SkelbiameNaująIr įdomųEntuziazmo irGražių vaizdų kupiną fotokonkursą!O kokių nuotraukų laukiame?Konkurse norėtume matyti - Apsnigtas kalvas,Raudonskruosčius vaikučius ar tėvelius sniege,Ankstų žiemos rytą,Ledo grožybes,Ypatingo irStebuklingo baltumo žiemą,Tarytum mažyčiai baltiĖriukai braidytų laukais, miškais, ir net gatvėmis!Jei turite tokių nuotraukųEnergingai dalyvaukite ir laimėkite! Nepamirškite, kad nuotraukos pavadinimą rašome tik lietuviškais rašmenimis: ž,š,į,ė,ę,č,ą, o prieš išsiųsdami nuotrauką konkursui, privalote susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis. Jas rasite čiaNuotraukų laukiame 2009 01 28 2009 02 06Už Gražiausią žiemą balsuosime 2009 02 07 - 2009 02 17paraiškas dalyvavimui fotokonkurse pildykite čia. Nepamirškite išsiųsti nuotraukos patvirtinimui !
man įdomu - pagal ką konkurso puslapyje keičiasi nuotraukų išdėstymas?
išdėstymas atsitiktinis, nepriklauso nuo nuotraukų autoriaus, pavadinimo ar surinktų balsų skaičiaus iki balsavimo pabaigos.
supratau  bet kodėl jis išvis kinta? juk būna įsidėmi kur nuotrauka, o po to ieškok, nes nežinia kur nusikėlė. ar nepaprasčiau būtų išdėstymo nekeisti?
QUOTE(l'eau @ 2009 02 11, 10:53) supratau  bet kodėl jis išvis kinta? juk būna įsidėmi kur nuotrauka, o po to ieškok, nes nežinia kur nusikėlė. ar nepaprasčiau būtų išdėstymo nekeisti? kinta taip pat dėl to paties - lygių sąlygų visom.. pagalvok jei nuotrauka X visada bus pirma, tai ją pamatys daug daugiau narių, nei nuo trauką Y, kuri yra antrame lape paskutinė.
man atrodo kad peržiūrimos vis tiek bus visos, tada įsidėmima kur ir laukiama balsavimo. nemanau kad 'daugiau pamatys' lygu 'daugiau įvertins'
QUOTE(l'eau @ 2009 02 11, 11:08) man atrodo kad peržiūrimos vis tiek bus visos, tada įsidėmima kur ir laukiama balsavimo. nemanau kad 'daugiau pamatys' lygu 'daugiau įvertins'  be abejo, bet čia jau taip sugalvota, ir aš nieko negaliu pakeisti. tokiuose gausiuose fotokonkursuose kaip šis, tai jau čia neišvengiama, kad nuotraukos "pasimeta" nes jų ir daug, ir ta pati spalva vyrauja.
Ramunita
2009 02 11, 11:18
QUOTE(l'eau @ 2009 02 11, 11:08) man atrodo kad peržiūrimos vis tiek bus visos, tada įsidėmima kur ir laukiama balsavimo. nemanau kad 'daugiau pamatys' lygu 'daugiau įvertins'  žinok nekartą esu girdėjus,kad forumietė pamiršta užeit į antrą puslapį,kai būna daugiau foto...
VI-VA-VI
2009 02 11, 12:21
QUOTE(l'eau @ 2009 02 11, 11:08) man atrodo kad peržiūrimos vis tiek bus visos, tada įsidėmima kur ir laukiama balsavimo. nemanau kad 'daugiau pamatys' lygu 'daugiau įvertins'  kaip nuotraukos nestoves  vistiek aisku kas laimes
Stebukle
2009 02 11, 12:29
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 11, 13:21) kaip nuotraukos nestoves  vistiek aisku kas laimes  niekaip nesuprantu, ko tu nerimsti
Karbynė
2009 02 11, 12:31
Ir labai gerai jei jums aišku, reiškia kažkas kokybe ir jūsų akyse akivaizdžiai skiriasi ir jums kažkas atrodo akivaizdžiai geriau už kitas. O nugalėtojas ir turi skirtis ir būti geriau
Ramunita
2009 02 11, 13:43
QUOTE(Stebukle @ 2009 02 11, 12:29) niekaip nesuprantu, ko tu nerimsti  ai,nesigilink  beje, kristikak,nu įdėk ta foto,kuri laimės-parodyk ir mums  įdomu ar atpėsi
VI-VA-VI
2009 02 11, 14:37
QUOTE(Stebukle @ 2009 02 11, 12:29) niekaip nesuprantu, ko tu nerimsti  As buvau jau rami  bet vakar radau viena nuotrauka kuri cia dalyvauja ir dalyvauja kitur kur beveik uzeme pirma vieta  tas pats autorius kuris ir cia  tai va as supikau kad tikrai ne sazininga jog ji dalyvauja su ta pacia nuotrauka visur,Rustei parasiau bet ji sako kad taisykles leidzia jai dalyvauti cia,nes nuotrauka yra nuosava,o ne pavogta ir ji SM ne skelbta.
Stebukle
2009 02 11, 14:41
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 11, 15:37) As buvau jau rami  bet vakar radau viena nuotrauka kuri cia dalyvauja ir dalyvauja kitur kur beveik uzeme pirma vieta  tas pats autorius kuris ir cia  tai va as supikau kad tikrai ne sazininga jog ji dalyvauja su ta pacia nuotrauka visur,Rustei parasiau bet ji sako kad taisykles leidzia jai dalyvauti cia,nes nuotrauka yra nuosava,o ne pavogta ir ji SM ne skelbta. nu jei SM ta nuotrauka neskelbta ir siuo metu nepublikuojama sitam forume, tai taisykliu nepazeidzia. Ir siaip, daug nuotrauku kurios guli sitam konkurse, guli kituose forumuose, bet niekas nedraudzia dalyvaut su savo darbais kituose forumuose  nurimk
Sapokliaka
2009 02 11, 14:46
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 11, 15:37) As buvau jau rami  bet vakar radau viena nuotrauka kuri cia dalyvauja ir dalyvauja kitur kur beveik uzeme pirma vieta  tas pats autorius kuris ir cia  tai va as supikau kad tikrai ne sazininga jog ji dalyvauja su ta pacia nuotrauka visur,Rustei parasiau bet ji sako kad taisykles leidzia jai dalyvauti cia,nes nuotrauka yra nuosava,o ne pavogta ir ji SM ne skelbta. gerbiamoji, o Jus veikti taip neturite ka, kad nemokamai nuotrauku tyrimus darote?  Nuliudinsiu, bet medalio uz tai tikrai niekas neduos  o ir prizas pirmai vietai, itariu, ne raktai nuo buto, kur pinigai sudeti...  Neverta taip nervintis
VI-VA-VI
2009 02 11, 14:57
QUOTE(Stebukle @ 2009 02 11, 14:41) forumuose  nurimk  Aciu  taip ji nieko ne pazeidzia o nuotrauka istikruju grazi QUOTE(Sapokliaka @ 2009 02 11, 14:46) Neverta taip nervintis  Aciu  prajuokinai
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 11, 14:37) As buvau jau rami  bet vakar radau viena nuotrauka kuri cia dalyvauja ir dalyvauja kitur kur beveik uzeme pirma vieta  tas pats autorius kuris ir cia  tai va as supikau kad tikrai ne sazininga jog ji dalyvauja su ta pacia nuotrauka visur,Rustei parasiau bet ji sako kad taisykles leidzia jai dalyvauti cia,nes nuotrauka yra nuosava,o ne pavogta ir ji SM ne skelbta. Ilgai skaičiau ir bandžiau suprasti ko čia piktinamasi  Jeigu žmogus padarė gerą kadrą, tai valio, jam pagarba. Nu sakykit ką norit, bet man vienintelis motyvas- pavydas  Jūs pažiūrėkit vien į one.lt kiek nuotraukų sukelta tų, kurios dalyvauja šiuose konkursuose  O apie kitus forumus igi dažnai kai užklystu matau kad tos pačios mamos.  jeigu aš padaryčiau tokį kadrą, kuris vertas apdovanojimo tai tikrai jis eitų ne tik į SM  Žodžiu, nesipiktinam o bandom kitam konkursui padaryti kažką tokio, kad būtų paimta prizinė vieta
Tomienė
2009 02 11, 21:08
O aš šį kartą pasirinkau visas paprastutes, buitines, pagautas šiltas akimirkas, o ne "sekiojančias" ir "apiphotoshopintas"  90 % visų nuotraukų nenatūralios, spalvos pakeistos, paryškintos, o tai jau ne natūralumas, ne akimirka, o darbas su pagalbinėm priemonėm  tokioms nuotraukoms į konkursą "Kaip pakeisti nuotrauką" Tikiuosi, kad tarp laimėtojų bus nors viena natūrali, šilta, nekoreuota nuotrauka Beje, ar kas nors pastebėjot sniego senį 3 metrų aukščio?  va čia tai žiemos šėlsmas  atvirutinėm nuotraukom toli gražu iki tokio nuotaikingo žemiško linksmumo
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 11, 21:08) O aš šį kartą pasirinkau visas paprastutes, buitines, pagautas šiltas akimirkas, o ne "sekiojančias" ir "apiphotoshopintas"  90 % visų nuotraukų nenatūralios, spalvos pakeistos, paryškintos, o tai jau ne natūralumas, ne akimirka, o darbas su pagalbinėm priemonėm  tokioms nuotraukoms į konkursą "Kaip pakeisti nuotrauką" fotoaparatas nėra tobulas (kartais tas netobulumas yra gerai), todėl jis negali užfiksuoti tokių tikrų spalvų, kontrasto kokias mato mūsų akis, o nueksponavus nuo kokio tamsensio ar šviesenio daikto foto gaunasi šviesesnė ar tamsesnė. Tad kontrastas, šviesumas ar tamsumas teleidžia kuo tiksliau padėti atvaizduoti tai kas norėta perteikti
Vasaraitė
2009 02 11, 22:10
QUOTE(l'eau @ 2009 02 11, 12:08) man atrodo kad peržiūrimos vis tiek bus visos, tada įsidėmima kur ir laukiama balsavimo. nemanau kad 'daugiau pamatys' lygu 'daugiau įvertins'  O as zinokit uz "atsitiktini" isdestima, ( mane pacia tai nervina kai nuotrauku vis pasipildo ir turi is naujo visas zureti  ), bet kita vertus, antra kart ziurint - pastebi ir tas, kuriomis pries tai nesusidomejai QUOTE(kkristinak @ 2009 02 11, 15:37) As buvau jau rami  bet vakar radau viena nuotrauka kuri cia dalyvauja ir dalyvauja kitur kur beveik uzeme pirma vieta  tas pats autorius kuris ir cia  tai va as supikau kad tikrai ne sazininga jog ji dalyvauja su ta pacia nuotrauka visur,Rustei parasiau bet ji sako kad taisykles leidzia jai dalyvauti cia,nes nuotrauka yra nuosava,o ne pavogta ir ji SM ne skelbta. Tai buk rami, rules are rules QUOTE(Tomienė @ 2009 02 11, 22:08) Pastebejom pastebejom  Bet vien del dydzio, kazkaip nelinkus balsu duot
VI-VA-VI
2009 02 11, 22:11
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 02 11, 20:35) bandom kitam konkursui padaryti kažką As ne pavidziu tam kas zaidzia ne saziningai gana apie tai,tegul laimi kas nori,man vienodai.Jau visos SM zino apie mane ir sako kad as ne sveika.  As esu rami,kol mane ne uzgauna,arba viksta neteisybe.As niesiekiu ka nors pasalinti savo naudai,tai tiesiog juokinga.
Vasaraitė
2009 02 11, 22:19
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 11, 23:11) As ne pavidziu tam kas zaidzia ne saziningai Tai, kad nieko nesaziningo as neizvelgiu kkristinak, na pasvarstom, jei butu pvz mezgimo konkursas. Na kam apdovanoti tas, kurios moka megzti  , "tigi nesazininga... " geriau apdovanokit, tas kurios virbalu nuo vaselio neskiria
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 11, 22:11) As ne pavidziu tam kas zaidzia ne saziningai gana apie tai,tegul laimi kas nori,man vienodai.Jau visos SM zino apie mane ir sako kad as ne sveika.  As esu rami,kol mane ne uzgauna,arba viksta neteisybe.As niesiekiu ka nors pasalinti savo naudai,tai tiesiog juokinga.  kad juokinga, tai šventa tiesa laimės ta nuotrauka, kuri patiks daugumai. galima piktintis, bet už demokratiją dar niekas nieko geresnio nesugalvojo.
VI-VA-VI
2009 02 11, 22:24
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 11, 22:19) "tigi nesazininga... " geriau apdovanokit, tas kurios virbalu nuo vaselio neskiria  kritikus niekas ne megsta QUOTE(Irėja @ 2009 02 11, 22:19) bet už demokratiją dar niekas nieko geresnio nesugalvojo.  tu teisi
Peperoni
2009 02 11, 23:16
KkristinaK - jau tikrai darosi juokingai graudu skaityt...
Karbynė
2009 02 12, 10:00
Taip, nesąžininga mokėt/stengtis kažką daryt geriau už kitus ar už savo paties ankstesnius darbus. Labai nesąžininga. Gerai kai likę sąžiningų žmonių, kurie to nedaro ir atveria akis apie tuos, kurie tai daro... Beje, laimi tos nuotraukos, kurios čia patinka daugumai. Už kurias mes patys balsuojame. Kalbant apie demokratiją, ko gero tai ir turėta omeny  Kurios nepažeidžia konkurso taisyklių. Pažeidusios šalinamos ir tiek. Papildyta:QUOTE(kkristinak @ 2009 02 11, 22:11) As niesiekiu ka nors pasalinti savo naudai,tai tiesiog juokinga.  Žinot jei jus matote kažką, kad pažeidžia taisykles, prašom su įrodymais kreiptis į moderatorę. Jei nematote, gal jau gana kelt vėjus apie tai kaip blogai ir nesąžininga kažką padaryt geriau. Nes padaryt geriau jums nė viena taisyklė nedraudžia. Visiems taisyklės vienodos. Yra žmonės kurie tam nejaučia poreikio ir tiek, džiaugiasi, kad turi prisiminimą ir pakanka, bet nekelia panašių tragikomedijų - kad kitas daro geriau, todėl tai yra neteisybė. O kas tau draudžia mokytis? Kuri taisyklė? Kur tos nelygios sąlygos ar nesąžiningumas apie ką čia šaukiat?
Vicious Vici
2009 02 12, 11:03
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 11, 21:08) O aš šį kartą pasirinkau visas paprastutes, buitines, pagautas šiltas akimirkas, o ne "sekiojančias" ir "apiphotoshopintas"  90 % visų nuotraukų nenatūralios, spalvos pakeistos, paryškintos, o tai jau ne natūralumas, ne akimirka, o darbas su pagalbinėm priemonėm  tokioms nuotraukoms į konkursą "Kaip pakeisti nuotrauką" na žinai, ne visi turi fotikus po 4000 lt, kur jau nieko tobulinti nereikia  tai žmonės kaip tik ne gamtą taiso, o būtent fotkę, kuri realiai neatitinka gamtos, tikrovės spalvų
Lady Dy
2009 02 12, 13:37
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 02 12, 11:03) na žinai, ne visi turi fotikus po 4000 lt, kur jau nieko tobulinti nereikia  tai žmonės kaip tik ne gamtą taiso, o būtent fotkę, kuri realiai neatitinka gamtos, tikrovės spalvų  Visiškai sutinku,kitas turi alia skaitmeninę muilinukę už 200 lt ir yra patenkintas,o nuotraukų kokybė aišku bus geresnė tos už 4000l lt.O kad pakoreguoja kas yra leidžiama konkurso taisyklės nieko blogo nematau.Pati savo nuotraukytės kontrastingumą koregavau,nes nuotrauka buvo senučiukė ir perfotografuota,čia ne šiame konkurse,jame nedalyvauju pasakau iš karto,kad neprasidėtų bereikalingos diskusijos.
Karbynė
2009 02 12, 16:26
QUOTE(Lady Dy @ 2009 02 12, 13:37) Visiškai sutinku,kitas turi alia skaitmeninę muilinukę už 200 lt ir yra patenkintas,o nuotraukų kokybė aišku bus geresnė tos už 4000l lt. Priklauso dar ir nuo to pas ką vienas ar kitas daiktas patenka ir ar jį žmogus yra įvaldęs. Prabangiausias pianinas pats negroja...ir pradinuko besimokančio juo naudotis nuo žmogaus kuris daug dirbo besimokydamas atliekamų kūrinių kokybė natūraliai skirsis. Net jei instrumentas tas pats.
Tomienė
2009 02 12, 18:06
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 02 12, 12:03) na žinai, ne visi turi fotikus po 4000 lt, kur jau nieko tobulinti nereikia  tai žmonės kaip tik ne gamtą taiso, o būtent fotkę, kuri realiai neatitinka gamtos, tikrovės spalvų  tai kad labiausiai ir yra "tobulinamos" fotkės iš 4000 lt fotikų mano esmė buvo ne fotike, ne notraukos kokybėje, o realiose spalvose, šiltose akimirkose ir natūraliam momente Na kur matyta, saulė šviečia, o visos spalvos žydros  iš fantazijos sapno  arba perdėto kontrastingumo  arba stovi pusplikė žiemą vidury miško, ale svajoja
greiciau konkurso rezultatai
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 11, 21:08) O aš šį kartą pasirinkau visas paprastutes, buitines, pagautas šiltas akimirkas, o ne "sekiojančias" ir "apiphotoshopintas"  90 % visų nuotraukų nenatūralios, spalvos pakeistos, paryškintos, o tai jau ne natūralumas, ne akimirka, o darbas su pagalbinėm priemonėm  tokioms nuotraukoms į konkursą "Kaip pakeisti nuotrauką" QUOTE(Tomienė @ 2009 02 12, 18:06) tai kad labiausiai ir yra "tobulinamos" fotkės iš 4000 lt fotikų mano esmė buvo ne fotike, ne notraukos kokybėje, o realiose spalvose, šiltose akimirkose ir natūraliam momente Na kur matyta, saulė šviečia, o visos spalvos žydros  iš fantazijos sapno  arba perdėto kontrastingumo  arba stovi pusplikė žiemą vidury miško, ale svajoja  dar kartą pritariu
Peperoni
2009 02 12, 18:23
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 12, 18:06) Na kur matyta, saulė šviečia, o visos spalvos žydros  iš fantazijos sapno  arba perdėto kontrastingumo  arba stovi pusplikė žiemą vidury miško, ale svajoja  jei saule sviecia ir viskas melyna - tai ne privalumas ar kontrastinimas - o fotografinis brokas kitaip tariant, neteisingas baltos spalvos balansas  ir tokia foto, kaip tik yra neliesta jokiom programoms, arba zmogus nieko nenutuokia, kas tas baltos spalvos balansas  nebrokuotame variante sniegas butu baltas, toks, koks ir turi buti... ir tai nustatoma pries fotografuojant
VI-VA-VI
2009 02 12, 19:44
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 12, 18:06) tai kad labiausiai ir yra "tobulinamos" fotkės iš 4000 lt fotikų mano esmė buvo ne fotike, ne notraukos kokybėje, o realiose spalvose, šiltose akimirkose ir natūraliam momente Na kur matyta, saulė šviečia, o visos spalvos žydros  iš fantazijos sapno  arba perdėto kontrastingumo  arba stovi pusplikė žiemą vidury miško, ale svajoja   pritariu
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 12, 19:06) arba stovi pusplikė žiemą vidury miško, ale svajoja  oi duodat jus ! Niu bet ir sukilot  Tikrai idomu,kokios foto laimes
Stebukle
2009 02 12, 21:00
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 12, 19:06) tai kad labiausiai ir yra "tobulinamos" fotkės iš 4000 lt fotikų mano esmė buvo ne fotike, ne notraukos kokybėje, o realiose spalvose, šiltose akimirkose ir natūraliam momente Na kur matyta, saulė šviečia, o visos spalvos žydros  iš fantazijos sapno  arba perdėto kontrastingumo  na gerai, paziurim pavyzdziais... kiba sitos nuotraukos naturalios spalvos?  viena puse sniego melyna, kita balta, tipo cia jau tvarkyta nuotrauka? arba sita  kiba cia taip nusitvarke ta nuotrauka kad viskas melyna patapo? dabar pateikiau 2 nuotraukas, kurios visai mielos akiai, jei jos butu tinkamai nufotografuotos... bet... taip nera padaryta ir susimaise spalvos. Todel jei nenufotografuojama taip kaip is tikro atrodo... pakoregavus su programa vaizda, gautum normalu, toks kos turi but naturalus vaizdas, spalvos ir t.t.
QUOTE(Stebukle @ 2009 02 12, 21:00) na gerai, paziurim pavyzdziais... kiba sitos nuotraukos naturalios spalvos?  viena puse sniego melyna, kita balta, tipo cia jau tvarkyta nuotrauka? arba sita  kiba cia taip nusitvarke ta nuotrauka kad viskas melyna patapo? dabar pateikiau 2 nuotraukas, kurios visai mielos akiai, jei jos butu tinkamai nufotografuotos... bet... taip nera padaryta ir susimaise spalvos. Todel jei nenufotografuojama taip kaip is tikro atrodo... pakoregavus su programa vaizda, gautum normalu, toks kos turi but naturalus vaizdas, spalvos ir t.t.  Puikus pavyzdys Jau sakiau irgi, kad ipatingai muilines neperteikia tikrojo vaizdo, uzmuilina viska, spalvos nuvaziuoja...Nesuprantu ko cia purkstauja kai kurios uz "fotoshopinima" kur paprasciausiai nuotrauka buna pataisyta, kad atitiktu tikrove...Juk tikroje gamtoje vaizdas ryskut ryskutelis(jei jums (pursktaujancios paneles) ne, tai reiskia akiniu reikia  ) bet va jei nuotrauka ryski, nemuilas tai jau visa gerkle rekia PHOTOSHOPINTA Pavydas ir tiek
Peperoni
2009 02 12, 22:16
VI-VA-VI
2009 02 12, 22:47
Tomienė
2009 02 12, 22:52
Karbynė
2009 02 12, 22:55
Tomiene, mano supratimu pateikti pavyzdžiai kaip tik buvo tie kai kurių čia garbinami "natūralūs nefotošopiniai nekoreguoti" momentai  PS nėra nei gerai nei blogai. Bet jei juo kažką mėlynai "natūralaus" galima pataisyti ir padaryti panašiau į realybę vargu ar verta rėkti, kad bet koks prisilietimas vaizdo apdorojimo programomis yra blogis.
Tomienė
2009 02 12, 22:57
Peperoni
2009 02 12, 23:00
Tomiene - darsyk perskaityk kelias zinutes atgal.... tau aiskiai bandoma pasakyt, kad melynos ziemos nors kiekk nutuokiantis apie fotografija ir PS zmogus, niekada nefotografuos - nes ta spalva yra nenaturali, bet tu tiek su tuo savo pilvu sauki, kad jau nebeperskaitai ir nebesupranti zinuciu esmes  isvis ar zinai, ka tas PS daro?  abejoju...
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 12, 22:47) galima, bet aš to nedarysiu, vieną kartą sutrumpinau, negerai ten laikas sutapo ir liko daugiau nepatenkintų nei patenkintų.
Gaziulka
2009 02 12, 23:27
aj, merginos, saikas visame kame yra geris  as pvz priklausau greiciau prie tu, kurie turi tuos vadinamuosius fotikus uz 4000lt (nors tikrai ne uz tiek  ) ir daugmaz zino kas tas PS ir, esant reikalui, naudoja. Bet ir man kartais kyla jausmas, kad tos istobulintos (tiek kompoziciskai, tiek techniskai, tiek siuzeto prasme - na, kur tikrai matosi, kad specialiai fotosesijai buvo ruostasi, 3 val. sedeta krumuose ir pan) yra kzk perdaug, per mazai tikrumo, nuosirdumo, gyvo momento. Is kitos puses, kadrai, kur yra TIK momentas - gyvas, naturalus, smagus ir fainas, bet pati foto akivaizdziai prasta (spalvos nuplauke, nes nemokejo pareguliuoti fotiko nustatymu, judesiai paplauke, veidas seselyje, puse kuno nukirsta ir pan) irgi nezavi. Balanso norisi
Ramunita
2009 02 12, 23:43
klausykit,tos,kurios čia visur fotošopą matot,pasakykkit man-kiek metų jūs redaguojat nuotaukas fotošopu,kuris yra geriausias?
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 12, 23:52) Tegul nesupyksta nuotraukos autorė už įsikišimą, bet štai kaip galima pataisyti ją su PHOTOSHOPU ir tada nebus apšaukta photoshopu, nes šilta ir natūrali
Oho, koks stulbinantis skirtumas  Gavosi superine nuotrauka, tryksta nuosirdumu O as galvojau irgi eiti mokytis, paskaitinejau, ale taip neidomu, jauciu apsieisiu be fotografijos pamoku Laukiam laukiam rezultatu.
Vasaraitė
2009 02 13, 00:06
QUOTE(Karbynė @ 2009 02 12, 17:26) Priklauso dar ir nuo to pas ką vienas ar kitas daiktas patenka ir ar jį žmogus yra įvaldęs. Prabangiausias pianinas pats negroja...ir pradinuko besimokančio juo naudotis nuo žmogaus kuris daug dirbo besimokydamas atliekamų kūrinių kokybė natūraliai skirsis. Net jei instrumentas tas pats. QUOTE(Tomienė @ 2009 02 12, 23:52) Galima ir be PS pagalbos sniega balta nufotkint jeigu ka QUOTE(anril @ 2009 02 13, 00:45) Tegul nesupyksta nuotraukos autorė už įsikišimą, bet štai kaip galima pataisyti ją su PHOTOSHOPU ir tada nebus apšaukta photoshopu, nes šilta ir natūrali  Wow, va jums ir pavizdys
PS jėga. Daar iš principo mokysiuos ir viską fotošopinsiu
|
|