jurgelencius
2005 08 04, 21:58
labutis iki darželio mums dar toloka, savo atžalą žadu vesti ten tik pavasarį. Vienintelis arčiau namų esantis darželis - tai būtent šis, esantis Palemone. Todėl būtų labai malonu išgirsti šiokių tokių nuomonių apie šią įstaigą, kad mums būtų lengviau apsispręsti ar pasirinkti paprasčiausią variantą ar ieškoti prieglobsčio kur toliau Dėkojam abu su Edvinėliu
jurgelencius
2006 08 31, 21:35
Tai nejaugi taip ir neatsiras lankančių šį darželį?
QUOTE(jurgelencius @ 2006 08 31, 23:35) Tai nejaugi taip ir neatsiras lankančių šį darželį?  nenoriu labai nugasdint,bet apie palemono darzeli nekokios nuomones....pati nieko gero ir blogo savo atzvilgiu negaliu pasakyti,bet is kitu mamu pasakojimu tai nieko ten gero,tipo labai dideles vaiku grupes,o viena aukletoja su26vaikais nelabai susitvarko ir t.t.
Sveikutes! gal zinot nuo keliu metu priima i sita darzeli? ta prasme ar jame yra lopseline grupe? dekui
bjaurybe
2006 11 08, 14:51
darželis savaitinis,priima nuo 1 metų,yra prailginta grupė...mano vyrenioji lankė,dabar mažoji lanko...nieko nei labai blogo,nei gero negaliu pasakyt...tiesiog nenorėjo nei didžioji,nei mažoji eiti,kas rytą su ašarom,gerai kad eina ne kasdien ir po pusdieni(keičiamės su močiute)...bet ką darysi...reikia..kitaip nueis i mokyklą laukinė  ...bet aš už tai kad vaikas ,jei yra sąlygos ugtų namuose,geriau i geresnias mokykleles paveziot,deja....nevisi tą gali sau leisti
Labukas , mano mažius lanko ši darželį , ne pirmus metus galbūt daug yra ir geresniu , bet šis matosi per langą , patogumo dėlei einam į šį Darželyje normali tvarka kaip ir visur būna visko  , ne visos auklėtojos patiko mano vaikui , bet yra ir labai šauniu, galiu pagirti logopedę , vaikinukas jos pagalba daug geriau šneka Dabar einam į paruošiama klasę , labai patinka auklėtoja Vitalija, jis visada pasirenka kurią nors viena auklėtoją kuri jam patinka labiau Na tai tik mano sūnaus nuomonė , man jos abi šaunios
jurgelencius
2006 11 22, 18:20
Tai va, nors ir planavom šį darželį pradėti lankyti pavasarį, mus priėmė tik nuo spalio. Atseit reikėjo laukti eilėj, nes perpildytos grupės. Kažkaip man nuskambėjo nerealiai, nes šiaip tai neteko niekada girdėti, kad į šį darželį kada nors butų susidariusios eilės. Matyt mes nelabai kažkuo patikom arba buvo laukiama tam tikros dovanėlės. O aš iš principo nieko nedaviau.  Beje, ir mano vaikis ten eina labai nenoriai
mano mazius taip pat lanko si darzeli. Galiu pasakyti, kad mano tsiliepimai gan neblogi ir apie darzeli ir apie aukletojas. Dekinga esu lopselio aukletojoms Zuikuciu grupeje, ypac aukletojai Ligitai.  Vaikas ejo tikrai noriai ir labai greitai apsiprato grupeje. Dabar keliaujame i darzelio grupe, nes jau suejo 3 m., taciau ne taip noriai kaip eidavo i lopseli. Taciau nieko bloga negaliu pasakyti ir apie sias aukletojas
Sveikos mamos, mes kolkas dar nežadam eiti į darželį, bet vistiek ankščiau ar vėliau ateis laikas...  , gal kai sueis trys metukai  . Norėjau paklausti kaip su tom eillėm čia, prieš kiek laiko reikia užsirašyti? jei nesunku parašykit kelis žodelius kas ir kaip šiame darželyje
bjaurybe
2007 05 17, 14:00
na,pasivaikščiodama eisi ir užeik užsirašyt  ....geriau ankščiau nei vėliau
Sveikos, Nuo rugsėjo pradėsiu vesti savo panelytę į šį darželį. Eilės didelės kaip supratau nebuvo, bet grupės tai pilnos. Labai tikiuosi, kad mano panelė greitai prisitaikys ir noriai eis į darželį  (Čia kaip drambliuko svajonė  )
vilmux5
2007 12 06, 15:07
LABA DIENA,SAKYKITE,KOKIUS DOKUMENTUS REIKIA NESTIS? MANO PUPAI 2metukai ir 4men...noretume pradeti eiti kitu metu pavasari arba rudeni.
QUOTE(vilmux5 @ 2007 12 06, 16:07) LABA DIENA,SAKYKITE,KOKIUS DOKUMENTUS REIKIA NESTIS? MANO PUPAI 2metukai ir 4men...noretume pradeti eiti kitu metu pavasari arba rudeni. Kiek pamenu rašėm prašymą vietoj, žinoma gimimo liudijimas ir gal gyvenamos vietos deklaracija. Jau gerai ir neprisimenu Jau pradėjus lankyti reikės pažymos iš gyd.
Santuri2
2007 12 19, 13:56
Sveikos mamytes, labai norečiau pabandrauti su tom ,kuriu vaikučiai šiuo metu lanko darželi, pačiu mažiausiu grupę. Jei netingit, parasykit i az. Aciu
Santuri2
2008 01 20, 00:14
QUOTE(Santuri2 @ 2007 12 19, 13:56) Sveikos mamytes, labai norečiau pabandrauti su tom ,kuriu vaikučiai šiuo metu lanko darželi, pačiu mažiausiu grupę. Jei netingit, parasykit i az. Aciu Labai laukiu mamyciu laiskuciu
O jokio kito pasirinkimo aplinkui nera?  Tik sis vienas darzelis cia Palemone yra?
QUOTE(vajuke @ 2009 02 26, 14:16) O jokio kito pasirinkimo aplinkui nera?  Tik sis vienas darzelis cia Palemone yra? Palemone vienas tik, nebent arciausiai Amaliuose du darzeliai arba Neveronyse
paslydau
2011 09 02, 09:42
Sveikos, per pora metu matau nera jokios naujos zinutes cia. Kadangi mes savo rajone nepateko i nei viena darzeli, (dainavoje), o laisva vieta radome Lakstuteje, tad nuo kitos savaites eisim jau, kai sveikatos pazyma turesim. Noretusi pabendrauti su mamytem, kurios jau veda vaikucius. Eisime i lopseli.
ingota76
2011 10 07, 15:39
QUOTE(paslydau @ 2011 09 02, 10:42) Sveikos, per pora metu matau nera jokios naujos zinutes cia. Kadangi mes savo rajone nepateko i nei viena darzeli, (dainavoje), o laisva vieta radome Lakstuteje, tad nuo kitos savaites eisim jau, kai sveikatos pazyma turesim. Noretusi pabendrauti su mamytem, kurios jau veda vaikucius. Eisime i lopseli.  sveikos, musu vyresnelis lanke lakstutes darzeli , o dabar ir mazoji lanko lopselio grupe. labai malonios abi auklytes ir seimininkute,
Peledike
2011 11 06, 18:27
Kauno miesto savivaldybės Švietimo ir ugdymo skyrius patvirtino įsakymą, pagal kurį darželiuose mokami būreliai, spektakliai ir kiti renginiai gali vykti tik pasibaigus grupės darbo laikui (18-19val.). Tai reiškia, kad praktiškai darželyje būrelių nelieka. Kam šis įsakymas aktualus, galite paskaityti čia http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry50808926
Pumpuryte
2012 03 02, 09:14
Sveikos, mano atžala taip pat keliauja į lopšelio grupę. Būtų smagu susipažinti su mamomis
|
|