Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Skubiai reikia pagalbos
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas gydytojai ginekologei > Kontracepcija
Anakonda
Laba diena daktare.
as 3men. geriau REGULONa. Menesines buvo kas 24d. Jokiu problemu, viskas puikiai. Po paskutinio pakelio buvo menesines ir as isvaziavau i Ukraina. Cia labai karsta, temperatura ne maziau nei 35 laipsniai. Ir jau praejo mano ciklas o menesiniu kaip nera taip nera. Veluoja jau 5 dienas. As jau kita savaite vaziuosiu namo, ir nebezinau kaip dabar saugotis. Prezervativams esu labai allergiska, taip pat ir zvakutems. O tabletes bijau pradeti gerti nesulaukius menesiniu. Gal galetumet man patarti kaip elgtis.
Aciu.
Aurėja

i 
Į jūsų klausimus konsultuojanti gydytoja galės atsakyti tik po atostogų. Skelbimas apie atostogas yra pateiktas šio skyrelio viršuje, su užrašu "svarbu:".
Rita Matulionytė
QUOTE(Anakonda @ 2005 08 05, 17:28)
Laba diena daktare.
as 3men. geriau REGULONa. Menesines buvo kas 24d. Jokiu problemu, viskas puikiai. Po paskutinio pakelio buvo menesines ir as isvaziavau i Ukraina. Cia labai karsta, temperatura ne maziau nei 35 laipsniai. Ir jau praejo mano ciklas o menesiniu kaip nera taip nera. Veluoja jau 5 dienas. As jau kita savaite vaziuosiu namo, ir nebezinau kaip dabar saugotis. Prezervativams esu labai allergiska, taip pat ir zvakutems. O tabletes bijau pradeti gerti nesulaukius menesiniu. Gal galetumet man patarti kaip elgtis.
Aciu.
*

Pirmiausiai reikėtų įsitikinti, ar nesate nėščia.
Tabletes galima gerti tik nuo ciklo pradžios,t.y. nuo pirmos mėnesinių dienos.
Spermicidinės priemonės yra keletos rūšių- galbūt kuri nors Jums tiks.
O jei ne, šiuo metu belieka tik nutrauktas lytinis aktas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.