Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Balys arba Rapolas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Chanelle
Rapolas labai grazus thumbup.gif
Minela*
Rapolas wub.gif Balys schmoll.gif schmoll.gif
Dykuma5
RAPOLAS thumbup.gif
Mertišė
Gaila, abu vardai kažkokie nemalonūs. schmoll.gif
Briliantas
Balys..... 4u.gif
egzigo
nei vienas schmoll.gif
Medute55
Rapolas wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Balys irgi labai grazu, vyriska, stipru thumbup.gif
manti
Ui ne, nei vienas.
aniuta82
geriau rapolas smile.gif
Niuta
doh.gif doh.gif schmoll.gif schmoll.gif
Lars
QUOTE(Niuta @ 2009 02 26, 10:37)
doh.gif  doh.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
*

Nu jo...O pačios paraše jei čia vaiko vardas gelėčiau pasakyti tą patį doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
vivo
Rapolas daug kartų geriau, kažkaip mažo kūdikėlio su vardu BALYS (kaip BASLYS biggrin.gif ) neįsivaizduoju verysad.gif
muminukas
QUOTE(vivo @ 2009 02 26, 10:56)
kažkaip mažo kūdikėlio su vardu BALYS (kaip BASLYS biggrin.gif ) neįsivaizduoju verysad.gif
*

niu, mano pažįstamas Balys iš karto gimė 18 metų biggrin.gif o jo brolis dvynys tai normaliai, leliukas gimė cool.gif
Raile
QUOTE(muminukas @ 2009 02 26, 14:01)
niu, mano pažįstamas Balys iš karto gimė 18 metų  biggrin.gif o jo brolis dvynys tai normaliai, leliukas gimė  cool.gif
*

clap_1.gif ploja.gif hihihi.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai taiklu!!!
Raile
Vakar kavineje prie gretimo staliuko stebejau kokiu 4-5 metu Rapoliuka wub.gif wub.gif thumbup.gif Tai del sito vardo net neabejociau mirksiukas.gif
Victorious
Rapolas unsure.gif
Atlantida
Man sitie abu vardai yra labai labai negrazus... schmoll.gif
Simpson
Rapolas man fainesnis vardas 4u.gif
juraza
Abu gražūs,bet Baliukas gražesnis thumbup.gif
*Tija*
As uz Rapola 4u.gif .
juzu
Sveikos mamytes,
Mano mokytojas buvo pavarde Balys, tai man kažkaip neįsivaizduojamas vardas Balys. Na o Rapolas tai labai didingai skamba, grazus vardas
RitaRazi
QUOTE(muminukas @ 2009 02 26, 14:01)
niu, mano pažįstamas Balys iš karto gimė 18 metų  biggrin.gif o jo brolis dvynys tai normaliai, leliukas gimė  cool.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Puikus vardai ir kuri varda teveliai bepasirinktu - bus grazus vardas 4u.gif 4u.gif
As asmeniskai uz Balio varda smile.gif
Zemaiciuke
as uz Rapola
tetra
Abu gražūs smile.gif
cipliukas
Balys labai, labai gražus vardas berniukui. thumbup.gif
Silvy
Man tai abu vardukai vienodai patinka thumbup.gif
**Gin**
abu negrazus, nedeciau savo vaikui. schmoll.gif
spengla
Rapolas labai gražus, gerai skambantis vardas, mano nuomone, tinkantis tvirto charakterio ir būdo žmogui smile.gif
Balys - irgi nieko (II vieta biggrin.gif ), toks "minkštesnis".
Mangia
Rapoliukas nerealus:) Balys toks netasytas kaimietis:)
mama_giedre_
Rapolas- tikrai grazus,primena vieno lietuviu rasytojo knygos veikeja : stipru,gazu heroja smile.gif
Balys-tai koks netasytas,kuprotas kaimo stuobrys lotuliukas.gif
Shania
Rapolas grazu, o del kito drinks_cheers.gif su nuomone apacioje blush2.gif
luli
man grazesnis vardas Rapolas smile.gif
*GG*
Nė vienas. schmoll.gif
vėlyvė
kažkaip nei vienas. Asmeniškai man Rapolas tai toks kūdikėlis, na, iki 10 metų, o kas bus, kai Rapolas užaugs? blink.gif o Balys tai man kaip senukas...
Jomato
Man abu labai gražūs thumbup.gif
Liepaaa
Iš šių dviejų tai Rapolas gražesnis 4u.gif
inpo
Man Rapoliukas grazus thumbup.gif
dziaugsmelis7x7
man nei viena snei kitas schmoll.gif
juraga
Man tai Rapolas labai gražus vardas, tiesiog super thumbup.gif
Smeltė
Man nei vienas, nei kitas negražūs schmoll.gif
LiolikP
Man patinka Rapolas thumbup.gif . Zadu savo andra suniuka taip pavadint mirksiukas.gif
DRastapkeviciene
jei reiketu rinktis is siu dvieju vardu, tai rinkciausi Rapolas, nors man jie abu nekokie ax.gif
vygita
Rapolas gražus smile.gif bet Balys tai ne schmoll.gif
Claude
Man Balys labiau smile.gif
O kaip kažkas rašė, kad vaikui gėda būtų su tokiu vardu į mokyklą išeit, tai visiškai nepritariu... Iš vis nuo žmogaus viskas priklauso. Pažinojau vieną tokiu vardu, tai jam jis tik išskirtinumo pridavė, ir visi šitą vardą paminėjus žinojo apie ką šnekama biggrin.gif Gal dėl to ir asociacijos su šiuo vardu geros, aš už originalumą, tik nereikia bijot smile.gif
pukuotukas
Rapolas dar dar , nu jau Balys doh.gif
Cinamonine
Na man asmeniskai tai abu vardai tokie blink.gif Kaip kazkas jau sake, Balys, tai toks senio vardas atrodo ir jei renkant pravarde ar saipantis, ka vaikai kaip bebutu, visada daro, tai atitikmenu besirimuojanciu oi kiek yra ir tikrai negraziu... O Rapolas, tai irgi toks truputi kolukietikas
muminukas
QUOTE(Cinamonine @ 2009 05 28, 20:53)
Kaip kazkas jau sake, Balys, tai toks senio vardas atrodo ir jei renkant pravarde ar saipantis, ka vaikai kaip bebutu, visada daro, tai atitikmenu besirimuojanciu oi kiek yra ir tikrai negraziu...
*

mb pavardė nuo vardo Balys skiriasi tik viena raide. na, niekada niekas nevadino jokiais negražiais besirimuojančiais žodžiais tongue.gif
mamoms pačioms mažiau prasivardžiuoti reiktų, gal tada ir vaikai neprasivardžiuos rolleyes.gif
GiedrėM
QUOTE(muminukas @ 2009 05 29, 08:12)

mamoms pačioms mažiau prasivardžiuoti reiktų, gal tada ir vaikai neprasivardžiuos  rolleyes.gif
*

drinks_cheers.gif
vijuna
Jei butu gimes mums berniukas- butumem pavadine ji Rapolu- labai grazus vardas thumbup.gif
Aziza
nei tas, nei tas.. schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.