Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vilijampole: "Daigelis"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2
vilvyt
Neradau tokios temos. blink.gif
Užrasiau ir as savo pyplę į darželį-lopšelį "Daigelis" Vilijampolėje, Žagarės g. Kažkaip teko bendrauti su direktore, nemaloniai nuteikė.... schmoll.gif. Labai jau jos bendravimas dar tarybiniais laikais kvepia... Gal kas lankėt ir turit atsiliepimų apie šį darželį? Kaip su vaikais, kaip kolektyvas, kaip auklytes, ar kokia lavinimo programa yra?
Spragtukas
QUOTE(vilvyt @ 2005 08 04, 17:12)
Neradau tokios temos. blink.gif 
Užrasiau ir as savo pyplę į darželį-lopšelį "Daigelis" Vilijampolėje, Žagarės g. Kažkaip teko bendrauti su direktore, nemaloniai nuteikė.... schmoll.gif. Labai jau jos bendravimas dar tarybiniais laikais kvepia...  Gal kas lankėt ir turit atsiliepimų apie šį darželį? Kaip su vaikais, kaip kolektyvas, kaip auklytes, ar kokia lavinimo programa yra?
*

Sveika thumbup.gif Iskart pasakysiu, kad Tavo minetame darzelyje nesu buvusi, direktores taip pat nepazistu. Galiu tik is nuogirdu (mano giminaite ten savo vaika veda) pasakyti, kad ne tik direktores bendravimas, kaip kad rasai, bet ir darziuko aplinka ‚kvepia“ tarybiniais laikais blink.gif Be to, ten netoli tas vadinamas „cigonynas“, taigi, girdejau, kad ir vaiku is ten lanko. Nors, tiesa sakant, nelabai isivaizduoju, kaip jie ten uz darziuka susimoka... Dar girdejau, kad jei aukletoju paprasai, kad duotu vaikui, pvz. ciulpiamu tableciu nuo gerkles, kurias pats atnesi, tai nelabai paduos. Gal pamirsta?.. g.gif Ta rajona siek tiek pazistu; beda ta, kad ten aplinkui nelabai tu darziuku yra.aisku, nenoriu but kategoriska (siuo atveju reikia Tau spresti), bet galiu tik patarti, kad jei Tau svarbu, kokioje aplinkoje bus Tavo vaikas, kaip su juo bus bendraujama, tai gal geriau jau pavezioti truputi toliau/patogiau (pvz. netoli savo/vyro darbo ar mociutes namu).
SEKMES. biggrin.gif
vilvyt
Labai ačiū, Spragtuk,
Deja, deja, tik patvirtinai mano nerimą. unsure.gif Tai pradėjau žvalgytis darželių aplink darbą.
Dėkoju dar kartą.
Gal dar yra atsiliepimų apie šį darželį?
riba
mano du vaikučiai lankė tą daržiuką rolleyes.gif
Malonus įstaigos vadovo bendravimas su tavim dar nereiškia, kad tavo vaikui ten bus gerai g.gif ir atvirkščiai smile.gif

Spragtukas
QUOTE(riba @ 2005 08 18, 11:52)
  Malonus įstaigos vadovo bendravimas su tavim dar  nereiškia, kad tavo vaikui ten bus gerai g.gif  ir atvirkščiai smile.gif
*

Tai papasakok daugiau apie si darzeli, jei Tavo vaikuciai lanke. zinoma, negalima apie istaiga spresti 100% is to, kaip vadovas bendrauja su kt. zmonem, bet vistik jis reprezentuoja sia istaiga. Juk yra tam tikros normos, kuriu turime laikytis, tiesa? ir siuo atveju, manau, tevai tikrai yra svarbus, ju negalima ignoruoti, atsainiai bendrauti ir pan.
vilvyt
QUOTE(riba @ 2005 08 18, 11:52)
  Malonus įstaigos vadovo bendravimas su tavim dar  nereiškia, kad tavo vaikui ten bus gerai g.gif  ir atvirkščiai smile.gif
*

Nu tai taip. Bet kai pakalbejau su ta vadove, tai, patikek, daugiau kojos nesinori ten kelti schmoll.gif . Taigi uztat prasom pasisakyti kaip gi jautesi tavo vaikiukai tame darzelyje, kokia buvo prieziura, valgis, kokie uzsiemimai. Labai busiu dekinga mirksiukas.gif .
riba
QUOTE(vilvyt @ 2005 08 18, 21:06)
Nu tai taip. Bet kai pakalbejau su ta vadove, tai, patikek, daugiau kojos nesinori ten kelti schmoll.gif . Taigi uztat prasom pasisakyti kaip gi jautesi tavo vaikiukai tame darzelyje, kokia buvo prieziura, valgis, kokie uzsiemimai. Labai busiu dekinga mirksiukas.gif  .
*

man daug kas ten užkliūdavo schmoll.gif , bet ......jei iš ryto vaikas ramiai pamoja rankute ir skuba į grupę, o tu gali be streso eit į darbą, jei žinai kad tavo vaikas neverks ,tai visa kita man jau nebuvo svarbu. tongue.gif
Man patiko tai, kad auklėtojos pažinojo visus darželio vaikus, vaikai taip pat vieni kitus pažinojo, nes daržiuks mažiuks,
Dėl maisto, tai kažkaip neturėjom jokių bėdų. g.gif
doh.gif Va kas man dar patiko:)))))))))))))))) neturėjom problemų su visokiais renginiais, su kaukių darymu, su darbelių darymu, jei mano bendradarbės po darbo naktimis darydavo kaukes, darydavo darbelius, nes tai pagal darželio programą priklauso užduotys "tėveliai kartu su vaikučiais ruošia darbelius ir kartu ruošiasi šventėm" juokinga būtų jei nebūtų liūdna, tai visokius tokius darbus auklėtojos pačios paruošdavo su vaikais,. Na žinoma smile.gif būdavo, kad kažką darai, kažką reikia padaryt, nu bet netiek.....
Gal , kad jau praeitas etapas g.gif, gal dėl to jis visai nieko atrodo, žinai, kaip sakyt, darželis kaip darželis smile.gif gal kas parašys, kas šiuo metu lanko.
Man atrodo kokį darželį belankytum jame rasisi ir gerų ir blogų dalykų, tai natūralu smile.gif
Sėkmės tavo mažiui 4u.gif
Spragtukas
QUOTE(riba @ 2005 08 22, 09:49)
Man atrodo kokį darželį belankytum jame rasisi ir gerų ir blogų dalykų, tai natūralu smile.gif
Sėkmės tavo mažiui 4u.gif
*

Butent - gero ir blogo yra visur. o kas del kaukiu darymo, tai tikrai tevai daug kur nuo tokiu "darbeliu" atleidziami.
vilvyt
Labai ačiū, Riba 4u.gif
$
QUOTE(Spragtukas @ 2005 08 05, 14:09)
Ta rajona siek tiek pazistu; beda ta, kad ten aplinkui nelabai tu darziuku yra....

yra vienas darželis, apie jį šiek tiek parašiau ČIA mes kol kas tikrai darželiu patenkinti
varlele
Sveiki, gal ka nors dabar dar galite papasakoti apie si darzeli. Mes maziuke uzrasem nuo 2008m, galvojam ten vesti, nes yra netoli darbo ir namu. ka patartumet, ar pasilikti ten, ar ieskoti kito???

Linkejimai
Kataleja3
Sveikos mamos, mano vaikas eina i si darzeli verysad.gif nes man jis yra netoli namu atsiliepimai ne kokie, bet aukletotos ir auklytes labai nuostabios moterys ten dirba ,bet kas liecia aplinka ir vidus darzelio tai tikrai sovietiniu laiku ir vedeja sovietiniu laiku paziuriu verysad.gif ten tiek noretusi viska pakeisti nes gi musu vaikai dauguma laiko ir buna darzelyje smile.gif Maistas ir ne koks buna kad manu kose isvirta ant vandens be sukraus , net kiaules ir tos nevalgytu blink.gif
pikolina
Va va darzelio vadove tai ir man pasirode tokia stagnatore.As is pavasrio uzrasiau savo dukra i darzeli,tai sake kad 34 eilej.Dabar nuejus jau pasake kad40 ph34r.gif Taip ,kad supratu kad eile ne i ta puse eina. Gal kas davet pinigu,kad priimtu? Kiek duot,kaip paduot patarkit.Mums irgi sitas darzelis prie pat namu,del to ir domina
Kataleja3
Be kysio niekur nepapulsit smile.gif eini ir sakai labai reiketu kad musu vaikas eitu i darzeli smile.gif galiu paremti kuom nors smile.gif gal ka nupirkt reiketu smile.gif ir zinoma su vokeliu smile.gif
liuta
QUOTE(nmalas2004 @ 2007 11 18, 16:25)
Be kysio niekur nepapulsit smile.gif eini ir sakai labai reiketu kad musu vaikas eitu i darzeli smile.gif  galiu paremti kuom nors  smile.gif gal ka nupirkt reiketu smile.gif ir zinoma su vokeliu smile.gif
*

Saulelee
labai gerai zinau sita darzeli ir juo skusti negaliu, o klausyti kas kur pasake-nesamone! aukletojos ir auklytes tikrai saunios ir malonios, direktore taip pat sauni. apie kysius..o kur ju nera? kur ju nelaukia? darzelio aplinka ir vidus skurdokas,bet jus pamirstat,kad pacios turit padeti,o puikiai zinau tokiu tevu,kurie drebina 5lt paaukoti per men i fonda! tai ka jau kalbeti apie didesne suma, juk direktore is savo kisenes ar aukletojos nepagrazins darzelio! Svietimas taip pat nemeto pinigu, tai is kur tada gali buti grazu? retas tevas,kuris supranta,kad pinigu rinkliavos yra ju vaikams, o ne direktorei ar aukletojai! maistas..nera jis jau toks prastas,kad jau kaip kazkas rase. tad neperdekit:)
Girele
Uzejau, pamaciau, pasibaisejau schmoll.gif ....niekada savo vaiko i ji neleisciau...dvokia stagnacija doh.gif manau teveliai mielai padetu apsitvarkyti grupiu aplinka, tik matyt yra tam tikri atitinkami trukdziai is valdzios puses blush2.gif ...Gyvenimas juda i prieki, sis "darzas"" stovi" verysad.gif Manau teveliam nera "dzin" kokioje aplinkoje vaikas ugdomas...bet kazkam "giliai vienodai" g.gif
Neriukė
QUOTE(pikolina @ 2007 09 13, 11:25)
Va va darzelio vadove tai ir man pasirode tokia stagnatore.As is pavasrio uzrasiau savo dukra i darzeli,tai sake kad 34 eilej.Dabar nuejus jau pasake kad40 ph34r.gif Taip ,kad supratu kad eile ne i ta puse eina. Gal kas davet pinigu,kad priimtu? Kiek duot,kaip paduot patarkit.Mums irgi sitas darzelis prie pat namu,del to ir domina
*

Galeciau pasakyti, kad labai normalus darzelis, o aukletojos su kuriomis teko susidurti tai isvis liuks, o del direktores tai jei nepatinka galit ir visai nebendrauti gi vaikuti tai vesit pas aukletojas i grupe, o del aplinkos tai tvarkingas, svarus darzelis, labai nuosirdziai tvarkoma aplinka.
Spragtukas
Na va, po kurio laiko perskaiciau tema apie Daigeli, net savo pasisakymu radau smile.gif gyvenimas taip susikloste, kad ko gero, teks mums i sita darzeli bandyt keliauti, nebent sumastysim kur nors kitur. Sakykit direktore, apie kuria rasot, dar ta pati? skambinau pries gera savaite, tai nemaloniai nuteike... sake, i lopseli nuo rugsejo eit be sansu.. . mes, kadangi keiciam gyvenamaja vieta, i sita darziuka neuzsirase blush2.gif ka daryt? kokios stafkes? ir isvis ar verta duot, gal geriau kito darzelio pasieskot? gyvensim Romainiuose.
dilema
Mes irgi noretume nuo rudens pabandyti i darzeli eiti, bet nesam uzsirase, tai nezinau kokius vargo kelius teks nueiti. Mano drauges du vaikai yra lanke si darzeli, tai sake laaabai patenkinta buvo viskuo biggrin.gif
Spragtukas
QUOTE(dilema @ 2008 04 20, 15:18)
Mes irgi noretume nuo rudens pabandyti i darzeli eiti, bet nesam uzsirase, tai nezinau kokius vargo kelius teks nueiti. Mano drauges du vaikai yra lanke si darzeli, tai sake laaabai patenkinta buvo viskuo  biggrin.gif
*

Dilema, o kokio amziaus Tavo aukselis? I lopseli keliauti bandysit?
rosmas
sveikutes,gal kurios vaikiukas lanko siam darzeli priesmokykline "Obuoliuko"grupe?Kaip ten aukletojos,ir visa kita smile.gif
fausta69
Labuka,gal tikrai,kas žino kokios ''stavkės" šitam darželyje,nelabai mūsų ten nori priimti,nebent kyšiukas padėtu,o mums ten taip reikėtu pakliūti.... mirksiukas.gif
rosmas
na kaip nekeista,bet mus prieme be "kysio" biggrin.gif ,tikrai buvau nustebus g.gif
saidutea
mes siandien uzrasem i si darzeli,eisim 2010m,esam dvylikti smile.gif m su pavaduotoja,tai labai maloniai pabendravom,aplinka vidaus ir lauko man pasirode geresne uz silainiu verineli kuri taip gyria,,, ax.gif
aistule23
na mumis irgi prieme be kysio bet man jisai nepatynka visiskai palyginus kaip lanke kita darzeli tai skirtumas yra labai aplinka niuri pasakyciau kad pries kokia 10 metu tokie darzeliai tik buvo,gaila kad jo niekas netvarko
saidutea
na mes apsisprendem nevest i sio darzeli, geriau jau toliau vazinesim, bet bus tikrai geriau 4u.gif
Dotted
Sveiki, domina šis darželis. Reikia informacijos apie jį. Gal kas parašys naujesniu atsiliepimu? Kokia aplinka, auklėtojos ir t.t.
saidutea
QUOTE(Dotted @ 2009 08 09, 10:11)
Sveiki, domina šis darželis. Reikia informacijos apie jį. Gal kas parašys naujesniu atsiliepimu? Kokia aplinka, auklėtojos ir t.t.
*

lauko aplinka labai prasta 4u.gif
Dotted
Aga, kad lauko aplinka ne kokia tai zinau. Bet vat idomu kaip vidus, kokios salygos ir kas svarbiausia kaip aukletojos. Siaip sis darziukas man nelabai prie sirdies, bet kad jis arciausiai musu namu. Tai va ir domina info apie ji.
Dotted
Tai negi cia nera mamyciu, kuriu vaikiukai lankytu si darzeli ir pasidalintu informacija? ax.gif
darule
laba mamytes 4u.gif
mes nuo rugsejo eisimi sita darzeli, bet kai paskaiciau cia doh.gif praejo noras man ten vesti savo vaiki g.gif na paziuresim kaip kas ten bus, negaliu nieko papasakoti, nes pati nieko nzn apie ta darziuka ax.gif taip, aplinka ne kokia, vidus kiek maciau, man visai nieko pasirode, tikekimes viskas bus gerai mirksiukas.gif
Dotted
QUOTE(darule @ 2009 08 23, 22:06)
laba mamytes 4u.gif
mes nuo rugsejo eisimi sita darzeli, bet kai paskaiciau cia doh.gif praejo noras man ten vesti savo vaiki g.gif na paziuresim kaip kas ten bus, negaliu nieko papasakoti, nes pati nieko nzn apie ta darziuka ax.gif  taip, aplinka ne kokia, vidus kiek maciau, man visai nieko pasirode, tikekimes viskas bus gerai  mirksiukas.gif
*

O jei ne paslaptis kaip Jus prieme i si darzeli? Kokia dovanele neset ar is seniai labai uzsirase buvot?
darule
QUOTE(Dotted @ 2009 08 28, 21:58)
O jei ne paslaptis kaip Jus prieme i si darzeli? Kokia dovanele neset ar is seniai labai uzsirase buvot?
*

uzsirase buvom nuo 2007metu eilej doh.gif ir va pagaliau po poros metu, atejo eile thumbup.gif
Questa
o gal galite palyginti su Dobileliu si darzeli?
lmamka
Neturiu nieko ko blogo pasakyt apie si darzeli smile.gif Aplinkla, aisku, ne is graziuju, bet vidus visai jaukus ir tvarkingas smile.gif Gavom puikia aukletoja, kuri graziai bendrauja su vaikais, uzsiima su jais... smile.gif Eilei buvom beveik paskutiniai, bet prieme be jokiu kysiu smile.gif
Kataleja3
Sita darzeli mano vaikas lanko nuo 2 metuku.Aukletojos tikrai geros,kiek man teko susidurti.Lovos yra gelezines ,pas mano vaika.Nezinau kiek jom metu,bet baisu darosi.Yra viena sale kur dainuoja soka.Sporto sales nera .Maistas man nepatinka koki jie gauna.Apie aukletojas ir auklyte galiu pasakyti daug gero,bet apie adrzeli nieko gero.Kitas vaikas lanko kita darzeli ,Zingsneli,superinis visom prasmem.Didele sporto sale,didele kita sale kur jie soka ar kuom jie ten uzsiema.Visada padarytikokie darbeliai kai keiciasi metu laikai.Grupes spalvingos,grazios,miegami istapetuoti su graziais tapetais ,lovos naujos.Visi buna susodinti ant puoduku ratu,pasisnaka jie ten sava kalba,net grazu ziureti.Dar daug galeciau papasakoti.Galejau abu vaikus vesti i daigeli,be gerai kad to nepadariau.Nepervedu savo vaiko i kita darzeli,nes cia jau jo draugai jis pats nenori iseiti.
Spragtukas
QUOTE(saidutea @ 2009 02 27, 14:15)
na mes apsisprendem nevest i sio darzeli, geriau jau toliau vazinesim, bet bus tikrai geriau 4u.gif
*

QUOTE(Dotted @ 2009 08 10, 19:52)
Aga, kad lauko aplinka ne kokia tai zinau. Bet vat idomu kaip vidus, kokios salygos ir kas svarbiausia kaip aukletojos. Siaip sis darziukas man nelabai prie sirdies, bet kad jis arciausiai musu namu. Tai va ir domina info apie ji.
*

Mums sis darzelis taip pat arciausiai namu, bet po telefoninio pokalbio su direktore nutariau nebeeit prasymo rasyti...Lankom darziuka centre, ta pati, kur lanke musu vyresnelis, ir esam patenkintos thumbup.gif
zitulele
Man koktu ,darzelio vartai atlapoti ,nors jau buvo22h pro vartus isejo kazkokie girti vyrai,man atrodo kad darzelis tai svietimo istaiga,kiek girdejus ten sargu dirba vedejos giminaitis.Svietimas turetu pasidometi.
daivushkina
Noretusi daugiau nuomoniu apie si darzeli..
Linuska71
Labas, mano vaikas lankė šio darželio paruošiamąją grupę. Auklėtojos geros, maistas, kaip sakė mano vaikas - normalus, valgomas. Aplinka - ko gero nuo senų laikų likusi, bet man svarbiausia, kad vaiką išmokė, daug buvo programėlių, koncertėlių. Kaip supratote, vaikas lankė jį tik metus. Darželis kaip darželis, žiūrint kas ko ieško. 4u.gif
akinome
gal atsiras zinanciu, gal sitam darzelyje yra laisvu vietu lopselinuku grupese? 4u.gif
aistule23
sveiki smile.gif kiek yra zmoniu tiek yra ir nuomoniu bet mes kol nepradejom lankyti darzelio irgi nuomone ne kokia buvo:(bet kaip pradejom eiti tai tikrai dziaugiames ir esam patenkinti.viena dukryte jau isleidau i mokykla paruosiamojoj grupei labai gerai labai dziaugiausi,ismokom rasyti truputi,skaityti tikrai didele pazanga,nera taip lengva pradeti ta skaityma bet mes jau i mokykla nuejusios mokejom skaityti.aukletojos geros su vaikais elgiasi tikrai gerai nusiskundimu neturiu.maziuke dar po vasaros nejo i darzeli bet jau 2 metai kaip mes ji lankom ir tikrai patenkinti esam.apie direktore tai mano dukrytei jinai labai patynka nes pas mumis grupei jinai ryte buna.ir kaip atvedu i darzeli vaikas tikrai yra patenkintas. smile.gif apie sventes koncertus vaikuciu isvaziavima i teatrus tikrai ju vyksta daug ir mes dziaugiames.tik kad gaila kad darzelis yra uzpylditas ir nera vietu.
sol-nuska
ar yra mamyciu leisianciu savo vaikiukus nuo 2011 09 01 i si darzeli?
Gothi
QUOTE(sol-nuska @ 2011 06 21, 21:39)
ar yra mamyciu leisianciu savo vaikiukus nuo 2011 09 01 i si darzeli?
*

Esu uzrasiusi abu vaikus i si darzeli. Kiek maciau pagal eile, 2011 metu grupeje esame 11, 12. Prasyme nurodziau, kad nuo 2012 sausio leisiu, taciau, galvoju anxciau pradet, jei jau pagal eile mus priima. Planuoju rugpjuti nuvaziuoti pasikalbeti, kaip ten grupes formuojamos ir pan. smile.gif
sol-nuska
QUOTE(Gothi @ 2011 08 04, 12:42)
Esu uzrasiusi abu vaikus i si darzeli. Kiek maciau pagal eile, 2011 metu grupeje esame 11, 12. Prasyme nurodziau, kad nuo 2012 sausio leisiu, taciau, galvoju anxciau pradet, jei jau pagal eile mus priima. Planuoju rugpjuti nuvaziuoti pasikalbeti, kaip ten grupes formuojamos ir pan. smile.gif
*

tai as papuolet i si darzeli? 4u.gif
Gothi
QUOTE(sol-nuska @ 2011 09 04, 12:51)
tai as papuolet i si darzeli?  4u.gif
*

Kol kas nepapuolem, bet jei 5 vaikuciai atsisakys gautos vietos iki kitu metu sausio - papulsim wink.gif O Jus?
sol-nuska
QUOTE(Gothi @ 2011 09 05, 22:15)
Kol kas nepapuolem, bet jei 5 vaikuciai atsisakys gautos vietos iki kitu metu sausio - papulsim wink.gif  O Jus?
*

o mes papuolem, ir lankom smile.gif
Aukletoja musu gera, dukra su noru eina, pirmas pora saviteliu verkdavo rytais , dabar jau nebe smile.gif
Gothi
QUOTE(sol-nuska @ 2011 10 03, 12:58)
o mes papuolem, ir lankom smile.gif
Aukletoja musu gera, dukra su noru eina, pirmas pora saviteliu verkdavo rytais , dabar jau nebe smile.gif
*

Smagu girdeti. Tai sekmes jums!!! Gal susitiksime wink.gif
Peledike
Kauno miesto savivaldybės Švietimo ir ugdymo skyrius patvirtino įsakymą, pagal kurį darželiuose mokami būreliai, spektakliai ir kiti renginiai gali vykti tik pasibaigus grupės darbo laikui (18-19val.). Tai reiškia, kad praktiškai darželyje būrelių nelieka.
Kam šis įsakymas aktualus, galite paskaityti čia http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry50808926
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.