Man labai grazu Balys ir Rapolas
Man Rapolas labai grazus vardas. Ypac mazybine sio vardo forma
O Balys nelabai... QUOTE(muminukas @ 2009 02 12, 16:38) Taip, man irgi
Nei vienas nei kitas.....kazkokie labai salti sie vardai man....................
Man tai abu gražūs.
abu vardai faini. jei mėgsti retesnius, rinkis Balį
Rapolas
tikrai labai gražūs vardai, man gal Balys net gražesnis
Man Rapolas labai patinka
Balys įdomesnis
Aš už Rapolą...
Man Rapolas labiau, nors abu grazus
Balys greiciau pavarde ne vardas, geriau jau Rapolas
Man nei vienas ,nei kitas
Turim giminaitį Balį, padūkusį bernužėlį. O jam tas vardas dar tinka, nes laaabai šviesus bernužėlis
Man asmeniskai Balys labai negrazus vardas...mano ex vyras Balys - tai niekada jo vardu nevadindavau, o tik pravarde.
O Rapolas Gal NAPALYS jums dar patiktu?
rapolas,balys skamba kaip pavarde
Man abu keisti ir negrazus
Kaip ir pasisakiau anksčiau, man abu šie vardai gražūs. O štai mano vyro atsakymas į klausimą: "O tau gražus vardas Rapolas?" Atsakymas: "Nelabai..." Kitas kalusimas: "O Balys?". Atsakymas: "Obuolyyyyys??????????????
man abu nepatinka, bet balys gražiau
Balys yra ir pavarde, todel gali kilti problemu
O,Dievulėli,kaip vaikas turės reaguoti į šitokius vardus?? RAPOLAS?? BALYS? Gėda net į mokyklą su tokiu vardu iškeliauti
QUOTE(Pupsiukė @ 2009 02 14, 15:54) O,Dievulėli,kaip vaikas turės reaguoti į šitokius vardus?? RAPOLAS?? BALYS? Gėda net į mokyklą su tokiu vardu iškeliauti Labai butu idomu suzinoti, kokiu vardu reiktu pavadinti berniuka, kad jam nebutu geda eiti i mokykla? Norisi tiketi, kad prie jusu vaiku gimimo datu - ne ju vardai... QUOTE(Pupsiukė @ 2009 02 14, 15:54) O,Dievulėli,kaip vaikas turės reaguoti į šitokius vardus?? RAPOLAS?? BALYS? Gėda net į mokyklą su tokiu vardu iškeliauti Paskaicius jusu komentara, butu juokinga, jei nebutu graudu Kad neizeisciau, linkiu jums savo vaikus pavadinti tikrai taip, kad jiems ir jums geda nebutu
o man Rapolas gražu
jei reiktu rinktis is situ vardeliu tai man mielesnis Rapoliukas.
Man asmeniškai Rapolas tikrai nėra simpatiškas,ir atleiskit,bet nemanau,kad reikia mane sekti per asmenines žinutes ir viešai viską skelbti
Tai aš nesuprantu kam kurti tokią temą jeigu negalima sakyti savo nuomonės?? Nemanau,kad ji aštri,papraščiausiai man jie bjaurūs,tai mano nuomonė,o jūs vadinkit savo vaikučius kaip norit Sėkmės renkant varduką! Man mano vardas neįpatingai gražus,bet aš neturiu teisės pasirinkti. Man senoviški visai nieko,bet,kad Rapolu ar Baliu vaiką vadintų keista. Papildyta: JurgaSim,uoj tikrai ne. Esu perjauna vaikams,dar tebesu paauglė,bet vaikus atstoja gyvūnai
mano senelis vardu Balys,tai man kažkaip vaikiukui nelabai
QUOTE(Miglee @ 2009 02 14, 17:11) jei reiktu rinktis is situ vardeliu tai man mielesnis Rapoliukas. o visi Antanai, Motiejai, Baliai, Stasiai, Zigmai, Broniai ir pan. iškart dideli gimsta? Papildyta: QUOTE(Pupsiukė @ 2009 02 14, 17:28) o kas čia keisto? Papildyta: QUOTE(Raile @ 2009 02 14, 11:26) Bet pavarde yra ir Gustas, Dovydas, Kasparas, Aistis, Berzas, Valys, Grigas ir dar nemazai bendru.... Balys-tokios pavardes dar negirdejau beje, Balį tik tokiu ardu pažįstu, iš pavardžių tik Balių ir BAliuką QUOTE(Pupsiukė @ 2009 02 14, 14:54) O,Dievulėli,kaip vaikas turės reaguoti į šitokius vardus?? RAPOLAS?? BALYS? Gėda net į mokyklą su tokiu vardu iškeliauti Nu nu, kas per nesamonė Man tai Balys super
Taigi čia mano nuomonė,tai kam kurti temas jeigu negalima išsakyti nuomonės???
Balsuoju už Rapolą, nors ir Balys man visai simpatiškas vardukas
Na man Balys labai gražus
Aš už Rapolą
šiaip abu nelabai
Balys (08.19) trumpinys iš Boleslovas slavų: bolje daugiau + slava šlovė dar šlovingesnis.
Rapolas (09.29, 10.24), Rapolė hebrajų (sen. žydų): dievas pagydė. Kažkas minėjo, kad tai lietuviški senoviniai vardai...
seniau lietuviai jais savo vaikus dažnai pavadindavo.
jei jau labai gilintis tai "Lina" irgi arabiškos kilmės vardas, reiškiantis švelnumą ir palmės pavadinimą. Man tai abu vardai labai gražūs. savo vaiką pavadinčiau Rapolu, nes "R" skamba vyriškai taip QUOTE(*Liepa18* @ 2009 02 15, 11:50) Balys (08.19) trumpinys iš Boleslovas slavų: bolje daugiau + slava šlovė dar šlovingesnis. Rapolas (09.29, 10.24), Rapolė hebrajų (sen. žydų): dievas pagydė. Kažkas minėjo, kad tai lietuviški senoviniai vardai... sakyčiau, nesusikalbėjimas. ir apie Joną sako, kad senas lietuviškas vardas. tai reiktų traktuoti, kaip nuo seno Lietuvoje įprastą. o šiaip šie vardai priskiriami krikščioniškųjų krikštavardžių kategorijai, kurie savo amžiumi Lietuvoje naujesni negu senieji lietuviški/baltiški vardai (jų kategorijai priklauso visi Vytautai, Žygimantai, Sakalai, Balčiai, Vyteniai, Vyčiai).
Rapoliukas
Man abu gražūs
Turiu Rapoliuka
Kazkas baisaus ir Rapolas, ir Balys
as uz Rapola,turim pazystama berniuka ir jis super vaikis,o siaip ne vardas,o vaikas varda puosia
Man asmeniškai Rapolas - nuostabus vardas, tvirtas, vyriškas, tikras. Aš jį svarsčiau savo augančiam leliukui.
Tačiau, kai paklausiau nuomonės tėvų, artimųjų, draugų, visiems nea |