Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Sniego karalystėje"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Rustė
QUOTE(solo @ 2009 02 13, 00:12)
PS jėga. Daar iš principo mokysiuos ir viską fotošopinsiu  cool.gif
*

prašau, tik tiek, kiek leidžia taisyklės hi.gif

<<Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, pašalinių objektų įtraukimas į kadrą kompiuteryje, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas). Gali būti pakoreguotas ryškumas, pašalintas "raudonų akių" defektas, ar fotografuojant nudojami filtrai – įspūdžio, spalvų sustiprinimui, bet ne fotomontažas, nebent konkretaus konkurso taisyklėse bus nurodyta kitaip.*>>
solo
QUOTE(Rustė @ 2009 02 13, 00:43)
prašau, tik tiek, kiek leidžia taisyklės hi.gif
*

baik tu, Ruste, juokauju biggrin.gif Ne paslaptis, kad kiekvienas profas fotografas draugauja su PS, tai neatsiejama. Puikus anril patobulintos fotkės pavyzdys.
Tomienė
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 13, 00:00)
isvis ar zinai, ka tas PS daro?  g.gif  abejoju... cool.gif
*

Oi, tikrai kad nežinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif PS gal post scriptum? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir nieko nedaro? lotuliukas.gif
jei naudojamas PS, tai kitoj fotoaparato pusėj stovi žmogus, nieko nenumanantis apie fotografavimo meną mirksiukas.gif viską susidėlioja tik PS pagalba doh.gif visas jo menas atsiskleidžia tik per PS doh.gif cool.gif
Tomienė
Va jums natūrali nuotrauka, niekur "netobulinta"
user posted image
Ir "patobulinta" iki pamėlynavimo
user posted image

Kas ir atsitiko su ta leliuko nuotrauka. Ar tyčia, ar netyčia buvo uždėta mėlyna spalva, tik autorė gali pasakyti,o nuėmus mėlynumą visai kitas vaizdas gaunasi mirksiukas.gif Taip kad kartais geriau nekišti nagų ten, kur nereikia to dirbtinio įsikišimo mirksiukas.gif

Čia netaikoma toms, kurios grožį mato per PS cool.gif
Amise
šiaip tai man rodos kad pirmoji foto kaip tik "patobulinta". Padaryta juodai-balta.
Tomienė
QUOTE(Amise @ 2009 02 13, 11:02)
šiaip tai man rodos kad pirmoji foto kaip tik "patobulinta". Padaryta juodai-balta.
*

doh.gif juodos nei lašo lotuliukas.gif et...bėda matau su rega unsure.gif
Amise
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 13, 10:09)
doh.gif juodos nei lašo  lotuliukas.gif  et...bėda matau su rega  unsure.gif
*

nu ką bepadarysiu, kad tenka akinius nešiot..
pienės_pūkas
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 13, 11:00)
Kas ir atsitiko su ta leliuko nuotrauka. Ar tyčia, ar netyčia buvo uždėta mėlyna spalva, tik autorė gali pasakyti,o nuėmus mėlynumą visai kitas vaizdas gaunasi  mirksiukas.gif Taip kad kartais geriau nekišti nagų ten, kur nereikia to dirbtinio įsikišimo  mirksiukas.gif
*

jau tiek kartų aiškino jums, kad ten kur mėlynas leliukas - nieko nedaryta nuotraukai!
mėlynumo nuėmimas - PS.

Tomienė
AHa, mano pavyzdyje tas pats, nufotkinau mėlynai, padariau natūraliai lotuliukas.gif Tik įdomu kur gaut tą mėlynai fotkinantį fotiką? g.gif biggrin.gif
Karbynė
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 13, 10:00)
Va jums natūrali nuotrauka, niekur "netobulinta"
*

Kad jūs lindot tai akivaizdu, bet anoji nuotrauka buvo pateikta kaip fotografavimo klaidos (o ne koregavimo) pavyzdys. Atsipeikėkit biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 13, 10:00)
Taip kad kartais geriau nekišti nagų ten, kur nereikia to dirbtinio įsikišimo  mirksiukas.gif
*

Tame ir dalykas, kad ten to įsikišimo greičiausiai ir nebuvo laugh.gif Ką jums ir bandė pasakyti lotuliukas.gif O jūs pateikiat atvirkštinį, o ne analogišką variantą biggrin.gif
Pabandykit įvairumo dėlei pafotkyt su įvairiais nustatymais, nesusireguliavus wb laugh.gif ir tada kalbėkit, kad fotoaparatas tik natūraliai fotkina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 13, 10:19)
Tik įdomu kur gaut tą mėlynai fotkinantį fotiką?  g.gif  biggrin.gif
*

laugh.gif
pienės_pūkas
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 13, 11:19)
AHa, mano pavyzdyje tas pats, nufotkinau mėlynai, padariau natūraliai  lotuliukas.gif Tik įdomu kur gaut tą mėlynai fotkinantį fotiką?  g.gif  biggrin.gif
*

labai nesunku, žinokit. beje, jums ir apie baltos spalvos balansą jau aiškino.
QUOTE(Karbynė @ 2009 02 13, 11:21)
Atsipeikėkit biggrin.gif
*

nu tikrai
Tomienė
Matyt mano fotikas pereina per PS, o paskui tik parodo, ką turim lotuliukas.gif

na matau neperspjausiu PS "žinovių", teks visus savo albumus per PS paleisti doh.gif matyt mada tokia dbr lotuliukas.gif
grange
tai nesuprantu, negi tau niekada nebuvo fotografuojant sniegą, kad jis gautųsi melsvas? mastau.gif
man ir su paprasčiausiu fotiku netyčiom gaunas, kartais tas mėlynumas gerai,bet kartais........ schmoll.gif
mmergyte
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 13, 10:19)
AHa, mano pavyzdyje tas pats, nufotkinau mėlynai, padariau natūraliai  lotuliukas.gif Tik įdomu kur gaut tą mėlynai fotkinantį fotiką?  g.gif  biggrin.gif
*

ateikit paskolinsiu lotuliukas.gif nusipirkom nauja fotika,naudotis nelabai mokejom,iseinu fotkint vaiko sniege,nu melynas fonas nors uzmusk doh.gif lotuliukas.gif ir jokiu PS man nereik,ir taip viskas melyna buvo lotuliukas.gif
Amise
Atsiprašau Ruste, bet nebegaliu..susinervinau blush2.gif

Keičiant WB fotografuotas baltas beržas, nes dėl batos spalvos čia viskas ir pasidarė. Sniego neradau tai beržas tiks.

Automatinis WB
user posted image

Paprastos lemputės WB
user posted image

Liuminisencinės šviesos WB
user posted image

Saulėtos dienos WB
user posted image

Blykstės WB
user posted image

Debesuotos dienos WB
user posted image

Fotožopu nuotraukos NEKOREGUOTOS tik sumažintos.
Karbynė
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 13, 10:33)
Matyt mano fotikas pereina per PS, o paskui tik parodo, ką turim  lotuliukas.gif
*

Prašom originali nuotrauka su bilekokiu wb balansu. Paprastai fotografuodama aišku jį pasitvarkau, kad tokio vaizdo nebūtų. Tyčia ką tik pykštelėjau. Fotikas canon poewershot a95. Bet jūs aišku mieliau šauksit, kad čia PS-as (tyčia nė nemažinau, kad nebūtų jokio prisilietimo jokia koregavimo programa) nei pasigilinsit apie ką jums kalbama laugh.gif
http://img294.imageshack.us/img294/9618/img9787nb4.jpg
Broką ir be PS padaryt galima, bet jūs tuo turbūt nepatikėsit lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Amise @ 2009 02 13, 10:42)
Fotožopu nuotraukos NEKOREGUOTOS tik sumažintos.
*

MELUOJI laugh.gif

Aš sakyčiau gal palikt šitą diskusiją, nes kažkam apsisapnavus imami ir apkaltinami kažkokiom korekcijom net ir tie vaizdai, kurie to nė nebandė daryt smile.gif O čia va pavyzdžiais paaaiškinta. Kam reik supras apie ką.
Amise
QUOTE(Karbynė @ 2009 02 13, 10:47)
MELUOJI laugh.gif
*

aha.. verysad.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

uj, Rustė atėjo, gausim pylos blush2.gif
Tomienė
Norit pasakyt, kad konkrečiai šitos dvi foto neliestos? Natūralios? blink.gif nugriūsiu jei tai tiesa doh.gif
user posted image
user posted image
jau nekalbu apie j/b su raudonumo intarpais. Taip, jos gražios, bet ne natūralios, nebėra jose jaukumo schmoll.gif o tai ir sugadina viską mirksiukas.gif
Rustė
na pylos negausite, čia reikėtų kitur visa tai aptarinėti, tik dar nesugalvojau, kur perkelti šitą diskusiją... g.gif

pasakysiu, tik tiek, kad juokinga, nes viena pusė apie ratus, kita apie batus..ir viena akivaizdžiai labiau nesusipratusi...bet vistiek įrodinėja savo doh.gif
Karbynė
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 13, 10:50)
Norit pasakyt, kad konkrečiai šitos dvi foto neliestos?
*

Matei kurios nuotraukos tau buvo parodytos? Dėl anų aiškinkis pati biggrin.gif Mano katinėlio fotkė neliesta. Tiki?

O šiaip daugiau pasidomėk - mažiau griuvinėsi. 4u.gif
Amise
QUOTE(Rustė @ 2009 02 13, 10:51)

pasakysiu, tik tiek, kad juokinga,
*

o man tai jau tuoj verkt norėsis doh.gif A bet žiūriu čia turbūt pirmas toks konkursas su tiek diskusijų ir kad netgi rekėjo antrą dalį daryt, nes kiek permečiau akimis senosioms užteko vienos temos smile.gif
Tomienė
QUOTE(Amise @ 2009 02 13, 11:48)
uj, Rustė atėjo, gausim pylos  blush2.gif
*

Nematau už ką gauti schmoll.gif už komentarus ir aptarimus? g.gif

Ruste, ne savo įrodinėju, o kalbu apie tai, kad vienos yra paprastos, buitinės nuotraukos, o kitos išgautos tik PS dėka mirksiukas.gif Kartais su PS yra persistengiama, ir nuotrauka lieka šalta, nudanginama šiluma, natūralumas. Dirbkit jūs su PS kiek norit, bet nepersistenkit mirksiukas.gif kas yra akivaizdu pasižiūrėjus į kai kurias foto.
Karbynė
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 13, 10:58)
kas yra akivaizdu pasižiūrėjus į kai kurias foto.
*

ir į kai kurias nė neliestas taip pat. Jums. laugh.gif Nors kai kuriose kaip tik gal ir vertėtų...
Vicious Vici
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 12, 18:06)
Na kur matyta, saulė šviečia, o visos spalvos žydros  doh.gif  iš fantazijos sapno  doh.gif arba perdėto kontrastingumo  lotuliukas.gif arba stovi pusplikė žiemą vidury miško, ale svajoja  lotuliukas.gif

šiaip net neketinu su tavimi diskutuoti, nes jau matau, kad neturime apie ką unsure.gif doh.gif bet nepamiršk, kad nuotrau, tai ir yra fantazija, nebent tu jos neturi ir moki fiksuoti tik grynai tai, kas yra prieš nosį... ir ačių Dievui, kad ne visi tokie thumbup.gif
July
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 13, 09:58)
Ruste, ne savo įrodinėju, o kalbu apie tai, kad vienos yra paprastos, buitinės nuotraukos, o kitos išgautos tik PS dėka  mirksiukas.gif Kartais su PS yra persistengiama, ir nuotrauka lieka šalta, nudanginama šiluma, natūralumas. Dirbkit jūs su PS kiek norit, bet nepersistenkit  mirksiukas.gif kas yra akivaizdu pasižiūrėjus į kai kurias foto.
*

Na jau juokinga darosi lotuliukas.gif Fotografes, as jusu vietoje jau nebesistengciau nieko irodyti, kai kuriems zmonems reiketu tiesiog nemojuoti raudonu skuduru lotuliukas.gif
baltė
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 11, 21:08)
Tikiuosi, kad tarp laimėtojų bus nors viena natūrali, šilta, nekoreuota nuotrauka  rolleyes.gif
*

Galima drąsiai tikėtis jau vien pažiūrėjus į ankstesnių konkursėlių rezultatus. Beveik visada laimi "įspūdžio" ar "idėjos" nuotraukos, kokybė ne visada pirmoje vietoje mirksiukas.gif

Na, bet jau kai taip diskusijos išsiplėtė doh.gif Atrodo dėl nieko, gi dėl skonio nesiginčijama (dėl jo rėkiama, mušamasi ir keliamos riaušės lotuliukas.gif )

Jeigu ką, tai aš nesu PS mėgėja, bet jei su saiku, tai tikrai būna gražu. Prisipažinsiu seniai skaičiau taisykles ir būtent dėl PS man buvo užsifiksavę, kad jo naudot negalima apskritai - net nuotraukos sumažinimui. Aš mažinu per Paint'a blush2.gif , bet gal dėl to nukenčia kokybė??? g.gif ...
Rustė
QUOTE(Amise @ 2009 02 13, 10:57)
o man tai jau tuoj verkt norėsis  doh.gif A bet žiūriu čia turbūt pirmas toks konkursas su tiek diskusijų ir kad netgi rekėjo antrą dalį daryt, nes kiek permečiau akimis senosioms užteko vienos temos  smile.gif
*

pirmas?
juokauji... irnesakyk.gif

beveik visi konkursai su antrom dalim...su baisiausiais įrodinėjamais, apsivardžiavimais...oi kiek čia visko yra buvę...dabar jau civilizuotai, gražiai,pavizdžių pagalbą aiškinamasi smile.gif
Amise
QUOTE(baltė @ 2009 02 13, 11:19)
Aš mažinu per Paint'a blush2.gif , bet gal dėl to nukenčia kokybė??? g.gif ...
*

aham, gali nukentėt. Tik lb lb lb senai naudojau tai nebepamenu kiek ji gali nukentėt. Pvz. viena paprasta programyte mažinant nuotraukoj pixeliai susigrūda labai ir gaunas muilas šioks toks.. ir ryškumas nukenčia, tad tenka papildomai uždėt "sharpo". Su fotožopa taip ryškiai nesijaučia smile.gif

įdomu kiek diskusijų dar bus kai bus paskelbti laimėtojai hihihi.gif o gal nebus..? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2009 02 13, 11:22)
pirmas?
juokauji... irnesakyk.gif

beveik visi konkursai su antrom dalim...su baisiausiais įrodinėjamais, apsivardžiavimais...oi kiek čia visko yra buvę...dabar jau civilizuotai, gražiai,pavizdžių pagalbą aiškinamasi smile.gif
*

reiškias reikėjo atidžiau pasižiūrėt blush2.gif
Peperoni
QUOTE(Gaziulka @ 2009 02 12, 23:27)
Bet ir man kartais kyla jausmas, kad tos istobulintos (tiek kompoziciskai, tiek techniskai, tiek siuzeto prasme - na, kur tikrai matosi, kad specialiai fotosesijai buvo ruostasi, 3 val. sedeta krumuose ir pan) yra kzk perdaug, per mazai tikrumo, nuosirdumo, gyvo momento. Is kitos puses, kadrai, kur yra TIK momentas  - gyvas, naturalus, smagus ir fainas, bet pati foto akivaizdziai prasta (spalvos nuplauke, nes nemokejo pareguliuoti fotiko nustatymu, judesiai paplauke, veidas seselyje, puse kuno nukirsta ir pan) irgi nezavi. Balanso norisi rolleyes.gif
*

visada visur geriausia, kai yra saikas drinks_cheers.gif

-------------

Tomiene, pasakysiu tiesiai sviesiai - nesupranti tu kas yra tas PS, nifiga... lotuliukas.gif juokas tik jama ir viskas biggrin.gif drasiai gali i seima eit - gali sneket apie bile ka ir ne is eiles, ale uztat cielas 4 valandas (oj, t.y. temas biggrin.gif )...

dar znk yra
Gimp,
Photoscape,
Easy Photo maker,
Picasa,
Dreamlight pro,
Frame photo editor,
Turbo Photo,
Photo Fusion,
PhotoDream,
MonkeyPhoto,
Paint.........
ir taip iki begalybes ..........

va cia gali praplest savo akirati DAR labiau biggrin.gif nes kazkaip jau nuobodziai kartojiesi savo zinutese g.gif lotuliukas.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Rustė @ 2009 02 12, 23:13)
galima, bet aš to nedarysiu, vieną kartą sutrumpinau, negerai ten laikas sutapo ir liko daugiau nepatenkintų nei patenkintų.
*

Aisku dar ne visi brabalsavo ,kiti dar laukia iki paskutines dienos ,
o kiti dar ne gali nuspresti uz ka balsuoti, tai jai sutrumpinsi dienas bus daug triuksmo biggrin.gif
Board
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 13, 10:50)
Norit pasakyt, kad konkrečiai šitos dvi foto neliestos? Natūralios?  blink.gif  nugriūsiu jei tai tiesa  doh.gif
user posted image
user posted image
jau nekalbu apie j/b su raudonumo intarpais. Taip, jos gražios, bet ne natūralios, nebėra jose jaukumo  schmoll.gif  o tai ir sugadina viską  mirksiukas.gif
*

Mano manymu nekorguotos visiškai. O sniegas melsvas dėl to, kad fotografuota anksti ryte, arba vakare kai saulė leidžiasi/kyla.

Pavyzdys: foto daryta į dienos pabaigą (apie 16 val.) sniegas ant saulės - baltas, sniegas šešėlyje - melsvas.
Nuotrauka ne fotoshopinta. Esant poreikiu galiu atsiųsti originalą biggrin.gif
Tomienė
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 13, 12:47)

*

ačiū, iš šito tavo visažinio sąrašo tik 2 nesidomėjau doh.gif mirksiukas.gif Teks plėsti akiratį lotuliukas.gif

O glušą ir bažnyčioj muša mirksiukas.gif Kaip gerai, kad mane perrėkėt laugh.gif clap.gif
Peperoni
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 13, 12:10)
ačiū, iš šito tavo visažinio sąrašo tik 2 nesidomėjau  doh.gif    mirksiukas.gif Teks plėsti akiratį  lotuliukas.gif

O glušą ir bažnyčioj muša  mirksiukas.gif Kaip gerai, kad mane perrėkėt  laugh.gif  clap.gif
*

nu neturiu tiek laiko, kad surasyciau visa sarasa i zinute, o ir forumo vieta taupau cool.gif atsiversk ta puslapeli, rasi daugiau nei 2 cool.gif

o jei jau baigiant juokus ir sita offtopinima, - siulyciau atsargiau metytis kaltinimais PS naudojimu, net nenutuokiant, ar tai buvo padaryta is tikro ... cool.gif
Tomienė
Matosi, kad neturit ką veikt, iš musės dramblį padarėt laugh.gif O nuorodėle manau ne aš viena pasinaudosiu, bus vaizdų kitam konkurse lotuliukas.gif Žinosiu pas ką kreiptis, tikiuosi padėsi "pakoreguot" bigsmile.gif
Peperoni
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 13, 12:40)
1.Matosi, kad neturit ką veikt, iš musės dramblį padarėt  laugh.gif
2.O nuorodėle manau ne aš viena pasinaudosiu, bus vaizdų kitam konkurse  lotuliukas.gif 3.Žinosiu pas ką kreiptis, tikiuosi padėsi "pakoreguot"  bigsmile.gif
*

1.O kas uzvede? turintis ka veikt zmogus?
2.Prasom prasom smile.gif
3.Tikrai ne smile.gif
Karbynė
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 13, 12:40)
Matosi, kad neturit ką veikt, iš musės dramblį padarėt  laugh.gif
*

Iš musės tai vis šiokia tokia materija, kai kas sugeba padaryt iš nieko hihihi.gif

Tai mano katino fota jūsų nuomone koreguota ar ne? O berželio nuotraukos? bigsmile.gif
Tomienė
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 13, 13:47)
1.O kas uzvede? turintis ka veikt zmogus?
*

Nzn turi ką veikt Amise su Vicious Vici ar ne, bet po jų komentarų užvirė košė mirksiukas.gif

Beje gaila, kad nepagelbėsi, taip tikėjausi "profės" pagalbos cool.gif bus niūros tikros nuotraukos verysad.gif laugh.gif

Karbyne, niekuom padėt negaliu, lotuliukas.gif paklausk profesionalesnių mirksiukas.gif
Peperoni
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 13, 13:41)

Beje gaila, kad nepagelbėsi, taip tikėjausi "profės" pagalbos  cool.gif bus niūros tikros nuotraukos  verysad.gif  laugh.gif

*

as is to duonos nevalgau, taigi nesu profe cool.gif
tuo sia tema ir baigsiu smile.gif
Karbynė
Karbyne, niekuom padėt negaliu,  lotuliukas.gif paklausk profesionalesnių  mirksiukas.gif
*

Nu aš jūsų akim pasitikiu irnesakyk.gif
Lady_W
gal ir kvailas klausimas biggrin.gif - bet o kur rasti tas konkurso nuotraukas - pirmam puslapi nuoroda i taisykles ir pan - o kur nuotraukos???? g.gif nerandu hihihi.gif
Karbynė
QUOTE(opalė @ 2009 02 13, 13:54)
gal ir kvailas klausimas biggrin.gif  - bet o kur rasti tas konkurso nuotraukas - pirmam puslapi nuoroda i taisykles ir pan - o kur nuotraukos????  g.gif nerandu hihihi.gif
*

http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=c...ew&conid=90

Viršuje yra mygtukas fotokonkursai.
Rustė
tik nepažiūrėk 10 min temos jau ir prasidėjo..pažintys dėl vaikų gimimo datų, įkeltos nuotraukos, apie kuris žalio supratimo neturima...
kažkokios svetainės reklama....

! 
forume draudžiama
Naudoti SPAM'ą (Stupid Pointless Annoying Material/Message).
· rašyti "Off-Topic" žinutes (bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos spam'u).
· rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos laikomos spam'u.

! 
žinutės neatitinkančios temos pašalintos
Aidulia
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 13, 11:19)
*

ohmy.gif wacko.gif
Panos, iš kur pas jus tiek kantrybės aiškinti šitai smailikų karalienei? doh.gif
Vicious Vici
Nzn turi ką veikt Amise su Vicious Vici ar ne, bet po jų komentarų užvirė košė  mirksiukas.gif

blink.gif blink.gif blink.gif kokia košė, atsipeikėk unsure.gif aš čia prie ko dabar? doh.gif
baltė
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 13, 12:02)
Aisku dar ne visi brabalsavo ,kiti dar laukia iki paskutines dienos ,
o kiti dar ne gali nuspresti uz ka balsuoti, tai jai sutrumpinsi dienas bus daug triuksmo biggrin.gif
*

Nagi berods jau sutarėme, kad nenaudosime priešdėlio "pra", geriau "pa", negu balsuoti pro šalį. 4u.gif

Priešdėliniai veiksmažodžiai: balsuoti, pabalsuoti, ne prabalsuoti; išanalizuoti, ne praanalizuoti pasiūlymą; pakomentuoti, ne prakomentuoti nutarimą, įvykį ir t.t.
Amise
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 02 13, 15:03)
blink.gif  blink.gif  blink.gif kokia košė, atsipeikėk unsure.gif aš čia prie ko dabar? doh.gif
*

aš tai jau net nebesigilinu doh.gif
Vasaraitė
QUOTE(Rustė @ 2009 02 13, 11:51)
na pylos negausite, čia reikėtų kitur visa tai aptarinėti, tik dar nesugalvojau, kur perkelti šitą diskusiją... g.gif

pasakysiu, tik tiek, kad juokinga, nes viena pusė apie ratus, kita apie batus..ir viena akivaizdžiai labiau nesusipratusi...bet vistiek įrodinėja savo  doh.gif
*

Zinot, man atrodo, kad taip ji zinuciu skaiciu siekia pasididint, nes diskusija su ja - beprasme cool.gif

isejus111
QUOTE(Stebukle @ 2009 02 12, 23:00)
na gerai, paziurim pavyzdziais... kiba sitos nuotraukos naturalios spalvos?
user posted image viena puse sniego melyna, kita balta, tipo cia jau tvarkyta nuotrauka?
arba sita
user posted image
kiba cia taip nusitvarke ta nuotrauka kad viskas melyna patapo?

dabar pateikiau 2 nuotraukas, kurios visai mielos akiai, jei jos butu tinkamai nufotografuotos... bet... taip nera padaryta ir susimaise spalvos. Todel jei nenufotografuojama taip kaip is tikro atrodo... pakoregavus su programa vaizda, gautum normalu, toks kos turi but naturalus vaizdas, spalvos ir t.t.
*

matau kazkam vaidenasi, gal is pavydo tas nesamones rasineji?
kaip tik stengiausi ta melyna fona panaikint,nemokejau... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi negaliu,prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Peperoni
QUOTE(matukoniene @ 2009 02 13, 16:35)
matau kazkam vaidenasi, gal is pavydo tas nesamones rasineji?

*

siulau pratrint ta zinute del anonimiskumo wink.gif
isejus111
QUOTE(anril @ 2009 02 13, 01:45)
Tegul nesupyksta nuotraukos autorė  už įsikišimą, bet štai kaip galima pataisyti ją su PHOTOSHOPU ir tada nebus apšaukta photoshopu, nes šilta ir natūrali smile.gif
user posted image
*

va va as taip norejau padaryt, bet su mano picasa to neina, o photoshopo neturiu schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.