Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Sniego karalystėje"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Rustė
user posted image

Skelbiame
Naują
Ir įdomų
Entuziazmo ir
Gražių vaizdų kupiną fotokonkursą!
O kokių nuotraukų laukiame?

Konkurse norėtume matyti -
Apsnigtas kalvas,
Raudonskruosčius vaikučius ar tėvelius sniege,
Ankstų žiemos rytą,
Ledo grožybes,
Ypatingo ir
Stebuklingo baltumo žiemą,
Tarytum mažyčiai balti
Ėriukai braidytų laukais, miškais, ir net gatvėmis!
Jei turite tokių nuotraukų
Energingai dalyvaukite ir laimėkite!

user posted image

Nepamirškite, kad nuotraukos pavadinimą rašome tik lietuviškais rašmenimis: ž,š,į,ė,ę,č,ą, o prieš išsiųsdami nuotrauką konkursui, privalote susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis. Jas rasite čia

Nuotraukų laukiame 2009 01 28 – 2009 02 06
Už Gražiausią žiemą balsuosime 2009 02 07 - 2009 02 17
paraiškas dalyvavimui fotokonkurse pildykite čia. Nepamirškite išsiųsti nuotraukos patvirtinimui !
l'eau
man įdomu - pagal ką konkurso puslapyje keičiasi nuotraukų išdėstymas? g.gif
Board
išdėstymas atsitiktinis, nepriklauso nuo nuotraukų autoriaus, pavadinimo ar surinktų balsų skaičiaus iki balsavimo pabaigos.
l'eau
supratau smile.gif bet kodėl jis išvis kinta? juk būna įsidėmi kur nuotrauka, o po to ieškok, nes nežinia kur nusikėlė. ar nepaprasčiau būtų išdėstymo nekeisti?
Rustė
QUOTE(l'eau @ 2009 02 11, 10:53)
supratau smile.gif bet kodėl jis išvis kinta? juk būna įsidėmi kur nuotrauka, o po to ieškok, nes nežinia kur nusikėlė. ar nepaprasčiau būtų išdėstymo nekeisti?
*

kinta taip pat dėl to paties - lygių sąlygų visom..

pagalvok jei nuotrauka X visada bus pirma, tai ją pamatys daug daugiau narių, nei nuo trauką Y, kuri yra antrame lape paskutinė.
l'eau
man atrodo kad peržiūrimos vis tiek bus visos, tada įsidėmima kur ir laukiama balsavimo. nemanau kad 'daugiau pamatys' lygu 'daugiau įvertins' smile.gif
Rustė
QUOTE(l'eau @ 2009 02 11, 11:08)
man atrodo kad peržiūrimos vis tiek bus visos, tada įsidėmima kur ir laukiama balsavimo. nemanau kad 'daugiau pamatys' lygu 'daugiau įvertins' smile.gif
*

be abejo, bet čia jau taip sugalvota, ir aš nieko negaliu pakeisti.

tokiuose gausiuose fotokonkursuose kaip šis, tai jau čia neišvengiama, kad nuotraukos "pasimeta"
nes jų ir daug, ir ta pati spalva vyrauja.
Ramunita
*

žinok nekartą esu girdėjus,kad forumietė pamiršta užeit į antrą puslapį,kai būna daugiau foto...
VI-VA-VI
*

kaip nuotraukos nestoves bigsmile.gif vistiek aisku kas laimes doh.gif
Stebukle
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 11, 13:21)
kaip nuotraukos nestoves bigsmile.gif vistiek aisku kas laimes doh.gif
*

niekaip nesuprantu, ko tu nerimsti unsure.gif
Karbynė
Ir labai gerai jei jums aišku, reiškia kažkas kokybe ir jūsų akyse akivaizdžiai skiriasi ir jums kažkas atrodo akivaizdžiai geriau už kitas. O nugalėtojas ir turi skirtis ir būti geriau wink.gif
Ramunita
QUOTE(Stebukle @ 2009 02 11, 12:29)
*

ai,nesigilink smile.gif

beje,kristikak,nu įdėk ta foto,kuri laimės-parodyk ir mums smile.gif įdomu ar atpėsi
VI-VA-VI
QUOTE(Stebukle @ 2009 02 11, 12:29)
*

As buvau jau rami biggrin.gif bet vakar radau viena nuotrauka kuri cia dalyvauja ir dalyvauja kitur kur beveik uzeme pirma vieta doh.gif tas pats autorius kuris ir cia doh.gif tai va as supikau kad tikrai ne sazininga jog ji dalyvauja su ta pacia nuotrauka visur,Rustei parasiau bet ji sako kad taisykles leidzia jai dalyvauti cia,nes nuotrauka yra nuosava,o ne pavogta ir ji SM ne skelbta.

Stebukle
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 11, 15:37)
As buvau jau rami biggrin.gif bet vakar radau viena nuotrauka kuri cia dalyvauja ir dalyvauja kitur kur beveik uzeme pirma vieta doh.gif tas pats autorius kuris ir cia doh.gif tai va as supikau kad tikrai ne sazininga jog ji dalyvauja su ta pacia nuotrauka visur,Rustei parasiau bet ji sako kad taisykles leidzia jai dalyvauti cia,nes nuotrauka yra nuosava,o ne pavogta ir ji SM ne skelbta.
*

nu jei SM ta nuotrauka neskelbta ir siuo metu nepublikuojama sitam forume, tai taisykliu nepazeidzia. Ir siaip, daug nuotrauku kurios guli sitam konkurse, guli kituose forumuose, bet niekas nedraudzia dalyvaut su savo darbais kituose forumuose wink.gif nurimk 4u.gif
Sapokliaka
*

gerbiamoji, o Jus veikti taip neturite ka, kad nemokamai nuotrauku tyrimus darote? lotuliukas.gif Nuliudinsiu, bet medalio uz tai tikrai niekas neduos verysad.gif o ir prizas pirmai vietai, itariu, ne raktai nuo buto, kur pinigai sudeti... lotuliukas.gif Neverta taip nervintis 4u.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Stebukle @ 2009 02 11, 14:41)
forumuose wink.gif nurimk  4u.gif
*

Aciu 4u.gif taip ji nieko ne pazeidzia bigsmile.gif
o nuotrauka istikruju grazi 4u.gif
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 02 11, 14:46)
Neverta taip nervintis  4u.gif
*

Aciu 4u.gif prajuokinai lotuliukas.gif
Niktė
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 11, 14:37)
*

Ilgai skaičiau ir bandžiau suprasti ko čia piktinamasi blink.gif Jeigu žmogus padarė gerą kadrą, tai valio, jam pagarba. Nu sakykit ką norit, bet man vienintelis motyvas- pavydas biggrin.gif Jūs pažiūrėkit vien į one.lt kiek nuotraukų sukelta tų, kurios dalyvauja šiuose konkursuose mirksiukas.gif O apie kitus forumus igi dažnai kai užklystu matau kad tos pačios mamos. biggrin.gif jeigu aš padaryčiau tokį kadrą, kuris vertas apdovanojimo tai tikrai jis eitų ne tik į SM ax.gif Žodžiu, nesipiktinam o bandom kitam konkursui padaryti kažką tokio, kad būtų paimta prizinė vieta mirksiukas.gif
Tomienė
O aš šį kartą pasirinkau visas paprastutes, buitines, pagautas šiltas akimirkas, o ne "sekiojančias" ir "apiphotoshopintas" cool.gif 90 % visų nuotraukų nenatūralios, spalvos pakeistos, paryškintos, o tai jau ne natūralumas, ne akimirka, o darbas su pagalbinėm priemonėm doh.gif tokioms nuotraukoms į konkursą "Kaip pakeisti nuotrauką" tongue.gif

Tikiuosi, kad tarp laimėtojų bus nors viena natūrali, šilta, nekoreuota nuotrauka rolleyes.gif

Beje, ar kas nors pastebėjot sniego senį 3 metrų aukščio? bigsmile.gif va čia tai žiemos šėlsmas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif atvirutinėm nuotraukom toli gražu iki tokio nuotaikingo žemiško linksmumo rolleyes.gif
Amise
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 11, 21:08)
O aš šį kartą pasirinkau visas paprastutes, buitines, pagautas šiltas akimirkas, o ne "sekiojančias" ir "apiphotoshopintas"  cool.gif  90 %  visų nuotraukų nenatūralios, spalvos pakeistos, paryškintos, o tai jau ne natūralumas, ne akimirka, o darbas su pagalbinėm priemonėm  doh.gif tokioms nuotraukoms į konkursą "Kaip pakeisti nuotrauką"  tongue.gif

*

fotoaparatas nėra tobulas (kartais tas netobulumas yra gerai), todėl jis negali užfiksuoti tokių tikrų spalvų, kontrasto kokias mato mūsų akis, o nueksponavus nuo kokio tamsensio ar šviesenio daikto foto gaunasi šviesesnė ar tamsesnė. Tad kontrastas, šviesumas ar tamsumas teleidžia kuo tiksliau padėti atvaizduoti tai kas norėta perteikti mirksiukas.gif

4u.gif
Vasaraitė
QUOTE(l'eau @ 2009 02 11, 12:08)
*

O as zinokit uz "atsitiktini" isdestima, (mane pacia tai nervina kai nuotrauku vis pasipildo ir turi is naujo visas zureti lotuliukas.gif ), bet kita vertus, antra kart ziurint - pastebi ir tas, kuriomis pries tai nesusidomejai mirksiukas.gif

*

Tai buk rami, rules are rules mirksiukas.gif

QUOTE(Tomienė @ 2009 02 11, 22:08)
Beje, ar kas nors pastebėjot sniego senį 3 metrų aukščio?  bigsmile.gif  va čia tai žiemos šėlsmas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif atvirutinėm nuotraukom toli gražu iki tokio nuotaikingo žemiško linksmumo  rolleyes.gif
*

Pastebejom pastebejom biggrin.gif Bet vien del dydzio, kazkaip nelinkus balsu duot cool.gif
VI-VA-VI
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 02 11, 20:35)
bandom kitam konkursui padaryti kažką
*

As ne pavidziu tam kas zaidzia ne saziningai doh.gif
gana apie tai,tegul laimi kas nori,man vienodai.Jau visos SM zino apie mane ir sako kad as ne sveika. doh.gif As esu rami,kol mane ne uzgauna,arba viksta neteisybe.As niesiekiu ka nors pasalinti savo naudai,tai tiesiog juokinga. lotuliukas.gif
Vasaraitė
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 11, 23:11)
*

Tai, kad nieko nesaziningo as neizvelgiu schmoll.gif
kkristinak, na pasvarstom, jei butu pvz mezgimo konkursas. Na kam apdovanoti tas, kurios moka megzti bigsmile.gif , "tigi nesazininga... " geriau apdovanokit, tas kurios virbalu nuo vaselio neskiria doh.gif
Irėja
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 11, 22:11)
gana apie tai,tegul laimi kas nori,man vienodai.Jau visos SM zino apie mane ir sako kad as ne sveika. doh.gif As esu rami,kol mane ne uzgauna,arba viksta neteisybe.As niesiekiu ka nors pasalinti savo naudai,tai tiesiog juokinga. lotuliukas.gif
*

kad juokinga, tai šventa tiesa smile.gif
laimės ta nuotrauka, kuri patiks daugumai.
galima piktintis, bet už demokratiją dar niekas nieko geresnio nesugalvojo.
VI-VA-VI
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 11, 22:19)
"tigi nesazininga... " geriau apdovanokit, tas kurios virbalu nuo vaselio neskiria doh.gif
*

lotuliukas.gif kritikus niekas ne megsta bigsmile.gif
QUOTE(Irėja @ 2009 02 11, 22:19)
bet už demokratiją dar niekas nieko geresnio nesugalvojo.
*

drinks_cheers.gif tu teisi drinks_cheers.gif
Peperoni
KkristinaK - jau tikrai darosi juokingai graudu skaityt... unsure.gif
Karbynė
Taip, nesąžininga mokėt/stengtis kažką daryt geriau už kitus ar už savo paties ankstesnius darbus. Labai nesąžininga. Gerai kai likę sąžiningų žmonių, kurie to nedaro ir atveria akis apie tuos, kurie tai daro...
Beje, laimi tos nuotraukos, kurios čia patinka daugumai. Už kurias mes patys balsuojame. Kalbant apie demokratiją, ko gero tai ir turėta omeny wink.gif Kurios nepažeidžia konkurso taisyklių. Pažeidusios šalinamos ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 11, 22:11)
As niesiekiu ka nors pasalinti savo naudai,tai tiesiog juokinga. lotuliukas.gif
*

Žinot jei jus matote kažką, kad pažeidžia taisykles, prašom su įrodymais kreiptis į moderatorę. Jei nematote, gal jau gana kelt vėjus apie tai kaip blogai ir nesąžininga kažką padaryt geriau. Nes padaryt geriau jums nė viena taisyklė nedraudžia. Visiems taisyklės vienodos. Yra žmonės kurie tam nejaučia poreikio ir tiek, džiaugiasi, kad turi prisiminimą ir pakanka, bet nekelia panašių tragikomedijų - kad kitas daro geriau, todėl tai yra neteisybė. O kas tau draudžia mokytis? Kuri taisyklė? Kur tos nelygios sąlygos ar nesąžiningumas apie ką čia šaukiat?
Vicious Vici
O aš šį kartą pasirinkau visas paprastutes, buitines, pagautas šiltas akimirkas, o ne "sekiojančias" ir "apiphotoshopintas"  cool.gif  90 %  visų nuotraukų nenatūralios, spalvos pakeistos, paryškintos, o tai jau ne natūralumas, ne akimirka, o darbas su pagalbinėm priemonėm  doh.gif tokioms nuotraukoms į konkursą "Kaip pakeisti nuotrauką"  tongue.gif

na žinai, ne visi turi fotikus po 4000 lt, kur jau nieko tobulinti nereikia rolleyes.gif tai žmonės kaip tik ne gamtą taiso, o būtent fotkę, kuri realiai neatitinka gamtos, tikrovės spalvų rolleyes.gif
Lady Dy
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 02 12, 11:03)
na žinai, ne visi turi fotikus po 4000 lt, kur jau nieko tobulinti nereikia rolleyes.gif tai žmonės kaip tik ne gamtą taiso, o būtent fotkę, kuri realiai neatitinka gamtos, tikrovės spalvų rolleyes.gif
*

Visiškai sutinku,kitas turi alia skaitmeninę muilinukę už 200 lt ir yra patenkintas,o nuotraukų kokybė aišku bus geresnė tos už 4000l lt.O kad pakoreguoja kas yra leidžiama konkurso taisyklės nieko blogo nematau.Pati savo nuotraukytės kontrastingumą koregavau,nes nuotrauka buvo senučiukė ir perfotografuota,čia ne šiame konkurse,jame nedalyvauju pasakau iš karto,kad neprasidėtų bereikalingos diskusijos.
Karbynė
QUOTE(Lady Dy @ 2009 02 12, 13:37)
Visiškai sutinku,kitas turi alia skaitmeninę muilinukę už 200 lt ir yra patenkintas,o nuotraukų kokybė aišku bus geresnė tos už 4000l lt.
*

Priklauso dar ir nuo to pas ką vienas ar kitas daiktas patenka ir ar jį žmogus yra įvaldęs. Prabangiausias pianinas pats negroja...ir pradinuko besimokančio juo naudotis nuo žmogaus kuris daug dirbo besimokydamas atliekamų kūrinių kokybė natūraliai skirsis. Net jei instrumentas tas pats.
Tomienė
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 02 12, 12:03)
*

tai kad labiausiai ir yra "tobulinamos" fotkės iš 4000 lt fotikų doh.gif lotuliukas.gif

mano esmė buvo ne fotike, ne notraukos kokybėje, o realiose spalvose, šiltose akimirkose ir natūraliam momente mirksiukas.gif

Na kur matyta, saulė šviečia, o visos spalvos žydros doh.gif iš fantazijos sapno doh.gif arba perdėto kontrastingumo lotuliukas.gif arba stovi pusplikė žiemą vidury miško, ale svajoja lotuliukas.gif
Nerytė
greiciau konkurso rezultatai rolleyes.gif
l'eau

drinks_cheers.gif
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 12, 18:06)
tai kad labiausiai ir yra "tobulinamos" fotkės iš 4000 lt fotikų  doh.gif  lotuliukas.gif

mano esmė buvo ne fotike, ne notraukos kokybėje, o realiose  spalvose, šiltose akimirkose ir natūraliam momente  mirksiukas.gif

Na kur matyta, saulė šviečia, o visos spalvos žydros  doh.gif  iš fantazijos sapno  doh.gif arba perdėto kontrastingumo  lotuliukas.gif arba stovi pusplikė žiemą vidury miško, ale svajoja  lotuliukas.gif
*

dar kartą pritariu drinks_cheers.gif
Peperoni
Na kur matyta, saulė šviečia, o visos spalvos žydros  doh.gif  iš fantazijos sapno  doh.gif arba perdėto kontrastingumo  lotuliukas.gif arba stovi pusplikė žiemą vidury miško, ale svajoja  lotuliukas.gif
*

jei saule sviecia ir viskas melyna - tai ne privalumas ar kontrastinimas - o fotografinis brokas mirksiukas.gif

kitaip tariant, neteisingas baltos spalvos balansas smile.gif ir tokia foto, kaip tik yra neliesta jokiom programoms, arba zmogus nieko nenutuokia, kas tas baltos spalvos balansas ax.gif

nebrokuotame variante sniegas butu baltas, toks, koks ir turi buti... ir tai nustatoma pries fotografuojant smile.gif
VI-VA-VI
tai kad labiausiai ir yra "tobulinamos" fotkės iš 4000 lt fotikų  doh.gif  lotuliukas.gif
mano esmė buvo ne fotike, ne notraukos kokybėje, o realiose  spalvose, šiltose akimirkose ir natūraliam momente  mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif pritariu drinks_cheers.gif
ediper
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 12, 19:06)
arba stovi pusplikė žiemą vidury miško, ale svajoja  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

oi duodat jus ! Niu bet ir sukilot biggrin.gif Tikrai idomu,kokios foto laimes bigsmile.gif
Stebukle
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 12, 19:06)

Na kur matyta, saulė šviečia, o visos spalvos žydros  doh.gif  iš fantazijos sapno  doh.gif arba perdėto kontrastingumo  lotuliukas.gif
*

na gerai, paziurim pavyzdziais... kiba sitos nuotraukos naturalios spalvos?
user posted image viena puse sniego melyna, kita balta, tipo cia jau tvarkyta nuotrauka?
arba sita
user posted image
kiba cia taip nusitvarke ta nuotrauka kad viskas melyna patapo?

dabar pateikiau 2 nuotraukas, kurios visai mielos akiai, jei jos butu tinkamai nufotografuotos... bet... taip nera padaryta ir susimaise spalvos. Todel jei nenufotografuojama taip kaip is tikro atrodo... pakoregavus su programa vaizda, gautum normalu, toks kos turi but naturalus vaizdas, spalvos ir t.t.
c-girl
QUOTE(Stebukle @ 2009 02 12, 21:00)
na gerai, paziurim pavyzdziais... kiba sitos nuotraukos naturalios spalvos?
user posted image viena puse sniego melyna, kita balta, tipo cia jau tvarkyta nuotrauka?
arba sita
user posted image
kiba cia taip nusitvarke ta nuotrauka kad viskas melyna patapo?

dabar pateikiau 2 nuotraukas, kurios visai mielos akiai, jei jos butu tinkamai nufotografuotos... bet... taip nera padaryta ir susimaise spalvos. Todel jei nenufotografuojama taip kaip is tikro atrodo... pakoregavus su programa vaizda, gautum normalu, toks kos turi but naturalus vaizdas, spalvos ir t.t.
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Puikus pavyzdys drinks_cheers.gif
Jau sakiau irgi, kad ipatingai muilines neperteikia tikrojo vaizdo, uzmuilina viska, spalvos nuvaziuoja...Nesuprantu ko cia purkstauja kai kurios uz "fotoshopinima" kur paprasciausiai nuotrauka buna pataisyta, kad atitiktu tikrove...Juk tikroje gamtoje vaizdas ryskut ryskutelis(jei jums (pursktaujancios paneles) ne, tai reiskia akiniu reikia biggrin.gif ) bet va jei nuotrauka ryski, nemuilas tai jau visa gerkle rekia PHOTOSHOPINTA doh.gif
Pavydas ir tiek cool.gif
Peperoni
drinks_cheers.gif: nu rimtai, jau greiciau butu tie rezultatai... rolleyes.gif nes nusivaziavom i lankas galutinai... unsure.gif cool.gif
VI-VA-VI
is pirmo laukem kol konkursas prasides ax.gif
o dabar ne kantraujam balsavimo rezultatu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o imanoma sutrumpinti dienos, ax.gif pavizdiu padaryri 14 diena g.gif ax.gif
Tomienė
Ne visa gerkle, o visu pilvu rėkiam PHOTOSHOPAS lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O antra foto tai tikras to pavyzdys doh.gif žiema ne mėlyna, o balta mirksiukas.gif

Galiu pasakyti, kad visos PS mėgėjos rėkia visa gerkle, kad PS yra gerai lotuliukas.gif bet negrybaujam su spalvom doh.gif lotuliukas.gif
Karbynė
Tomiene, mano supratimu pateikti pavyzdžiai kaip tik buvo tie kai kurių čia garbinami "natūralūs nefotošopiniai nekoreguoti" momentai biggrin.gif PS nėra nei gerai nei blogai. Bet jei juo kažką mėlynai "natūralaus" galima pataisyti ir padaryti panašiau į realybę vargu ar verta rėkti, kad bet koks prisilietimas vaizdo apdorojimo programomis yra blogis. wink.gif
Tomienė
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lankos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Peperoni
Tomiene - darsyk perskaityk kelias zinutes atgal....
tau aiskiai bandoma pasakyt, kad melynos ziemos nors kiekk nutuokiantis apie fotografija ir PS zmogus, niekada nefotografuos - nes ta spalva yra nenaturali, bet tu tiek su tuo savo pilvu sauki, kad jau nebeperskaitai ir nebesupranti zinuciu esmes smile.gif

isvis ar zinai, ka tas PS daro? g.gif abejoju... cool.gif
Rustė
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 12, 22:47)
is pirmo laukem kol konkursas prasides ax.gif
o dabar ne kantraujam balsavimo rezultatu 4u.gif  4u.gif  4u.gif
o imanoma sutrumpinti dienos, ax.gif pavizdiu padaryri 14 diena g.gif  ax.gif
*

galima, bet aš to nedarysiu, vieną kartą sutrumpinau, negerai ten laikas sutapo ir liko daugiau nepatenkintų nei patenkintų.
Gaziulka
aj, merginos, saikas visame kame yra geris cool.gif as pvz priklausau greiciau prie tu, kurie turi tuos vadinamuosius fotikus uz 4000lt (nors tikrai ne uz tiek biggrin.gif ) ir daugmaz zino kas tas PS ir, esant reikalui, naudoja.

Bet ir man kartais kyla jausmas, kad tos istobulintos (tiek kompoziciskai, tiek techniskai, tiek siuzeto prasme - na, kur tikrai matosi, kad specialiai fotosesijai buvo ruostasi, 3 val. sedeta krumuose ir pan) yra kzk perdaug, per mazai tikrumo, nuosirdumo, gyvo momento. Is kitos puses, kadrai, kur yra TIK momentas - gyvas, naturalus, smagus ir fainas, bet pati foto akivaizdziai prasta (spalvos nuplauke, nes nemokejo pareguliuoti fotiko nustatymu, judesiai paplauke, veidas seselyje, puse kuno nukirsta ir pan) irgi nezavi. Balanso norisi rolleyes.gif
Ramunita
klausykit,tos,kurios čia visur fotošopą matot,pasakykkit man-kiek metų jūs redaguojat nuotaukas fotošopu,kuris yra geriausias?
anril
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 12, 23:52)
Ne visa gerkle, o visu pilvu rėkiam PHOTOSHOPAS  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O antra foto tai tikras to pavyzdys  doh.gif žiema ne mėlyna, o balta  mirksiukas.gif

Galiu pasakyti, kad visos PS mėgėjos rėkia visa gerkle, kad PS yra gerai  lotuliukas.gif bet negrybaujam su spalvom  doh.gif  lotuliukas.gif
*

Tegul nesupyksta nuotraukos autorė už įsikišimą, bet štai kaip galima pataisyti ją su PHOTOSHOPU ir tada nebus apšaukta photoshopu, nes šilta ir natūrali smile.gif
user posted image
July
Oho, koks stulbinantis skirtumas bigsmile.gif Gavosi superine nuotrauka, tryksta nuosirdumu thumbup.gif

O as galvojau irgi eiti mokytis, paskaitinejau, ale taip neidomu, jauciu apsieisiu be fotografijos pamoku biggrin.gif
Laukiam laukiam rezultatu.
Vasaraitė
QUOTE(Karbynė @ 2009 02 12, 17:26)
Priklauso dar ir nuo to pas ką vienas ar kitas daiktas patenka ir ar jį žmogus yra įvaldęs. Prabangiausias pianinas pats negroja...ir pradinuko besimokančio juo naudotis nuo žmogaus kuris daug dirbo besimokydamas atliekamų kūrinių kokybė natūraliai skirsis. Net jei instrumentas tas pats.
*

drinks_cheers.gif

QUOTE(Tomienė @ 2009 02 12, 23:52)
Ne visa gerkle, o visu pilvu rėkiam PHOTOSHOPAS  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O antra foto tai tikras to pavyzdys  doh.gif žiema ne mėlyna, o balta  mirksiukas.gif

Galiu pasakyti, kad visos PS mėgėjos rėkia visa gerkle, kad PS yra gerai  lotuliukas.gif bet negrybaujam su spalvom  doh.gif  lotuliukas.gif
*

Galima ir be PS pagalbos sniega balta nufotkint jeigu ka blush2.gif

QUOTE(anril @ 2009 02 13, 00:45)
Tegul nesupyksta nuotraukos autorė  už įsikišimą, bet štai kaip galima pataisyti ją su PHOTOSHOPU ir tada nebus apšaukta photoshopu, nes šilta ir natūrali smile.gif
user posted image
*

Wow, va jums ir pavizdys mirksiukas.gif
solo
PS jėga. Daar iš principo mokysiuos ir viską fotošopinsiu cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.