Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Balys arba Rapolas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
gosas
O man Balys graziau nei rapolas
turtle
Man Balys grazesnis rolleyes.gif
donna bella
QUOTE(Raile @ 2009 02 13, 00:33)
Man labai grazu Balys ir Rapolas wub.gif  Esu isimylejusi senovinius vardus thumbup.gif  wub.gif  Man jie atrodo stiprus, vyriski, o svarbiausia-TIKRI vardai... Rapolas dabar  jau labai populiarus vardas tapo, Balys retas mirksiukas.gif  Ka manot? Aisku, bus visokiu nuomoniu, speju... cool.gif
*

Nesupyk, bet baisiai skamba šie vardai, bet čia tik skonio reikalas...
gera_lengva
Rapolas:))
JUSTITIA
Balys labai gražu, nes reeeeta thumbup.gif
O Rapolas man juokingas nors tu ką lotuliukas.gif
*panteRa*
Rapoliukas wub.gif
Ašaka
QUOTE(Raile @ 2009 02 12, 16:33)
Man labai grazu Balys ir Rapolas wub.gif  Esu isimylejusi senovinius vardus thumbup.gif  wub.gif  Man jie atrodo stiprus, vyriski, o svarbiausia-TIKRI vardai... Rapolas dabar  jau labai populiarus vardas tapo, Balys retas mirksiukas.gif  Ka manot? Aisku, bus visokiu nuomoniu, speju... cool.gif
*

Abu gražūs. Rapolas tai išvis thumbup.gif , na, o Balys - tai vienas iš tų retų atvejų, kai man trumpinys labiau patinka už pilną vardą Boleslovas (man brrr visokie Vladislovai, Viačeslavai ir kiti -slavai, lygiai taip pat, kaip visokios Lolitos, melitos ir kitokios -itos).

Mano nuomone, Balys tiktų labiau, jei pavardė 3 skiemenų ir ilgesnė, na, o Rapolas - visais atvejais
Ruby Tuesday
Man Balys graziau, gal todel, kad turiu bendraamzi pazistama tokiu vardu, o Rapolo jaunesnio nei 50 metu neisivaizduoju smile.gif
otema
Balys
ŽanetaKava
verysad.gif schmoll.gif
kinder_surprise
Nei vienas schmoll.gif
ausra.ryte
rapolas nieko
erikiuxxx
QUOTE(kinder_surprise @ 2010 10 01, 20:21)
Nei vienas  schmoll.gif
*

schmoll.gif drinks_cheers.gif
samadeva
Abu thumbup.gif
Man Rapolas labai labai wub.gif
Antraji tik taip pavadinciau,tik vyras ne uz ka nesutinka biggrin.gif
Ievuli
nei vienas schmoll.gif
*Lyra*
Rapolas labai gražus vardas thumbup.gif
l'eau
balys gražesnis vardas smile.gif
LisaLove
nei vienas .... sad.gif
rosa86
Nu ne, man asmeniškai negražus.
setute
RApolas labai grazus,o Balys man su pavarde asocijuojasi .
fruktozoide
Rapolas visai nieko smile.gif Balys, tai kažkaip ne... smile.gif
Teroristė
Ech, man nei vienas iš tų dviejų.. schmoll.gif
liau30
Man labai labai grazus vardas Rapolas. As pati toki varda galvojau duoti savo sunui, bet si karta nusileidau vyrui ir davem kita, bet irgi labai grazu. Taciau jei kitas vaikutis atsiras ir bus berniukas, turbut, bus Rapolas good.gif
Juratikas
QUOTE(Raile @ 2009 02 12, 15:33)
*

Puikūs abu 4u.gif mano vyresnėlis Rapolas. Nė neįsivaizduoju kitokio vardo, taip puikiai charakterį atitinkančio: stiprus, vyriškas, grupėje lyderis,vaikų numylėtinis 4u.gif Kuomet rinkom šį vardą artimieji taip pat "kryžium gulė" prieš biggrin.gif

Beje, ar žinot, kad Rapolas, Mykolas ir Gabrielius - 3 Arkangelai?
jollanciukas
QUOTE(*Naktis* @ 2010 10 22, 12:41)
Ech, man nei vienas iš tų dviejų..  schmoll.gif
*

drinks_cheers.gif
Semilga
Man grazus Rapolas.Balys tai ne doh.gif nors buvo kazkas musu giminej is senoliu tokiu vardu
Vilniete10
Rapolas gražus smile.gif
Praline
Man abu grazus, mano drauges sunus Balys, man taip grazu, gal del to, kad labai mielas berniukas, o vardas toks stiprus, vyriskas. Rapolas irgi labai grazu thumbup.gif
Grikute
UZ Rapoliuka.
xedotetis
Balys
Zaderty
Tiek Rapolas, tiek Balys gražūs vardukai
Anajoana
na man nei Rapolas nei Balys nera labai grazus vardai smile.gif Stiprus , vyriski , bet kazkaip garbaus amziaus vyrams labiau tinka smile.gif na bet cia mano nuomone 4u.gif as uz siuolaikiskesnius vardus smile.gif pvz berniuku vardai grazus kaip Arminas, Denas, Dinas, Vytenis, Armandas, Gabrielius, Nedas, Aidas... O jei mergaites tai Denika , Gabija, Beata , Natalija, Andriana, Karigaile ( cia is vieno lietuvisko romano , bet labai graziai skamba ) smile.gif beje atsiprasau jei as cia biski ne i tema pavardinau tuos vardus doh.gif
eiksau
man abu nelabai schmoll.gif jei reiktu rinktis-tai rapolas grazesnis vardas
l'eau
balys gražu, rapolas - nei šis, nei tas rolleyes.gif
cipliukas
Abu gražūs, bet Balys retesnis.
Jazira
abu gražūs, Rapolas man vyriškesnis, su "R"
baronkyte
man patinka mazybines vardu formos. rapoliukas skamba graziai, bet va baliukas g.gif gal nelabai nebent yra koks kitas mazybinis variantas biggrin.gif
mamamo
labai grazu Balys thumbup.gif
Black_white
QUOTE(baronkyte @ 2011 02 11, 02:59)
man patinka mazybines vardu formos. rapoliukas skamba graziai, bet va baliukas  g.gif  gal nelabai  nebent yra koks kitas mazybinis variantas biggrin.gif
*

Manyčiau, kad galima vadinti Baleliu, Balyčiu arba dar ką nors sugalvot.
LapeUrsa
Man Rapolas labiau prie sirdies, Balys irgi grazus, bet labiau brandesnio amziaus vyrams tinkantis (nors berniukas juk irgi kada nors uzaugs) ax.gif
ramintukas
QUOTE(LapeUrsa @ 2011 02 12, 12:55)
Man Rapolas labiau prie sirdies, Balys irgi grazus, bet labiau brandesnio amziaus vyrams tinkantis (nors berniukas juk irgi kada nors uzaugs) ax.gif
*

jus teisingai pastebejote smile.gif
ateis musu ir musu vaiku karta, kai as busiu 70 mete Raminta ir 40 mete Ugne smile.gif doh.gif lotuliukas.gif
Grazus Rapolas ir Baliukas smile.gif
negara
Antrojo sarasiuko virsuje RAPOLAS.... Manau puikiai tiks prie Mykolo thumbup.gif Idomu, koki varda visgi issirinkote? bigsmile.gif
Infinity
RAPOLAS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
skiny
Seip nevienas... bet geriau jau Rapolas smile.gif
Dumza
nei vienas schmoll.gif
Varinija
O man nepatinka! tongue.gif
Jurga26
Kai vyrui pasiuliau suneli pavadinti Rapolu, jis kategoriskai atsisake remdamasis tuo, kad vaikai prasivardziuoja ir Rapolas daznokai taptu krakmolu biggrin.gif o Balys skamba kaip pagalys 4u.gif nors vardukas grazesnis negu Rapolas 4u.gif
WaterMoon
Rapolas thumbup.gif
Liepsa
Rapolas/. bet labiausiai sužavėjo nesenai išgirstas vardas Motiejus thumbup.gif
giedrehp
QUOTE(DuokDurniuiKelia @ 2012 02 22, 22:10)
Rapolas/. bet labiausiai sužavėjo nesenai išgirstas vardas Motiejus  thumbup.gif
*

Man Rapolas,tai iskart Baukutes --RUPULIUKAS asociacija. lotuliukas.gif Balys-darbus dirba,bet turbut vaikams siais laikais sito apsakymo nebereik skaityt.Na ir aisku,skonio reikalas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.