Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: dešinės rankos skausmai
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
loretaval
noriu paklausti- gal kam nors yra taip buve- jau apie pora metu skauda desine ranka nuo peties iki alkunes. peties tai neskauda. net negaliu pasakyt, koks tai jausmas- kai ramiai sedziu lyg ir nieko, o kai tik pajudinu- skauda. sunkiausia tai nakti- net negaliu normaliai apsiverst. padare 10 kaklo ir stuburo masazu - nepadejo sad.gif(
bimkutele
QUOTE(loretaval @ 2009 02 14, 18:46)
noriu paklausti- gal kam nors yra taip buve- jau apie pora metu skauda desine ranka nuo peties iki alkunes. peties tai neskauda. net negaliu pasakyt, koks tai jausmas- kai ramiai sedziu lyg ir nieko, o kai tik pajudinu- skauda. sunkiausia tai nakti- net negaliu normaliai apsiverst. padare  10 kaklo ir stuburo masazu - nepadejo sad.gif(
*

gal nervas užspaustas g.gif
Lina O.
gal kartais grojate?
paulina X
g.gif o man jau antra savaite desine ranka kaip ne mano unsure.gif seip lyg ir nieko bet kai reikia rasyt net rasto savo nepazystu ir kai dazausi jauciu kad ji kazkokia suletejus.Gal kas zino kas cia man pasidare? verysad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.