Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Geri ginekologai Marijampolėje
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata > Poliklinikos ir gydytojai
//Ieva//
sveikos mielosios 4u.gif
štai ir prispyrė reikalas pagaliau ryžtis nueiti... Niekada nesu buvusi todėl noriu jūsų patarimo pas ką eiti Marijampolėje,kad neatsitiktų taip, kad po pirmo karto pradėčiau bijoti g.gif mamai nenoriu sakyt todėl kreipiuosi į jus blush2.gif
jurgiciuke
Ir aš norėčiau sužinot kokie ginekologai ir kur Marijampolėj priima privačiai 4u.gif Kokios kainos?
jovta
Aš einu ir tikrai galiu rekomenduoti moteru daktare kuri dirba O. Gurevičienes privačioj klinikoj. Dar ji dirba ligoninėj tik šią akimirką jos pavardę pamiršau bet įmesiu telefoną registraturos ir jei neprisiraše tioj klinikoj tai suteiks informacija kiek kainuoja ir kada gali priimt bet šiuo metu eilės ten didelės nes šiandien mane registravo tai tik balandžio galo vietos užkaltos. O rekomenduoju todel kad tai tikrai gera daktarė kuri žiūri nuodugniai jei reikia atidžiau tai pas save ligoninėj parašo siuntima ir tikrai padaro viska kas priklauso. O jei pirma karta tai tikrai ją rekomenduoju nes ji visą laiką šypsosi ir labai šiltai ir maloniai bendrauja. Na o jeigu kas jums rekomenduos Keršanska tai apie jį iš savo patirties galiu pasakyt kad jis BUVO tikrai garas moterų daktaras (ačiū jam už sesę nes be jo neturėčiau sesytės ).bet tai buvo prieš 25metus o dabar likęs tik praeities spindesys ir taip atsiliepė kurie lankėsi pas jį prisiklausę legendų

834392039
//Ieva//
gydytojos kur minėjo jovta pavardė yra E.Rutkauskienė 4u.gif man ją rekomendavo daugelis moterų ir merginų tai ir užsirašiau pas ją, bet eilės tai tikrai... doh.gif tikiuosi mėnesį laukus, neteks nusivilt ir gailėtis 4u.gif
Sun_girl~
gal kas parekomenduotu gera ginekologe marijampolej?
betemos
QUOTE(jovta @ 2009 03 25, 01:48)
Aš einu ir tikrai galiu rekomenduoti moteru daktare kuri dirba O. Gurevičienes privačioj klinikoj.
834392039
*

O kurioje klinikoje ji dirba? smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.