Labas,mamytes. nepykit,kad kreipiuosi,tiesiog noreciau svieziu ats. Planuoji leisit save dukryte i darzeli. ir stai pagalvojau apie Ziogeli... Gal galit pasakyti,kaip aukletojos? r nuo kada prasideda ''mokslo'' metai siame darzelyje? ar nuo rugsejo ar nuo rugpjucio 1d? ir kokia men kaina? maniske siaip lb jautruole,todel lb pergyvenu... norisi,kad tikrai suprastingos aukletojos butu,o ir siaip esu visiskai zalia tuose darzeliu reikaluose...  labai dekui uz informacija
QUOTE(bbrigitux @ 2010 04 19, 16:21) jeigu į lopšelį eisit - labai geros auklėtojos  mūsų auklėtoja Lida esam labai patenkinti  QUOTE(siireenaa @ 2010 04 19, 23:19) Pritariu  jo i lopseli..tai geri,bet ten ju gal kelios
siireenaa
2010 05 08, 12:58
QUOTE(alvyde @ 2010 05 08, 14:45) jo i lopseli..tai geri,bet ten ju gal kelios  Pagrandukų gr. pagrindinė auklėtoja Lidija, dėl jos neturėtumėt visiškai nerimaut, ji mums, kaip močiutė, vaikas labai ją pamilęs  Saulučių gr. esanti auklėtoja pavadavo kažkada pas mus, tai irgi liux, kad ir lauke einam pašnekina, žino nesavų vaikų vardus  ir dar viena auklėtoja Loreta, ji dirba per tas abi grupes, irgi gera, užsiema su vaikais. Na tikrai nesijaudinkit, viskas Žiogelyje su liopšiukas tvarkoj, man net širdis skauda, kad liko kelios savaitės ir reikės atsisveikint
Smagu skaityti tokius gražius atsiliepimus apie šį lopšelį/darželį, nes galvoju savo mažiuką irgi ten užrašyti Nors ir nėra esminis dalykas, tačiau smalsu - kaip atrodo grupės, tualetai, žodžiu, pats pastatas? Ar tvarkinga, suremontuota? Išorė, mačiau, kad sutvarkyta. Ir ar vaikučiai miega pačioje grupėje, ar yra miegamieji?
siireenaa
2010 05 20, 22:23
QUOTE(Ciuple @ 2010 05 20, 12:11) Smagu skaityti tokius gražius atsiliepimus apie šį lopšelį/darželį, nes galvoju savo mažiuką irgi ten užrašyti Nors ir nėra esminis dalykas, tačiau smalsu - kaip atrodo grupės, tualetai, žodžiu, pats pastatas? Ar tvarkinga, suremontuota? Išorė, mačiau, kad sutvarkyta. Ir ar vaikučiai miega pačioje grupėje, ar yra miegamieji? Galiu papasakot tik apie ,,Pagrandukų'' gr.  svarbiausia, kad tvarkingi langai, žiemą grupėje buvo labai šilta! Na, o visa kita tikrai padoriai tvarkinga  vaikučiai miega miegamajam, kuriame yra spa centras  išradingos auklėtojos padariusios vaikučiams masažiukų, daug naudos ir vaikams pramoga  wc yra daug naktipuodžių, kriauklytės, rankšluostukai, na viskas, kaip priklauso. Na, o grupė kasmet vis gražinama iš 2%, kuriuos tėveliai perveda  žaisliukų pakanka, yra kelios didelės mašinos vaikinukam palenktyniaut, mažom panelytėm yra vežimukai su lėlytėm, supamas medinis arkliukas, didelės minkštos kaladės, palei siena yra kopetėlės pabezdžionaut, na ir daug smulkių žaisliukų  dažnai darydavo darbelius, kuriuos kabindavo rūbinėlėj ant stendo. Dar viena patalpa kurioje teks apsilankyti, tai salė, kurioje yra dideli veidrodžiai ir svarbiausia, labai gera muzikos mokytoja  lopšiuke turėjom 2 šventes, tai labai patiko. Ech gaila bus palikt tokį gerą daržiuką Papildyta:QUOTE(Apache @ 2010 04 23, 00:15) Labas,mamytes. nepykit,kad kreipiuosi,tiesiog noreciau svieziu ats. Planuoji leisit save dukryte i darzeli. ir stai pagalvojau apie Ziogeli... Gal galit pasakyti,kaip aukletojos? r nuo kada prasideda ''mokslo'' metai siame darzelyje? ar nuo rugsejo ar nuo rugpjucio 1d? ir kokia men kaina? maniske siaip lb jautruole,todel lb pergyvenu... norisi,kad tikrai suprastingos aukletojos butu,o ir siaip esu visiskai zalia tuose darzeliu reikaluose...  labai dekui uz informacija  Apie auklėtojas čia jau pakankamai prirašyta, taigi neverta abejot  mes darželį pradėjom lankyt nuo rugsėjo, rugpjūtį darželis jau dirbs, bet manau vasarą bus daug šurmulio, nes bus vaikučių iš kitų darželių, kurie atostogaus. Nueikit pas direktorę, ji viską papasakos, nes nuo birželio iki rugpjūčio darželis atostogaus. Dėl kainos negaliu tiksliai pasakyt, bet mums į mėn išeidavo apie 200, jei nesirgdavom ir eidavom pilną mėn. Mano berniukas irgi jautrus ir gana nedrąsus buvo, bet su laiku viskas susitvarkė, aš irgi pergyvenau, pirmi mėnesiai sunkūs vaikui ir mamai, bet jei apsipras, tai nebenorės eit namo, mums dabar taip  pradžioj daug vaikučių verkdavo, tai auklėtojos, kaip mamos, pasiema ant rankų, paguodžia.
Tercinta
2010 05 21, 07:30
QUOTE(siireenaa @ 2010 05 20, 23:23) Galiu papasakot tik apie ,,Pagrandukų'' gr.  svarbiausia, kad tvarkingi langai, žiemą grupėje buvo labai šilta! Na, o visa kita tikrai padoriai tvarkinga  vaikučiai miega miegamajam, kuriame yra spa centras  išradingos auklėtojos padariusios vaikučiams masažiukų, daug naudos ir vaikams pramoga  wc yra daug naktipuodžių, kriauklytės, rankšluostukai, na viskas, kaip priklauso. Na, o grupė kasmet vis gražinama iš 2%, kuriuos tėveliai perveda  žaisliukų pakanka, yra kelios didelės mašinos vaikinukam palenktyniaut, mažom panelytėm yra vežimukai su lėlytėm, supamas medinis arkliukas, didelės minkštos kaladės, palei siena yra kopetėlės pabezdžionaut, na ir daug smulkių žaisliukų  dažnai darydavo darbelius, kuriuos kabindavo rūbinėlėj ant stendo. Dar viena patalpa kurioje teks apsilankyti, tai salė, kurioje yra dideli veidrodžiai ir svarbiausia, labai gera muzikos mokytoja  lopšiuke turėjom 2 šventes, tai labai patiko. Ech gaila bus palikt tokį gerą daržiuką Papildyta:Apie auklėtojas čia jau pakankamai prirašyta, taigi neverta abejot  mes darželį pradėjom lankyt nuo rugsėjo, rugpjūtį darželis jau dirbs, bet manau vasarą bus daug šurmulio, nes bus vaikučių iš kitų darželių, kurie atostogaus. Nueikit pas direktorę, ji viską papasakos, nes nuo birželio iki rugpjūčio darželis atostogaus. Dėl kainos negaliu tiksliai pasakyt, bet mums į mėn išeidavo apie 200, jei nesirgdavom ir eidavom pilną mėn. Mano berniukas irgi jautrus ir gana nedrąsus buvo, bet su laiku viskas susitvarkė, aš irgi pergyvenau, pirmi mėnesiai sunkūs vaikui ir mamai, bet jei apsipras, tai nebenorės eit namo, mums dabar taip  pradžioj daug vaikučių verkdavo, tai auklėtojos, kaip mamos, pasiema ant rankų, paguodžia.  mes lankom tą pačią grupę
Ačiū už tokius gražius atsakymus Siireenaa, o jūs iš lopšelio į darželio grupę išeinate ar visai į kitą darželį iškeliaujate? Jei liekate Žiogelyje, tai, manau, bus irgi viskas puiku
siireenaa
2010 05 23, 20:03
QUOTE(Ciuple @ 2010 05 21, 13:54) Ačiū už tokius gražius atsakymus Siireenaa, o jūs iš lopšelio į darželio grupę išeinate ar visai į kitą darželį iškeliaujate? Jei liekate Žiogelyje, tai, manau, bus irgi viskas puiku  Mes visai iškeliaujam iš Žiogelio, nes mums labai toli važiuot nuo namų, gyvenam Liepų gatvėje, tai brangus malonumas ir labai nepatogus  Sakau leistų dar Pagrandukų grupėje metams pasilikt, pasiaukočiau ir vežiočiau, bet kadangi mus perkelia į darželio grupę, tai ta proga , kad radom vietą prie namų ir iškeliaujam. Vaikui bus vėl stresas  Labai daug mūsų draugų lieka Pagrandukuose, mažuliukų daug, tai jiems gerai
siireenaa
2010 06 25, 13:38
Sveiki, kaip atostogos visiems? Gal yra kas turi iš Pagrandukų grupės vykusių švenčių nuotraukyčių? Mes kelias turim, bet norisi daugiau, gal kas turi, tai lauksiu
Sveikos, "žiogelių" mamytės  ieškojau informacijos apie šį darželį ir taip smagiai visa tema "susiskaitė", kad širdis net džiaugiasi  esam užsirašę į kitą darželį, bet "netyčia" sudalyvavom pokalbyje su "Žiogelio" direktore, tai manau, kad mano mergina nuo rugsėjo žygiuos į šį darželį. Man taip pat neramu dėl jos, turbūt kaip ir kiekvienai mamai, neįsivaizduoju kaip adaptuosi, nors ji labai komunikabili, bet neaišku kaip bus be mamos  manykim, kad bus gerai. Problema bus kai reikės "adaptuoti" ją tą laiką, nes žadu pradėti dirbti, tai neįsivaizduoju kaip mane ten išleidinės  beje, problematiška Klaipėdoje su vaiko "padėjimu" vasarą - ieškojausi kokio privataus darželio, veikiančio per vasarą, bet deja  na, kaip nors... taigi, gryžtant prie "Žiogelio", direktorė man pasirodė labai "šustra" moteriškutė  liepė mums skambintis rugpjūčio antroje pusėje ir tada tarsimės, atvažiuosim, kalbėsim ir t.t. Laukiam, žodžiu, ir džiaugiamės vasara
QUOTE(Oasis @ 2010 06 29, 23:12) beje, problematiška Klaipėdoje su vaiko "padėjimu" vasarą - ieškojausi kokio privataus darželio, veikiančio per vasarą, bet deja  na, kaip nors... O "Žiogelio" kaimynas privatus darželis "Universa Via" nedirba per vasarą? Seniau dirbdavo... Beje būtų gera adaptacija prieš "Žiogelį", nes aplinka ta pati
Tai yra budinciu darzeliu, i kuriuos visa vasara gali leisti. tiesa, gali buti, kad ne i viena, bet pakeiciant darzelius per vasara. Bet iseitis yra:)
Auksine Zuvele Georgia
2010 08 03, 15:27
QUOTE(alvyde @ 2010 04 19, 13:35) vis paskaitineju ir nusiraminu..arteja rugsejis ir imu jaudintis..tikuosi geros aukletojos papuls  Na mes irgi nuo rugsejo i si darzeli eisim...
mes jau irgi pasiruose darzeliui  nuo pirmadienio keliaus mano zuikis i saulutes grupe. ten sake aukletojos Violeta ir Loreta. kazkuri is ju pensininke. ziuresim kaip mums seksis  jaudinuos daugiau uz vaika del adaptacijos, man patarinejo, kad geriau nepasilikti su vaiku grupeje, nes bus tik skaudesnis issiskyrimas
QUOTE(BrAiVa @ 2010 08 13, 19:14) mes jau irgi pasiruose darzeliui  nuo pirmadienio keliaus mano zuikis i saulutes grupe. ten sake aukletojos Violeta ir Loreta. kazkuri is ju pensininke. ziuresim kaip mums seksis  jaudinuos daugiau uz vaika del adaptacijos, man patarinejo, kad geriau nepasilikti su vaiku grupeje, nes bus tik skaudesnis issiskyrimas  mes eisim nuo rugsejo 6,bet i pagranduku grupe  sake aukletoja Lidija vardu,tiek daug gero raset apie ja tai dziauguosi kad busim pas ja
nekeista
2010 08 27, 14:48
sveikutes, kokie smagus jusu pasisakymai apie si darzeli  bet daugiausia apie maziuku grupe, o kaip su darzelinukais nuo 3 m.? mes artimiausiu laiku planuojame krastytis i klaipeda, gyvensim prie pat sio darzelio, butu labai gerai jei ten galeciau vesti savo maziuka, tik gal kas ka prasys apie vyresniu mazyliu grupes, nes dabartiniam darzely visa musu grupe jau persikelia i darzelinukus, nes visi jau nuo 3 metu  o kaip siame darzely? kaip supratau irgi iki 3m. lopselinukai, po to jau darzelinukai  labai lauksiu pasisakymu  norisi savo maziuka atiduoti i geras rankas beje, dar iskilo klausimas, pries kiek laiko reikia uzrasyti i si darzeli?
QUOTE(nekeista @ 2010 08 27, 15:48) beje, dar iskilo klausimas, pries kiek laiko reikia uzrasyti i si darzeli? i lopsi uzsirasem pries metus su trupuciu tai patekom ant ribos..o antraji uzrasiau tik gimusi
nekeista
2010 08 30, 14:38
QUOTE(alvyde @ 2010 08 28, 21:23) i lopsi uzsirasem pries metus su trupuciu tai patekom ant ribos..o antraji uzrasiau tik gimusi  hm  mb buvo siandien nuejes i si darzeli, tai sake reiketu savaite luktereti ir galetume eiti
QUOTE(nekeista @ 2010 08 30, 15:38) hm  mb buvo siandien nuejes i si darzeli, tai sake reiketu savaite luktereti ir galetume eiti  gal grupese vaikuciu nedaug arba nemazai atkrito, liko laisvu vietu. siaip vaika reikia nuo gimimo uzrasyti i eile
na va siandien pirma diena darzelyje  kol kas viskas ramu,issiskyrem draugiskai be asaru
Tercinta
2010 09 06, 10:11
QUOTE(alvyde @ 2010 09 06, 10:34) na va siandien pirma diena darzelyje  kol kas viskas ramu,issiskyrem draugiskai be asaru  smagu, kad viskas gerai  mes irgi šiandien pirma diena kaip po atostogų grįžom. o į kokią grupę einat?
braskelina
2010 09 06, 16:26
 Mamytės,gal kartais žinote ar 2007 metais gimusių vaikučių grupėse yra laisvų vietų  Laukėme iš "Klevelio" gerų žinių,bet deja ten mes nebetelpame  Persikėlėme kitur gyvent ir išėjome iš savojo darželio.Birželį pasiprašėme i "Klevelį",bet ten jau buvo pilnos grupės  Liepė ateit prasidėjus mokslo metams,nes kaip minėjo direktorė,per vasarą atkrenta  Tai va,kursavom kelis kartus ten ir šiandien sužinojom,kad iš to amžiaus grupių niekas neatkrito  Gal kas žinote ar "Žiogelyje" yra laisva bent viena vietikė tokio amžiaus grupėje
Tercinta
2010 09 06, 22:01
QUOTE(braskelina @ 2010 09 06, 17:26)  Mamytės,gal kartais žinote ar 2007 metais gimusių vaikučių grupėse yra laisvų vietų  Laukėme iš "Klevelio" gerų žinių,bet deja ten mes nebetelpame  Persikėlėme kitur gyvent ir išėjome iš savojo darželio.Birželį pasiprašėme i "Klevelį",bet ten jau buvo pilnos grupės  Liepė ateit prasidėjus mokslo metams,nes kaip minėjo direktorė,per vasarą atkrenta  Tai va,kursavom kelis kartus ten ir šiandien sužinojom,kad iš to amžiaus grupių niekas neatkrito  Gal kas žinote ar "Žiogelyje" yra laisva bent viena vietikė tokio amžiaus grupėje  kiek žinau turėtų atsirast viena laisva vieta darželyje. turėjo eit berniukas gimęs 2007 m. pabaigoje. bandykite klaust direktorės...
ingusix
2010 09 09, 12:48
mamytes kurios vedat maziukus i Saulutes grupe?noreciau atsiliepimu apie aukletojas.mano maziukui 1m11men kita savaite pradesim lankyt sia grupe.kol bendravau su direktore buvau kazkaip rami,nes tokia maloni pasirode,bet siandien susipazinau su aukletoja,tai dar dabar sirdis dreba kaip reikes jai maziuka palikti,negraziai dabar issireiksiu,bet tokia bjauri boba pasirode,siurksti,nemaloni,bendravimo etiketas nulinis,balsas kaip kokios pijokes,kaip tik su vaikais lauke buvo,nesusitvarko,vaiku nesugaudo,viena mergyte istisai verkia,kita mergyte vaikus musa tokia kaprizinga,aukletoja ant tu vaiku rekia kad jie neklauso.paprasiau kad duotu savo tel.nr tai atreze nieko as jums neduosiu,kai atvesit kita savaite vaika tada ir uzsirasysit numeri,kam cia jums dabar reikia,paskui pareiske tipo palaikyk dar vaika kelias savaites namie,kai kiti apsipras tada ir atvesi,nes ir taip vos speju susitvarkyt,paskui jau ruoses eit is lauko vidun liepe vaikams zaislus rinkti,tie pypliukai laksto kas sau,tai ta kad uzriaumojo visa gerkle,ar jus negirdit,pasakiau kad zaislus susirinktumet nes jau eisim.paskui man pasake eikit namo as ir taip turiu ka veikt,kai atvesit vaika tada ir snekesim,zodziu net vardo nesuzinojau jos.zodziu papasakokit atsiliepimus,gal ji tik is pirmo zvilgsnio tokia atrodo,o gal seip zmogui ne kokia diena buvo  direktore sake kad ji pagrindine lopselio grupes Saulutes aukletoja.auklyte kiek pakalbejau tai faina pasirode,nu bet aukletoja
zibute0203
2010 09 09, 20:32
Mūsų mazgė į tą grupę eina. Savotiška ta aukletoja, mano vyras jos irgi neperneša. Bet bent jau prie mūsų tai gražiai elgiasi, suokia kaip lakštingala, mažoji nesiskundžia. Kai pirma kartą atėjom, mums irgi badė aiškinti jog turim vėliau vesti, kad jinai dabar laiko neturi su naujais užsiimti. Tai aš su ja daug ir nesiaiškinau, tiesiai pas direktorę nuėjau ir kitą dieną lankyti pradėjom. Svarbiausia jai nenusileisti, o parodyti jog gali už savo vaiką pastovėti ir jinai labai greitai į gerąją pusę pasikeičia  . Tik nereikia pradėti bartis ar balsą kelti, geriau psichologiškai. Kai norėjau jog labiau prižvelgtu ir ant puodo dažniau sodintų, nunešiau šokolado plytelę. Buvo labai patenkinta. O kaip apsirengusi buvo ta mušeika, gal manoji Jei kils klausimų, parašyk į AŽ
ingusix
2010 09 09, 23:35
QUOTE(zibute0203 @ 2010 09 09, 22:32) Mūsų mazgė į tą grupę eina. Savotiška ta aukletoja, mano vyras jos irgi neperneša. Bet bent jau prie mūsų tai gražiai elgiasi, suokia kaip lakštingala, mažoji nesiskundžia. Kai pirma kartą atėjom, mums irgi badė aiškinti jog turim vėliau vesti, kad jinai dabar laiko neturi su naujais užsiimti. Tai aš su ja daug ir nesiaiškinau, tiesiai pas direktorę nuėjau ir kitą dieną lankyti pradėjom. Svarbiausia jai nenusileisti, o parodyti jog gali už savo vaiką pastovėti ir jinai labai greitai į gerąją pusę pasikeičia  . Tik nereikia pradėti bartis ar balsą kelti, geriau psichologiškai. Kai norėjau jog labiau prižvelgtu ir ant puodo dažniau sodintų, nunešiau šokolado plytelę. Buvo labai patenkinta. O kaip apsirengusi buvo ta mušeika, gal manoji Jei kils klausimų, parašyk į AŽ  oj tiksliai nepasakysiu,tokia su raudona striukyte,sviesi mergyte buvo,tai ir nuo smelio dezes vaikus vare,ir nuo masinytes uz kupros tempe,o sudrausminta ozius rode.dekui uz atsakyma,sakau aukletoja irgi zmogus,gal tiesiog ne nuotaikoj buvo,ar diena ne kokia pasitaike,o gal dar ir as jautriai reaguoju kai pagalvoju kad pirma kart teks maziuka su svetimu zmogum palikti,na bus matyt kaip ten bus.mes antradieni eidam pas gydytoja med.pazymos o treciadieni jau i darziuka,butume jau sia savaite pradeje bet med.pazymos neturejom,kazkaip nesiskubinom tvarkytis nes kas kart kai nueidavau vis sakydavo kad be gruodzio ko gero nepakliusim,o cia taip netiketai paskambino ir sako galit ateit,gal del to kad pries savaitike kai buvau nuejus pasiteiraut ar nieks neatkrito,taip lengvai uzsiminiau direktorei kad skoloj neliksim
zibute0203
2010 09 13, 12:15
QUOTE(ingusix @ 2010 09 09, 23:35) oj tiksliai nepasakysiu,tokia su raudona striukyte,sviesi mergyte Nuraminai, tikrai ne mano  . Jau buvau išsigandus. O mes sloguoti pradėjom, tai savaitikę namie pabūsim. Susitiksim kai pasveiksim  . Nepergyvenk, viskas bus gerai. P.S. mes direktoriai davėm kavos ir saldainių dėžutę, manau daugiau niekam ir nereik
sveikos, maniškis kavalierius irgi lanko šį darželį, mišrią 3-5 metų vaikų grupę. kolkas viskas liuks - ir auklėtojos, ir direktorė bei visas kitas personalas, kiek teko susidurti. tik pastebėjau tokią mažą problemėlę, kad vaiką apie 17 val. parsivežusi namo iškart turiu maitinti, nes prašo pats valgyti. vakarienė 16.30 būna. nesuprantu kaip čia taip... už maitinimą lyg nemažai į dieną moku, maniškis, šviežiai trimetis, kuris nėra valgus, grįžęs būna alkanas... reiks klausiti kokios ten tos porcijos...
zibute0203
2010 09 19, 13:41
QUOTE(labo @ 2010 09 16, 09:41) sveikos, maniškis kavalierius irgi lanko šį darželį, mišrią 3-5 metų vaikų grupę. kolkas viskas liuks - ir auklėtojos, ir direktorė bei visas kitas personalas, kiek teko susidurti. tik pastebėjau tokią mažą problemėlę, kad vaiką apie 17 val. parsivežusi namo iškart turiu maitinti, nes prašo pats valgyti. vakarienė 16.30 būna. nesuprantu kaip čia taip... už maitinimą lyg nemažai į dieną moku, maniškis, šviežiai trimetis, kuris nėra valgus, grįžęs būna alkanas... reiks klausiti kokios ten tos porcijos...  Aš tą patį pastebėjau
ingusix
2010 09 23, 23:08
niu ka mes lankom nuo vakar,ir is pirmos dienele mazuli paliko pietuku valgyt,aisku atsisveikinam su asarom bet sake iskart nurimsta,del aukletojos be reikalo pergyvenau,matyt nekokia diena tasyk zmogui buvo,o gal dar ir as atiduodama vaika per jautriai regavau,kol kas viskas kaip ir gerai,net sake valgo pats tik truputi padet reikia,nors namie tekdavau maitinti.kas liecia maista,nei vakar nei siandien parejes valgyt neprase,nuejau siandien iskart po pietuku tai sake puse sriubos ir cepelina suvalge,tokiam vyrui uztenka  gryzes uz valandziukes uzmigo ir valge tik apie 20val nes kiek siuliau-vis isgirsdavau ne.kad ir namie jis man daznai nevalgo,tik tiek kad daug ant karto suvalgo.sake jei pirmadieni po savaitgalio bus taip kaip sias pirmas dieneles tada antradieni jau gales bandyt pasilikt miegucio.turejom anksciau pradet eit bet sirguliavom,tai va pirmos dvi dieneles praejo gerai,nors vakar kai iseinant puole i asaras tai galvojau sirdis per gerkle islips Papildyta:tik va idomiai,ziogelyje maitina tris kart pusryciai,pietus,vakariene,o va drauge veda mergyte i ,,kleveli'' tai sake pas juos dar ir pavakariai yra,tai gaunas 4 maitinimai per diena,o moka lygiai tiek pat uz viska.kazin kodel cia taip  juk logiskai galvojant kodel vienas darzelis uz ta pacia suma sugeba pamaitint 4 kartus,o cia tik trims teuztenka
na, berods ziogelyje irgi mazi pavakariai buna: obuolys ar bandele, bet juos su vakariene kartu kazkaip duoda. Nors 100% negarantuoju, kad taip... kazkaip taip lyg pamenu...
sveikos. kreipiuos i Saulutes grupes vaikuciu mamytes, sakykit ar daznai randat spintelej slapias kelnytes?  nesuprantu kodel mano vaikas migdomas su treninginem kelnytem, nes jau kelinta syki jas slapias parsinesu  nejau aukletojai taip sunku nurengti...aukletoja vis teisinasi, kad jie maziukai ir jiems nelaimiu pasitaiko. Namie mums isvis nebuna jokiu nelaimiu, nes vaikas net nakti mus pasizadina, kai uzsimano i tualeta. persas tik viena isvada, kad jiems neleidzia eiti i tualeta.. taip pat daznai grizta alkanas, matyt, arba porcijos mazokos arba jis nevalgo.
SVEIKOS MAMYTES, MUSU MERGYTE NAUJAS VAIKELIS NUO PIRMADIENIO BUS SAULUTES GR,PAS AUKLETOJAS VIOLETA IR LORETA.SIANDIEN BUVOME TAI IDOMIAI MANISKE ELGESI LYG NOREJO PASIBEDRAUTI SU VAIKAIS,BET VIS SALIA MAMOS.PAZISTU AUKLETOJA LORETAJIBUVOMUSU PIRMOSIOS MERGAIES AUKLETOJA LABAI SILTAS IR GERAS ZMOGUTIS,VIOLETA ZINAU TIK IS MATYMO,TAI APIE JA NEGALIU NIEKO PASISAKYTI. TAI MANAU KITA SAVAITIKE SUSIMATYSIM SU MAMYTEMIS,NES GIRDEJAU KAD SUSIRINKIMA ZADA DARYTI. BIJAU KAIP REIKS NUVESTI JA PALIKTI,BET PRIPRASTI REIKIA KAIPNORS. POKIEK LAIKO PALIKOT SAVO VAIKUCIUS MIEGOTI?nES MES LAPSELYJE NESAM BUVUSIOS SU PIRMAJA ISKARTO I DARZIUKA.
ingusix
2010 10 08, 16:25
sveikutes saulutes gr.mamytes,mes visa savaite neinam,sergam.penktadieni pasiemiau vaika su sloga,paskui ir kosulys prasidejo,o galiausiai puliuojanti angina,sedom ant antibiotiku,antradieni vel pas gydytoja.kazin kaip bus vel su lopseliu po tokios pertraukos,jau taip gerai sekes mazyliui,ir miegodavo,ir vakariene valgydavo,ir likdavo beveik be asaryciu,na bus matyt. kas del slapiu kelnyciu tai radau tik karta nes sake kad apsipyle valgydamas  ir kas dien vis maziau sauskelniu spintelei,tai uzklausiau ar nesodino vaiko ant puodo o tik pamperius keicia,tai net nustebo sako o ka jis ant puodo moka daryt.nu blyn susinervinau,jau nuo rugpjucio darom i puoda,ir namo is darzo parsivedus visad daro o jos mat laiko su pampiu  seip negaliu skustis,aukletojos neblogos,tik sake aukletoja Violeta kad manasis musasi labai,manau cia del to kad dar nekalba  nori kazko,nieks jo burbejimo nesupranta,tai ir pasiima vaikas taip kad visi suprastu,aisku nesmagu kad musasi,bet kas jam belieka jei pasakyt nesugeba
QUOTE(ingusix @ 2010 10 08, 17:25) sveikutes saulutes gr.mamytes,mes visa savaite neinam,sergam.penktadieni pasiemiau vaika su sloga,paskui ir kosulys prasidejo,o galiausiai puliuojanti angina,sedom ant antibiotiku,antradieni vel pas gydytoja.kazin kaip bus vel su lopseliu po tokios pertraukos,jau taip gerai sekes mazyliui,ir miegodavo,ir vakariene valgydavo,ir likdavo beveik be asaryciu,na bus matyt. kas del slapiu kelnyciu tai radau tik karta nes sake kad apsipyle valgydamas  ir kas dien vis maziau sauskelniu spintelei,tai uzklausiau ar nesodino vaiko ant puodo o tik pamperius keicia,tai net nustebo sako o ka jis ant puodo moka daryt.nu blyn susinervinau,jau nuo rugpjucio darom i puoda,ir namo is darzo parsivedus visad daro o jos mat laiko su pampiu  seip negaliu skustis,aukletojos neblogos,tik sake aukletoja Violeta kad manasis musasi labai,manau cia del to kad dar nekalba  nori kazko,nieks jo burbejimo nesupranta,tai ir pasiima vaikas taip kad visi suprastu,aisku nesmagu kad musasi,bet kas jam belieka jei pasakyt nesugeba  laba  o mums buvo tokia situacija, kad antradieni radau vaika lauke pati viena su svetima aukletoja. musiske nesugebejo musu perspeti, kad mokytoju dienos proga aukletojos vaziuos i spektakli ir reikia vaikus pasiimti anksciau...negana to, vaikas buvo sergantis. iskart man pradejo skustis galvos skausmais, grizes sykeli veme ir turejo neauksta temperatura. negalavimai buvo vienadieniai, tai speju sitaip galejo sureaguoti i stresa paliktas su svetimu zmogum. aukletojai nuejus pasakiau, kad man nepatinka, kad mum visiskai nieko neinformuoja apie vaika. pasimete, atsiprasinejo. tikiuos tokie dalykai nepasikartos beje, musiskis sake irgi musasi. naturalu, nesistebiu. tokiam amziuj jie dar nemoka graziai dalintis zaisliukais. pampersu as nepalieku. mes be ju gyvenam nuo pavasario, tai kodel tureciau dabar pirkti, kad man vaika pagadintu? nors..kai mes nematom ir neaisku kaip jos ten tvarkosi. gal deda svetimu vaikuciu pampersus Papildyta:QUOTE(sega01 @ 2010 10 07, 12:37) SVEIKOS MAMYTES, MUSU MERGYTE NAUJAS VAIKELIS NUO PIRMADIENIO BUS SAULUTES GR,PAS AUKLETOJAS VIOLETA IR LORETA.SIANDIEN BUVOME TAI IDOMIAI MANISKE ELGESI LYG NOREJO PASIBEDRAUTI SU VAIKAIS,BET VIS SALIA MAMOS.PAZISTU AUKLETOJA LORETAJIBUVOMUSU PIRMOSIOS MERGAIES AUKLETOJA LABAI SILTAS IR GERAS ZMOGUTIS,VIOLETA ZINAU TIK IS MATYMO,TAI APIE JA NEGALIU NIEKO PASISAKYTI. TAI MANAU KITA SAVAITIKE SUSIMATYSIM SU MAMYTEMIS,NES GIRDEJAU KAD SUSIRINKIMA ZADA DARYTI. BIJAU KAIP REIKS NUVESTI JA PALIKTI,BET PRIPRASTI REIKIA KAIPNORS. POKIEK LAIKO PALIKOT SAVO VAIKUCIUS MIEGOTI?nES MES LAPSELYJE NESAM BUVUSIOS SU PIRMAJA ISKARTO I DARZIUKA.  mes ilgai gumos netempem, trecia ar ketvirta diena bandem palikt miegeliui
ingusix
2010 10 13, 08:07
mes po ligu siandien vel jaui darzelyje  niu ka sauluciu mamytes susimatysim siandien per teveliu susirinkima
QUOTE(ingusix @ 2010 10 13, 09:07) mes po ligu siandien vel jaui darzelyje  niu ka sauluciu mamytes susimatysim siandien per teveliu susirinkima  Na taip teks susipazinti gyvai
aš labai patenkinta svirpliukų grupės auklėtojomis  labai labai šaunios visos moterytės
mes siemet jau perejom is svirpliuku i voriukus.... normalios aukletojos visur....
QUOTE(bbrigitux @ 2010 09 06, 11:11) smagu, kad viskas gerai  mes irgi šiandien pirma diena kaip po atostogų grįžom. o į kokią grupę einat? mes pagrandukuose ..bet vat vaikas kuris labai noriai eidavo i darza po nauju metu visai pasikeite,su asarom didziausiom einam ir pasilikti nenori..siandien pakalbejau su viena mama,tai sukele man nerima..turejau itarimus del vienos is aukletoju ir atrodo jie ne man vienai yra..gal yra daugiau mamyciu is pagranduku?susirasytume per az
Tercinta
2011 01 24, 12:28
QUOTE(alvyde @ 2011 01 24, 12:20) mes pagrandukuose ..bet vat vaikas kuris labai noriai eidavo i darza po nauju metu visai pasikeite,su asarom didziausiom einam ir pasilikti nenori..siandien pakalbejau su viena mama,tai sukele man nerima..turejau itarimus del vienos is aukletoju ir atrodo jie ne man vienai yra..gal yra daugiau mamyciu is pagranduku?susirasytume per az mes irgi lankom pagrandukų grupę.
ar atkreipet demesi,kad visus tevelius kviecia dalyvauti grupes sukio konkurse
QUOTE(areida @ 2011 02 28, 13:04) ar atkreipet demesi,kad visus tevelius kviecia dalyvauti grupes sukio konkurse  Kas cia toks? Nes neiko negirdejau dar? Sveikos
Taip, perskaitem skelbima...
aignerju
2011 04 01, 00:09
QUOTE(labo @ 2010 10 14, 14:22) aš labai patenkinta svirpliukų grupės auklėtojomis  labai labai šaunios visos moterytės  mano vaikas taip pat lankė svirpliukų grupę, saunios ten auklėtojos..daug vaikams pramogų...
Nanackaa
2011 09 17, 12:51
Sveikos mamytes  ir as noreciau prie jusu prisijungti  mes irgi pradejom lankit si darzeli grupe SAULUTE ka galeciau apie aukletojas pasakyt...... pradesiu nuo pradziu mano maziliuj 2.4m pats valgo gerai sneka jau beveik metus be pamperso esam zino visu seimos nariu vardus prie svetimu yra ne labai drasus kaip manau ir visu. Ateja i grupe 1 diena buvo aukletoja loreta zmoniskai neko nepapasakojo kol nepaklausiau a to reikia o to reikia sake palikit vaika ir viskas as ji periengiau ir isejom sirdis pliso per puse is skausmo. Vaikas is pradziu iejo i grupe ramei u 40 minuciu pati paskambinau auklitojai paklaust kaip mano mazilis sake visa laika verke sukauja...kai isgirdau jo riksmus buvo  begau greiciau pa ji uzejus i grupe jis apsiramino bviska su valge. antra diena ji atvedus buvo kita aukletoja neipasake savo vardo nei numerio nedave neko isejau iki buhaltrijos grizus radau vaika prie lango saukonti tevus stovejo 1 ir verke neks nei priglaude neko.....man buvo pasakyta kai uzsizais iskart nepastebetai isejt ir grist uz pusvalandzio grizau vaikai to momentu roses i lauka mano vaikas sedejo palenkes galva nusiverkes ziaurej paklausiau kaip jam sekes sake gerai apsiramino nesenai iseje is grupes vaikas apsiziurejo ir su asarom sako mama man dave teta skaudziai per lupas... nezinojau kaip regot apkabinau neko nepasakius ir isejau va 3 diena namie 2 dienas veme. Mielos mamyte kreipios i jus patarkit man prasau kaip elgtis ka man darit?a palikinet ji po 2 val lai verkia apsipras ar ka darit..... buciau labai dekinga uz pagalba
QUOTE(Nanackaa @ 2011 09 17, 12:51) Sveikos mamytes  ir as noreciau prie jusu prisijungti  mes irgi pradejom lankit si darzeli grupe SAULUTE ka galeciau apie aukletojas pasakyt...... pradesiu nuo pradziu mano maziliuj 2.4m pats valgo gerai sneka jau beveik metus be pamperso esam zino visu seimos nariu vardus prie svetimu yra ne labai drasus kaip manau ir visu. Ateja i grupe 1 diena buvo aukletoja loreta zmoniskai neko nepapasakojo kol nepaklausiau a to reikia o to reikia sake palikit vaika ir viskas as ji periengiau ir isejom sirdis pliso per puse is skausmo. Vaikas is pradziu iejo i grupe ramei u 40 minuciu pati paskambinau auklitojai paklaust kaip mano mazilis sake visa laika verke sukauja...kai isgirdau jo riksmus buvo  begau greiciau pa ji uzejus i grupe jis apsiramino bviska su valge. antra diena ji atvedus buvo kita aukletoja neipasake savo vardo nei numerio nedave neko isejau iki buhaltrijos grizus radau vaika prie lango saukonti tevus stovejo 1 ir verke neks nei priglaude neko.....man buvo pasakyta kai uzsizais iskart nepastebetai isejt ir grist uz pusvalandzio grizau vaikai to momentu roses i lauka mano vaikas sedejo palenkes galva nusiverkes ziaurej paklausiau kaip jam sekes sake gerai apsiramino nesenai iseje is grupes vaikas apsiziurejo ir su asarom sako mama man dave teta skaudziai per lupas... nezinojau kaip regot apkabinau neko nepasakius ir isejau va 3 diena namie 2 dienas veme. Mielos mamyte kreipios i jus patarkit man prasau kaip elgtis ka man darit?a palikinet ji po 2 val lai verkia apsipras ar ka darit..... buciau labai dekinga uz pagalba Mes irgi pradejo lankyti si darzeli,nuo rugsejo 1 dienos,tik grupe kita.1 diena buvau kartu,paskui buvau 1 val nepilnai palikusi ir vis didinom laika,aisku po 5 dienu susirgom sloga baisia,tai namuciuos dabar,pradesim vel is pradziu po truputi eiti. As mazes klausiu neikyriai bet ka veike ir tt,ar teta gera buvo,ar ji tetos klause ir tt.Nu bet jei isgirsciau kad per lupas dauze ar kazka pan,klausciau kas ir kaip.Vaikai daznai issigalvoja ,fantazuoja,gal nieko blogo ten nebuvo,bet pasnekeciau su aukletoja. O tel nr ir vardus aukletoju prasiau pati ,jos nesiulys tikrai Sunkus tas periodas yra ir mums ir vaikams
Wirruna
2011 09 17, 22:55
QUOTE(klau @ 2011 09 17, 15:06) Mes irgi pradejo lankyti si darzeli,nuo rugsejo 1 dienos,tik grupe kita.1 diena buvau kartu,paskui buvau 1 val nepilnai palikusi ir vis didinom laika,aisku po 5 dienu susirgom sloga baisia,tai namuciuos dabar,pradesim vel is pradziu po truputi eiti. As mazes klausiu neikyriai bet ka veike ir tt,ar teta gera buvo,ar ji tetos klause ir tt.Nu bet jei isgirsciau kad per lupas dauze ar kazka pan,klausciau kas ir kaip.Vaikai daznai issigalvoja ,fantazuoja,gal nieko blogo ten nebuvo,bet pasnekeciau su aukletoja. O tel nr ir vardus aukletoju prasiau pati ,jos nesiulys tikrai Sunkus tas periodas yra ir mums ir vaikams  mes pernai lankem saulutes grupe, aukletojos buvo Loreta ir Violeta, abi labai graziai su vaikais elgdavosi, visada ant ranku paimdavo is teveliu nusivesdavo i grupe, bet aukletoja Loreta dabar turi Svirpliuku grupe, darzelinukai yra ta grupe, siemet pasieme pernykste grupe, tai nusiskundimu tikrai neturiu, dukryte labai greit priprato eit i darzeli, gal gali parasyt kaip Loreta atrodo?
Nanackaa
2011 09 18, 19:40
aciu mamytes uz jusu atsakymus  galir neko nebuvo as jokiu budu neko nenoriu blogo sakyt apie aukletojas visko gali but gal ne ta diena buvo gal isvede jisai ja gal verke saukia nes jis taip tai ramus svelnus visus klauso padeda bet jei jam vetimas zmogus nepatinka gali stumtelt gal stumtelejo arba pasikartosiu ir dave per lupas....Loreta atrodo tamsi zavi motiriske apie 30 gal metu.taip tas periodas labai sunkus bandisim aiskus dar eiti bet sia savaitelia dar namie pabusim nes ir as slogot pradejau
Wirruna
2011 09 18, 21:40
QUOTE(Nanackaa @ 2011 09 18, 19:40) aciu mamytes uz jusu atsakymus  galir neko nebuvo as jokiu budu neko nenoriu blogo sakyt apie aukletojas visko gali but gal ne ta diena buvo gal isvede jisai ja gal verke saukia nes jis taip tai ramus svelnus visus klauso padeda bet jei jam vetimas zmogus nepatinka gali stumtelt gal stumtelejo arba pasikartosiu ir dave per lupas....Loreta atrodo tamsi zavi motiriske apie 30 gal metu.taip tas periodas labai sunkus bandisim aiskus dar eiti bet sia savaitelia dar namie pabusim nes ir as slogot pradejau  smulkut ir neauksta, trumpais plaukais?
|
|