Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gyd. Tvaronavičienė
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas > Vilnius
Lina.Marija
Sveikos, merginos,

Rasau drauges prasymu, nes ji dar zalia nestuke sitame saite. rolleyes.gif
Noriu paklausti gal kuri is jusu lankesi pas Gydytoja Tvaranaviciene VGN nestumo metu. Jei taip, tai gal galite parasyti savo atsiliepimus ir kaip jus ten atsiskaitydavote su ja? Ar mokedavote tik i kasa, ar kazkaip atsiskaitydavote ir su ja? Jei ir su ja, tai kokiomis kupiuromis? ax.gif Jei nenorite rasyti cia, prasau, brukstelekite i az. Dekui visoms is anksto. 4u.gif
O jei dar galetume parasyti ar teko gimdyti pas ja, butu is viso fantastika. 4u.gif
atcik
SVeika,

Pas ja neteko lankytis nestumo metu (na ishskyrus viena karta, kai ejau tartis su ja), taciau gimdziau pas ja. Pas sia gydytoja, manau, gimdyciau ir antra karta smile.gif Gydytoja pasirode profesionali.

QUOTE(Lina.Marija @ 2009 02 17, 12:41)
Sveikos, merginos,

Rasau drauges prasymu, nes ji dar zalia nestuke sitame saite.  rolleyes.gif
Noriu paklausti gal kuri is jusu lankesi pas Gydytoja Tvaranaviciene VGN nestumo metu. Jei taip, tai gal galite parasyti savo atsiliepimus ir kaip jus ten atsiskaitydavote su ja? Ar mokedavote tik i kasa, ar kazkaip atsiskaitydavote ir su ja? Jei ir su ja, tai kokiomis kupiuromis?  ax.gif  Jei nenorite rasyti cia, prasau, brukstelekite i az. Dekui visoms is anksto.  4u.gif
O jei dar galetume parasyti ar teko gimdyti pas ja, butu is viso fantastika.  4u.gif
*

Papildyta:
p.s. as cia turejau omeny gydytoja Eloną Tvaronavičienę.

QUOTE(atcik @ 2009 02 19, 13:35)
SVeika,

Pas ja neteko lankytis nestumo metu (na ishskyrus viena karta, kai ejau tartis su ja), taciau gimdziau pas ja. Pas sia gydytoja, manau, gimdyciau ir antra karta smile.gif Gydytoja pasirode profesionali.
*

kicia
As pas ja ejau su pirmu nestumu kelis kartus echo ir tariausi del gimdymo. Patiko jos ramumas (nors kiti teigia kad ji salta ir pan) Trumpai tariant: negrazbyliauja, kalba tik tai kas reikalinga ir i "kvailus" klausimus mielai atsako, nors gali pasirodyt kad jai tai nerupi. Daugiau info yra atskiroj temoj apie sia gydytoja mirksiukas.gif
Laurite
Man ji patiko thumbup.gif.
Lina.Marija
QUOTE(Laurite @ 2009 02 24, 15:57)
Man ji patiko  thumbup.gif.
*

Sveiki. Dekui. O gal galima placiau? Ar nestumo metu pas ja lanketes? Jei taip, tai kaip atsiskaitydavote?
Kaštonia
Sveikos,
seniai norėjau parašyti apie šią gydytoją. O ir smagu, jei kažkam pravers mirksiukas.gif
Lankiausi pas E.Tvaronavičienę paskutinį nėštumo mėnesį (mano poliklinikos ginė atostogavo). Dar svarsčiau ar tartis su kuo nors dėl gimdymo, susitikusi su šia gyd. nebeabejojau - tariausi su ja. Tai maloni, profesionali, rūpestinga, konkreti, išmananti savo darbą gydytoja. Sakau taip todėl, kad ir ligoninėje teko pagulėti (tiesa, tik stebėjimui), ir gimdymas operacija baigėsi. Tik šios gydytojos dėka viskas vyko labai laiku ir labai sėkmingai bigsmile.gif O ir po operacijos atsigavau stebėtinai greitai. Žodžiu, antrą kartą gimdyčiau tik pas ją mirksiukas.gif
Kaip atsiskaitėme už konsultacijas? Kai atėjom pirmai konsultacijai - davė siuntimą susimokėti į kasą (apie 40 Lt), kitus kartus lankėmės (gana dažnai) nemokamai. Už gimdymą - atskira kalba smile.gif
bubligum
Sveikos smile.gif
man gydytoja labai patiko, pries gimdyma buvau tik 2 kartus nuejusi tartis, atskirai nesilankiau. Ir po gimdymo daznai uzsukdavo pasiziureti kaip savijauta.
Kai israsinejo namo lepe kreiptis jeigu turesiu problemu su krutim ar siaip.
Super gydytoja thumbup.gif

Laurite
Aš ntro nėštumo laikotarpy lankiausi pas šią gydytoją nuo 6 sav. Ten man ir kortelę užvedė ir į įskaitą įtraukė 4u.gif . Mokėjau labai skirtingaI blush2.gif . gimdžiau irgi pas ją, truputuką bijojau čia prisiskaičius, bet po gimdymo tikrai džiaugiausi, lkad pas ją gimdžiau. Po 3 mėn mano sesuo pas ją irgi gimdė, nors vaiksčiojo priežiūrai ir ne VGN. Liko patenkinta thumbup.gif .
Sauliukai
sveikos, labai dziaugiuosi, kad radau sia tema, jau pradejau nerimauti, nes nelabai yra komentaru apie sia gidytoja.
Siandien man sia gidytoja rekomendavo mano ginekologe, man jau 37 savaites ir kaip jau laikas su kuo nors susitart smile.gif
Man tik liko klausimelis - kokia suma atsidekojote, ir kaip yra jei prasideda gimdymas ne jos darbo metu?
muvija

Taigi yra atskira tema apie šią gydytoją.

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...5431&st=144
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.