Laba diena

Savo pasakojima pradesiu nuo savo drauges,tai va ji isidejo kontraceptine spirale (jau turejo du nuostabius vaikucius),bet jai velavo tos dienos nuejo pas gyditoja ir gyditoja drauge patikrinus pasake,kad nestumo kolkas nemato,bet liepe darytis nestumo testus kiekviena ryta ir sekti ar neparodys teigiamo.Na ka isejom mes is poliklynikos prisipirko ji tu testu ir keliaujam abi namo .As jai ir sakau zinai duok ir man pasidaryt viena testa rytoj,bet po to pagalvojau,kad neistversiu iki rytojaus sakau pasidarysiu dabar(mes gyvename kartu jos seima ir mano UK).Gryzom namo ir einu darytis dar susitinku savo vyra,o jis i darba kaip tik ruosiasi,pasidarau testuka paziuriu kiek valandu ir pasiruosiu laukt tas penkias minutes,bet neprireike laukt nei minutes ziuriu dvi ryskios juosteles

,nors man nei menesines velavo nei itarimu buvo,kad teigiamas galetu but tiesiog siaip sugalvojau pasidaryt,nes drauge tu testu prisipirko

.Isenu is tuoleto visa perbalus ir rodau atkisus vyrui testa,o jis kad pradejo sokinet is dziaugsmo

drauge taip pat,na o as visai pasimeciau nezinau ka tada galvojau jausmai susimaise ir dziaugiaus ir verkiau,nes issigandau tos atsakomybes didziules,buvau vienturte dukrele ir jauciaus pati dar vaikas.Bet apsipratau su ta mintimi ir buvau be galo laiminga,nes kai su vyru susituokem slapcia pasvajodavom apie

.Taip ir prasidejo istysi laukimo menesiai

.Lankymaisi pas gyditoja ehoskopai,gimdymo data nustate gruodzio 23.Viskas ejo sklandziai, nestumas sunkus nebuvo isskyrus tai,kad maitinaus vien saldumynais ir priaugau beveik trisdesimt kilogramu

.Visada sirduteje jauciau,kad laukiu mergytes ,nors savo jausmais nepasitikejau visu 100% ir eho parode,kad bus dukryte vistiek maniau,kad galiu sulaukti staigmenos

.
Pagaliau atejo taip lauktas menuo ir dziaugiaus,kad jau greit ir pradejau bijot.Paskutines savaites ejo laaaabai ilgai kai tik kas suskausdavo galvodavau,kad jau prasideda

.
Gruodzio 12 ankstus rytas,nesimiega maudena pilva,bet jau prie to maudenimo buvau ipratus.Drauge ir mano vyras kaip tik tokiu laiku ruosiasi i darba drauge iseidama pasake,kad gimdysiu siandien

,o ir su MB pajuokavom ar tik jam isvaziavus i darba parvaziuot nereiks islydejau ji i darba ir nuejau atsigult,bet miego taip ir neuzsimaniau.Pradejau skaityti gimdymo istorijas visas perskaicius jau buvau(istiesu jos visos nuostabios,skirtingos ir idomios) ziurejau ar nauju istoriju neatsirado dar pagalvojau ar as isdrysiu parasyt savo,nes nemoku as tokiu istoriju rasyt.Taip begulint keistai pasijutau pilvuka skaudejo vis labiau,bet nereguliariai nuejau i toleta ir tada nubego vandenys

.Skambinu vyrui ir draugei pasakyt,kad vaziuotu namo,kadangi as angliskai nekalbu,o vyras angliskai su daktarais nesusikalba gimdyme prasiau,kad ir drauge dalyvautu ir vertejautu,nes ji kalba laisvai.As neskubedama nuejau i dusa isejau labai nesinervinau,nes zinojau kaip viskas turi vykt,iki ligonines 10minuciu kelio gryzo vyras,po to drauge ir susiruosem visi i Peterborough UK gimdymo namus.
Nuvykus i ligonine mane patikrino atsidarymas 2cm ir taip visa diena niekas i prieki nepajudejo saremiai buvo skaudus,bet vis dar nereguliarus mes visi trys juokavom ir taip diena neprailgo ,atejo gyditoja paziurejo dar karta ir nusprende leist skatinamuosius

drauge su MB sako vistiek cia tau dar ilgai viskas vyks vaziuojam mes pavalgyti ir greit grysim na as aisku supykau,kad man toks svarbus ivikis,o jie mat valgyt vaziuoja

na bet siaip ne taip isejo jiems su manim susitart.Pradejo man skatint na is pradziu nieko dar nevyko tik saremiai vis stiprejo ir po pusvalandzio kai drauge su MB gryzo mano saremiai buvo

drauge paprase,kad man dujas duotu na tos dujos stebuklus dare,galvoje viskas normaliai pagalvoju ka sakyt,o pasisako kokia nesamone

,o mano vyrui su drauge is mano nesamoniu juokas ima,kai pamaciau,kad juokiasi buvo saremis galvojau,kad

,dar truputi stebuklingos dujos padejo,bet veliau maniau,kad to skausmo neistversiu ir pradejau prasyt epiduro,kai atejo anesteziologas ir pasiruose epidurui pajutau,kad jau noriu stumti,patikrinus akuserei, kaklelio atsidarymas buvo pilnas ir prasidejo

stumiau,stumiau,stumiau ir taip daug kartu,jau buvo mintis,kad vistiek nepavyks isstumt ,bet pagaliau pavyko ir toks palengvejimas

.Isgirdau verksma pasake,kad turiu dukryte ir pajutau savo angeliuka ant krutines ka jutau tada negaliu cia aprasyti nes tokiu zodziu nera,tai buvo nuostabiausia akimirka mano gyvenime,kai ziurejau i savo dukryte,iskarto pamirsau ta skausma visus nemalonius dalykus kuriuos patyriau per gimdyma ir laikydama ja pasakiau,kad tokiu angeliuku dar 10 pagimdyciau,mano MB taip pat riedejo asaros, dukryte buvo ir yra labai panasi i tetuka.Niekada nepamirsiu tos akimirkos ir tikiuosi kad mano angeliukas kurio vardas Aistute kada nors paskaitys sia mano gal ir nelabai vykusiai parasyta istorija

Nuo skatinimo pradzios viskas ivyko per 2,5 valandos.Gime mano Aistute mazyte tik 2,740kg 50cm ir gavo 9,10 balu.
Apie savo gimdyma galiu pasakyt,kad nebuvo sunkus ir jau dabar pakalbam,kad musu Aistutei reiks broliuko ar sesutes.
P.S
atleiskit uz gramatines klaidas ir tikiuosi,kad nebuvo labai nuobodu,nes pirma kart rasau