Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Balys arba Rapolas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4
Raile
Man labai grazu Balys ir Rapolas wub.gif Esu isimylejusi senovinius vardus thumbup.gif wub.gif Man jie atrodo stiprus, vyriski, o svarbiausia-TIKRI vardai... Rapolas dabar jau labai populiarus vardas tapo, Balys retas mirksiukas.gif Ka manot? Aisku, bus visokiu nuomoniu, speju... cool.gif
muminukas
mastau.gif Balys man galbūt geriau patinka negu Rapolas smile.gif Balio labai linksma mažybinė forma - Baliukas thumbup.gif thumbup.gif
La pluie
Man Rapolas labai grazus vardas. Ypac mazybine sio vardo forma wub.gif
O Balys nelabai... smile.gif
Leksa
QUOTE(muminukas @ 2009 02 12, 15:38)
Balio labai linksma mažybinė forma - Baliukas  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Baliukas, Baliutis g.gif fuj schmoll.gif
Jau geriau Rapolas.
Raile
QUOTE(muminukas @ 2009 02 12, 16:38)
mastau.gif Balys man galbūt geriau patinka negu Rapolas  smile.gif Balio labai linksma mažybinė forma - Baliukas  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Taip, man irgi 4u.gif thumbup.gif As svaigstu del siu vardu, ypac- Balys wub.gif wub.gif Taip grazu...Net seriala "Neskubek gyventi " ziuriu, kuri rezisuoja jaunas, talentingas, zavus rezisierius Balys Latenas bigsmile.gif mirksiukas.gif
ciuke
Nei vienas nei kitas.....kazkokie labai salti sie vardai man.................... ax.gif
Lars
Man tai abu gražūs.
*GAILĖ*
abu vardai faini. jei mėgsti retesnius, rinkis Balį
Ramunita
Rapolas thumbup.gif Balys schmoll.gif ir man labiaupatinka ilgesni vardai blush2.gif
aurutte
tikrai labai gražūs vardai, man gal Balys net gražesnis
Nieko sau
Man Rapolas labai patinka thumbup.gif , o Balys schmoll.gif
***Žaltvykslė
Balys įdomesnis thumbup.gif
*Liepa18*
Aš už Rapolą... smile.gif Balys man asocijuojasi su senu dieduku kažkodėl...
zaliaake25
Man Rapolas labiau, nors abu grazus
deimantinė
Balys greiciau pavarde ne vardas, geriau jau Rapolas 4u.gif
maybe24
Man nei vienas ,nei kitas schmoll.gif
sandddra
Turim giminaitį Balį, padūkusį bernužėlį. O jam tas vardas dar tinka, nes laaabai šviesus bernužėlis biggrin.gif Vadinam Balyčiu ax.gif
Arvena
Man asmeniskai Balys labai negrazus vardas...mano ex vyras Balys - tai niekada jo vardu nevadindavau, o tik pravarde.
O Rapolas g.gif nelabai...
Gal NAPALYS jums dar patiktu?
Raile
QUOTE(Arvena @ 2009 02 13, 16:13)
Man asmeniskai  Balys labai negrazus vardas...mano ex vyras Balys - tai niekada jo vardu nevadindavau, o tik pravarde.
O Rapolas  g.gif  nelabai...
*

Na,ne schmoll.gif Napalys man nepatiktu schmoll.gif Man, zinot, Balys ir Rapolas superiniai vardai thumbup.gif wub.gif
areida
rapolas,balys skamba kaip pavarde
Violia
QUOTE(Arvena @ 2009 02 13, 16:13)
Man asmeniskai  Balys labai negrazus vardas...mano ex vyras Balys - tai niekada jo vardu nevadindavau, o tik pravarde.
O Rapolas  g.gif  nelabai...
*

lotuliukas.gif

Siaip uz Rapola 4u.gif
Nifer
Man abu keisti ir negrazus schmoll.gif blush2.gif
Lars
Kaip ir pasisakiau anksčiau, man abu šie vardai gražūs. O štai mano vyro atsakymas į klausimą: "O tau gražus vardas Rapolas?" Atsakymas: "Nelabai..." Kitas kalusimas: "O Balys?". Atsakymas: "Obuolyyyyys?????????????? blink.gif blink.gif blink.gif ". Na ne taip išgirdo žmogus, o man nuotaiką pakėlė biggrin.gif
l'eau
man abu nepatinka, bet balys gražiau rolleyes.gif
Paradise777
Balys yra ir pavarde, todel gali kilti problemu doh.gif
Raile
QUOTE(VIJOLAA @ 2009 02 14, 12:09)
Balys yra ir pavarde, todel gali kilti problemu doh.gif
*

Bet pavarde yra ir Gustas, Dovydas, Kasparas, Aistis, Berzas, Valys, Grigas ir dar nemazai bendru.... Balys-tokios pavardes dar negirdejau g.gif , teks pasidomet...Nors, man tai tikrai niekaip sis vardas i pavarde nepanasus mirksiukas.gif
*Hrista*
O,Dievulėli,kaip vaikas turės reaguoti į šitokius vardus?? RAPOLAS?? BALYS? Gėda net į mokyklą su tokiu vardu iškeliauti doh.gif .
La pluie
QUOTE(Pupsiukė @ 2009 02 14, 15:54)
O,Dievulėli,kaip vaikas turės reaguoti į šitokius vardus?? RAPOLAS?? BALYS? Gėda net į mokyklą su tokiu vardu iškeliauti doh.gif .
*

Labai butu idomu suzinoti, kokiu vardu reiktu pavadinti berniuka, kad jam nebutu geda eiti i mokykla?
Norisi tiketi, kad prie jusu vaiku gimimo datu - ne ju vardai...
Nieko sau
QUOTE(Pupsiukė @ 2009 02 14, 14:54)
*

blink.gif
O su kokiais negėda?

Pupsiuk, tau tikrai 11 metų? Tada nieko keista, kad nepatinka senoviški vardai...
Raile
QUOTE(Pupsiukė @ 2009 02 14, 15:54)
*

Paskaicius jusu komentara, butu juokinga, jei nebutu graudu aggressive.gif Keisti tie zmones, sitaip manantys!!! Kaip gali buti geda vaikui, tureti TIKRA, o ne isgalvota, varda g.gif Kaip gali buti keista, jei vaikas turi lietuviska, gerai per amzius zinoma, senovini, isdidu varda, tinkanti ir mazam, ir senam, ir studentui, ir prezidentui g.gif g.gif
Kad neizeisciau, linkiu jums savo vaikus pavadinti tikrai taip, kad jiems ir jums geda nebutu 4u.gif Atsiprasau, kad kiek pyktelejau verysad.gif smile.gif
Isila
o man Rapolas gražu wub.gif
Miglee
jei reiktu rinktis is situ vardeliu tai man mielesnis Rapoliukas. mirksiukas.gif Balys nelebai,man jis labiau tinka suaugusias jau,o kudikiui tikrai ne 4u.gif
*Hrista*
Man asmeniškai Rapolas tikrai nėra simpatiškas,ir atleiskit,bet nemanau,kad reikia mane sekti per asmenines žinutes ir viešai viską skelbti smile.gif.

Tai aš nesuprantu kam kurti tokią temą jeigu negalima sakyti savo nuomonės?? Nemanau,kad ji aštri,papraščiausiai man jie bjaurūs,tai mano nuomonė,o jūs vadinkit savo vaikučius kaip norit 4u.gif .

Sėkmės renkant varduką! smile.gif

Man mano vardas neįpatingai gražus,bet aš neturiu teisės pasirinkti. schmoll.gif

Man senoviški visai nieko,bet,kad Rapolu ar Baliu vaiką vadintų keista.
Papildyta:
JurgaSim,uoj tikrai ne. Esu perjauna vaikams,dar tebesu paauglė,bet vaikus atstoja gyvūnai biggrin.gif.
bimkutele
mano senelis vardu Balys,tai man kažkaip vaikiukui nelabai blush2.gif rinkčiausi Rapolą 4u.gif
muminukas
QUOTE(Miglee @ 2009 02 14, 17:11)
jei reiktu rinktis is situ vardeliu tai man mielesnis Rapoliukas. mirksiukas.gif Balys nelebai,man jis labiau tinka suaugusias jau,o kudikiui tikrai ne 4u.gif
*

o visi Antanai, Motiejai, Baliai, Stasiai, Zigmai, Broniai ir pan. iškart dideli gimsta? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Pupsiukė @ 2009 02 14, 17:28)

Man senoviški visai nieko,bet,kad Rapolu ar Baliu vaiką vadintų keista.

*

o kas čia keisto? g.gif vaiko grupėj yra Rapolas, absoliučiai nulis vaikų reakcijos į jo vardą. ar Rapolas, ar Arnas, ar Karolina, ar Miglė - jiems vienodai. o va Kostas mušasi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Raile @ 2009 02 14, 11:26)
Bet pavarde yra ir Gustas, Dovydas, Kasparas, Aistis, Berzas, Valys, Grigas ir dar nemazai bendru.... Balys-tokios pavardes dar negirdejau g.gif , teks pasidomet...Nors, man tai tikrai niekaip sis vardas i pavarde nepanasus mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif mūsų pavardė kaip vardas, pažįstu žmogų, pavarde Tautvydas. labai didelė pavardžių grupė išėjo iš vardų mirksiukas.gif
beje, Balį tik tokiu ardu pažįstu, iš pavardžių tik Balių ir BAliuką cool.gif
Claude
QUOTE(Pupsiukė @ 2009 02 14, 14:54)
*

Nu nu, kas per nesamonė blink.gif
Man tai Balys super rolleyes.gif Iš tikrųjų daug kas priklauso ir nuo žmogaus - žinau vieną, kuris labai fainas, ir jam tas vardas tik išskirtinumo priduoda, niekad niekam nėra užkliuvęs - atvirkščiai. Tai man ir vardas dabar tik teigiamas emocijas sukelia biggrin.gif
*Hrista*
Taigi čia mano nuomonė,tai kam kurti temas jeigu negalima išsakyti nuomonės???
Lantaja
Balsuoju už Rapolą, nors ir Balys man visai simpatiškas vardukas 4u.gif
Barikada
Na man Balys labai gražus wub.gif Vieną Balį pažįstu. thumbup.gif
Liebchen
Aš už Rapolą smile.gif
skruzde
šiaip abu nelabai schmoll.gif bet,Balys gražesnis,nei, Rapolas-asocijuojasi su nešvankia daina su šiuo vardu unsure.gif
*Liepa18*
Balys (08.19) – trumpinys iš Boleslovas slavų: bolje „daugiau“ + slava „šlovė“ – „dar šlovingesnis“.

Rapolas (09.29, 10.24), Rapolė – hebrajų (sen. žydų): „dievas pagydė“.

Kažkas minėjo, kad tai lietuviški senoviniai vardai... g.gif
Jazira
seniau lietuviai jais savo vaikus dažnai pavadindavo.
jei jau labai gilintis tai "Lina" irgi arabiškos kilmės vardas, reiškiantis švelnumą ir palmės pavadinimą.

Man tai abu vardai labai gražūs. savo vaiką pavadinčiau Rapolu, nes "R" skamba vyriškai taip

muminukas
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 02 15, 11:50)
Balys (08.19) – trumpinys iš Boleslovas slavų: bolje „daugiau“ + slava „šlovė“ – „dar šlovingesnis“.

Rapolas (09.29, 10.24), Rapolė – hebrajų (sen. žydų): „dievas pagydė“.
Kažkas minėjo, kad tai lietuviški senoviniai vardai...  g.gif
*

sakyčiau, nesusikalbėjimas. ir apie Joną sako, kad senas lietuviškas vardas. tai reiktų traktuoti, kaip nuo seno Lietuvoje įprastą. o šiaip šie vardai priskiriami krikščioniškųjų krikštavardžių kategorijai, kurie savo amžiumi Lietuvoje naujesni negu senieji lietuviški/baltiški vardai (jų kategorijai priklauso visi Vytautai, Žygimantai, Sakalai, Balčiai, Vyteniai, Vyčiai).
*MŽ
Rapoliukas smile.gif
Sidabrėlė
Man abu gražūs 4u.gif Balsuoju už Balį ax.gif Bet dar gražesnis Baltrus wub.gif Baltrukas wub.gif
mijuta
Turiu Rapoliuka wub.gif ,bet vardu sarase buvo ir Balys.Jei turesiu dar viena sunu biggrin.gif manau bus Balys tongue.gif
Elba
Kazkas baisaus ir Rapolas, ir Balys doh.gif O Baltrus wub.gif wub.gif wub.gif Na gerai, gal Balys ir ne baisus, bet kazkada pazinojau toki viena teslagalvi Bali... ax.gif
paulapaula
as uz Rapola,turim pazystama berniuka ir jis super vaikis,o siaip ne vardas,o vaikas varda puosia ax.gif 4u.gif
Vi.Kri.
Man asmeniškai Rapolas - nuostabus vardas, tvirtas, vyriškas, tikras. Aš jį svarsčiau savo augančiam leliukui. thumbup.gif
Tačiau, kai paklausiau nuomonės tėvų, artimųjų, draugų, visiems nea schmoll.gif Kol kas šis vardas dar yra mano vardų sąrašėlyje, tačiau aš jau taip stipriai už jį "nestoviu" - norisi, kad vardas būtų gerai priimamas aplinkinių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.