Jau eina 4 savaite po gimdymo, o as vis dar uzciuopiu siulus. Kada jie turi istirpti?
Ir dar... Kada galima jau bus mirkti vonioj? Ir ar galima pradet myletis nesulaukus 6 savaiciu ir apsilankymo pas ginekologe?
Jau eina 4 savaite po gimdymo, o as vis dar uzciuopiu siulus. Kada jie turi istirpti?
Ir dar... Kada galima jau bus mirkti vonioj? Ir ar galima pradet myletis nesulaukus 6 savaiciu ir apsilankymo pas ginekologe?
Tu gal ne siulus jauti,o susiuvimo gumbelius tokius ,toje vietoje siulai sutrauke odele ir ji toje vietoje storesne yra .Tik per laika priprasi ir jie pamazies,nepergyvenk
Sveikute! As tai siulus irgi jausdavau iki kokiu 4 ar 5 savaiciu (nes jie buvo isoreje), o iki tokio pat laiko dar rasdavau siulu ant ikloto - tik nzn, ar jie is vidaus (nesu tikra, kad buvo kaklelis siutas Myletis nelabai patariu, nes santykiu kokybe gali buti laabai nekokia
Ten tikrai siulai, o ne gumbeliai
Laba,
Yra lygiai panasiai, kaip ir sake Zanetux. Tik mes dar lubrikanto neisbande - tai labai sunku. Aciu uz ideja - butinai bandysiu. Beje, ar jis nekenksmingas, jei siuta makstis ir zaizdele dar neseniai uzgijo? As ir patarciau pakentet dar bent pora savaiciu. Sunku... Bet paskui atsigriebsit
maN RIGI SIULAI JAUTESI 4 SVAITES, PO TO PATI PABANDZIAU ISTRAUKTI IR PRADEJO KRAUJUOT TA VIETA, VEL GIJO PORA SAVAICIU... PIRMUS KARTUS LOVOJE - OI KAIP NESALDU BUVO...
KANTRYBES, KANTRYBES, IR VISKAS BUS GERAI, JEI VYRAS GALI PAKENTETI, PAKENTEK IR TU, O TAI PO TO VEL GYSI 4 SAVAITES PASKUBEJUSI
Tai vyras ir ragina palaukti, bijo skaudziai padaryti (nors neabejoju, kad bet kokiu atveju padarys. kiek girdejau pirmas kartas po gimdymo yra kaip ir seip pirmas kartas, o jis man buvo siaubingas
Nu nezinau, mes pasimylejom gal po 2 sav.
oi jaunute su santykiais siulau neskubeti ypac kai plysai, nors ziurint kur jei tik tarpviete, tai skausmo but netureti jei kas nors giliau, yai nekas...as beveik lig siol jauciu viduje ta vieta kur siuta buvo
patariu pirma nueiti pas ginekologe, ji paziures ar gimda susitvarke ir visa kita... kitai sakant gausi leidima tada paciai bus ramiau...
As irgi turiu panasiu problemu. Jau 4 savaites nuo gimdymo praejo, bet siulai ne visi iskrite, o man siutas gimdos kaklelis, makstis ir dar tarpviete (ja kirpo) - vaikelis labai didelis buvo.
Be to, man vis dar truputi tepa gelsvomis nemalonaus kvapo iskyromis (is pradziu bego kraujas, paskui tepe rausvai, dabar gelsvai). Ar tai normalu? Gal man nelaukt tu 6 savaiciu ir skuost pas gydytoja jau dabar?
Ir man taip yra. Manau cia normalu P.S. jau bandem pabandyti pasimyleti
Jetau jaunutee, kentek blemba
Tai vat, kad neiskenciau ir pabandziau, bet daugiau nebebandysiu
jaunute, negi niekas be musu panasiu problemu neturejo, kad patirtim nesidalina...
O tu bandei jau ar dar ne? ir kaip...ar dar skauda siuvimo vietas?
Tai, kad čia ne problema, o fiziologija, kitaip tariant taip ir turėtų būti: iš pradžių bėga kraujas, o po to teplioja rožinėmis išskyromis, kol jos pagelsta. Po kiek laiko dingsta, jei nemaitinsite krūtimi(arba maitinsite nereguleriai atsiras mėnesinės). Siūlų tampyti nereikia, jie patys iškris. Žinau, kad trukdo, bet truputėlį kantrybės.
Isskyru gali buti 6 savaites. Pabaigoje gelsvos - normalu. Siulai iskrito apie 5-6 savaite. O pasimylejom pirma karta praejus kazkur trim menesiams po gimdymo Paprasciausiai tas laikas abiems mums buvo labai sunkus, nes abu labai pavargdavom, tai vakare uztekdavo tik apsikabinti ir uzmigti. Bet tas pirmas kartas buvo tikrai labai geras
aha, tai siulai gali iskrist ir 5-6 savaite....
Zinai, jaunute, nuo mylejimosi mane atgraso tos gelsvos isskyros ir neiskrite siulai. Man tepa gelsvai jau 2 savaite (eina 5 po gimdymo), uztat buvo neramu, ar tai normalu. Vakar isigrudau pirsta Tai va... Neblogas savikontroles budas...
man jau 17 men praejo po gimdymo,o siuta vieta vis dar kartais jauciu
O mane diedas ten paciupinejo, tai visai malonu buvo, tai ir susigundziau pabandyti
jaunute, niu kaip?
man jau 2 savaites kaip siules iskrite, o sia savaite intensyviai skylute platinama su lubrikantu visai neblogai...
Nu geras. Man ir labai aktuali ši tema. Dabar eina penkta savaitė po gimdymo, dar palauksiu savaitėlę ir bėgsiu pas gydytoją, kad pasakytų ar galim mylėtis ar ne? Bet jūs taip prigasdinot, kad jau dabar bijau, kad bus blogai viskas. O vyro kankinti nebesinori, ir taip ilgai laukia:)
|