kristinna
2009 02 17, 14:58
sveikos mamytes norejau paklausti ka zinote apie si darzeli mes nuo rudens pradesime lankyti ir butu labai smagu isgirsti kitu mamyciu komentarus aciu labai
mes taipat zadame pereiti i sy darzeli nuo rugsejo.dabar lankome gluosni
indreivile
2009 02 18, 15:35
QUOTE(sausas @ 2009 02 17, 23:40) mes taipat zadame pereiti i sy darzeli nuo rugsejo.dabar lankome gluosni mes nelankem sio darzelio bet mano dukra lanko mokykla su vaikuciais is pupu pedos tai jie labai gerai paruosti mokyklai ir dar pernai buvo sporto svente tarp visu siauliu darzeliu tai didziaja dali diplomu gavo vaikuciai is pupu pedos darzelio as ten filmavau ir girdejau aukletojas kalbant kad tai pats geriausias darzelis siauliuose
kristinna
2009 02 22, 16:07
na dekui kazkaip apsiraminau nors ir viena mamyte parase kad darzelis neblogas
http://www.pupupedas.mir.lt/ Sveikutes  mes irgi dukryte leisim i si darzeli nuo rugsejo  Siaip nieko negirdejusi apie darzeli nei blogo nei gero, bet radau internete ju puslapi, tai is ten pateiktos informacijos, is mazyliu veiklos, sprendziu kad darzelis tikrai saunus
zaklina2008
2009 02 24, 00:36
mano girdeti atsiliepimai apie si darzeli taip pat kuo geriausi, nes is pazystamu mamu vede ar veda ten savo mazius tai patenkintos; mes taip pat uzsirasem ten, tikiuos vieta gausim po dveju metuku
zaklina2008
2010 01 29, 21:24
nejaugi niekas nevedat ir neturit kokiu atsiliepimu
O mes pavelavome kai buvo tvirtinami sarasai, nors juose aukstai buvome. tai dabar lauksim rugsejo ir veliau, gal pakliusim kaip nors. Butu smagu, nes girdejau, kad neblogas sis darzelis.
citroen
2010 07 25, 12:23
Ikisiu as savo "trigrasi"  mano dickis ejo i "Pupu pedas" 2 menesius. Ka galiu pasakyt - KATASTROFA! Kalbu konkreciai apie viena aukletoja. Kai pradejom lankyti darzeli, musu grupe naujai isikurinejo (jei taip galima issireisti  ) antrame aukste. Patys tvarekem, dazem, pirkom zaisliukus. Atejo 2 aukletojos, viena gana jauna, tuo metu nesiojo "kare" kirpima, kita zymiai vyresne, tamsiaplauke, tokia druta moteris (ne stora), tai ta jauna aukletoja buvo kaip ir pagrindine  . Kiekvienas vaikas savaip adaptuojasi darzelije, vienas verkia, kitas nevalgo, dar kitas nemiega. Maniskis atsisake valgyti pats (jam buvo 3 metukai) . Ta vyresne sakydavo :"Jokia cia problema, prabegdama iduodu sauksta i burna ir toliau einu aplink satliukus!" O ta jaunoji eme vaidinti Makarenko su Suchomlinskiu  Viena karta einu pasiimti vaiko ir girdziu savo vaiko isteriska rekima (mama tikriausiai is tukstancio verkianciu atpazins savo vaiko balsa) ir aukletojos rekima :"Valgyk, sakiau!", uzlekiu kaip kulka i 2 auksta, ta "jaunoji" uzstoja man kelia i grupe rekdama :"Jus trukdot pedagoginiam procesui!" (as pati pedagoge). Nezinau, kaip as ja neismeciau pro langa  Pagrebiau savo vaika i glebi ir begom namo. Daug, oj daug ji buvo visko pridirbusi, bet lasas perpildes mano kantrybes taure buvo, kai atjau pasiimti vaiko, jie tuo metu zaide lauke, vaikas pribego prie manes, apsikabino, atsitupiau kad pabuciuot ir jauciu, kad plaukiukai slapi, atsukau ji, nuemiau "kepka" ziuriu, ogi galvyte kruvina  ! Klausiu aukletojos, kas buvo ir jos ramus atsakymas "Bego, paslydo ir VOZESI ant bortuko" , klausiu ar nuvedet pas sesele (tuo metu jos dar buvo darzeliuose, nezinau kaip dabar), sako :"O kam? Jau kraujas nebebega!" Bet ji zinojo, jog mano vaikas pries menesi gulejo ligonineje su smegenu sukretimu (tevelis aiksteleje nenuziurejo  ), nulekiau pas vedeja, tada atsirado dar viena mama, kuri pasakojo, jog ta pati aukletoja tiek purte jos vaika, kad suplese striukyte  Su lyg ta diena isejom i "Eglute" - nuostabus darzelis, su nuostabiom aukletojom P.S. O ta aukletoja ir dabar sekmingai dirba tame darzelyje
QUOTE(citroen @ 2010 07 25, 13:23) Ikisiu as savo "trigrasi"  mano dickis ejo i "Pupu pedas" 2 menesius. Ka galiu pasakyt - KATASTROFA! Kalbu konkreciai apie viena aukletoja. Kai pradejom lankyti darzeli, musu grupe naujai isikurinejo (jei taip galima issireisti  ) antrame aukste. Patys tvarekem, dazem, pirkom zaisliukus. Atejo 2 aukletojos, viena gana jauna, tuo metu nesiojo "kare" kirpima, kita zymiai vyresne, tamsiaplauke, tokia druta moteris (ne stora), tai ta jauna aukletoja buvo kaip ir pagrindine  . Kiekvienas vaikas savaip adaptuojasi darzelije, vienas verkia, kitas nevalgo, dar kitas nemiega. Maniskis atsisake valgyti pats (jam buvo 3 metukai) . Ta vyresne sakydavo :"Jokia cia problema, prabegdama iduodu sauksta i burna ir toliau einu aplink satliukus!" O ta jaunoji eme vaidinti Makarenko su Suchomlinskiu  Viena karta einu pasiimti vaiko ir girdziu savo vaiko isteriska rekima (mama tikriausiai is tukstancio verkianciu atpazins savo vaiko balsa) ir aukletojos rekima :"Valgyk, sakiau!", uzlekiu kaip kulka i 2 auksta, ta "jaunoji" uzstoja man kelia i grupe rekdama :"Jus trukdot pedagoginiam procesui!" (as pati pedagoge). Nezinau, kaip as ja neismeciau pro langa  Pagrebiau savo vaika i glebi ir begom namo. Daug, oj daug ji buvo visko pridirbusi, bet lasas perpildes mano kantrybes taure buvo, kai atjau pasiimti vaiko, jie tuo metu zaide lauke, vaikas pribego prie manes, apsikabino, atsitupiau kad pabuciuot ir jauciu, kad plaukiukai slapi, atsukau ji, nuemiau "kepka" ziuriu, ogi galvyte kruvina  ! Klausiu aukletojos, kas buvo ir jos ramus atsakymas "Bego, paslydo ir VOZESI ant bortuko" , klausiu ar nuvedet pas sesele (tuo metu jos dar buvo darzeliuose, nezinau kaip dabar), sako :"O kam? Jau kraujas nebebega!" Bet ji zinojo, jog mano vaikas pries menesi gulejo ligonineje su smegenu sukretimu (tevelis aiksteleje nenuziurejo  ), nulekiau pas vedeja, tada atsirado dar viena mama, kuri pasakojo, jog ta pati aukletoja tiek purte jos vaika, kad suplese striukyte  Su lyg ta diena isejom i "Eglute" - nuostabus darzelis, su nuostabiom aukletojom P.S. O ta aukletoja ir dabar sekmingai dirba tame darzelyje  O siaubeli, gal žinot auklėtojos vardą ??? Mes dabar keliausim į antrame aukšte esančią grupę
ne kokia patirtis, kraupu skaityti. mes taip pat ruosiames i si darzeli, bet dar negarantuota, kad pakliusim. bet esu girdejusi ir geru atsiliepimu apie si darzeli. Butu idomu suzinoti varda tos aukletojos.
zaklina2008
2010 07 27, 19:17
jeigu ta aukletoja butu tokia sadiste, jin ten nedirbtu, nes butu nukenteje visi vaikai, o ne vienas is visu  Visiem jin butu bloga. Na kol kas drauge visus metus pravede i lopseli berniuka, pretenziju neturi nei drazeliui nei aukletojom
QUOTE(zaklina2008 @ 2010 07 27, 20:17) jeigu ta aukletoja butu tokia sadiste, jin ten nedirbtu, nes butu nukenteje visi vaikai, o ne vienas is visu  Visiem jin butu bloga. Na kol kas drauge visus metus pravede i lopseli berniuka, pretenziju neturi nei drazeliui nei aukletojom  Lopšelyje ir mes buvom labai labai patenkinti, o dabar pereinam į darželį ir tikrai labai neramu, nes tikrai žinau ne vieną atvejį, kai net ir visiems tėvams prašant, auklėtoja nebuvo nei pakeista, nei juo labiau , atleista iš darbo
Na lyg darzelio direktore patikino, kad ir mus priims nuo rugsejo  Eisim dar menesio gale pasitikslinti. Beja, greiciausia pakliusime i misria grupe. Ai, dar sake pakliutume i savo amziaus grupe, tik tuo atveju, jei viena mamyte nuspres savo vaikiuka vesti i spec darzeli, del kalbos sutrikimo. Tikrai mergaites, pasidalinkime patirtimi ir pasakykite aukles pavarde, kuri tokia bloga (is antro auksto). Nors nezinau ar mano pupa eis i antra auksta, ar ne, bet manau, mamoms, kurios savo mazuliukus leidzia i si darzeli, si informacija yra gana aktuali
citroen
2010 08 21, 13:59
QUOTE(*meriva* @ 2010 08 03, 23:44) Lopšelyje ir mes buvom labai labai patenkinti, o dabar pereinam į darželį ir tikrai labai neramu, nes tikrai žinau ne vieną atvejį, kai net ir visiems tėvams prašant, auklėtoja nebuvo nei pakeista, nei juo labiau , atleista iš darbo  Tai tame ir reikalas, kad musu gruper 12 teveliu ejom prasyti kitos aukletojos... bet nieko nepesem, tad mes per gimines gavom vieta kitame darzelyje ir skubiai pabegom. O pavarde as mielai parasyciu, bet neprisimenu  vistik jau 10 metu praejo. Dirbo ta aukletoja ne pagr.korpuse, bet antrame, antram aukste, rubines langas matydavos kai pro pirma korpusa eidavau mazio pasiimti (nuo Dainu g. ateidavau, kur priesais stadionas, ne nuo bulvaro puses), bet pasikartosiu, sake ta aukletoja ten pat ir dirba
SIVERIJA
2010 08 23, 14:31
QUOTE(citroen @ 2010 08 21, 14:59) Tai tame ir reikalas, kad musu gruper 12 teveliu ejom prasyti kitos aukletojos... bet nieko nepesem, tad mes per gimines gavom vieta kitame darzelyje ir skubiai pabegom. Iš patirties galiu pasakyt- žodinis nusiskundimas, prašymas- nieko nereiškia  Direktorė gali jei kas, ir apsimesti, kad tokio įvykio visai nebuvo, o auklėtojai padarys nu nu nu per susirinkimą ir psio. Niekas nenori šiukšlių laukan nešti, gi kenčia įstaigos prestižas ir pan. Be to, iš valdiškos įstaigos nėr taip paprasta žmogų atleisti. Reikia viską išdėstyti nuosekliai raštu, motyvuotai, su įrodymais, jeigu kokie įvykiai- su datomis, viskas tik su parašais ir pateikti 3 kopijom: darželio direktorei, vaiko teisių apsaugos skyriui ir švietimo skyriui. Raštiško pranešimo negali taip ignoruoti: privalo ištirti ir raštu informuoti pranešėją apie situaciją ir rezultatą. O jei atsakymas netenkina- tai ką- yra Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnyba ( vietinių vaiko teisių valdžia), vaiko teisių apsaugos kontrolierė, bet dažniausiai jau tiek neprireikia  užtenka ir vietiniu lygmeniu.
Viltyte
2010 08 24, 21:11
QUOTE(citroen @ 2010 07 25, 13:23) Ikisiu as savo "trigrasi"  mano dickis ejo i "Pupu pedas" 2 menesius. Ka galiu pasakyt - KATASTROFA! Kalbu konkreciai apie viena aukletoja. Kai pradejom lankyti darzeli, musu grupe naujai isikurinejo (jei taip galima issireisti  ) antrame aukste. Patys tvarekem, dazem, pirkom zaisliukus. Atejo 2 aukletojos, viena gana jauna, tuo metu nesiojo "kare" kirpima, kita zymiai vyresne, tamsiaplauke, tokia druta moteris (ne stora), tai ta jauna aukletoja buvo kaip ir pagrindine  . Kiekvienas vaikas savaip adaptuojasi darzelije, vienas verkia, kitas nevalgo, dar kitas nemiega. Maniskis atsisake valgyti pats (jam buvo 3 metukai) . Ta vyresne sakydavo :"Jokia cia problema, prabegdama iduodu sauksta i burna ir toliau einu aplink satliukus!" O ta jaunoji eme vaidinti Makarenko su Suchomlinskiu  Viena karta einu pasiimti vaiko ir girdziu savo vaiko isteriska rekima (mama tikriausiai is tukstancio verkianciu atpazins savo vaiko balsa) ir aukletojos rekima :"Valgyk, sakiau!", uzlekiu kaip kulka i 2 auksta, ta "jaunoji" uzstoja man kelia i grupe rekdama :"Jus trukdot pedagoginiam procesui!" (as pati pedagoge). Nezinau, kaip as ja neismeciau pro langa  Pagrebiau savo vaika i glebi ir begom namo. Daug, oj daug ji buvo visko pridirbusi, bet lasas perpildes mano kantrybes taure buvo, kai atjau pasiimti vaiko, jie tuo metu zaide lauke, vaikas pribego prie manes, apsikabino, atsitupiau kad pabuciuot ir jauciu, kad plaukiukai slapi, atsukau ji, nuemiau "kepka" ziuriu, ogi galvyte kruvina  ! Klausiu aukletojos, kas buvo ir jos ramus atsakymas "Bego, paslydo ir VOZESI ant bortuko" , klausiu ar nuvedet pas sesele (tuo metu jos dar buvo darzeliuose, nezinau kaip dabar), sako :"O kam? Jau kraujas nebebega!" Bet ji zinojo, jog mano vaikas pries menesi gulejo ligonineje su smegenu sukretimu (tevelis aiksteleje nenuziurejo  ), nulekiau pas vedeja, tada atsirado dar viena mama, kuri pasakojo, jog ta pati aukletoja tiek purte jos vaika, kad suplese striukyte  Su lyg ta diena isejom i "Eglute" - nuostabus darzelis, su nuostabiom aukletojom P.S. O ta aukletoja ir dabar sekmingai dirba tame darzelyje   SIAUBAS ir ji dar dirba.... QUOTE(*meriva* @ 2010 07 27, 10:17) O siaubeli, gal žinot auklėtojos vardą ??? Mes dabar keliausim į antrame aukšte esančią grupę  meriva kaip suprantu keliausim i ta pacia gelyciu grupe tikiuosi bus ne ta pati aukletoja.......
Raganaa999
2010 08 27, 10:16
mes keliausim i lopselio grupe peliuku  gal dar kas?
zaklina2008
2010 08 27, 20:02
sveikos, mes vakar jau nunešėm pažymą ir eisim i "Katineliu" grupe pirmam aukšte
QUOTE(zaklina2008 @ 2010 08 27, 21:02) sveikos, mes vakar jau nunešėm pažymą ir eisim i "Katineliu" grupe pirmam aukšte  Jums laabai pasisekė  Auklėtojos ir auklytė superinės  Man žliumbt norisi kad mus iškelia iš šios grupės
QUOTE(Raganaa999 @ 2010 08 27, 11:16) mes keliausim i lopselio grupe peliuku  gal dar kas?  QUOTE(zaklina2008 @ 2010 08 27, 21:02) sveikos, mes vakar jau nunešėm pažymą ir eisim i "Katineliu" grupe pirmam aukšte  Sveikutes  , mes taip pat eisime i sio darzelio lopselio grupe, bet kiek zinau, jos bus dvi. Viena didesniu siek tiek vaikiuku, kita mazesniu. Mes keliausim i ta didesniu nes mums jau daugiau nei 2 metukai. O kaip vadinsis grupe tai nezinau
Viltyte
2010 08 28, 10:41
QUOTE(*meriva* @ 2010 08 27, 21:30) Jums laabai pasisekė  Auklėtojos ir auklytė superinės  Man žliumbt norisi kad mus iškelia iš šios grupės  visiskai pritariu, aukletojos superines QUOTE(aureku @ 2010 08 27, 22:40) Sveikutes  , mes taip pat eisime i sio darzelio lopselio grupe, bet kiek zinau, jos bus dvi. Viena didesniu siek tiek vaikiuku, kita mazesniu. Mes keliausim i ta didesniu nes mums jau daugiau nei 2 metukai. O kaip vadinsis grupe tai nezinau  tai i katineliu grupe turetumete eiti
zaklina2008
2010 08 29, 14:18
Kad mums sekretore kaip tik sake, kad antram aukste didesniu lopselinuku grupe, o maniske eis i pirma auksta skaitosi dar prie mazesniu, nors jai bus 2 metai ir 3 men. Gal antram aukste jau arti 3 metuku?  Labai dziaugiuosi, kad merginos sakot jog "Katineliu" grupej aukletojos superines, ziuresim kaip bus kaip adaptuosis pati
QUOTE(zaklina2008 @ 2010 08 29, 15:18) Kad mums sekretore kaip tik sake, kad antram aukste didesniu lopselinuku grupe, o maniske eis i pirma auksta skaitosi dar prie mazesniu, nors jai bus 2 metai ir 3 men. Gal antram aukste jau arti 3 metuku?  Labai dziaugiuosi, kad merginos sakot jog "Katineliu" grupej aukletojos superines, ziuresim kaip bus kaip adaptuosis pati  Nu kad lopšelio abi grupės buvo pirmame aukšte  tik iki liepos gimę būdavo Kačiukų gr., o po liepos Peliukų .
 as tai jau visai su tomis grupemis ir aukstais susimaisiau, ir kuri is ju geresne  pradesim eiti ir suzinosiu. Laukiu su baime, kaip cia mums seksis
zaklina2008
2010 08 30, 09:58
QUOTE(*meriva* @ 2010 08 29, 20:23) Nu kad lopšelio abi grupės buvo pirmame aukšte  tik iki liepos gimę būdavo Kačiukų gr., o po liepos Peliukų . Aišku
Raganaa999
2010 08 31, 13:14
nugi nugi, o tai peliuku grupej jau aukletojos nekokios
Viltyte
2010 09 03, 14:15
QUOTE(Raganaa999 @ 2010 08 31, 14:14) nugi nugi, o tai peliuku grupej jau aukletojos nekokios  na kodel  girdejau ir apie jas geru atsiliepimu  drauge vede savo mazaja ten, tai buvo labai patenkinta
QUOTE(Raganaa999 @ 2010 08 31, 14:14) nugi nugi, o tai peliuku grupej jau aukletojos nekokios   kas sakė kad negeros , nesakėm  tiesiog mūsų buvo Kačiukų, o apie peliukus, girdėjau tik gerus atsiliepimus  O beje, Gėlyčiu grupe , bent jau kol kas  esam visai patenkinti
mes rytoj pradedame keliauti i Katineliu grupe, siandien tik nunesem pazyma ir susipazinome su aukletoja ir grupe. aukletoja pasirode labai sauni. Dabar belieka laukti, kai seksis apsiprasti
pukelis999
2010 09 07, 13:32
Labas mamytes mes antra diena einame i "'Žuvyčių" grupe, pirmame aukste, grupes nr 4. Gal is cia esanciu mamyciu irgi ten vedate savo vaikucius. Kol kas mano nuomone nebloga apie sios grupes aukletojas.
zaklina2008
2010 09 08, 10:32
mes siandiena buvom trumpam, palikau pusantors valandos, bet kaip pasirodo savo mergina galejau palikti ir ilgam  , bet aukletoja sake pratinti po truputi. Nezinau kodel, jeigu mano mazyle net nesureagavo kad manes nera, sake aukletoja, taip lyg jos net nebutu grupej, atsisedus zaide, tik nieko nevalge kai visi kiti valge
Nu ką gi, galiu pasakyti, kad bent jau kol kas esu labai patenkinta ir aš ir vaikas "Gėlyčių" grupe, auklėtoja Danutė tokia strakaliukas makaliukas  bet bent jau kol kas tikrai neturiu jai jokių priekaištų, manau kad vis tik ne apie tą auklėtoją negeros kalbos sklandė  ir auklytė ir pavaduojanti auklėtoja irgi puikios
Noriu ir aš pasidžiaugti "Gėlyčių" grupe  , nu geros mums ir auklėtojos ir šeimininkutė ir pati grupė  Auklėtoja Danutė tikrai strakaliukas makaliukas  o Lorena dar tik kelis kart mačiau, bet labai labai šiltas žmogutis pasirodė  mūsų vaikis tikrai gerai jaučiasi, o ir man atėjus pasiimti ir atvedus vaiką jaučiasi, kad grupėje atmosfera  manau kad bus viskas
Viltyte
2010 09 14, 21:20
QUOTE(*meriva* @ 2010 09 09, 11:51) Nu ką gi, galiu pasakyti, kad bent jau kol kas esu labai patenkinta ir aš ir vaikas "Gėlyčių" grupe, auklėtoja Danutė tokia strakaliukas makaliukas  bet bent jau kol kas tikrai neturiu jai jokių priekaištų, manau kad vis tik ne apie tą auklėtoją negeros kalbos sklandė  ir auklytė ir pavaduojanti auklėtoja irgi puikios  QUOTE(RėjKa @ 2010 09 13, 20:42) Noriu ir aš pasidžiaugti "Gėlyčių" grupe  , nu geros mums ir auklėtojos ir šeimininkutė ir pati grupė  Auklėtoja Danutė tikrai strakaliukas makaliukas  o Lorena dar tik kelis kart mačiau, bet labai labai šiltas žmogutis pasirodė  mūsų vaikis tikrai gerai jaučiasi, o ir man atėjus pasiimti ir atvedus vaiką jaučiasi, kad grupėje atmosfera  manau kad bus viskas  kaip smagu girdeti tokius atsiliepimus  laukiu nesulaukiu kada mes pradesim eiti
Du metus mano dukrytė ėjo į "žuvyčių" grupę. Labai patenkinta buvau auklėtoja Dainora. Auklėtoja jauna, reikli, bet labai sąžininga ir išradinga. Mano dukra ir vakar pamačiusi ją, ant kaklo puolė. Šį rudenį, mes jau nebe "žuvyčių" grupėje - dukrai "nebeliko" jokio ūpo ir vėl kiekvieną rytą "tempiu" į kitą grupę. Dabar kiekvieną dieną klausinėja, kodėl ji ne "žuvyčių" grupėje, nors mes norėjome, kad mūsų vaikų neperkeltų iš tos grupės, bet darželio politika yra kitokia. Vaikai didyn, keičiasi grupės ir auklėtojos. Man tokia tvarka nepriimtina, nes ir vaikai pripranta prie vienos auklėtojos, jos metodikos, ir vėl viskas iš naujo. Žiūrėsime kaip toliau bus...
Jau rugsejis ipusejo, kokios jusu nuomones apie Katineliu grupes aiukletojas? jei yra ja lankanciu vaikuciu mamyciu
zaklina2008
2010 09 17, 21:42
arba as pati jautruole arba ziuriu kaip mama pro padidinimo stikla, nors siaip esu ne is priekabiaujanciu zmoniu  Man asmeniskai ta tamsi labiau patinka, nei sviesioji. O seimininkute visai nieko  Aisku cia nesinori nieko apsnekineti
zaklina2008
2010 09 21, 13:27
QUOTE(citroen @ 2010 07 25, 11:23) Ikisiu as savo "trigrasi"  mano dickis ejo i "Pupu pedas" 2 menesius. Ka galiu pasakyt - KATASTROFA! Kalbu konkreciai apie viena aukletoja. Kai pradejom lankyti darzeli, musu grupe naujai isikurinejo (jei taip galima issireisti  ) antrame aukste. Patys tvarekem, dazem, pirkom zaisliukus. Atejo 2 aukletojos, viena gana jauna, tuo metu nesiojo "kare" kirpima, kita zymiai vyresne, tamsiaplauke, tokia druta moteris (ne stora), tai ta jauna aukletoja buvo kaip ir pagrindine  . Kiekvienas vaikas savaip adaptuojasi darzelije, vienas verkia, kitas nevalgo, dar kitas nemiega. Maniskis atsisake valgyti pats (jam buvo 3 metukai) . Ta vyresne sakydavo :"Jokia cia problema, prabegdama iduodu sauksta i burna ir toliau einu aplink satliukus!" O ta jaunoji eme vaidinti Makarenko su Suchomlinskiu  Viena karta einu pasiimti vaiko ir girdziu savo vaiko isteriska rekima (mama tikriausiai is tukstancio verkianciu atpazins savo vaiko balsa) ir aukletojos rekima :"Valgyk, sakiau!", uzlekiu kaip kulka i 2 auksta, ta "jaunoji" uzstoja man kelia i grupe rekdama :"Jus trukdot pedagoginiam procesui!" (as pati pedagoge). Nezinau, kaip as ja neismeciau pro langa  Pagrebiau savo vaika i glebi ir begom namo. Daug, oj daug ji buvo visko pridirbusi, bet lasas perpildes mano kantrybes taure buvo, kai atjau pasiimti vaiko, jie tuo metu zaide lauke, vaikas pribego prie manes, apsikabino, atsitupiau kad pabuciuot ir jauciu, kad plaukiukai slapi, atsukau ji, nuemiau "kepka" ziuriu, ogi galvyte kruvina  ! Klausiu aukletojos, kas buvo ir jos ramus atsakymas "Bego, paslydo ir VOZESI ant bortuko" , klausiu ar nuvedet pas sesele (tuo metu jos dar buvo darzeliuose, nezinau kaip dabar), sako :"O kam? Jau kraujas nebebega!" Bet ji zinojo, jog mano vaikas pries menesi gulejo ligonineje su smegenu sukretimu (tevelis aiksteleje nenuziurejo  ), nulekiau pas vedeja, tada atsirado dar viena mama, kuri pasakojo, jog ta pati aukletoja tiek purte jos vaika, kad suplese striukyte  Su lyg ta diena isejom i "Eglute" - nuostabus darzelis, su nuostabiom aukletojom P.S. O ta aukletoja ir dabar sekmingai dirba tame darzelyje  O ta aukletoja blogoji kartais ne blondine?  Nes musu viena tamsi kaip sakot vyresne druta,  o kita jaunesne kare ir blondine. Butent ji man ir nepatinka, gal cia sutapimas, o gal ta pati blogoji?
QUOTE(zaklina2008 @ 2010 09 21, 14:27) O ta aukletoja blogoji kartais ne blondine?  Nes musu viena tamsi kaip sakot vyresne druta,  o kita jaunesne kare ir blondine. Butent ji man ir nepatinka, gal cia sutapimas, o gal ta pati blogoji?  Mums tai jos abi buvo labai mylimos, šviesioji , ikadangi daugiau su ja bendravom, tai daugiau ir įkritusi į širdį, man pradžioje ji irgi pasirodė šalta, bet kai pripratom, tai ir įsimylėjom  tikrai esu tikra, kad čia ne apie tą auklėtoja kalba ėjo
zaklina2008
2010 09 22, 08:17
Na labai tikiuosi, kad cia ne apie ta pacia
zaklina2008
2010 10 08, 07:54
na jau kai isivaziavom, visa smenuo praejo, tai tikrai aukletojos abi fainos, ypac ta sviesi, pirma atrode salta griezta, o dabar ne, pakankamai juokinga ir linksma, gerai abi nusiteikusios, draugiskos, malonios, stengiasi
QUOTE(zaklina2008 @ 2010 10 08, 08:54) na jau kai isivaziavom, visa smenuo praejo, tai tikrai aukletojos abi fainos, ypac ta sviesi, pirma atrode salta griezta, o dabar ne, pakankamai juokinga ir linksma, gerai abi nusiteikusios, draugiskos, malonios, stengiasi  Man taip pat abi aukletojos ir seimininkute labai saunios, kol kas jokiu nusiskundimu neturiu
o gal kas turite kokiu atsiliepimu apie nykstuku grupe ir jos aukletojas siaip musu maziukas ten eina gal kas kokiu atsiliepimu turite dar?
Gal kas galite pasidalinti įspūdžiais iš "Ančiukų" grupės gyvenimo. Kokie atsiliepimai apie auklėtojas?
zaklina2008
2010 11 15, 09:18
kažko tema pasyvi pasidarė
Nu visai tema miega, negi niekas nieko gero apie Pupų pėdą neturi ką pasakyti  tada aš pasakysiu  vis neprisiruošiu pasidžiaugti čia "garsiai"  nu kaip buvau sužavėta kalėdine švente  kokį gražų vaidinimuką auklėtojos su vaikais paruošė  super  3mečiai bambliukai , o taip vaidino, eilėraštukus pyškino, gražuuuu  kam iš pažįstamų papasakojau, daugelis stebėjosi, nes kituose darželiuose su tokiais pypliais, vaidinimų neruošia, būna tiesiog šventė, bet nevaidina  nu tikrai labai labai džiaugiuosi auklėtojų darbu
Raganaa999
2011 05 31, 12:49
Mano atsiliepimai apie musu lopselio grupe Peliukai irgi patys geriausi, nuostabios aukletojos, o ir seimininkute visi vaikai laabai myli, vadina baba visi  Visada kada nueisi aukletojos zaidzia su vaikais sedi, skaito, zaidzia,visada kartu, o ne kur nulindusios kaip teko girdeti apie kitas grupes.. Maniske i darzeli keliauja su mielu noru, pirma savaite tik rytais paverkdavo, bet tol kol neuzdarydavau duru, iskart pasibaigdavo verksmai. Ryte jei nori miego ir tingi keltis, sakau gerai miegok, neisim i darzeli siandien, tai geritai isgaruoja visi miegai  Tiesa, aukletojos sake ir grupe siemet super, visi vaikai labai geri, visi klauso, kartu daro ka reikia, sake seniai tokia gera bebuvo grupe vaiku  Kita rudeni ir brolis keliaus jau i darzeli, palei gimima i ta pacia grupe pakliusim lopselio, tikiuos nepasikeis nei aukletojos nei auklyte Rudeni keliausim i kiskuciu grupe, gal kas lankot, kaip aukletojos?
sveiki, mes keliausime i kiskuciu grupe, gal kas nors ka nors zinote apie busimas aukletojas. taip gaila buvusiu auklyciu
Birželio vaikas
2011 09 07, 07:58
Mus taip pat domintu atsliliepimai apie "Kiškučių" grupę. Nuo rugsėjo pradėjome lankyti šią grupę, kol kas nieko blogo negaliu pasakyti, bet domintų atsiliepimai iš anksčiau lankiusių.
Pernai ėjome į "Kačiukų" grupę, tai kuo geriausi atsiliepimai apie auklytę Gražiną, bei padejėją Birutę. Mano vaikas tik labai nenorėjo auklėtojos Vidos, vis būdavo problemų rytais, jei pamatydavo, kad ji dirba. Vis sakydavo nenoriu Vidos, Vida pikta. Kiek žinau, Vidos nenorėdavo ne mano vienos vaikas .
|
|