Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vilijampole: "Daigelis"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2
soniazip
sveikos visos mamytes!
skubu pranesti, kad siais metais grupes yra atnaujintos naujais baldeliais bei ugdymo priemonemis!!!
Tad grupes yra labai grazios ir spalvingos...zinoma, dar truksta spalvingesnio remonto, taciau tai nusimato ateityje smile.gif))
Lauko priemones taip pat keiciamos, atnaujinamos kokybiskomis ir smagiomis (vaikams) priemonemis 4u.gif

Giedrusia
Sveikos mamos smile.gif
2012 - 2013 metais ir mano mazyle turetu pradeti lankyti si darzeli...nemazai pazistamu vaiku lanke ir lanko si darzeli, tai blogu atsiliepimu negirdejau, nors visi sako, kad priklauso nuo aukletojos...
beje mes esame 39 numeriu, kazin yra tikimybe papulti?
Deiza
kaip sunku issirinkti darzeli kokie ivairus atsiliepimai doh.gif
sol-nuska
QUOTE(Deiza @ 2012 02 10, 18:42)
kaip sunku issirinkti darzeli kokie ivairus atsiliepimai doh.gif
*

TIKRAI TAIP, smile.gif

O AS BISKELI JAU PAKEICIUA NUOMUONE APIE SI DARZELI.
BET YRA KAIP YRA. TIKEJAUSI DAUGIAU NEI GAVAU, TAI GAL DEL TO IR NUSIVYLIAU doh.gif
sluotaplius
sveikutes. mano sunus lanko si darzeli.aukletojos superines.seip direktores net ir nemaciau-prasyma rasiau pas pavaduotoja.aplinka keiciasi grazeja.na aisku meniu nuo pat pradziu pasirode truputi keistas,bet ...visiems vaikams neitiksi.mano ir namuose ne viska valgo.tikrai geras darziukas.aisku aplink darzeli(privaziavias)padetis tragiska-gali ratus pamesti.nors tai juk ne darziuko reikalas,o savivaldybes apsileidimas g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.