ir bando paziureti saremius, bei pasakyti kada stumti, panaudojus epidura tai neveikia, nes mama tiesiog fiziskai nebegali stumti - jai atrodo kad stuma, o raumenys atsipalaidave ir ne velnio ji nestuma. Va ko as tikrai nesuprantu, tai kodel negalima pradeti epiduro jei kaklelis per daug atsidares...As suprantu, kodel negalima kaip vaikelis jau gimdymo takuose, bet kai jis dar gimdoje, tik kaklelis atsiveres, tai kodel nedaro? As girdejau gydytoju versija, kad neva nespes jau visvien epiduras suveikti. Bet is savo patirties zinau, kad jis pradeda veikti jau po keliu minuciu... Papildyta: QUOTE(Pellagija @ 2009 12 19, 21:25) Labas visoms, norejau paklausti, ar gydytoja noriai leidzia ngimdyti su epiduriniu, ar ji labiau naturaliste? Atsizvelgs i tavo norus ir leis gimdyti kaip nori...
Sveikos
Na as dar negimdziau pas sia daktare, bet ji mane priziuri. Ir tikrai esu labai patenkinta. Manau kad tikrai ne kievienam ji gali tikti ar patikti. Kam ko reikia... As kadangi pati esu labiau konkreti ir nemegstu kai su manim cackinasi
sveikos mamytes,
as pas sia daktare gimdziau pirmaji savo, tai buvo pries 7 metus. Likau patenkinta ir gimdymu ir po to prieziura dabar ir konsultaciju pas ja vaikstau ir gimdysiu pas ja kam reikia daugiau svelnumo siulyciau kita daktare QUOTE(ingabat @ 2010 01 11, 19:48) sveikos mamytes, as pas sia daktare gimdziau pirmaji savo, tai buvo pries 7 metus. Likau patenkinta ir gimdymu ir po to prieziura dabar ir konsultaciju pas ja vaikstau ir gimdysiu pas ja kam reikia daugiau svelnumo siulyciau kita daktare
Gimdziau pas sia gydytoja visiskai neseniai. Jei turesiu antra vaikeli, vel kreipsiuosi i sia gydytoja. Man patiko, nes labai konkreti, dalykiska, tiesi - nebruka savo nuomones, bet pasako aiskiai ir konkreciai galimus variantus ir galimas rizikas, leidzia pasirinkti ten, kur imanoma rinktis. Tikrai atsizvelge i mano nuomone (kokio gimdymo as tikiuosi ir t.t.). Mano viskas pasibaige cezario pjuviu, bet esu dekinga gydytojai, kad pasiule si varianta ir nedemonstravo super naturalistinio poziurio ( tipo "pagimdysi pati, kam tos operacijos") ir to pasekoje neteko rizikuoti vaikelio sveikata ar net gyvybe. Dziaugiuosi, kad neuzsiroviau ant kokios super naturalistes, nes kaip paaiskejo operacijos metu, bandymas pagimdyti naturaliai veikiausiai nebutu pasibaiges labai sekmingai
Operacija padare labai greitai, operavo popiet, o kita ryta jau vaiksciojau, bei dariau visus kitus darbus pilnavertiskai. Jokiu baisiu skausmu neteko kenteti, isskyrus tai, kad vos maude pjuvio vietoje. Nezinau, gal cia man tik taip pasiseke Po operacijos gydytoja uzssuko i palata ir ne viena karta. Rupinosi ne tik randu, bet ir krutines bukle - pastebejus, kad gresia uzdegimas (as pati nesusivokiau iskart, kad tie guzai nera labai gerai) pasirupino, kad akusere pamokytu nutraukineti pienuka, masazuoti ir pan. Galbut si gydytoja nepatiks toms kurios megsta salduma - na zuikeliu ir katineliu ji pacienciu tikrai nevadina Ir dar vienas svarbus dalykas, del kurio si gydytoja verta pagarbos - as buvau susitarusi, t.y. gydytoja zinojo, kad gali tiketis pinigeliu. Taciau buvo sventine diena, budejo vos pora gydytoju, o gimdyviu buvo daug. Mano situacija nebuvo kritine, as galejau laukti operacijos ir kelias valandas. Ir laukiau. T.y. gydytoja vis uzsukdavo i gimdykla ir pasakydavo, kad operacijos laikas truputeli nusikelia,nes yra kelios mamytes, kurioms dali prireikti daryti extra CP ar skubios pagalbos. Mano manymu tai tiesiog parodo, kad gydytoja, nesvarbu ar duosi jai pinigu ar ne, vis tik laikosi pagrindiniu vertybiu ir tikrai ziuri mamyciu geroves - kam reikia skubios pagalbos, o kam ne. Gal bendrauja ir nelabai maloniai, kaip kazkas cia rase (man to neteko pastebeti), bet uztat profesionaliai pasirupina ir is profesines puses viska padaro gerai. Todel manau, kad net jei pakliusit pas sia gyd. nesitarusios, viskas praeis puikiai
Gal kas galetumete imesti gydytojos mobilu man i AZ? Nepriskambinu- gal ne ta numeri turiu
Aciu.
gyd. Kitovienė nuo vasario 5 dienos išvažiuoja ir nebus jos 5 savaites taip pati sakė. Taip, kad man pačiai teks gimdyt pas ką nors kita, nors visą nėštumą lankiausi pas ją.
As gulejau patologiniam pas sita Kitoviene ir labai man nepatiko. Tokia pasiputus ateidavo, vienu pirstu per drabuzius prisilietus klausia -tai ko cia atvaziavot net i ligonine? Lyg as cia savo noru pailset sugalvojau. Gulejau virs savaites, tai nei karto net neapziurejo manes kedej (nors atvaziavau su padidintu tonusu ir prasiverusiu kakleliu). Tai tik atejusi vedeja paziurejo, viska paaiskino.
Matyt Kitoviene tik uz pinigus moka buti demesinga, bet man tokios veidmainystes tikrai nereikia. Labai tikiuosi kad nepateksiu pas ja gimdyti.
Mano draugei ji labai patiko, rekomendavo ir man pas ją gimdyti. Na, susigundžiau, susiskambinau, susitariau susitikti. Ligoninėje susitikome, labai šaltai priėmė, na, suprantu, visgi darbo metas, daug gimdyvių. O toliau iš vis ... Pokalbį pradėjo nuo pinigų, jei tariatės gimdyt, tai jums kainuos tiek ir tiek
o galima su ja tartis kad nuo pat pradzios nestuma priziuretu? Gal ji dirba dar kur nors kitur? Ar tik VGN?
QUOTE(janone @ 2010 01 21, 13:44) Mano draugei ji labai patiko, rekomendavo ir man pas ją gimdyti. Na, susigundžiau, susiskambinau, susitariau susitikti. Ligoninėje susitikome, labai šaltai priėmė, na, suprantu, visgi darbo metas, daug gimdyvių. O toliau iš vis ... Pokalbį pradėjo nuo pinigų, jei tariatės gimdyt, tai jums kainuos tiek ir tiek Na tokia jau jos natura - viska tiesiai sviesiai. Kita vertus, tai ir gerai - nereikes sukti galvos kiek duoti ir pan. Be to, gal gydytojai tokiais budais bando apsisaugoti nuo tam tikro mamyciu tipo - pazistu viena mamyte, kuri taresi su gydytoja (ne su Kitoviene). Gimdymas prasidejo sestadienio nakti. Gydytoja atvaziavo is namu, tvarkingai prieme gimdyma, pabuvo dali sekmadienio, nors buvo net ne jos budejimas ir pan., o po visko mamyte nusprende, kad "gimdymas buvo lengvas, o ir babkiu nera", todel dave gydytojai 400 lt (savarankiskai nusprende, kad tokios sumos pakaks). Beje, pries gimdyma su gydytoja buvo suderinta, kad visi pinigai bus duoti jai, o ji jau pasidalins su anesteziologu, akuseriu ir t.t. As sutinku, 400 Lt nera mazai (nors netgi oficiali suma kasoje uz gydytojo iskvietima ne darbo metu - apie 700 lt), bet patys isivaizduokit situacija: gydytoja istempia is lovos nakti, si atvaziavus tikriausiai pasako akuseriui ir anesteziologui, kad reikia parodyti gimdyvei extra demesio, nes bus duota pinigeliu...O pabaigoje
Labutis busimos ir esamos mamytes:) noreciau suzinoti,kiek kainuoja susitarti pas sita gydytoja gimdyti,kiek jinai jums sake?
Sveikos mamytes, as irgi noreciau suzinoti kiek ima uz gimdyma g. Kitoviene, ar reikia klausti jos del stafkiu is anksto ar atsiskaityti su ja po gimdymo savo nuoziura. Ir dar vienas svarbus momentas, ar gydytoja dabar priimineja gimdymus ne darbo metu, nakti ir pan., nes teko skaityti, kad 2007 ar 2008m. jau nebevaziuodavo. Aciu
Papildyta: QUOTE(paprikutė @ 2010 01 19, 16:42) gyd. Kitovienė nuo vasario 5 dienos išvažiuoja ir nebus jos 5 savaites taip pati sakė. Taip, kad man pačiai teks gimdyt pas ką nors kita, nors visą nėštumą lankiausi pas ją. Uzjauciu QUOTE(Justikunina @ 2010 01 27, 11:35) Uzjauciu Ji perdavė mane gyd. Saltanavičienei. Na kažkaip nežinau ar aš gimdysiu su ja. Iki gimdymo ne daug liko, vienas vizitas tik, o paskui laukti jau gimdymo. Nežinau ką daryt, nenoriu aš gimdyt su šią gydytoja. QUOTE(Juliocek @ 2010 01 20, 01:13) As gulejau patologiniam pas sita Kitoviene ir labai man nepatiko. Tokia pasiputus ateidavo, vienu pirstu per drabuzius prisilietus klausia -tai ko cia atvaziavot net i ligonine? Lyg as cia savo noru pailset sugalvojau. Gulejau virs savaites, tai nei karto net neapziurejo manes kedej (nors atvaziavau su padidintu tonusu ir prasiverusiu kakleliu). Tai tik atejusi vedeja paziurejo, viska paaiskino. Matyt Kitoviene tik uz pinigus moka buti demesinga, bet man tokios veidmainystes tikrai nereikia. Labai tikiuosi kad nepateksiu pas ja gimdyti. man as pats buvo ir merginom,kurios gulejo su manim palatoj irgi, visom ji labai nepatiko. kai mes ejom pries ti su ja tartis del gimdymo tai ziauriai maloni buvo, bet kai papuoliau i patologini ir pasakem ,kad nesitarsim, ti sakes, lyg nepastebedavo . be to ir man ir dar 2 moteriskem is mano palatos ji prazioplino ,kad vienai neuztenko kudikiui vandenu, kitai kad jau zalios..tai kad lb dziaugiuos ,kad taip ir nesitarem gimdyt pas ja... QUOTE(paprikutė @ 2010 01 27, 22:32) Ji perdavė mane gyd. Saltanavičienei. Na kažkaip nežinau ar aš gimdysiu su ja. Iki gimdymo ne daug liko, vienas vizitas tik, o paskui laukti jau gimdymo. Nežinau ką daryt, nenoriu aš gimdyt su šią gydytoja. tai ir negimdykit, jei nenorit. jūs gi niekam neįsipareigojot ir niekam nieko nežadėjot.
Laba mamytes:)beje kiek sita gydytoja ima pinigeliu,jeigu tariesi su ja?
QUOTE(janone @ 2010 01 21, 12:44) Mano draugei ji labai patiko, rekomendavo ir man pas ją gimdyti. Na, susigundžiau, susiskambinau, susitariau susitikti. Ligoninėje susitikome, labai šaltai priėmė, na, suprantu, visgi darbo metas, daug gimdyvių. O toliau iš vis ... Pokalbį pradėjo nuo pinigų, jei tariatės gimdyt, tai jums kainuos tiek ir tiek bet taip geriau, nei pačiam spėliot
Mano draugę su vyru nužvelgė ir net paklausė arogantiškai: ar galite tai sau leisti???? Pas ją max 1500 Lt. AI.
na zinot, manau kad ne tik nuo daktares priklauso bendravimas, bet ir nuo musu paciu. As asmeniskai nuo nestumo pradzios pas ja lankausi ir tikrainegaliu pasakyti ne vieno blogo zodzio!!!!!!!!
Ir tai, kad pasake sumas is karto, tai tik pliusas, nes kitos vinioja i vata, o rezultatas tas pats! Mane zavi jos konkretumas ir nesicackinimas kaip su vaikais. Ne tik su manim, bet ir su mano vyru, ir maciau pries mane buvusios nestukes bendravima su gydytoja, tikrai miela, nei siurksti, nei salta... Sugeba kai reikia ir pajuokauti ir papasakotti apie vaikus savo ir pan. As labai kolkas ja patenkinta ir pas ja ruosiuos gimdyt. Juolab dauguma mano draugiu ir pazistamu gimde pas ja ir ne viena vaika! Ne viena blogai nepasake Taip kad manau, jog nuo musu paciu poziurio priklauso irgi bendravimas. O jei netiko, nepatiko, per salta, per siurksti, tai ir nebesilankykit Selmes nestukes
Sveikos,
paslaiciau ka cia priraset ir supratau tiek, kad jei esi susitarus, suma apie 1000-1500 LTL tai gyd bus geryt gerutele, ateinanti daznai po gymdymo, profesionali rupestinga ir taip toliau BET jei nesi susitarus ir jei nesumoki jai, arba padekoji po visko ir jinai nusprendzia kad tai per mazai, tai.... kosmaras jokio profesionalumo, jokios priezuros ir panasiai....... girdejau apie tai is pazistamu irgi, ne tik cia skaiciau..... aciu Dievui kad jinai isvaziuoja kada man gimdyti aisku nepulki dabar ant manes stipriai, atseit gyd labai gera, man buvo toookiaaaa gera, bet pripazinkyt, visoms kam buvo gera- jus jai mokiejot uz tai...... neradau cia nei vienos kuria parasytu kad gyd buvo gera,nors is anksto nebuvot su ja susitarus....... gal cia yra tokia mama???? jei taip buciau mielai nustebinta QUOTE(Yola @ 2010 02 14, 23:06) Sveikos, paslaiciau ka cia priraset ir supratau tiek, kad jei esi susitarus, suma apie 1000-1500 LTL tai gyd bus geryt gerutele, ateinanti daznai po gymdymo, profesionali rupestinga ir taip toliau BET jei nesi susitarus ir jei nesumoki jai, arba padekoji po visko ir jinai nusprendzia kad tai per mazai, tai.... kosmaras jokio profesionalumo, jokios priezuros ir panasiai....... girdejau apie tai is pazistamu irgi, ne tik cia skaiciau..... aciu Dievui kad jinai isvaziuoja kada man gimdyti aisku nepulki dabar ant manes stipriai, atseit gyd labai gera, man buvo toookiaaaa gera, bet pripazinkyt, visoms kam buvo gera- jus jai mokiejot uz tai...... neradau cia nei vienos kuria parasytu kad gyd buvo gera,nors is anksto nebuvot su ja susitarus....... gal cia yra tokia mama???? jei taip buciau mielai nustebinta galiu paskakyt, kad mano pissesere gimde pas ja 2 vaikus ir galiu drasiai prisipazint, kad nesitarus!!! Be abejo netycia taip sutapo, kad pas ja pataike abu kartus. Vienam vaikui 4 metai, kitam metuku nera dar. tikrai yra mamu, kurios netycia pataike pas ja gimdyt nesitarusios ir buvo patenkintos. O tai kad susitari , tai kiekvienos pasirinkimas. Ir be abejo kiek as asmeneiskai kalbejau su gydytojais VGNe, tai patikekit, visi ivardina sumas Cia kiekvienos reikalas ir pasirinkimas. Manau, kad nepatinka, negimdai pas ja. Ir nereikia tersti eterio bei smeizti gydytojos. Katra labiau aptinka, pas ta ir eini juolab turiu pavyzdiu kas gimde ir konsultavosi nemokedamos pas Kitoviene! Mamos, dar karta pakartosiu - ieskokit kas labiau patinka ir tada spreskit ar verta tartis. Juk ne visos susitarusios buna 100% patenkintos bet ir ne visos nesitarusios buvo 100% nepatenkintos
Sveikos, o gal kuri žinote kur dar dirba A. Kitovienė, bet VGN?
|