Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Man jūra iki kelių!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Aurėja
Man jūra iki kelių!

Vasaros foto konkursų puokštę užbaigsime smagiu, jūsų pačių pasiūlytu ir išsirinktu, konkursu – „Man jūra iki kelių!”
Daugelis jūsų atostogas su vaikučiais praleidote prie jūros. Mažyliai statė smėlio pilis, šokinėjo per bangas, ieškojo gintarėlių, kartu su jumis vakare palydėdavo saulę ir t.t. Tad laukiame gražių smagių įdomių vaizdelių iš pajūrio bei paplūdimio!
Nuotraukoje gali būti ne tik jūroje besimaudantis ar pakrantėje žaidžiantis mažylis/-iai, bet ir jų tėveliai.
Išrinkite gražią, kokybišką įdomią nuotrauką, kad į ją būtų malonu ir įdomu žiūrėti ne tik jums, bet ir kitiems.

Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis! taisyklės čia

Sugalvokite nuotraukai originalų pavadinimą, taip sulauksite daugiau vertintojų dėmesio ir balsų. Rašykite jį lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž).

Nuotraukas konkursui pateikti galėsite nuo 2005 08 08 iki 2005 08 18.

Už 3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2005 08 19 – 2005 08 26.

Dalyvaukite konkurse ir laimėkite firminių supermama.lt prizų!
AIRA
O mes dar tik atostogausime prie jūros sad.gif Gaila, kad rugpjūtis tarsi išbraukiamas iš atostogų laiko schmoll.gif
SANTA
QUOTE(Ramunne @ 2005 08 07, 22:53)
O mes dar tik atostogausime prie jūros sad.gif Gaila, kad rugpjūtis tarsi išbraukiamas iš atostogų laiko schmoll.gif
*

Mes irgi sad.gif dar tik atostogausim,galetu toki konkurseli padaryti vasaros pabaigoje ax.gif
Julena
Šiaip yra nusistovėjęs posakys Man jūra iki kelių! , kuris reikštų ką kitą, o ne šiaip nuotraukas prie jūros g.gif
Temą aš suprantu kitaip , negu konkurso aprašyme sad.gif
Vat, dabar net nežinom kokią nuotrauką siųst g.gif
forFUN
Nu jo, pagal pavadinima ka kita pagalvojau
Julena
QUOTE(forFUN @ 2005 08 07, 22:23)
Nu jo, pagal pavadinima ka kita pagalvojau
*

Ir kokią dabar nuotrauką siųst? g.gif
Išsiųsiu kokią ne tokią, tai ne taip supras, tad prašome, patikslinkit, prašau, tai ar pagal konkurso aprašymą siųst, ar pagal pavadinimą? g.gif
[B][COLOR=orange]Klausimas Aurėjai smile.gif
Mona

Aha, mums irgi įdomu, ar būtinai turi būti nuotrauka prie jūros, nes jei taip, tai prie jūros šią vasarą nevažiuosim cry.gif. O pavadinimą aš irgi supratau kaip posakį, o ne tiesiogiai blush2.gif.
Erszebeth
Taigi aiškiai parašyta Aurėjos poste tongue.gif Mes irgi šiemet nebuvom prie jūros, ir nebūsim cry.gif bet yra senesnių nuotraukų, teks kažkurią nuskanuoti ax.gif
jėga
Aš manau, kad turėtų patvirtint nuotraukas darytas ne būtinai prie jūros ax.gif Tegul tai bus: jūra, ežeras, pelkė... tongue.gif rolleyes.gif Taip suteiksit galimybę sudalyvaut didesniam skaičiui norinčių mirksiukas.gif Be to, gi ne visi ir prie tos jūros nuvažiuoja verysad.gif
Board

! 
...Tad laukiame gražių smagių įdomių vaizdelių iš pajūrio bei paplūdimio!
Nuotraukoje gali būti ne tik jūroje besimaudantis ar pakrantėje žaidžiantis mažylis/-iai, bet ir jų tėveliai.
...
Neeri
Va mes tai taip pat dar tik važiuosim prie jūros sad.gif
Man atdrodo, kad galėtų būti nuotraukos ne tik iš pajūrio ax.gif Pritariu jėgai, kad ne visi prie tos jūros ir nuvažiuoja ax.gif
Aurėja
QUOTE(Julena @ 2005 08 07, 23:26)
Ir kokią dabar nuotrauką siųst?  g.gif 
Išsiųsiu kokią ne tokią, tai ne taip supras, tad prašome, patikslinkit, prašau, tai ar pagal konkurso aprašymą siųst, ar pagal pavadinimą?  g.gif
  [B][COLOR=orange]Klausimas Aurėjai  smile.gif
*

Į visus iki šiol vykusius konkursus nuotraukos buvo siunčiamos pagal aprašymą bei taisykles, o ne pagal pavadinimą, nes pavadinimas yra tik konkurso "vardas" (beje, jį pasiūlė patys forumo lankytojai, temoje apie pasiūlymus fotokonkursams). Juk turėjome fotokonkursą "Mamyte, tu man skaniausia", kuriame nebuvo kanibališkų nuotraukų mirksiukas.gif biggrin.gif Visada reikia skaityti aprašymą bei taisykles. O jose labai aiškiai viskas išdėstyta. Nuotraukos iš pajūrio ar paplūdimio nebūtinai turi būti šių metų (kas dar tik važiuosit/skrisit į pajūrį), tinka ir pernykštės, ir dar senesnės nuotraukos. O ežerų, upių, baseinų ir kt. nuotraukų šiemet jau turėjome fotokonkursuose ("Vanduo - mano stichija" ir t.t.)
jėga
QUOTE(Aurėja @ 2005 08 08, 11:02)
Nuotraukos iš pajūrio ar paplūdimio
O ežerų, upių, baseinų ir kt. nuotraukų šiemet jau turėjome fotokonkursuose ("Vanduo - mano stichija" ir t.t.)
*

Nius, tai reikės prie jūros braukt... ax.gif
Žiba
O mes kaip tik kitą savaitę prie jūros varom, tai gal dar spėsim ką įdėt šviežio, nes senų kažkaip nesinori ax.gif
Vilika
QUOTE(Ramunne @ 2005 08 07, 22:53)
*

Tai gal dar spėsit smile.gif dar yra laiko iki 18 dienos smile.gif
Mažulėlė
o aš šįkart vėl negalėsiu dalyvaut cry.gif ech, tokia jau ne mamų dalia blush2.gif
Vilika
Mačiau pirmąsias nuotraukytes biggrin.gif Gražu, net širdelę suspaudė ax.gif Aš dar šiais metais jūros nemačiau, todėl tos nuotraukytės man sukelia nuostalgiją ax.gif Nežinau, ar spėsiu nuvažiuoti į Palangą, ar reikės praeitų metų seną nuotraukėlę dėti g.gif Bet konkurse būtinai dalyvausiu biggrin.gif
Nikkita
aga pirmos nuotraukos tikrai fainos thumbup.gif . Jaučiu bus didelis konkursas, nes pirmą dieną jau tiek patvirtintų
Aidairi
pavadinimas visai gražus.nepriekabiaukit 4u.gif
o dabar aš galvoju...taip džaugiausi super nuotrauką padarius prie karjerų..tai netinka?eee...prie jūros buvom,bet tik vieną dieną...tai ir fotkių ne kažin ką ten padarėm.. unsure.gif na,bet gal ką ir rasiu rolleyes.gif

ar tikrai netinka prie karjerų?visai ten kaip ir paplūdimys... ax.gif
Audrelija
As idejau tokia " na nestandartine thumbup.gif idomia" nuotrauka. Kai paspaudziu patvirtinti -ji atsiduria prie "nepatvirtintu" po kiek laiko foto matau prie "neuzpildytu" tada ir vel spaudziu "patvirtinti" ir istorija kartojasi : foto atsiduria prie "nepatvirtintu" po kiek laiko foto matau prie "neuzpildytu" tada ir vel spaudziu "patvirtinti" ....
KA TAI REISKIA g.gif
Ar mano foto nepatvirtins del to kad ji "keista"? verysad.gif
-ar JOS nepatvirtina - nes pavadinima uzmirsau parasyti su lietuviskomis raidemis blush2.gif ?
- ar sia puslapis "streikuoja" ? blink.gif

dekui uz atsakyma 4u.gif
Zhuzi
Audrelijai:
Pacituoju Aurėjos postą:
QUOTE(Aurėja @ 2005 07 11, 14:31)
Kaip jau ne kartą konkursų temose rašėme, kai nuotrauka konkurso administratorių perkeliama į skyrelį "Neužpildytos", vadinasi,  ji nepatvirtinta konkursui. Tuomet reikia paieškoti kitos nuotraukos, tinkamesnės fotokonkursui bei mėginti dalyvauti dar kartą. Ten galima paraišką redaguoti - prikabinti kitą foto ir vėl siųsti administratorių patvirtinimui.
*

4u.gif
Erszebeth
"Va taip va!" - na ir vaizdzialis blink.gif thumbup.gif Nerealus dangaus ir jūros vaizdas, mistika, romantika, kas tik norit - ir patenkinta ledais išsiterliojusi marmūzė biggrin.gif thumbup.gif
dėja
Iš dabar esančių man patiko,nors jos visos gražios:
PERLIPUS TĄ KALNĄ,AŠ PASIEKSIU JŪRA,
PAVYSIM,BANGELE PAVYSIM!- na tos kojytės mažytės.... thumbup.gif

Ir mes dalyvausim,bet palauksim truputi,gal bus naujų foto po savaitgalio.
Skin
QUOTE(dėja @ 2005 08 08, 18:43)
Iš dabar esančių man patiko,nors jos visos gražios:
PAVYSIM,BANGELE PAVYSIM!- na tos kojytės mažytės.... thumbup.gif

Ir mes dalyvausim,bet palauksim truputi,gal bus naujų foto po savaitgalio.
*

Geras, man irgi šitos dvi nuotraukos kol kas labiausiai patiko thumbup.gif.
jėga
QUOTE(dėja @ 2005 08 08, 18:43)
*

Nuotrauka graži, tik kad jūros nesimato... ax.gif
Board
Audrelija, ištrauka iš bendrų fotokonkursų taisyklių :
9. Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas). Gali būti pakoreguotas ryškumas, ar fotografuojant nudojami filtrai – įspūdžio, spalvų sustiprinimui, bet ne fotomontažas, nebent konkretaus konkurso taisyklėse bus nurodyta kitaip.**

Šis konkursas nenumato, kad priimsim apdorotas nuotraukas.

Sekmės.
ewa
Nuotraukos visos gražios, bet kažko ypatingo kol kas nematau, galėčiau balsuot už bet kurią g.gif
Ramsius
O man tos storos kojytės smėliuke thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mažulėlė
...tarp žemės ir dangaus... thumbup.gif
Audrelija
QUOTE(Auges @ 2005 08 09, 07:17)
Audrelija, ištrauka iš bendrų fotokonkursų taisyklių :

Šis konkursas nenumato, kad priimsim apdorotas nuotraukas.

Sekmės.
*

BET as nenaudojau fotomontazo schmoll.gif as dariau meniska buitini montaza: ant melynos pakloddes ( panasios i juros dugna) padejau vaika su is sijonu pasiuta undno uodega ir apdeliojau dekoratyvinemis kriauklemis ax.gif

na paziurekite argi ne grazu wub.gif user posted image
Bajm
o čia būtinai su vaikais foto turi būti????????
SuperBaba
Saunuole, man labai grazu, net ir nesugalvociau taip biggrin.gif
Board
QUOTE(Audrelija @ 2005 08 09, 12:18)
BET  as nenaudojau fotomontazo  schmoll.gif  as dariau meniska buitini montaza: ant melynos pakloddes ( panasios i juros dugna) padejau vaika su is sijonu pasiuta undno uodega ir apdeliojau dekoratyvinemis kriauklemis  ax.gif

na paziurekite argi ne grazu  wub.gif user posted image
*

sorry bet aš kažko neįžiūriu jūros ar paplūdimio mirksiukas.gif biggrin.gif mirksiukas.gif
Matau tokiu atveju tik paklodę, keletą jūros žvaigdžių ir kriauklių, bei vaiką... g.gif
Nuotrauka graži, bet ne šaim konkursui
Erszebeth
QUOTE(Auges @ 2005 08 09, 12:55)
sorry bet aš  kažko neįžiūriu jūros ar paplūdimio  mirksiukas.gif  biggrin.gif  mirksiukas.gif
Matau tokiu atveju tik paklodę, keletą jūros žvaigdžių ir kriauklių, bei vaiką...  g.gif
*

O gal ta paklodė paplūdimyje ant smėlio patiesta? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Aurėja
QUOTE(Bajm @ 2005 08 09, 12:23)
o čia būtinai su vaikais foto turi būti????????
*

Taip, vaikai šiame konkurse - pagrindiniai herojai, o šalia, be abejo, gali būti ir "antraplaniai" tongue.gif - seneliai/tėveliai, broliai/sesės ir augintiniai biggrin.gif Būtent tokio fotokonkurso: jūra+vaikai pageidavo nuo pat "fotokonkursų eros pradžios" labai daug forumo dalyvių. Suaugusieji savo nuotraukas iš pajūrio turėjo galimybę demonstruoti visai neseniai konkurse "Vanduo - mano stichija".
Audrelija
QUOTE(Auges @ 2005 08 09, 12:55)
sorry bet aš  kažko neįžiūriu jūros ar paplūdimio  mirksiukas.gif  biggrin.gif  mirksiukas.gif
Matau tokiu atveju tik paklodę, keletą jūros žvaigdžių ir kriauklių, bei vaiką...  g.gif
*

O as matau : "meniska juros imitacija"
sory -bet juk savoka "jura" galima ir placiau interpetuoti -na bet tai tik mano nuomone smile.gif
Julena
Mama, pažiūrėk, kaip jūra sugarbanojo mūsų pirštukus! thumbup.gif
Matosi, kad tai ne Baltijos jūra smile.gif
Aurėja
QUOTE(Julena @ 2005 08 09, 21:40)
Matosi, kad tai ne Baltijos jūra  smile.gif

beje, kaip tik norėjau rašyt, kad kaip ir galima buvo nuspėti, dominuoja Baltijos vaizdai, bet labai nemažai mamyčių (sprendžiant iš "Kelionių" skyrelio) keliavo ir ilsėjosi su mažiais prie Viduržemio jūros, tad laukiam daugiau nuotraukyčių ne tik iš Lietuvos pajūrio, bet ir Raudonosios, Egėjo ir visų kitų jūrų vaizdų mirksiukas.gif biggrin.gif
*Bambolina*
taip musu jura - Juodoji smile.gif
kavke
Kotais ilgai mano nuotrauka prie neuzpildytu kaba g.gif
Board
QUOTE(kavke @ 2005 08 11, 10:16)
Kotais ilgai mano nuotrauka prie neuzpildytu kaba g.gif
*

Kai nuotrauka kabo prie neužpildytų, mes jos netvirtinam, ją reikia iš pradžių išsiųsti patvirtinimui, t.y. paspausti šauktuką prie nuotraukos. Nes kol ji kabo prie neužpildytų mes nežinom ar dalyvis dar keis ką nors.
kavke
Einu spaust sauktuko smile.gif
Betukas
O mano nuotrauka kodėl kabo prie nepatvirtintų? g.gif Šauktuko nebėra, nes aš padariau pakeitimą ir po to dingo tas šauktukas. blink.gif o nuotrau ka vistiek nepatvirtinta.Visko atlikti iš naujo neleidžia g.gif Ką daryti?
Betina
QUOTE(Auges @ 2005 08 11, 10:21)
Kai nuotrauka kabo prie neužpildytų, mes jos netvirtinam, ją reikia iš pradžių išsiųsti patvirtinimui, t.y. paspausti šauktuką prie nuotraukos. Nes kol ji kabo prie neužpildytų mes nežinom ar dalyvis dar keis ką nors.
*

Mano nuotrauka lyg buvo tarp neišsiųstų patvirtinimui, nes norėjau kitokį pavadinimą sugalvot, o prisijungiu po kiek laiko - jau pasirodo konkurse dalyvauju g.gif Tai nereikėjo daug galvot smile.gif Nors tuo metu SM striginėjo, tai neaišku, gal ir pati tą šauktuką paspaudžiau doh.gif
Aurėja
QUOTE(Betina @ 2005 08 11, 17:50)
Mano nuotrauka lyg buvo tarp neišsiųstų patvirtinimui, nes norėjau kitokį pavadinimą sugalvot, o prisijungiu po kiek laiko - jau pasirodo konkurse dalyvauju  g.gif

Jei vistiek norėsit dar keist pavadinimą, parašykit man asmeninę žinutę, pakeisiu.
Taurė
QUOTE(Aurėja @ 2005 08 10, 04:14)
beje, kaip tik norėjau rašyt, kad kaip ir galima buvo nuspėti, dominuoja Baltijos vaizdai, bet labai nemažai mamyčių (sprendžiant iš "Kelionių" skyrelio) keliavo ir ilsėjosi su mažiais prie Viduržemio jūros, tad laukiam daugiau nuotraukyčių ne tik iš Lietuvos pajūrio, bet ir Raudonosios, Egėjo ir visų kitų jūrų vaizdų mirksiukas.gif  biggrin.gif
*

As vis meginu nupliaskinti vaizdeliu prie vandenyno, bet kolkas ne kaip sekasi sad.gif
Aurėja
QUOTE(TauRe @ 2005 08 11, 19:36)
As vis meginu nupliaskinti vaizdeliu prie vandenyno, bet kolkas ne kaip sekasi  sad.gif
*

na, dar yra laiko mirksiukas.gif lauksim smile.gif
Betukas
Aš jau visa para laukiu, o nuotrauka vis dar nepatvirtinta. g.gif Šauktuko šalia nėra! help.gif
Elina
Manau, jog foto "Pavysim bangelę, pavysim!'- neabejotina favoritė wub.gif
Giedrule
Balsuosiu už "Pavysim bangelę, pavysim" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.