Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šiaulių l/d Pupų pėdas
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2
-JPG-

Mes jau perejom i darzeli, bet kai Kaciukus lankem, tai tikrai nieko panasaus nepastebejau unsure.gif mums Beruta buvo kaip mociute, labai labai mylima ir tikrai niekada neatrode pikta g.gif
k@rma
Mes taip pat lankome Kaciuku grupe smile.gif man tai Birute kaip tik gera atrodo g.gif gal Vida kiek piktota atrodo dirba kad reikia jokios meiles vaikams ...o kaip yra istiesu tainzn nieko negaliu sakyk.....tik dabar galvoju gal isvis nebevesti nes taip sirgti pradejo kad nebezinom ka daryti kaip jusiskej?
zaklina2008
mes taip pat einam i Kiskuciu grupe, kol kas nieko, tik kad vaikam ruru nevalo, ne is vienso mamos girdejau ir skundesi, kad pareina prikakotais triusikeliais; gal trimeciai patys jau turi moketi nusivalyti, kam tada toletini pirkom g.gif
Raganaa999
Matyt del salciu, mazai vaiku veda? g.gif Siaip tai paskambinus i svietima greit issprestu sita problema ir nebejungtu, nes negalima mirksiukas.gif
reglana
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 02 07, 11:22)
Matyt del salciu, mazai vaiku veda?  g.gif  Siaip tai paskambinus i svietima greit issprestu sita problema ir nebejungtu, nes negalima  mirksiukas.gif
*

Jo, girdėjau, kad mažiukų negalima jungti, adaptacija tik tik praėjusi, o čia vėl į kitą grupę... O švietimas tikrai padėtų tuo atveju mirksiukas.gif
Raganaa999
O vyresnius galima jungti? g.gif
Dinka*
Sveikos, aš čia su tokiu klausimu-pasiūlymu....
Mano pipiras (gimęs 2009-03) dabar lanko darželį "Žiogelis" lopšelinukų grupę, bet mes pakeitėme gyvenamąją vietą, ir žymiai patogiau būtų persikelti į darželį "Pupų pėdas". Juolab kad ir mažoji sesutė čia jau užrašyta ir laukia kada galės pradėti eiti.
Galbūt žinote, kas norėtų tiesiog apsikeisti vietomis šiuose darželiuose (nuo rudens, darželinukų grupėje)? Sunku patekti į abiejus darželius, bet galbūt kažkam iš darželinukų būtų patogiau keliauti į Žiogelį, mes ten užleistume savo vietą ir pereitume į Pupų pėdą....
Laukiu žinutės į AŽ, jei kam būtų aktualu g.gif
Raganaa999
O tai bene taip direktore leidzia keistis? Nesakys kad yra pirmiau uzsirasiusiu? smile.gif
O mazaja prasykites i peliuku grupe, geresne nei kaciuku smile.gif Na maniskiai abu i sita lopselio grupe ejo ir eis.. smile.gif Nors pagal jusu gimimo men tai gal ir kaciukai dar priklauso, bet galit pasiprasyt smile.gif
Dinka*
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 03 15, 12:42)
O tai bene taip direktore leidzia keistis? Nesakys kad yra pirmiau uzsirasiusiu? smile.gif
O mazaja prasykites i peliuku grupe, geresne nei kaciuku smile.gif Na maniskiai abu i sita lopselio grupe ejo ir eis.. smile.gif Nors pagal jusu gimimo men tai gal ir kaciukai dar priklauso, bet galit pasiprasyt smile.gif
*

ačiū už nuomonę.
Dėl keitimosi- kalbėjau su sekretore, tai sako įmanomas variantas, tik pati turiu rasti, kas nori keistis...
Čia ne taip, kad apskritai aš be vietos ateinu vietoj savo daržą paliekantį vaikutį. aš juk darau sukeitimą- ir tie visi eilėje esantys vaikučiai nenukenčia blush2.gif
Nes juk gali pasitaikyti, kam patogiau, kas labiau norėtų į Žiogelį, galbūt ten negavo vietos ir pan. wink.gif
lulzim
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 03 15, 13:42)
*

Na gera ta mūsų Kačiukų grupė, aš ir dukra esam labai patenkintos 4u.gif Tikrai gaila bus rudenį išeiti į darželio grupę.
O kuo jau peliukų geresnė, viena auklėtoja tai ta pati?
RėjKa
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 03 15, 12:42)
*

Labas,
nežinau kaip ten su ta Peliukų grupe, bet Kačiukų auklėtojos ir šeimininkutė NUOSTABIOS wub.gif labai bijojau savo mažių leisti į lopšelį, bet buvau labai labai patenkinta ir aš ir vaikas wub.gif
Raganaa999
QUOTE(lulzim @ 2012 04 25, 20:39)
Na gera ta mūsų Kačiukų grupė, aš ir dukra esam labai patenkintos 4u.gif Tikrai gaila bus rudenį išeiti į darželio grupę.
O kuo jau peliukų geresnė, viena auklėtoja tai ta pati?
*

As ir nesakau kad bloga Kaciuku grupe 4u.gif Viena aukletoja ta pati, pas jus pagrindine, pas mus ne smile.gif Man labiau patinka musu pagrindine biggrin.gif ir seimininkute pati nuostabiausia, vaikai ja baba vadina visi smile.gif
Tiesiog pati direktore yra sakiusi kad peliuku grupe geresne, kodel nezinau.

Ai tiesa kazkas buvo rases ar cia ar kitoj temoj kad kai dirba Vida (Kaciuku pagrindine aukletoja, Peliuku nepagrindine) tai vaikas nenori eiti i grupe g.gif

Maniskei tai vienodai budavo kuri aukletoja, i darzeli ejo noriai visada. Va su mazuoju itariu bus kitaip.. smile.gif

O siaip, ne visiems vaikams tas pats zmogus patinka smile.gif vieniems gal grieztesnes aukletojos reikia ir patinka, kitiems, jautresniems vaikams, atvirksciai mirksiukas.gif Svarbu vaikams patinka eiti thumbup.gif

O sunu i |Peliukus nuo sio rugsejo prasiausi ne tik kad zinau kokios aukletojos dirba, bet ir todel kad po to eisim i Zuvyciu grupe, kur nuostabi aukletoja Dainora dirba wub.gif Vyresnioji dabar eina, ir kita met dar eis i zuvytes, o paskui jau sunus du metus i zuvytes keliaus smile.gif
Auksinis_ruduo
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 04 26, 14:22)
As ir nesakau kad bloga Kaciuku grupe  4u.gif  Viena aukletoja ta pati, pas jus pagrindine, pas mus ne smile.gif
*

Tiek aš, tiek vaikas esame labai patenkinti "Kačiukų" grupe ir ten dirbančiomis auklėtojomis ir šeimininkute, bus labai gaila keliauti kitur.
Auklėtoja Vida nėra pagrindinė auklėtoja ir čia.
Raganaa999
Ale tikrai ir pas jus nepagrindine, kazkodel visad maniau kad pagrindine smile.gif

Gal yra kas nuo sio rugsejo su mumis i Peliukus keliaus? smile.gif
lulzim
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 04 26, 15:22)
As ir nesakau kad bloga Kaciuku grupe  4u.gif  Viena aukletoja ta pati, pas jus pagrindine, pas mus ne smile.gif Man labiau patinka musu pagrindine  biggrin.gif  ir seimininkute pati nuostabiausia, vaikai ja baba vadina visi smile.gif
Tiesiog pati direktore yra sakiusi kad peliuku grupe geresne, kodel nezinau.

Ai tiesa kazkas buvo rases ar cia ar kitoj temoj kad kai dirba Vida (Kaciuku pagrindine aukletoja, Peliuku nepagrindine) tai vaikas nenori eiti i grupe  g.gif

*

Na ji nėra pagrindinė smile.gif
O šiaip tai man abi geros, o vaikams kaip kuriuo momentu užplaukia, vieną dieną nori to kito to.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.