Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Hematogenas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba
Pages: 1, 2
marmelade
tiesa paskius net nebandziau duoti blush2.gif reikes siandien nupirkti smile.gif
Meškašunis
Pora kartu esu davus paciulpt. Ne ypatingai dziauges, bet ir nesirauke.
Deville
O musiskis, tai valgo hematogena, aisku retai ji perku. Paragavo budamas kokiu pusantru metuku. Sako, kad negalima daug duot, nes dantukai gali sugesti, bet tikrai nezinau kodel unsure.gif
saule1
Bandem duot bet nepatiko išspjauna man asmeniškai paciai irgi nepatinka tai turbut ir dukreliai tas pats biggrin.gif
vikucita
mes kartais po gabaliuka jau duodam mirksiukas.gif tai jis isikisa i burnyte ir ciulpia thumbup.gif
dre
As saviskiui dar neduodu schmoll.gif .
viskas_bus_gerai_:)
QUOTE(dilditele @ 2009 06 27, 23:38)
O dar labiau nesuprantu ka reiskia sudetine dalis maistinis albuminas (gelezis)...cia albuminas yra gelezis???

albuminas yra baltymas, o gelezis metalas. galetu buti albuminas kaip maiselis geleziai. cia spejimas tik. reiktu info paieskoti. smile.gif
Cipare
Albuminas yra baltymas ir jis nera susijes su gelezim. gelezies yra hemogleobine. taciau sios abi chemines medziagos yra kraujyje is kurio gaminamas hematogenas. tadel jos abi padeda gerinti vaikucio ar to kuris vartoja krauja 4u.gif
agniux911
man jis atrodo kaip ir visi saldumynai, kiek jame teigiamybių klausimas ax.gif
Ende
Labai dičkis mėgsta hematogeną. Ir visada su didžiuliu džiaugsmu sutinka, kad hematogenas geriau nei šokoladas thumbup.gif Gal dėl to kad jis saldus labai...
laimav
manieji tai labai megsta zinoma neperku daznai bet jau geriau perku hematogena nei sokolada
Perqune
drinks_cheers.gif aš ir mieliau perku hematogeną nei šokoladą 4u.gif
po antrojo gimdymo aš savo kraują atstatinėjau hematogenais thumbup.gif dabar tenka figūrą atstatinėti lotuliukas.gif
tiesa, o mano mažasis nė į burną neima jo rolleyes.gif
sigitela
QUOTE(laimav @ 2009 11 24, 13:12)
manieji tai labai megsta zinoma neperku daznai bet jau geriau perku hematogena nei sokolada
*

as irgi mazajai retkarciais nuperku hemotegena, negu sokolada, dukrytei jis labai patinka, zinoma nepiknaudziaujam 4u.gif
varrna
Gal metuku budami paragavo ir abiems labai patiko biggrin.gif
Wild Pearl
QUOTE(sigitela @ 2010 01 30, 18:45)
as irgi mazajai retkarciais nuperku hemotegena, negu sokolada, dukrytei jis labai patinka, zinoma nepiknaudziaujam 4u.gif
*

lygiai ta pati situacija,vaikai valgo "hematogena" su didesniu noru nei koki sokolada mirksiukas.gif biggrin.gif
melynas dangus
QUOTE(Deville @ 2009 10 08, 00:10)
O musiskis, tai valgo hematogena, aisku retai ji perku. Paragavo budamas kokiu pusantru metuku. Sako, kad negalima daug duot, nes dantukai gali sugesti, bet tikrai nezinau kodel  unsure.gif
*

dėl to, kad sudėtyje pirmoj vietoj cukrus, paskui saldus pienas, vėliau - gliukozės sirupas. Vien tik saldikliai, iš kurių naudos tikrai nedaug. O ta "naudingoji medžiaga" (maistinis albuminas) kažkur sudėties gale įrašyta, tai tiek ten jos ir tėra.. doh.gif
Rutukas111
As saviskiai daviau,bet nevalge,viska lauk spjove schmoll.gif
babajoska
Labai daug cukraus hematogene, man net dantis gelia nuo jo, negaliu valgyti. Pasiskaitykit sudėtį.
MisKaprizas
nepratinu vaiko prie saldymynų, bet vis tiek iš hematogeno naudos daugiau negu iš kokio šokoladuko, kur tikrai nieko gero. beje, ieškodama informacijos apie hematogeno sudėtį aptikau ir jų puslapį facebooke - manau galima ten klausimus užduoti ir pasidomėti, kiek ten ko yra http://www.facebook.com/Hematogenas?ref=ts (kas nori visą dėžę hematogenų laimėti, ten ir konkursas vyksta bigsmile.gif )
Meilė
Maniskiai nevalgo schmoll.gif
snekute
as tai jo negaliu valgyti schmoll.gif tai nesiulau ir vaikams smile.gif
lina-linutia
Hematogena laaaabai megsta vyresnelis, o maziukas dar nera jo ragaves smile.gif
astaria
QUOTE(Perqune @ 2009 11 25, 11:45)
aš savo kraują atstatinėjau hematogenais thumbup.gif dabar tenka figūrą atstatinėti
*

thumbup.gif lotuliukas.gif
Mano vaikai ne itin mėgsta, perkam rečiau nei šokoladą.
Aidra
Mano vaikai kol buvo neragave sokolado tai valge hematogena, o dabar jo jau net neima smile.gif
salunja
QUOTE(Aidra @ 2012 01 26, 17:13)
Mano vaikai kol buvo neragave sokolado tai valge hematogena, o dabar jo jau net neima  smile.gif
*

man atvirsciai,sokolado nereikejo,tik hematogeno lotuliukas.gif o mazei pagal nuotaika biggrin.gif
eliafam
Maniskei tai visiskai nemegsta..
ramunele 28
QUOTE(EGZOTIKA79 @ 2009 02 16, 01:06)
Man atrodo, kad Hematogenas geriau, nei koks kitas saldainis, nes ten daug gelezies, svarbu pasiskaityt, koky kieky galima duot pagal amziu ir svory, svarbu nepadaugint  mirksiukas.gif  cia gi kaip maisto papildas, bet mes irgi labai megstam  rolleyes.gif
*

Visiškai pritariu 4u.gif Mums jis irgi labai patinka smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.