graziai rasyt nemokejau ,tai as jau kaip iseis .Nestumas buvo planuotas,trys men su vyru dirbom,kol sukurem lialiuka mano pilve.Testai nieko nerode,tik pati supratau ,kad kazkas netaip,kai valgiau burokeliu sriuba su melionu ,fui ,kai pagalvoji durnas: Testas buvo teigiamas po gero menesio .Vaikutis buvo labai laukiamas.Labai dziaugiames.Visas nestumas buvo gana lengvas,na visko buvo ir asaru ir pykcio ir vestuves savo atsokau budama 6 men Visi tyrimai nestumo metu buvo nepriekaistingi .Sestadienio vakare prasidejo parengiamieji saremiai.Dar sekmadieni nuvarem su vyru is ryto i turgu vezimo paziuret ,na neradom tai gryzom namo .Saremiai reti nieko dar baisaus.Pirmadieni po piet nuejom i gimdymo namus antakalnyje,saremiai kas 12 min ,kaklelis atsidares 1cm,sako eikit namo grysit nakty ,juk salia gyvenat.3h nakties pakeliau vyra ,nutempe mane iligonine ,o ten vel tik 1 cm ,suleido vaistus,kad pasnausciau.Atejo rytas 8.15 nuleido vandenis,kaklelis 1 cm gulejau issisketus ,visi ateina paziuri pasikrapsto (kaip praeinamas kiemas buvau)ir vistiek 1cm ,jokio postumio ,leido skatinamuosius vaistus ,doze vis didino ,o kaklelis per 4 h tik 3 cm .skausmas nepakeliamas ,vaistai i stubura ,skatinamuju doze didinama siaip netaip pazanga beveik 7cm ,sako gimdom (spaude pilva ,kad islystu vaikutis ) 18 h kazkur jau buvo ,pradejau gimdyti,sukarpe biski ,18.42 dukra (3kg,52cm),puole gaivint. vaikutis nekvepuoja melynas ,prieskomine bukle,net neverke ,nieks nieko nesake ,parode man biski ir isnese,tik vyras pasake kad priduso ,asaru buvo daug , ta diena dukryte mate tik vyras ,as negalejau nueit ,bandziau ,bet buvo laaaabai silpna.Kita ryta ,kai pamaciau ,tai vos nenualpau,prijungta visokios aparaturos,guli tokia bejege ,paskui pasake gime 1/4/5 balais ,sunki hipoksija,priestraukuline busena jau buvo.10 dienu antakalnio reanimacijoj,.poto 15 dienu santariskese,valge tik per zonda,refleksu jokiu nebuvo,ranku drebuliukai ,labai dirgli ,kol ismokiau ja valgyt is buteliuko ,dare echo ,ir eletrktrine miego eeg ,epilepsijos ir traukulu nera na po savaiteles ,jau buvo akivaizdi pazanga,veliau viskas geryn ir namo,o dabar dar daug nervu kainuojanti reabilitacija,bet visa laime kad judam i prieki .kita kart gimdymas tik privaciai
GudriLapė
2009 02 10, 08:54
siaubas ką jums teko išgyventi  gerai, kad dukrytė dabar sveika ir viskas gerai, sėkmės jums
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 02 10, 09:54) siaubas ką jums teko išgyventi  gerai, kad dukrytė dabar sveika ir viskas gerai, sėkmės jums  tuo metu negalvoj buvo ,bet kai pati paskaitau tai baisu  jau pasimokiau su musu gydytojais
samadeva
2009 02 10, 12:59
laikykites  linkiu, kad viskas butu gerai ir mergyte augtu stipri ir sveika.taip ir bus
siaubas!!!!!  nors seip ir mano sesei su pirmu gimdymu panasei buvo..... ji per daug nereke tai prie jos ir nejo, po to kai pamatavo tonusus irgi puole skatint spaust, dar visoki velnia........  na bet viskas baigesi gerai!!!!  ir jum linkiu aukti ir stipreti!!!
QUOTE(Isila @ 2009 02 10, 15:25) laabai dekui uz palaikyma
Dzanetukas
2009 02 10, 15:28
Na nieko sau  Nejaugi tie gydytojai, kad ir negave pinigu nemato, kada jau reikia butinosios pagalbos mamytei bei vaikuciui Aciu Dievuilui, kad Jusu mergaite gyva Linkiu jums kuo greiciau atsistatyti ir dziaugtis kiekvian akimirka praleista kartu sa savo mazu stebuklu
Tikrai kad daug iskentejot, o kaip dabar laikotes, sveikateles didziausios jums.
JURGIDAR
2009 03 18, 12:28
QUOTE(NikeZ @ 2009 02 09, 23:18) graziai rasyt nemokejau ,tai as jau kaip iseis .Nestumas buvo planuotas,trys men su vyru dirbom,kol sukurem lialiuka mano pilve.Testai nieko nerode,tik pati supratau ,kad kazkas netaip,kai valgiau burokeliu sriuba su melionu ,fui ,kai pagalvoji durnas: Testas buvo teigiamas po gero menesio .Vaikutis buvo labai laukiamas.Labai dziaugiames.Visas nestumas buvo gana lengvas,na visko buvo ir asaru ir pykcio ir vestuves savo atsokau budama 6 men Visi tyrimai nestumo metu buvo nepriekaistingi .Sestadienio vakare prasidejo parengiamieji saremiai.Dar sekmadieni nuvarem su vyru is ryto i turgu vezimo paziuret ,na neradom tai gryzom namo .Saremiai reti nieko dar baisaus.Pirmadieni po piet nuejom i gimdymo namus antakalnyje,saremiai kas 12 min ,kaklelis atsidares 1cm,sako eikit namo grysit nakty ,juk salia gyvenat.3h nakties pakeliau vyra ,nutempe mane iligonine ,o ten vel tik 1 cm ,suleido vaistus,kad pasnausciau.Atejo rytas 8.15 nuleido vandenis,kaklelis 1 cm gulejau issisketus ,visi ateina paziuri pasikrapsto (kaip praeinamas kiemas buvau)ir vistiek 1cm ,jokio postumio ,leido skatinamuosius vaistus ,doze vis didino ,o kaklelis per 4 h tik 3 cm .skausmas nepakeliamas ,vaistai i stubura ,skatinamuju doze didinama siaip netaip pazanga beveik 7cm ,sako gimdom (spaude pilva ,kad islystu vaikutis ) 18 h kazkur jau buvo ,pradejau gimdyti,sukarpe biski ,18.42 dukra (3kg,52cm),puole gaivint. vaikutis nekvepuoja melynas ,prieskomine bukle,net neverke ,nieks nieko nesake ,parode man biski ir isnese,tik vyras pasake kad priduso ,asaru buvo daug , ta diena dukryte mate tik vyras ,as negalejau nueit ,bandziau ,bet buvo laaaabai silpna.Kita ryta ,kai pamaciau ,tai vos nenualpau,prijungta visokios aparaturos,guli tokia bejege ,paskui pasake gime 1/4/5 balais ,sunki hipoksija,priestraukuline busena jau buvo.10 dienu antakalnio reanimacijoj,.poto 15 dienu santariskese,valge tik per zonda,refleksu jokiu nebuvo,ranku drebuliukai ,labai dirgli ,kol ismokiau ja valgyt is buteliuko ,dare echo ,ir eletrktrine miego eeg ,epilepsijos ir traukulu nera na po savaiteles ,jau buvo akivaizdi pazanga,veliau viskas geryn ir namo,o dabar dar daug nervu kainuojanti reabilitacija,bet visa laime kad judam i prieki .kita kart gimdymas tik privaciai  Nesuprantu kazkoks tai gydytoju nuzverejimas elgiasi jau kaip kokioi fermoi ,kai viskas pasidaro dzin,juk buvo galima viska padaryti zmoniskai pasielgti profesionaliai,nu kazkokia nesamone.Bet tik Dievuliui reikia dekoti stebukliuko gyvybe.Saunuoliai itiek istverete,tokias sunkias minutes reikejo jums istverti,reikia tiketis ,kad viskas bus gerai ir sveikatele aisis tik y geraja puse,tokius daktarus tik i teisma,uz nuzmogejima ir neprofesionaluma!!!!Dievuliau juk nebe akmens amzius. Sveikinu jus su seimos pagausejimu!!!
DeilijoSa
2009 03 18, 12:40
jetau,vargsiuke  bet gerai,kad dabar jusu reikaliukai geri
Na,nekaip nuteikianti istorija.Bet,svarbu,kad gerai baigėsi.Sveikinu
belieka palinket sveikatos
LTkojote
2009 03 18, 18:46
Jetiau, siais laikais tie daktarai visai nebeziuri savo darbo..Tik duok jiems pinigu ir viska tobulai padarys Mano drauge taipogi pries metelius gimde.. Tai ji ejo privaciai. Tai dabar dziaugiasi ir liko patenkinta daktaru..Aisku nemazai sumokejo, bet daktaras ir seseles puikiai priziurejo, pasirupino... Ir vat sveikiausia dukrele turi Uzjauciu tave mergyt, kad tokias kancias istverei
sveikatos  jetau,vargsiuke
Eliuk@s
2009 03 18, 19:07
Linkiu jum sveikatytės ir laimės
Matot Lietuvos ligoninese korupcija klesti,jei nesusitari is anksto su daktare,tai labai daug rupescio gali nesitiketi  ,uzsieni,kadangi dirbantis zmogus moka didziulius mokescius,jam viskas priklauso nemokamai-vaistai,ligonine,profesionali prieziura ir nereikia galvoti kam cia davus i kisene,nes kitaip liudnai baigtis gali.... Su pirmu kai gulejau buvom "susitare" bet taip nekonkreciai (vos ne uz konjako buteli tais laikais),tai nekas buvo  padare cezari tik tada,kai visa diena su saremiais atsikankinau (vaikas buvo atvirksciai),tai dabar pagalvojus ziauru,kam to reikejo?Aaa,dar pamenu pasakiau tokiai mesininkei,kad man baisu,tai ta tik nusiviepe-o i lova gultis baisu nebuvo  Na ir zinoma visas burys praeinanciu studenteliu apziuredavo O su antru tose paciose Antakalnio klinikose kai gulejau,buvau susitarusi is anksto,atvaziavau planuotai operacijai, turejau ir atskira palata ir rupinosi manimi ir labai puikiai viskas ejosi,aisku uztai sumokejom nemaza sumele,bet gimdai vaikus ne kasdien,todel tenka taikytis prie susiformavusiu taisykliu..... O jums sekmes auginant dukryte ir stiprekit greiciau
MIKVIDA
2009 03 19, 10:37
Na ir nieko sau istorija  , tai po tokių patirtų baisybių žmogus tikrai ilgam apie kitą vaikelį bijai net pagalvoti  .Kai pagalvoji dieve dieve....
augam sveiki ir grazus  aciu uz palaikyma
lauroone
2009 05 27, 17:49
aukit stiprios ir didutes
deja jau pasireiskia ir bedukes
Laura01
2009 05 27, 21:35
QUOTE(NikeZ @ 2009 03 19, 11:43) augam sveiki ir grazus  aciu uz palaikyma  ooo  as ten kaip tik zaduy uz poros savaiciu vaziuot gimdyt ir nesu susitarusi  o jus vietoj nebandet duoti pinigu, gal nebutu taip ziauriai buve tada?...........
Ramunita
2009 05 27, 22:40
Tavo dukters vardas labai gražus-pamatysi Tavo Gabija bus namų ugnelė tavo šeimoje,o paskui turės gražią ir laimingą savo šeimą Tokių atveju pasitaiko daug kur...Ir LT,ir ne LT,ir privačiai, ir neprivačiai galima ant tokių šundaktarių užšokt,kad baisu...
didelios sveikatos ir daug stiprybes
QUOTE(Laura01 @ 2009 05 27, 22:35) ooo  as ten kaip tik zaduy uz poros savaiciu vaziuot gimdyt ir nesu susitarusi  o jus vietoj nebandet duoti pinigu, gal nebutu taip ziauriai buve tada?...........
laba viskas bus gerai  man nebuvo net kam duot net nesupratau kas priiminejo vaika ,keitesi daktarai kaip kojines ,jei tiesiog matysi kad vyksta kazkas netai prasyk cezario ir viskas bus ciki ,as tiesiog labai issigandus buvau poirmas vaikas pirmas gimdymas man ne ne galvoj kad toikie daktarai sitaip leis vaikiukui nukenteti
Gerai, kad viskas gerai  Stiprybes ir istvermes mamytei, sveikatytes ir linksmumo mergytei  Sekmes ir laimes jusu seimai
QUOTE(aide @ 2009 05 28, 09:50) Gerai, kad viskas gerai  Stiprybes ir istvermes mamytei, sveikatytes ir linksmumo mergytei  Sekmes ir laimes jusu seimai  mums 6 men pilnai nenulaikom galvytes aukstas tonusas,neisnykes moro refleksas,prognozuoja vcp nezinau ar istversiu
aukselis14
2009 05 28, 11:01
vajej kokia liudna ir pamokanti istorija QUOTE(NikeZ @ 2009 05 28, 11:46) mums 6 men pilnai nenulaikom galvytes aukstas tonusas,neisnykes moro refleksas,prognozuoja vcp nezinau ar istversiu  stiprybes mamytei  viskas bus gerai pamatysi, zinoma, liudna, kad tai turi iskest butent jusu angelelis, bet tikiu, kad viskas bus gerai po visu reabilitaciju. sekmes
Laura01
2009 05 28, 11:01
QUOTE(NikeZ @ 2009 05 28, 07:57) laba viskas bus gerai  man nebuvo net kam duot net nesupratau kas priiminejo vaika ,keitesi daktarai kaip kojines ,jei tiesiog matysi kad vyksta kazkas netai prasyk cezario ir viskas bus ciki ,as tiesiog labai issigandus buvau poirmas vaikas pirmas gimdymas man ne ne galvoj kad toikie daktarai sitaip leis vaikiukui nukenteti  labai aciu uz informacija, aukit sveikos
QUOTE(NikeZ @ 2009 05 28, 11:46) mums 6 men pilnai nenulaikom galvytes aukstas tonusas,neisnykes moro refleksas,prognozuoja vcp nezinau ar istversiu  Tavo labai grazi mergyte  O su sveikatyte kaip jau bus taip, reikia tik tiketi, kad viskas bus gerai  Vaikutis jaucia mamytes nuotaikas, tad nereikia krimstis, dabar reikia tik kantrybes ir tikejimo Maniske gime per anksti, buvo bedeliu, labai del visko panikuodavau, o paskui pradejau nebeimti i galva, vis tiek viskas bus kaip bus ir kitaip nebus Tad stiprybes tau mamyciuk ir teveliui P.S. Kas yra moro refleksas? Kas vcp?
QUOTE(aide @ 2009 05 28, 14:55) Moro refleksas Šis refleksas sukeliamas, kūdikiui išgirdus stiprų garsą ar pamačius netikėtą vaizdą. Dar kitaip gali būti vadinamas krūptelėjimo refleksu.Šiuo atveju mažylis plačiai ištiesia savo rankutes bei kojytes ir ištiesia kakliuką. Vėliau dažniausiai suglaudžia rankytes ir pradeda verkti. Refleksas pradeda nykti kūdikiui sulaukus 3 mėnesiukų. Vaikų cerebrinis paralyžius (VCP).
Angeliuxxx
2009 05 28, 15:54
Stibrybes, kantrybes, ir sveikatytes jums
Bona -pari
2009 05 28, 17:48
na taip gerai kad gerai baigėsi  sveikatytės pupai
dianele
2009 05 28, 18:40
Siaubinga istorija.  Svarbu, kad viskas gerai baigesi. Linkiu dukrytei sveikatos, o mamytei stiprybes.  As gal ieskociau teisybes teismuose. Negalima leisti tokiems neatsakingiems daktarams dirbti.
QUOTE(NikeZ @ 2009 05 28, 15:19) Moro refleksas Šis refleksas sukeliamas, kūdikiui išgirdus stiprų garsą ar pamačius netikėtą vaizdą. Dar kitaip gali būti vadinamas krūptelėjimo refleksu.Šiuo atveju mažylis plačiai ištiesia savo rankutes bei kojytes ir ištiesia kakliuką. Vėliau dažniausiai suglaudžia rankytes ir pradeda verkti. Refleksas pradeda nykti kūdikiui sulaukus 3 mėnesiukų. Vaikų cerebrinis paralyžius (VCP). stiprybės jums
Linkiu didelės stiprybės ir sveikatos Jūsu šeimai, o ypatingai mažajai...
grazvidiene
2009 05 29, 12:18
stiprybes jums ir sveikatos leliukui
Labai idėmiai perskaiciau jusu laiska ir prisiminiau panasu atveji Kaune.Tai ta mamyte su suneliu "issikrapste" tik per naturalius a.skvorcovo gėrimus. labai jus uzjauciu, kad teko tiek iskenteti.
Elinga_27
2009 05 30, 18:48
Siaubas, iš tiesų dabartiniais laikais (nepamirškime kad ne akmens amžiui gyvenam) pasitaiko tokių baisių atvejų. Ir viskas tik dėlto, kad visi tikisi gauti pinigų, o savo darbą atlikti kokybiškai ir su TIKRU atsidavimu nesugeba, o gal papraščiausiai tingi..  Esu žiauriai pikta medikų atžvilgiu Na bet tikiuosi kad jūsų mažylei viskas bus gerai  , linkiu kad augtų stipri ir sveika
Stiprybes tau mergyt  ir dideles, dideles sveikatos dukrytei
siuzi...
2009 06 03, 07:32
sveikatytes ir stiprybes jusu seimai
Nuorama
2009 06 03, 13:08
Sveikatytės Jums
Filotija
2009 06 03, 13:14
Gerai, kad dabar jau viskas gerai. Sveikatytės jums.
QUOTE(Filotija @ 2009 06 03, 14:14) Gerai, kad dabar jau viskas gerai. Sveikatytės jums.  ne viskas gerai ,ytaria VCp
Bona -pari
2009 06 04, 15:21
QUOTE(NikeZ @ 2009 06 03, 14:56) ne viskas gerai ,ytaria VCp kas tai
QUOTE(Bona -pari @ 2009 06 04, 16:21) kas tai  Vaikų cerebrinis paralyžius (VCP).
Nu kartais daktarus norisi  Labai liudna ,kad jums teko tiek iskentet  Bet dabar jums linkiu stiprybes,sveikatos
Bona -pari
2009 06 04, 19:43
QUOTE(NikeZ @ 2009 06 04, 16:55) Vaikų cerebrinis paralyžius (VCP). na siaubas nebegaliu tik  šundaktarius
|
|