Labai aktaulu ir man
Mano mergaitei 6, ji neinai darzeli bet kieme turi draugu, vienas is ju 8 metu berniukas, kuris jau keli metai draujauja su mano dukra, ateidavo i namus pazaisti, nes pazystu mama, o ir gyvena gretimoje laiptineje...tai praeita ziema suzinojau, kad zaidziant namie nusimoves kelnes rode dukrai, va ziurek, zinau kad ji nesuregavo normaliai ir tik ilgai prasoma pasake "paslapti", labai jai buvo nesmagu, tai pasakiau mamai, o ji tarsi ir nieko tokio, nu pasakysiu, nu lia lia lia.... daugiau duru i kambari neleisdavau uzsidaryti....
sia vasara suzinojau is kitos mamos, kad jis tai daro su jos vaikais, vedasi uz namo ir t.t.t
Jo mama ir tetis cia nieko nesipres, TIKRAI !!! JIEMS ATRODO NORMALU, KAD VAIKAS ZAIDZIA TETI IR MAMA

Tevu mentalitetas apsiriboja Dzin laida ir pliksiu juokeliais nors is esmes jie normalus zmones...
Pries kelias dienas uzdraudziau savo mergaitei su juo draugauti galutinai, nes matau bloga itaka : baisu zyzima ko prasant, rodant pirsta na zinot ta gesta ir siaip daug ka, tai ne esme....
ZINOKIT TEVELIAI VIENA SAVO VAIKUS TURIT GINTI PATYS !!!!!
Ar tai butu mokykla, ar kiemas, ar blogu draugu ratas, ar kas benori....
Dziaugiuos apsisaugojus nuo vaiko, kuris savo pykciu, pavydu, veidmainiskumu prilygsta geram suaugusiam niekseliui